Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2018-09-25 18:29:49
Admin03
2018-09-25 15:31:37
A "budapest" által bemásolt közleményből semmi nem igaz, itt van a hivatalos közlemény:

www.miepinfo.hu
A Magyar Igazság és Élet Pártja hivatalos oldalaA MIÉP Elnöksége tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Facebookon különböző csoportok megtévesztő és rágalmazó üzeneteket helyeznek el a MIÉP Elnöksége nevében. A Magyar Igazság és Élet Pártja minden kapcsolatot megszakított a Facebookkal és trolljaival, így ott semmilyen hivatalos, és egyéb állásfoglalás nem jelenik meg. A párt közleményei, sajtótájékoztatói és üzenetei kizárólag itt, a www.miepinfo.hu weblapon olvashatóak. A MIÉP Elnöksége kéri a párt tagjait és támogatóit, hogy bojkottálják a Facebook internetes oldalait, mert ott hamis zászlós és valós közlemények keverednek.

2018. szeptember 20.

MIÉP Elnökség
budapest
2018-09-24 23:24:01
MIÉP-Központi Fórum oldala
3 órája ·

A MIÉP-et jelenleg vezető MIÉP Országos Elnökség közleménye.
Deli Károly a MIÉP országos elnökhelyettese:
2018. augusztusában a MIÉP Elnöksége, az alant felsorolt okok miatt felmentette Nagy Tibort, aki 2016 februárjától töltötte be a MIÉP elnöki tisztségét.
A nyilvánosságra hozatal késlekedésének egyetlen oka, hogy a MIÉP Elnökség belső ügynek tekintette Nagy Tibor felmentését, nem kívánta félremagyarázható üzenet közzétételét, hiszen a média-nyilvánosság hajlamos ilyen esetekben a félreértésekre!... Most azonban több nemzeti internetes fórumon- blogoldalon is megjelentek kiszivárgott,- de részint téves információk. Ezért vagyunk kénytelenek közzétenni a valós információkat!
Joggal tartottunk tőle, hogy szenzációra éhesen „pártszakadást” emlegetne a média, holott csak egyetlen ember megalapozott(!) felmentéséről beszélhetünk. Főként, mert Nagy Tibor tiszaeszlári polgármesterünk szervezőmunkáját a MIÉP Elnökség elismerte, elismeri,- a szabolcsi-nyírségi területeken kiemelkedő önkormányzati,- és pártszervező munkát végzett. Mindez azonban nem feltétlenül elegendő egy nagymúltú,- rendszerváltó párt további fejlődéséhez...
Néhány indok felmentése okairól: „Teljességgel elhanyagolta a párt vezetését és a tagokkal való kommunikációt. A választási kampányban az MTV-interjúban nem tudta képviselni a MIÉP radikális gondolatait, az ATV-ben egy alkalommal botrányosan viselkedett,- a TV-kben nyújtott „verbális teljesítménye” a MIÉP szavazók döntő része előtt kimerítette a lejáratás fogalmát...
Egy következő ok: A MIÉP 25 éven át minden évben megemlékezést tartott a Trianoni emléknapon, ami 2018-ban elmaradt, mert Nagy elnök elsiklott felette, márpedig Trianon gyásznapját a magyar köztudatba visszahozó MIÉP-nek kötelessége megemlékezni erről a szégyenteljes napról!...
Következő ok: Nagy Tibor alkalmatlan emberekkel vette körül magát annak érdekében, hogy a következő 2019-es tisztújításon döntő többségben legyenek és kizárják azokat a tagokat, akik a magyar kultúra és érték megmaradásáért,- a történelmi,- egyedül rendszerváltásra törő MIÉP fennmaradásáért dolgoztak-dolgoznak,- sok esetben saját anyagi erőforrásaikat áldozva a párt előrehaladása érdekében.
A párt az anyagi támogatást Nagy Tiboron keresztül kapta. A MIÉP elnökség véleményének figyelembevétele nélkül, önhatalmúan, egy pártonkívüli személy vette át a MIÉP anyagainak-programjának, weboldalának a szerkesztését,- még az elnök beszédeit is ő írta,- sajtótájékoztatóinak szövegeit is beleértbe. E külsős személy még fel is szólított bennünket,- (így a MIÉP elnökhelyettesét is!), hogy számoljuk föl az összes MIÉP internetes oldalt, mely „hivatalosnak”,- „központinak” nevezi magát!... Többek közt a facebook-on a legnagyobb eredményeket hozó „MIÉP-Központi Fórum Oldalá”-t, vagy a „MIÉP-TV” oldalát, és a MIÉP komoly eredményeket hozó blogoldalait!...
Nagy Tibor az augusztusi leváltását hivatalosan nem fogadta el, az augusztusi felmentése után azonban,- a párt alapszabályának megfelelően,- a MIÉP országos elnökség vette át a párt irányítását. Ennek ellenére a felmentett Nagy Tibor már augusztus 20-án ellen-rendezvényt tartott a budai Turul-szobornál,- és most ezt megfejelte az újabb október 23-i rendezvénye meghirdetésével. „A MIÉP hivatalos, központi rendezvényeként" hirdetve,- tudomásul sem véve a leváltását, a „MIÉP elnöke”-ként hirdetve azt!...
A MIÉP töretlenül folytatja a küzdelmét,- a MIÉP Elnökség irányításával,- a magyarságot pusztító globalista „kétoldali-váltópárti parlamenti áldemokrácia” ellen, a MIÉP által meghirdetett MAGYAR ÚT,- a HARMADIK ÚT győzelméért, amely EGYEDÜLIKÉNT mentheti meg MAGYARORSZÁGOT, és tán Európát is!...
(A MIÉP elnökség Nagy Tibor felmentésének csak néhány pontját ismertette a nyilvánossággal.)
A MIÉP-et jelenleg hivatalosan vezető Országos Elnökség nevében:
Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese.
Artur
2018-09-18 15:20:09
Újonnan talált Szkíta sírok Magyarországon:

