Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:33:07
"Anonymus
2013-03-30 13:28:08"

Adj egy elérhetőséget aztán majd megbeszéljük a problémát!
Anonymus
2013-03-30 13:32:34
Még ne örülj te sebhelyes arcú, majd csak akkor vigyoroghatsz te zsindex töltelék amikor örökmosolyt kapsz a szép vastag bőrű arcocskádra!
Anonymus
2013-03-30 13:28:08
Van arcod rendesen! Szép hízott egó...... De sajnos nálam nem jön be spionfióka. Tamás pénzügyeit nem akarod intézni?
Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:18:46
"Anonymus
2013-03-30 13:05:14"

Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Anonymus
2013-03-30 13:05:14
Már ketten is szívjátok Tamás vérét?
""És nagyon nem tetszik az, hogy olyan emberek beszélnek,
sok esetben 30-40 percen keresztül a semmiről,akiknek fogalmuk sincs a valódi életről,mert álomvilágban élnek!"" Ebből adódóan Kubínyi Tamás barátomért én sokkal többet tettem mint ti összesen.""

A Vonó zsidó-cigány jóbbik spionnak csorgasd a nyálad, meg az önmagával beszélgető menórás "munkatársaddal" alapítsatok pártot Likud néven! Gerinctelen csúszómászó kipás férgek! Viszkető nyakatokra hamarosan kender kerül!
Anonymus
2013-03-30 12:07:57
Ez rád is vonatkozik elmebetegek vöröskéje az "úsábú"l! És szorgalmasan járj a kezelésekre nehogy elfelejtsd ! (2013-03-30 12:03:16)
Anonymus
2013-03-30 12:03:16
2013-03-30 08:07:21 Még ne örülj te sebhelyes arcú, majd csak akkor vigyoroghatsz te zsindex töltelék amikor örökmosolyt kapsz a szép vastag bőrű arcocskádra! kisstadleremese! Névvel jobb lett volna! lázas anonymusz tífuszos búgócsigabanya! Lehet hogy meg leszel locsolva egy kis töm(j)énnyel te szénarcú széparcú!
A Pestlőrinci Gáborról meg kopi! kopi! De gyorsan!
Anonymus
2013-03-30 08:07:21
Jó nagy arcod van! A szép kerek hízott egódból kiengedhetnél néhány bárt! Akkor talán gondolkodni is képes leszel. Vagy akkor se? Jól jönne egy "kilakoltatás" akkor némiképp lehűtheted a tüzes véred! Amúgy meg ne másban keresd a szálkát, hanem a magad szeméből kivehetnéd a gerendát nagy arc!
Majd ha saját televíziód lesz, ott a saját szád íze szerint vezetheted műsoraidat, és kritizálhatod -szelektálhatod- a betelefonálókat is! Judapesti!

"""Én kiveszem a részem a televízió működtetéséből!

Ami annyit jelent,hogy fizetem azt az 1000 forintos előfizetési díjat,ami szükséges ahhoz,hogy ez a televízió megmaradjon!
Jóval többet is fizettem már a hosszú évek alatt.Éppen azért,mert tudtam,hogy a hazámat szolgálom akkor,ha
egy közismert jó magyar embernek segítek!

Ebből adódóan Kubínyi Tamás barátomért én sokkal többet tettem mint ti összesen.

Ezért úgy gondolom adott esetben kritizálhatok is.

És nagyon nem tetszik az, hogy olyan emberek beszélnek,
sok esetben 30-40 percen keresztül a semmiről,akiknek fogalmuk sincs a valódi életről,mert álomvilágban élnek!

Ezzel még nem is lenne gondom,mert buta - kollaboránsokból
van bőven ebben az országban csak azért nehogy már
két betelefonáló "magánszáma" legyen egy beszélgetős műsor!

