Anonymus
2012-09-18 21:16:29
T. ### ! Én már semmin nem lepődök meg ! Az elkeseritő az, hogy kiderült, ezek sem különbek az előzőeknél, igy ha egyszer nemzeti kormányunk lesz, még nehezebb lesz épitkezni, viszont a két eddig romboló, fosztogató , hazaáruló rabló banda együtt fogja megneheziteni azt.Ezeket legalább annyira a pokolra kivánom mint az előzőeket, a látványukat nem birom elviselni! Üdv : debreceni
Anonymus
2012-09-18 20:06:07
T. debreceni!
Kíváncsi voltam ezen az igaz magyarnak mondott oldalon vajon valamelyik igaz magyarnak eszébe jut 2006. 09 18.!?
Persze a nyúl brigád már nem emlékszik és nem is várható tőlük semmi!
Üdv!###
Anonymus
2012-09-18 19:36:00
2006 Szeptember 18 !
Kösz nagy hazafiak a megemlékezést!
###
zsike.papp@gmail.com
2012-09-18 18:48:12
Az Echo-TV mai RÁbeszélőjébe nem tudnak témát bevetni, ami nem "necces", egyedül a sikeres olimpiai sport szereplés a téma, ami nem a kurmány érdeme. Gondolkodtam, de nekem se jutna más kellemes téma az eszembe, amit be lehetne dobni...de kangakinga rendületlenül vigyorog, ő, a pártkatona.Fülkések! a fülke üres, de a büdös maradt! Debreceni
Anonymus
2012-09-17 14:04:52
Tisztelt! Budapesti, Árpád, Debreceni, Iza…. és a többi igaz magyar csatlakozzatok a véleményeitekkel az oldalhoz!
A magyar út és a magyarság érdekében!
Anonymus
2012-09-17 13:20:29
2012-09-17 08:31:57-hoz.
K.E.Csak egyszerűen ide lett küldve! a zsoca imádó! A fajtáját keresi a ˛/ dohány utca környéki metéltek előnyben!
Erre a portálra azért jött hogy mindenkit elbűvöljön a „kivételes tehetség” a nemzet mindennek feletti dumáját elmesélje, a likud-zsidesz B.Zsé imádó!
Ótvar szövegét már lehet ismerni a zöldség oldalról! …. undorító egy zsidesz ügynök szegényke.
Anonymus
2012-09-17 09:08:32
Hajrá magyarország, hajrá magyarok!
Jó állapotú Jeep cherokee felniemim és a a8-as audi fejtámla modulom van eladó!
Én is azt mondom, hogy magyarország nagy! Vagy ha nem, akkor adják vissza!
Nemzeti autóalkatrész kereskedő vagyok, szittya népünk a leg hatalmasabb!
Trabant motorháztetőim is vannak, akit érdekel itt megtalál!
Éljen a nemzetiségizmus, éljen a showinizmus!
Nálam még vannak krómozott zil lökhárítók is.
Apropó. VV Jolán tényleg lenyelte győzike kicslányának a köldöksérv váladékát?
Anonymus
2012-09-17 08:58:56
Wittner Máriát sohasem az eszéért, vagy éppen a műveltségéért szerettük.
Dehogy a lelkét sem tisztelhetjük már, azért az több, mint elkeserítő.
Anonymus
2012-09-17 08:43:59
Sziasztok! Most jovok a kurucrol, amit elolvastam senki nem allt ki mellette, sot Pongratz Gergely nem engedte ot meglatogatni a muzeumat. Ez sokat elarul rola, szegyellheti magat. Barbara
Anonymus
2012-09-17 08:40:18
KIs Emese, valahol nem lehetne végignézni, ahogy az igénytelen kövér pofádba betolnak egy sörétes puskát?
Csakmert a magadfajta takonyszerű senkiháziak kinyúvasztása lassan nagyobb érdek lesz a nemzeti oldalon, mint gyurcsányék likvidálása.
(Nehogy nyekeregjél te ostoba tehén, én csak jót akarok magunknak.)
Anonymus
2012-09-17 08:31:57
Na mi van kis emese?
Olvastad kedvenc bayerod legújabb magömlését?
Amikor is a zsidó metéléshez hasonlította a megkeresztelést.
Olvastad, te ostoba szálláscsináló szuka? Te ne oszt itt az észt kis emese, te inkább tapsikolj a békemenetelős bayerodnak, ahogy eddig és továbbra is nyálazzátok össze egymást a kommunista vörös józseffel.
Az, hogy ide is bepofátlakottál, te álnemzeti riherongy, az maga pofátlanság netovábbja.
Az a faszkalap, akit bayer zsoltnak hívnak, és akiért mindig is kiálltál, akkorát akart nyalni a zsidók ülepén, hogy a barbár "hagyományaikat" - miszerint megmetélnek egy fiú csecsemőt - a Kereszténység legfontosabb rituáléjához, a megkereszteléshez hasonlította már nem vállhat hiteltelenebbé.
Mint ahogy te sem, kis emese, te az ilyen hamisítatlan férgeknek a farfizén balettozgató senkiházi niemand, te sem fogod megúszni.
Bérelt helyetek van a nemzet szemétdombján....
Anonymus
2012-09-16 16:31:25
Így múlik el a világ dicsősége.
Wittner Mária a megélhetési mártír és képviselő magatartása nem egyedülálló eset, gondoljunk csak Mécs Imrére, Göncz Árpádra és társaikra, amikor már a megélhetésük és a megbecsülésük között kell választaniuk, vajon mit választanak?
Wittner Mária forradalmár volt valamikor. Most ő sem több, mint egy egyszerű pártkatona, aki felmarkolja a havi fizetést.
