Anonymus
2012-09-17 08:43:59
Sziasztok! Most jovok a kurucrol, amit elolvastam senki nem allt ki mellette, sot Pongratz Gergely nem engedte ot meglatogatni a muzeumat. Ez sokat elarul rola, szegyellheti magat. Barbara
Anonymus
2012-09-17 08:40:18
KIs Emese, valahol nem lehetne végignézni, ahogy az igénytelen kövér pofádba betolnak egy sörétes puskát?
Csakmert a magadfajta takonyszerű senkiháziak kinyúvasztása lassan nagyobb érdek lesz a nemzeti oldalon, mint gyurcsányék likvidálása.
(Nehogy nyekeregjél te ostoba tehén, én csak jót akarok magunknak.)
Anonymus
2012-09-17 08:31:57
Na mi van kis emese?
Olvastad kedvenc bayerod legújabb magömlését?
Amikor is a zsidó metéléshez hasonlította a megkeresztelést.
Olvastad, te ostoba szálláscsináló szuka? Te ne oszt itt az észt kis emese, te inkább tapsikolj a békemenetelős bayerodnak, ahogy eddig és továbbra is nyálazzátok össze egymást a kommunista vörös józseffel.
Az, hogy ide is bepofátlakottál, te álnemzeti riherongy, az maga pofátlanság netovábbja.
Az a faszkalap, akit bayer zsoltnak hívnak, és akiért mindig is kiálltál, akkorát akart nyalni a zsidók ülepén, hogy a barbár "hagyományaikat" - miszerint megmetélnek egy fiú csecsemőt - a Kereszténység legfontosabb rituáléjához, a megkereszteléshez hasonlította már nem vállhat hiteltelenebbé.
Mint ahogy te sem, kis emese, te az ilyen hamisítatlan férgeknek a farfizén balettozgató senkiházi niemand, te sem fogod megúszni.
Bérelt helyetek van a nemzet szemétdombján....
Anonymus
2012-09-16 16:31:25
Így múlik el a világ dicsősége.
Wittner Mária a megélhetési mártír és képviselő magatartása nem egyedülálló eset, gondoljunk csak Mécs Imrére, Göncz Árpádra és társaikra, amikor már a megélhetésük és a megbecsülésük között kell választaniuk, vajon mit választanak?
Wittner Mária forradalmár volt valamikor. Most ő sem több, mint egy egyszerű pártkatona, aki felmarkolja a havi fizetést.
Wittner Mária egy hatalmas csalódás a nemzeti oldal számára. Szégyellje magát!
Anonymus
2012-09-16 13:24:52
Anonymus
2012-09-16 13:14:02
Kis Emese Köszönöm az információt a szentkúti miséről így néztem meg igaz egy kicsit később kapcsolódtam be.Láttam Pétert is amikor áldozott. Csak úgy mellékesen bizonyos megjegyzéseket nem kell figyelembe venni, tudom s sértö jelzőket nehéz reagálás nélkül hagyni. Aki ezt csinálja erre alapoz szét akarja verni ezt az oldalt is,ez egyértelmű, de ne legyen fogadó készség rá. Majd válaszolgat önmagának.
Anonymus
2012-09-16 11:58:19
Ági
Te tényleg egy pitiáner senki vagy!
Most örülsz sz@rházi némber és siker élményed van rád jött az orgazmus hogy elüldöztetek egy beírót?
Anonymus
2012-09-16 11:40:20
Láthatjátok, széthullott személyiség, mindenki fölé helyezi magát, cezaromán-kisebbségi komplexusos véleménygyártó, aki egyszerre több oldalon versenyez, ezért másolja az aktuális bejegyzését, ide pl. kétszer. Az igazi gond az, ha a nemzeti oldalon ilyen sérült lelkek hangadóvá válhatnak, ezért továbbra is türelmet kérek, szinte kizárt, hogy ne tomboljon valahol.
Nekem Budaházy esetenként érthető, ha egy részt háromszor-négyszer meghallgatok, talán le is tudnám írni, csak időm nincs hozzá. Talán meg kellene osztani a feladatot, mondjuk elvállalnék tíz percet, ha lenne még 3-4 jelentkező, és időkód alapján felosztanánk egymás között.
