Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Akadémia

Gyors üzenetváltás előadásainkkal kapcsolatban

 

mindszentiocsi
2021-05-08 22:52:31
EGY "BOGÁR" NAPLÓJA!

Abba kellene már hagyni ezt a folyamatos néphülyítést, hiszen van az embereknek már így is éppen elég bajuk, nemhogy még ezzel a se füle se farka homályos lila filozofálgatással fárasszák őket!!!
- Főhőseink - köztük Laci barátunk (akinek a miniszterelnök is a barátja - úgy látszik ezekben a körökben mindenki mindenkinek a barátja) - most már próbálnak vezekelni, amikor bizony a többségünknek már végzetesen késő van - és ez így bizony már eléggé furcsán adja ki magát.
Na, de legalább így már látni azt, hogy kezdenek félni, és lehelet finoman puhatolják a menekülési útvonalaikat, illetve próbálják bizonygatni az ártatlanságukat.
- No, hiszen ők is ma már joviális családos - sőt - unokás totyogó vén emberek és hát mi tagadás egy kicsit félnek is.
Hozzáteszem nem vagyok semmilyen parlamenti párt embere, bár Ő egyébként egy szimpatikus ember.
Továbbra is kifogásolom azonban "tanult barátomnál" a bizalmaskodó letegezést valamint a többes szám első személy retardált használatát.
Így például : "Szembe kell néznünk végre azzal a ténnyel, hogy valamit nagyon elrontottunk."
Kik rontottak el és mit, és mikor és hogyan?
Kik törekedtek azokba az eleve lehetetlen hivatalnoki pozíciókba, (tíz évig voltál emeszempé tag) ahol a mindenkori csinovnyikok - ők azok akik a társadalmi szamárlétrán a bűzlő fej felé lázasan igyekvő tempózásuk közben azzal áltatják magukat, hogy hát - én csak azért törekszem magasabb posztra mert így nektek is jobb lesz, ha én vagyok ott, hiszen ismertek már(???)
Tudjátok már, hogy én aztán egy marha jó ember vagyok.
Különben is jó magam mindig arra törekedtem, hogy a "kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon".
Na kérem szépen: ez az a fából vaskarika bölcsesség, ami soha nem fog működni és nem is működött azóta se, amióta csak világ a világ.
- A karrierista mindig kitalál valami hamis mantrát magának, amivel aztán a lelkiismeretét nyugtatgatja. Megy is ez szépen olajozottan, mint a svájci óra, de viszont csak egy darabig!
Azután jön a nagy összeomlás majd kipkedő - kapkodó reakcióként erre magának a ló citromnak a fal tövén való szétkenése. No ezt hívhatnánk tapasztásnak, no de így többes szám első személlyel mondogatva ez csak a bűzös egyéni vétkek társadalomra való szétkenése, ráadásul már a dolgok megtörténte után.
Elrontottuk, és karját széttárva majd kínosan röhögcsélve többesszám első személyeskedik tovább. Ez az ember fél !!!
Drága Lacikám én most már neveket szeretnék végre hallani!

DOKTOR GALACSINGÖRGETŐ BOGÁR - EGY SZELLEMI MUNKAERŐ ÁLLAT NYÁLA FOLYATÓS GIGANTIKUS CSORDÁJÁNAK
NAPLÓJA
Alcím: Képzelt Riport Egy "Mindent-Tudóssal"

- Amikor is az olvasó megtapasztalhatja azt, hogyan rugdossa ki azt a bizonyos végső "remény-sámlit" a lábaink alól letitkosított politikai elitünk, majd tépi ki az utolsó szalmaszálat is a part menti fövenyből, amibe megkapaszkodhatnánk már csak azért, hogy meg menthessük magunkat a vízbe fúlástól, azaz a nemzethaláltól.

