Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

budapest
2018-03-21 20:05:23
Orbán Putyin viszony – bizalmas információk Orbán Viktorról
2018-03-20 14:02
A Direkt36 oknyomozó újságíró központ – több mint harminc bizalmi embertől kapott információ alapján – terjedelmes írásban ismerteti Orbán Oroszországgal kapcsolatos pálfordulásának körülményeit. A cikk teljes mértékben alátámasztja és megerősíti az Orbán titkos küldetését felfedő írásomat. Abból megtudhatjuk, hogy országunk valójában izraeli gyarmat, az általuk titokban támogatott jobb- és baloldali politikusainknak pedig az a küldetése, hogy országunkat kivéreztessék, elgyöngítsék azért, hogy a tervezett izraeli honfoglalókkal szembeni ellenállásunk a lehető legkisebb legyen.
Először is tudatosítani kell, hogy a 93 ezer négyzetkilométer nagyságú országunk a 17,1 millió négyzetkilométer nagyságú Oroszország geopolitikai hatáskörébe tartozik. Ez nyersen és a maga őszinte valóságában megfogalmazva azt jelenti, hogy ha valami olyasmi történik az országunkban, ami súlyosan sértené Oroszország érdekét, akkor azt ők így vagy úgy, de mindenképp kezelnék. Na most, ha igaz a feltételezés, hogy Izrael a világban szétszóródott zsidóság számára a Kárpát-medencét jelölte ki letelepedési országként, vagyis egy Új Izraelt akarnak hazánkban létrehozni, akkor ezt ők csak Oroszország jóváhagyásával tehetik meg.
Ezt a hozzájárulást szemlátomást megszerezték; Putyin szinte baráti kapcsolatot ápol Gyurcsány Ferenccel, a legkészségesebb baloldali árulóval, és hogy, hogy sem, a jobboldal várható győzelme előtt Orbánnak is eszébe jutott az oroszokkal megbékélni és Putyinnal baráti kapcsolatba lépni. Ennek a körülményeiről ismerhetünk meg bennfentes részleteket a Direkt36 írásából. Jelen írásban csak az említett írásomban megfogalmazott állításokat alátámasztó mozzanatokat emelem ki.
Kezdjük mindjárt az elején:
A 2008 augusztusában kirobbant orosz – grúz konfliktusban Orbán még a
„Tovaris konyec” szellemében ítéli el Oroszország fellépését, és azok újabb
kelet-európai terjeszkedését vizionálja, mire a budapesti orosz nagykövet méla undorral megjegyzi, hogy Orbán az amerikai neokonzervatívok zsebéből prédikál. Ezt történik 2008 őszén.
Rá egy évre, 2009 novemberében Orbán Szentpétervárra utazik, hogy találkozzon Putyinnal, majd decemberben Kínában fogadják befolyásos személyek. Idézek a Direkt36 írásából: „ … szembetűnő volt, hogy Orbánt mind a kínaiak, mind az oroszok a legfelsőbb szinten fogadták, pedig akkor még mindig csak ellenzéki vezető volt. (A forrás szerint fontos szerepet játszott még Orbán új külpolitikai irányában az is, hogy jó kapcsolatot épített ki Benjamin Netanjahu jelenlegi izraeli miniszterelnökkel is.)”
A fent idézett forrás világosan elárulja, hogy Orbán külpolitikai irányváltása Benjamin Netanjahunak köszönhető. Az információ nyilván igaz, viszont egy súlyos értelmezési hibát – valószínűleg nem véletlenül – a cikkíró elkövet: Tudniillik egy ilyen műhelyben dolgozó újságírónak tudnia kell, és egészen biztosan tudja is, hogy Orbánnak, és bármely hozzá hasonló hatalmi körben mozgó politikusnak a leghalványabb esélye sem lenne arra, hogy kapcsolatot építsen az izraeli miniszterelnökkel, aki a nyugati világ egyik legbefolyásosabb embere. A helyzet nyilván az volt, hogy Netanjahu füttyentett Orbánnak, és megadta a következő találkozások helyét, célját. Ott pedig az izraeli ajánlás miatt fogadták a pillanatnyi politikai helyzetét messze meghaladó „legfelsőbb szinten”.