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=118848
Jovon Antal
2018-09-03 07:53:10
Topi
2018-08-18 13:44:19
Bakos Attila- Párkapcsolatok jógája

Ajánlom mindenki figyelmébe aki eddig elmulasztotta letölteni/ meghallgatni!
Nem a jógázásról szól hanem a két nem különbözőségéről és még sok egyébről...

https://www.filemail.com/d/vccjpszwdufnzjq
Topi
2018-08-17 21:24:43
Topi
2018-08-17 16:58:30
De Skiita Yani
2018-08-17 11:25:32
Elnézést, induljunk el a tiszta forrástól:

https://drabikjanosblog.wordpress.com
De Skiita Yani
2018-08-17 11:19:38
Józsi
2018-08-12 12:00:27
Sokan akik írnak itt a fórumon, és mások véleményét ismertetik, megadva ilyen-olyan internet címet. Én a saját véleményemet írom le néhány mondatban.
Kevesen fognak egyet érteni velem de más út szerintem nincs.
Magyarország, a REGNUM MARIANUM (Mária Királysága) feltámadása csak akkor lehetséges ha megadjuk a kellő tiszteletet Szűz Máriának Magyarország törvényes örökös királynőjének, akinek Szent István királyunk és apostolunk halála előtt felajánlotta a Szentkoronát, amely nemcsak a jelenlegi ország területére vonatkozik, hanem az egész Kárpátmedencére. Nincs még egy ország a világon, amely hasonlóképpen kötődne Szűz Máriához, mint Magyarország és a magyarok.
Hogyan lehet megadni a kellő tiszteletet? Úgy, hogy minél többen imádkozzuk a RÓZSA FŰZÉRT (Szűz Mária legkedvesebb imája, amelyet a Fatimai jelenésekben kinyilatkoztatott) naponta függetlenül attól, hogy valaki milyen vallási felekezethez tartozik. Ez nemcsak a katolikusok kiváltsága, hanem minden magyar emberé kell legyen. Minél többen fogjuk imádkozni annál hamarabb jön el a Magyar feltámadás. Sokfelé és sokan imádkozzák a rózsa fűzért, azonban ez leginkább a MAGYAR NÉP imája kell legyen!
Tudjuk, hogy a történelem folyamán a Magyarok fegyverrel többször is megvédték a Kárpát Medencét, Vagyis fizikai síkon vívták meg a csatákat és győztek. Az, hogy őseink hogyan kötődtek Nagyboldogasszonyhoz , (Babba Máriához) megtudhatjuk Daczó Árpád (P Lukács OFM) „ Csíksomlyó titka” c. könyvéből. Mindez manapság a magyarokra már nem igazán jellemző.
Most hogy ez a harc lehetetlen, mert nincs ütőképes hadserege az országnak, fel van kínálva annak a lehetősége, hogy szellemi síkon indítsunk hadjáratot éspedig imahadjáratot Magyarország feltámadásáért. Az ima erősebb minden fegyvernél a világon, és itt számíthatunk Magyarország Királynője, a Magyarok Nagyasszonya segítségére is. Ötszáz éve kb. amikor megosztották a magyarságot, ez a nép nem talál egymásra. Ezt pedig ügyesen kihasználták és kihasználják mind a mai napig ellenségeink.
Ha legalább egymillió, vagy annál több magyar fogja imádkozni naponta egy szájjal egy szívvel-lélekkel, azon egy hittel, az ÖRVENDETES, FÁJDALMAS és DICSŐSÉGES rózsafüzért minden nap felváltva, megmenekül az ország. Ez csak elhatározás és önként vállalás kérdése. Bárki, aki vállalja magyarságát csatlakozhatna. Ez lehetne egy új EGYESÜLT MAGYAR KERESZTÉNY vallás alapja is. Éppen ezért hirdetni kéne minden média felületen, hogy minél több ember megismerje és csatlakozzon. Óriási előnye az imahadjáratnak, hogy bárki vállalhatja nemre és korra való tekintet nélkül, különösen az ifjúság bekapcsolódása lenne fontos, bárhol is él a világon hiszen tőlük függ a jövő. Pénzbe se kerül, sőt utazni sem kell sehova.
Tudjuk, hogy lesz egy szebb jövő! Eljött az idő amikor indulnunk kell!
Ameddig nem ismerjük fel ezt a lehetőséget, marad a panaszkodás, a siránkozás, és a hibák másokban keresése, mialatt a magyarság egyre erőteljesebben fogy. El lehet gondolkozni rajta!!!
Jó lenne megismerni a magyarságnak, a pálosok által lefordított bibliát is.
Én a nyolcvanon jóval túl többször is megtapasztaltam az ima erejét. Valószínű nem érem meg a Magyar feltámadást, bár nagyon szeretném és kívánom, hogy mihamarabb eljöjjön az a nap!
De Skiita Yani
2018-08-12 11:36:25
Hagyan lehetséges ez, hogy az ilyen fórumok mit alábbi,
nem tudnak összekapcsolódni, integrálódni?

