Anonymus
2012-10-26 10:07:42
Anonymus
2012-10-25 18:16:37
Zoltán
2012-10-24 01:09:55
Kedves Bémargó, jól látod :o)))
Kérlek írd be a yutubba, meg a gugliba, és a barátaid yutubjába, és az Ő
guglijába bele... :o)
Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma legyen Véled :o)
bémargó
2012-10-23 10:04:59
Időközben magamtól rájöttem, hogy ha megjegyezzük v. felírjuk a filmek címét a "Cenzúra nélkül" adások elején, akkor beírva a Google-ba, a you-tube-on meg lehet találni bármikor!
Pl.: Végtelen lehetőségek - A gondolat hatalma (film)
vagy: Molnár V. József több mint 3 órás előadása Erdélyben: Újraszülető világ"
Verőfényes szép napot mindenkinek!
Anonymus
2012-10-21 22:46:38
Anonymus
2012-10-18 14:17:20
bémargó
2012-10-18 07:26:27
Kedves Mindenki!
A tegnap esti filmet nem állt módomban végignézni, aki tudja, hol lehetne fellelni (a you tube-on), kérem, írja ide. Előre is köszönöm!
Anonymus
2012-10-17 08:56:18
Gábor-Pestszentlőrincről
2012-10-16 23:05:10
Kubínyi Tamás egy olyan jó magyar ember,aki segít bennünket eligazodni a világ dolgaiban.
Éppen ezért óriási szükségünk van rá!
Az ő esetében az átlagos kifejezést úgy értettem,hogy Tamás pontosan tisztában van az emberek nehéz helyzetével és
az országot sújtó gondokkal is, éppen ezért Tamás is (ebben a tekintetben) egy átlagembernek számít,aki nem szakadt el a valóságtól és nem tartja magát távol az emberektől sem!
Egy átlag fölötti képességekkel rendelkező magyar ember,aki átlagemberként tud élni,viselkedni.
Továbbá nem él egy mesterséges álomvilágban,mint teszik azt azok a parlamenti képviselők,akik pártjuk hatalomra
kerülése után teljesen tönkretették ezt az országot!
Magyarországon akkor lesz rend,jólét és biztonság,ha minden pozícióban lesz egy Kubínyi.
Anonymus
2012-10-15 16:06:52
gabcsii
2012-10-13 18:31:35
Kedves Emese!
Igazán nincs mit.
És kedves Anonymus!
Úgy érezem, hogy itt én valamibe belekeveredtem. Beleszóltam valamibe nézelődőként. Mivel viszonylag új vagyok itt, így nem tudom, hogy ki kivel van. A ritka hozzászólásaimmal próbálok a "főoldal" szellemiségének irányába tartani. Remélem sikerül.
Anonymus
2012-10-13 06:22:03
Bocs ujra, mert, eleg nagy problema volt, nem tudtam befejezni. Szoval ....
Kegyes válasz: a nagy. "nemzetmentő gondolatokkal", es "az egymásT (kulon szo) minősítgető ármánykodásba" naponta tobbszor is el"merül"o senkinek: olyan merhetetlenul ostoba, primitiv, mindenkibe, mindenbe belekoto, sokszor teljesen ertelmetlen[ (pl. "A két nem gój (kulon szo), öreg, nem tétlenkedő (ujra ket szo) a P.Gábor mögött, nem (kulon szo) csoda, hogy szegény Gábor, mint a véreshurka. Vajh, mit ajándékozhattak neki nagy előszeretettel") dolgokat leiro Agyalagyult: probald meg valahol mashol eloadni magad, ne mergezd ezt az oldalt az eszement, alszent 5leteiddel,
ne itt probalkozz egymasnak ugrasztani masokat, szinte az osszes hozzaszolot "minősítgető ármánykodás"-oddal es nagy..."nemzetmentő gondolat"-aiddal. Nagyon nehez lehet neked, de megerdemled a termeszeted, mert nem megy, legalabb a latszat kedeert behuzni a feket. Ezutan nem fogok elolvasni semmit toled, a tobbi olvasodnak mely reszvetem!
Anonymus
2012-10-13 03:22:22
Kegyes válasz: a nagy. "nemzetmentő gondolatokkal", es "az egymásT (kulon szo) minősítgető ármánykodásba" naponta tobbszor is el"merül"o senkinek: olyan merhetetlenul ostoba, primitiv, mindenkibe, mindenbe belekoto, sokszor teljesen ertelmetlen[ (pl. "A két nem gój (kulon szo), öreg, nem tétlenkedő (ujra ket szo) a P.Gábor mögött, nem (kulon szo) csoda, hogy szegény Gábor, mint a véreshurka. Vajh, mit ajándékozhattak neki nagy előszeretettel") dolgokat leiro Agyalagyult: probald meg valahol mashol eloadni magad, ne mergezd ezt az oldalt az eszement, alszent 5leteiddel, stbazzal tobbek kozott, hogy egymasnak ugrasztani es.........
... megosztodnemzetmentő gondolatokkal, s ne az egymásminősítgető ármánykodásba merüljenek .............!
.................................................................................
gabcsii
2012-10-12 22:51:28
Ha ezzel segítek, akkor megjegyzem, hogy nálam is üres az említett kép helye.
gabcsii
2012-10-12 10:06:25
Nem. Én csak egy egyszerű érdeklődő vagyok.
Anonymus
2012-10-12 08:48:29
Csak nem Vona Gabcsii, szándékosan bugyután?
gabcsii
2012-10-11 23:41:12
Elnézést kérek az indulatból elkövetett gépelési hibákért.
gabcsii
2012-10-11 23:26:16
Nagyon köszönöm. Próbálom megnyitni. Ellenben a levelem óta ( fél órája)a winchesterem egyfolytában darál (pirosan villog). Semmit nem tudok csinálni. Ez vagy a "technika ördöge", vagy nem tudom. Na mostmár nem villog. Eltelt egy óra. Biztosan összeesküvés elmélet áldozata vagyok. Bocsánat, ha ha rosszullátok dolgokat, de én még új vagyok itt.
BG
Anonymus
2012-10-11 22:41:55
gabcsii
2012-10-11 22:28:39
Kedves Tamás!
A ma esti film, férfi létemre, szíven ütött. Létezik-e valamilyen link, amit tovább küldhetek magyar és látszólag magyar ismerőseimnek, hogy ők is "pityeregjenek" vagy "röhögcséljenek" rajta.
Üdvözlettel:BG