És itt álljunk meg egy pillanatra. Az oroszországi cél érthető és világos, de azt nem gondoltuk volna, hogy Izrael Kínát is a térség potenciális érdekeltjének tekinti. Ezt a körülményt érdemes fejben tartani, mert félő, hogy lesz még folytatása a dolognak. Viszont egészen biztos, hogy ez már összefüggésben van a Belgrád – Budapest gyorsvasút számunkra nagyon kedvezőtlen feltételekkel történő megépítésével, mint ahogy a Paks2 oroszok általi megépítése, pontosabban az ahhoz adott kedvezőtlen kölcsön is ennek köszönhető. De nem csodálkozhatunk, hiszen tudjuk, hogy a gyarmatok sorsa a kizsákmányolás, és Izrael, mint „főrészvényes”, aki átmenetileg kiutal bennünket helyben érdekelt hatalmaknak, ezzel két legyet is üt. A két ország komoly infrastrukturális beruházást hajt végre az országban, amelyek még hasznosak lesznek a maximum egy-két évtizeden belül színre lépő honfoglalóknak, másrészt a kedvezőtlen kölcsön visszafizetésével tovább véreztetik az országot. Belső források szerint Orbán a törökökkel is hasonló „szövetségre” készül, 2013-ban kétszer is találkozott Recep Tayyip Erdogánnal, tehát várható, hogy ha Orbán marad hatalmon, akkor belátható időn belül valamilyen török nagyberuházás is megvalósul országunkban – jó nagy ráfizetéssel.
2010-ben már Moszkvában fogadják Orbánt, de a diplomáciai szokással ellentétben egészpályás letámadással találja magát szemben a kisszámú delegáció, nyilván azért, hogy a prédából mind nagyobb szelet jusson. Vagyis Putyin, az átmenetileg rábízott országunkban prédát lát, amelyet igyekszik a legjobban kihasználni. Nagyon aranyos példája erre Putyinnak a MET gázkereskedő céghez történő csatlakozása. Idézek az írásból: „ 2011-től kezdve a magyar állami szervek egy döntéssorozattal lehetővé tették, hogy ez a cég hatalmas üzletet csinálhasson viszonylag könnyen. Nagyon leegyszerűsítve az történt, hogy a magyar állam bővítette a nyugatról behozható – és akkoriban a világpiacon olcsóbb – gáz mennyiségét, és a MET-nek adott lehetőséget arra,
hogy ezt aztán jelentős
haszonnal tovább értékesíthesse. A cég tulajdonosai ezen több tízmilliárd forintot kerestek néhány év alatt a Korrupciókutató Központ Budapest tanulmánya szerint.” – Ne feledjük, hogy a „továbbértékesítés” célpontjai a magyar fogyasztók, vagyis mi voltunk. Magyarul itt az történt, hogy
a hatalmi befolyással visszaélve megfejtek bennünket ezek a szépfiúk, miközben a párt öklét, Németh Szilárdot megtették rezsicsökkentési biztosnak, de olvassuk tovább:
„Egyrészt a MET-ben már 2009-ben megjelent egy orosz kötődésű offshore cég tulajdonosként, majd később – már a magyar állam segítségével beindult jövedelmező üzlet idején – a tulajdonosok közé bekerült egy orosz magánszemély. Egyik orosz szereplőről sem bizonyosodott be az, hogy kifejezetten az orosz államhoz kötődtek volna, de a gázpiacot ismerő források szerint gyakorlatilag kizárt, hogy egy ekkora volumenű üzletet le lehetett volna bonyolítani Moszkva hozzájárulása nélkül. Az egyik forrás szerint ennek a legszembetűnőbb jele az volt, hogy az oroszok szemet hunytak az üzlet felett, pedig az látszólag az ő érdekeiket sértette.”
Senkinek semmi kétsége nem lehet afelől, hogy a vastagon kiemelt és aláhúzott orosz magánszemély Vladimir Putyin zsebébe irányította a hazai gázfogyasztók bőrén szerzett milliárdokat. ( A gázüzlet 2015-ben, az Európai Bizottság tiltakozása hatására leállt.) Vagyis Putyin, amit csak lehet lenyúlt és le fog nyúlni országunkból a maga és az országa javára.
2015 és 2017 februárjában Putyin Budapestre látogat, amiben semmi szokatlan nincs; érzékelteti és nyomatékosítja befolyását az országban, egy-két nehezen mozgó üzletet lenyom a kormányunk torkán, felújíttatja az ország pravoszláv templomait, stb. – Így viselkedik egy helytartó az alávetett országgal. Az viszont diplomáciai körökben is feltűnést keltett, hogy 2017 nyarán újra hazánkba
látogat a dzsúdó világbajnokságra. Idézek: „Még szokatlanabbá tette az érkezését az a körülmény, hogy ugyan a hivatalos közlemények szerint a Orbán hívta őt meg, magyar kormányzati tisztviselők a háttérben több diplomatának és más forrásoknak is elárulták, hogy valójában Putyin ötlete volt a látogatás. “Mi azon viccelődtünk egymás között, hogy Putyin meghívta saját magát” – mondta
egy európai ország nagykövetségének munkatársa. Mások ennél sötétebben látták a dolgot. “Ez egy üzenet volt Orbánnak, hogy Putyin bármikor ide tud jönni a saját országába” – fogalmazott egy másik európai diplomata.”