Tessék odaengedni a többi hallgatót is...""""
Anonymus
2013-03-30 06:52:05
Emesének.Honnan veszed hogy a Péternek nem tetszett ahogy Tamás teszi a dolgát.Szállj már le a Péterről akinek hogy bele másztál a családjába.Szégyeld magad.Seperj A TE HÁZAD TÁJÁN, VAN BŐVEN SEPERNI VALÓD. OKOS TOJÁS.
Anonymus
2013-03-30 06:50:55
Igaza van Pestszentlőrinci Gábornak, itt van például ez a Kis a motolla szája be nem áll, akár 40 percig hadar egyfolytában a lényegtelen civiljeiről, másoktól veszi el az időt.
Anonymus
2013-03-30 05:25:13
Klárinak: ezt találtam a neten:

Tisztelt Műsorvezető Úr!
Nézem a Kibeszélő műsorát és hallom a sok okos hozzászólást,hogy nekünk itt vidéken mit kéne tennünk,hogy ne halljunk éhen.Nekünk is van kertünk,műveljük is,de sajnos aki ezzel foglalkozik az tudja hogy pár éve szinte semmi nem terem,amit el lehetne tárolni,nekünk pl a krumpli évek óta nem sikerül,a többi növényt meg locsolni kell a méreg drága vízzel.Aki ebbe nincs benne nem tudja miről beszél! az állatokat azért nem tartják,mert nagyon drága a gabona,nem a tsz idejébe élünk!Én is és a férjem is szeptemberbe elveszítettük az állásunkat és mivel 51 évesek vagyunk nem kapkodnak utánunk a munka adók,sőt mondhatnám nem kellünk sehova.Koreai cégnél dolgoztunk elég volt elviselni amit a dolgozókkal műveltek,írhatnám rabszolgaként dolgoztunk,de fönt tudtuk tartani a háztartásunkat.Most ezzel az új törvénnyel hogy egy családba csak egy ember kaphat álláskeresési járadékot az éhenhalásba taszították a családomat.Ebből kéne 3-nak megélni.Szóval nem tudok semmit kifizetni és nincs segítség! A fidesz közeli polgármesterünk és Jegyző asszonyunk ma kijelentette sajnálja nem tud segíteni,tehát nem fölfelé húzzák a családokat hanem lenyomják.milyen középosztályról beszélnek??akik falun is lenyúlják az állami támogatásokat?Nincs munka ez tény!közmunka se,mert falun bizony a rokonoké az elsőbbség,senkinek nincs aki nem közelálló,de van aki már 8 éve közmunkás,a saját családtagjaiknak kreálnak állásokat!Egy okos ötletet mondjon a Miniszter Úr,mert a közép osztály amiről ő álmodozik nem fog munkát adni a megmaradt adóforintjaikon.És kikből is áll ez a középosztály?Szóval nem mindenki bűnöző aki segélyt kap,sajnos itt a falunkba is ezt a korosztályt érinti a munkanélküliség,ne higgye azt senki,hogy megadják a 16%-ot a munkaadók,nem hanem kidobják a munkásokat.Még egy furcsaságot is megosztok önnel,a frász jön rám mikor arról beszél,hogy gyermekek kellenek,kinek?A menyem már nem kapott semmilyen támogatást,mert ő is elvesztette a munkáját és a fiam keres 100.000ft,három főre kiszámolva elég volt csak,hogy közben terhes lett méghozzá iker lányokat várunk áprilisba és otthonról kell fizetniük a tb,mert nem jár neki orvosi ellátás a kötelező orvosi vizsgálatra!Becsületesen dolgozó magyar nő!Hát ezek a furcsaságok.Köszönöm,hogy elolvasta az írásomat,de már unom,hogy a mezőgazdasággal akarnak itt előbbre jutni.Ahhoz nagyon nagy beruházások kellenének,mert ez a klima már nem az mint évekkel ezelőtt!Tisztelettel B.


