Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Turulvér
2012-08-27 18:17:58
Kedves Kárpát!
Véleményem szerint tökéletesen igazad van. A cionista,liberál-bolsevista démonok,vagy ahogy mondod,a judeokrácia hatalmaskodik ma hazánkon,a háttérből. Náluk a pénz,ahogyan a tisztelt K.Tamás is mondta egy adásban. "A pénz az istenük",ahogyan Vona Gábor fogalmazott a 2012.01.28-as évadnyitó beszédében,ahol elmondta,hogy a Jobbik nem demokrata,abban az értelemben,ahová ez a fogalom süllyedt. Előre megmondta azt is,hogy eme kijelentését támadni fogják a liberális oldalon. Két nap múlva már az M'-en próbálta őt Jegyes Tóth K.kérdőre vonni. Akkor Vona elmondta,hogy a Jobbik a Szent Korona eszmén alapuló társaság. Mivel a mai demokrácia csak a pénz és a tőke hatalma,a háttérből manipuláló pénzkartellek kezében lévő hazug demokrácia. Ezt kell minél több magyarnak világosan felismernie,megértenie és tudnia!!! A mai ellenség nem a nyÍlt szÍnről támad,hanem a háttérből. Módszere aljasabb,minden eddigi ellenségnél. (egyenlőre még nem rohan le,csak megveszi a talpunk alól a földet,és mérgezi a fiatalok lelkét,szellemét,és polipként behálózza az ország médiáját,politikáját és pénzvilágát) Parazitaként terjeszkedik a világon és a lelkeket igyekszik megmételyezni. Ez valóban a lelkek csatája lesz! Ezt az ellenséget csakis a tiszta szÍvű emberek győzhetik le,akiknek értékrendjében nem minden a pénz. Ha valaki nem tud ellent állni a pénzüknek,azt megveszik kilóra. Lásd az eddigi kormányokat!
Éva
2012-08-27 18:15:00
Norbert és Kárpát, egyetértünk.
Norbert
2012-08-26 19:13:41
Egyetértek, Kedves Kárpát!

Tarthatatlan, hogy nemzeti köntösbe burkolt pártokra szavazzunk azok helyett, akik a jelenlegi parlamenti pártok között képesek megjeleníteni érdekeiket. Nem azért szavazok a Jobbikra, mert nekem minden annyira tetszik, amit a parlamentben és azon kívül csinálnak. Tehát a Jobbik jelenthet némi kitörési pontot, de valójában az alulról szerveződő, pártoskodásba nem átcsapó mozgalmaknak van jövőjük, s így erejük. Rajtunk múlik a dolog.
Kárpát
2012-08-26 11:46:13
A jobbikra nem azért szavaztam (egyenlőre még szavazni is fogok míg hitelük marad a szememben) mert úgy gondolom hogy a közeljövőben kormányt alakíthatnak.
Egyszerűen erkölcsi kötelességemnek éreztem, hogy úgy mondjam elvi kérdés volt számomra hogy csak olyan politikai formációt támogathatok akik tetteikben is elkötelezettek a nemzeti ügynek és még nem köpték szembe,árulták el a magyar ügyet.

Soha ne tévesszük szem elől mikor jogosan bizonyos ügyek mentén kritizáljuk a jobbikot,hogy nem lehet egy kalap alá venni a fidesszel őket,hisz a jobbik még nem követett el konkrét hazaáruló cselekedeteket a fidesszel ellentétben!
Azt meg csak a vakok nem látják még hogy helytartók irányítják az országot már sok évtizede, beleértve kádárt is.