https://www.youtube.com/watch?v=6KZgjIncx88

É r t i e z t v a l a k i ? !
É r t i e z t v a l a k i ? !
É r t i e z t v a l a k i ? !
Topi
2018-07-26 16:54:40
Topi
2018-07-25 22:33:59
Meghalt az Aranycsapat besúgója https://kuruc.info/r/2/188306/
Barteli2
2018-07-25 16:43:55
Toroczkai a "magunkfajták" közül való. Innen jött a Mi Magunk Mozgalom is, amit aztán egy névváltoztatáson esett át.
S vissza kell térni arra, hogy mit írt Csurka.. , akinek voltak bennfentes információi is, s így sokkal jobban össze tudta rakni a jövőképet..
Ma már csak az a párt kap médiafelületet, amelyet jóváhagytak a háttérből.
Lásd anno a Jobbikot az SZDSZ plakátjai tették ismertté!
Valamint kapcsolatai között ott van N.E és D.Dóra . Dóra szintén ideális politikusnak, hiszen múltjában szintén vannak nem vállalható jelenetek.. (például a kád sörben fürdőzés..)

Jobb híján számos jó magyar ember a Jobbikba került,.. akiket menetközben félreállítottak, mert az értékrendjük magyar volt..
Ez az egész nem más mint a nemzeti érzelműek felőrlése..

Miért nem a MIÉP-be léptek be? Nem hallottak róla? Hol van az alázat, a "A HAZA MINDEN ELŐTT." ?!
A MIÉP és a MHM (MMM) programja összehasonlítandó!
R Zoli
2018-06-08 13:56:05
Kedves Tamás!

Tudnál e nekem segíteni?

Szeretném felvenni e-posta kapcsolatot a kárpátaljai "Sándorral" (azt hiszem már harmadszor szerepelt az AKT-ban) aki nagy szorgalommal kutatta - kutatja az őseink múltját, akinek oly felmérhetetlen tudása van az ott ragadt testvéreinkről, elfeledett szövetségeseinkről mint például a Kozákokról és a többiről. Amennyiben az érintett is érdekelt lenne ebben a kapcsolatfelvételben és felvenné velem a kapcsolatot akkor írjon nekem a raffaizoltan@gmail.com címre.
Szeretettel: >>Zoli< Svédországból
kovattila
2018-06-07 14:41:10
TEGNAPI TÖRTÉNELEM / 2018.06.04.

https://www.echotv.hu/adasok/2018/06/04/tegnapi-tortenelem/12306


TEGNAPI TÖRTÉNELEM / 2018.06.04.
98 éve, 1920. június 4-én írták alá a békediktátumot, amely területe kétharmadával csonkította meg a történelmi Magyarországot. Trianon velünk élő trauma, egy évszázad alatt sem tudtuk feldolgozni pedig az újabb létünket veszélyeztető kihívások már itt kopogtatnak küszöbünkön. Napjainkban a második Trianon ellen kell védekeznie a kormánynak, ami azonban nemcsak hazánk, de Európa közös fehér népessége elleni felszámolási kísérletnek is tűnik. A Tegnapi történelemben rendhagyóan emlékeztünk történész vendégeinkkel, Szakály Sándorral és Békés Mártonnal.
MŰSORVEZETŐ
Ferkó Dániel
Topi
2018-05-04 09:03:48
Hogyan ismerhetők fel a gyógyíthatatlan pszichopaták? https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=b2MUJz8-e6A
R Zoli
2018-05-03 09:32:04
Hazai iszlám közösségek
http://iszlam.com/hazai-iszlam-kozossegek
kereső
2018-04-29 14:09:39
Kedves Tamás!
Nagyon tetszett a legutóbbi előadás: A magyar május, de van benne egy HATALMAS TÉVEDÉS: a fekete fejűek NEM SUMIROK, HANEM A ZSIDÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt Badiny Jós Ferenc ezerszer leírta - már vagy húsz éve - és az özönvíz is miattuk volt, hogy elpusztítsák őket, de nem sikerült. Ezt is leírták a sumirok, de az addig megfejtett agyagtáblákon csak egyszer szerepel. Ki tudja a többin mi van, hiszen van még vagy 1,5 millió, amit jegelnek (vagy megfejtik, csak titkolják).
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.