Anonymus
2012-09-02 12:06:18
Én, pl. úgy hallottam Posta Imrétől, úgy átfogóan, hogy a szláv szövetség ellenáll(na) , leblokkolná az esetlegesen bekövetkező, a Kárpát-medencében gyökeret verő zsidó tevékenységeket. (A jelenlegi részletkérdések mellékesek.)
Anonymus
2012-09-02 10:44:28
K.E. !
Kifejtenéd ezt egy kicsit részletesebben ? : " Putyinnak van esze, meg a szlávoknak zsidó-ügyben."
Csak mert úgy tudom Szlovákia is a "szláv " nemzetekhez tartozónak sorolja magát ...(hogy ez jó vagy nem -számunkra- az most nem lényeges).
A mostani szlovák kormány - de az előzőek is- nagyon lojálisak az általad említett "zsidó-ügyben".
Akkor ez hogyan van hát ? Miként értsük állításodat ezzel kapcsolatban?
Üdv.,
BA
Anonymus
2012-09-01 18:27:18
K.E. ! (Kis Emese, nem pedig Emese).
Ebben: "Schiffnek nagy igazsága van: ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye. S Ő az! " mélyen egyetértel Veled. Azt a "gyurcsányi-t" meg könnyedén elnézem.
Ja, ráadásul egyáltalán nem haragszom Rád !
BA (csak a rend kedvéért)
bémargó
2012-08-31 18:34:15
Nálam most két ablakban megy a műsor, a két hang nem egyszerre szól, visszhangjai egymásnak!!! Lekapcsolni - leállítani nem lehet az egyiket (sem).
Emese
2012-08-31 18:30:56
Ma sincs élő adás?
Anonymus
2012-08-31 00:34:26
Kedves Lisbeth!
A mai adás elmaradt, mert Hódmezővásárhelyen nem volt Internet kapcsolat.
Üdvözlettel: Admin
Anonymus
2012-08-28 09:55:59
Itt van Pörzse Sándor cikke, én értem a kétségeit, ám mégis becsületes írásnak tűnik, noha nem kell mélylélektani elemzés ahhoz, hogy kiderüljön, Sándorunk a saját életéből vett példákkal mutatja be az ördög érintéseit.
Üdv: András
Egri csillagok
Gárdonyi Géza zseniális regényében van egy jelenet, amely mind gyermek mind felnőtt koromban kathartikus hatással volt rám. Mikor Dobó István az ostrom előtt összehívja vár népét és a mondandóját úgy kezdi: ”Az ellenséggel soha semmilyen körülmények között…”. (A filmből Sinkovits Imre ezen monológját minden magyar iskolában minden magyar gyereknek külön bemutatnám.)
Gyermekkoromban
soha semmilyen kérdés nem merült föl azzal kapcsolatban, hogy vajon az élet embertpróbáló feladatait meg tudnám-e oldani. A gyermeki lélek természetesnek veszi, hogy küzdjünk a hazáért utolsó csepp vérünkig, hogy a szerelmünket megvédjük minden körülmények között, a barátainkat soha nem áruljuk el… stb. Aztán ahogy idősödik az ember, a fekete-fehér dolgok úgy válnak egyre összemosódottabbá, a gondolkodó ember úgy tesz föl magának egyre több kérdést. Hála Istennek, mi, mai férfiak nem tudjuk, milyen lehet szembenézni a halállal, és csak sejtjük, hogy lennénk annyira bátrak, hogy húzzuk a bakancsot és fogjuk a fegyvert, ha például Erdélyért kéne megküzdeni. Valljuk meg őszintén, mondhatunk nagy szavakat, de lehet, hogy közülünk sokan csak itthonról drukkolnának, vagy még azt sem a többieknek. Dobóék számára ez nem volt kérdés. Egyszerűen csak szembeszálltak az ellenséggel és harcoltak ameddig lehetett. Pedig sokan, legalábbis eleinte még elmenekülhettek volna.
