Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Anonymus
2013-03-15 10:45:54
Anonymus
2013-03-15 08:05:46
Üdvözlet Magyarok! Üdvözlöm Tibor!
Nem tudom, hogy milyen vírus védelem van az ön gépén, de ajánlom önnek az AVG-vírusítrót. Vagy legalábbis a próbaverziót. Ez megakadályozza többek között azt, hogy a "tűzfalon" keresztül kémprogram segítségével kotorásszanak a gépében. (hiába van bekapcsolva). Telepítse, és ezzel a programmal futtassa át a gépen levő fáljait. http://download.chip.eu/hu/AVG-Anti-Virus-Free_53793.html
A talált vírusokat (trója) karanténba helyezi, és a program segítségével ön dönti el, hogy "kijavítja, vagy törli a hibás fáljt. De mindenképp megakadályozza a vírus további aktivitását. Nekem bevált.

A másik dolog, hogy írja meg "levélben" a hozzászólását, majd mentse el. Így könnyen bármikor bemásolható a fórumba, a hozzászólások címszó alatt.

Üdv: miskolcilaci
Anonymus
2013-03-15 05:59:12
Gondolhattuk vona! kis társulat azt hitted most pattantunk le a falról témaosztóő

üdvözlettel: Adolf bácsi
Kis Tibor
2013-03-15 05:50:58
Kedves Zoltán,
Már többször neki futottam, hosszasan végig gondolva és formázgatva a mondanivalómat, de eddig nem sikerült megjeleniteni.
Lehet , hogy csak bebeszélem magamnak, de úgy vélem nemcsak számomra fontos gondolatokat akarok nyilvánossá tenni, hanem az oldalt is tematizálni szeretném hogy egymást építsük és közösen megfogalmazott, mozgosító igazságokhoz jussunk el.
Van ezzel kapcs, valami konkrét ötlete?

Kedves Eleonora Piroska,
A szívemből beszél , én is így gondolom és partner is vagyok

üdvözlettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-15 05:42:46
Nevesített!, nem váltottál még ékezetesre klaviatúrás?
Anonymus
2013-03-15 05:36:31
Mindenki még úgy írhat, ahogy kedve tartja californyiaiai név nélkül is megállapítható hogy ki kicsoda micsoda avagy azt hiszed hogy valamiljen néven jelentkezel akko akko má te vagy a király/ kisasszony? calivatura váltás He? ócka kis trükköcke
Anonymus
2013-03-15 05:15:33
Kedves Magyarok a Vilag Minden Tajan!
Eloszor is bemutatkozom, Horvathne Habony Eleonora Piroska a nevem. Ez a nev szerepel a szuletesi anyakonyvi iraton, a hazassagi iraton stb..stb. Ezt csak azert irom le, mert en nem bujok el. Szamomra nagyon fajo, hogy ilyen szethuzas es ellentmondas van kozottunk a magyarokban. Mindenki figyelmet szeretnem felhivni arra, hogy legyunk turelmesek es ne a rossz oldalt vegyuk figyelemebe, gondoljunk arra, hogy megadatik nekunk az a lehetoseg, hogy egyaltalan beszelgethetunk egymassal es mennyi ertesulest kapunk es adunk a Kubinyi Tamas erofeszitese es kitartasa altal. Amikor az adas nem tokeletes, ne duhongjunk es reklamaljunk. gondoljunk bele, hogy az o energiaja es kitartasa altal letezik a musor.
Zoltán
2013-03-15 04:35:11
Kedves Tibor,

nem szeretnék riadalmat kelteni, de ebben az internetes/számítógépes világban
szinte bármi előfordulhat.....

Előfordulhat, hogy Kubínyi Tamás internetes fórumával játszadoznak valakik, pl.
akik az adásokat is cenzúrázzák, a maguk módján.......

(És/)Vagy kifejezetten az Ön számítógépére szálltak rá, és azt buzerálják valakik;
hiszen nem kedvelt személlyé vált bizomyos körökben, mióta rendszeresen szereplője
lett egy abszolút nem politikailag korrekt, és a háttérhatalom által nem befolyásolt
mádium műsorának....

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem Maga az, aki rosszul csinál valamit; és ezek
a szemétládák mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellehetlenítsék a jó emberek
működését...

Nem könnyű manapság biztonságosan számítógépezni akkor, amikor a számítógépek
nagytöbbsége folyamatosan egy olyan "programot" hajt végre, amely egy Billl Gates
nevű illető elképzeléseire épül, aki -- ha máshogy nem megy -- szúnyogok által
irtja ki a Föld lakóit.....

Ezt a "program"-ot windowsnak nevezik, és a legtöbb ma létező személyi számítógépet
megfertőzték vele...
Nem kizárt, hogy az Ön számítógépe, Tibor, windows programmal fertőzött, és ezáltal
könnyű prédájává vált az olyasfajta embereknek, mint Bill Gates.....

