Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-03-06 22:58:23
Kedves Emese,
Amit utoljára irt, azzal.
Annyit fűznék hozzá, egy régen olvasott könyv jut eszembe : Zachar András-tól ( nem emlékszem a címére, bibliai és sumir téma ) Ő -többek között-leirja és régészeti bizonyétokkal támassza alá azt a történelmi pillanatot amikor meváltozott a vezetés szakrális tartalma és teret nyert a ma is imert gxakorlata.
De még a régi latin népaknél is a miniszter kifejezés egyszerűen a köz szolgáját jelentette.
Mi magyarok ma még saját dolgainkat sem tudjuk rendezni. Gondoljuk meg hogy a Nagyságos Fejedelem mindent feláldozott a nemzetért, habár kezdetektől világosan látta a realitásokat. A mi mai vezetőink többsége semmiben sem tud/képes azonosulni ezzel. Én legalábbis igy látom, igy hogyan tudnánk meghatározó őserő-t közvetiteni? Igaz a nemzet egységét kell erősítenűnk, mindenkinek a maga helye és lehetőségei szerint. Addig azonban amig csányi úrék a rendelkezésükre álló erőforrásokat olyan "fejlődésre" használják ami a vidéki magyarság ezreit lehetetleniti el, nem tudok azonosulni.
A megoldás nem pattan ki egy pillanat alatt , nint az igazság egykor Pallas Athéné fejéből.
Úgy látom most két forgatókönyv ütközik.
Tűrjük ezt a rabszolga létet mert igy mégis csak élünk. Miközben folyamatos a romlás, sorvadás,
Vagy felrúghatjuk a rendszert és ez nem jó mert akkor gyorsan fogunk pusztulni.( nem lehetünk meg az eu és az eu értékek nülkül , szükségünk van a nemzetközi a tőkére stb )
Úgy gondolom nekünk egy magyar útat kell megtalálnunk. Ha csak a deviza hítel nyomorúságot meg tudnánk szüntetni mekkora erő jelenhetne meg a magyar gazdaságban..
A mi hazánk sokszor volt bajban, arra is van példa hogx a mainál nagyobb bajban. De mindig amikor lehetősége volt nagyon rövid idő alatt kezelni tudta a bajt.
És sajnos az is igaz, hogy Corvin Mátyás vagy pontosabban Szapolyai János óta csak rövid időre volt magyar vezetése az országnak.

(túl sok gondolatot probáltam belegyömöszölni, nem tudom mennyire voltam érthető, ha nem az az én hibám. és igérem máskor igyekszem rövidebb is lenni)

Szebb jövőt mindenkinek Kis Tibor
Anonymus
2013-03-06 21:07:40
Kedves Tibor!
Nagyon remelem, hogy On itt fog maradni ezen az oldalon es nem uzik el, mint jo par szuper hozzaszolot, mint ###, Arpad, Zoltan, DEBRECENI, Iza, stb. stb., mert nem olyan "vehemens", mint ok, amit szinten nagyon meg lehet erteni. Nem ajanlom Onnek visszaolvasni az elso beirasok szazait, mert akkor talan elbizonytalanodna az elhatarozasaval kapcsolatban. En mindig azt ajanlottam, hogy nem kell reagalni a minden alapot nelkulozo vadakra, akkor talan leall az illeto, de ok sajnos (a legjava, kiveve Listbethet) tavoztak, a tobbiek meg maradtak. Nagy feladat var most Onre, tiszta szivembol kivanom, hogy helyre tudja hozni- legalabb reszben - ezt az oldalt, az igaz jo magyar emberek oldalat. Szebb jovot! .
Kis Tibor
2013-03-06 20:05:03
Kedves Emese,
Ezzel egyet értek
Anonymus
2013-03-06 19:36:36
PiLiS-től :

Még mindig maradt ami visszaköszön a kellemetlenkedő "4-ek" bandából ? Elnézést kérek mindenkitől helyettük is,
de kell szóljak ennek az így
nem "idevaló", visszamaradtnak :
Fémre alergiás, reszkető ujjú !
Te így, nem tanúlsz meg viselkedni soha- már kopog is a reszkető "mutató ujjacskád" .
Ajánlok neked valamit, regisztrálj be és meglátod egész kitisztúl a ködös agyad.
Képzeld el, hogy neved lesz és lesz amire büszkék lehetnek itt rád is.
Lesz személyiséged, még akkor is ha most csak egy
púp vagy a "toronyőr" hátának a púpján is.
Hidd el, hogy mindenki örülni fog egy új, embernek ami lesz belőlled !
Meglátod, hogy milyen jó úgy élni, hogy nem a korruptság ködén keresztűl látsz dolgokra,
ami csak a teszteron szintedet emeli és az mit csinál emberekből .
Új világot fogsz látni ! Az igazat !