Nem tudom, hogy a kedves Olvasóink közül hányan voltak olyan helyzetben, hogy megpróbálták őket korrumpálni. Bizony az ember könnyen mondja, hogy őt nem lehet megvásárolni, a haza és a becsület nem eladó, stb. Csak sejtjük, de nem tudjuk, hogy egy bizonyos visszautasíthatatlan összegnél, egy tényleg akkoránál, amely az unokáink jövőjét is rendbe rakná, szóval akkor is erkölcsösek tudnánk-e maradni. Legyünk őszinték, csak sejtjük, de nem tudhatjuk bizonyosan. Sok olyan kérdés van az életben, amelyről nagy hangon lehet kinyilatkoztatni bármit, ami jól hangzik, mert tudjuk, hogy soha az életben nem kerülünk abba a helyzetbe. Mert higgye el a kedves Olvasó, hogy még az ördög csábításának mértéke sem mindegy! Például könnyű annak a férfinak hűnek maradni, akinek egyetlen félrelépési lehetősége a zöldséges ápolatlan felesége, és bizony az legyen erkölcslovag a talpán, aki Pamela Andersonnak is nemet tudna mondani, például úgy, hogy soha nem derülne ki. Azok a kérdések, amiket most boncolgatok, szándékosan a legegyszerűbbek. Tudom, hogy van még számtalan árnyalat különféle helyzetekben. Hogy miért jutott eszembe az Egri csillagok? Mert igen gyakran példálózom Dobó Istvánnal. Újabban már nem másoknak, inkább csak saját magamnak. A példa pedig arról szól, hogy ő, aki gazdag ember volt, nem pakolta össze a családját, és húzta el a csíkot mondjuk az akkori Lengyelországba, hanem kardot fogott, és bement egy „juhakolba”, pedig valószínű volt, hogy soha nem jut ki onnan. Van a magyar lélekben egyfajta megmagyarázhatatlan, és az én eszközeimmel leírhatatlan valami, amit jómagam a gárdisták arcán láttam pár évvel ezelőtt. Ez az a valami, amitől a magyar lesz a világ egyik legjobb katonája vagy például sportolója. És csak reménykedem benne, hogy ez a valami nem tűnik el ebben a korcs világban, nem zabálja föl az úgynevezett tolerancia, amely mint tudjuk, az újkori időkben nem a mi népünk találmánya. (Most már csak arra jó, hogy az immunrendszerünket megroppantsa.)
Szóval sok mindent nem tudunk mi férfiak, hogyan cselekednénk adott helyzetben. Azonban egy valamit biztosan tudok: hogy mit NEM csináltam volna, ha Egerben lettem volna várvédő. Ha megtudtam volna, hogy valamelyik nagyszülőm török, biztosan nem ajánlottam volna föl kardom a szultánnak, és biztos, hogy nem ordítottam volna a müezzinnel Allah dicsőségét. Mert onnan már csak egy lépés lett volna, hogy meggyalázzak mindent, ami a többi várvédőnek szent, és szent volt nekem is egykoron. Mert az esküm valaha úgy kezdődött, hogy „az ellenséggel soha, semmilyen körülmények között…”
Anonymus
2012-08-28 09:43:27
A másolás: egérrel beszínezem a szöveget, Ctrl billentyű + C betűvel kimásolom és a másik oldalra Ctrl + V betűvel beillesztem.
Üdv: András
Anonymus
2012-08-28 09:40:45
Kedves Emese! Jók a megfigyelései. Az a kérdés, aki a kisujját nyújtja az ördögnek, az mennyivel jobb annál, mint aki az egész karját odaadja. Remélem, tudunk erről a műsorban is beszélgetni.
Anonymus
2012-08-28 09:35:12
Ez Emesének a bejegyzése, amit Tamásnak ajánl figyelmébe.
Kis Emese 2012.08.27 - 15:08
Aki hozzám írtak:
A szörnyhalál /gyf helyett a lassú kivéreztetés / O.V.-miközben egérút keletkezik.
1. gyf és O.V nem egy súlycsoport, ezt rögtön szögezzük le. Az indulási pont és az első időszak hiába egytő, a további útszakaszon O.V. megvilágosodott -amennyire tőle tellett-, s, mint az Y jobbszárnya, irányt vett.
Abban biztos vagyok, a látszólagos jelek ellenére is, hogy ha azt az extrém példát vesszük, hogy abszolut nincs világhatalom, a gyf teremtette (al)világ merőben más lenne, mint az O.V. által teremtett! Ez sem lenne persze, az az igazi magyarvilág. (Az Orbán-pártban is a liberósok okozzák a galibákat!)
- Továbbra is az a kérdésem, a világhatalom mivel fenyeget (nemcsak a ft-bedöntés, az 0 relative), ha nem a parancsot teljesíti a kormány???!!!
Innen indul, s itt végződik a nagy történet!
- Ne legyünk elvakultak - de egyik irányba sem!
Turulvér
2012-08-27 18:17:58
Kedves Kárpát!
