Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

Topi
2020-09-04 17:04:52
GAME OVER TŰRŐKÉPESSÉG HATÁRAINAK FESZEGETÉSE https://www.youtube.com/watch?v=UGkvfvtLMKE
Topi
2020-09-04 09:58:09
Minden áron koronavírus? Dr. Tamasi József, Jakab István https://www.youtube.com/watch?v=PRDwm-3qYpc
Topi
2020-09-03 20:49:16
"Ember 2.0"? Felhívás a Világ számára - magyar hanggal https://www.youtube.com/watch?v=BoByzNw44vs
Topi
2020-08-23 00:41:33
Mihály Lajos nagyon értelmesen megfogalmazott nyílt levele az ukrán nacionalisták számára.
Más fordításban is terjeszteni kellene, hogy mindenki megértse !

Nyílt levélféle az ukrán nacionalistáknak.

Ti szélsőséges nacionalisták azt hiszitek magatokról, hogy nagy hazafiak vagytok, de fogalmatok sincs arról, miként fogalmazta meg a legtökéletesebben egyik legnagyobb költőnk, Illyés Gyula, mi is a különbség a patrióta, vagyis a hazafi és a nacionalista közt, kijelentve, miszerint a patrióta jogot véd, a nacionalista pedig jogot sért. Mert az igazi hazafi úgy szereti a hazáját, a nemzetét, úgy képviseli hazája, nemzete jogos törekvéseit, hogy nem áll szemben más országok, nemzetek, nemzetiségek jogos törekvésével.

Ellenben a soviniszta, mint Ti, saját hazája, nemzete jogtalan törekvéseit képviseli más nemzetek, országok, nemzetiségek irányában. Ti asszimilálni akartok minket, Ti nem egyszer meggyaláztátok a vereckei honfoglalási emlékművünket, Petőfi Sándor, egyik legkiválóbb költőnk beregszászi és ungvári szobrát, Ti pár éve azt ordibáltátok Ungvár utcáin, hogy "Késhegyre a magyarokkal!", miközben mi sohasem vetemedtünk, s a jövőben sem vetemedünk arra, hogy meggyalázzuk a ti emlékműveiteket, és nem szervezünk ukránellenes jelszavakat skandáló tüntetést.

Hát akkor ki is a soviniszta szélsőségen nacionalista, ki is a jogsértő? Ti képtelenek vagytok felfogni, elismerni, hogy mi már 1100 éve itt élünk, hogy mi itthon vagyunk, hogy ez a mi szülőföldünk is, amit a legtökéletesebben a Tiszacsománál feltárt honfoglalás-kori magyar temető és a feltárás alatt álló ottani ősmagyar település bizonyít. Mi itthon vagyunk már 1100 éve, korábban, mint bármelyik más, velünk együtt élő nemzet, nemzetrész képviselői, akikkel mi mindig békében és barátságban éltünk, de Ti nem akartok minket elismerni őshonos nemzetiségnek. Miért nem? Joszif Kobaly kárpátaljai ukrán történész egy riportom közben megjegyezte, hogy akárhány régészeti feltárást végeznek Ungváron, mind azt bizonyítja, hogy Ungvár ősi magyar város.

Akkor mi nem vagyunk őshonosak Kárpátalján? Ti mindenben szeparatizmust láttok, pedig a Beregszászi járás nem azt jelzi, hiszen a kibővített Beregszászi járásban kisebb lesz a részarányunk, mint volt az eddigi Beregszászi járásban, és amellett egy magyar járás sem a szeparatizmus jele. Ti politikai vakok vagytok, akik nem tudjátok, hogy a nemzetiségekkel együtt békében lehet élni, ha megadják azok jogos igényeit, ahogy például a finnek megadták a finnországi svédek, az olaszok az olaszországi németek nemzetiségi jogait.