Kis Tibor
2013-03-06 17:55:48
Kedves Emese,
Azt gondolom, e kérdésben nincs olyan , hogy egyfelől igen, különben nem. A Lex Divide ( és a Lex Natura ) jelenti az igazodáshoz a zsinórmértéket. Ez tűnt el a XVII. sz.-tól és tűnik el (rombolják szét ) azóta is folyamatosan. És ez nem jó.
Grandpierre Attila milyen szépen írja-mondja: Kárpátiából asszonyok 10-20 fős coportjai indult nyugatra rendszeresen átadni, felemelni és befogadni is, önzetlenül.És ez igy volt jó mindenkinek.
Vagy 1848-ban:valójában nem megszűntetttek, hanem minden ideszűletőt felemeltek.

Szép napot! Kis Tibor
Kis Tibor
2013-03-06 16:43:33
Tisztelt Lisbeth,
Ha még időszerű a kérdése. Én csak magamról beszéltem és csak annyit am az " Epilogus"-ban van: "többnyire csak gyalog jártam" - " legfölebb ha omnibuszon".
Teljesen átlagos magyar vagyok, mint sok millióan.Ez a mostani az első alkalom , hogy betelefonálos műsorban és fórumon részt veszek.
A magyar nemzetet nem tartom többnek agyetlen más nemzetnél sem, de nem tartom alávalóbbnak sem. Úgy gondolom a magyar mellérendel, nem alá-fölé rendeltségben gondolkodik. Kivéve a mély szakralitását.
Nem szeretem az idegen szavak használatát, ha ilyen jut eszembe megkínzott agyamból írás vagy beszéd közben, inkább megállók és keresem a magyar kifejezést.

Tisztelt Fórumozok,
Nem tehetnénk félre a szídásokat, sértegetéseket. Inkább egymást építsük.
Például engem mindenki véleménye érdekelne a deviza-hitellel kapcsolatban.

Üdv. Kis Tibor (skype: kis.tibor1000 )
Anonymus
2013-03-06 13:58:52
kopi! köcsög ! Kopi! 2013-03-06 00:46:07 addig nem nyughatsz baszki amíg tönkre raknak?!
Anonymus
2013-03-06 12:58:04
"Szeressük Magyarok Egymást !"
Ez rád nem vonatkozik vöröske!
Anonymus
2013-03-06 08:38:29
02:08:11
Nagyon koszonom a valaszat, mar nem emlekeztem pontosan a tortentekre, de most elolvasva, amit leirt tenyleg "emlekszem" meg nem is hallok mindig mindent, mert a konyhaban keszitem az ebedet, hiszen itt reggel 9 ora van. Szebb jovot!
Anonymus
2013-03-06 02:08:11
46:44-re

Nem Kubinyi úr kapcsolta ki, hanem a régi kibeszélős Tibor, (tehát nem az alattam lévő Kis Tibor) szakította meg a beszélgetést az Ehóban. Az mondta Tibor, hogy a régi kommunisták és a monstani fideszesek között nincs különbség. Kubinyi úr azt mondta, hogy köveseenek el ezek bármit, az akasztósoktól meg kell őket különböztetni. Erre az a Tibor elköszönt és hónapokig sértödötten állitotta, hogy őt lekeverték.
Anonymus
2013-03-06 00:46:44
Kedves Kis Tibor!
On veletlenul nem az a Tibor, akit Kubinyi ur valami miatt kikapcsolt 1-2 honappal az itteni musor kezdete elott?
Anonymus
2013-03-06 00:46:07
PiLiS-től :
Kedves, Lisbeth, Kis Tibor, Székelyföldi !
Kis Emese !
..és minden kedves, tisztességes, Magyar érdekeinket képviselők !

Kívánok mindanyiotoknak további sok szerencsét és boldogságot a Magyarországért kifejtett,
szeretetetekért és vigyázzatok egymásra, mert mint Tibor is említette :
"Nemhiszem el, hogy a hazámnak nincs szüksége több millió magyarra, nincs szüksége az ősiségére, a tiszta erkölcsre, az Isteni Igazságra."
Mert de nagyon is igen !
Minden eggyes , becsülletes, tisztaerkölcsü, Isteni igazságra éhes Magyarra szükség va, kicsire, nagyra egyaránt !
Vigyázzatok a portálra, mert szükságünk van a tisztaságára és magyarságunk legyen üdvözőlve,
legyen az akármelyik határainkon kívűlre rekedt csoportunk, vagy akár az elüldözöttek visszafogadása bárhonnan is a világból.
Ne kelljen rettegni legalább egymástól, ne kelljen eggyetlen tisztességes-becsülletes Magyarnak sem megélnie a kirekesztést, a megtagadást .
...és vigyázzatok a névtelenűl beírokkal, de azért fogadjátok legalább meghalgatással még azokat is -főleg amikor még újak-
de Ők is feliratkoznak majd jópéldátokat látva.
Nem vitatom, hogy ki a jó, meg ki nem jó, de ha valakinek fél a regisztrációtól, annak van is miért .
