Anonymus
2012-10-10 12:03:02
Tisztelt! - 2012-10-10 07:55:56 - véleményező!
Köszönöm ez elismerő véleményét, de rajtam kivűl még nagyon sokan gondolkodnak így mint én, a magyarság fennmaradása és a mindennapi küzdelmünk a sajátsorsunk és a jövő generáció életben maradásáért egy szebb jövő reményében! Meg kell értetni a még kételkedő személyekkel azt, hogy nem létezhet más út, mint a magyar!
Örülök, hogy Ön is segít ebben és a véleményeire, javaslataira a továbbiakban is minden igaz magyar embernek szüksége lesz!
Üdv!###
Anonymus
2012-10-10 07:55:56
Kedves ###!
Az Ön hozzászólásai, gondolatai a legjobbak itt. Nem csak leír valamit, hanem mond is sok mindent. Nagyon egyetértek Önnel! Engem legjobban a nemzeti oldal megosztása és a beépitett téglák keserítenek el sok más mellett, mert ha nem fogunk össze és nem próbálunk személyesen is meggyőzni minél több embert, akkor vége lesz Magyarországnak!
Anonymus
2012-10-10 07:08:07
kissemese: Hargitay András egy t-vel írja a nevét!
Anonymus
2012-10-09 22:23:57
Anonymus
2012-10-09 11:32:57
Hogy tisztán lásd az életet…
Lehetne még összehozni számtalan pártot csoportosulást szép ígéretekkel a magyarság, meg a nemzet nevében!
Előbb vagy utóbb tisztán láthatóvá válnak az események a trükközések sokasága annak érdekében, hogy mindig az izraeliták maradhassanak hatalomban. Nem csak a Kohn vörös brigádok próbálkoznak, hanem a másik színük a jaffa-sárgák is. Persze hogyha jobban megvizsgáljuk eme társaságok kötödéseit a múlt történéseit nyilván való lehet sokaknak, hogy közös zászló alatt teremtődtek meg, melynek jelképe a hatágú csillag. Jó lenne, ha végre már felébrednétek tisztelt Magyarok!
###
Anonymus
2012-10-09 09:46:06
Anonymus
2012-10-06 22:34:37
A Kis Emeséhez a kérdésem 2012-10-04 13:20 megismétlem!
Anonymus
2012-10-05 19:00:19
Anonymus
2012-10-05 05:49:30
Kis Emese! A te tényszerűséged abból állt hogy tényszerűen... és konkrétan leirtad, kik azok a nemzeti emberek? Kioktatsz,, okoskodsz és letolsz embereket. Mire jó ez itt Kubínyi Tamás oldalán? Nem kérek választ, csak felhívom a
figyelmedet.
Anonymus
2012-10-04 13:20:59
Kis Emese 09:14, te az ÁKTV INGYENES nézöi közé tartozol? Kezdjük a lényeggel. Betelefonálni nem mersz, csak reggeltöl estig a forumon okoskodsz csintalan-stilusban. De sajnos ami ingyen van azt nem nagyon értékeli még a nagybetüvel irt MAGYAR sem mint te pl. Pedig ha be is telefonálnál többet tudnál "kibeszélni" irogatás helyett..
