Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anonymus
2013-03-12 11:42:58
Még egy megállapítás Kubínyikám!, a műsorodban az ész B.Gábor jó hogyha tudomásul veszed! És átkozódhatsz, szitkozódhatsz! És cenzúrázhattok is!
Bosch!,ha zavar de Nekem ez a véleményem!

1Jobbikos
Anonymus
2013-03-12 11:30:26
Tamáskodó echosvisszhangja mielőtt elregélnéd a magyarnépmesék őstörténetét, és magyarkodnál, nézz a tükörbe!
Még mielőtt a gyanú árnyéka rád vetődik és ismét el és megrendeznétek a Magyarság sorsát!
Addig amíg postások c-kussok kisfajtalnsúlytalanemesék a tekeshermofrodíták szennyezik az oarszágunkat kvázimodók csöngetnek máshol és harangoznak nálad addig nehéz a szennyt tisztára mosni! Igaz? Jó magyar emberke.
Vagy nagyfába vágtad a fejszéd?,ha így iparkodsz az is előfordulhat hogy lefog törni alattad is az ág! Érethető amit elmeséltem?!
Anonymus
2013-03-12 09:42:02
Üdvözlet Magyarok! Megy a sz@rkavarás rendesen...Kipások lógni fogtok!

"Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik"
http://www.hungarians.ch/central/news.php?readmore=1235

"Ez nem magyarság. Ez egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága" - írja a határon inneniekről egy határon túli magyar. Mit gondol egy erdélyi az anyaországi magyarok pökhendi, kirekesztő, melldöngető magyarkodásáról?

"Már elnézést, de aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarok majd tömegesen mennek szavazni a magyarországi választások megrendezésekor, az súlyosan téved. Elutasítjuk TÖMEGESEN a magyarországi gondolkodásmódot és örülünk annak, hogy TÖMEGESEN visszatelepülnek az erdélyiek Romániába.

Elegünk van az állandó civakodásból, a románozásból, a lélektelenségből, a szabályokhoz való görcsös ragaszkodásból, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásából, a keresztyénség teljes hiányából. Mindez nekünk NEM kell Erdélyben. És nem akarunk összeveszni a románokkal sem.

Eddig, amíg nem ismertük a ti viszonyaitokat, rendre azt gondoltuk, Istenem, mit is veszítettünk... Magyarország... édenkert. De most, hogy megismertük, miként is gondolkoztok, rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni.

Na hát ehhez, nekünk TÖMEGESEN semmi közünk. Ennek a mentalitásnak megálljt parancsolunk Románia nyugati határán. Tudjátok, ha mindkét országban éltetek volna, igen, Romániában is, amit annyira képesek vagytok szidni, akkor szerintem nagyon szégyellnétek magatokat. Tisztelet a kevés kivételnek. [...]

Magyar vagyok, bármilyen meglepő. A te parciumi ismerőseid, csak látogatóba mennek magyarországra, de nem élnek ott. Én éltem. Négy évet Magyarországon és 37 évet Romániában. Magyar vagyok, de nekem az a magyarság, amit az anyaországban annak értenek, teljesen idegen.

Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó. Összeesküvés elméletekben hinni és azt állítani, hogy magyarok találtak fel a világon mindent ami jelentős dolog. Más népeket állandóan pocskondiázni, a franciáktól a románokig, az oroszoktól a négerekig. Állandó cigányozás. Viccben és komolyan is. Állítani, hogy a magyar isteni nyelv. Mindenféle marhaságot elhinni, hogy a zsidók Magyarországot akarják új hazájuknak, az ivóvízkészlet miatt (csak megjegyzem, Békés és Hajdú Bihar megye Romániából importálja a vizet mert az ottani ihatatlan).

Szóval egy nyelvet beszélünk, de nem vagyunk egy nép. Közöttünk olyan hatalmas különbségek vannak, hogy a kezdeti eufória után, az erdélyi magyar rémülten néz körbe a kultúrsokk és megaláztatások meg vállalhatatlan gondolatok hatásától még reszketve: Te jó ég, hova kerültem...

Veletek ha beszélget az ember, kezdetben úgy tűnik minden rendben van, de aztán olyanokat mondtok, hogy megáll az óra a falon. Akkor rájövünk, kegyetlenül csalódtunk és nem gondolkozhatunk ugyanígy.