Ha pedig van miért, akkor beszéljék át az ismereteiket ...máshol.
De legalább itt ! Ne engedjétek megvezetni magatokat a névtelenektől.
Ide a Magyarság azért jöjjön, hogy :
Szeressük Magyarok Egymást !
Anonymus
2013-03-05 23:16:34
Üdvözlet Magyarok! Hamarosan bennünk is...?
MEGDÖBBENTŐ HÍREK: Többen kérdeztétek - minek tiltakozni a kutyachip-törvény ellen?! Nos, az alábbiakban megtaláljátok a választ (a kutyachip csupán a szoktatás- most jön a java)! Orwellia hamarosan valóság lesz. Az Európai Unióban 2017 végére tervezik bevezetni azt a mikrochippet, ami egy az emberekbe ültethető adathordozó és mindenkinek kötelezően viselnie kell majd! Az USA-ban a napokban fogadtak el törvényt arról, hogy kötelező lesz beültetni mindenkibe! Szép új világ... Na, gyorsan lépjünk ki ebből az Európai Unióból!!! https://www.faceb.
..9759910789
Kis Tibor
2013-03-05 20:19:50
Köszönöm a dicsérő megjegyzést. De én csak egy "fapados" magyar vagyok, aki viszont eljutott odáig , hogy "elég volt ! ". Nemhiszem el, hogy a hazámnak nincs szüksége több millió magyarra, nincs szüksége az ősiségére, a tiszta erkölcsre, az Isteni Igazságra. Arra bíztatok mindenkit, hogy beszéljük ki közös dolgainkat, minél többen mondják el a véleményüket az élő műsorba "félelem és közömbösség" nélkül. Úgy tapasztalom nap mint nap, hogy az emberek epedve várják a közösen megfogalmazott tiszta magyar szavakat és tetteket.
Az igazság győzelemre ítéltetett !
Anonymus
2013-03-05 19:54:35
Tibor mai hozzászóllása a devizahitelesek ügyében kimagasló!
Csak igy tovább! Ez egy igaz magyar hangja!
Anonymus
2013-03-05 19:02:03
Kedves Kubinyi Tamás!

A Solymosi Eszter témát hallgatva, akaratlanul is egy másik – nagyon – nagyon hasonlónak tünö büntény - jut az eszembe, ami kisgyerek koromban rettegésben tartott bennünket, szinte egész Szolnok megyében. 1948 – 50 körül lehetett, hogy rejtélyes körülmények között tüntek el kiskorú gyerekek. Intenziv nyomozás végül is eredményes lett, Törökszentmiklóson egy beton aknában vagy kútban több gyerek holtteste került elö. Valamennyi büntett áldozata lett. Ahogy akkoriban értesültünk róla, egy nö végzett a gyerekekkel. Lakásába csalva dróthurkot húzott a nyakukra és bedugta a konnektorba, igy árammal kábitotta vagy ölte meg öket. A vérüket kieresztette, majd “eladta valakiknek”. Az ügyben itélet is született és a gyilkos nöt, akinek már csak a kereszt nevére emlékszem (Piroska) Szolnokon felakasztották!! Ezt az ujságok is megirták akkor.

Biztosan élnek még ma is Törökszentmiklóson olyan öregek, akik erröl valószinü többet tudnának mesélni! Ennek mindenképpen érdemes lenne utána járni…!!

Ferenc
Kis Tibor
2013-03-05 14:30:31
Tisztelt Fórumozók,
Ez a mostani az első beírásom a fórumon. Nevem: Kis Tibor , Nyergesújfalun lakom . Az élő műsorban több témában elmondtam már a véleményemet.
Várom a hasonlóan gondolkodók jelentkezését.( skype: kis.tibor1000 ) Fontosnak tartom, hogy Nyergesújfalun és a környékén egymásra találjunk és szóval-tettel
szolgáljuk a magyar ügyet. Egységben az erő...

A fórumhoz is tennék megjegyzést, még ha így elsőre is. Jó lenne ha mindenki vállalná nevét, arcát. Csak a mismásolóknak van takargatni valója. Nálam alap, hogy
senkit nem sértegetek ési mellőzőm a trágár kifejezéseket. Azt gondolom , hogy minden magyar véleménye számít, nem a különbségek a fontosak, hanem
azok a dolgok, amik összekötnek minket. És ezekből van több..

üdv. Kis Tibor
Anonymus
2013-03-05 10:18:53
Orvost az elmebetegnek:
2013-03-05 10:04:01
Komcsikkal / náci z5igányokkal a munkatáborokba ! 2013-03-05 09:59:49 Ez alattam " 52:04 "-tól mind -pilis névvel- a Provokátor és egy gerinctelen tornából felmentettcsámpa2§id0', részeg imposztor, mert pilis az nem olyan mint ez ír a nevében. és ezt is csak azér írta, hogy lejárassa . már mindent összemásolgat...de gond van ! Pilis megmondta, hogy nem ír többet a Pilis névvel ! ugyhogy Nem sikerűlt te részegz§idó, vidd portékád te sz4rcsimbók másnak .hazug zsidaja vagy te és ide egy takony ne firkáljon nékünk senki más nevében. Majd kapsz te hamarosan uj térgykajácsot..
