Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anonymus
2012-11-19 18:47:42
Köszönöm, várunk.
BGabor
2012-11-19 18:37:57
Javaslat a szerkesztőknek:
Szívesen venném, ha a videók alá belinkelnék a http://www.kubinyitamas.hu/ oldalt.
Nem úgy ahogy ejtjük: www.kubinyitamas.hu , hanem ahogy írjuk: http://www.kubinyitamas.hu/
A linktámogatás nagyon ráférne az oldalra, akkor lenne esélye, hogy ennek az elhallgatott oldalnak nagyobb nézettsége legyen.
Anonymus
2012-11-19 18:34:20
Van adás ?
BGabor
2012-11-19 18:34:10
Nagyon jók az ÁKTV műsorok. Mindig megnézem. Sokszor offline:
http://www.youtube.com/user/kerecsenyinematild
http://www.youtube.com/user/szriszipio
BGabor
2012-11-19 18:30:47
Most sajnos nem jön be az adás.
Anonymus
2012-11-19 18:20:38
Kisemese tünj már el, nem látod, hogy senki sincs melletted, hiába akarsz csatlakozni meg ráakaszkodni bárkire is. Te vagy az ügynök és te sumákolsz tudálékokoskodásoddal. Ne bogáncskodj már ezen a fófumon meg a többin sem.
bémargó
2012-11-19 18:11:20
Kedves szerkesztők, lesz ma adás?
Vajda Miklós
2012-11-19 10:26:38
Kiss Emesének!
Legnagyobb sajnálatomra továbbra sincs köztünk semilyen alap egy értelmes vitára. Ugyanis addig, ameddig az általam leírtakat sem ész érvekkel, sem ellentétes jelentésű tényekkel nem tudja megcáfolni, addig nekünk nincs miről beszélnünk egymással.
Ön ellenérvek, vagy tények felsorakotatása helyett olcsó és alaptalan személyeskdéssel minősít engem - és másokat is - pedig nem is ismer. Ezt a kesztyűt viszont én nem veszem fel, mert ez nem lehet alapja egy értelmes vitának, továbbá nem felel meg az izlésemnek. Ezért tehát egészen addig, ameddig nem tud felnőni az értelmes vita szintjére, a provokatív, ám alaptalan beírásai nem érdekelnek.

Vajda Miklós
Anonymus
2012-11-17 20:59:38
Na a te helyzeted valóban súlyos kis emese. Elmeállapotod menthetetlen, de talán, ha már javítani nem is lehet rajta, legalább szinten kellene tartani.
Nem tudom, van olyan ideg gyógyász, aki esetleg egy alaposabb kivizsgálás után nem legyintene rád?
Próbáld meg, hátha.
Anonymus
2012-11-17 20:22:13
Ismét felütötte fejét az undor!
totya54
2012-11-17 15:11:02
Kedves Tamás! Nagyon nem szeretném ha megszűnne az Álmos Király Televízió. Minden nap alig várom hogy este legyen mikor kezdődik a műsor. Napközben nem hallgatok és nem nézek semmit mert tudom,hogy nem az igazságot mondják. Ezen a műsoron keresztül próbálok tisztán látni amit nagyon köszönök sőt ez a műsor adott egy pár igaz jó baráttót . Sajnos anyagiakban csak a havi kért összeggel tudok küldeni de azt pontosan. Én nem beszélhetek minden Magyar nevében de KÖSZÖNÖM.
Vajda Miklós
2012-11-17 11:25:51
Még egy adalék napjaink eseményeihez.
Ante Gotovinát, a horvát tábornokot a hágai nemzetközi bíróág kénytelen volt elengedni, mert semmit sem tudtak rábizonyítani az állítólagos háborús bűneiből.
Ezzel egyidejűleg újra háború folyik a közel-keleten, mert Izrael államilag ellehetetlenítette a palesztinok létét. Az alábbi részlet egy régebbi interjúból való. Mindenki elgondolkodhat azon, hogy mennyire relatív a "háborús bűn", mint kifejezés megítélése.

A Haaretz című izraeli napilap interjúja 2004. január 9-én Benny Morris izraeli történésszel.

„Haaretz: - Ön sokat írt a palesztinok megpróbáltatásairól. Valóban védelmébe veszi 1948-as elüldözésüket Izraelből?
Benny Morris: - Az erőszak és a tömeggyilkosságok nem igazolhatók. Ezek háborús bűnök. Van azonban, amikor a kitelepítés nem számít annak. 1948-ra is ez érvényes.
H.: - Akkor is, ha emberek sokasága halt meg, és leromboltak egy egész társadalmat?
B.M.: - Élethalálharcban vagy elpusztulsz, vagy megsemmisíted a támadóidat. Vannak helyzetek, amelyek indokolttá teszik az etnikai tisztogatást. Különben ha választani kell genocídium - saját néped pusztulása - és az ellenséges népcsoport kitelepítése közül, én inkább az utóbbit választanám.
H.: - 1948-ban ilyen helyzet volt?
B.M.: - Igen. A hétszázezer palesztin elüldözése nélkül nem jöhetett volna létre Izrael. Nem volt más választás. Meg kellett tisztítani a hátországot, az utakat, a településeket, ahonnan járműveinket és telepeinket támadták.
H.: - Morális szempontból sincs semmi baja a történtekkel?
B.M.: - Nincs. Még az amerikai demokrácia sem jöhetett volna létre az indiánok megsemmisítése nélkül. Ezekben az esetekben a magasabb végső cél igazolja az elérésükhöz szükséges kegyetlen eszközöket.”
Vajda Miklós
2012-11-17 11:07:24
Köszönöm az elismerő szavakat a "Barikád"-beli írásomért. Ugyanakkor Anonymusnak is igaza van, valóban nincs benne semmi újdonság. Mindazoknak nincs, akik már felnőttek voltak a Kádár rendszerben. A nemzet kettészakadása már akkor is létezett, csak nem volt ennyire nyilvánvaló. mert valaki vagy beállt a sorba, vagy nem. Azóta felnőtt egy nemzedék, akiknek az akkor történtek már történelem, ha és amennyiben megtanítják nekik. De az sem mindegy, hogyan? Mivel a nemzeti radikális gondolkodású tömörüléseknek nincs sajtójuk, vagy ha van az csak marginális, ezért minden lehetőséget ki kell használni arra, hogy a valós tényekről tájékoztassuk az olvasókat. A "Barikád" olvasóinak nagy hányada szerencsére fiatal. Különösen most. amikor a Fidesz kormány a nemzeti együttműködés jegyében törvényben akarja megtiltani az internetes oldalakon való kampányolást, annak tudatában, hogy a fiatalok nagy része internetezik. Ezt még Goebbels is megirigyelhette volna.