Azt hiszem a fentiekből már elég világosan látszik Orbán Putyinnal szembeni elköteleződésének háttere, de az írásból Orbán személyéről is megtudunk egy- két dolgot. Például azt, hogy unja a hazai politizálást, számára ez kispályás dolog.
„Kurvára unja, de már unta korábban is – mondta Orbán egyik régi bizalmasa. Előfordult, hogy a miniszterelnök szűkebb körben nyíltan ki is mondta, hogy a magyar politikát kispályának tartja, … Az egyik ilyen beszélgetés résztvevője szerint eközben egyértelművé tette azt is, hogy amit izgalmasnak tart, az a Putyinnal, Angela Merkellel és az amerikai elnökkel zajló játszmákban való részvétel.”
Kedves Magyar Választó! Gondolj csak bele: Orbán bennünk alávetett embereket lát, és joggal, hiszen azok is vagyunk. Azt nyomnak le a torkunkon, amit akarnak. Szóval Orbán szemében a magyarokon – mert legtöbbször így szólít bennünket – uralkodni nem nagy dicsőség. És a korábbiaktól eltérően, már a családját érintő korrupciós ügyek miatt sem aggódik. Nyilván tudja, hogy ő innen lentről kikezdhetetlen, hiszen a világ egyik legerősebb politikusa biztosítja a fölöttünk lévő hatalmát. Egy füttyentés, és egy repülőnyi kommandós érkezik, hogy rendbe szedje az elégedetlenkedőket.
És álljon itt egy nyomatékos megerősítés a korábbi írásomban hangsúlyozott, egyszemélyhez kötődő titkos megállapodásra: „… belső köreiből származó információk szerint a miniszterelnök nagyon bizalmatlan természetű (volt olyan forrás, aki a paranoiás szót használta), és gyakorlatilag senkit nem avat be teljes mértékben abba, hogy mit és miért csinál. “Az Orbánhoz legközelebbi emberek sem tudják, hogy mit akar.” – Ez bizony a titkos hazaárulók magányossága.
Végül még egy idézet a cikkből Orbán Viktorról: “Orbán egójában benne van az, hogy ő más. Azt gondolja, ha nem Magyarországra születik, akkor a világ vezetője lenne” – mondta egy forrás, aki többször beszélt vele az elmúlt pár évben. – A következő idézet pedig a Nyirkai jóslatból való: “A galambnak álcázott karvaly és a kánya, Égigérő fára segítik a Kiskanászt. Szívében király, álmaiban császár. Szépen szól, rondán cselekszik. Zsákja feneketlen.”
Legvégül pedig idézet a Szentírásból: „… semmi sincs úgy elrejtve, hogy elő ne kerülne, és nincs titok, ami ki ne tudódna, és nyilvánosságra ne kerülne. Vigyázzatok, hogyan hallgatjátok. Mert akinek van, még kap hozzá; akinek pedig nincs, attól még azt is elveszik, amiről azt véli, hogy az övé.”(Lk 8,17)
Gyirán István
budapest
2018-03-21 20:03:20
Feljelentést tesznek?! Van bőr a pofájukon?! (Gondolkozz Magyar, hogy kire szavazol! Vádolom őket!)
Alávaló, gazember társaság..! Dolgozó magyar és európai emberek millióinak a pénzét lopják el eredeti tőkefelhalmozás címén, és most még nekik áll feljebb, amikor az igazságot a fejükre olvassák (!)
Ritka féreg társaság! Van bőr a képükön utcai plakátokon a magyar dolgozó emberekért harcoló embereket hazugnak-, Soros bérencnek ki kiálltani, bemocskolni, amikor ők követik el mindezeket, és ők maguk Soros emberei, ügynökei. De mit várhatunk azoktól, akik lopnak a magyar emberektől, Magyarországtól?!Semmi jót, mert aki lop, az hazudik is, és fordítva is így van ez!
Vádolom őket:
- Vádolom őket: Magyarország kirablásáért és tönkretételéért, a magyar dolgozó emberek szenvedtetéséért és pusztításáért!
