Éva
2012-08-24 16:47:57
Keves Emese!
Nem érzem, hogy felemás lenne a hozzászólásom. A negatív kritika kell és helyes is, ha építő és segítőkész akar lenni. Ahhoz, hogy kormányra kerüljön egy párt vagy formáció, természetesen megfelelő támogatás szükséges, na meg a számítógép korrektsége. Ez utóbbi nem biztosítható. Te is tudod /visszategezlek/, hogy minden szemály bizalmáért meg kell küzdeni úgy, hogy az irányvonalhoz is hűnek kell maradni, de nem lehet fejjel menni a falnak, mert könnyen kitehetik a parlamentből a liberális összefogással azt, aki nem tetszik. Csak az alkalomra várnak, hogy olyan törvényszegésen érjék a jobbikot, hogy ez lehetővé váljon.
Nem olyan időket élünk, hogy vagy elveszünk vagy győzünk azonnal. Valaki itt a fórumban azt írta, hogy kis tüzeket kell rakni, hogy azok továbbterjedjenek.
Ahhoz, hogy sokan felébredjenek, még idő kell, sajnos nemcsak hazánkban, hanem az egész földön.
Ja és nem fakadok sírva már semmin, két gyerek felnevelése után kellően megkeményedtem, a macskák meg nem érdekelnek.
Éva
2012-08-24 15:51:14
A tegnap esti élő adást-amikor már fogható volt- erős búgás kísérte, nem tudom, hogy az én laptopommal van probléma, vagy másnál is így volt?
Éva
2012-08-24 15:39:39
Tisztelt fórumozók, most regisztráltam, de állandó olvasója vagyok az oldalnak.
Kis Emesének írom tisztelettel, a jobbikfóbiát otthon kéne hagyni. Gondolom a Novák házaspár nem kormányt döntögetni ment e rendezvényre, hanem ünnepelni-mint ahogyan a többiek és Ön is. Novákék a parlamentben tisztességesen dolgoznak, nem véletlenül haragszanak Elődre a legjobban a liberálisok. Ne gyűlőlködjünk legalább mi radikális jobboldaliak, illetve ha jobban tetszik, mi nemzetiek. a Jobbiknak is vannak hibái, de nem kellene kiélezni ezeket itt ezen a fórumon.
Azzal a véleményével egyetértek, hogy a Jobbiknak nehéz lenne győzni a következő választáson, de az is nagy eredmény lenne, ha a parlament nem dönthetne 2/3-os többségben így a Jobbiknak is több beleszólási joga lehetne. Ezért kellene összetartani, hogy ezt elősegítsük. Üdvözlettel: Éva
Kubínyi Tamás
2012-08-24 10:58:10
A tegnapi félórás csúszásért a Nagycsalád minden tagjának köszönöm a türelmét, és lelkes stábomnak a segítséget. Feltaláltuk az egyfényképes televíziót, amiből kiderült, ha kezünket-lábunkat lekötözik, szánkat még nem tömték be, megtaláljuk egymást. Valójában ez az internetes rendszer ingatag és támadható, mégis jobb, mint cenzúra alatt dolgozni. A vörösingesek megkérdezték Nemecsek Ernőt a fürdetés után: - Jó volt? - Igen, jó volt - mondta Nemecsek. - Jobb volt, mint a parton állni és röhögni.
Valahogy így emlékszem erre a nagyon fontos részre, és tényleg: jó volt. Ezeken az oldalakon sok hasznos gondolat jön elő, és ha nem is tudok egyenként válaszolni, figyelemmel követem.
Anonymus
2012-08-24 07:46:02
Bizony-bizony:
Tormay Cécile mondotta / nem szó szerint:
Ne legyetek fiatalok, ne legyetek boldogok, míg vissza nem szerzitek a haza mindenegyes rögét!
Anonymus
2012-08-24 07:00:39
Csak este 8 ora utan tudtam hozzaferkozni a musorhoz, hiaba probaltam mar reggel 9-kor (Kalifornia), de nem bantam meg a rengeteg probalkozast ( a szerdait sem lattam, hallgathattam). A pecsi csaladfonek adok teljes mertekben igazat, ossze kell fogni mindenkinek, aki nem komcsi, vagy libsi, mert akkor leterithetjuk a szonyeget. Gabornak abban nem adok igazat, hogy a magyar parlament 90 %-a nem magyar. Ezt a szamot le kell/lehet csokkenteni kb. 84 %-ra, a tobbi igaz magyar: a megmaradt Jobbik es Angyan Janos. Szebb jovot!.