PiLiS, a DiLiS:
2013-03-05 09:52:04
Komcsikkal a munkatáborokba ! 2013-03-05 09:43:58 A PéNbazsadság bezárt elftársfattyak, vagy túl büdös van ott és átjöttök kiszellőzni...hogy ütne meg a guta az öklömmel minden kommunista betolekodót ! Komcsikkal a munkatáborokba ! 2013-03-05 09:38:16 "34:53" Hát téged meg mi hozott ide emberek közzé ? Ki engedett ki a tyukok közzűl a 4-ek bomlasztói közzűl? Még egy Idióta...na tünés vissza elftársak ! Ketrecbe vissza ! Komcsikkal a munkatáborokba ! 2013-03-05 09:35:04 Tükröm tükröm...mond meg a 20:12-es vadásznak- az Áw0's idiótafattyúnak, hogy : Ne menjen vissza Anonimácskának, jobb volt Pilisnek! :)
Itt van alattam, Pontosan egy bunkó
2013-03-05 09:34:53
a neve PiLiS
klára
2013-03-05 09:30:44
kedves Anonim. én igencsak ritkán írok be, de mindig fel vagyok magamban háborodva sokak stílusán. persze ez nem számít senkinek. természetesen a világon semmit nem tudnék csinálni ha valaki a nevemben írogatna, tisztában vagyok a net anonimitásával, ami valóban mégsem anonim. nekem elég ha én tudom mikor hol mit írok, nekem csak magamnak kell a saját tisztességemet tudnom. véleményem persze van,ami senkinek nem számít. remélem megérti és köszönöm hogy reagált. minden szépet kívánok ismeretlenül is )))
Anonim
2013-03-05 09:04:32
..nézze csak vissza ha veszi a fáradtságot és gondolkozzon el 2 m.percre, hogy ha "klára" névre futnának be sorban, a "klárára" vonatkozó disznóságok, hogy mit tetszene hozzászólni, K. ..."klára" !
Anonim
2013-03-05 09:04:18
tisztelt Szaniszló úr, ,,valóban nem igazán értettük, az előző ilyen jellegű műsorában, a szeretetről való dolgot,,de,, most, Balogh, úr, nagyszerűen elmagyarázta,ezt nekünk, nagyszerű, ember ön Balogh úr, végig nézve a műsort, bizony, van min elgondolkodni,és tenni is azért hogy az agyban, a lélekben rendet kell tenni, nagyon köszönjük ezt a nagyszerű előadást,nagyon sokat segítette nekünk,több millió nézőjük tisztelőjük, kérjük hogy a jövőben is, néha adjanak ilyen előadást is, de a gyalázatosokról,ördög kegyenceiről,bérenceiről, is tájékoztassanak Köszönjük nagy tisztelet önöknek.

klára
2013-03-05 08:49:19
komolyan elgondolkodom azon hogy milyen emberek milyen stílusban írnak ide, milyen körülmények között szocializálódtak ? miért van ez itt megengedve ? miért van egyébként bárhol megengedve ? ezek a bulvárprolik természetesen magukról allítják ki a bizonyítványukat. nagyon sajnálatos !!!!! -----a stílus maga az ember ------
Anonymus
2013-03-05 10:14:45
rémálmod leszek mocskos ÁVÓs.
2013-03-05 10:12:14
Neked mások segítenek, vagy engedélyed van hogy lejárasd magad ilyen hülyére te idióta ? Nem zavar, hogy más nevében írogatsz te "patkány"-cici(gó)? Ezt az 0ldalt is tönkre szabod, nem elég, hogy K. úrét már a fertőbe döntöttétek"4-ek" ? Na menj a phec§ába-farok !