- Kérdező: - Él-e még a Szakrális Magyar Nemzet?
- Válasz: - Az európai nemzet vagyis azok az európai nemzetek amiket a ma létező állam-nemzeteknek hívunk - megjegyzem: és ez bizony egy nagyon-nagyon lényeges megállapítás, sajnos beleértve a magyarságot is - ez már NEM a szakrális magyar nemzet.
Ezt azért, még ha bármilyen fájdalmas is, de be kell látnunk!
- Kérdező: - Professzor úr? Elérkezett tehát a vérfagyasztó nemzethalál?
- Válasz: : - Igenis, tehát szembesüljünk azzal :
A SZAKRÁLIS MAGYAR NEMZET ELVESZETT !
- Kérdező: - Akkor tehát nincs remény?
- Válasz : - Valamikor ott valahol a legmélyebb szellemi rétegekben talán, ott még vannak bizonyos maradványai a nemzetnek, így nem zárható ki teljesen.
Történelmileg azonban rendkívül csekély
- vagyis zéró - a valószínűsége, hogy ez a JÓ ISTENBE vetett hittel lelkében élő, így az Isteni Örök Igazságot hordozó különleges nép: a MAGYARSÁG vagyis A JÓ ISTEN NÉPE, mondjuk három ezer éve létező Szakrális Magyar Nemzet ez valamilyen formában még megmutathatja esetleg magát a történelemben.
- Kérdező: Nagyon kedves Öntől drága (állítólag nemzeti érzelmű) professzor úr amit mond, de hát ezzel Ön csak legyengít bennünket Isteni Küldetésünk Beteljesítésében.
- Válasz: - Kizárni teljesen nem lehet, de rendkívül kicsi a valószínűsége ennek. Ezzel a lelkünk mélyén mindnyájan tisztában vagyunk.
- Kérdező: - Nincs semmi remény professzorom, csak egy iciripiciri sem?
- Válasz : - Ez a szakrális nemzet, az ősnemzet ez Elveszett, mint ahogy ez egyébként a legtöbb nagy európai nemzet esetében is így van.
A leglátványosabb ez a németség esetében, ahol egészen bizonyosan, szinte egészen fájdalmasan és döbbenetes módon tűnik el és kerül majd a helyére.
- Kérdező: Na, de-hát mi kibírtuk még a szocializmust is, és mégis lám magyarok maradtunk szívünkben lelkünkben, bár nem sokan ,de ez is valami. Nem kellene inkább tartani a lelket bennünk legalább Önnek magyar érzelmű Galacsingörgető Rovar úr kérem? Hiszen: volt itt Tatár, volt itt Török a
"Díp Sztét" sem lesz nálunk örök!
- Válasz: - Az ezerhét és az ezernyolcszázas években létező nemzet - tehát az a nemzet, amely a Rákócziké, Petőfiké és a többieké, szóval annak a nemzetnek már szinte SEMMI KÖZE nem volt a szakrális történelmi nemzethez.
- Kérdező: No, de hát azokban az időkben a magyar embereknek rengeteg vére elfolyt azért, hogy mi most egyáltalán itt lehessünk, és ön ezt paródiának nevezi? Hiszen így még a maradék kevésnek a lelkéből is kilúgozza Ön kedves professzorom az ISTENI ÖRÖK IGAZSÁGOT!
- Válasz: - Azt mondom-sőt! Bizonyos értelemben az aradi tizenhármak kivégzése is annak a paródiája volt, de ez tudom, hogy messzire vezetne, és már egy kicsit bánom is, hogy érdesen fogalmaztam.
- Kérdező: Nem mondja??? Akkor meg miért mondja?
Na! Tudja mit "professzorom"? Dobjuk a gyeplőt a lovak közé, mert úgyis Ön szerint lótúrót sem ér a LÉLEKBEN HORDOZOTT ISTENI ÖRÖK IGAZSÁG!
- Válasz: - Attól még azért lehetne esetleg összetartó ereje ennek az ezerhétszázas és ezernyolcszázas években létrejött szigorúan ellenőrzött államnemzeteknek.
- Kérdező: Na akkor akkor most mi van?
Kezdek lassan agyilag bekotorni, és kezd lassan megvilágosodni a józan paraszti gondolkodásom.
- Válasz: - Az, hogy ki hozta létre ezeket az újfajta nemzetállamokat, vagy ki segítette világra őket , és ki ellenőrzi szigorúan, azt hát nagyjából úgy el lehet találni.
- Dehát ennek semmi köze már a régiekhez, a szakrálisokhoz, sőt bizonyos értelemben, egy perverz történelmi paródiái ők a magyar szakrális nemzetnek.
- Kérdező: Tudod mit mondok én Lacikám?
Az állítólagos elitünket és apparátusunkat kellene már cakompakk lecserélni, mivel mostanára mindkét oldalról egyazon helyre hordta össze őket a búbánatosan gyanús szagú, bús őszi szél - ezt az időtlen idők óta ügyeskedő hamis elitünket - ahogyan az összes szemetét szokta volt, öröktől fogva. Újra és megint újra.

