bémargó
2012-08-16 17:11:31
Az a tapasztalatom, hogy ha másnap visszanézem, akkor már sokkal jobb a minőség! Javaslatom, hogy - egyelőre - akinek módjában van, ne a felvételkor, hanem következő nap nézze meg.
Viszont a szerkesztőktől kérném, hogy próbáljanak meg azon segíteni, hogy a vetített filmet ne fordítva kelljen néznünk, nem beszélve az írott szövegekről, amik - mivel nem rovásírással készültek! - nehezen olvashatók jobbról balra! (pl. sojalA kánidurhC=Chrudinák Alajos).
Más: Aki nem látta az Echo-ban, feltétlenül nézze meg a drága Szaniszlót! Utána pedig az ablakban megjelennek filmek, nagyon szép a "Bárcsak" (If Only) c. film, mindenkinek ajánlom a "nagy" televízió lélekromboló filmjei helyett!
Anonymus
2012-08-16 14:46:30
Sajnos meg kell erösitenem az elöttem hozzászóló véleményét. Ugyanazt a rossz hang és kép vételi viszonyokat tapasztaltam Németországból is. Remélem, hogy ez a jövöben javulni fog. Az aug. 15.-ki adás élvezhetetlen volt.
Ferenc
Anonymus
2012-08-16 00:28:36
Nagy öröm volt a szeminárium közvetitése, mert itt Olaszhonban meg tdutam nézni, és olyan volt, mintha ott ülnék az Atilla út 67-ben. Hálás köszönet az önkénteseknek!
Ottó
Turulvér
2012-08-14 09:02:21
KiegészÍtésként: Természetesen az Álmos Király TelevÍzió nézését is minden magyar szÍvű embertársamnak ajánlom,csak azért nem emlÍtettem az imént,külön is,mert ezt annyira alapvetőnek tartom,főleg,ha már ezen a fórumon vagyunk. Most mégis megemlÍtem,hogy sértődés ne essék. :-))
/Elnézést,de a kis, hosszú Í betűt egyszerűen nem találom a billentyűzetemen,talán elállÍtottam valamit)
Turulvér
2012-08-14 08:56:57
Az esti filmet én kétszer láttam már az MTV műsorán is,a Duna TV-ben,ha jól emlékszem. Mondhatni alapmű a hazai gengszterváltás korszakáról. Aki többet szeretne megtudni a valós magyar történelemről,az nézze és hallgassa KubÍnyi Tamás,Pap Gábor,Szántai Lajos és Molnár V.József előadásait vagy olvassa az emlÍtett urak könyveit! Érdemes lehet még Dümmerth Dezső könyveit is olvasni (pl.:Az Árpádok nyomában). Aki a Globális Pénzkartell világhódÍtó ármánykodásaira kÍváncsi,annak Drábik János és Bogár László előadásait és könyveit ajánlom,valamint a Piros Pirula Projekt filmjeit a youtube-on. Ez itt nem a reklám helye volt,hanem a segÍtő figyelem felhÍvásé. Remélem érhető.
bémargó
2012-08-14 06:55:53
Mindennel egyetértek, amit Gábor ír!! Annak meg külön örülünk, hogy az adások minősége egyre jobb lesz, érződik, hogy naponta dolgoznak a javításon!
A tartalmas beszélgetéseket nagy élvezettel hallgatom.
A tegnap esti filmért külön köszönet!
(Lehet, hogy hamarosan hnem lesz szükség a kábeltévé-elővizetésre?)
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-08-14 01:32:18
Nekem nagyon tetszik az Álmos Király Televízió beszélgetős műsora,ahol cenzúra nélkül mondhatjuk el véleményünket!
Nincsenek tabu témák,nem kell 3 percben sietve,kapkodva,egymást túlkiabálva, erőltetett és erősen
cenzúrázott véleményt mondanunk!
Pontosan abban rejlik ennek műsornak a varázsa,hogy itt családias légkörben,nyugodt körülmények között,lényegesen
több időn keresztül tudunk baráti,ugyanakkor érdemi beszélgetéseket is lefolytatni egymással!
És bárki megszólalási lehetőséghez juthat!!!Nem mellékesen pedig a műsor érdekesebbé válhatna,ha az első részbe
bekerülő telefonálók,egymást követve,kapnának úgy 10-12 perc megszólalási lehetőséget!
Majd utána az adás második részében,egy vagy akár több "asztaltársaság" elemezné a korábban elhangzottakat.
Természetesen kiegészítve azt a saját véleményükkel!Így az egész műsor változatos lenne.
Vagy esetleg be lehetne dobni olyan témát,amihez van két ellentétes véleményen lévő hozzászóló és azt Tamás műsorvezetése
mellett egy bő időkeretben (8-10 percben) lehetne megvitatni.
Nagyon fontos megemlítenem,hogy én,az egyszerű átlag magyar ember,töretlenül hiszek és nagyon bízom az Álmos Király Televízió sikerében!
Mert csak az "ilyen",alulról építkező,cenzúra nélküli,minden külső hatástól mentes,népi-nemzeti televíziónak van jövője!
És lehet,hogy most még kevesen vagyunk,de egyre többen leszünk!
A nehéz percekben pedig soha-senki ne veszítse el a hitét!Mert a hit az erő,mert,aki hisz,győzött!
Kubínyi Tamásra,kedves családjára,az Álmos Király Televízió minden egyes munkatársára és hallgatójára
Isten áldását kérem!