Anonymus
2012-11-17 06:24:32
Neha, az elso aznapi hozzaszolas utan csak regebbiek jonnek be . Most ezutan 1-1 db 16-i, 15-i aztan 14-i es 12-i. Utana nov. 9-i teglas...(gondolom, tudjatok kitol). Nem ertem.
Anonymus
2012-11-17 05:34:44
Anonymus 2012-11-16 22:57:05 !
A magad nevében beszélj ! Csakis a magad nevében !
Anonymus
2012-11-16 22:57:05
A szentkúti gátlástalanul kihasználja, hogy Kubínyi Tamást korábbról ismeri .Az ÁKTVét bibliaórává akarja változtatni, ahelyett hogy a szomszédságában gyakorolna. A mai adás alatt a feleségét, gyermekét cserben hagyta, mert neki fontosabb a szereplés, hogy a saját hangját hallhassa.Alakitson bibliaórákat saját költségén, a saját környezetében!!!!!.Az ÀKTV a Kárpátmedence próblémáival foglalkozzon, van böven elég. Szentkúti szent, miért használod ennyire ki a barátodat???!!!. Bibliaórákból nem kérünk!
Zoltán
2012-11-15 06:31:20
Megtaláltad? :o)
bémargó
2012-11-06 17:55:43
A tegnapi "Cenzúra nélkül"-ben meg lett említve Bácsfi Diána = AVATARA, a you-tube-on sok előadását meg lehet nézni. Nagyon figyelemre méltó!
Anonymus
2012-10-26 16:48:53
Anonymus
2012-10-26 10:07:42
Anonymus
2012-10-25 18:16:37
Zoltán
2012-10-24 01:09:55
Kedves Bémargó, jól látod :o)))
Kérlek írd be a yutubba, meg a gugliba, és a barátaid yutubjába, és az Ő
guglijába bele... :o)
Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma legyen Véled :o)
bémargó
2012-10-23 10:04:59
Időközben magamtól rájöttem, hogy ha megjegyezzük v. felírjuk a filmek címét a "Cenzúra nélkül" adások elején, akkor beírva a Google-ba, a you-tube-on meg lehet találni bármikor!
Pl.: Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma (film)
vagy: Molnár V. József több mint 3 órás előadása Erdélyben: Újraszülető világ"
Verőfényes szép napot mindenkinek!
Anonymus
2012-10-21 22:46:38
Anonymus
2012-10-18 14:17:20
bémargó
2012-10-18 07:26:27
Kedves Mindenki!
A tegnap esti filmet nem állt módomban végignézni, aki tudja, hol lehetne fellelni (a you tube-on), kérem, írja ide. Előre is köszönöm!
Anonymus
2012-10-17 08:56:18
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-10-16 23:05:10
Kubínyi Tamás egy olyan jó magyar ember,aki segít bennünket eligazodni a világ dolgaiban.
Éppen ezért óriási szükségünk van rá!
Az ő esetében az átlagos kifejezést úgy értettem,hogy Tamás pontosan tisztában van az emberek nehéz helyzetével és
az országot sújtó gondokkal is, éppen ezért Tamás is (ebben a tekintetben) egy átlagembernek számít,aki nem szakadt el a valóságtól és nem tartja magát távol az emberektől sem!
Egy átlag fölötti képességekkel rendelkező magyar ember,aki átlagemberként tud élni,viselkedni.
Továbbá nem él egy mesterséges álomvilágban,mint teszik azt azok a parlamenti képviselők,akik pártjuk hatalomra
kerülése után teljesen tönkretették ezt az országot!
Magyarországon akkor lesz rend,jólét és biztonság,ha minden pozícióban lesz egy Kubínyi.
Anonymus
2012-10-15 16:06:52
gabcsii
2012-10-13 18:31:35
Kedves Emese!
Igazán nincs mit.
És kedves Anonymus!
Úgy érezem, hogy itt én valamibe belekeveredtem. Beleszóltam valamibe nézelődőként. Mivel viszonylag új vagyok itt, így nem tudom, hogy ki kivel van. A ritka hozzászólásaimmal próbálok a "főoldal" szellemiségének irányába tartani. Remélem sikerül.
Anonymus
2012-10-13 06:22:03
Bocs ujra, mert, eleg nagy problema volt, nem tudtam befejezni. Szoval ....
Kegyes válasz: a nagy. "nemzetmentő gondolatokkal", es "az egymásT (kulon szo) minősítgető ármánykodásba" naponta tobbszor is el"merül"o senkinek: olyan merhetetlenul ostoba, primitiv, mindenkibe, mindenbe belekoto, sokszor teljesen ertelmetlen[ (pl. "A két nem gój (kulon szo), öreg, nem tétlenkedő (ujra ket szo) a P.Gábor mögött, nem (kulon szo) csoda, hogy szegény Gábor, mint a véreshurka. Vajh, mit ajándékozhattak neki nagy előszeretettel") dolgokat leiro Agyalagyult: probald meg valahol mashol eloadni magad, ne mergezd ezt az oldalt az eszement, alszent 5leteiddel,
ne itt probalkozz egymasnak ugrasztani masokat, szinte az osszes hozzaszolot "minősítgető ármánykodás"-oddal es nagy..."nemzetmentő gondolat"-aiddal. Nagyon nehez lehet neked, de megerdemled a termeszeted, mert nem megy, legalabb a latszat kedeert behuzni a feket. Ezutan nem fogok elolvasni semmit toled, a tobbi olvasodnak mely reszvetem!
Anonymus
2012-10-13 03:22:22
Kegyes válasz: a nagy. "nemzetmentő gondolatokkal", es "az egymásT (kulon szo) minősítgető ármánykodásba" naponta tobbszor is el"merül"o senkinek: olyan merhetetlenul ostoba, primitiv, mindenkibe, mindenbe belekoto, sokszor teljesen ertelmetlen[ (pl. "A két nem gój (kulon szo), öreg, nem tétlenkedő (ujra ket szo) a P.Gábor mögött, nem (kulon szo) csoda, hogy szegény Gábor, mint a véreshurka. Vajh, mit ajándékozhattak neki nagy előszeretettel") dolgokat leiro Agyalagyult: probald meg valahol mashol eloadni magad, ne mergezd ezt az oldalt az eszement, alszent 5leteiddel, stbazzal tobbek kozott, hogy egymasnak ugrasztani es.........
... megosztodnemzetmentő gondolatokkal, s ne az egymásminősítgető ármánykodásba merüljenek .............!
.................................................................................
gabcsii
2012-10-12 22:51:28
Ha ezzel segítek, akkor megjegyzem, hogy nálam is üres az említett kép helye.