Ági
Anonymus
2012-09-16 05:21:03
Ismerős lehet mindenkinek a templomi csuhások papolásai a Fidesz kormány mellett a hit nevében!
A kereszt mögé bújt többségében született zsidók prédikálnak egy zsidó hatalmat kiszolgáló kormányhatalom mellett.
Emlékezhetünk a kettős-kereszt állításoknál (Jobbik) ellen kifejtett egyházi véleményekre.
A hittel való visszaélés és a hit felhasználásával való spirituális manipulálás, ez történik itt is. Agymosás a beletörődésbe a mindennapok nyomorának elviselése érdekében és a mostani politikai hatalom életben tartása.
Aki ezt itt lemeri írni az provokátor hitetlen vagy sátán a szemükben
18 éve pszichiáter! - 2012-09-15 22:16:55
Máskor hihetőbben kellene hazudoznia ugyanis ilyen stílusban nem ír pszichiáter ön inkább egy pitiáner!
Szimptóma: paranoid reaction, kezeltesse magát!
A hazudozásra pedig nincs gyógyszer!(Neveltetés kérdése!)
Megnyugodhattok, többé nem fogok véleményt nyilvánítani ezen az oldalon!
The awakening offering.
„By The Devil”
Ismerős lehet mindenkinek a templomi csuhások papolásai a Fidesz kormány mellett a hit nevében!
A kereszt mögé bújt többségében született zsidók prédikálnak egy zsidó hatalmat kiszolgáló kormányhatalom mellett.
Emlékezhetünk a kettős-kereszt állításoknál (Jobbik) ellen kifejtett egyházi véleményekre.
A hittel való visszaélés és a hit felhasználásával való spirituális manipulálás, ez történik itt is. Agymosás a beletörődésbe a mindennapok nyomorának elviselése érdekében és a mostani politikai hatalom életben tartása.
Aki ezt itt lemeri írni az provokátor hitetlen vagy sátán a szemükben
18 éve pszichiáter! - 2012-09-15 22:16:55
Máskor hihetőbben kellene hazudoznia ugyanis ilyen stílusban nem ír pszichiáter ön inkább egy pitiáner!
Szimptóma: paranoid reaction, kezeltesse magát!
A hazudozásra pedig nincs gyógyszer!(Neveltetés kérdése!)
Megnyugodhattok, többé nem fogok véleményt nyilvánítani ezen az oldalon!
The awakening offering.
„By The Devil”
Anonymus
2012-09-16 00:06:03
Sztem a devizaadós per sorsfordító, mert magyar bíróság általában üti a magyar embert, itt homok került a gépezetbe. Még egy ilyen szűrőn átjutó emberek esetében is működhet az igazságérzet, ahogy működött is. A Szaniszló féle román forradalomból többet megtudtam, mint a korabeli tudósításból, az eltelt húsz év igazolta, hogy mi történt. Az élelmiszerben hordozott hulladékot eddig is sejtettem, megerősített ez a film.
Sanyi
Norbert
2012-09-15 22:40:59
Különösképpen azért fontos ez,
mert itt például az internetes televízióról szóló eszmecseréket kell megejtenünk,
a haragot pedig lehetőleg felejtenünk.
Rímek ide vagy oda: az ÁKTV tegnapi adásához van valakinek érdemi hozzáfűznivalója?
Anonymus
2012-09-15 22:16:55
Ez a devil nevű beíró pszichopata, ne vitatkozzatok vele, mert az hergeli és árt neki. Írja ki magát, attól csillapodik. Súlyos személyiségzavar a felvett ördögpóz, eredhet szituációs depresszióból, és akkor idővel el is múlhat, de lehet, hogy kényszerbetegség bevezető szakasza. Kérve kérek mindenkit, ne bonyolódjon vele adok-kapok helyzetbe, mert csak romlik az állapota.
Ági, 18 éve pszichiáter
Anonymus
2012-09-15 22:07:33
2012-09-15 20:55:56
Te szerencsétlen saját magadért imádkozzál elvakult elvakított birka!
Azt nem tudod, hogy a hittel való visszaélés és a hit felhasználásával való spirituális manipulálás, emberbutítás is bűn?
devil.