Wittner Mária egy hatalmas csalódás a nemzeti oldal számára. Szégyellje magát!
Anonymus
2012-09-16 13:24:52
Anonymus
2012-09-16 13:14:02
Kis Emese Köszönöm az információt a szentkúti miséről így néztem meg igaz egy kicsit később kapcsolódtam be.Láttam Pétert is amikor áldozott. Csak úgy mellékesen bizonyos megjegyzéseket nem kell figyelembe venni, tudom s sértö jelzőket nehéz reagálás nélkül hagyni. Aki ezt csinálja erre alapoz szét akarja verni ezt az oldalt is,ez egyértelmű, de ne legyen fogadó készség rá. Majd válaszolgat önmagának.
Anonymus
2012-09-16 11:58:19
Ági
Te tényleg egy pitiáner senki vagy!
Most örülsz sz@rházi némber és siker élményed van rád jött az orgazmus hogy elüldöztetek egy beírót?
Anonymus
2012-09-16 11:40:20
Láthatjátok, széthullott személyiség, mindenki fölé helyezi magát, cezaromán-kisebbségi komplexusos véleménygyártó, aki egyszerre több oldalon versenyez, ezért másolja az aktuális bejegyzését, ide pl. kétszer. Az igazi gond az, ha a nemzeti oldalon ilyen sérült lelkek hangadóvá válhatnak, ezért továbbra is türelmet kérek, szinte kizárt, hogy ne tomboljon valahol.
Nekem Budaházy esetenként érthető, ha egy részt háromszor-négyszer meghallgatok, talán le is tudnám írni, csak időm nincs hozzá. Talán meg kellene osztani a feladatot, mondjuk elvállalnék tíz percet, ha lenne még 3-4 jelentkező, és időkód alapján felosztanánk egymás között.
Ági
Anonymus
2012-09-16 05:21:03
Ismerős lehet mindenkinek a templomi csuhások papolásai a Fidesz kormány mellett a hit nevében!
A kereszt mögé bújt többségében született zsidók prédikálnak egy zsidó hatalmat kiszolgáló kormányhatalom mellett.
Emlékezhetünk a kettős-kereszt állításoknál (Jobbik) ellen kifejtett egyházi véleményekre.
A hittel való visszaélés és a hit felhasználásával való spirituális manipulálás, ez történik itt is. Agymosás a beletörődésbe a mindennapok nyomorának elviselése érdekében és a mostani politikai hatalom életben tartása.
Aki ezt itt lemeri írni az provokátor hitetlen vagy sátán a szemükben
18 éve pszichiáter! - 2012-09-15 22:16:55
Máskor hihetőbben kellene hazudoznia ugyanis ilyen stílusban nem ír pszichiáter ön inkább egy pitiáner!
Szimptóma: paranoid reaction, kezeltesse magát!
A hazudozásra pedig nincs gyógyszer!(Neveltetés kérdése!)
Megnyugodhattok, többé nem fogok véleményt nyilvánítani ezen az oldalon!
The awakening offering.
„By The Devil”
Ismerős lehet mindenkinek a templomi csuhások papolásai a Fidesz kormány mellett a hit nevében!
A kereszt mögé bújt többségében született zsidók prédikálnak egy zsidó hatalmat kiszolgáló kormányhatalom mellett.
Emlékezhetünk a kettős-kereszt állításoknál (Jobbik) ellen kifejtett egyházi véleményekre.
A hittel való visszaélés és a hit felhasználásával való spirituális manipulálás, ez történik itt is. Agymosás a beletörődésbe a mindennapok nyomorának elviselése érdekében és a mostani politikai hatalom életben tartása.
Aki ezt itt lemeri írni az provokátor hitetlen vagy sátán a szemükben
18 éve pszichiáter! - 2012-09-15 22:16:55
Máskor hihetőbben kellene hazudoznia ugyanis ilyen stílusban nem ír pszichiáter ön inkább egy pitiáner!
Szimptóma: paranoid reaction, kezeltesse magát!
A hazudozásra pedig nincs gyógyszer!(Neveltetés kérdése!)
Megnyugodhattok, többé nem fogok véleményt nyilvánítani ezen az oldalon!
The awakening offering.
„By The Devil”
Anonymus
2012-09-16 00:06:03
Sztem a devizaadós per sorsfordító, mert magyar bíróság általában üti a magyar embert, itt homok került a gépezetbe. Még egy ilyen szűrőn átjutó emberek esetében is működhet az igazságérzet, ahogy működött is. A Szaniszló féle román forradalomból többet megtudtam, mint a korabeli tudósításból, az eltelt húsz év igazolta, hogy mi történt. Az élelmiszerben hordozott hulladékot eddig is sejtettem, megerősített ez a film.
Sanyi
Norbert
2012-09-15 22:40:59
Különösképpen azért fontos ez,
mert itt például az internetes televízióról szóló eszmecseréket kell megejtenünk,
a haragot pedig lehetőleg felejtenünk.
Rímek ide vagy oda: az ÁKTV tegnapi adásához van valakinek érdemi hozzáfűznivalója?
Anonymus
2012-09-15 22:16:55
Ez a devil nevű beíró pszichopata, ne vitatkozzatok vele, mert az hergeli és árt neki. Írja ki magát, attól csillapodik. Súlyos személyiségzavar a felvett ördögpóz, eredhet szituációs depresszióból, és akkor idővel el is múlhat, de lehet, hogy kényszerbetegség bevezető szakasza. Kérve kérek mindenkit, ne bonyolódjon vele adok-kapok helyzetbe, mert csak romlik az állapota.
Ági, 18 éve pszichiáter