Számomra kulcskérdés mint magyar identitással rendelkező embernek az,hogy hiába van viszonylagos jólét teremtve (kádár rendszer) ha a hazám nem független,gyarmati létbe van kényszerítve helytartókkal az ország élén (elég csak visszatekinteni az elmúlt évszázadokban a magyarság szabadságért folytatott küzdelmére és szkíta elődeinkre),nem fogadhatom el a fennálló rendszert mégha nem is tudjuk kivívni a szabadságunkat,ez magyarként elvi kérdés úgy gondolom.
Ráadásul ez a judeokrácia még a viszonylagos jólétet sem tudta megteremteni....
Anonymus
2012-08-25 13:16:24
Kedves Emese!
Tökéletesen igy látom én is, hogy a Jobbiknak szövetségeseket kell keresni. Egy pártttal nagyon könnyen el tudnak bánni, de ha többen vagyunk a nemzeti oldalon, akkor már sokkal nehezebb. Ezt teszi a másik oldal már 60 éve és rendkivül sikeresen! Mert az MSZP, LMP, Fidesz vagy KDNP nem 4 különbözö párt , hanem csak egy és azonnal összefognak a nemzeti oldal ellen, ha egyedül nem tudnak kormányt alakitani. Ezért nem volt eddig rendszerváltás és nem is lesz, ha ez folytatódik! Csodálkozom, hogy ezzel a lehetöséggel nem foglalkozik a nemzeti ellenzék! Lehet, hogy akkor a Jobbikra ugyan kevesebben szavaznak, de ott van a szövetséges és a kettö együtt már sokkal erösebb, mint az egyetlen párt. És akkor a támadást nem lehet egyetlen pártra irányitani, hanem az ellenzékre. És ez már egészen más dolog!
Ferenc


Ferenc
Kubínyi Tamás
2012-08-24 21:18:56
A zúgást nem tudtuk kivenni, most annak örülünk, hogy van kép és van hang. Egyszer azt is elérjük. Köszönöm a jelzést, a hiba nem az Ön készülékében van.
Éva
2012-08-24 18:34:22
Kedves Kubínyi Tamás vagy aki tud tanácsot adni, ma is nagyon zúg a netadás. Hallom a telefonálókat, nekik jól jön az adás. Lehet valamit tenni, hogy jobb legyen?
Éva
2012-08-24 18:32:07
Tisztelt Ferenc!
Más az akarat, és más a realitás. Egyrészt sokat hallani arról, hogy a fidesz a Jobbiktól tart a leginkább és feltehető, ha szükséges, valamelyik másik párttal összefog, rossznyelvek szerint akár az mszp-vel is, bár a fidesz ezt tagadja. A Jobbik úgy nyilatkozik, hogy meg akar maradni a saját programja mellett és egyenlőre nincs olyan párt vagy formáció, akikkel ez magvalósítható lenne. Nehéz helyzetben vannak, mert ha eltérnek a radikális programtól, akkor az eddigi szavazóknak okoznak csalódást, viszont a többségben lévő szavazók-akiknek a jelszavuk a békesség a jobb élet reményében-nem állnak melléjük. Te mit tennél a helyükben?
A legnagyobb probléma, hogy a Jobbiknak nincs megfelelő médialehetősége. Az emberek csak a liberális és a fideszes média meghamísított és elferdített tájékoztatásával lejáratják őket. Van olyan fideszes rokonom, aki igaz magyarnak tartja magát és azt ordibálja, hogy a Jobbik fasiszta, a gárda tagjai gyilkosok, mert ezt hallja mindenhol. Nem lehet meggyőzni őket, végig sem hallgatnak. Már annyit gondolkodtam, mit lehet tenni, hogy felülvizsgálják a véleményüket. A média nagyhatalom. Nem véletlenül Heller Ágnes azt mondta, hogy a médiához nem lehet nyúlni, mert az zsidó privilégium. Mást nem tehetünk egyelőre, csak amit az előzőekben írtam, kis tüzeket kell rakni és remélni, hogy azok továbbterjednek. Én minden ismerősömnek népszerűsítem ezt az oldalt, remélem egyre többen leszünk, még nem vagyunk elegen.
Anonymus
2012-08-24 18:02:59
Nem világos elöttem, a Jobbik végül is mit akar? Továbbra is - bizonyára megerösödve - ellenzékben maradni, vagy kormányzó pártá válni? Egyedül ezt minden valószinüség szerint nem fog menni, mert a jelenlegi parlamenti pártok mindent elkövetnek ennek megakadályozására. És hol van, vagy ki lenne a Jobbik szövetségese, akivel koaliciót tudna kötni? Még ha pl. 46% - al nyerne is meg a Jobbik a 2014-es választáson- ami nagyon valószinütlen - , akkor is az összes többi párt az MSZP és FIdesz vezetésével azonnal ellene fordulna és ugyanaz helyzet állna elö, mint 2006 - ban. Hiába volt magasabb szavazati aránya a Fidesznek ( 46%) , mégis az Mszp ( 43%) és a Szdsz (5%) gyözött, mert a Kisgazdapárt (ca.1 %) kiesett! Ezen már most gondolkoznia kellene a Jobbiknak! Arról nem is beszélve, hogy a a 2/3 -os törvényeket egydül még akkor se tudnák megváltoztatni, ha pl. 60% -os támogatottsága lenne!

