Anonymus
2013-03-27 01:41:12
a kis emese a echo csintalan állati hordájához tartozik?!szőnyi brúgó kinga-miskolci judeai laccsolos elika-stadler"primitiv tel avivi"marcsa!ehhez az állati fideszes dögkeselyűkhöz a XII.ker ávósaihoz a "védegyletes sioni barmokhoz??!!?? vámos-mazsihisz agyagedényekhez...órsós köcsögdudáihoz...!?b.gábor
Kis Tibor
2013-03-26 22:43:21
Kedves Emilia,
Az adásban azt mondtam:
- ezt a filmet már régebben ( vmikor a 90-s évek) már láttam, ez "újratöltés"
- új fejlemény, hogy a vért a frigyládával kapcsolják össze, és ez elgondolkoztató,
- régebben beszélgettem körzeti orvossal , és ha jól tudom, kromoszóma vizsgálatot csak fehér vérsejtekből tudnak elvégezni, és a "szakszerű" ismertetésben a fehér vérsejtekről egy szó sem volt, és ezek max néhány tíz évnyi időt "élhetnek" meg
- egy hozzáértő orvos ( pld az állitolagos izraeli laborból) 2 perc alatt helyére tudná tenni a dolgokat.
Valószinű nem véletlen, hogy ilyen megszólalás nem kering a hálón.
Persze ettől még lehet az isteni természetre gondolni, de dzerintem inkább Tamás kumrámi réztekercseire hajazik a téma.
üdv. Kis Tibor
Anonymus
2013-03-26 20:06:05
Én pedig JHVH-tól határolódok el! A Gnosztikus Magyarország előadássorozat után azt reméltem, hogy a ÁKTV nézői és betelefonálói immár tudják, hogy nem bűnbe esés, hanem megvilágosodás történt. A gnosztikus iratokban Jézus kijelenti, hogy ő volt az, akit az ún. szentírásban a gyümölcsöt kínálgató kígyóként emlegetnek.
Anonymus
2013-03-26 06:32:04
Minek képzeled magad hogy mindíg ide firkálsz.Kit érdekel hogy mi van veled.Nincs értelmed hogy nem veszed észre hogy itt csak útálnak téged.Minél többet írsz annál többen undorodnak tőled.
Anonymus
2013-03-25 19:52:29
NO ITT IS TE VAGY 2-SZER IS MÉG NÉVTELENÜL IS.
Anonymus
2013-03-23 02:29:08
névtelen-gerinctelen anonym pisis 19.50.54
AZ ELSO SOROD UTAN MAR FELTUNO VAGY. NAGYON JO TEMAK VOLTAK MA IS, INKABB EZEKRE KONCENTRALNAL, MINT A KEDVENCEDET VEDNED SZOKASOD SZERINT szidva a nevteleneket NYAKRA- FORE. EZZEL SOKKAL TOBBRE MENNENK., MEGHA UJRA NEVTELEN IS LESZEL..
Anonymus
2013-03-23 00:38:53
Jó akkor nagyemese vagyok, ha így jelentkezem be akkor jobb ? Nincs jelentősége a valódi nevemet írnám sem lenne más ismeretlen lennék én ritkán szólok hozzá. Annyira elkeserítő ami itt folyik,hogy nem érdemes ide jönni meg elolvasni a beírásokat sem.
Anonymus
2013-03-23 00:21:35
Anonymus
2013-03-22 23:00:48
2013-03-22 22:55:02 no ja már kezd megveszni!
Anonymus
2013-03-22 22:55:02
" Én vevő vagyok Kis Tibor javaslatára " még a nyála is csorog kisemesének .
Anonymus
2013-03-22 22:12:57
Nem tudod tán , hogy kell ? Bejelölöd a Tamás Skype-nevét , és Ő visszajelöl ! Ennyi kisemese !
Anonymus
2013-03-22 21:57:39
Ahhoz előbb be kellene jelentkezni a Tamáshoz ! Ugye kisemese ?