Mindszenti Öcsi
Refi
2021-05-08 20:23:08
Üdvözlök mindenkit! Már régóta nézem az AKTV műsorait. Nem is olyan régen több adáson keresztül téma volt a Covid elleni praktikák, népi gyógyszerek keresése. Nos én kutatóorvos vagyok és a főbb területem a természetes hatóanyagok kutatása. Körülbelül 5 éve foglalkoztam a csillagánizs növény termésével és annak hatásaival a vírusok és baktériumok és gombák tekintetében. Nos kidolgoztam egy megfelelő nagyságú dózist, amivel az influenza kb. 3 óra alatt eltűnik. (Mondjuk ez nem volt nehéz, mert a világon egyetlen olyan gyóygszer létezik, ami az influenza és az ebola ellen is nagyon jó: a TAMIFLU. Ennek szintén a csillagánizs kivonat az alapja!)
Az évek során, több betegen tapasztaltuk, hogy a csillagánizs kiválóan gyógyítja az influenza mellett az összes HPV fertőzést és a hepatitis fertőzéseket is. Tavaly a koronavírus megjelenésekor kapszulát gyártattam belőle s a betegeimet láttam el vele. A hatása itt is megdöbbentő volt. Azóta egy betegemnek sem okozott semmi tartós károsodást a koronavírus és mindenki átvészelte ezt a kemény egy évet mindenféle gond nélkül. Mindenki nyugodtan sétáljon el valamelyik fűszerboltba, vagy gyógynövény boltba és vegyen csillagánizst. A vásárolt száraz virágrészt törjük össze és kb 2 evőkanálnyi mennyiségből főzzünk teát (10 perc áztatás, utána leszűrés...) és ezt iszogassuk naponta 3 alkalommal, ha az infekció éppen megvan akkor óránként is lehet, úgy hatásosabb! NEM LEHET TÚLADAGOLNI és nincs mellékhatása sem. Ha vesszük kapszulába, akkor megelőzésre naponta 3X1 szem javasolt, infekció esetén óránként 2 szem hat órán keresztül. A tapasztalataim zerint emellett a vírusnak esélye sincs.
barodza
2021-05-08 11:26:18
Toroczkai László sej haja alatt is rákosi tolvaj széke van, faluja is sztálin lopottjából van szépítve, újjá építve. Munka lehetőséget mások ellopott földjén tud teremteni,
mint rákosi, Szemfényvesztés ebben az országban minden. Ezért tudnak ottlenni a labancos vármegyések, gonosz ígéretek.
Székely Ildikó
2021-05-07 16:49:10
Gabika
2021-05-07 15:32:02
Topi
2021-05-07 12:38:08
Az NHS igazgatóságának vezető tagja figyelmeztet: Állítsd le a népirtást, vagy gyermekeink következnek https://www.ukcolumn.org/video/senior-nhs-board-member-warns-stop-the-genocide-or-our-children-are-next