Anonymus
2012-08-23 20:15:19
A mai adás hozzászólóit illetöen , teljes mértékben Gáborral és Lacival ( Pécsröl) illetve , a pécsi család véleményével értek egyet., miszerint a legfontosabb a független nemzeti bank létrehozása, a történelmi alkotmány visszaállitása, és az IMF - böl és EU -ból való mielöbbi kilépés, akár államcsöd kockázata mellett is, mert a mai helyzetnél már mélyebbre aligha süllyedhet az ország. És az állmcsöd is átvészelhetö, lásd Argentina vagy Izland esetét! Nagyon érdekes és mindenképpen megfontolandó a közgazdász Laci javalata a belföldi fizetöeszköz ( pl, pengö)bevezetésére. Ez nem ismeretlen a világon ( pl. Macau) és bizonyára beláthatatlan pozitiv ösztönzö ereje lehetne a magyar gazdaságra..
Ferenc
Ferenc
Anonymus
2012-08-23 18:30:44
18.27 kor megérkezett a hang ,de kép nincs.Kitartás Tamás önnel dobban a szívünk.Stella
Anonymus
2012-08-23 18:25:48
Anonymus
2012-08-23 18:16:59
Ma 2012.08.23.-án nem lehet elindítani az adást,pedig az elmúlt adásokat mind láttam,nálam minden rendben.
Stella
Anonymus
2012-08-22 20:19:17
A mai, aug.22-ki adást ismét zavarmentesen lehetett nézni az interneten Németországban. A hang minösége kifogástalan volt és a videót is tisztán és érthetöen lehetett látni. A stúdió ( moderátor) képminöség viszont csak az adás végére érte el a kivánt szintet.
Ferenc
Emese
2012-08-22 13:45:01
Az augusztus 21.-i adást ismétlésként sem lehetett meghallgatni, pedig rendkívül jó lett volna. Kedves Tamás, jó lenne újra foglalkozni a témákkal, főleg a ceglédi eseményeket illetően, vagy úgy feltenni az internetre a 21.-i adást, hogy hallható legyen!
Anonymus
2012-08-21 20:29:10
Az aug.21.-ki adás élvezhetelen volt! Különösen a ceglédi cigányokról készült videó. Sürgösen nézzenek utána a számitógépesek, mi lehet az oka? Az internet túlterhelt vagy rossz a beálliás? Nem tartom kizárnak azt sem, hogy szándékosan zavarják az adást is van valahonnan!
Anonymus
2012-08-18 07:08:58
szervusz tamas, elnezest kell h kerjek toled remelem nem sertettelek meg h tul sok eros temat dobtam fel de olyan regen akartam mar beszelgetni veled es nekem is ritkan van lehetosegem beszelni es ilyenkor a kozmosz besurusodik... barati tisztelettel adam
Anonymus
2012-08-17 23:29:00
technikus
Az archívumban megnézhető a mai műsor, sok hanghiba van benne, még nem tudjuk, mi az oka, de keressük. Mindenkinek mondom, hogy az élő adás után technikai szünet jön kb. 2 perc, ami után újra kell indítani a play gombbal a lejátszást, hogy a világpanoráma nézhető legyen. Ez minden nap így van, tehát 8 órakor újraindítás play gombbal.
Anonymus
2012-08-17 22:45:42
en vegig hallottam sot beszelni is tudtam
bémargó
2012-08-16 20:27:49
Mindamellett, hogy jó volt a kép és hang minősége is, engem nagyon zavar, hogy az eredeti képnek a tükörképét látjuk!!!
KEDVES SZERKESZTŐK, NEM LEHET EZT MEGVÁLTOZTATNI? A legborzasztóbb, hogy a címert fordítva látjuk!! Persze Tamást is, akinek az értékéből ugyan ez nem von le semmit. Mert az, hogy az inge jobbról gombolódik, bal kézzel ír, a karórája a jobb kezén van és a fülhallgató is a jobb fülén, attól még persze ő ugyanaz a KUBÍNYI TAMÁS.
Anonymus
2012-08-16 20:15:05
Az aug. 16.-i adás kiváló volt, nem csak a kép és hangminösség, de a müsorvezetés és a szinvonalas hozzászólások miatt is! Csak igy tovább! Egy pillanatra sem kételkedem, hogy egyre nagyobb tábora és népszerüsége lesz az Álmos király televiziónak. Mert az igazság erösebb minden hazudságnál!
Ferenc
Anonymus
2012-08-16 20:07:30
Semmi gond Hanna !
Tedd a következőt : ...ha az oldalon vagy, akkor a "fejrészben klikkelj a " Címlap-ra " . Itt megjelenik majd valami, lefelé "görgetve" mindent megtalálsz, ami szükséges. Magyarázatot, útbaigazítást. Csak tartsd magad hozzá, meglátod minden rendben lesz és minen sikerül.
Sok sikert és örömet,
Darabos.
Anonymus
2012-08-16 18:08:32
hanna
Kérem,segítsen valaki--nem tudok rácsatlakozni sem az élő adásra,sem a videotárra.
Próbálkozom:Álmoskirály TV_cenzúra nélkül_élő adás_,és nem sikerül.Köszönöm.