A Ti szemetekben az autonómia vörös posztó, és nem látjátok, nem akarjátok látni, hogy Finnország számára semmi rossz nem származott abból, hogy megadta a svéd többségű, de finn felségvizeken lévő Aland-szigetcsoport számára a területi autonómiát, és Finnország egész területén a svédek kulturális autonómiáját, vagy, hogy Olaszország semmi kárát nem látta annak, hogy létrejött a dél-tiroli németek területi autonómiája.

Ti minimálisra akarjátok korlátozni az anyanyelvű oktatáshoz való jogunkat, amivel megsértitek Ukrajna Alkotmányát és Ukrajna nemzetközi szerződéseit, melyek garantálnák, s eddig garantálták is az anyanyelvi oktatáshoz való jogunkat mindenféle jogszűkítés nélkül. Ti bevezettetek egy oktatási kasztrendszert, amivel megsértettétek az ukrajnai állampolgárok egyenjogúságát. Ti nemzetiségi feszültséget szíttok, Ti az ukrajnai nemzetiségek asszimilációjára törekedtek, amivel kiprovokáljátok a nemzetiségek anyaországainak a fellépését.

Magyarország elsőként ismerte el Ukrajna önállóságát, Ukrajna euro-atlanti integrációjának az egyik legnagyobb támogatója volt, kilobbizta Ukrajna számára a vízummentességet az EU-tagállamokba való határátlépéshez. de erre Ti asszimilációs politikával, magyarellenes provokációkkal válaszoltatok, válaszoltok, amivel kiprovokáltátok, hogy Magyarország Ukrajna NATO-tagságának a blokkolásával igyekszik a soviniszta szélsöségesen nacionalista ukrán vezetésekre hatni, hogy ne asszimilálják a kárpátaljai magyarságot, ne szűkítsék meglévő jogait, mert ez az egyetlen hatékony eszköz. Ti kiprovokáltátok, hogy már Romániával, Bulgáriával is megromlott Ukrajna kapcsolata.

Ti nem akarjátok elismerni az Ukrán Felkelő Hadsereg volhíniai lengyelellenes népirtását, kelet-galíciai lengyelellenes tömeggyilkosságait, amivel ellenérzést keltettek Ukrajna másik volt nagy barátjában, Lengyelországban. Ti magának Ukrajnának is az ellenségei vagytok, mert nélkületek kölcsönösen gyümölcsöző jószomszédi kapcsolatok lennének Ukrajna és szomszédjai, illetve Ukrajna és Bulgária közt, és nélkületek zavartalanul haladna Ukrajna euro-atlanti integrációja.

Ti bennünk, ukrajnai nemzetiségekben láttok ellenséget, pedig Ukrajna ellensége a mérhetetlen korrupció, és mindahány ukrán vezetés, melyek képtelenek felépíteni egy jól működő nemzetgazdaságot, ami miatt ukránok tömegei is menekülnek élhetőbb országokba, és folyamatosan csökken Ukrajna lakossága, mert az anyák nem szülnek elég gyereket a megélhetési nehézségek miatt. Ti vakok és elvakultok vagytok, akik nem látjátok a fától az erdőt.

Ti fenyegettek minket, ahelyett, hogy Ukrajna valós problémáival foglalkoznátok. De tudjátok: mi csak azért is magyarok maradunk, mert Isten magyaroknak teremtett minket, akik kiállunk a jogainkért, és az ukrajnai románok, bolgárok, lengyelek is azok maradnak, akiknek Isten megteremtette őket. Ti Isten ellen vagytok az asszimilációs törekvéseitekkel. De Isten felettetek áll, és ítélni fog felettetek.
Topi
2020-08-23 00:03:03
"Orvosok a tisztánlátásért"

Nemzetközi Orvoskonferencia

Tömörített, összefoglaló cikk

Nehéz helyzetben vagyok.
A konferencián elhangzott tudásanyag, olyan sokrétű és megdöbbentő, hogy akár 3 szakdolgozatot is írhatnék belőle "egy ülésben" - mégis a hatékonyság érdekében kénytelen vagyok csupán a "jéghegy csúcsára" támaszkodni.