Mikor vesszük észre, hogy Bill Gates veszélyesen őrült? https://besthirdetes.hu/tudasfa/mikor-vesszuk-eszre-hogy-bill-gates-veszelyesen-orult.html
Olivia
2021-05-07 08:26:56
Topi
2021-05-06 18:56:04
mahgaru
2021-05-06 18:51:26
Recseg ropog a hang.
Topi
2021-05-06 17:55:43
HUN TV -Az emberiség jövőjéért I. https://www.youtube.com/watch?v=14DLd0B7bRo
Gabika
2021-05-06 17:45:04
Olivia
2021-05-06 12:57:37
Interjú Dr. Mike Yeadonnal, a Pfizer volt alelnökével: "Az oltásútlevelek több milliárd ember tömeges meggyilkolásának kapuja"
(2021. május)
https://www.mittdolcino.com/2021/05/05/intervista-con-il-dottor-mike-yeadon-ex-vicepresidente-pfizer-sui-passaporti-vaccinali/
Forrás: www.mittdolcino.com
Gabika
2021-05-05 10:14:26
Gabika
2021-05-05 10:13:15
Székely Ildikó
2021-05-03 09:41:56
https://www.facebook.com/watch/?v=1376415866063604&aggr_v_ids[0]=1376415866063604¬if_id=1620018749914991¬if_t=watch_follower_video&ref=notif
De Skiita Yani
2021-05-01 12:40:42
QQQ QQQ QQQ QQQ * WWG1WGA * QQQ QQQ QQQ QQQ

Mit is mond a fizer vaccina Protokol?
A beoltottak potenciális fertözésveszély hordozói !!!

https://t.me/QWWG1WGA16PLUS1/39646

QQQ QQQ QQQ QQQ * WWG1WGA * QQQ QQQ QQQ QQQ

Miamiban A CENTERAL ACADEMY the BRAIN SCHOOL

Igazgatósága pontossan ennek megfelelöen

–az iskola nevéhez méltóan-

reagált, amikor megtiltotta, hogy a beoltott tanárok

a diákok közelébe mehessenek.

Továbbá a tanárok az iskola szünet alatti oltásukat is
jelenteni kötelesek, hogy az igazgatóság megfelelöen,
például a tanár elbocsátásával reagálhasson!


A magániskola autonóm jogrendje törványileg támadhattlan!


https://t.me/innereerde/1303


Az igazgatóságban valószinüleg nem m-bálintok üldögelnek,

igy s-györgy köztörvényes terrorista Open Sociaty-ja –értsdd

monetáris hatalmunknál fogva fentröl kedvünkre butithatjuk a

társadalmat- egyszerüen megbukott!

QQQ QQQ QQQ QQQ * WWG1WGA * QQQ QQQ QQQ QQQ
Zozilla
2021-04-30 17:27:34
Magyarok Világszövetsége – A gyógyító orvosságok elhallgatása
Érdemes megnézni és tovább adni!!!
saca1970
2021-04-29 14:54:24
https://www.youtube.com/watch?v=UTAWYk310sc&ab_channel=K%C3%A1rp%C3%A1tiaZenekar Üdvözlök mindenkit ezt érdemes meghallgatni az előzőt sajnos nem sikerült jól belinkelnem. Sajnálatos módon Nyíregyházán egyre cudarabb a helyzet a romák és a magyarok között erre ráfejelt a Momentum, hogy cigány felsőbbrendűséget hirdet.
Szabó Ferenc
2021-04-27 22:07:10
A földünket nem tudják elvinni. Egy törvény kell, a magyar föld a magyaroké. Azoké, akik ott élnek. Amely kormány nem hozza meg, az nem magyar.
saca1970
2021-04-27 14:11:03
Köszöntök mindenkit
Őrület ,hogy a gyönyörű falvakat idegenek birtokolják Szándékosan tönkreteszik ezeket a helyeket aztán felvásárolják Ez lesz az őrséggel is Érdemes megnézni a riportot mert a vége már elég érdekes https://www.youtube.com/watch?v=o_ZYP7QIdk8&t=114s
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.