Anonymus
2012-11-19 18:47:42
Köszönöm, várunk.
BGabor
2012-11-19 18:37:57
Anonymus
2012-11-19 18:34:20
Van adás ?
BGabor
2012-11-19 18:34:10
BGabor
2012-11-19 18:30:47
Most sajnos nem jön be az adás.
Anonymus
2012-11-19 18:20:38
Kisemese tünj már el, nem látod, hogy senki sincs melletted, hiába akarsz csatlakozni meg ráakaszkodni bárkire is. Te vagy az ügynök és te sumákolsz tudálékokoskodásoddal. Ne bogáncskodj már ezen a fófumon meg a többin sem.
bémargó
2012-11-19 18:11:20
Kedves szerkesztők, lesz ma adás?
Vajda Miklós
2012-11-19 10:26:38
Kiss Emesének!
Legnagyobb sajnálatomra továbbra sincs köztünk semilyen alap egy értelmes vitára. Ugyanis addig, ameddig az általam leírtakat sem ész érvekkel, sem ellentétes jelentésű tényekkel nem tudja megcáfolni, addig nekünk nincs miről beszélnünk egymással.
Ön ellenérvek, vagy tények felsorakotatása helyett olcsó és alaptalan személyeskdéssel minősít engem - és másokat is - pedig nem is ismer. Ezt a kesztyűt viszont én nem veszem fel, mert ez nem lehet alapja egy értelmes vitának, továbbá nem felel meg az izlésemnek. Ezért tehát egészen addig, ameddig nem tud felnőni az értelmes vita szintjére, a provokatív, ám alaptalan beírásai nem érdekelnek.
Vajda Miklós
Anonymus
2012-11-17 20:59:38
Na a te helyzeted valóban súlyos kis emese. Elmeállapotod menthetetlen, de talán, ha már javítani nem is lehet rajta, legalább szinten kellene tartani.
Nem tudom, van olyan ideg gyógyász, aki esetleg egy alaposabb kivizsgálás után nem legyintene rád?
Próbáld meg, hátha.
Anonymus
2012-11-17 20:22:13
Ismét felütötte fejét az undor!
totya54
2012-11-17 15:11:02
Kedves Tamás! Nagyon nem szeretném ha megszűnne az Álmos Király Televízió. Minden nap alig várom hogy este legyen mikor kezdődik a műsor. Napközben nem hallgatok és nem nézek semmit mert tudom,hogy nem az igazságot mondják. Ezen a műsoron keresztül próbálok tisztán látni amit nagyon köszönök sőt ez a műsor adott egy pár igaz jó baráttót . Sajnos anyagiakban csak a havi kért összeggel tudok küldeni de azt pontosan. Én nem beszélhetek minden Magyar nevében de KÖSZÖNÖM.
Vajda Miklós
2012-11-17 11:25:51
Még egy adalék napjaink eseményeihez.
Ante Gotovinát, a horvát tábornokot a hágai nemzetközi bíróág kénytelen volt elengedni, mert semmit sem tudtak rábizonyítani az állítólagos háborús bűneiből.
Ezzel egyidejűleg újra háború folyik a közel-keleten, mert Izrael államilag ellehetetlenítette a palesztinok létét. Az alábbi részlet egy régebbi interjúból való. Mindenki elgondolkodhat azon, hogy mennyire relatív a "háborús bűn", mint kifejezés megítélése.
A Haaretz című izraeli napilap interjúja 2004. január 9-én Benny Morris izraeli történésszel.
„Haaretz: - Ön sokat írt a palesztinok megpróbáltatásairól. Valóban védelmébe veszi 1948-as elüldözésüket Izraelből?
Benny Morris: - Az erőszak és a tömeggyilkosságok nem igazolhatók. Ezek háborús bűnök. Van azonban, amikor a kitelepítés nem számít annak. 1948-ra is ez érvényes.
H.: - Akkor is, ha emberek sokasága halt meg, és leromboltak egy egész társadalmat?
B.M.: - Élethalálharcban vagy elpusztulsz, vagy megsemmisíted a támadóidat. Vannak helyzetek, amelyek indokolttá teszik az etnikai tisztogatást. Különben ha választani kell genocídium - saját néped pusztulása - és az ellenséges népcsoport kitelepítése közül, én inkább az utóbbit választanám.
H.: - 1948-ban ilyen helyzet volt?
B.M.: - Igen. A hétszázezer palesztin elüldözése nélkül nem jöhetett volna létre Izrael. Nem volt más választás. Meg kellett tisztítani a hátországot, az utakat, a településeket, ahonnan járműveinket és telepeinket támadták.
H.: - Morális szempontból sincs semmi baja a történtekkel?
B.M.: - Nincs. Még az amerikai demokrácia sem jöhetett volna létre az indiánok megsemmisítése nélkül. Ezekben az esetekben a magasabb végső cél igazolja az elérésükhöz szükséges kegyetlen eszközöket.”
