ummacdan
2013-01-04 13:07:12
Kedves Gábor! Igazad van,hogy kezünkbe kell vennünk sorsunk irányítását de… Még nem jött el ennek az ideje. Vagyis rég eljött, de még a kómában levő Nemzet nem ismerte fel hatalmát, és felelősségét, kifosztóival szemben. Ez a fajta „drog” hatás olyan méreteket ölt a mindennapokban, hogy egy olyan hatalom valamint annak kiszolgálói mindent megtesznek azért, hogy magát a társadalmat állandó rettegésben, félelemben, és az öt érzékszerv által „fogvatartott „ illúzióban tartsa „évtizedeken” keresztül egyfajta „kockában” azért, hogy hatalmát minél hosszabb ideig megtartva, uralkodhasson a többség fölött. Magát az Illuminátus „hibrid” vérvonalat nagyon zavarja az emberiség szaporulata, és mivel „sokba” kerül maga a kontroll irányítás, így mindent megtesznek azért, hogy ez a szaporulat az általuk megkívánt létszámra essék vissza. Ehhez társul egy olyan hamis világkép kialakítása, ami generációkon keresztül lassan fokozatosan beépül a társadalom tudatába, elfogadva ezzel a „helyes” irányt. A hamis tanításoknak köszönhetően, azok kik részt vesznek a bolygó, valamint a társadalom bomlasztásában , és pusztításában, annyira elfogultak, hogy behódoltak egy hamis „dogmának” , és nem ismerik fel azt a tényt, hogy ők is áldozatok… Bármikor sorra kerülhetnek , és feláldozhatóak „húsként” Baalnak, Molock-nak vagyis az ő saját Lucifer által irányított istenségeik felé. Ezért is volt „megrendezve” a második világháború, hogy maga a megfélemlített lélek soha ne térhessen vissza ide a földre. Meg kell akadályozni, hogy felépülhessen a-hívők adományából- (is) „Templom hegyen” az a szentségtelen „épület” ami az antikrisztus eljövetelekor hivatott szolgálni, uralva ezzel az egész bolygót! Hogy mire képesek ezek a hatalomtól, a pénz szeretetétől, empátia nélküli, érzéketlen nem emberek, azt te is láthatod –persze nem az általuk irányított médiájukon keresztül-.
Gaza:
http://www.youtube.com/watch?v=hHYOkCmEjFA
Siria:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXTHKUoWE6E#!
Míg nálunk egészen a mai napig van mit ellopni, - hisz jól tejel a Magyar – addig egy megtűrt
„nép” csoport vagyunk a szemükben. Úgy bánnak velünk mint az állattal:
http://www.youtube.com/watch?v=KsjfrbRsy3E&feature=player_embedded
Amíg nem tudatosul a társadalomban az, hogy egy kisebb csoport az orránál fogva vezeti, és fokozatosan egyre nagyobb terheket téve, valamint szabadságában korlátozza, folyamatosan fosztogatva –a törvény nevében-, addig nem vehetjük kezünkbe sorsunk irányítását. A 2006-os események bebizonyították mire képesek, és hidd el fel vannak fegyverkezve, és pont azt az alkalmat várják, mikor közénk lőve, könnygázt használva vérbe fojtsák a „demokrácia „
ellen tüntetőket. Börtönökben megkínozva, lányainkat megbecstelenítve állandó terror alatt tartva úgy, hogy egy életre elmenjen a „kedve” a rendszer elleni lázadástól. Lesz lehetőség kitörni, a „gáton” már sok a repedés, szivárog a víz, de akkor érünk el sikert, ha az egész egy pillanat alatt leomlik.
