Kis Tibor
2013-03-22 21:11:08
A devizahitel-bűncselekményt és a kettős állampolgárság ügyét azért tartom a legfontosabbnak, mert ha van remény a változásra, akkor e két dologban lehetne a leghamarabbi és sikeres változást elérni .( hogy miért nem akarom már ragozni). Korántsem értünk még a végére semelyiknek sem.
üdv. Kis Tibor
Kis Tibor
2013-03-22 21:04:31
Mai adás jó volt,
1, Engem már hosszú ideje ugyanazok foglalkoztatnak, amelyeket ma Kubinyi Tamás kérdésként, félig végig levezetett vagy éppen félig megfogalmazott tényként
mondott el.
2, A mellettünk lévő kibeszélőben péter123 által rögzitettek azt gondolom a lényegét tekintve a valóságot vizionálják. ( lehet időbeli vagy az események sorrendjében eltérés, de ezek a lényeget nem érintő esetleges változások.)
3, Nincs - és szerintem egyikünknek sincs - biztos áttekintése a világban folyó változások valódi terjedelméről, mélységéröl , igazi jelentőségükről, közvetlenül minket magyarokat érintő következményeikről. ( usa-n belül űj had- külügyi vezetés nyilatkozatai, a dél-amerikai ellenállás valodi természete, az új jezsuita pápaság valódi törekvései, a BRICS országok ereje, valodi természete, a közel-kelet és az arab világ ?? , hogy csak néhány kulcs problémát érintsek )
De talán és remélem van még remény a magyar változásra.
Sajnos , két kimenettel számolni kell: Magyarországot Gázáh-vá teszik, végre hajtva a régota működő ( és gondolom többször megújitott tervet, amelyeről mi részben tudhatunk a több mint 100 éves jegyzőkönyvekből.) vagy Szíriává válunk és itt vívják meg a talán legfontosabb csatát a fejünk felett tornyosuló erők.
Ha csak ez a két kimenet képzelhető el, akkor a végeredményét tekintve mindegy, már csak a "mag-népe" kűldetés tudatunk marad számunkra.
Remélem , hogy nincs így, hogy még számbelileg és minőségben is elegen vagyunk , hogy befolyásolhatjuk sorsunk alakulását ( szabadság-önrendelkezés-önellátás)
Ezért szeretném már egy ideje az érdemi beszélgetés irányába tematizálni a fórumot.
Partnerek vagytok ebben vagy a fentieket totál marhaságnak vélitek ?
Mit tenyünk sosunk jobbrafordításáért ? Ez a kérdés,beszéljük meg, a konkrét igazságok, mozgósitó cselekvési lehetőségek közös megfogalmazásával.
üdvözlettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-22 20:48:37
Barta Zsó fika! vagy gró fika!?
Anonymus
2013-03-22 20:20:51
Én is itt vagyok a szomszéd Orsika, nehogy kihagyjatok a sorból!
Anonymus
2013-03-22 20:17:16
Mi a helyzet, Koncz, szégyent hozol az Anonymusokra? A vak is látja, hogy saját magaddal párbeszélgetsz mások nevében !
Menj orvoshoz, aggasztó az állapotod! De előbb mosd ki a pofád a szennytől!
Amilyen a madár, olyan a szólása!
Herbert Kata, hitves és Barta Zsófi - Holdviola, szerető
Anonymus
2013-03-22 19:55:05
Ejnye kis ! Hát hogy viselkedsz , nem szégyenled magad ! Ennyire beletrafáltam ?
Anonymus
2013-03-22 19:50:54
Te meg dörgölőzől az anyádphecsájába te bunkó-paraszt,
névtelen-gerinctelen megmondfósenki !
Nem hagylak te elbizakodott mindenki seggében bújkáló szar, büdösbogár.
Nyakadra lépek a másik, a mégnagyobb bunkóddal eggyütt, ahogy csak errejárok !
Busafejü, vadúl f@. tnyaló borzok
Anonymus
2013-03-22 12:53:05
kis te ahelyett hogy itt dörgölődzöl a Tamásnak , inkább REAGÁLJ a 2013.03.21.