- Vádolom őket: A rendszerváltás 1990 óta 65 tonna arany, kérdéses mennyiségű ezüst-, platina és valuta tartalék eltüntetéséért a Magyar Nemzeti Bank állami trezorjából! (Új hír! 3 tonna aranyat 2018.03.06-án haza hoztak - vásároltak? - Londonból!)
- Vádolom őket: A magyar önellátó rendszer: gyárak-, üzemek-, termelőszövetkezetek eladásáért és tönkretételéért, az exportra termelő magyar mezőgazdaság tönkretételéért! (Mára a magyar élelmiszerellátás 50 % importra szorul, holott a rendszerváltáskor még élelmiszerellátásból önellátók voltunk, és exportáltuk a mezőgazdasági terméket, az élelmiszert!)
- Vádolom őket: 150 vagy több milliárd dollár hitel felvételéért, amit minden magyar dolgozó ember nyakába akasztott, és a hitelvelvevők-, az aláírók ezért 5% -os jutalékot tehetek a saját zsebükbe a hitelt adó banktól!
- Vádolom őket: Magyarország önellátó, önvédő rendszerének tönkretételéért (mezőgazdaság, ipar, rendőrség, katonaság, titkosszolgálatok, állami hivatalok, ügyészségek, bíróságok… tönkretételéért), kiszolgáltatva a magyar dolgozó lakosságot idegen és hazai bűnözőknek!
- Vádolom őket: Magyar emberek-, magyar családok hajléktalanná tételéért, sok ezer magyar ember lassú gyilkosságágáért-, öngyilkosságba-, a magyar haza elhagyására kényszerítéséért!
- Vádolom őket: A magyar és az európai állampolgárok adóbefizetéseinek pályázati csalásokon és más egyéb módon való ellopásáért!
Hazai és Nemzetközi Büntető Bíróság elé kell állítani őket! (Más országokban is elkövették ugyan ezt a bűncselekmény sorozatot!)
Iszonyatos, szinte felbecsülhetetlen kárt okoztak Magyarországnak és a dolgozó magyar népnek, amiről a magyarság többsége szinte alig tud valamit! Kik követék el? Hát Ők! Nézd a képeket!
„Rendszerváltás, paradigmaváltás, nagytakarítás és újra államosítás kell Magyarországon, mert Szemétre országot és jövőt építeni: Nem lehet!”
Ezért én a Jobbikra fogok szavazni áprilisban, és nem erre a kollaboráns gengszter bandára! Minden normális és tisztességes magyar ember így fog szavazni!
Fidesz-zsidesz-KDNP = Mehet a kukába, a börtönbe, teljes vagyonelkobzás mellett, és a hatalmi elődeik is!
1. „A Kapitalizmus, a polgári „demokrácia” = A Parazitizmussal, a mások-, a természetnyakán való élősködéssel! = A nem fenntarthatósággal! = A garantált kipusztulással! - Az emberiség és benne a magyarság, melyik utat választja?!”-V.K.S.
2. „A kapitalizmus-, a polgári ”demokrácia”: a dolgozni nem akarók, az ingyenélők, a paraziták és a bűnözők Paradicsoma, és a tisztességesen dolgozó-, az értéket előállító emberek Pokla!”- V.K.S.
3. „Akkor tiszta és becsületes egy vállalkozás, ha az nem közpénzből-, a dolgozók saját vagyon feléléséből-, kizsákmányolásából-, a természet kizsákmányolásából és tönkretételéből táplálkozik és működik!” - (A földi fenntarthatóság másik alaptörvénye!) -V.K.S.”
4. „A titkok és a titkolódzások, a titkosítások, a hazugságok: a fejlődés örökös gátjai és akadályai!”- (A földi fenntarthatóság másik alaptörvénye!) - V.K.S.
5. „Amikor Istennek képzeli magát az ős természettől elszakadt ember, és úgy is kezd viselkedni, abból óriási baj származik!”- V.K.S.
6. „A kapitalizmus-, a polgári „demokrácia”, a gazdagok-, a bűnözők diktatúrája: a becsületesen dolgozó, tisztességes többség felett!” -„A kapitalizmus jellemzője: a Semmiért is lehet milliárdokat kapni, és a Valamiért is lehet semmit adni!” - V.K.S.
7. „A diktatúrában egy általános lázadás hoz tényleges változást! „ - V.K.S.
