Anonymus
2012-09-22 13:23:27
2012-09-22 13:15:33!
Még párttag is az eltévedt útkereső!
BGabor
2012-09-22 13:22:41
Kedves ÁKTV Szerkesztők és Olvasók!
Az oldal népszerűsítése érdekében kérem, hogy minél többen linkeljék be a
http://www.kubinyitamas.hu oldalt.
Aki blogot ír vagy van egy honlapja az egy hivatkozással erősítheti ezt az oldalt. Az oldal szerkesztői pedig a youtube videók leírásánál megadhatják , hogy a videó a
http://www.kubinyitamas.hu oldalhoz tartozik.
Ez egy olyan segítség, ami pénzbe nem kerül és viszont nagyon sokat jelent az ÁKTV számára.
Anonymus
2012-09-22 13:15:33
Szóval kedves Klein mért küldtek át a zöld oldalról?
Nem nehéz kitalálni!
Anonymus
2012-09-22 13:10:54
Ne tereld a el témát Klein még rágalmazod a fajtádat!?
Mindenki ismer téged ne játszd meg magad! Arról gagyogjál hogy miért küldtek erre a portálra !?
Anonymus
2012-09-22 12:16:15
Klein Emese!
Úgy látom már szerkesztő műsorvezető is vagy a portálon megmondod, hogy ki meddig beszélhet az élőadásban!
Remélem, betartod a sábeszt és a deklit is felteszed a fejedre cigánykerekezés közben!
Amit a zsideszes zöld oldalon képzelegtél a Vörös J. féreg barátoddal a laktalan szigetről hogy milyen jó lenne sodródni a fajtársad róth elvtivel hát sodródjál, de minél előbb izrael partjai felé!
Ha nevemre vagy kíváncsi rakd fel az email címed! Majd megkereslek és még beszélgetünk!
Anonymus
2012-09-22 08:36:04
„akik a zöld / megszűnt üzenőfalról sereglettek át „
K.E!
Te honnan jöttél, azaz küldtek te főhazudozó! Nem a zöld oldalon ontottad az észt-nélkül? Mindenki tudja, hogy zsidesz bérenc vagy!
Anonymus
2012-09-22 05:54:42
..." fontosabbak a mi okoskodásainknál...." Te hányszor telefonáltál már be okoskodás helyett?
Ettol fuggetlenul, nagyon aggodom Szaniszlo Ferencert, mert a tegnapi adas szupernel is szuperebb volt. Csoda az is, hogy eddig nem tortent vele semmi, de azert nem adom fel a remenyt! Isten aldja meg es segitse ot!
Anonymus
2012-09-21 22:25:04
Szerintem kár a kisre szót és időt pocsékolni. Félek, hogy ez az oldal így, kicsit hasonlítani fog tahoék belebeszélőjére. Szebb jövőt!
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-21 22:09:56
Kedves Emese!
Én a párbeszéd híve vagyok! Ha mégis előfordult olyan eset,amikor a Tamással együtt "szinkronban" beszélgettünk,annak az lehetett az oka,hogy nagyon rossz volt a skype vonal.
Igen erős,néha már fülsértő zajok szűrődtek be az adásba,közben meg a Tamás hangját alig lehetett hallani.
Ez lehetett az oka annak,ha elbeszéltünk egymás mellett.
Anonymus
2012-09-21 21:14:11
Ha ekkora csend lett, akkor valószínű, megtalálta.
BA
Anonymus
2012-09-21 11:10:52
Ez a K. E.! Nevezetű már a (kibeszelok.uw.hu) kezdeténél a Fideszes portál indulásánál is ott volt. Mindig előadta a jól bevált pártos szövegét a társával Vörös József valamint Szegedi Tamás nevűekkel közösen kommentelték a narancspárt szövegét, céljuk a megosztás és a Fidesz életben tartása minden eszközzel.
Ezeket az aktivistákat tudatosan irányítják!
Jó, ha tudjátok!
Egy véleményező.