Véleményem szerint tökéletesen igazad van. A cionista,liberál-bolsevista démonok,vagy ahogy mondod,a judeokrácia hatalmaskodik ma hazánkon,a háttérből. Náluk a pénz,ahogyan a tisztelt K.Tamás is mondta egy adásban. "A pénz az istenük",ahogyan Vona Gábor fogalmazott a 2012.01.28-as évadnyitó beszédében,ahol elmondta,hogy a Jobbik nem demokrata,abban az értelemben,ahová ez a fogalom süllyedt. Előre megmondta azt is,hogy eme kijelentését támadni fogják a liberális oldalon. Két nap múlva már az M'-en próbálta őt Jegyes Tóth K.kérdőre vonni. Akkor Vona elmondta,hogy a Jobbik a Szent Korona eszmén alapuló társaság. Mivel a mai demokrácia csak a pénz és a tőke hatalma,a háttérből manipuláló pénzkartellek kezében lévő hazug demokrácia. Ezt kell minél több magyarnak világosan felismernie,megértenie és tudnia!!! A mai ellenség nem a nyÍlt szÍnről támad,hanem a háttérből. Módszere aljasabb,minden eddigi ellenségnél. (egyenlőre még nem rohan le,csak megveszi a talpunk alól a földet,és mérgezi a fiatalok lelkét,szellemét,és polipként behálózza az ország médiáját,politikáját és pénzvilágát) Parazitaként terjeszkedik a világon és a lelkeket igyekszik megmételyezni. Ez valóban a lelkek csatája lesz! Ezt az ellenséget csakis a tiszta szÍvű emberek győzhetik le,akiknek értékrendjében nem minden a pénz. Ha valaki nem tud ellent állni a pénzüknek,azt megveszik kilóra. Lásd az eddigi kormányokat!
Éva
2012-08-27 18:15:00
Norbert és Kárpát, egyetértünk.
Norbert
2012-08-26 19:13:41
Egyetértek, Kedves Kárpát!
Tarthatatlan, hogy nemzeti köntösbe burkolt pártokra szavazzunk azok helyett, akik a jelenlegi parlamenti pártok között képesek megjeleníteni érdekeiket. Nem azért szavazok a Jobbikra, mert nekem minden annyira tetszik, amit a parlamentben és azon kívül csinálnak. Tehát a Jobbik jelenthet némi kitörési pontot, de valójában az alulról szerveződő, pártoskodásba nem átcsapó mozgalmaknak van jövőjük, s így erejük. Rajtunk múlik a dolog.
Kárpát
2012-08-26 11:46:13
A jobbikra nem azért szavaztam (egyenlőre még szavazni is fogok míg hitelük marad a szememben) mert úgy gondolom hogy a közeljövőben kormányt alakíthatnak.
Egyszerűen erkölcsi kötelességemnek éreztem, hogy úgy mondjam elvi kérdés volt számomra hogy csak olyan politikai formációt támogathatok akik tetteikben is elkötelezettek a nemzeti ügynek és még nem köpték szembe,árulták el a magyar ügyet.
Soha ne tévesszük szem elől mikor jogosan bizonyos ügyek mentén kritizáljuk a jobbikot,hogy nem lehet egy kalap alá venni a fidesszel őket,hisz a jobbik még nem követett el konkrét hazaáruló cselekedeteket a fidesszel ellentétben!
Azt meg csak a vakok nem látják még hogy helytartók irányítják az országot már sok évtizede, beleértve kádárt is.
Számomra kulcskérdés mint magyar identitással rendelkező embernek az,hogy hiába van viszonylagos jólét teremtve (kádár rendszer) ha a hazám nem független,gyarmati létbe van kényszerítve helytartókkal az ország élén (elég csak visszatekinteni az elmúlt évszázadokban a magyarság szabadságért folytatott küzdelmére és szkíta elődeinkre),nem fogadhatom el a fennálló rendszert mégha nem is tudjuk kivívni a szabadságunkat,ez magyarként elvi kérdés úgy gondolom.
Ráadásul ez a judeokrácia még a viszonylagos jólétet sem tudta megteremteni....
Anonymus
2012-08-25 13:16:24
Kedves Emese!
Tökéletesen igy látom én is, hogy a Jobbiknak szövetségeseket kell keresni. Egy pártttal nagyon könnyen el tudnak bánni, de ha többen vagyunk a nemzeti oldalon, akkor már sokkal nehezebb. Ezt teszi a másik oldal már 60 éve és rendkivül sikeresen! Mert az MSZP, LMP, Fidesz vagy KDNP nem 4 különbözö párt , hanem csak egy és azonnal összefognak a nemzeti oldal ellen, ha egyedül nem tudnak kormányt alakitani. Ezért nem volt eddig rendszerváltás és nem is lesz, ha ez folytatódik! Csodálkozom, hogy ezzel a lehetöséggel nem foglalkozik a nemzeti ellenzék! Lehet, hogy akkor a Jobbikra ugyan kevesebben szavaznak, de ott van a szövetséges és a kettö együtt már sokkal erösebb, mint az egyetlen párt. És akkor a támadást nem lehet egyetlen pártra irányitani, hanem az ellenzékre. És ez már egészen más dolog!