A magyar társadalomban van egy romlás. Nagy romlás. Az emberek nem házasodnak. nem vállalnak gyereket. Bár ezt nem mondják, de mégis úgy élnek. A Jobbik azért terjed mint a rákfene, mert olyanokat mond, amit az emberek nem mondanak ki, de úgy gondolnak. paramilitáris szerveződések, fasiszta portálok tömege, ismétlem tömege mérgezi az embereket.

Ez az, ami nekünk nem kell. Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.

A gyógyulás, bűnbánattal kezdődik, nem pökhendiséggel. Erdély nem követi ezt az utat."


Forrás: maria.blog.hu


És ha már ennyire hatalmas a gyűlölet az általatok elfoglalt gyarmatország iránt, akkor mint "felsőbbrendű" és kiválasztott fajként az egyetemes törvényeket alkalmazva, isteni sugallatra teszitek mindezt a "jó cselekedeteket" a földön?
Egy kis ízelítő "Mózes" népétől: http://www.youtube.com/watch?v=sqfZPnQvPQ4&feature=share
Hüllő banda!
Anonymus
2013-03-12 06:26:35
Még valami! Vona Gábor világosan elmondta már nem egyszer!, hogy egyik utódpárttal így a fidesszel sem fog koalícióra lépni! Csak Magyar párt és szövetségeseik szolgálhatják és vezethetik országunkat!
Anonymus
2013-03-12 05:43:16
Tisztelt Kubínyi úr!

Kifogásolom a hétfői adásban elhangzott Jobbikozást ! Az lenne jó, hogyha nem ködösítene a műsoraiban uram, és nem elbizonytalanítana! Lipusz Zsolt egy kiváló nagy tudású Magyar, ki mindig az igazság oldaláról közelíti meg a történéseket. Gondolom hogy a jövőben meg lesz a feladata a pártnál. Ön anno az echo tv-ben az egy szem Nyikost gyilkolta folyamatosan mszmp-és múltja miatt egyszer védelmezte majd támadta a Jobbikot és a fidesz politikáját is mentegette! Emlékezhet rá minden műsornéző!,megvezeti akkor a Magyarságot, amikor „civil” összefogás reményét lebegteti a kormányzásban, holott tudja nagyon jól, hogy ilyen nincs, és nem is létezhet. Hét év kellet a jobbiknak a parlamentbe jutáshoz! Nem érti? Hét év! Gondolkozzon már el ezen legyen szíves A JOBBIK nem kerülhet és nem is fog a MIÉP sorsára jutni!, a Jobbikban nem kellenek sem a kicsi és nagy Raszkolnyikovok”

1Jobbikos.
Anonymus
2013-03-11 21:35:24
A vörös csillag után ismét lesz Munkásőrség?
"Jól kössétek fel a dobtárast, mert nehéz idők jönnek!"
http://parablogger.postr.hu/ismet-lesz-munkasorseg
Anonymus
2013-03-11 19:57:38
Na még egy ráadás.
Ezt jól megtervezték!
http://szentkoronaradio.com/files/autonomiaszkely.jpg

Miről is beszélünk?
Anonymus
2013-03-11 18:24:06
Üdvözlet Magyarok!
Gyorshír: hatalmas megmozdulás várható a Kossuth téren
2013-03-11 12:31:32

Gyorshír: hatalmas megmozdulás várható a Kossuth téren
A mai nap (2013. március 11.) nem fog eseménytelenül zajlani. 16 óra 30 percre nagyszabású demonstráció várható a Kossuth tér környékére, amit informátorunk szerint a Szolidaritás Mozgalom kezdeményezetett.

Megerősített információink szerint valamennyi demokratikus ellenzéki párt csatlakozik a megmozduláshoz!

FRISSÍTÉS (17 óra 44 perc):
A tüntetőknek Karácsony Gergely jelentette be az alaptörvény módosításáról való szavazás eredményét - döbbenetét fejezte ki az események alakulásával kapcsolatban.