Anonymus
2013-03-22 21:50:59
kisemese élő adásban !!!!!!
Anonymus
2013-03-22 21:43:36
kisemese te inkább ne üsd az orrod a Magyarok dolgába ! Inkább arról csicseregj , arról nyilatkozz amit tegnap 20.46.13-kor kérdeztek tőled ? Ne sumákolj kis !
Kis Tibor
2013-03-22 21:11:08
A devizahitel-bűncselekményt és a kettős állampolgárság ügyét azért tartom a legfontosabbnak, mert ha van remény a változásra, akkor e két dologban lehetne a leghamarabbi és sikeres változást elérni .( hogy miért nem akarom már ragozni). Korántsem értünk még a végére semelyiknek sem.
üdv. Kis Tibor
Kis Tibor
2013-03-22 21:04:31
Mai adás jó volt,
1, Engem már hosszú ideje ugyanazok foglalkoztatnak, amelyeket ma Kubinyi Tamás kérdésként, félig végig levezetett vagy éppen félig megfogalmazott tényként
mondott el.
2, A mellettünk lévő kibeszélőben péter123 által rögzitettek azt gondolom a lényegét tekintve a valóságot vizionálják. ( lehet időbeli vagy az események sorrendjében eltérés, de ezek a lényeget nem érintő esetleges változások.)
3, Nincs - és szerintem egyikünknek sincs - biztos áttekintése a világban folyó változások valódi terjedelméről, mélységéröl , igazi jelentőségükről, közvetlenül minket magyarokat érintő következményeikről. ( usa-n belül űj had- külügyi vezetés nyilatkozatai, a dél-amerikai ellenállás valodi természete, az új jezsuita pápaság valódi törekvései, a BRICS országok ereje, valodi természete, a közel-kelet és az arab világ ?? , hogy csak néhány kulcs problémát érintsek )
De talán és remélem van még remény a magyar változásra.
Sajnos , két kimenettel számolni kell: Magyarországot Gázáh-vá teszik, végre hajtva a régota működő ( és gondolom többször megújitott tervet, amelyeről mi részben tudhatunk a több mint 100 éves jegyzőkönyvekből.) vagy Szíriává válunk és itt vívják meg a talán legfontosabb csatát a fejünk felett tornyosuló erők.
Ha csak ez a két kimenet képzelhető el, akkor a végeredményét tekintve mindegy, már csak a "mag-népe" kűldetés tudatunk marad számunkra.
Remélem , hogy nincs így, hogy még számbelileg és minőségben is elegen vagyunk , hogy befolyásolhatjuk sorsunk alakulását ( szabadság-önrendelkezés-önellátás)
Ezért szeretném már egy ideje az érdemi beszélgetés irányába tematizálni a fórumot.
Partnerek vagytok ebben vagy a fentieket totál marhaságnak vélitek ?
Mit tenyünk sosunk jobbrafordításáért ? Ez a kérdés,beszéljük meg, a konkrét igazságok, mozgósitó cselekvési lehetőségek közös megfogalmazásával.
üdvözlettel: Kis Tibor
Anonymus
2013-03-22 20:48:37
Barta Zsó fika! vagy gró fika!?
Anonymus
2013-03-22 20:20:51
Én is itt vagyok a szomszéd Orsika, nehogy kihagyjatok a sorból!
Anonymus
2013-03-22 20:17:16
Mi a helyzet, Koncz, szégyent hozol az Anonymusokra? A vak is látja, hogy saját magaddal párbeszélgetsz mások nevében !
Menj orvoshoz, aggasztó az állapotod! De előbb mosd ki a pofád a szennytől!
Amilyen a madár, olyan a szólása!
Herbert Kata, hitves és Barta Zsófi - Holdviola, szerető
Anonymus
2013-03-22 19:55:05
Ejnye kis ! Hát hogy viselkedsz , nem szégyenled magad ! Ennyire beletrafáltam ?