Ferenc
Éva
2012-08-24 17:02:11
A 2006-os választások után voltam egy baráti-családias összejövetelen, ahol egy általam tisztelt tanító mesterrel beszélgettünk. El voltunk keseredve, a baloldal győzelme miatt. Kérdeztük a tanítótól, hogy most mi lesz, mi várható a jövőben, mit kell tennünk a magyarság érdekében. Azt válaszolta, hogy 2010-ig fel kell ébrednie a magyarságnak, mert ha nem akkkor végleg elvesztünk. Ha felébredünk, vállalni kell Isteni küldetésünket, a magyarnak újra tanító, példamutató nemzetté kell válnia, hogy elismerjék. Tovább kérdeztük, hogy ha ez megtörténik, mi következik, akkor minden jobb lesz? Az történik-válaszolta-ami Jézussal történt, keresztre feszítik és megdicsőül.
Éva
2012-08-24 16:47:57
Keves Emese!
Nem érzem, hogy felemás lenne a hozzászólásom. A negatív kritika kell és helyes is, ha építő és segítőkész akar lenni. Ahhoz, hogy kormányra kerüljön egy párt vagy formáció, természetesen megfelelő támogatás szükséges, na meg a számítógép korrektsége. Ez utóbbi nem biztosítható. Te is tudod /visszategezlek/, hogy minden szemály bizalmáért meg kell küzdeni úgy, hogy az irányvonalhoz is hűnek kell maradni, de nem lehet fejjel menni a falnak, mert könnyen kitehetik a parlamentből a liberális összefogással azt, aki nem tetszik. Csak az alkalomra várnak, hogy olyan törvényszegésen érjék a jobbikot, hogy ez lehetővé váljon.
Nem olyan időket élünk, hogy vagy elveszünk vagy győzünk azonnal. Valaki itt a fórumban azt írta, hogy kis tüzeket kell rakni, hogy azok továbbterjedjenek.
Ahhoz, hogy sokan felébredjenek, még idő kell, sajnos nemcsak hazánkban, hanem az egész földön.
Ja és nem fakadok sírva már semmin, két gyerek felnevelése után kellően megkeményedtem, a macskák meg nem érdekelnek.
Éva
2012-08-24 15:51:14
A tegnap esti élő adást-amikor már fogható volt- erős búgás kísérte, nem tudom, hogy az én laptopommal van probléma, vagy másnál is így volt?
Éva
2012-08-24 15:39:39
Tisztelt fórumozók, most regisztráltam, de állandó olvasója vagyok az oldalnak.
Kis Emesének írom tisztelettel, a jobbikfóbiát otthon kéne hagyni. Gondolom a Novák házaspár nem kormányt döntögetni ment e rendezvényre, hanem ünnepelni-mint ahogyan a többiek és Ön is. Novákék a parlamentben tisztességesen dolgoznak, nem véletlenül haragszanak Elődre a legjobban a liberálisok. Ne gyűlőlködjünk legalább mi radikális jobboldaliak, illetve ha jobban tetszik, mi nemzetiek. a Jobbiknak is vannak hibái, de nem kellene kiélezni ezeket itt ezen a fórumon.
Azzal a véleményével egyetértek, hogy a Jobbiknak nehéz lenne győzni a következő választáson, de az is nagy eredmény lenne, ha a parlament nem dönthetne 2/3-os többségben így a Jobbiknak is több beleszólási joga lehetne. Ezért kellene összetartani, hogy ezt elősegítsük. Üdvözlettel: Éva
Kubínyi Tamás
2012-08-24 10:58:10
A tegnapi félórás csúszásért a Nagycsalád minden tagjának köszönöm a türelmét, és lelkes stábomnak a segítséget. Feltaláltuk az egyfényképes televíziót, amiből kiderült, ha kezünket-lábunkat lekötözik, szánkat még nem tömték be, megtaláljuk egymást. Valójában ez az internetes rendszer ingatag és támadható, mégis jobb, mint cenzúra alatt dolgozni. A vörösingesek megkérdezték Nemecsek Ernőt a fürdetés után: - Jó volt? - Igen, jó volt - mondta Nemecsek. - Jobb volt, mint a parton állni és röhögni.

