BGabor
2012-10-02 13:06:56
Úgy látszik a google kicenzúrázta a tegnapi műsort. Sajnos nem tudtam meg nézni és ma akartam.
Kérlek töltsétek fel újra, vagy ha nem megy a youtube-ra, akkor más videó megosztóhoz!
Mostanában minden műsort megnézek (többnyire csak felvételről tudom).
Megjegyzés: a google "jog-" védő cenzúrája is csak arra jó, hogy számukra nem tetsző tartalmat töröljenek, hisz számukra nagyon is fontos, hogy a hollywood ipari terméke mindenhová eljusson, azaz ürügy a jogvédelem. Tartalmat nem törölnek, csak levesznek, mert számukra minden info értékes az egyénről, amivel aztán sakkban tarthatnak egy-egy befutott politikust, ami busásan megtérülő vállalkozás.
Iza
2012-10-01 21:28:12
Emese ! Varázsold el a Pétert , az elvont ,agyament írásaiddal , engem meg hanyagolj . / más nem is áll veled szóba /
Azért vagy itt hogy BOMLASSZ !
Iza
2012-10-01 21:06:53
Kis Emese ! Bár hozzád nem szóltam , de ha már itt vagy : Szerintem te meg a stadler mari vagy .
Iza
2012-10-01 20:36:51
Néztem a műsort , Csaba nevű betelefonálót nem nagyon lehetett érteni , olyan rossz volt a vonal. Gábort, Lajost és a két hölgyet jól hallottam és egyet is értek velük . Viszont Sz . Péter betelefonálását legközelebb kihagyom . Ne haragudj Péter !
De hát , nem muszáj nekünk egyazon véleményen lenni !
Iza
2012-09-28 09:17:06
Kedves Tamás !
A tegnapi műsorhoz ; a telefonos kisasszony esete működött, és még most is működik !
Ezt én is megtapasztaltam .
Anonymus
2012-09-25 12:41:14
Iza
2012-09-25 10:18:52
Kedves Tamás !
Most néztem meg , a tegnapi Agóra című műsorát. Nagyon jó volt , minőségileg is ! / Egy- egy másodperces hang kimaradás volt /
Elhangzottak olyan dolgok , amik szinte simogatták a szívemet.
Köszönöm !
Anonymus
2012-09-25 09:24:45
Kedves Tamás!Gratulálok a tegnap esti műsorhoz.Már az Agórában ,Herzeg Ferenc nagyon tetszett, majd a kibeszélö is színvonalas volt.
A Szentkúti Péternél egy kicsit ugyan lefagyott,de utána nagyon érdekeseket mondott.A film,pedig magáért beszélt,hogy hogyan alakultak ki a azok a bizonyos dolgok. Üdvözlettel: István.
Anonymus
2012-09-25 08:23:39
Azer...koszonet az Agoraert, sajnos en otthon sosem halgattam Kubinyi Tamas musorat, talan meg nem is volt Duna TV 1997-ben, amikor eljottem Magyarorszagrol. Ekkor meg hireket is alig lehetett hallgatni, nem mintha most sokkal jobb lenne, egyetlen kivetel Tamas musora. Aldja meg ot is a Joisten ezerszeresen a csaladjaval egyutt! Barbara
BGabor
2012-09-24 19:08:07
Nagyon jó volt az AGORA c. műsor! Köszönet érte!
Kubínyi Tamás
2012-09-23 20:54:58
Kedves Emese!
Nem akartam elhinni, hogy nem megy ki a műsor, noha a kollégáim jelezték, de úgy voltam vele, mint a legény, aki farkast kiáltott. Legközelebb forródróton leszünk, és ellenőrizzük.
Kubínyi Tamás
2012-09-23 20:53:18
Kedves Gábor! A főoldalon van egy tájékoztató, reményeim szerint érdekes lesz a műsor, így nem zsugorodás a következménye.
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-23 18:52:52
Egész pontosan nem a holnapi adást,hanem a holnapi műsorkínálatot böngészve,szemet szúrt,hogy a beszélgetős műsor adásideje,valamilyen okból kifolyólag egy órásra zsugorodott!
Ez most már mindig így lesz?
Vagy csak egy egyszeri műsorrendről van szó?
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-23 18:47:02
Kedves Emese!
Azért,mert valaki nem ért egyet a véleményeddel még nem biztos hogy provokátor.
Érvelni kell és nem személyeskedni.
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-09-23 18:42:50
A holnapi adást böngészve szemet szúrt,hogy a beszélgetős műsor adásideje,valamilyen okból kifolyólag egy órásra zsugorodott!
Ez most már mindig így lesz?
Vagy csak egy egyszeri műsorrendről van szó?
Anonymus
2012-09-22 13:23:27
2012-09-22 13:15:33!
Még párttag is az eltévedt útkereső!
BGabor
2012-09-22 13:22:41
Kedves ÁKTV Szerkesztők és Olvasók!
Az oldal népszerűsítése érdekében kérem, hogy minél többen linkeljék be a
http://www.kubinyitamas.hu oldalt.
Aki blogot ír vagy van egy honlapja az egy hivatkozással erősítheti ezt az oldalt. Az oldal szerkesztői pedig a youtube videók leírásánál megadhatják , hogy a videó a
http://www.kubinyitamas.hu oldalhoz tartozik.
Ez egy olyan segítség, ami pénzbe nem kerül és viszont nagyon sokat jelent az ÁKTV számára.
Anonymus
2012-09-22 13:15:33
Szóval kedves Klein mért küldtek át a zöld oldalról?
Nem nehéz kitalálni!
Anonymus
2012-09-22 13:10:54
Ne tereld a el témát Klein még rágalmazod a fajtádat!?
Mindenki ismer téged ne játszd meg magad! Arról gagyogjál hogy miért küldtek erre a portálra !?
Anonymus
2012-09-22 12:16:15
Klein Emese!
Úgy látom már szerkesztő műsorvezető is vagy a portálon megmondod, hogy ki meddig beszélhet az élőadásban!
Remélem, betartod a sábeszt és a deklit is felteszed a fejedre cigánykerekezés közben!
Amit a zsideszes zöld oldalon képzelegtél a Vörös J. féreg barátoddal a laktalan szigetről hogy milyen jó lenne sodródni a fajtársad róth elvtivel hát sodródjál, de minél előbb izrael partjai felé!
Ha nevemre vagy kíváncsi rakd fel az email címed! Majd megkereslek és még beszélgetünk!