Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Technikai problémák megoldása az ÁKTV vételével kapcsolatban

A műsor vételéhez szükséges beállítások az átlagos felhasználónak gondot okozhatnak. Kérjük, ebbe a rovatba írják be gondjaikat, és azok a számítógéphez értő nézőink, akik már megoldottak hasonlókat, segítsenek.

 

Utazó
2021-11-18 19:39:24
Ebben a fenti interjúban ( ha látni akarjátok kattintsatok az “ OUVRIR” ( megnyitas)- ra, ) arról is beszél a professzor úr hogy Kanadában 20 Creuxzfeld-Jacob betegségről számoltak be és bár nem bizonyított de lehetséges az, hogy ez az oltások következménye. Felhívja az illetékeseket hogy mindenképpen vizsgálják ki ezeket az eseteket, mert a jövő generációról van szó, és lehet hogy egynagyykatasztrófa felé haladunk.
Utazó
2021-11-18 19:30:06
Jó az adás Dél- Franciaországban, Marseille-ben.
A híres Nobel díjas ( már nyugdíjas) francia professzor Luc Montagnier, aki elsőként mutatott rá arra, hogy a Coronavírus emberi kéz műve és nem a tobzoskától származik, nemrégiben interjút adott egy olyan ( ellenzéki ) francia rádiónak, amely kimondja azt is, amit a kormány nem akar ismertetni a lakossággal: a Sud-Rádióról van szó.
https://t.me/XavierBazin/728

Ebben az interjúban elmondja a Professzor úr azokat a hátulütőket és aggodalmakat, amelyeket fontosnak vél az oltásokkal kapcsolatban. Miután maga a Pfizer elismeri azt, hogy legalább 5 év kell az oltásoknak a szívműködéste gyakorolt hatásainak a vizsgálatára, gondoljunk bele abba a rozikóba ami a megbetegedés lehetőségét illeti, mondja. Olyan cél érdekében akarjátok feláldozni gyermekeiteket, ami rájuk nem is vonatkozik??
Elmondja azt, hogy ha ilyen bizonytalan kimenetelű egy kezelés ill egy oltás, akkor azt abba kell hagyni addig amíg az biztonságossá nem válik. Arra mutat rá, hogy a legrágább az egészsegünk és az életünk nem pedig ez az oltás kisérlet.
amjudit301@gmail.com
2021-05-25 18:44:31
Kedves tagok! Érdeklődnék, hogy van-e valaki Vecsésről, aki szeretne a szombati találkozóra elmenni? Csatlakoznék, ha lehetséges. Köszönöm! Isten áldása minden jó magyar emberre!
maandrea
2021-03-23 21:18:18
szogifulop
2020-10-30 11:04:36
Tisztelt Tamás !
A youtube törölte a legutóbbi videót. Van rá lehetőség, hogy valahol mégis megnézhessem?
Üdvözlettel: Szögi Fülöp István
nemethmoldvay@gmail.com
2020-07-22 00:07:30
Aggódunk! Miért nincs adás? Isten óvja Hazánkat, minden jó magyar embert! Isten óvja Tamást!
Topi
2020-01-06 11:55:09
Meghívó
Tanulj magyarul Canberrában

Magyar órák minden korosztálynak.

Az első félév 2020. január 11-én (szombat) kezdődik 9:45-kor a regisztrációval.

Az órák szombatonként vannak 10 órától délig.

Részvételi szándékotokat szíveskedjetek visszajelezni 2020. január 10-ig (péntek) valamely elérhetőségünkön:
Canberra és Környéki Magyar Kulturális Egyesület: https://ovari.com.au/cdhca/pages/hu/
https://ovari.com.au/contact/?src=cdhca/pages/hu&hl=hu
Topi
2019-10-14 19:52:45
Topi
2019-09-15 21:13:27
Kontinensünkön: a nigériai migráns rapper, a 280 000 YouTube-os előfizetővel, feketéket sürget fehérek leölésére, rabszolgává és ölésére https://twitter.com/V_of_Europe/status/1173146946363678720
Józsi
2019-08-15 18:32:19
Szerintem jó irányba halad a magyarság összefogása az ország jövőjét illetően. Sokat kell azonban még tenni azért, hogy biztosak lehessünk az ország és az egész Kárpátmedence felemelkedésében. Egyik legfontosabb lépés lenne a magyarság visszatérése az ősi magyar Mária tisztelethez vallási hovatartozástól függetlenül. Nem véletlenül volt őseinknek a hitvilágában meghatározó a Mária tisztelet, amelynek alapján megtudták őrizni Magyarország egységét évszázadokon át.
Most Nagyboldogasszony ünnepén érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyan lehetne vissza állítani ezt az ősi hitet.
Egy régi imával fejezem be ezt az elgondolást:

Egek ékessége, földnek dicsősége,
Magyarok Asszonya, királynője!
Hozzád buzgó szívvel, köteles hűséggel
Járulunk, szentséges Szűz Mária.
Mint pátrónánkhoz, édes Anyánkhoz
Teljes reménységgel folyamodunk,
És minden ínségben fohászkodunk.
Tekints le jó szívvel, irgalmas szemeddel
A mi szent eleink kérelmére;
Jöjj örökségednek, rettegő népednek,
Jöjj, kérünk, ó Anyánk, védelmére.
Míg bennünk egy ér mozdul s egy csepp vér,
Nem szűnünk tégedet hőn tisztelni,
Kegyes jó voltadat emlegetni.
Azért Nagyasszonyunk, hozzád fohászkodunk,
Hallgasd meg esdeklő kérésünket.
Éhségtől, hadaktól, isteni haragtól,
Hirtelen haláltól ments meg minket.
A végső órán, mellettünk szólván,
Légy hozzánk irgalmas, Isten Anyja,
Segíts az égbe, ó Szűz Mária!… Úgy legyen
(Dőri kéziratos, 1763.)
Kajla111
2019-08-14 20:17:10
Bécsben is rendben van az adás
Üdvözlettel Karaffa László
Topi
2018-08-09 13:50:34
Valószínűleg a leni filmben vázolt és bemutatott törekvéseknek a következménye a Dél afrikai fehér emberek jelenlegi sorsa!
Topi
2018-08-03 08:56:12
A pénz nélküli Ubuntu közösség - Michael Tellinger https://www.youtube.com/watch?time_continue=187&v=DK1VcbiLazs
Admin03
2017-01-23 16:33:49
Kedves Nézőnk!

Ha Chrome böngészővel nem tudja nézni az élő adást, tegye a következőt:

1. A Chrome böngészőbe felül írja be az alábbi betűsort:
chrome://plugins
2. Egy kattintással engedélyezze az Adobe Flashplayer-t.
Ha nincs még a gépére telepítve, akkor töltse le innen:
https://get.adobe.com/flashplayer/
Zoli
2017-01-23 09:31:52
Jo reggelt mindenkine,
Korabban kerestem Kemeny Janos Oneletirasat onlone formatuban, igy jutottam el erre az oldalra is. Lattam a felhivast, hogy amennyiben elerheto a kotet online, akkor jelezze a megtalalo.
Ime itt van:
https://books.google.ro/books?id=Ie1DAAAAYAAJ&pg=PA112&hl=ro&source=gbs_selected_pages&cad=3#v=onepage&q&f=false

Ha esteleg nem jo helyre irtam, kerem az illetekest, hogy helyezze at a linket.
uv
Zoli
Topi
2016-07-07 10:22:22
Videók egyszerű letöltése http://www.videoletoltes.hu/
Topi
2016-05-11 07:04:58
Topi
2016-05-11 07:03:36
alexander1940928
2016-04-15 19:28:45
Kedves Fórumtársak. Sajnos nem tudom venni a betelefonálós műsort, mert az indítás után azt írja ki a képernyő: Server not found...
a beállíts lépéseit, ha valaki mankóként leírná itt - nagyon örülnék...
Előre is köszönöm a segítséget, sándor
Topi
2016-02-05 06:51:16
Dr. Simon Péter magyarságkutató a PátriaTV-ben
https://www.youtube.com/watch?v=Ldvv7w4zbWs

Magyarul beszélő indiánokat találtak...(nemcsak ezért érdemes meghallgatni...)

Fürge Szarvasként élt az indiánok között a magyar mérnök-tanár, aki állítja: a dakoták 1200 éves magyar nyelven beszélnek.

A túlzott magyarkodást kifigurázó kabaréjelenetekben lehetett eddig csak olyasmit hallani, amit dr. Simon Péter állít. A nyugalmazott mérnök-tanár, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) mohácsi csoportjának elnöke azt mondja, hogy rokonaink a sziú indiánok - olvasható a teol.hu hírportálon.