Valahogy így emlékszem erre a nagyon fontos részre, és tényleg: jó volt. Ezeken az oldalakon sok hasznos gondolat jön elő, és ha nem is tudok egyenként válaszolni, figyelemmel követem.
Anonymus
2012-08-24 07:46:02
Bizony-bizony:
Tormay Cécile mondotta / nem szó szerint:
Ne legyetek fiatalok, ne legyetek boldogok, míg vissza nem szerzitek a haza mindenegyes rögét!
Anonymus
2012-08-24 07:00:39
Csak este 8 ora utan tudtam hozzaferkozni a musorhoz, hiaba probaltam mar reggel 9-kor (Kalifornia), de nem bantam meg a rengeteg probalkozast ( a szerdait sem lattam, hallgathattam). A pecsi csaladfonek adok teljes mertekben igazat, ossze kell fogni mindenkinek, aki nem komcsi, vagy libsi, mert akkor leterithetjuk a szonyeget. Gabornak abban nem adok igazat, hogy a magyar parlament 90 %-a nem magyar. Ezt a szamot le kell/lehet csokkenteni kb. 84 %-ra, a tobbi igaz magyar: a megmaradt Jobbik es Angyan Janos. Szebb jovot!.
Anonymus
2012-08-23 20:15:19
A mai adás hozzászólóit illetöen , teljes mértékben Gáborral és Lacival ( Pécsröl) illetve , a pécsi család véleményével értek egyet., miszerint a legfontosabb a független nemzeti bank létrehozása, a történelmi alkotmány visszaállitása, és az IMF - böl és EU -ból való mielöbbi kilépés, akár államcsöd kockázata mellett is, mert a mai helyzetnél már mélyebbre aligha süllyedhet az ország. És az állmcsöd is átvészelhetö, lásd Argentina vagy Izland esetét! Nagyon érdekes és mindenképpen megfontolandó a közgazdász Laci javalata a belföldi fizetöeszköz ( pl, pengö)bevezetésére. Ez nem ismeretlen a világon ( pl. Macau) és bizonyára beláthatatlan pozitiv ösztönzö ereje lehetne a magyar gazdaságra..
Ferenc

Ferenc
Anonymus
2012-08-23 18:30:44
18.27 kor megérkezett a hang ,de kép nincs.Kitartás Tamás önnel dobban a szívünk.Stella
Anonymus
2012-08-23 18:25:48
Az eddigi adások minősége is nagyon rossz volt (sokszor élvezhetetlen) de ma el se tudom indítani. A hírek szerint hekkerek blokkolták a betyársereg. hu-t. Könnyen lehet, hogy itt is ők ténykednek., (link: http://itcafe.hu/hir/anonymous_hungary_betyarhadsereg_hoic.html).
Anonymus
2012-08-23 18:16:59
Ma 2012.08.23.-án nem lehet elindítani az adást,pedig az elmúlt adásokat mind láttam,nálam minden rendben.
Stella
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.