Anonymus
2013-03-20 13:42:40
Ami Szaniszló Urat Illeti!
Semmi esetre sem szabad visszaadnia a díjat, kitűntetést!
Kérem, hogy fogadja meg a tanácsom! Az a megtörést jelentené!
Szenvedjenek ezek az alávaló mocskok a világ szégyenei!
Tisztelettel: H.E.
Anonymus
2013-03-20 13:33:55
max.egytértve! Gábor!
a zsidó trükkök ezreivel próbálkoznak!
Anonymus
2013-03-20 13:29:51
ma a magyar nép legfőbb ellensége a fidesz-neolib,neoprimitiv falkája!hiszen soros tenyészet isráéli műhely cigány/zsivány vezetéssel és likud talpnyalással /shékel párnán alszik ma már csak 100.000 idegen kommunyista gyökér követi órsósVIRGILKÉTEKET de ezek aprónéFLETÓ HÍVEI IS!!!a többi divsz-mszmp-mazsihisz/munkásőrrel már leszámoltunk 2010.ben!a szavazók a zsidó-keltazsidóarab ellen szavaztak 99.9% ban nem jobb-bal hanem anti-cionizmus SS-neonáci-likud-moszad-mazsihisz stb.ellen!!b.gábor
Anonymus
2013-03-20 12:28:12
2013-03-20 07:54:43
Veletek róthmanók veletek egyetérteni? hát hol élsz te ez még nem judaföld!
diktálni szeretnél kinek a Magyarságnak? csak a gógában a rabbidnál ott próbálkozz vori "king"!
Anonymus
2013-03-20 07:54:43
PiLiS-től :
Minden "szart" visszavonok, de gondolkodnom kell....
Megértem ha így van az "ellenségeskedéseket", de ...akkor is valahol, valami nincs rendben és ezt le kell rendezni és ebben csak ti, az otthoniak tudnak lépni, ha itt lenne a "dilema" akkor az megint más...-
Na most, nézd Szőnyi Kingát én is meggyűlöltem, mint a szart, de erről. majd inkább holnap részletesebben.
De amit akarok mondani ezzel kapcs. az az, hogy ellenséges nekem nem kell lennem sem Kingához, sem Emeséhez sem Hozzád - Nagy János?, Erika? HÁT NEM MINDEGY ?...és itt van az igazi gondom még ma...
Egyenlőre a lényeg, hogy megtudjak szólítani mindenkit, de láttam a kibeszélőn erről írtál valamit, ezért kell egy kis idő nekem...
Számomra egyenlőre kissé zavart a helyzet, de holnap tisztábban látok majd...remélem !
De valahol mindenképpen eggyetkell értenünk...majd erről holnap...
Üdv. mindenkinek.
Anonymus
2013-03-20 07:10:25
Így van ahogy írtad 07.01.45 ! A magyarságunk miatt lettünk ott üldözve , és ide is ide jöttek !
A Tamás kirúgása egyáltalán nem érdekelte őket , velünk ellentétben .
kisemese azt kérdezte : ki az a Kubinyi Tamás ?
A c-kus meg mikor látta , hogy mi mennyire fel vagyunk háborodva hogy a mi Tamásunkat kirúgták , akkor írt egy csöpögős írást a Tamás védelmében . De ez nem tűnt őszintének egyáltalán !!!
Anonymus
2013-03-20 07:01:45
beíró 2012.07.18 - 12:02 (174.oldal)
Vörös József
Hát ez meg ki?
Ez egy zsidesz pártag az echo tv kibeszelok.uw.hu; portálon teljesített szolgálatot szegedi tamás cenzorral kis emese nevezetű és cé kuss-al együtt
Különböző neveken névtelenül más nevében irogattak és bomlasztották az igaz Magyar véleményeket, tényeket, megállapításokat!
Reggeltől-estig rajta voltak a portálon. Még mielőtt megszüntették a portált, (mert már nem tudták kontrolálni az Igaz Magyarok kialakuló egységét átszivárogtak
Erre az oldalra bomlasztani! Neveket akarnak tudni! listázni akarnak, azt akarják tudni, hogy kik a hangadók! Minden eszközzel megakadályozni, azt hogy összetartson a Magyarság! Hogy kik állnak ezek mögött azt nem nehéz kitalálni!
Anonymus
2013-03-20 06:53:22
PiLiS-től :
:o)
Anonymus
2013-03-20 06:52:33
PiLiS-től :
Erika !
te lennél a PiLiS (?????????) kis kaméleon !
* kutya anyád !
Anonymus
2013-03-20 06:50:19
Helló...." Erika "
...Pilis(???????)
...Vajda(??????)
...Nagypál2 (???)........ PiLiS (??????????????????????)
A négyfejü kuta anyád !
Te mocsok kaméleon, ezért megfizetsz te 4 fejükutya :)
Anonymus
2013-03-20 06:18:14
Mily kaka ügy váltózsírozó bakterka ha becsípödik a lábad a váltóközé és a semafor áll jön a vonat!
no azé mán nő legyíl idegbetegovics!
Anonymus
2013-03-20 06:13:26
Vicsorász !
"54:31"
Ezt így ahogy van, pakold össze és címezd az anyádnak te talmudos Bunkófarok ! :
"""Azt hissem kisz büdöskekék kisz bogárkák aranyfos cillag aim hugy elíggé világos vótam!
Nem de HE?