Kiváló, neves hazai és nemzetközi orvosokat ismerhettem itt meg, akik mind egytől egyig nagy tiszteletnek örvendő szaktekintélyek.

Szokásomhoz híven, próbálom érthetően, egyszerűen átadni a lényeget, bár néha hiába magyarul beszéltek a doktorok (akár tolmácsolás alatt) úgy éreztem Kínában vagyok és minden kínaiul hangzik el...
(talán épp Wuhanban)

A konferencia fővédnöke:
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke.
Helyszín: Magyarok Háza

Főszervezők:
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Gődény György

Kezdjük a hazai csapattal.

Dr. Tamasi József
belgyógyász Budapest.

Tamasi Doktorra jellemző: megfontoltság, határozottság járta át szavait.

Melyben figyelmeztet bennünket: a hivatalos jelentések, a számokkal való "játék", ferdítések tömkelege, a tesztek pontatlanok, és igazából nem arra valók, amire jelen helyzetben használják őket. Bárkiből lehet "pozitívat csinálni" ha épp ez az érdek.
Pillanatnyilag a hivatalos orvoslás ezekre a bizonytalan, megalapozatlan adatokra támaszkodik, mely semmiképp nem jó irányba viszi az ügyet.

Dr. Gődény György
szakgyógyszerész. Budapest

Patikusunk nem túl hosszú, de annál tartalmasabb előadásában, fantasztikus, lehengerlő vehemenciával mutatja be a közmédia tudatunkra gyakorolt félrevezető hatásait.
Statisztikai kimutatásokra hivatkozik, és arra, ezeken keresztül milyen hatékonyan vernek át minket.
Idézi Winston Churchill - t: "csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítok"
A társadalmat soha nem látott két részre szakították: akik hisznek a hivatalos közmédiában és akik egyáltalán nem.
A Doktor figyelmeztet: a média úgy képes csűrni-csavarni a dolgokat, ahogy éppen kedve tartja.
Az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnik, erősen úgy tartotta a kedve.

Dr. Pócs Alfréd
Egri Városvédők Egyesületének elnöke.
A Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke.

Megfontolt harcos, aki nem adja fel soha. Emberségből szintén jeles.

Kimért, határozott hangvételű előadásában arra figyelmeztet, ne dőljünk be a nonstop manipulációnak, mely minden nap körbevesz bennünket a járványt illetően.
Mindezt aktuális adatokkal igazolja.

Külföld:

Prof. Dr. Boros László, USA
(Los Angeles)
Egyetemi tanár, oktató

Magas szaktudás, határozott fellépés.
A professzor a PCR tesztek pontatlanságára, alkalmatlanságára figyelmeztet és arra, hogy ez a pandémia nem egészségügyi, hanem médiális és politikai.
Magas tőkével rendelkező érdekkörök gerjesztik.
Szavait hiteles cikkekkel igazolja.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Németország, egészségügyi intézményvezető.

"Impfung und immunitat" - című előadásában arról beszél a német professzor, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, mellyel készülnek beoltani az emberiséget.
Számtalan ijesztő mellékhatást sorol fel, melyektől soha többé nem szabadulunk, ha a szervezetbe kerül és óva int mindenkit ennek alkalmazásától. Anyagát tudományos kimutatásokkal, ábrákkal magyarázza. Ő - amint mondta: "se magát, se családját nem fogja beoltatni, génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között soha"

Dr. Heiko Schöning,
Németország, (Hamburg)

Professzionális magabiztosság, német precizitás, és magasszintű szakmai tudás jellemzi a Hamburgi Doktort.
Előadása lehengerlő, minden kétséget kizáró. Ő az a tipikus német orvosi szaktekintély, akiről akkor is megmondom, hogy Németországból jön, ha egyetlen szót sem szól.