FRISSÍTÉS (17 óra 30 perc):
Elfogadta a tavalyi év eleje óta hatályos alaptörvény negyedik, eddigi legátfogóbb, 22 cikkből álló módosítását az Országgyűlés. A 265 igen, 11 nem, 33 tartózkodás mellett jóváhagyott módosítás az alaptörvény részévé teszi az Alkotmánybíróság által megsemmisített átmeneti rendelkezésék nagy részét, valamint több, korábban alkotmányellenesnek ítélt szabályt is.

Rövidített formában bekerült az alkotmány szövegébe a kommunizmus elítéléséről szóló nyilatkozat, amely azonban már nem említi az MSZP utódpárti felelősségét.

Az MSZP és a Demokratikus Koalíció politikusai távol maradtak a szavazástól, a Párbeszéd Magyarországért független képviselői transzparensekkel tiltakoztak a voksolás közben, az LMP politikusai pedig vaníliás karikát vittek kormánypártiaknak, köztük Orbán Viktor miniszterelnöknek. A Jobbik-frakció többsége tartózkodott, hárman közülük az LMP-sekhez hasonlóan nemmel voksoltak. Három, korábban jobbikos, jelenleg független képviselő viszont a kormánypártiakkal együtt megszavazta az alkotmánymódosítást.
Anonymus
2013-03-11 17:03:58
Akkor meg van neki a felvétel , akadály nincs a bejátszására !
KÉRJÜK CZÉKUS ÚR !
Anonymus
2013-03-11 16:52:24
Az „igazmagnó” egyszer arra hivatkozott, hogy kikapcsolná kingácska a gecmó tv-ből meg rövid az idő meg minden, ha elmondaná vagy bejátszaná vezírkéjének és köretéinek a hazugságait.
Érdekes hogy valahogy Vajda M.úr mindig megpróbálja elmondani a lényeget,ha sikerül adásba kerülni, azt ami a Magyar emberek szemét kiböki, a tényeket!
Anonymus
2013-03-11 16:31:54
Óh a zsideszmenetelőmagnó?! Nem ő csak a stalini beszédeket szereti elővarázsolni! a vezíre "(i)gazmondásairól" nincsenek felvételei a pávakörösnek!
Anonymus
2013-03-11 15:57:30
Czékus Jób közkívánatra!!.. adja már be ma a Tamás műsorába az orbán választások előtti hazugságait ! Biztos meg van neki , és a Tamás biztos nem fogja kikapcsolni, mint a topmodell ! Persze csak miután betelefonált a echó-ba , és megbeszélte szalaidezsővel telefonon hogy mindenben egyetértenek !
Anonymus
2013-03-11 12:31:06
kisemese mint jani ?
Anonymus
2013-03-11 12:18:34
A postás hányszor csenget? Mé nem huzol már el a f@szba te köcsög! van oldalad ott hülyítsd a társaidat ótvar!
Anonymus
2013-03-11 12:15:04
Ki festette a képet a tiszaeszlári vérvádról?
A Start Plusz vendége Jurák Kata, újságíró.
ATV 03-11 10:01
http://www.videostart.hu/friss.php


A getto tv trükkös juda műsorában az igazság elterelés érdekében variációk sorozata, szégyen amit ez a talmudos társaság művel! A végén fasiszta lesz Munkácsy is mint minden nemzetben gondolkodó.
Anonymus
2013-03-11 12:11:04
Félnek a férgek a Vona Gábortól !!! VégeTEK lesz hamarosan kisemesék !
Anonymus
2013-03-11 11:45:24
Te girhes vadbarom! Ne keverd a szezont a faszon-od-dal! Metélt herebőr!
Bökd ki a neved, vagy ne ugass!
Jani
Anonymus
2013-03-11 11:40:13
Már kezdődik a Jobbik szétverése ! NEM FOG SIKERÜLNI , ELŐRE SZÓLOK !!
Már vártuk !!! Ha nem zsidó a Vona Gábor, akkor biztos cigány !!
Igen biztos , mert a retkes , büdös cigányok ilyen okos gyermekeket nemzenek mint a Vona Gábor ?
kisemese ezt te írtad és már nem először , írjál a Morvai és Gaudi szerelméről is .Már régen olvastuk !
Idióta beteg állat vagy !
Anonymus
2013-03-11 11:36:26
A postás hányszor csenget?
Anonymus
2013-03-11 11:33:32
Minthogyha már egyszer már léptél volna erről az oldalról szarkeverő!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.