Vajda Miklós
Vajda Miklós
2012-11-17 10:44:34
Árpád Bayer Zsolttal kapcsolatos bejegyzéséhez van egy kis adalékom, azok számára, akiknek rövid az emlékezetük. Az alább következő szövegeket szóról szóra idézem Bayer Zsolt korábbi írásaiból,l amelyek közül az első a 2004-es választási vereség után jelent meg, a forrás megjelölésével együtt. Tehát az idézetek, minősítés nélkül:

"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen hogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem! Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az "igazi" okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc - mindjárt "csókos gyerek" lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról." (Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez, 1994. október 21. Népszabadság)

Majd a 2010-es 2/3-os választási győzelem után szintén Bayer Zsolt írja:

A Magyar Hírlap május 4-i, keddi számában Magánügy címmel közölte Bayer Zsolt írását, amelyben az újságíró azt írja: a Fidesz „ötös számú párttagkönyvének tulajdonosaként” szeretne leszámolni Kovács Lajossal, Nagyecsed polgármesterével, mert a politikus – állítólag – pejoratív tartalmú megjegyzést tett Bayer Zsoltra helyi „ős Fideszesek” előtt.
A publicista a már idézett írásában azt üzente Kovács Lajosnak:
„S nem érdekel, kivel vadászgatsz – semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ős Fideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ős Fideszeseket”. Majd így folytatta: „Ha meghúzod magad, ha kussolsz, ha csöndben végzed a dolgod, ellavírozhattál volna akármeddig. De te azt hitted, minden úgy lesz, ahogy eddig volt. Azt hitted, majd megint te, ti, a tifélétek fognak fenyegetőzni, s ti fogjátok megmondani, mi hogyan lesz. Súlyosan tévedsz, Kovács Lajos. Súlyosan másképpen lesz. S mondom neked, még egyszer, hogy megértsd: immáron személyes ügyem, hogy te ne legyél köztünk”.

A konzekvenciák levonását az olvasókra bízom

Vajda Miklós
Anonymus
2012-11-17 09:10:16
Köszönöm MARGÓ. A feleségem kiabálásaiért meg elnézést kérek . A gyerekekre veszekedett , én is kaptam hogy nem teszek semmit. Az én gyermek nevelésem a következő, meg ölelem és meg csókolom őket. A feleségem meg eszt már nem kedveli mikor keménynek kellene lenni én akkor is lágy vagyok. A biblia órákat illeti , a következőket mondom .A környező országok szellemi szinten szinte valamennyien elhagytak minket. Valamikor a sáros nyomunkba se léphettek.Először szakrálisan kell megtisztulni csak ezután jön a Nemzet felemelkedés. Lásd a Hunyadi családot. Hunyadi János a csatába úgy ment hogy a kezébe fogta a rózsa fűzért és hagosan kiáltotta JÉZUS MÁRIA . Kapisztránnak meg a kezébe volt a feszület. GYŐZTEK GYŐZTEK. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én már unom hogy mindíg a vesztesek között vagyunk. Valóban mostanában sokat szerepelek , igérem hogy hátrébb állok. Szentkúti Péter
bémargó
2012-11-17 07:48:26
Kedves Sz.Péter!
Nem reagálni! Én mindig örömmel hallgatom, a "bibliaórákat" is! És sokan vagyunk így! Ezekben az időkben Rád (is) oda kell figyelni!
Köszönöm az eddigieket! Erős vár a mi Istenünk! (egy evangélikus)
Anonymus
2012-11-17 06:24:32
Neha, az elso aznapi hozzaszolas utan csak regebbiek jonnek be . Most ezutan 1-1 db 16-i, 15-i aztan 14-i es 12-i. Utana nov. 9-i teglas...(gondolom, tudjatok kitol). Nem ertem.
Anonymus
2012-11-17 05:34:44
Anonymus 2012-11-16 22:57:05 !
A magad nevében beszélj ! Csakis a magad nevében !
Anonymus
2012-11-16 22:57:05
A szentkúti gátlástalanul kihasználja, hogy Kubínyi Tamást korábbról ismeri .Az ÁKTVét bibliaórává akarja változtatni, ahelyett hogy a szomszédságában gyakorolna. A mai adás alatt a feleségét, gyermekét cserben hagyta, mert neki fontosabb a szereplés, hogy a saját hangját hallhassa.Alakitson bibliaórákat saját költségén, a saját környezetében!!!!!.Az ÀKTV a Kárpátmedence próblémáival foglalkozzon, van böven elég. Szentkúti szent, miért használod ennyire ki a barátodat???!!!. Bibliaórákból nem kérünk!
Zoltán
2012-11-15 06:31:20
Megtaláltad? :o)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.