Anonymus
2012-09-15 20:55:56
Kedves senkiházi bitang, ki itt alattam undorító népségnek neveztél bennünket, most kimutattad a fogad fehérjét. Itt igaz jó magyarok jöttek össze, akik között neked a krampusz szerepe jutott, mondhatsz kígyót békát ránk, magadról állítod ki a bizonyítványodat. Undorodik tőlünk a sátánfajzat, így van ez rendjén. Imádkozunk érted, hogy áldjon meg a Jóisten és hozzon neked megvilágosodást.
Zoli
Anonymus
2012-09-15 20:22:50
!\„2012-09-15 11:02:19”\
Jól írtad! Barátom.
Az egymás áhítatott ajnározása folyik ezen az oldalon, a szájtépésen és egymás dicsérgetésén kivűl ez a népség semmire nem képes!
Az igaz szavak mondatok fájnak nekik.
Ezért tart itt ez az ország süllyedünk a mocsárba
Ez egy undorító népség!
Norbert
2012-09-15 18:10:23
Teljesen egyetértünk, Kis Emese! Ez a honlap végképp nem azért lett létrehozva, hogy "nyíltan" egymásnak mehessünk - arc nélkül.
Anonymus
2012-09-15 12:21:03
2012-09-15 11:35:14!-nak!
Sorold fel, hogy te személyesen azon kívül, hogy provokátorozol mit tettél a magyarságért!
Meséld el!
Pakoltad a homokzsákokat 2010 májusában az árvíz idején barátom?!
Részt vettél a cigány terror alatt tartott magyarság védelmében?!
Kárpát
2012-09-15 12:19:37
Még annyit hogy hallhatjuk Tamás most,hogy van lehetősége cenzúra nélkül fogalmazni nyilvánosan,mennyire pontosan látja és fogalmazza meg ezzel kapcsolatos mondanivalóját is.
Kárpát
2012-09-15 12:13:52
Az igazsághoz hozzátartozik hogy a kibeszélő műsorban Tibor felvetésére valóban kissé pontatlanul fogalmazott Tamás a fidesz és az mszp közti különbségtétellel kapcsolatban.Igaza volt azt illetően hogy van különbség a két formáció között,csak hozzá kellett volna tennie hogy ÉRDEMI nincs.
Viszont Tibornak abba is bele kellett volna gondolnia utólag hogy Tamás mégha időnként szabadabban is beszélt,nem fogalmazhatott sok esetben úgy ahogy itt megteheti az Álmos Király Televízióban.Az echo sem független médium!
Tibornak elsősorban önvizsgálatot kellene tartania mielőtt kritizál (bár lehet hogy közben már megtette mert még Tamás eltávolítása előtt önként felhagyott a betelefonálás szándékával) a vámossal kapcsolatos szűklátókörűsége miatt.
vámos hitgyülissel történt beszélgetését követően vált nyilvánvalóvá valós szerepe és lehullt végleg álarca a volt mazsihisz szóvivőnek.
Közvetlen a műsor után már be is írtam a fórumra tételesen elemezve mondandóját,leleplezve szándékait melyek nem a magyarság iránt vannak elkötelezve.
Aki vallásában zsidó annak a zsidósága MINDIG felülírja az adott állampolgárságát!Ebből kifolyólag nincs hithű magyar zsidó sem,ezt nem árt tudni,ennek tudatában figyeltem vámost,és a hitgyülissel történt beszélgetése be is igazolta ezen állítást!
Ezt egyszerűen nem volt hajlandó belátni Tibor,azt gondolom az idő engem igazolt......
Anonymus
2012-09-15 12:11:51
Persze nem is lehet emlékezni, hogy megtalálta az egy szem Nyikos kéviselőt a Jobbikból, aki 1989-ig Mszmp tag volt.
Arról nem beszélt, hogy a Likud -Fidesz -Kdnp párttagságot kik alkotják.
Lehet vitatkozni, mentegetőzni a Tibor esetében, hogy nem kapcsolta ki meg hogy folytathatta volna,Tibor a beszélgetést csak akivel közlik azt hogy ha nem tesz különbséget a gyurcsótány és a kipásretek politikája között „akkor nincs miről beszélnünk”….