PiLiS
2013-03-05 10:09:46
Az előadás nagyszerű volt, de sajnos a „fikesz” tetteinek bírálata nem hangzott el! Hallottunk egy szép tisztára mosást Bogár úrtól, aminek hazug mondani valójának lényege az volt, hogy: „0.V. NEM TEHET SEMMIRŐL, MERT A VILÁG POLITIKÁJA NEM TESZI LEHETŐVÉ!”! EZ ÍGY NEM IGAZ!!! Valóban elég igazul értékelték és szemléltették a kényszer helyzet lényegét, mármint hogyha valaki nem úgy tesz, ahogy a nyugat kívánja, akkor azokat a nyugat a szabad dem0kráciaként hirdetett politikájuk ellenére, keményen „megbüntetik”, valójában megtámadják, ellehetetlenítik, ráhúznak minden äljässágot (rässzistä, điktätúrä, szäbäđság ell€nes: stb.), majd ha ez még mindig kevés, kät0näiläg is m€gtámäđják!!! Ezt a végét ugyan így nem mondták ki, de a lényege ez volt! A másik megoldás a saját nemzetemmel szembe menni és a zsär0lásnäk engedni!!! A nyugat vagy a nép „lázäđását” csak hazugságokkal, „trükkökkel”, kell élni és ezt vagy a nép érdekébe, vagy ellenébe teszik!!! …………. ---------- AZONBAN ITT A VÁLASZ KIMARADT A MI HAZÁNKKAL KAPCSOLATBAN; MIT TESZ A „fikesz???????!!!”? ezt ők úgy alakítják, hogy úgy érezze a bárgyú tömeg, hogy a „fikesz” föltétlenül a magyar nép érdekében cselekszik, hol ott ezt a valódi tettei cáfolják!!!! ---------------------- A „fikesz” TETTEI ALAPJÁN OLYAN TÁRSAĐÄLMÄT AKAR LÉTR€H0ZNI, AMELY A NYUGÄT AZ UNIÓ, VAGY INKÁBB ANNAK VEZETŐ ORSZÁGAINAK GYARMATAKÉNT ILL€SZK€ĐIK BE M.0.! ŐK ENNEK A GYÄRMÄTNÄK A H€LYTÄRTÓ V€Z€TŐI, HŰBÉR URÄIK EZEKNEK AZ ÁLLÄM0KNÄK!!! A NÉP P€ĐIG AZ ŐK „CS€LÉĐEIK”! KIALAKÍTJÁK MAGUKNAK A KLIENTÚRÁJUKAT, A „NEMESI FELSŐBB” RÉTEGET, MIKÖZBEN A KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETEKEN A NÉP NYAKÁN ÉLŐSKÖĐŐ V€Z€TŐK€T ÉS FÉK€NTÄRTÓ €RŐT, SZ€MÉLYEKET, ÍGY PL. A 3B-S ALAKULAT0KAT!!! EZEK FELAĐÄTÄ, MINT AHOGY EBBEN AZ ELŐADÁSBAN IS LÁTTUK, A NÉP HÜLYÍTÉSE ÉS MEGMAGYARÁZÁSA, HOGY 0.V. MIÉRT „SZÍVÄTJÄ” 0LYÄN €RÉJ€S€N A MAGYAR NÉPET, NEMZETETT!!!!! …………….. ---------------- HÁT NE ĐŐLJ€N€K BE A BOGÁR ÉS NÉMILEG BOROS ÚR ÁLTAL CSEPEGTETTET IGAZSÁG0KNÄK (MERT BŰNÖSÖK KÖZT, CINK0S AKI HALLGAT), MERT ŐK ENNEK A R€NĐSZ€RN€K A TÄNÁCS ÄĐÓI (ŐK MÁR EZT A KÁRTYÁT AZ MDF-NÉL IS KIJÁTSZ0TTÁK, CSAK TALÁN MOST NEMZETIEBBEK, AKIK JOBBAK AZ ELŐZŐKNÉL, DE MAGUK VÉDELME MIATT; „A CÉL SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT!”, HAGYJÁK A NÉPET A HÁTTÉRBE NY0M0R0GTATNI), AKIK A IGAZSÁG0T CSAK FÉLIG M0DJÁK EL! AMIT LEHETNE ÉS KELLENE MÉG A NÉP ÉRDEKÉBE TENNI (HOGY KLASSZIKUSKÉNT BOGÁR URAT IDÉZZEM), „ARRÓL ( A BÖLCSEN ÉS A MAGUK ÉRDEKÉBEN) MÉLYEN HALLGATNAK!”