Anonymus
2013-03-12 15:14:57
14 02 57-NEK.Észre vettem hogy megnézted azt a videót amit a harangozó küldött.Láttam a válaszodat rá.Meggyőződésem hogy te nem vagy keresztény sem nemzeti.Mit útálkodol te itt.Ne rongysditt tovább a levegőt.
Anonymus
2013-03-12 15:05:20
HÁROMMAL LEJJEBB , TÉGED MEG KI KÉRDEZETT.
Anonymus
2013-03-12 15:03:26
Kedves Baki Gábor.Már olvastam többször is a hozzá szólását.Persze nem mindenben értek egyet.De tisztelem önt. A múltkor Csintalanozot én meg értetem hogy Péterre gondolt.De azért egyet a figyelmébe ajánlok az ECHON EGYEDÜL PÉTER állt ki önért és kérte élő adásban hogy segítsenek magán.Én láttam azt a műsort.
Anonymus
2013-03-12 14:10:55
Anonymus
2013-03-12 14:08:23
Még egy megállapítás Kubínyikám!, a műsorodban az ész B.Gábor jó hogyha tudomásul veszed!
Anonymus
2013-03-12 14:02:57
Menetelős álszentbirka c-kuss! elárulhatnád vörös barátod telo számát is akivel eszmecserét folytatsz a basztamáskád is tudja a számát! Szóval kis ótvarkák beavatott szennyládák! A zöldoldal után Mizujs van itt is?, itt magyarkodtok és Jobbikoztok ismét férgek?
Anonymus
2013-03-12 13:55:42
És még egy apróság kisbuznyákok! Hamarosan nyilvánosságra hozom, azt hogy kik vagytok ti tulajdonképp.
Anonymus
2013-03-12 13:48:45
2013-03-12 13:37:07 mily felháborodás? Az igazsággal szemben? kisköcsög!
Anonymus
2013-03-12 13:47:20
Anonymus
2013-03-12 13:37:57
Ha már segíteni nem tudtok azokon a Magyarokon akik életveszélyben vannak , legalább ne ártsatok nekik !
Van akinek nincsen pénze internetre !..., ha nektek van akkor gondoljátok meg mit beszéltek ?(nekem is van még )
Inkább ti szedjétek össze magatokat , ti akik a zsideszre szavaztatok , tömörüljetek egybe aztán segítsetek a Magyarságon !
Anonymus
2013-03-12 13:37:07
Anonymuskám aki AKI JÓBOT ÉS PÉTER SÉRTEGETED állandóan néz te a tükörbe .Szob le magad nyálaskám..Károgj anyádnál.
Anonymus
2013-03-12 13:29:33
A Gyehenna tüze a (10 csapás) befog bekövetkezni, és ez ellen semmit sem fognak tudni tenni
Anonymus
2013-03-12 13:19:52
Akik hozzásegítették a zsideszt a 2/3-hoz azok elmélkedjenek , hogy ők jó úton járnak e ?
Anonymus
2013-03-12 13:19:24
2013-03-12 13:11:36 ez a lényege a dolgoknak kedves…! Ha megérted mire megy ki itt a „játék” mely véresen komoly érdekeket sért, elvinni a szavazókat a Jobbik és pártszövetségeseitől.
Anonymus
2013-03-12 13:11:36
Nem egészen értem ezt az elmélkedést , "a Jobbik szedje össze magát " ??? Talán a Jobbik rossz úton jár ??
A legjobb úton jár a Jobbik !
És egyáltalán aki nem is rájuk szavazott , miért őket kéri számon ??
Amíg itt egy helyben dagonyáztok , minden nap kevesebben leszünk !! Nekem vérzik a szívem minden Magyar Emberért , minden fajtársamért akiket naponta veszítünk el !
Anonymus
2013-03-12 11:42:58
Még egy megállapítás Kubínyikám!, a műsorodban az ész B.Gábor jó hogyha tudomásul veszed! És átkozódhatsz, szitkozódhatsz! És cenzúrázhattok is!
Bosch!,ha zavar de Nekem ez a véleményem!
1Jobbikos
Anonymus
2013-03-12 11:30:26
Tamáskodó echosvisszhangja mielőtt elregélnéd a magyarnépmesék őstörténetét, és magyarkodnál, nézz a tükörbe!
Még mielőtt a gyanú árnyéka rád vetődik és ismét el és megrendeznétek a Magyarság sorsát!
Addig amíg postások c-kussok kisfajtalnsúlytalanemesék a tekeshermofrodíták szennyezik az oarszágunkat kvázimodók csöngetnek máshol és harangoznak nálad addig nehéz a szennyt tisztára mosni! Igaz? Jó magyar emberke.
Vagy nagyfába vágtad a fejszéd?,ha így iparkodsz az is előfordulhat hogy lefog törni alattad is az ág! Érethető amit elmeséltem?!
Anonymus
2013-03-12 09:42:02
Üdvözlet Magyarok! Megy a sz@rkavarás rendesen...Kipások lógni fogtok!
"Hálát adunk, hogy Erdély Romániához tartozik"
http://www.hungarians.ch/central/news.php?readmore=1235
"Ez nem magyarság. Ez egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága" - írja a határon inneniekről egy határon túli magyar. Mit gondol egy erdélyi az anyaországi magyarok pökhendi, kirekesztő, melldöngető magyarkodásáról?