8. „ Fejlődés-, minőségi fejlődés csak az egyén-, az emberi közösség kreatív, cselekvő, bátor és együttműködő hozzáállásával lehetséges (!) Az emberi-, a közösségi passzivitás, a közömbösség, a fásultság, a félelem általános regressziót, leépülést, hanyatlást, pusztulást és pusztítást eredményez (!)”- V.K.S.
9. „Az emberek egymást bármikor: becsaphatják, hazudhatnak, elhallgathatnak és titkosíthatnak információkat…., de ezt az Anyatermészettel, soha sem tehetik meg büntetlenül !” - (A földi fenntarthatóság másik alaptörvénye!) - V.K.S.
10. „A jellemtelenség és az erkölcstelenség: az általános műveltség és a jó nevelés hiányából ered és fakad!” -V.K.S.
11. „Az atomizált-, a társadalmi káoszban vergődő ország népe: teljesen védtelen, maximálisan kizsákmányolható, minden értéke és vagyona (országa!), könnyűszerrel elvehető!”- Igaz, Soros György, társadalmi káoszteremtő és kutató?! -( Soros György, középiskolai vágya és álma volt: a társadalmi káosz kutatása!- Aki még nem tudná!) -V.K.S.
12. „Az igazság kimondása bármilyen kifejezésmódban: Nem Gyűlölet beszéd!”- V.K.S.
13. A kapitalizmus hibás tanítása: Ellophatod más által előállított értékeit: gyárakat, üzemeket, földeket, ötletét, szellemi termékét, és világmegváltó kezdeményezését, és élire is állhatsz ezeknek, de nem fogod tudni azt, hogy hogyan akarta megvalósítani az értéket előállító, a szellemi termék előállító, az eredeti ötletgazda a terveit, ezért minden hatalomban lévő kapitalista pénzes tolvaj tönkreteszi-, elrontja azt, amit ellopott és az élére állt, mert a megvalósításához és a működtetéséhez, már tök hülye! Így torzulnak és semmisülnek meg a világon: igaz értékek-, igaz eszmék -, és igaz-, értékes emberek-, országok és népek, és végül az egész emberi civilizáció is! - V.K.S.
14. „A természet és az emberi közösség érdeke és joga: mindig és mindenkor felette áll az egyén-, az egyed érdekénél és a jogánál!”-(A földi fenntarthatóság egyik alaptörvénye!)- V.K.S.
15. „Azt, amit a telhetetlen-, önző-, pénz és vagyon centrikus ember elvesz a Természettől, azt a Természet kamatos kamattal hajtja be az egész emberiségen!”- (A földi fenntarthatóság másik alaptörvénye!) - V.K.S.
16. "A gazdag, mindig a természet és a többi ember kárára és rovására gazdag!"- V.K.S.
17. "A Földbolygó és a "Gyümölcsei", minden rajta élő tulajdonát képezi!"- ( A földi fenntarthatóság másik alaptörvénye!) - V.K.S.
18. „Jövőt és országot építeni Szemétre: Nem Lehet!” -V.K.S.
V.K.S.
2018. február 24.
(A kapitalista cion-Nyugat, az EU: egy hatalmas bűnszervezetre épül, ami veszélyezteti az egész technikai civilizáció életét és jövőjét! Ezen sürgősen változtatni kell az egész emberiségnek!)
https://www.facebook.com/groups/rtlhirado/permalink/2214439655244665/?pnref=story
https://magyaridok.hu/…/miniszterelnokseg-fidesz-es-lazar-…/
https://24.hu/…/a-hazank-ahol-a-szervezett-csalas-lett-kor…/
https://g7.24.hu/…/repulovel-hozta-haza-a-jegybank-a-harom…
budapest
2018-03-21 20:01:23
budapest
2018-03-21 19:59:56
A Likud a legnagyobb jobbközép politikai párt Izraelben. A Fidesz testvérpártja, állandó politikai ( és pénzbeli ) támogatója.
Az április 8.-i választásnak az eredménye már régen el lett döntve.
De erről korábban már többször említést tettünk.
" Adj az embereknek egy választónapot, hogy meglegyen nekik az értelmetlen szavazás ábrándja"
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=GpDc83HMSjY
Eli Hazan a cionizmus ellenségeit antiszemitáknak nevezi:
"Az anti-cionizmus antiszemitizmushoz vezet."