T. Áron
2012-10-03 23:16:42
Mikor az első adást néztem, meglepődtem, hogy mennyire jól sikerült, és hogy mennyivel jobb, mint az eketévés, polkorrekt verzió volt. Az egyetlen negatívum, amit sajnos az ottani adásokról nem sikerült levetkőzni, hogy itt is kicsi a rendszeresen megszólalók tábora, így csak egy hasonlóan szűk közösség véleménye jöhet át. Más kérdés, hogy míg ott a százezres közönségből volt alig egy tucat telefonáló, addig itt nagyságrendekkel kevesebből van majdnem ugyanennyi. Ez persze nem nagy ár azért cserébe, hogy nem kell beletekernem az adásba, mint a tévés (letöltött) verzióban, mikor Erika, Etelka Júlia, Dezső, Sándor, Kroó J., Stadler, stb. próbálta elmondani az agyhalott (sokszor érezhetően fizetett) propagandáját. Még csak néhány részt sikerült megnéznem az ÁKTV adásából, de feltűnt, hogy pl. Margitka, aki azelőtt Tamás nagy rajongója volt, most látszólag eltűnt a színről, miközben az eketévés adásban még mindig hallani... Mindegy, biztos csak véletlen ;Đ
Anonymus
2012-10-03 22:54:39
Kis Emese 21:06:14, szemtelenség és butaság egyben "egy-két külföldön élö magyar mecenás" -ba reménykedni. Ennyire hülyének nézed öket, ha vannak is ilyenek, hogy egy feneketlen kútba szórják a pénzt MO-n, ami 1945 óta folyamatosan engedi magát kirabólni és 1989 óta háromszor a volt MSZMP-és elvtársakra szavazott??! ...és ahol 2004 dec.5-én képesek voltak a határon túlra szakadt magyarokat nem kivánatos személyeknek minösiteni??! ..ahol a többség engedi, türi hogy a kissebbségek osztják az észt??!.. ahol a nép a multiknál, a Tesco-nál, Auchan-nál hagyja a pénzét, ahelyett hogy friss, egészséges magyar árukat vásárolna??! ...ahol a megfásult nép azt hiszi,elég ha 4 évente el mennek szavazni, miközben alig tud öszinte információkhoz jutni??!.. ahol az értelmiségi elit, akinek feladata lenne a népet segiteni felemelkedésre, egyszerüen csak a saját zsebtömésével van elfoglalva??! ..ahol 3 millió adófizetönek kell 10 milliót eltartani??!...ahol az idegenszivü, az internacionáléval felnött politikusai a magyar nép érdeke helyett még mindig nyiltan, szemrebbenés nélkül idegen érdekeket helyeznek a nép érdeke fölé??! ahol a nép úgy tesz, mintha nem is venné észre, hogy a talpa alól a földet is eladták??! Ne viccelj, kis Emese.
Anonymus
2012-10-03 22:22:43
Vajon miért nem lehet az ismétlést megnézni ma sem ?
Anonymus
2012-10-03 09:57:33
Sziasztok ! Nagyon sajnálom hogy az este nem tudtuk érthetően kommunikálni , eleinte én azt hittem hogy a vihar miatt (nálunk épp egy nyári viharhoz hasonló volt )nem értem a Tamás beszédét , így elbeszéltünk egymás mellett mint Bogyóné mikor a bor árát kérik .De most olvasgatom a hozzászólásokat hogy másnál is ugyan ez a jelenség volt . Semmit nem értettem amit Tamás beszélt ,halk volt, és torz a hangja . De előtte mikor mással beszélt akkor tisztán hallható volt .Nem akarok összeesküvés elméleteket kreálni de elgondolkodtató , nem kicsit, nagyon.
Gáspár Jánosné /Pőre /
bémargó
2012-10-02 18:18:31
Technikusnak: Tamás hangja nagyon halk és búgás is van, a betelefonáló hangja viszont teljesen tiszta és jól hallani! Mi ennek az oka?
BGabor
2012-10-02 16:13:17
Az október 1 adást érdemes lenne új jútbe felhasználóval feltölteni és nem publikálni. Kiderülne, hogy vajon automatán tiltódott-e le ..
BGabor
2012-10-02 13:06:56
Úgy látszik a google kicenzúrázta a tegnapi műsort. Sajnos nem tudtam meg nézni és ma akartam.
Kérlek töltsétek fel újra, vagy ha nem megy a youtube-ra, akkor más videó megosztóhoz!
Mostanában minden műsort megnézek (többnyire csak felvételről tudom).
Megjegyzés: a google "jog-" védő cenzúrája is csak arra jó, hogy számukra nem tetsző tartalmat töröljenek, hisz számukra nagyon is fontos, hogy a hollywood ipari terméke mindenhová eljusson, azaz ürügy a jogvédelem. Tartalmat nem törölnek, csak levesznek, mert számukra minden info értékes az egyénről, amivel aztán sakkban tarthatnak egy-egy befutott politikust, ami busásan megtérülő vállalkozás.
Iza
2012-10-01 21:28:12
Emese ! Varázsold el a Pétert , az elvont ,agyament írásaiddal , engem meg hanyagolj . / más nem is áll veled szóba /
Azért vagy itt hogy BOMLASSZ !
Iza
2012-10-01 21:06:53
Kis Emese ! Bár hozzád nem szóltam , de ha már itt vagy : Szerintem te meg a stadler mari vagy .
Iza
2012-10-01 20:36:51
Néztem a műsort , Csaba nevű betelefonálót nem nagyon lehetett érteni , olyan rossz volt a vonal. Gábort, Lajost és a két hölgyet jól hallottam és egyet is értek velük . Viszont Sz . Péter betelefonálását legközelebb kihagyom . Ne haragudj Péter !
De hát , nem muszáj nekünk egyazon véleményen lenni !