Anonymus
2012-09-21 10:42:12
/„Rosszabbik eset, ha önmaguktól (saját zsebük) váltak inaktívvá, a jobbik rossz, hogy szép csendesen közölték velük, ha nem fognak vissza a lendületből, ugyan bejuthatnak a parlamentben, de olyan százalékban, hogy szavuk se lehet!”/
Kis Emese!
Amit vizionálsz az egyszerűen elképesztő! Egy beteg elme kényszerképzete!
Keversz, kavarsz, mint a zöld oldalon!
A megosztással próbálkozol! Minden eszközt be kell vetni csak azért, hogy a likudista csürhe pártodat mentegesd!
A korrupcióról mesélsz, hogy netán megvehető a Jobbik?!
Mint már korábban is leírtam ne próbálkozz a Jobbik mocskolásával középút nem lesz!
Nem fogja kimenteni a zsidó féreg hazaáruló tolvaj pártodat a felelősségre vonás alól!
Csak egy út létezhet a jobbik számára a magyar út!
Ha erről az útról letér végük lesz!
###
Kubínyi Tamás
2012-09-20 00:17:26
Mindenkitől kérem, aki nem kapta meg, közölje legalább az e-mail címét, hogy küldeni tudjuk a lapot. Kisebb zökkenők előfordulnak, a kollégáim azt hitték, már mindenkinek elküldték. Tehát telefonon: +3630 326 8826 vagy e-mailen: igazjomagyarember@gmail.com kérek szépen jeladást. Szóból ért az ember. És elnézést.
Anonymus
2012-09-19 17:32:44
Mi is köszönjük szépen a DIGITÁLIS lapot akik nem kaptuk meg mostanáig ( a befizetés ellenére és a digitális szó odaírása ellenére sem).
Nagyon szépen köszönjük.
Anonymus
2012-09-19 14:29:53
Kis Emese!
Már megint rébuszokba fogalmazod a másokat megvezető szöveged, érthetően és világosan kell fogalmazni!
Tisztességesebb lehetne, hogyha elismernéd azt, hogy te a zsideszben gondolkodsz!
Ezt nem bántásként mondom, de már ismerhetnek téged a zöldség oldalról a fórumozók.
Ahol egy pár csörtét már lejátszottunk egymással és nem csak én nem tudtalak meggyőzni!
Sajnálom a makacs ragaszkodásodat egy tolvaj idegen érdekeket kiszolgáló magyar irtó nemzetinek hazudott izraeli pártért!
Azt hittem komolyan!, hogy te felfogod azt, ami történik országunkban és látod, hogy hova vezet ez az út a magyarság pusztulása felé!
Üdv! ###
Anonymus
2012-09-19 08:32:02
Kedves Tamas!
Ma kaptam meg mindket lapszamot, nagyon sok ertekes cikkel. Szivbol gratulalok, azt meg szeretnem azert kerdezni, hogy miert nem talal a jobboldalon sem olyan ujsagot, ami minden szempontbol megfelelne a szolasszabadsag, stb. joganak, hiszen biztosan olvassa a Bar!kadot, vagy a Karpatiat? Udvozlettel es koszonettel Barbara.
Anonymus
2012-09-19 05:58:30
T. Gábor Pestszentlőrinc!
A véleményeink egyezzek.
Talán én egy kicsit radikálisabban szoktam fogalmazni és mindig megmondom nyíltan azt, ami számomra és a magyarság számára fontos.
Azért mert tisztán kell látnunk!
Jól írtad: /„Azóta annyi változás történt,hogy a két váltópárt szerepet cserélt.../
Csak ez a szerepcsere súlyos átverésekkel, hazugságokkal párosult a 2/3-ad megszerzése érdekében. Mindenki ismerheti a paktumokról szóló (rózsadombi 1991, titkos magyar-izraeli paktum 2004 stb.) híreszteléseket. Még nem nyertek bizonyítást ezek a hazaáruló diktátumok, árulások.