És természetesen folyamatosan dicséri Netanyahu izraeli miniszterelnök politikáját azért mert politikája Izraelen kívül is érvényesülni tud:
" A miniszterelnök politikája elhagyja Izraelt"
Izrael: "Cionistáktól és korrupciótól mentes Izraelt"
Izraeli helyzetkép amelynek nincs médiája szinte sehol a világon: https://www.facebook.com/unitedanonshungary/photos/a.1203820629636353.1073741828.1203811502970599/1723703097648101/?type=3&theater
Információk forrása:
Global CST - http://www.israeldefense.co.il/en/company/global-cst
Jewish Chronicle (29th November 2017) - https://www.thejc.com/

https://www.facebook.com/unitedanonshungary/photos/a.1203820629636353.1073741828.1203811502970599/1829699123715164/?type=3&theater
budapest
2018-03-21 19:58:38
Tisztelt Honfitársunk! / Ez nem kereskedelmi vagy politikai reklám! Nagyon fontos, és a sajtóból meg nem tudható dolgokról szeretnénk tájékoztatni, mert talán még nem késő!
Kérjük, hogy nyugodtan, figyelmesen olvassa végig akkor is, ha az elején hihetetlennek tűnik az egész. Igen. Becsületes ember számára valóban hihetetlen. …
Az Európai Unió tudja, hogy Orbán nem is miniszterelnök
Sokan azt hiszik, hogy az alacsony bérek, az alacsony nyugdíjak, az orvos és a pénzhiány miatt leromlott egészségügyi ellátás, az oktatás problémái csak a magas államadósság és a politikusok hozzá nem értése miatt van. Sokan abban bíznak, hogy majd egy másik párt megoldja ezt a helyzetet.
De vajon tudják ezek a sokak, hogy minden párt benne van az elmúlt ezer év legsúlyosabb állam- és népellenes bűncselekményében? Vajon tudják a Fidesz szavazók, hogy ezt a bűncselekményt a pártjuk követte el? Vajon tudják a “baloldali szavazók”, hogy a “baloldal” készítette elő ennek a bűncselekménynek a végrehajtását? Vajon tudják a Jobbik szavazói, hogy a Jobbik társtettes volt ebben a bűncselekményben?
Sokan úgy vannak vele, hogy a politika piszkos dolog, távol kell maradni tőle. Igen ám, csakhogy minden olyan területen, amit nem művelnek, elszaporodik a gaz. Így van ez a közügyekben is. Ha a nép kivonul a közügyekből, akkor a nyomában azonnal megjelennek a bűnözők. Ezt történt Magyarországon is, átengedtük a saját sorsunk irányítását bűnözők kezébe. Ezért van, hogy amikor a tévében a szemünk láttára és a fülünk hallatára csinál Matolcsy 250 milliárd forint közpénzből egy pillanat alatt magánvagyont, akkor csak csodálkozunk, hogy hogyan lehet ilyet megtenni, miért nem tartóztatják le, miért nem indul ellene eljárás.
Az egészségügyet nem azért züllesztették le, mert nincs rá pénz, hanem azért mert azt a pénzt is ellopják. Most olyan tényekről lesz szó, ami a legtöbb ember számára hihetetlenül hangzik, viszont már itt jelezzük, hogy minden állításunk jogilag igazolt tény, amelynek bizonyítását még senki sem tudta megcáfolni. Ezek a bizonyítékok természetesen bárki számára elérhetők a lentebb megadott helyeken
Azért lehet szabadon lopni a közpénzt, mert a magyar államot megszállta egy idegen érdekek által működtetett szervezett magánhatalom, ha úgy tetszik egy bűnszervezet. Ennek a bűnszervezetnek az emberei vannak döntéshozó és vezető pozícióban az összes állami intézményben, a rendőrség, a honvédség és más fegyveres testületekben. Ez biztosítja, hogy az intézmények a magyar állam helyett a bűnszervezetet szolgálják.
2012. január 1.-én azt hazudták, hogy hatályba léptették “Magyarország Alaptörvényét”, és ezzel új rendet vezettek be. Ez egy orbitális hazugság! Nem volt joguk alaptörvényt elfogadni, ezért ez az Alaptörvény érvénytelen, nem létező jogszabály! Bár sokan tisztában vannak ezzel, hangjuk nem jut el a legnézettebb tévécsatornákhoz, a legolvasottabb újságokhoz, és a legismertebb internetes hírportálokhoz. Vajon a pártok miért nem beszélnek erről? Azért, mert benne vannak a bűncselekményben! Sokan nem tudják, hogy egy új alkotmány vagy alaptörvény új államot hoz létre! Elhitték azt a hazugságot, hogy “átnevezték az államot”. Nem!