Vajda Miklós
2012-11-17 11:07:24
Köszönöm az elismerő szavakat a "Barikád"-beli írásomért. Ugyanakkor Anonymusnak is igaza van, valóban nincs benne semmi újdonság. Mindazoknak nincs, akik már felnőttek voltak a Kádár rendszerben. A nemzet kettészakadása már akkor is létezett, csak nem volt ennyire nyilvánvaló. mert valaki vagy beállt a sorba, vagy nem. Azóta felnőtt egy nemzedék, akiknek az akkor történtek már történelem, ha és amennyiben megtanítják nekik. De az sem mindegy, hogyan? Mivel a nemzeti radikális gondolkodású tömörüléseknek nincs sajtójuk, vagy ha van az csak marginális, ezért minden lehetőséget ki kell használni arra, hogy a valós tényekről tájékoztassuk az olvasókat. A "Barikád" olvasóinak nagy hányada szerencsére fiatal. Különösen most. amikor a Fidesz kormány a nemzeti együttműködés jegyében törvényben akarja megtiltani az internetes oldalakon való kampányolást, annak tudatában, hogy a fiatalok nagy része internetezik. Ezt még Goebbels is megirigyelhette volna.
Vajda Miklós
Vajda Miklós
2012-11-17 10:44:34
Árpád Bayer Zsolttal kapcsolatos bejegyzéséhez van egy kis adalékom, azok számára, akiknek rövid az emlékezetük. Az alább következő szövegeket szóról szóra idézem Bayer Zsolt korábbi írásaiból,l amelyek közül az első a 2004-es választási vereség után jelent meg, a forrás megjelölésével együtt. Tehát az idézetek, minősítés nélkül:
"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen hogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem! Azután meg, én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az "igazi" okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc - mindjárt "csókos gyerek" lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról." (Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez, 1994. október 21. Népszabadság)
Majd a 2010-es 2/3-os választási győzelem után szintén Bayer Zsolt írja:
A Magyar Hírlap május 4-i, keddi számában Magánügy címmel közölte Bayer Zsolt írását, amelyben az újságíró azt írja: a Fidesz „ötös számú párttagkönyvének tulajdonosaként” szeretne leszámolni Kovács Lajossal, Nagyecsed polgármesterével, mert a politikus – állítólag – pejoratív tartalmú megjegyzést tett Bayer Zsoltra helyi „ős Fideszesek” előtt.
A publicista a már idézett írásában azt üzente Kovács Lajosnak:
„S nem érdekel, kivel vadászgatsz – semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ős Fideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ős Fideszeseket”. Majd így folytatta: „Ha meghúzod magad, ha kussolsz, ha csöndben végzed a dolgod, ellavírozhattál volna akármeddig. De te azt hitted, minden úgy lesz, ahogy eddig volt. Azt hitted, majd megint te, ti, a tifélétek fognak fenyegetőzni, s ti fogjátok megmondani, mi hogyan lesz. Súlyosan tévedsz, Kovács Lajos. Súlyosan másképpen lesz. S mondom neked, még egyszer, hogy megértsd: immáron személyes ügyem, hogy te ne legyél köztünk”.
A konzekvenciák levonását az olvasókra bízom
Vajda Miklós
Anonymus
2012-11-17 09:10:16
Köszönöm MARGÓ. A feleségem kiabálásaiért meg elnézést kérek . A gyerekekre veszekedett , én is kaptam hogy nem teszek semmit. Az én gyermek nevelésem a következő, meg ölelem és meg csókolom őket. A feleségem meg eszt már nem kedveli mikor keménynek kellene lenni én akkor is lágy vagyok. A biblia órákat illeti , a következőket mondom .A környező országok szellemi szinten szinte valamennyien elhagytak minket. Valamikor a sáros nyomunkba se léphettek.Először szakrálisan kell megtisztulni csak ezután jön a Nemzet felemelkedés. Lásd a Hunyadi családot. Hunyadi János a csatába úgy ment hogy a kezébe fogta a rózsa fűzért és hagosan kiáltotta JÉZUS MÁRIA . Kapisztránnak meg a kezébe volt a feszület. GYŐZTEK GYŐZTEK. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én már unom hogy mindíg a vesztesek között vagyunk. Valóban mostanában sokat szerepelek , igérem hogy hátrébb állok. Szentkúti Péter
bémargó
2012-11-17 07:48:26
Kedves Sz.Péter!
Nem reagálni! Én mindig örömmel hallgatom, a "bibliaórákat" is! És sokan vagyunk így! Ezekben az időkben Rád (is) oda kell figyelni!
Köszönöm az eddigieket! Erős vár a mi Istenünk! (egy evangélikus)
Anonymus
2012-11-17 06:24:32
Neha, az elso aznapi hozzaszolas utan csak regebbiek jonnek be . Most ezutan 1-1 db 16-i, 15-i aztan 14-i es 12-i. Utana nov. 9-i teglas...(gondolom, tudjatok kitol). Nem ertem.
Anonymus
2012-11-17 05:34:44
Anonymus 2012-11-16 22:57:05 !
A magad nevében beszélj ! Csakis a magad nevében !
Anonymus
2012-11-16 22:57:05
A szentkúti gátlástalanul kihasználja, hogy Kubínyi Tamást korábbról ismeri .Az ÁKTVét bibliaórává akarja változtatni, ahelyett hogy a szomszédságában gyakorolna. A mai adás alatt a feleségét, gyermekét cserben hagyta, mert neki fontosabb a szereplés, hogy a saját hangját hallhassa.Alakitson bibliaórákat saját költségén, a saját környezetében!!!!!.Az ÀKTV a Kárpátmedence próblémáival foglalkozzon, van böven elég. Szentkúti szent, miért használod ennyire ki a barátodat???!!!. Bibliaórákból nem kérünk!
Zoltán
2012-11-15 06:31:20
Megtaláltad? :o)