De hogyha megfigyeljük a 23 év történéseit, folyamatait akkor mindenki számára világos kell hogy legyen az összefüggések az országunk kifosztása lakosságunk megnyomorítása rabszolgasorsba kényszerítése a földterületeink megszerzése stb.,
Váltópárt igen! Mégsem lehet egyenlőségjelet tenni a vörös és a jaffanarancs közé! Bár közös a gyökerük-múltjuk, de véleményem szerint a likud narancsosok óriási hibát és aljasságot követtek el a magyarsággal szemben a júdeai trükkök segítségével ezzel a felelőtlen hazug, tolvaj népnyúzó politikával kiírták magukat. A rájuk szavazó sok megtévesztett jó szándékú reménykedő ember most már láthatja és érezheti is saját bőrén az ígérgetéseik hatását!
A vörös-bolsi Kohn bandától soha nem is lehetet mást várni, mint a pusztulást és a nyomort!
A következő választások tétje nem más, mint a két út közötti választás a magyar út választása vagy a júdeai!
Középút nem szabad, hogy létezzen!
Tisztában kell lennünk azzal, hogy csak magyar párt vagy pártszövetség nyerhet, hiteles igaz és végrehajtandó politikával!
Nem szabad a Jobbiknak semmilyen szinten szövetkeznie az elmúlt évtizedek kiszolgáló hatalmaival! Remélem, hogy a Jobbik tudja ezt!
A választások közélettével a Jobbikra óriási nyomást fognak gyakorolni mindenszinten meg próbálják majd lejáratni, ezért fontos a felkészülés! A párton belüli kontrollal kiszűrni a beépített elemeket. Média hiányában óriási feladat lesz a hiteles program megismertetése a lakossági fórumokon bizonyítani kell, hogy nincs más kiút!
Az idő sürget! Késésben vagyunk! Lehet, hogy a következő választás lesz az utolsó reményünk.
Ami a tegnapi kifogásomat illeti én az oldalra beírogató olykor hevesen kritizáló kioktató hangadó véleményezőkre gondoltam, hogy legalább kalendárium szinten
emlékeztünk volna meg 2006.09.18.-ra!
Üdv! ###
Anonymus
2012-09-18 22:39:25
A főoldalon lévő tegnapi adás sokat foglalkozott a Gyucsányi beszéddel, mert a kiszivárgás napja szept. 17. Sztem páratlan dolog, h azokban az időkben készülhetett egy müsor a hazugság ötven évéről, benne a tévéostrom és a beszéd hangfelvétele, kivételes feldolgozásban a Kubinyi csapattlól, ha jól emlékszem közügyek a címe és ez a tegnapi műsor utolsó órája. Köszönet érte, mindenkinek.
János
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-18 21:52:22
Még annyit tennék hozzá az előző hozzászólásomhoz,hogy (többek között) olyan törvényt kell hozni,ami kimondja a politikusok
jogi,erkölcsi és anyagi felelősségét abban az esetben,ha döntési pozícióba kerülnek az országgyűlésben,az önkormányzatokban vagy
az állami vállalatoknál!
Amíg ez nem fog bekövetkezik addig ebben az országban változás nem lesz!
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-18 21:34:59
Már az elmúlt héten többször említést tettünk arról a Balatonöszödön elmondott Gyurcsány beszédről,ami nyilvánosságra kerülve,mély erkölcsi és gazdasági válságba sodorta az egész országot!
Erkölcsi értelemben a politikusokra,gazdasági értelemben pedig az átlag magyar emberekre gondolok.
Sajnos az akkor még ellenzékben lévő fidesznek nem állt érdekében az,hogy a helyzeten gyökeresen változtasson,mert ők pontosan tisztában voltak azzal,hogy az idő nekik dolgozik!
Ráadásul ellenzéki képviselőként a havonta esedékes "tiszteletdíjukat" úgy is megkapják,történjen bármi az országban...
Azóta annyi változás történt,hogy a két váltópárt szerepet cserélt...
Semmi több...