Ferenc
Ferenc
Kubínyi Tamás
2012-08-24 21:18:56
A zúgást nem tudtuk kivenni, most annak örülünk, hogy van kép és van hang. Egyszer azt is elérjük. Köszönöm a jelzést, a hiba nem az Ön készülékében van.
Éva
2012-08-24 18:34:22
Kedves Kubínyi Tamás vagy aki tud tanácsot adni, ma is nagyon zúg a netadás. Hallom a telefonálókat, nekik jól jön az adás. Lehet valamit tenni, hogy jobb legyen?
Éva
2012-08-24 18:32:07
Tisztelt Ferenc!
Más az akarat, és más a realitás. Egyrészt sokat hallani arról, hogy a fidesz a Jobbiktól tart a leginkább és feltehető, ha szükséges, valamelyik másik párttal összefog, rossznyelvek szerint akár az mszp-vel is, bár a fidesz ezt tagadja. A Jobbik úgy nyilatkozik, hogy meg akar maradni a saját programja mellett és egyenlőre nincs olyan párt vagy formáció, akikkel ez magvalósítható lenne. Nehéz helyzetben vannak, mert ha eltérnek a radikális programtól, akkor az eddigi szavazóknak okoznak csalódást, viszont a többségben lévő szavazók-akiknek a jelszavuk a békesség a jobb élet reményében-nem állnak melléjük. Te mit tennél a helyükben?
A legnagyobb probléma, hogy a Jobbiknak nincs megfelelő médialehetősége. Az emberek csak a liberális és a fideszes média meghamísított és elferdített tájékoztatásával lejáratják őket. Van olyan fideszes rokonom, aki igaz magyarnak tartja magát és azt ordibálja, hogy a Jobbik fasiszta, a gárda tagjai gyilkosok, mert ezt hallja mindenhol. Nem lehet meggyőzni őket, végig sem hallgatnak. Már annyit gondolkodtam, mit lehet tenni, hogy felülvizsgálják a véleményüket. A média nagyhatalom. Nem véletlenül Heller Ágnes azt mondta, hogy a médiához nem lehet nyúlni, mert az zsidó privilégium. Mást nem tehetünk egyelőre, csak amit az előzőekben írtam, kis tüzeket kell rakni és remélni, hogy azok továbbterjednek. Én minden ismerősömnek népszerűsítem ezt az oldalt, remélem egyre többen leszünk, még nem vagyunk elegen.
Anonymus
2012-08-24 18:02:59
Nem világos elöttem, a Jobbik végül is mit akar? Továbbra is - bizonyára megerösödve - ellenzékben maradni, vagy kormányzó pártá válni? Egyedül ezt minden valószinüség szerint nem fog menni, mert a jelenlegi parlamenti pártok mindent elkövetnek ennek megakadályozására. És hol van, vagy ki lenne a Jobbik szövetségese, akivel koaliciót tudna kötni? Még ha pl. 46% - al nyerne is meg a Jobbik a 2014-es választáson- ami nagyon valószinütlen - , akkor is az összes többi párt az MSZP és FIdesz vezetésével azonnal ellene fordulna és ugyanaz helyzet állna elö, mint 2006 - ban. Hiába volt magasabb szavazati aránya a Fidesznek ( 46%) , mégis az Mszp ( 43%) és a Szdsz (5%) gyözött, mert a Kisgazdapárt (ca.1 %) kiesett! Ezen már most gondolkoznia kellene a Jobbiknak! Arról nem is beszélve, hogy a a 2/3 -os törvényeket egydül még akkor se tudnák megváltoztatni, ha pl. 60% -os támogatottsága lenne!
Ferenc
Éva
2012-08-24 17:02:11
A 2006-os választások után voltam egy baráti-családias összejövetelen, ahol egy általam tisztelt tanító mesterrel beszélgettünk. El voltunk keseredve, a baloldal győzelme miatt. Kérdeztük a tanítótól, hogy most mi lesz, mi várható a jövőben, mit kell tennünk a magyarság érdekében. Azt válaszolta, hogy 2010-ig fel kell ébrednie a magyarságnak, mert ha nem akkkor végleg elvesztünk. Ha felébredünk, vállalni kell Isteni küldetésünket, a magyarnak újra tanító, példamutató nemzetté kell válnia, hogy elismerjék. Tovább kérdeztük, hogy ha ez megtörténik, mi következik, akkor minden jobb lesz? Az történik-válaszolta-ami Jézussal történt, keresztre feszítik és megdicsőül.