Ó igen, azok a higanytartalmú „védőoltások” mely kötelezőek, érzékenyebb embertársinknál egy életre súlyos betegségeket, vagy halált okoznak . Az immunrendszer összeomlása, az idegrendszer tönkretétele itt a lényeg. Alcheimer kór, Autizmus, asztma, étel érzékenység, betegségekre való hajlam, szív, és érrendszeri megbetegedések, ezáltal a gyógyszerfüggőség igen jó üzlet, hisz ehhez társul a génmanipulált élelmiszerek, az állandó, és folyamatos chemtailozás, az alumíniumtartalmú kozmetikumok, depresszió az „E” adalékanyagok, a mikohullám, a HAARP, stb. Érdekes, hogy más országokban nem kötelező az oltás, csak nálunk, de itt sem mindenki számára! A „kettős állampolgárság” már egy külön fejezetet igényelne…
Teljesen igazad van Gábor abban, hogy egy 200-as tempóval haladunk a jól megálmodott Orweli rendőrállam felé. És valóban meg kell mutatnunk magunkat, tudomásukra kell hoznunk hogy létezünk, vagyunk, és szembe megyünk, és megálljt parancsolunk ennek a zsarnoki rendnek, valamint annak kiszolgálóinak, kegyeltjeinek. És amíg ez a MAG létezik, nem valósíthatják meg ezt a gonosz sátánista tervet, mert a Teremtő Atyaisten áldása van ezen a Nemzeten. Nekünk küldetésünk, feladatunk van, melyet végre kell hajtanunk, az isteni irányítás, és védelem alatt az intuíción keresztül a megfelelő helyen és időben. Minden tiszteletem azoknak kik az „áramlattal” szembefordulva végzik küldetésüket, példát mutatva honfitársaiknak, megtartva ősi, és tiszta hitüket, mindazok irányában, kik a változás hívei, és követői.
http://www.youtube.com/watch?v=dOA51KIqn9I
http://www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg
http://www.youtube.com/watch?v=B4TloDWPkMw
totya54
2013-01-03 14:47:05
BGabor
2013-01-03 10:28:43
Kedves Unmacdan! Igen, tennünk kell, hogy ne idegenek forgatókönyve szerint történjenek az események, hanem azokat felismerve, a médiamanipulációt kiiktatva kézbe vegyük a saját sorsunk irányítását. Legyen szó a nulla napos csecsemőnek beadott injekcióról, az iskolákban okozott oktatási színvonal rohamos leépítéséről, majd a munkaképesek kifacsarása és kamatrabszolgasága, a szabadidő megszüntetése, a sport (szabadidősport és nem a "látvány" sport!!) az egészségünk és a kultúra elsorvasztása, ételeink megrontása, a nyugdíjba vonulás megszüntetése (korhatár emelése az átlagéletkor felé).
Az nem baj ha a TeöKösök is olvasnak, hiszen tanulhatnak... legyen minél több oldal és minél több olvasnivalójuk. Egyébként a freemail.hu az nyitott könyv számukra.
Utolsó mondatodat nem értettem. Belőlük biztos nem lesznek vezetők, még papírral a kezükben sem. A helytartókat külföldön képzik, hisz nyelvismeret nélkül nem értenék a gazdáik parancsait. Egyébként tudom, hogy hol képzik a vezetőinket, legalábbis ha már itt vagyunk.
http://www.kubinyitamas.hu/
http://www.kubinyitamas.hu/mediamunkas
Anonymus
2013-01-03 00:16:41
vámos a magyarok megmentője egy betelefonáló szerint mire ő rábólintott. A deviza hitelesek megmentöje tehát semmi gond ezzel , és a plafon nem esett senki fejére........
unmacdan@freemail.hu
2013-01-02 23:50:04
Kedves BGágor! Teljesen igazad van abban, hogy ismertetni, népszerűsíteni kell ÁKTV-t. A Magyar kultúra, a Magyar szellemi tudás olyan mély ponton van, hogy azt gyakorlatilag szavakkal nem lehet kifejezni. Az évszázadok, különösen az elmúlt néhány évtized a cionista Illuminátus hatalom irányításával, a szabadkőműves testvériségek felügyelete alatt olyan kárt okoztak a Nemzetnek,(és a többi országnak) melynek felemelkedése hosszabb időt vesz igénybe. Az egyik -a sok közül- fegyverként használva, az illúziókeltés és torz világnézet és énkép, valamint a szellem- lélek elsorvasztása, az általuk létrehozott közoktatás, és a keresztény kultúra manipulálása által. Ennek eredménye, a környezetemben, és országosan is, az emberek jó része az életkoruktól függetlenül gyakorlatilag "zombivá" minősül. Azért jó és célszerű ilyen, és ehhez hasonló oldalak üzemeltetése, működtetése, mert vagyunk sokan kik csendben teszik a dolgukat ki-ki saját környezetén keresztül. Tudod a "Mag" mindig is kereste, keresi az utat teremtőjéhez, hiszen genetikai adottságunk lehetővé teszi annak a tudásnak megismerését, amivel őseink rendelkeztek. A legfontosabb számomra a tiszta szándék, ennek az útnak a folytatására, és látom, hogy szerencsére nem vagyok egyedül. Kérj, és megadatik! Nap mint nap tapasztalom a Teremtő Atya jóságát, szeretetét, könyörületét. Számomra karácsonykor az volt a legnagyobb ajándék, hogy együtt ültük meg ezt a szent ünnepet, és ezt nagy hálával köszöntem meg Istennek.