Talán ha most azt mondom, hogy törölje le a számítógépéről, és felejtse el örökre,
akkor hirtelen azt gondolná, hogy minden elveszett...
Hát ne töröljön le mindent; mentse el azt, ami lényeges, és csak utána töröljön le
mindent. :o)


Azután pedig jöhet valami jobb.......
Kis Tibor
2013-03-15 01:57:15
Ezt most tényleg nem értem.
Kis Tibor
2013-03-15 01:56:20
Tud valaki segíteni ?
Az elmult napokban 4-5 beirásom tűnt el a semmibe az "Elküldés" gomb lenyomása után
Kiváncsi vagyok ez is így jár?
Én csinálok rosszul vmit?

előre is köszönettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-14 21:18:29
„Kubinyi Tamás által működtett oldalon”

Kisapám már Kubínyinak érzed magad? Tiéd a portál? Vagy mi? És ne fenyegetőzz! Mert nagyon ráfázhatsz!
Anonymus
2013-03-14 20:58:30
" 2013-03-14 20:14:17 vörös névvel jobb lehetne! "
Tudod Te egyáltalán mit írtál ? (vagy akartál írni valamit ?)
Anonymus
2013-03-14 20:57:01
" Jogotok az nincs és nem is lehet az igazsághoz "
Kinek érzed magad Te, hogy meghatározhatod,kiknek ,vagy kinek van joga az igazsághoz ?

Nem tudom mit akarsz ezen a Kubinyi Tamás által működtett oldalon, de jót nem,ahogy látom.
Anonymus
2013-03-14 20:42:22
Jogotok az nincs és nem is lehet az igazsághoz!, csak ocsmányul bíráltok és csak ósdi lejártósdit játszadoztok az igazságot képviselőkkel szemben a rabbidnál verd a nyálad kipástetű

2013-03-14 20:14:17
Anonymus
2013-03-14 20:39:30
2013-03-14 20:14:17 vörös névvel jobb lehetne!
Anonymus
2013-03-14 20:31:23
Veletek összefogni? A jaffajudákkal a múltal? Még a vércsoportunk sem egyezik a népcsoport és a magyar gént már, meg sem említem sz@rházi, és kopj le rólam mert nem fárasztom magam hülyékkel Vili?
Anonymus
2013-03-14 20:14:17
2013-03-14 17:47:55 !
AZ, HOGY NEM ÉRTED A NYELVÜNKET, NEM JELENTI, HOGY IGAZAD VAN.
A NYELVÜNKET EGYMÁS MEGÉRTÉSÉÉRT KELL használnunk.,
Valószínű, hogy Te a másik csoporthoz tartozol, a gyűlöletkeltőkhöz, akik nem dolgoznak és nem védik egymás és a megmaradás igazságát, hanem pontosan zavart keltve akadályozzák a megértést, az összefogást, miközben "megszerzik" javainkat.
Anonymus
2013-03-14 19:20:09
Üdvözlet Magyarok!

Jó étvágyat!


Embriószövettel a jobb ízekértCsokoládé, üdítő, csipsz, kozmetikum: az alapvető jogok hivatala vizsgálatot indított azokkal az élelmiszeripari és szépségápolási termékekkel kapcsolatban, amelyek emberi embriók sejtjeinek, szöveteinek felhasználásával készülnek.

Nem lehet pontosan tudni, hogy konkrétan miben van az embrionális veseszövetből készített HEK293 nevű komponens, de akár Magyarországon hozzáférhető arckrémekben, üdítőitalokban, édességekben, chipsekben is lehet.

Az emberi ízleléssel nem tesztelhető illat- és ízfokozó adalékanyagok a kozmetológiai-, üdítő- és élelmiszergyártók számára felbecsülhetetlen fontosságúak. Ezek fejlesztésénél újabban rendkívül népszerű a HEK293 (Human Embrionic Kidney) nevű sejtvonal, amelyet 1972-ben izoláltak emberi embriók veseszövetéből. Az Egyesült Államokban a HEK293 miatt az utóbbi hónapokban sok szó esett az embrionális sejtek szépség- és élelmiszeripari felhasználásáról, és most Magyarországon is vizsgálatot indít Dr. Szabó Marcel, a jövő nemzedékek érdekeinek védelméért felelős ombudsmanhelyettes.

Embriós csokoládé

A vizsgálat a magyar Egészségügyi Tudományos Tanáccsal együttműködésben azokra a termékekre koncentrál, amelyekkel kapcsolatban felmerül, hogy fejlesztésükben vagy a gyártási folyamat részeként embrionális sejteket vagy szöveteket használnak.

Dr. Szabó Marcel hétfői sajtótájékoztatóján nem sorolt fel konkrét gyártókat és konkrét termékeket, amelyek embrionális sejtek felhasználásával készülnek, de az amerikai sajtóból az utóbbi hónapokban tudható, hogy elsősorban a kaliforniai Senomyx vállalat partnercégeiről lehet szó. Ez a biotechnológiai vállalat a HEK293 sejtvonalba emberi ízérzékelő receptorok génjeit kódolja, majd a szóba jöhető ízfokozó molekulákat teszteli ezeken a receptorokon. Amelyek között a legerősebb a kölcsönhatás, arról feltételezik, hogy legjobban fokozza az emberi ízlelést. A technológia az ombudsman szerint komoly etikai kérdéseket vet fel, mivel emberi embriókból (konkrétan egy holland nő abortált magzatából) eredeztethető. Az Indexnek nyilatkozó sejtbiológusok szerint az embrionális sejtek és az élelmiszerek közötti kapcsolat távoli: az illat- és ízfokozó "közvetlenül nem találkozik" embrionális sejtekkel, azokat csak ezeknek az anyagoknak a tesztjéhez, rostálásához használják.

