Anonymus
2012-08-23 20:15:19
A mai adás hozzászólóit illetöen , teljes mértékben Gáborral és Lacival ( Pécsröl) illetve , a pécsi család véleményével értek egyet., miszerint a legfontosabb a független nemzeti bank létrehozása, a történelmi alkotmány visszaállitása, és az IMF - böl és EU -ból való mielöbbi kilépés, akár államcsöd kockázata mellett is, mert a mai helyzetnél már mélyebbre aligha süllyedhet az ország. És az állmcsöd is átvészelhetö, lásd Argentina vagy Izland esetét! Nagyon érdekes és mindenképpen megfontolandó a közgazdász Laci javalata a belföldi fizetöeszköz ( pl, pengö)bevezetésére. Ez nem ismeretlen a világon ( pl. Macau) és bizonyára beláthatatlan pozitiv ösztönzö ereje lehetne a magyar gazdaságra..
Ferenc
Ferenc
Anonymus
2012-08-23 18:30:44
18.27 kor megérkezett a hang ,de kép nincs.Kitartás Tamás önnel dobban a szívünk.Stella
Anonymus
2012-08-23 18:25:48
Anonymus
2012-08-23 18:16:59
Ma 2012.08.23.-án nem lehet elindítani az adást,pedig az elmúlt adásokat mind láttam,nálam minden rendben.
Stella
Anonymus
2012-08-22 20:19:17
A mai, aug.22-ki adást ismét zavarmentesen lehetett nézni az interneten Németországban. A hang minösége kifogástalan volt és a videót is tisztán és érthetöen lehetett látni. A stúdió ( moderátor) képminöség viszont csak az adás végére érte el a kivánt szintet.
Ferenc
Emese
2012-08-22 13:45:01
Az augusztus 21.-i adást ismétlésként sem lehetett meghallgatni, pedig rendkívül jó lett volna. Kedves Tamás, jó lenne újra foglalkozni a témákkal, főleg a ceglédi eseményeket illetően, vagy úgy feltenni az internetre a 21.-i adást, hogy hallható legyen!
Anonymus
2012-08-21 20:29:10
Az aug.21.-ki adás élvezhetelen volt! Különösen a ceglédi cigányokról készült videó. Sürgösen nézzenek utána a számitógépesek, mi lehet az oka? Az internet túlterhelt vagy rossz a beálliás? Nem tartom kizárnak azt sem, hogy szándékosan zavarják az adást is van valahonnan!
Anonymus
2012-08-18 07:08:58
szervusz tamas, elnezest kell h kerjek toled remelem nem sertettelek meg h tul sok eros temat dobtam fel de olyan regen akartam mar beszelgetni veled es nekem is ritkan van lehetosegem beszelni es ilyenkor a kozmosz besurusodik... barati tisztelettel adam
Anonymus
2012-08-17 23:29:00
technikus
Az archívumban megnézhető a mai műsor, sok hanghiba van benne, még nem tudjuk, mi az oka, de keressük. Mindenkinek mondom, hogy az élő adás után technikai szünet jön kb. 2 perc, ami után újra kell indítani a play gombbal a lejátszást, hogy a világpanoráma nézhető legyen. Ez minden nap így van, tehát 8 órakor újraindítás play gombbal.
Anonymus
2012-08-17 22:45:42
en vegig hallottam sot beszelni is tudtam
bémargó
2012-08-16 20:27:49
Mindamellett, hogy jó volt a kép és hang minősége is, engem nagyon zavar, hogy az eredeti képnek a tükörképét látjuk!!!
KEDVES SZERKESZTŐK, NEM LEHET EZT MEGVÁLTOZTATNI? A legborzasztóbb, hogy a címert fordítva látjuk!! Persze Tamást is, akinek az értékéből ugyan ez nem von le semmit. Mert az, hogy az inge jobbról gombolódik, bal kézzel ír, a karórája a jobb kezén van és a fülhallgató is a jobb fülén, attól még persze ő ugyanaz a KUBÍNYI TAMÁS.
Anonymus
2012-08-16 20:15:05
Az aug. 16.-i adás kiváló volt, nem csak a kép és hangminösség, de a müsorvezetés és a szinvonalas hozzászólások miatt is! Csak igy tovább! Egy pillanatra sem kételkedem, hogy egyre nagyobb tábora és népszerüsége lesz az Álmos király televiziónak. Mert az igazság erösebb minden hazudságnál!