Az öröm közepette gondolok azokra is, akiknek részben, vagy egyáltalán nem lehetnek együtt, több ok miatt is, akik az utcán vannak, vagyis azokra akiket becsaptak önhibájukon, illetve hiszékenységének következményeinek áldozatai a zsarnok, és embertelen hatalom által. És azokra is gondolok akik éheznek, akiknek gyermekei
éhesen mennek iskolába. A jól megszerkesztett forgatókönyv szerint "200-zal" haladunk az Orweli központilag irányított rendőrállam felé. Ahol a népesség létszámát drasztikusan csökkentve jól kidolgozott pszicho-technológia szerint vegyi, és méreganyagok, a tudat manipulálása a köz médiumokon keresztül alacsony szinten tartva, valamint a társadalom depresszióba való ejtése, a megbetegedések, valamint bizonyos genetikai mutációk elérése során kontrollálni, és egy empátia nélküli, érzelemmentes, állandó letargiába, kilátástalan, jövőkép nélküli biorobotokat "hozzanak" létre. Ez egy kalitka, melyet az "...izmusok, és ...ráciák" idéznek automatikusan elő. Nagyon nehéz ebből a "kockából" annak világából kitörni, de mindenkinek megadatott a lehetőség arra, hogy a mindennapok eseményeit, és élethelyzeteit nem a "hernyók, hanem a madarak társadalmából" szemlélheti.
Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy hozzászólásaimat is olyan "TEK-ös" ügynökök olvassák, mely az általam leírtakat, -amit a tanultaknak megfelelően- bemocskolnak, nevetségessé tesznek, ezáltal egy olyan " masszává" formálják, gyúrják, ami elvenné végérvényesen elveheti hitelemet, a többiek előtt.
És Gábor remélem tudod azt, ki(k)ből lesznek vezetőink...
http://vimeo.com/11690875
Anonymus
2013-01-02 17:08:58
Nagyon szépen kérek minden jó érzésű magyar embert a 14:32:14-re ne reagáljanak,mert ez már sok ő irányítja itt a beszéd fonalát.Aki még Szenteste is mocskolódik amikor mindenki a családjával van,egyértelmű, hogy provokál.Más témákat kell leírni ő meg majd válaszolgat magának,majd belefárad. Boldog Újévet Kívánok minden igaz jó magyar embernek. Ui: természetes bármit ír ne fáradjon nem válaszolok !
totya54
2013-01-02 15:42:16
totya54
2013-01-01 12:05:20
BGabor
2012-12-31 13:53:08
Kedves Unmacdan! Munkanélküliként is lehet sokat segíteni, rengeteg kényszer "szabad" idővel rendelkezve számos helyen (internetes fórum, baráti társaság stb) tudod megismertetni ezt az oldalt, elküldeni az oldal címét különböző linktárakba, saját blogot nyitni és írni a napi témákról, stb... Sőt, már az is támogatás, hogy leírod gondolataidat itt a fórumban. ;) Ez szinte ugyanakkora segítség lehet, mint az oldal működtetésének támogatása. Nekem van munkahelyem és munka után még "másod" állás, így mióta rátaláltam az oldalra azóta rendszeres támogató vagyok, viszont idő hiányában kevés helyen tudom népszerűsíteni az oldalt. Minden jó magyar ember úgy segít, ahogy tud, ki itt, ki ott egy kicsit többet..
A "retro" tartalmak levételét én is sajnálom, hiszen újabban már ott voltak mellettük az oldalt erősítő linkek.
Az ÁKTV szerkesztősége is cikkekkel, hírekkel növelheti az oldal tartalmát (nem szükséges a régi híreket napi témákat törölni, maradhatnak archívumban is "CMS news" -ként). A napi betelefonálós műsorok is mehetnének a hírekbe (beágyazott yt videókkal) , így nem csak a legutolsó műsor látszana a főoldalon, hanem az internet világában kevésbé járatosak is visszanézhetnék a régebbi műsorokat.