A HEK293 egy nagyon könnyen szaporítható sejtvonal, amelynek nagy mennyiségű sokszorosítása és előállítása laboratóriumi körülmények között megoldott, az ízfokozóhoz tehát nem kell újabb és újabb embriókat felhasználni. (Hasonló példa a HeLa nevű, kutatásokhoz használt sejtvonal, amelyet 1951-ben egyetlen beteg, a Henrietta Lacks nevű 30 éves nő méhnyakrák-daganatából vettek, és azóta is szaporítanak és használnak a legkülönbözőbb tudományos célokra. Egy 2012-es becslés szerint, ha az izolálásuk óta szaporított HeLa sejteket egymás mellé helyeznék, háromszor körbeérnék a Földet.)

A Senomyx-szal olyan gigavállalatokat hoztak hírbe az amerikai sajtóban, mint az üdítőgyártó Pepsi, az édességeket forgalmazó Nestlé, Cadbury Adams vagy például a Milka csokikat, Philadelphia sajtot forgalmazó Kraft Foods. Közülük a Pepsi és a Nestlé be is ismerte az együttműködést, azonban arra vonatkozóan semmilyen bizonyíték sincs, hogy ezek a népszerű termékeket gyártó gigacégek milyen természetű kapcsolatban állnak a Senomyx-szal. Illetve hogy az együttműködésük kiterjed-e arra, hogy csokoládéikban, üdítőikben alkalmazzák-e a HEK293-at. Dr. Szabó Marcel szerint azt sem lehet tudni pontosan, hogy a "jéghegy csúcsát" jelenti-e vagy más hasonló embrionális szövet-alapú anyagokat is használnak-e az élelmiszer- és kozmetológiai iparban.

Nem kötelező feltüntetni

Dr. Szabó Marcel, ombudsmanhelyettes azt mondta, az általa indított vizsgálat elsősorban fogyasztóvédelmi szempontokra támaszkodva a fogyasztói tudatosság erősítésére szolgál, amelynek végeredményeként akár olyan rendszert is el tud képzelni, hogy a termékek címkéjén szerepeljen az embrionális eredre utaló jelzés. A jelenlegi törvényi szabályozás a biotechnológiában az embriók felhasználását csak terápiás célokra teszi lehetővé, ugyanakkor sem Magyarországon, sem az EU-ban nem kötelezi a gyártókat arra, hogy az embrionális eredetű adalékanyagokat feltüntessék termékeiken. A kozmetikumokra és élelmiszerekre vonatkozó magyar termékcímkézési irányelvek szerint a sem összetevőnek, sem adalékanyagnak nem minősülő, de a termékekben jelenlevő anyagok feltüntetése nem kötelező a címkéken, ahogy az etikailag problémás eljárási módoké sem.

Dr. Szebik Imre, a Semmelweis Egyetem bioetikusa szerint elsősorban világnézeti és fogyasztóvédelmi kérdés az embrionális eredetű adalékanyagok szabályozása. Elmondta, hogy a magyar törvények értelmében az embriók felhasználása csak terápiás célokra, diagnosztikus, megelőzési és rehabilitációs eljárások esetén megengedett, például rosszindulatú betegségekkel kapcsolatos kutatások esetén.

Nem lehet tudni, hogy a Senomyx milyen technológiát használ az embrionális kutatásainál, de a megengedett orvosbiológiai kutatásokban rendszerint laboratóriumi közegben, mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriókat használnak fel, és úgy állítják elő a szükséges sejtvonalat. A bioetikus szerint nem ez az első eset, hogy az embrionális szövetek felhasználásával kapcsolatban etikai aggályok merülnek fel, például kötelező védőoltások (polio, rubeola) előállításakor is felhasználnak magzati sejteket.

Forrás: index.hu
Anonymus
2013-03-14 17:47:55
\„MAGYAR EMBER NEM GYŰLÜLKÖDIK ! „\

Nem hát a hülye magyar az nem az elvisel mindent a gyilkosait is szereti
Te barom! Te…
Anonymus
2013-03-14 17:41:37
Ki írt 11.45-kor ?
Miért érdekes a SZEMÉLYNÉV ? HA ELOLVASOD, MEGÉRTED ÉS VAN ÉRDEMI HOZZÁFŰZNI VALÓD, AKKOR TEDD MEG.
GYŰLÖLETKELTÉSSEL NE FÁRASSZAD MAGAD.
BENNEM NEM TUDSZ GYŰLÖLETET KELTENI...MAGYAR EMBER NEM GYŰLÜLKÖDIK !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.