A tolnai KÉSZ meghívására tartott előadást a városi galéria nagytermében, Magyar nyomok az észak-amerikai indiánoknál címmel. És a szkeptikusokat is igencsak elgondolkoztatta amit mondott, illetve amit magnófelvételekről lejátszott.

Gépészmérnökként került ki Kanadába, 1965-ben. Később Londonban tanított fizikát. Összesen húsz évet élt külföldön a feleségével, s ez idő alatt minden szabadságot, nyári szüntet a dakoták vagy más néven sziúk kultúrájának tanulmányozására szentelt. A magyarsággal közös ázsiai gyökereket, párhuzamosságokat keresett, s végül azonosságokat talált.
- Ez nem olyan, mintha, hanem ugyanaz! - szakadt fel benne a felismerés, amikor magnóra vette például a Megrakják a tüzet kezdetű dalt az indiánok előadásában.

Nem minden előzmény nélkül kezdte dr. Simon Péter - alias Fürge Szarvas - a magyar-dakota rokonság kutatását. Nagy hatással volt rá fiatal korában dr. Borvendég Deszkáss Sándor - alias Fehér Szarvas -, aki a múlt század harmincas éveiben sok időt töltött az észak-amerikai indiánok között. A kultúra számos területén találtak meglepő egybecsengéseket.

A Tolnára meghívott mohácsi vendég sorra vette a nyelvi, a zenei, a hitéleti hasonlóságokat, a szimbólumok, a díszítő motívumok és a szakrális számok egyezését. Hihetetlen, de még az egyszeregyet is ugyanúgy magolják az indián gyerekek, mint a magyarok. Onpár, az egypár, vagyis kettő. Onpár onpár lecsen topa. Ez annyit tesz: kétszer kettő legyen négy.

A magyarság, a Kárpát-medencei magyar nyelv ezer éves, a kanadai indiánok pedig 1200 éves magyar nyelven beszélnek dr. Simon Péter szerint. A kutató meg van győződve arról, hogy a népvándorlás korában, Közép-Ázsiából nemcsak nyugatra, hanem keletre is indultak népcsoportok. Letelepedtek Kazahsztánban, Kínában, Indiában, Japánban, de voltak, akik nekivágtak a végeláthatatlan víznek, és az úgynevezett cserépúton Észak-Amerikáig jutottak. Az óceán fenekén elsüllyedt hajóroncsok és cserépedény-maradványok jelzik a néhai hajósok útvonalát.

Kultúrájukat magukkal hozták Európába és magukkal vitték Amerikába a szétrajzó honkeresők. Ami a magyaroknál a turulmadár, az a dakotáknál a kerecsensólyom. A rozetta a totemoszlopon és a székely kapun is feltűnik. Rovásírásos leletek ugyanúgy találhatók a Kárpát-medencében, mint az indiánok földjén.

Ami dr. Simon Péter szerint a legérdekesebb: az egyistenhit és a boldogasszony-hit egybeesése. Szent István népe és Ülő Bika népe is ápolja az istenanya-kultuszt. Az indiánokhoz kutyaszánon érkezik a Happy Lady, egy négyezer esztendős, fából faragott szobor, melyet minden évben körbevisznek a kontinensen. A kinyilatkoztatást Krisztus előtt kétezer évvel kapták meg, öt platánlevélre írva, amit ma a British Múzeumban őriznek...

Kell ennél több bizonyíték??

1.kép:-Indián hátra felé nyilazás(ami csak a Magyarokra volt jellemző) és Maja indián,spanyol hódítások előtti népviseleti hagyaték!!

2.kép:-a kereszt megjelenése az indián kultúrákban sokkal régebbi mint a mai Római-Katolikus(hamis keresztény ,judeo-keresztény) vallásának létezése...
3.kép:Innen származunk mi és a Testvéreink a Native indiánok!

4.Dakota indiánok (megtévesztő arcvonásokkal akár a MAGyarok)

5.Dr Simon Péter (Fürge Szarvas) Mérnök-tanár 20 évig élt a Dakota indiánok között...

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/furge-szarvaskent-elt-az-indianok-kozott-a-mernok-tanar-310986


https://www.facebook.com/144489658993696/photos/a.369901003119226.1073741841.144489658993696/369901146452545/?type=3&theater
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.