Szerkesztőségnek javaslom, hogy ha (majd) külön kategóriába rakja az előadásokat, akkor csináljon mindig belőlük egy vágott, rövidített, érdeklődést felkeltő verziót a legjobb részekből.
Boldog Új Esztendőt kívánok az ÁKTV Stábjának és Nézőinek!
totya54
2012-12-31 10:46:32
unmacdan@freemail.hu
2012-12-31 00:44:11
Az utóbbi időben folyamatosan emelkedik a műsor színvonala, ez magának a technikának is szól, a stáb és a műsorvezető jóvoltából. Szerintem nem kellett volna a korábbi adásokat levenni, mert ugye néhány év eltelte után már ezek a "retro" kategóriába kerülnek. Végül is ez "volt" a kezdet... A kezdet, -mert ilyen is volt- egészen napjainkig.
Egy kicsit kellemetlen helyzetben érzem magam, a televízió támogatását illetőleg. Úgy érzem, hogy nem vagyok ezzel egyedül, ugyanis munkanélküliként középfokú végzettséggel, több szakmával rendelkezvén, utcaseprőnek sem tudnak foglalkoztatni a közfoglalkoztatásban még néhány hónapra sem. Így "csak" anyagi támogatás nélkül, nézőként szívom magamba mindazt a szellemiséget, ami az Álmos Király Televízió képvisel már egy ideje . Nagyon fontos a családom szeretete, és a Teremtő Atyában való hit, ami segít átvészelni ezt a sötét időszakot, ezáltal életben tart. Szeretnék az Álmos Király Televízió stábjának, és önnek Tamás, valamint minden jó MAGyar embernek békésebb, boldogabb, sikerekben gazdagabb új évet kívánni!
Anonymus
2012-12-29 06:24:35
"Egy vidéki, fideszes polg.mester hivatalában a slepp köpönyegforgató, a beosztottak pedig mszp-sek, mind. Az ügyfeleknek pedig a Fidesz ellen susognak. Egész jó a polg.mester helyzete, nem?
Nem szeretném, ha egy valaki ugyanebben a cipőben járna, pedig nagyon úgy tűnik...
Én úgy szeretném, ha Kubínyi Tamás jövőre is minden nap itt ülne, és műsort vezetne!"
Fentiek szerint Kubinyi Tamas az a polg.mester? A slepp köpönyegforgató, a beosztottak pedig mszp-sek, akik az ügyfeleknek a Fideszed ellen susognak????????????????????????? Egész jó Kubinyi Tamas helyzete? Itt mindenkibe bele tudtál kötni? Szebb jövőt!
Anonymus
2012-12-28 02:38:18
Emesének van 1 újabb kliense, akibe bele lehet kötni, még szerencse, hogy legalább ő kimanőverezte, hogy kire hajaz!
BGabor
2012-12-25 20:05:17
Eltűnt a feltöltött videók jelentős része az egyik csatornán. A Youtube hirdetési rendszere miatt tiltódott le vagy valami más?
totya54
2012-12-25 10:44:42
totya54
2012-12-23 12:18:18
Kis Emese ha érezted hogy Imre miről beszél akkor te is Magyar vagy.
totya54
2012-12-23 12:12:26
Anonymus
2012-12-21 13:58:49
A visszacsapó íj legyen egy konferencia Magyarország fennmaradásáról,ebben a mindenkori hatalom és az egyházak szerepéről! üdvözlettel.Bocsról
bémargó
2012-12-21 13:31:21
Anonymus
2012-12-21 06:32:40
Kedves Marta!
Probaltam elkuldeni ujbol a keresemet, hogy bar megkaptam a 4. szamot, de csak az elso 2 cikket tudtam elolvasni. A problema az lehetett, hogy a kover kavar-t el akartam menteni magamnak, mert annyira tetszett, es gondolom ezert, masnapra eltunt a 4. szam. Jott valasz, hogy kuldjem csak, de en pont az ellenkezojet szeretnem: magamnak szeretnem ujbol elkuldetni, ha lehet. Jan. 14-en az eddigi 4+1 szamert es az ezt kovetokert is fizetni fogok. Elnezeset kerem a bonyodalomert. Sajnos e-mail-t nem tudtam kuldeni.