2012. január 1.-én létre akartak hozni egy magánállamot a több, mint ezer éves magyar állam helyett, a szemünk láttára ellopva annak területét, és tudtunkon kívül annak immár a saját sorsába beleszólni képtelen (népszavazás lényeges dolgokról nem kezdeményezhető) állampolgárt akartak belőlünk csinálni!
Ebben a magánállamban már nem nyugdíjjárulékot és
egészségügyi járulékot szednek be, hanem adót. A járulékért kötelező valamit nyújtani, az adót úgy használják fel ahogy akarják, sem a nyugdíj, sem a szociális ellátás nem jár, csak adható, ameddig ők úgy gondolják. Már pedzegetik, hogy a gyerekek tartsák el a szülőket! De mit jelent ez a valóságban? Azt, hogy tartsa el a munkanélküli fiatal a nyugdíj nélküli szüleit.
A szegények között mindig több a beteg, akik a lezűllött egészségügyi ellátásban már nem fognak meggyógyulni. Lesz helytte fizetős ellátás. Akinek van pénze meggyógyul, akinek nincs, az megy a süllyesztőbe! Az oktatást fokozatosan, de folyamatosan eltolják a fizetős oktatás irányába (a diákhitellel pedig már a fiatalokat is eladósítják).
2012. január 1.-én az akkori országgyűlés 262 tagja (köztük 20 Jobbikos) államcsínyt hajtott végre. Ettől a naptól kezdve törvénytelenül működtetnek egy mindenki megtévesztésére “Magyarország” fedőnévvel ellátott szervezett magánhatalmat.
Mivel a “Magyarország Alaptörvénye” nevű dokumentum érvénytelen, így a “Magyarország” nevű magánállam nem jött létre. A hatályos alkotmány továbbra is a Magyar Köztársaság Alkotmánya, a törvényes magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság. Az Alaptörvény nem jétező jogszabály, hiszen az egy másik állam alaptörvénye, de az a másik állam nem jött létre, ezért nem is létezik. 2012. január 1. óta minden új “törvény” vagy más “jogszabály”, továbbá a korábbiak “módosítása” ugyanúgy nem létezik a magyar államban! Senkinek sem kell betartani! Ők ezt tudják, és nem is tartják be! Ezért azt mondjuk, hogy 2012. január 1. óta alkotmányos válság van hazánkban.
2014-ben a “választások” ebben a nem létező “államban” zajlottak. A magyar állampolgárok tudtukon kívül részt vettek egy színjátékban, amelynek az volt a célja, hogy azt hazudhassák a világnak, hogy a nem is létező “Magyarország” nevű állam létezik, és ez a magyar állam. Azért kellett a színjáték, hogy magukat köztársasági elnöknek, miniszterelnöknek, kormánynak, országgyűlésnek hazudhassák, továbbá azt a látszatot kelthessék a világ előtt, hogy az államcsínyt az emberek elfogadták. Hogyan fogadhatták volna el, amikor nem is tudtak róla?
A “választások” egy nem létező állam választásai voltak, így értelemszerűen a magyar államban nem voltak választások, ezért a magánhatalom által szervezett “választások” eredménye semmis. Így aztán 2014. óta a magyar államban (amely továbbra is a Magyar Köztársaság) nincsen köztársasági elnök, miniszterelnök, kormány, országgyűlés, stb. Nincs Alkotmánybíróság, Kúria, és minden olyan intézmény vagy testület, amelyet törvénytelenül hoztak létre. Megfigyelhető, hogy Orbán nem szokta a kamu kormányát magyar kormányként emlegetni. Ő mindig “Magyarország Kormánya”-ként említi. Az is megfigyelhető, hogy ő nem hivatkozik a magyar államra, helyette mindig a “Magyarország” nevet használja. Nem mond olyat, hogy a magyar állam ezt csinálja vagy azt, hanem csak úgy, hogy “Magyarország” ezt teszi vagy azt. Nem véletlen! A sajtó, meg a pártemberek persze más lapra tartoznak. Kissé reménytelennek látszik a helyzetünk, nem igaz?
Pedig nem az! Éppen az a tény adja kezünkbe a megoldást, hogy a magyar államban már nincsenek döntéshozók, így a Magyar Köztársaság Alkotmánya 2. § (2) bekezdés szerint (minden hatalom a népé), már kizárólag a magyar nép dönthet, és megalkothatja a saját új alkotmányát, amellyel végleg megszabadulhat a pártoktól, és minden olyan nyűgtől, amelyet már évszázadok óta cipel. Mit tehet Ön ebben a helyzetben? Hogyan tehetne azért, hogy a törvény, a jog és a magyar állam alkotmányos rendje helyreálljon?
