Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Lehel
2018-03-14 16:59:18
Amerikát az Atlanti pénzügyi kartell és fegyveresei tartják össze. NINCS lehetősége az amerikai iparnak szabad versenyben felvenni a versenyt Kínával, mivel ott sokkal nagyobb a pazarlás, így a termelés költsége, Kínának pedig van bőven piaca is és innovációs ismerete is, lévén megkapták a technológiát mint bérrabszolgák.. Ez csak addig megy, amíg rá tudja kényszeríteni kereskedelmi politikáját a behódoltatottakra.
Nem hiszek a mostani elnöknek aki az egyik haszonélvezője ennek az erőszakos rendszernek. Aki hatalmas vagyonra tehetett szert, miközben hatszor indított öncsődöt saját vállalkozásaival szembe ( hogy lehet csőd, amikor szaporodott a vagyon ??? ) , annak sem tudása, sem érdeke nem fűződik a tisztességes, munkás és békés jövőt garantáló életmódhoz.
Nem tudom meddig találnak még " új húst" olyanokat, akiket lehúzhatnak, ameddig ez mehet, addig csinálni fogják.
Svájc a biztonság szigete, Amerika pedig az ököl a pénzügyi oligarchia számára. Hol van konkurens erő ?
300 éve ezen szempontok csak kikristályosodtak, de nem hogy visszafelé, hanem a mostani eredményt hozó állapot felé haladtak.
Gondolkozzatok és ha meg tudtok cáfolni, örülnék neki !
Kocsis Lászlóné
2018-03-14 12:25:56
Kocsis Lászlóné
2018-03-14 11:43:35
,,Cigány testvérek,, megkapták az engedélyt. Torténelmi eseményként hirdetik: Területi autonómiát akarnak kikiáltani 4 megyében.
Nem tudom másképpen megosztani...
Videó felvételen borzolják a hangulatot így ünnep előtt.

https://www.facebook.com/groups/NemzetiPlatform/permalink/2024825177771217/
Admin03
2018-03-14 08:01:31
Artur

Ne itt üzenjen, telefonáljon be és mondja el, ha közhasznúnak gondolja.
Artur
2018-03-13 21:03:05
Tiisztelt honfitársak és Kubinyi úr!

A rendszeres betelefonáló Éva által képviselt "Trumpban a bizalmunk" álláspont abszolút nonszensz.Trump külpolitikai lépései egyértelműen offenzívebbek mint az elődéé,Trump a cionisták embere,a lánya egy vezető Amerikai cionistához ment feleségül és felvette a zsidó hitet.Trump minden lépése magáért beszél,érdemes a külpolitikát is figyelni ahol a világháborús konfliktus esélyei egyre nőnek.Az európai fegyvertelepítések is roham lépésekkel zajlanak a Baltikumban,romániában és Lengyeleknél is.Ébresztő kedves megvezetett külhoni magyar hölgy!A konszolidáció a véleményalkotásban,a jelen helyzetben megbocsájthatatlan.

http://oroszhirek.hu/2018/03/13/moszkva-megtorolna-egy-damaszkusz-elleni-amerikai-csapast/
Topi
2018-03-06 21:35:24
mmmmaria109@gmail.com
2018-03-06 21:31:32
A migráns önkéntesek ápolják az időseket a magyar öreg otthonokba.
A UN propaganda működik és a Soros alapítvány. Megáll az ész!!!
http://www.unhcr.org/news/latest/2018/1/5a3914534/hungarian-elderly-help-refugees-find-new-purpose.html
Topi
2018-03-06 21:31:27
Olvasó
2018-03-05 21:32:56
Topinak ismet: Magam személyesen örülök annak hogy a sebtében megszervezett emailban gyüjtött aláirásokra az EP-ben máris hathatós eredmény született a kisebbségek nyelvhasználatára! De ismét valami aggályom merült fel, mégpedig az, hogy ahol én lakom, ott pont azok szorgalmazták ezt a peticiót, akik minden kifogást felhoznak a MVSZ Trianoni aláirásgyüjtése ellen annak megakadályozására. Amit korábban hangoztattak, hogy kulturális autonomia....és hasonló meg nem fogható igéretek...válhatnak ezzel valóra és a lényeg elsiklik. Igazságot Európának, vagy inkább Európában Magyarországnak. Ha tévedek, akkor ugyis megcáfol. Köszönöm.
Imre
2018-03-05 14:53:50
Hát sokáig fog tartani az a bizonyos "ébredés" ha még Drábik János is ott tart meg még sokan mások is hogy a fidesztől várnak bármiféle segítséget Trianon ügyében.
Topi
2018-02-21 17:02:58
Az Európai Parlament elfogadta az őshonos kisebbségekről szóló határozatot

Amint arról portálunkon korábban már hírt adtunk, az Európai Parlament Petíciós Bizottsága január 23-ai ülésén 23 támogató szavazattal és 2 ellenszavazat mellett megszavazta a Csáky Pál EP-képviselő által kidolgozott határozattervezetet, amelynek címe A kisebbségek védelme és hátrányos megkülönböztetésük tiltása az EU tagállamaiban. A határozattervezetet, amelynek tartalma kötelező érvényű az Európai Bizottság és a tagállamok kormányai számára, és a legnagyobb teret az őshonos kisebbségek jogai védelmének és mindennemű diszkriminálásuk tiltásának szenteli, február 7-én az Európai Parlament plénuma is elfogadta.