Vagy nyetálaan teán kisz ótvarkakik azt –e hissiTek hugy cak így mög úgy-e viccel ős kedvbűl cak így mög úgy-e nem –e figyől ti tekek sönki sem? He?"""
Akadjon meg a torkodon, te torkos borz !
Már mondtam, hogy húzd vissza azt a kacsa lábadat mielőtt szivesen rádlépek te Névnélküli seggjuk !
Hát te meg honnan a szarból bújtál ki különben is, melyik seggből, szarvirág ?
Nem mész vissza az édesanyádba te bunkó ?! Ki látott már ilyen...Mátészalkai ! Nahát !
Ha nem tünsz el a barlangodba vissza te pávián apád nyakát itt fogom a zsebemben,
mindjárt megfojtom, te rozsdásszög !
Ha meg éjjel még is kitalálnál és felnézel az égre azt a fényes dolgot ne dobáld le kaviccsal, kövekkel,
az jó ott ahol van farok, éjszaka az világít !
Az a Hold te buzgóborz...., még ilyet !
-Remélem nincs harag, na azért ! -
Anonymus
2013-03-19 21:02:25
Üdvözlet Magyarok!
Ha Szaniszló műsorvezető urat eltávolítják a "zöld" tv-től, akkor már "csak " a takarítók lesznek ott keresztények!
Izrael nagykövete: "A sajnálkozás kevés és késő",
Ilan Mor Lázár Jánossal, a Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottság irányítójával. Parancsokat osztogat a gyarmaton
Ezt a közleményt tette közzé az izraeli nagykövetség honlapján:
Megdöbbenéssel értesültem róla, hogy 2013. március 15. alkalmából Szaniszló Ferencet, az EchoTV műsorvezetőjét Táncsics-díjjal tüntették ki. Sajnálatos, hogy ezt a díjat egy olyan újságírónak ítélték oda, aki nyíltan antiszemita, Izrael-ellenes összeesküvés-elméleteket terjeszt, s azt hirdeti, hogy ’Izraelből űzzék ki a zsidó állampolgárokat’, s Izraelt terrorista államnak minősíti. Ez az újságíró Izraelt tekinti ’minden gonoszság forrásának a világban’, s nyíltan megkérdőjelezi a zsidó állam létezésének legitimitását.
Ez az újságíró ugyanazt a terminológiát használja, ugyanazokat az elveket hirdeti, mint a Hamász szélsőséges terrorszervezet, Ahmadinezsád iráni elnök, mindkettőjükhöz hasonlóan Izrael Állam lerombolását kívánja. Egy a kitüntetett magyar újságíró csatlakozik hozzájuk és más Izrael-ellenes és antiszemita erőkhöz, nyíltan támogatva torz elképzeléseiket műsorában az EchoTV-n.
Elméletei nem kaphatnak helyet egy olyan szabad és demokratikus társadalomban, mint Magyarországé. Még az állami médiahatóság is büntetést szabott ki korábban Szaniszlónak az EchoTV-ben elhangzott, zsidó- és romaellenes megjegyzései miatt. Állásfoglalásai az európai és magyarországi új antiszemitizmus klasszikus példái. Ezek a gyűlölet szavai Izrael, a zsidó állam és a zsidó nép ellen, a szabad világ alapvető, demokratikus értékei ellen.
Ezt az embert és gondolatait el kell utasítani, s nem kitüntetni kellett volna. Felhívom a magyar kormányt, hogy tegyen meg minden szükséges lépést, s vonják vissza ezt a díjat, amelyet a nem megfelelő személynek, s elfogadhatatlan okokból adományoztak. Miközben Izrael és Magyarország együttműködik az antiszemitizmus elleni küzdelemben, az ilyen kitüntetések negatív benyomást keltenek, s rossz irányban vezetnek bennünket.
Őszintén remélem és kívánom, hogy visszavonják e díjat, s minél előbb, annál jobb...
Ilan Mor
Izrael Állam nagykövete
Budapest, 2013. március 18.
Anonymus
2013-03-19 11:54:31
issorássz!
Tehát te még mielőtt teljesen lenulláznátok magatokat tököskisz Tekes hernyók kisz dolgozói kis porszemkék húzzatok el gyorsiramban a nemzeti portálokról!
Mert a kubatovoktevek bukni fognak nagyobb szinten is!
Azt hissem kisz büdöskekék kisz bogárkák aranyfos cillag aim hugy elíggé világos vótam!
Nem de HE?
Vagy nyetálaan teán kisz ótvarkakik azt –e hissiTek hugy cak így mög úgy-e viccel ős kedvbűl cak így mög úgy-e nem –e figyől ti tekek sönki sem? He?
Anonymus
2013-03-18 22:34:52
Anonymus
2013-03-18 19:54:31
Én is neked 19.51.04 .
Anonymus
2013-03-18 19:52:52
kisemese az ÁKTV nem neked szól , és ezért nincs nálad adás ! Vili ?
Anonymus
2013-03-18 19:51:04
2013-03-18 19:39:35-nek: Örülök, hogy a félreértéstől eljutottunk az egyetértésig! És mindezt röpke fél óra alatt! - Sok sikert kívánok!
Anonymus
2013-03-18 19:45:13
kiszemesze ne fogd vissza magad te kisz hamisz te! Mi a francot keresel te itt! húzz a fajtáidhoz a zsidesz oldalra!
Anonymus
2013-03-18 19:40:17
kisemese te az echot bámuld a bézsédet meg viktorkádat a kiszpöchét!