* Annyit mindenképpen tehet, hogy megmutatja ezt a levelet a rokonainak, ismerőseinek, hogy olvassák el.
* Letöltheti, kinyomtathatja, és másoknak is odaadhatja a lentebb megadott internet címeken található írott anyagokat.
* Jelentkezik az alább részletezett törvénycsomag megszavazására a lent megadott weboldalunkon
* Csatlakozik hozzánk a weboldalunkon
* Támogat bennünket (a weboldalunkon megtalálja az aktuális témákat az “Akt.projektek” menüpontban)
A törvénytelen közjogi helyzet felszámolása elkezdődött, ezzel egyidejűleg, az alkotmányos rend helyreállítására irányuló, és már eddig is zajló, folyamatban új fejezet kezdődött! Országos szinten elindult egy törvényjavaslat csomagnak a nép által nyílt szavazással (aláírással) történő elfogadása, melynek során országszerte egyre növekvő számban szavazóbiztosok gyűjtik már a szavazatokat, és amelyet a megfelelő számú aláírás megléte után, már mint érvényes törvénycsomagot, népgyűlés keretében, az ENSZ delegáltja jelenlétében, továbbá a többi nemzetközi szervezet és 39 külföldi állam kormányai, és természetesen a sajtó meghívásával a Kossuth-téren vagy más közterületen kihirdetünk és hatályba léptetünk. A szavazást az Alkotmányos Ellenállás aktivistái szervezik, és a Magyar Köztársaság Képviselete ügyel a magyar állam jogrendjének betartására.
A törvénycsomag szövegét (minta!) elolvasni, és szavazásra jelentkezni a weboldalunkon lehet: ITT
Üdvözlettel: Az országos szavazás szervezői
Alkotmányos Ellenállás
Az alkotmányos válsággal kapcsolatos jogi bizonyításokat innen lehet letölteni:
– Közjogi helyzet ismertetése
– Alaptörvény érvénytelensége
A Magyar Köztársaság Képviseletének weboldala: ITT
Forrás: Magyar Megmaradásért
Topi
2018-03-21 10:24:51
HALDOKLÓ SVÉDORSZÁG │ A baloldali agymosástól az iszlám hatalomátvételig https://www.youtube.com/watch?v=zfCgLmifahc&t=13s
Topi
2018-03-20 23:36:13
Újabb svédországi magyar tárta fel a svéd valóságot és dicsérte Budapest biztonságát https://www.youtube.com/watch?v=mNrgL_evnII
Topi
2018-03-19 22:54:16
Topi
2018-03-19 10:25:06
Topi
2018-03-18 22:36:58
kurucPista
2018-03-18 21:23:23
Választási segédlet: Orbán Viktor - A kormány dolga ... https://youtu.be/X3M-IbUPF34 ... (2006)
kurucPista
2018-03-17 21:42:24
Topi
2018-03-17 20:38:26
A BETILTOTT SVÉD VIDEÓ ÚJRA ELÉRHETŐ – (videó) Svédország pusztulása
http://mindenszo.hu/video-svedorszag-pusztulasa1/
https://www.youtube.com/watch?v=wV6PiIPJdDY
Topi
2018-03-17 14:55:07
egymagyarember
2018-03-17 06:30:54
Lehetne kampányolni egy kicsit az ÁK tévé fórum című 19-21 óra közötti adásában.MIÉP-es képviselőjelölteket meghívni és ők is beszélgethetnének az elképzeléseikről a telefonálók kérdéseket tehetnének fel nekik.
kurucPista
2018-03-17 00:56:07
Márki-Zay Péter - akihez mindenki kénytelen volt viszonyulni győzelme után ... - Március 15.-ei és választási beszéde:
https://youtu.be/QKosiaheGMA
Barteli2
2018-03-13 18:32:45
Mohács környékén hetente szednek össze 100 migránst. Még sincs benne a médiában, hogy ennyien átcsúsznak...

Pécs, Sorors alapítvány két lakóházat is megvett a külvárosban.. Most akkor ez hogy van? Miért vásárolhatnak... ?
mmmmaria109@gmail.com
2018-03-12 15:28:04
sándor87
2018-03-12 14:48:32
Miskolc és környékén hol lehet alá írni a trianoni íveket?????
sándor87
2018-03-12 14:48:21
Miskolc és környékén hol lehet alá írni a trianoni íveket?????
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.