"Már elnézést, de aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarok majd tömegesen mennek szavazni a magyarországi választások megrendezésekor, az súlyosan téved. Elutasítjuk TÖMEGESEN a magyarországi gondolkodásmódot és örülünk annak, hogy TÖMEGESEN visszatelepülnek az erdélyiek Romániába.
Elegünk van az állandó civakodásból, a románozásból, a lélektelenségből, a szabályokhoz való görcsös ragaszkodásból, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásából, a keresztyénség teljes hiányából. Mindez nekünk NEM kell Erdélyben. És nem akarunk összeveszni a románokkal sem.
Eddig, amíg nem ismertük a ti viszonyaitokat, rendre azt gondoltuk, Istenem, mit is veszítettünk... Magyarország... édenkert. De most, hogy megismertük, miként is gondolkoztok, rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni.
Na hát ehhez, nekünk TÖMEGESEN semmi közünk. Ennek a mentalitásnak megálljt parancsolunk Románia nyugati határán. Tudjátok, ha mindkét országban éltetek volna, igen, Romániában is, amit annyira képesek vagytok szidni, akkor szerintem nagyon szégyellnétek magatokat. Tisztelet a kevés kivételnek. [...]
Magyar vagyok, bármilyen meglepő. A te parciumi ismerőseid, csak látogatóba mennek magyarországra, de nem élnek ott. Én éltem. Négy évet Magyarországon és 37 évet Romániában. Magyar vagyok, de nekem az a magyarság, amit az anyaországban annak értenek, teljesen idegen.
Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. Ordítani Kárpátia koncerteken és hullarészegen üvölteni, dögölj meg büdös zsidó. Összeesküvés elméletekben hinni és azt állítani, hogy magyarok találtak fel a világon mindent ami jelentős dolog. Más népeket állandóan pocskondiázni, a franciáktól a románokig, az oroszoktól a négerekig. Állandó cigányozás. Viccben és komolyan is. Állítani, hogy a magyar isteni nyelv. Mindenféle marhaságot elhinni, hogy a zsidók Magyarországot akarják új hazájuknak, az ivóvízkészlet miatt (csak megjegyzem, Békés és Hajdú Bihar megye Romániából importálja a vizet mert az ottani ihatatlan).
Szóval egy nyelvet beszélünk, de nem vagyunk egy nép. Közöttünk olyan hatalmas különbségek vannak, hogy a kezdeti eufória után, az erdélyi magyar rémülten néz körbe a kultúrsokk és megaláztatások meg vállalhatatlan gondolatok hatásától még reszketve: Te jó ég, hova kerültem...
Veletek ha beszélget az ember, kezdetben úgy tűnik minden rendben van, de aztán olyanokat mondtok, hogy megáll az óra a falon. Akkor rájövünk, kegyetlenül csalódtunk és nem gondolkozhatunk ugyanígy.
A magyar társadalomban van egy romlás. Nagy romlás. Az emberek nem házasodnak. nem vállalnak gyereket. Bár ezt nem mondják, de mégis úgy élnek. A Jobbik azért terjed mint a rákfene, mert olyanokat mond, amit az emberek nem mondanak ki, de úgy gondolnak. paramilitáris szerveződések, fasiszta portálok tömege, ismétlem tömege mérgezi az embereket.
Ez az, ami nekünk nem kell. Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.
A gyógyulás, bűnbánattal kezdődik, nem pökhendiséggel. Erdély nem követi ezt az utat."
Forrás: maria.blog.hu
És ha már ennyire hatalmas a gyűlölet az általatok elfoglalt gyarmatország iránt, akkor mint "felsőbbrendű" és kiválasztott fajként az egyetemes törvényeket alkalmazva, isteni sugallatra teszitek mindezt a "jó cselekedeteket" a földön?
Egy kis ízelítő "Mózes" népétől:
http://www.youtube.com/watch?v=sqfZPnQvPQ4&feature=share
Hüllő banda!
Anonymus
2013-03-12 06:26:35
Még valami! Vona Gábor világosan elmondta már nem egyszer!, hogy egyik utódpárttal így a fidesszel sem fog koalícióra lépni! Csak Magyar párt és szövetségeseik szolgálhatják és vezethetik országunkat!
Anonymus
2013-03-12 05:43:16
Tisztelt Kubínyi úr!
Kifogásolom a hétfői adásban elhangzott Jobbikozást ! Az lenne jó, hogyha nem ködösítene a műsoraiban uram, és nem elbizonytalanítana! Lipusz Zsolt egy kiváló nagy tudású Magyar, ki mindig az igazság oldaláról közelíti meg a történéseket. Gondolom hogy a jövőben meg lesz a feladata a pártnál. Ön anno az echo tv-ben az egy szem Nyikost gyilkolta folyamatosan mszmp-és múltja miatt egyszer védelmezte majd támadta a Jobbikot és a fidesz politikáját is mentegette! Emlékezhet rá minden műsornéző!,megvezeti akkor a Magyarságot, amikor „civil” összefogás reményét lebegteti a kormányzásban, holott tudja nagyon jól, hogy ilyen nincs, és nem is létezhet. Hét év kellet a jobbiknak a parlamentbe jutáshoz! Nem érti? Hét év! Gondolkozzon már el ezen legyen szíves A JOBBIK nem kerülhet és nem is fog a MIÉP sorsára jutni!, a Jobbikban nem kellenek sem a kicsi és nagy Raszkolnyikovok”
1Jobbikos.