! …………………. -------------------- MIT IS NEM TESZ EZ A K0RMÁNY, AMIT TEHETNE? :::::::: A JOBBIK ÁLTAL FELS0R0LT SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEK NAGY RÉSZÉT. NEM KELL ARRA GONDOLNI, HOGY ELVAKULT JOBBIKOS VAGYOK, MERT EZ NEM ÍGY VAN. SOK MINDENBEN EGYET ÉRTEK, DE VANNAK NEM TETSZŐ DOLGOK IS A PROGRAMJUKBAN. AZONBAN A HITEL ÁTTÁRGYALÁSA ÉS RÉSZLEGES ELENGEDÉSÉNEK KÉRÉSE, A DEVIZA HITELEK RENDEZÉSE, NEM A BANKOK S€GGÉN€K KINYÄLÁSÄ, AZ UNIÓH0Z VALÓ VISZ0NY, AMELY GYÄRMÄT0T CSINÁL B€LŐLLÜNK, AZ ADÓZTATÁS, AMI CSAK A SZEGÉNYEBB RÉTEGET ÉRINTI, A N€MZ€T B|ZT0NSÁGI KÉRĐÉS ÉS S0K MÁS, AMIT MÉG IDE S0R0LHÄTNÉK!!!!!!! --------- PR0BLÉMÄ 0TT K€ZĐŐĐIK, HOGY 0.V. KIJELENTETTE, H0GY: „NEM G0NĐLTAM, HOGY AZ IMF BANKKÉNT MŰKÖDIK!”! TISZTELT MAGYAROK EZ MI?????????? HA VÄLÄMIT „€LKÚRNÄK” EZZEL LE VAN TUĐVA???? MIT NEM TUD MÉG 0.V.??? AKKOR ANNAK MIND MI ISSZUK MEG A LEVÉT?????? AZ IMF LÁT0GATÁSÁT SEM ÚGY ADTÁK ELŐ, AHOGY VALÓJÁBA TÖRTÉNT. MEGINT CSERBE HAGYTÁK A DEVIZA ÉS EGYÉB HITELESEKET! AZ UNIÓ IS A VÉGTELENSÉGIG FOG SZÍVÄTNI MINKET ÉS EZ M.0. ELLEN IRÁNYUL! EZT MÉG A VAK IS LÁTJA! NEKÜNK NINCS HELYÜNK A NYUGATNÁL ÉS AZ UNIÓBAN SEM! A „fikesz” EHHEZ RAGASZK0ĐIK A C|0N TESÓI MIATT IS ONNAN VÁRJA A „MANNÁT” A MI, A NÉP R0VÁSÁRA!!! AKI EZT NEM LÁTJA, AZ MÁR NAGY0N SÖTÉT! ENNEK AZ ETETŐI A 3B!!!!!!!!!!! ………. MÁR NEM IS ÍR0M, ANNYI A MAGYAR NEMZET ELLENI CSELEKEDETÜK! ERRÖL NEM BESZÉL A 3B!!! CS0ĐÁLKOZOK, HOGY SZANISZLÓ ÚR MÉG SZÓBA ÁLL VELÜK! KUSSOLNAK, PEDIG EZEK ELLEN LEHET TENNI, MERT HA EZ ELLEN FELLÉPNEK NYUGATON, AKKOR NEMZETKÖZILEG TESZIK MAGUKAT HITELTELENNÉ!!!! ÉS VAN MÉG KELET ÉS ARÁBIA EGY RÉSZE, STB.!…….--------- AZ OROSZOK ÉS A VISSZAVÁSÁRLÁSOK, ÄT0MERŐMŰ, TÖRÖK TÉMA, STB. AZ JÓ POLITIKA! MÉG AZ OROSZOK SEM NYÚLTÁK ÚGY LE AZ 0RSZÁG0T, MINT EZ A C|0N|STÄ NYUGAT ÉS MA IS TESZI!!!! DE NEM KELL SEHOVÁ ELKÖTELEZNI MAGUNKAT, MÉG HA A TECHN0LÓGIAI FEJLETTSÉG A NYUGAT, A „CÉG” KEZÉBEN VAN IS!!!! HA ÍGY FOLYTATJÁK T0VÁBB, AZ 0RSZÁG KÖZNÉPÉT SAJÁT ÉRĐ€KÜK MIATT, „TACCSRA” VÁGJÁK EZEK A BARM0K!!! SAJN0S A 3B EZEKET FUTATJA! ……………… ----------- TEHÁT JÓ A MŰSOR, CSAK MAGYAR KÖZNÉP ÉRDEKELLENES!! LEHET BELŐLE TÁJÉKOZÓDNI, MÉG ESETLEG TANULNI IS, FŐLEG, HOGY HOGYAN KELL A NÉPET ETETNI!!! CSAK HA VALAKI NEM LÁTJA AZ ÄLJÄS ÁLSÁG0S NÉPNYÚZÁST ELVISELÉSÉNEK TÖRTÉNŐ MEGGYŐZŐDTETÉSI SZÁNDÉKÁT BENNE, ÄKK0R KÖNNYEN A „fikesz” HÁLÓJÁBA ESIK!!! NEM ROSSZ A BOGÁR ÉS A BOROS, CSAK FÉL IGAZSÁGOKAT MONDANAK ÉS EZ FÉLRE VEZETŐ! BAYER SE R0SSZ A VAD BEKÖPÉSEKKEL, CSAK ANNYI ARCA VAN, AHÁNY FÉLE KÉPEN A SZÉL FÚJ!!!
Anonymus
2013-03-05 10:14:36
rémálmod leszek mocskos ÁVÓs.
2013-03-05 10:12:14
Neked mások segítenek, vagy engedélyed van hogy lejárasd magad ilyen hülyére te idióta ? Nem zavar, hogy más nevében írogatsz te "patkány"-cici(gó)? Ezt az 0ldalt is tönkre szabod, nem elég, hogy K. úrét már a fertőbe döntöttétek"4-ek" ? Na menj a phec§ába-farok !