A Doktor arról beszél, hogy az egészségügyi világszszervezet (WHO) hogyan, milyen módon játszik a számokkal. Ezt látványosan szemlélteti a színpadon is.
Továbbá: bizonyítja, hogy a készülő oltások egyik alapanyaga: génmanipulált dohánylevélből kivont anyag. (csak az egyik összetevő)

Emlékeztet továbbá: "az egész járványosdi, egy nekünk kitalált színház, mely teljesen másról szól, mint aminek látszik".

Dr. Olav Müller - Liebenau,
Németország (Hamburg)
(Dr. Schöning kollégája)

Dr. Müller a C- vitamin specialistája, aki arról beszél, a magasdózisú C-vitamin bevitele a szervezetbe, minden káros mellékhatás nélkül képes legyőzni bármilyen vírust.

"Az elmúlt 30 év során egyetlen egyszer sem találkoztam káros mellékhatással, a magasdózisú aszkorbinsav (C-vitamin) intravénás használata során" - mondja.
Kiváló immunerősítő, roboráló, egy igazi csoda.
Napi 15-30 gramm bevitele sem jelenthet problémát, sőt, olyankor a szervezet képes ennek támogatásával legyőzni bármilyen betegséget.
A német Doktor esküszik rá, hogy módszere hatékony.
(Dr. Weixl Várhegyi László természetgyógyász is pont ugyanezt mondja, alkalmazza betegei körében és a saját életében, több mint 25 éve, kiváló eredményekkel)

Dr. Ébert Jenő (Svájc)

Skype interjúban mondja el a Doktor:
A PCR tesztek pontatlanok, megbízhatatlanok, és egészen másra használják, mint amire eredetileg a feltalálója: 1993 - ban Nóbel díjat kapott. Maga a feltaláló is figyelmeztetett anno: "a teszt nem alkalmas vírus, biztos alapokon nyugvó kimutatására" - mégis erre hivatkoznak mindenhol.
"A PCR teszt kukába való, nem pedig arra, amire jelenleg használják: az emberek félrevezetésére." - fejezte be a gondolatsort a doktor.

A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült.
Lehetetlen mindent leírni, ami ott elhangzott, az előadások anyagai visszakereshetőek az interneten.
Az orosz orvosok azért nem voltak jelen, mert nem kaptak utazási vízumot az orosz hatóságoktól.

Én, a magam részéről hálás vagyok, hogy olyan nagyszerű embereket ismerhettem itt meg, akik értünk, egyszerű emberekért dolgoznak.

Tamasi Doktor zárta a rendezvényt, aki a végén könnyeivel küzdött, - ahogy mi is - el-elfúló hangon köszönte meg a részvételt és az igyekezetet, ami minden résztvevőt megérintett.
Szűnni nem akaró vastaps, az összetartozás élménye, könnyes szemek és mosolyok vegyültek itt.

Az Ő szavait idézve zárom összefoglaló cikkemet:

"Kérem Önöket, ne gondoljuk, hogy:" ezen is túl leszünk" - mint a 60-as, 70-es években, vagy jóval előtte a járványok idején. Elmúlik és kész.
Nem.
Ez most egy sokkal komolyabb dolog, amin nem leszünk csak úgy túl.
Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük"

Árvai Attila
író-p. pszichológus ©2020-08-22

Egy magán vélemény:
Sajnos ez a tényfeltáró nemzetközi konferencia felvétel és az egész közvetítés lebonyolítása az MVSZ székházban, olyan módon történt, mint ha egy részeg valamelyik útszéli kocsmában, a távolból dülöngélt volna egy kamerával. Ennél a felvételnél amit az MVSZ készített és felvett, egy gyerek is jobb videót produkál az egyszerű mobiljával. Ez az MVSZ -es amtör média kezelés, plusz a szinkron tolmácsok kihagyása , rengeteget ártott az igen tisztességes szervező doktoroknak, és az előadóknak is.
Topi
2020-08-22 18:13:32
Ez ma Magyarországon történik! Figyelmesen hallgassátok, nézzétek, aztán a többit az ítélőképességetekre bízom!