20.46.13 -kor írtakra ! Itt az idő hogy színt vallj , ki vagy te ? DE NEM FOGSZ !!
Anonymus
2013-03-22 10:57:24
és akko akko mia fenne lenne hogyha ha figyelmíztöt a gíped!
Kia z úr a háznál He?
Anonymus
2013-03-22 08:51:00
Alant írónak nagyon várjuk az élő adásba elmondott véleményt ,ezt már többen kérték ! Reakció ?
Anonymus
2013-03-22 08:31:11
A "kis" Tibor, jó, hogy nem kicsi Tibor, immár!
Kis Tibor
2013-03-21 22:33:26
T. BGábor,
Függetlenül, hogy nem vagy azonos a másik Gáborral, fontos megállapitásokat teszel,
én ugyanigx látom
üdv kis Tibor
Anonymus
2013-03-21 20:46:13
kisemese te nap mint nap lebuktatod saját magad . Ha be lennél jelentkezve a Tamásnál , azonnali üzenetben közölhetnéd vele hogy nincs nálad adás .Erre a Tamás élő műsorban válaszolna neked , miután beolvasná az üzenetedet . Persze a neveddel együtt .
Nem kéne már itt erőlködnöd , erre most reagálhatnál , de nem fogsz !
BGabor
2013-03-21 20:44:27
Újabb "jobb oldali" lap leplezte le magát, ezúttal a Heti Válasz c. hetilap hangoztatta, hogy Szaniszló Ferenc ellen lépett fel.
Ma már a "jobb oldal" elnevezés is elvesztette értelmét olyan szempontból , hogy ki vagy mi a nemzeti...
A Heti Válasz két pártot reklámoz: Fidesz és Bajnai, tele van velük a lap. Cél: az emberek két pártban gondolkodjanak (hisz mindkettő ugyanazt az idegen ördögöt szolgálja).
A Fidesz "bal oldali " rémisztgető reklámja is reklám a baloldalnak.
Példa az első EP választás, amikor az SZDSZ reklámozta a Jobbikot. Az akkor még ismeretlen jobbik be is robbant a köztudatba, megosztva az akkor még jobb oldali szavazókat. (a Jobbik ma már nem kap ingyen reklámot).
Szaniszló Ferenc legújabb műsora csodálatos volt! Időben fellépet, remek gondolatmenettel leforrázta a rá támadókat, ami egyben jelzés értékű is, hisz a Fidesz nem állt ki mellette, sőt a Balog miniszter a weboldalán azt hangoztatta, hogy Szaniszló Ferenc gondolatai "a Kormány értékrendjével összeegyeztethetetlenek".
FIDESZ=ZSIDESZ és ezt most már egyre nyíltabban művelik.
(megj.: nem vagyok azonos a betelefonáló Gáborral)
Anonymus
2013-03-21 19:39:58
Erre kis nem reagál egyáltalán , mert megint és újra lebukna a féreg . Nem azért van itt , hogy betelefonáljon tudja ezt minden Magyar !
Anonymus
2013-03-21 19:36:56
kisemese csatlakozom az előttem szólókhoz aki ilyen okos,mindenkit kioszt mutassa meg mit tud telefonáljon be.
Anonymus
2013-03-21 19:31:21
a hátsódba nyúlhatnának már bele kisemese, hogy elhúzd a beledet innen!
Anonymus
2013-03-21 18:44:03
kisemese nyald ki a zszideszes miniszterelnököd sejhaját.
Anonymus
2013-03-20 18:32:18
a hir mög az echon van azt nézzed kiszemese
Anonymus
2013-03-20 18:15:54
kis ne szólj a Magyarok dolgába ! Fölényes és nagyképű volt a főnököd , és még a nadrágját is huzigálta egyfolytában .
Nincs benne semmi alázat , pedig a nép szolgája kellene hogy legyen . Támogatottsága 0 +0 . Kár mást hazudni .