PiLiS
2013-03-05 10:09:46
Az előadás nagyszerű volt, de sajnos a „fikesz” tetteinek bírálata nem hangzott el! Hallottunk egy szép tisztára mosást Bogár úrtól, aminek hazug mondani valójának lényege az volt, hogy: „0.V. NEM TEHET SEMMIRŐL, MERT A VILÁG POLITIKÁJA NEM TESZI LEHETŐVÉ!”! EZ ÍGY NEM IGAZ!!! Valóban elég igazul értékelték és szemléltették a kényszer helyzet lényegét, mármint hogyha valaki nem úgy tesz, ahogy a nyugat kívánja, akkor azokat a nyugat a szabad dem0kráciaként hirdetett politikájuk ellenére, keményen „megbüntetik”, valójában megtámadják, ellehetetlenítik, ráhúznak minden äljässágot (rässzistä, điktätúrä, szäbäđság ell€nes: stb.), majd ha ez még mindig kevés, kät0näiläg is m€gtámäđják!!! Ezt a végét ugyan így nem mondták ki, de a lényege ez volt! A másik megoldás a saját nemzetemmel szembe menni és a zsär0lásnäk engedni!!! A nyugat vagy a nép „lázäđását” csak hazugságokkal, „trükkökkel”, kell élni és ezt vagy a nép érdekébe, vagy ellenébe teszik!!! …………. ---------- AZONBAN ITT A VÁLASZ KIMARADT A MI HAZÁNKKAL KAPCSOLATBAN; MIT TESZ A „fikesz???????!!!”? ezt ők úgy alakítják, hogy úgy érezze a bárgyú tömeg, hogy a „fikesz” föltétlenül a magyar nép érdekében cselekszik, hol ott ezt a valódi tettei cáfolják!!!! ---------------------- A „fikesz” TETTEI ALAPJÁN OLYAN TÁRSAĐÄLMÄT AKAR LÉTR€H0ZNI, AMELY A NYUGÄT AZ UNIÓ, VAGY INKÁBB ANNAK VEZETŐ ORSZÁGAINAK GYARMATAKÉNT ILL€SZK€ĐIK BE M.0.! ŐK ENNEK A GYÄRMÄTNÄK A H€LYTÄRTÓ V€Z€TŐI, HŰBÉR URÄIK EZEKNEK AZ ÁLLÄM0KNÄK!!! A NÉP P€ĐIG AZ ŐK „CS€LÉĐEIK”! KIALAKÍTJÁK MAGUKNAK A KLIENTÚRÁJUKAT, A „NEMESI FELSŐBB” RÉTEGET, MIKÖZBEN A KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETEKEN A NÉP NYAKÁN ÉLŐSKÖĐŐ V€Z€TŐK€T ÉS FÉK€NTÄRTÓ €RŐT, SZ€MÉLYEKET, ÍGY PL. A 3B-S ALAKULAT0KAT!!! EZEK FELAĐÄTÄ, MINT AHOGY EBBEN AZ ELŐADÁSBAN IS LÁTTUK, A NÉP HÜLYÍTÉSE ÉS MEGMAGYARÁZÁSA, HOGY 0.V. MIÉRT „SZÍVÄTJÄ” 0LYÄN €RÉJ€S€N A MAGYAR NÉPET, NEMZETETT!!!!! …………….. ---------------- HÁT NE ĐŐLJ€N€K BE A BOGÁR ÉS NÉMILEG BOROS ÚR ÁLTAL CSEPEGTETTET IGAZSÁG0KNÄK (MERT BŰNÖSÖK KÖZT, CINK0S AKI HALLGAT), MERT ŐK ENNEK A R€NĐSZ€RN€K A TÄNÁCS ÄĐÓI (ŐK MÁR EZT A KÁRTYÁT AZ MDF-NÉL IS KIJÁTSZ0TTÁK, CSAK TALÁN MOST NEMZETIEBBEK, AKIK JOBBAK AZ ELŐZŐKNÉL, DE MAGUK VÉDELME MIATT; „A CÉL SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT!”, HAGYJÁK A NÉPET A HÁTTÉRBE NY0M0R0GTATNI), AKIK A IGAZSÁG0T CSAK FÉLIG M0DJÁK EL! AMIT LEHETNE ÉS KELLENE MÉG A NÉP ÉRDEKÉBE TENNI (HOGY KLASSZIKUSKÉNT BOGÁR URAT IDÉZZEM), „ARRÓL ( A BÖLCSEN ÉS A MAGUK ÉRDEKÉBEN) MÉLYEN HALLGATNAK!”