Ferenc
Anonymus
2012-08-16 20:07:30
Semmi gond Hanna !
Tedd a következőt : ...ha az oldalon vagy, akkor a "fejrészben klikkelj a " Címlap-ra " . Itt megjelenik majd valami, lefelé "görgetve" mindent megtalálsz, ami szükséges. Magyarázatot, útbaigazítást. Csak tartsd magad hozzá, meglátod minden rendben lesz és minen sikerül.
Sok sikert és örömet,
Darabos.
Anonymus
2012-08-16 18:08:32
hanna
Kérem,segítsen valaki--nem tudok rácsatlakozni sem az élő adásra,sem a videotárra.
Próbálkozom:Álmoskirály TV_cenzúra nélkül_élő adás_,és nem sikerül.Köszönöm.
bémargó
2012-08-16 17:11:31
Az a tapasztalatom, hogy ha másnap visszanézem, akkor már sokkal jobb a minőség! Javaslatom, hogy - egyelőre - akinek módjában van, ne a felvételkor, hanem következő nap nézze meg.
Viszont a szerkesztőktől kérném, hogy próbáljanak meg azon segíteni, hogy a vetített filmet ne fordítva kelljen néznünk, nem beszélve az írott szövegekről, amik - mivel nem rovásírással készültek! - nehezen olvashatók jobbról balra! (pl. sojalA kánidurhC=Chrudinák Alajos).
Más: Aki nem látta az Echo-ban, feltétlenül nézze meg a drága Szaniszlót! Utána pedig az ablakban megjelennek filmek, nagyon szép a "Bárcsak" (If Only) c. film, mindenkinek ajánlom a "nagy" televízió lélekromboló filmjei helyett!
Anonymus
2012-08-16 14:46:30
Sajnos meg kell erösitenem az elöttem hozzászóló véleményét. Ugyanazt a rossz hang és kép vételi viszonyokat tapasztaltam Németországból is. Remélem, hogy ez a jövöben javulni fog. Az aug. 15.-ki adás élvezhetetlen volt.
Ferenc
Anonymus
2012-08-16 00:28:36
Nagy öröm volt a szeminárium közvetitése, mert itt Olaszhonban meg tdutam nézni, és olyan volt, mintha ott ülnék az Atilla út 67-ben. Hálás köszönet az önkénteseknek!
Ottó
Turulvér
2012-08-14 09:02:21
KiegészÍtésként: Természetesen az Álmos Király TelevÍzió nézését is minden magyar szÍvű embertársamnak ajánlom,csak azért nem emlÍtettem az imént,külön is,mert ezt annyira alapvetőnek tartom,főleg,ha már ezen a fórumon vagyunk. Most mégis megemlÍtem,hogy sértődés ne essék. :-))
/Elnézést,de a kis, hosszú Í betűt egyszerűen nem találom a billentyűzetemen,talán elállÍtottam valamit)
Turulvér
2012-08-14 08:56:57
Az esti filmet én kétszer láttam már az MTV műsorán is,a Duna TV-ben,ha jól emlékszem. Mondhatni alapmű a hazai gengszterváltás korszakáról. Aki többet szeretne megtudni a valós magyar történelemről,az nézze és hallgassa KubÍnyi Tamás,Pap Gábor,Szántai Lajos és Molnár V.József előadásait vagy olvassa az emlÍtett urak könyveit! Érdemes lehet még Dümmerth Dezső könyveit is olvasni (pl.:Az Árpádok nyomában). Aki a Globális Pénzkartell világhódÍtó ármánykodásaira kÍváncsi,annak Drábik János és Bogár László előadásait és könyveit ajánlom,valamint a Piros Pirula Projekt filmjeit a youtube-on. Ez itt nem a reklám helye volt,hanem a segÍtő figyelem felhÍvásé. Remélem érhető.
bémargó
2012-08-14 06:55:53
Mindennel egyetértek, amit Gábor ír!! Annak meg külön örülünk, hogy az adások minősége egyre jobb lesz, érződik, hogy naponta dolgoznak a javításon!
A tartalmas beszélgetéseket nagy élvezettel hallgatom.
A tegnap esti filmért külön köszönet!
(Lehet, hogy hamarosan hnem lesz szükség a kábeltévé-elővizetésre?)