A határozat parlamenti elfogadása után Csáky Pál, Gál Kinga és Bocskor Andrea EP-képviselők közös sajtóközleményt adtak ki.

„Óriási siker, hogy az Európai Parlament történelmében először hozott határozatot az őshonos kisebbségek diszkriminációjának tiltásáról és jogaik széles körű védelméről az Európai Unión belül” – hívta fel a figyelmet Csáky Pál felvidéki EP-képviselő, a dokumentum néppárti felelőse. „Az EP mai szavazása megkoronázza a magyar nemzetpolitikai igyekezeteket” – emelte ki Gál Kinga és Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő a szavazást követően.

Az elfogadott határozat – melynek státusa jóval erősebb egy jelentésnél – védi a kisebbségek identitását, garantálja nyelvi jogaik érvényesítését, és támogatja a kisebbségek oktatását azok anyanyelvén. Felhívja továbbá a figyelmet a kisebbségek képviselői részvételének fontosságára a közéletben és a leghatározottabban tiltja mindennemű diszkriminációjukat. A dokumentum hangsúlyozza, hogy ugyanezeket az elveket kell betartatni az EU-csatlakozás felé tartó partneri államokban, például Szerbiában és Ukrajnában is.

„A tárgyalások során a Petíciós Bizottságban sikerült kivédeni az európai baloldal és a liberálisok igyekezetét, hogy a határozatot ellehetetlenítsék, eredeti célcsoportját megváltoztassák a migránsok, az új vallási vagy egyéb kisebbségek, illetve a szexuális kisebbségek jogairól szóló részek túlterjesztésével. Így a dokumentum megszavazhatóvá vált minden nemzeti elkötelezettségű magyar EP-képviselő számára” – emelte ki Csáky Pál, a Petíciós Bizottság alelnöke.

„A mai napon elfogadott határozat mérföldkő az európai kisebbségvédelem terén. Hosszú évek munkájának kézzelfogható eredménye ez, s a legtöbb, ami ma az Európai Parlament szintjén politikai határozatként reálisan elérhető. Ugyanakkor látni kell, hogy a baloldal mindent megtesz azért, hogy az őshonos kisebbségekről és kisebbségi nyelvekről szóló határozat csakis a tágan értelmezett kisebbségi fogalom mentén jelenhessen meg” – hívta fel a figyelmet Gál Kinga, a Kisebbségügyi Munkacsoport néppárti társelnöke.

„Örülök, hogy az Európai Parlament határozatba foglalta az uniós jogalkotás szükségességét a kisebbségvédelem terén, s elismeri, hogy az EU nem foglalkozik elég kiemelten az őshonos kisebbségekkel. Pedig a kisebbségi nyelvek oktatásának és használatának előmozdítása a nyelvi megkülönböztetés kiküszöbölésének legfontosabb feltétele. Ezt maga az Európai Bizottság tudná elősegíteni. Remélem, hogy az EU tagországaira vonatkozó jogalkotási aktus rövid időn belül megtörténik, és a jövőben a csatlakozás előtti és társult országokra is kiterjesztik” – mutatott rá Bocskor Andrea, a kulturális szakbizottság kárpátaljai alelnöke az EP-képviselők közös sajtóközleményében.

A kisebbségvédelmi határozatot egy 2017 májusában, azonos témában az uniós polgárok által benyújtott petíciók alapján megszervezett nyilvános meghallgatás előzte meg, amelynek kezdeményezője Csáky Pál, az MKP EP-képviselője volt. A nyilvános meghallgatáson többek között olyan közép-európai nyelvi jogok érvényesítésével kapcsolatos gondok, illetve kisebbséghez tartozó személyeket ért diszkriminációt feltáró ügyek kerültek bemutatásra, amelyekkel Szlovákiában, Romániában vagy éppen Lengyelországban találkoztak az érintettek. Ezt követően kisebbségi témában aktív petíciós bizottsági képviselők javaslatot tettek a nyilvános meghallgatás tartalmának állásfoglalási indítványba történő összefoglalására. A tervezet elkészítésének koordinátora Csáky Pál volt. Így kerülhetett előbb a szakbizottság, majd azt követően az EP plénuma elé a most elfogadott határozat.
Topi
2018-02-20 14:24:48
einzwei
2018-02-20 11:50:46
Varga Zoltán előadásának részlete:https://www.youtube.com/watch?v=wgnwvcKvu2Y&list=PLmInQrOugi-l7UizpsO054bU32hDZF2rP&index=6
Topi
2018-02-20 08:53:10
Topi
2018-02-19 22:24:33
ÉRDEMES ELOLVASNI…..