! …………………. -------------------- MIT IS NEM TESZ EZ A K0RMÁNY, AMIT TEHETNE? :::::::: A JOBBIK ÁLTAL FELS0R0LT SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEK NAGY RÉSZÉT. NEM KELL ARRA GONDOLNI, HOGY ELVAKULT JOBBIKOS VAGYOK, MERT EZ NEM ÍGY VAN. SOK MINDENBEN EGYET ÉRTEK, DE VANNAK NEM TETSZŐ DOLGOK IS A PROGRAMJUKBAN. AZONBAN A HITEL ÁTTÁRGYALÁSA ÉS RÉSZLEGES ELENGEDÉSÉNEK KÉRÉSE, A DEVIZA HITELEK RENDEZÉSE, NEM A BANKOK S€GGÉN€K KINYÄLÁSÄ, AZ UNIÓH0Z VALÓ VISZ0NY, AMELY GYÄRMÄT0T CSINÁL B€LŐLLÜNK, AZ ADÓZTATÁS, AMI CSAK A SZEGÉNYEBB RÉTEGET ÉRINTI, A N€MZ€T B|ZT0NSÁGI KÉRĐÉS ÉS S0K MÁS, AMIT MÉG IDE S0R0LHÄTNÉK!!!!!!! --------- PR0BLÉMÄ 0TT K€ZĐŐĐIK, HOGY 0.V. KIJELENTETTE, H0GY: „NEM G0NĐLTAM, HOGY AZ IMF BANKKÉNT MŰKÖDIK!”! TISZTELT MAGYAROK EZ MI?????????? HA VÄLÄMIT „€LKÚRNÄK” EZZEL LE VAN TUĐVA???? MIT NEM TUD MÉG 0.V.??? AKKOR ANNAK MIND MI ISSZUK MEG A LEVÉT?????? AZ IMF LÁT0GATÁSÁT SEM ÚGY ADTÁK ELŐ, AHOGY VALÓJÁBA TÖRTÉNT. MEGINT CSERBE HAGYTÁK A DEVIZA ÉS EGYÉB HITELESEKET! AZ UNIÓ IS A VÉGTELENSÉGIG FOG SZÍVÄTNI MINKET ÉS EZ M.0. ELLEN IRÁNYUL! EZT MÉG A VAK IS LÁTJA! NEKÜNK NINCS HELYÜNK A NYUGATNÁL ÉS AZ UNIÓBAN SEM! A „fikesz” EHHEZ RAGASZK0ĐIK A C|0N TESÓI MIATT IS ONNAN VÁRJA A „MANNÁT” A MI, A NÉP R0VÁSÁRA!!! AKI EZT NEM LÁTJA, AZ MÁR NAGY0N SÖTÉT! ENNEK AZ ETETŐI A 3B!!!!!!!!!!! ………. MÁR NEM IS ÍR0M, ANNYI A MAGYAR NEMZET ELLENI CSELEKEDETÜK! ERRÖL NEM BESZÉL A 3B!!! CS0ĐÁLKOZOK, HOGY SZANISZLÓ ÚR MÉG SZÓBA ÁLL VELÜK! KUSSOLNAK, PEDIG EZEK ELLEN LEHET TENNI, MERT HA EZ ELLEN FELLÉPNEK NYUGATON, AKKOR NEMZETKÖZILEG TESZIK MAGUKAT HITELTELENNÉ!!!! ÉS VAN MÉG KELET ÉS ARÁBIA EGY RÉSZE, STB.!…….--------- AZ OROSZOK ÉS A VISSZAVÁSÁRLÁSOK, ÄT0MERŐMŰ, TÖRÖK TÉMA, STB. AZ JÓ POLITIKA! MÉG AZ OROSZOK SEM NYÚLTÁK ÚGY LE AZ 0RSZÁG0T, MINT EZ A C|0N|STÄ NYUGAT ÉS MA IS TESZI!!!! DE NEM KELL SEHOVÁ ELKÖTELEZNI MAGUNKAT, MÉG HA A TECHN0LÓGIAI FEJLETTSÉG A NYUGAT, A „CÉG” KEZÉBEN VAN IS!!!! HA ÍGY FOLYTATJÁK T0VÁBB, AZ 0RSZÁG KÖZNÉPÉT SAJÁT ÉRĐ€KÜK MIATT, „TACCSRA” VÁGJÁK EZEK A BARM0K!!! SAJN0S A 3B EZEKET FUTATJA! ……………… ----------- TEHÁT JÓ A MŰSOR, CSAK MAGYAR KÖZNÉP ÉRDEKELLENES!! LEHET BELŐLE TÁJÉKOZÓDNI, MÉG ESETLEG TANULNI IS, FŐLEG, HOGY HOGYAN KELL A NÉPET ETETNI!!! CSAK HA VALAKI NEM LÁTJA AZ ÄLJÄS ÁLSÁG0S NÉPNYÚZÁST ELVISELÉSÉNEK TÖRTÉNŐ MEGGYŐZŐDTETÉSI SZÁNDÉKÁT BENNE, ÄKK0R KÖNNYEN A „fikesz” HÁLÓJÁBA ESIK!!! NEM ROSSZ A BOGÁR ÉS A BOROS, CSAK FÉL IGAZSÁGOKAT MONDANAK ÉS EZ FÉLRE VEZETŐ! BAYER SE R0SSZ A VAD BEKÖPÉSEKKEL, CSAK ANNYI ARCA VAN, AHÁNY FÉLE KÉPEN A SZÉL FÚJ!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.