https://www.youtube.com/watch?v=KXDrPML053U
Topi
2020-08-22 18:05:17
Orvos konferencia augusztus 21.-én, a Magyarok Házában nemzetközi részvétellel. ( amatőr minőség ) Gyorsan nézzétek meg, míg a nem létező cenzúra (?) el nem tünteti!! Fontos dokumentum! https://tinyurl.hu/RSfx/
Topi
2020-08-20 20:26:26
KONFERENCIA A TISZTÁNLÁTÁSÉRT

Kérlek, figyeljetek erre az eseményre!
Egy évszázadban ilyen egyszer van.
Remények szerint nagyot fog durranni.
Kérlek, adjátok tovább a hírét,
hogy a lehető legtöbben követhessék.
Majd aug. 29-én figyeljetek Berlinre!
Előre is köszönet a segítségért!
ÁLDÁS!

2020.aug.21-én reggel 9 órától van:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/konferencia-a-tisztanlatasert/

Twitch-tv-n holnap 9 órától élőben!
https://www.twitch.tv/orvosokatisztanlatasert
Topi
2020-08-16 14:43:51
Zozilla
2020-08-14 18:19:55
Szia Tamás! Mit szólsz a Fű és sör nevű támogatott zenekarhoz, az egyik számában az a refrén, hogy "szívom a füvet és iszom a sört" Ez kell a fiataloknak, a mi adónkból!!!
Topi
2020-08-13 19:07:46
Magyarország - nagy átverés https://www.youtube.com/watch?v=cYh6G_iQU8g
Topi
2020-08-13 19:03:29
Topi
2020-08-12 00:43:02
Kapcsold ki! Nem maszk, hanem füldugó! https://www.youtube.com/watch?v=kzKP4OPo21Q
De Skiita Yani
2020-08-09 08:34:24
Topi
2020-07-29 17:58:18
Topi
2020-07-28 23:02:39
Leszedtek és szétszedtek egy 5G haláladót. Amit a mérnök talált benne, az több mint érdekes. A panel elnevezése COV19. Véletlen lenne? Ha nem hiszed szedj szét egyet Te is! https://rense.com/general96/5G-Covid.mp4?fbclid=IwAR3P74fVonvyPDkRZvZ505nANSxuIxrIRoY4kBOt9VF7sWx7pqTYq6o6w_w

Kedves Madlena!
A fő oldalon elérheted a legutóbbi adásokat, jelenleg a mai adást is éppen YouTube videó portálon nézzem.
Medlena
2020-07-27 20:51:17
Kedves Mindenki!
Én ritkán tudom élőben követni a műsort, általában este fél 8 körül érek haza. Igy az ismétléseket szoktam meghallgatni. Eddig a "legutolsó élő adás" cim alatt találtam meg. Most hol keressem, ill. hogyan találok rá? Előre is köszi a segitséget!
Tóth Gergely
2020-07-27 09:12:39
Üdv! A múltheti vakáció kapcsán megnéztem a Dózsa 1514-et,és érdekes összecsengésre leltem,amikor a Budai várban embervért rejtettek el, tanulságos előadás.
Dincsike
2020-07-22 13:31:48
Sajnos nagyon dolgoznak az Álmoskírály televizó ellehetetlenítésén! Nagyon félnek az igazságtól !Nem szimpla mezei Hackerek állnak a támadások mögött! Hanem valamilyen titkosszolgálat! Totális világ diktatúra felé haladunk!
De Skiita Yani
2020-05-19 21:35:44
S, vegyük már végre észre a lényeget!

Egy „Liberális Dusnoki Demokráciában“ egy

Bátor Nyilasra aztán egyáltalán nincs szükség!

Még mit nem! Itt Kovács 123 Péterek kellenek!
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.