Kedves Asszonyom, látom nagyon elkeseredett, ami sok szempontból megértek, mégis arra kérem, ne hagyja, hogy a pénzkérdés elvegye a józan eszét. A gyermekeket nem lehet beárazni, mert akkor sem Ön, sem más nem született volna meg. A középosztály ott kezdődik, ahol van létbiztonság, tehát a segélyből tervezett élet valami egészen más, inkább proletár lét. Ebből nyújt némi kiemelkedést a föld megművelése, már ha van rá lehetőség. Nem tudok az Ön cipőjében járni, abban mégis biztos vagyok, hogy energiái megfelelő irányításával a jelenlegi helyzetből el lehet mozdulni. A negatív energiák Önt rombolják elsősorban, tehát arra egyetlen szót se pazaroljon. Tudom milyen nyomorúságos időket élünk, az egész ország egyetlen láger, mégsem kell lepusztult rabok szintjére süllyednünk. A Jóisten nem arra teremtette az embert, hogy nyomorogjon, a jólét nem ételben, italban, betétkönyvben, birtokban mutatkozik meg leginkább, hanem lelki nemességben. Olvasson egy jó könyvet, szakadjon el teljesen a gondjaitól, meglátja érdekes lesz visszatérni bele, és a megoldást is hamarabb megtalálja. Segíts magadon, az Isten is megsegít - szoktuk mondani, most inkább tegyük. Mikor volt hívő emberek között utoljára? A Szentírással való találkozás ad lelkierőt a bajok elviseléséhez. Vegye elő. És bízzon a sorsban, a Teremtőben, a felemelkedésben, készüljön, hogy ha gazdag lesz, vagy az fia, unokája lesz az, legyen neki mit mondania.

Tisztelettel: Kubínyi Tamás
Kis Tibor
2013-03-30 05:05:07
Engem érdekelne, nagyon is.

üdv Kis Tibor
Anonymus
2013-03-29 23:57:03
Mindszenthy Jozsef biboros, hercegprimas urat emlitette Tamas. Nekem volt egy csodalatos "kozvetve" talalkozasom a biboros urral.
6 honapja tartozkodtam Kaliforniaban, egy nagyon rendes nemet csaladnal dolgoztam haztartasi alkalmazottkent, mert segiteni akartam a kislanyomnak, aki hazassagkotes elott allt. Minden vasarnap u.abba a templomba mentunk, de majus 2. vasarnapjan (itt ekkor van anyak napja) egy masikba, ahol az atya Mindszenthy Jozseftol olvasott fel egy kis reszletet az edesanyakrol szolo konyvebol. Evekkel kesobb egy masik paptol u.ezt hallottam egy masik varosban. Amikor el akartam "dicsekedni" azzal, hogy en is Magyarorszagrol szarmazom, az atya elmondta, hogy o szemelyesen is talalkozott vele. Ha esetleg valakit erdekel a biboros ur velemenye az edesanyakrol, akkor megprobalom megkeresni.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 23:19:44
I.Orbán is kint volt az utakon. :)

Persze napokkal később!

NEM LESZÜNK GYARMAT! :))))))))))))))))))

És új országot építünk! Etiópiát...
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 23:17:06
*javítás *tudom
Anonymus
2013-03-29 23:00:54
Igazad van Gábor 15-én írtad , most visszakerestem . De 14-én az utakon megállt a forgalom , és ez több mint egy napig tartott .
Anonymus
2013-03-29 22:54:00
Biztos hogy 14-én volt , munkanapon ! Voltam a helyi Jobbikos rendezvényen délután , cudar idő volt és akkor már állt a forgalom az M 7-esen .
Egyébként meg barátoktól azt hallottam , hogy a civilek segítettek a bajba jutottakon . Kilométereket gyalogoltak hogy ételt italt vigyenek az embereknek . A fidesz meg megveregette a saját vállát .
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 22:44:20
Amire gondolsz azt nem '14-én,hanem '15-én írtam!

Mi a gond?

Mert valóban azt írtam,hogy nem értem az embereket,miért kellett autóba ülniük Március 15.-én akkor,amikor
napokkal előtte már bemondták a rádióban:hogy aki teheti az ne induljon útnak...
Akkor?

Persze tudom vannak egyéni esetek.Meg gondolom,hogy Március 15.-én valakinek dolgoznia kellett...
Bár a közalkalmazottakon kívül nem tudok kik lehettek még azok...
Anonymus
2013-03-29 22:35:06
Azért hogy őszinték legyünk Gábor , tragikus a helyzetünk , de talán még annál is rosszabb . Meglepődtem 14-én mikor azt írtad hogy , nem érted az embereket ! miért ültek autóba . Te azt elhiszed nekem, hogy egy nagyon közeli családtagom, amikor reggel bemegy a munkahelyére , akkor tudja meg hogy hova kell neki menni dolgozni ! Akkor éppen Pécsre kellet mennie , és szerencsére haza tudott jönni .
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 22:31:02
Persze aki akar az fizessen be havi 50 ezer forintot Tamás számlájára és akkor még a két órás adásidőt is lebeszélheti...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.