Néhány tény, amit a 2. vh-ról szintén elhallgattak előlünk.

https://preshaztarsasag.wixsite.com/preshaz/america

És legörgetni és elolvasni, mit mond Petz Ernő energetikai professzor. Régen sejtjük, egyébként:

-- Tisztán kell látnunk, hogy a klímapolitika is csupán eszköz a világ gazdaságának és a hatalmi struktúrájának átrendezéséhez, amely máris folyamatban van. A tudomány önmagában nem képes e háttérhatalommal eredményesen szembeszállni, mégis végül a tudományos felfogás (mely szerint a klímaváltozás természetes, mindenkor volt, de nem függ össze a szén-dioxid kibocsátással) fog győzedelmeskedni, mert a klímapolitika alaptézise hamis, céljai pedig nem megvalósíthatók. A klímapolitika kudarcai fogják a klímatizmust romba dönteni, miközben a félelemkeltéssel manipulált tömegek is egyre inkább ráébrednek, hogy megvezették őket olyan módon, hogy még a klímavédelem hatalmas költségeit is velük fizetették meg.


Honlapjaink:
English: www.hungarianhistory.com
Hungarian: www.corvinuslibrary.com
Blog: corvinuslarmafa.blogspot.ca
Topi
2018-02-19 18:07:35
https://alfahir.hu/2018/02/18/ajanlas_fidesz_bevandorlas_valasztas

Kedves Olvasó, az észrevétel jogos, de javaslom az oldalon a "GYAKORI KÉRDÉSEK" olvasgatását, mert ott azt írják, hogy a petíció az őshonos kisebbségekre vonatkozik. Ha a migránsokra is akarják alkalmazni, azt viszont úgy tudjuk kivédeni, ha mindent elkövetünk, hogy ne kerülhessenek ide migránsok.
Olvasó
2018-02-19 07:31:10
Topinak: azt szeretnem kerdezni, hogy a MVSZ Trianoni alairasgyujtesevel is foglalkozik a radio? Miert ez a hirtelen jott nagy egymillios alairasgyujtes a -ha jol ertettem- a kissebbsegek nyelvhasznalatanak erdekeben, amit Brusszelben akarnak eloterjeszteni? Es ha az valoban a magyar kissebbsegek erdeket szolgalja, akkor miert van a felhivas aljan a szines karikak mellette a szlogen, ami igy hangzik, hogy: Tegyuk szinesebbe Europat!
Az en rossz eloerzetem azt sugallja, hogy ha a migransok barmilyen mennyisege megis bekoltozik egy ket helyre, akkor ezt a nyelvtorvenyt rajuk is fogjak alkalmazni, mondvan, hogy hiszen alalirtatok, ti is ezt akartatok. Vagy esetleg felreerthettem valamit?
Topi
2018-02-18 11:29:39
A Rákóczi Szövetség felhívása: Nem megy az aláírásgyűjtés, pedig fontos lenne. Már a rádió is foglalkozott vele.

Az őshonos kisebbségek ügyét az EU csak akkor veszi elő, ha egymillió aláírás összegyűlt. Mindenkinek küldjétek el, a polgári körök is mozgósítsanak,
mert nem lesz autonómia, ha lanyhák vagyunk. http://www.jogaink.hu/
De Skiita Yani
2018-02-17 23:25:03
Mit adtak a világnak a magyar tudósok, feltalálók Dr Pálfi György
https://www.youtube.com/watch?v=tpQCXWfPCOU


Bizonyár nagyon elfogult vagyok amikor azt mondom és itt van XXI század
Robbanómotorja! Ami ugyancsak megérdemelne egy Nobel dijat!

Külön érdekessége, hogy Magyarország egyik legszegényebb megyéjében született!

A Nagy rotormotor
https://www.youtube.com/watch?v=efLZftq3Hpo

Tabuk, Titkok, Tények - Új magyar találmány - Kompresszió nélküli motor
https://www.youtube.com/watch?v=qQuMnfs1trk

Mint ahogy az a fentiekböl kiderül, természetesen „Pártunk és Kormányunk“
valamint a Köztársasági Elnök Úr Ö excellenciája nem hagyja magát megtéveszteni.
Ök továbbra is a jó bevált magyar rabszolga munkára esküsznek!

Kedves Viktor - Kém itt a nagy alkalom!
Nem lehetne végre valamit az ország felemelkedéséért is tenni?


! NON.tira.NON ! ! NON-tira-NON ! ! NON tira NON ! 
https://www.youtube.com/watch?v=QvdJSVmi404

! NON.tira.NON ! ! NON-tira-NON ! ! NON tira NON !
barodza
2018-02-13 13:07:37
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.