Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:33:07
"Anonymus
2013-03-30 13:28:08"
Adj egy elérhetőséget aztán majd megbeszéljük a problémát!
Anonymus
2013-03-30 13:32:34
Még ne örülj te sebhelyes arcú, majd csak akkor vigyoroghatsz te zsindex töltelék amikor örökmosolyt kapsz a szép vastag bőrű arcocskádra!
Anonymus
2013-03-30 13:28:08
Van arcod rendesen! Szép hízott egó...... De sajnos nálam nem jön be spionfióka. Tamás pénzügyeit nem akarod intézni?
Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:18:46
"Anonymus
2013-03-30 13:05:14"
Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Anonymus
2013-03-30 13:05:14
Már ketten is szívjátok Tamás vérét?
""És nagyon nem tetszik az, hogy olyan emberek beszélnek,
sok esetben 30-40 percen keresztül a semmiről,akiknek fogalmuk sincs a valódi életről,mert álomvilágban élnek!"" Ebből adódóan Kubínyi Tamás barátomért én sokkal többet tettem mint ti összesen.""
A Vonó zsidó-cigány jóbbik spionnak csorgasd a nyálad, meg az önmagával beszélgető menórás "munkatársaddal" alapítsatok pártot Likud néven! Gerinctelen csúszómászó kipás férgek! Viszkető nyakatokra hamarosan kender kerül!
Anonymus
2013-03-30 12:07:57
Ez rád is vonatkozik elmebetegek vöröskéje az "úsábú"l! És szorgalmasan járj a kezelésekre nehogy elfelejtsd ! (2013-03-30 12:03:16)
Anonymus
2013-03-30 12:03:16
2013-03-30 08:07:21 Még ne örülj te sebhelyes arcú, majd csak akkor vigyoroghatsz te zsindex töltelék amikor örökmosolyt kapsz a szép vastag bőrű arcocskádra! kisstadleremese! Névvel jobb lett volna! lázas anonymusz tífuszos búgócsigabanya! Lehet hogy meg leszel locsolva egy kis töm(j)énnyel te szénarcú széparcú!
A Pestlőrinci Gáborról meg kopi! kopi! De gyorsan!
Anonymus
2013-03-30 08:07:21
Jó nagy arcod van! A szép kerek hízott egódból kiengedhetnél néhány bárt! Akkor talán gondolkodni is képes leszel. Vagy akkor se? Jól jönne egy "kilakoltatás" akkor némiképp lehűtheted a tüzes véred! Amúgy meg ne másban keresd a szálkát, hanem a magad szeméből kivehetnéd a gerendát nagy arc!
Majd ha saját televíziód lesz, ott a saját szád íze szerint vezetheted műsoraidat, és kritizálhatod -szelektálhatod- a betelefonálókat is! Judapesti!
"""Én kiveszem a részem a televízió működtetéséből!
Ami annyit jelent,hogy fizetem azt az 1000 forintos előfizetési díjat,ami szükséges ahhoz,hogy ez a televízió megmaradjon!
Jóval többet is fizettem már a hosszú évek alatt.Éppen azért,mert tudtam,hogy a hazámat szolgálom akkor,ha
egy közismert jó magyar embernek segítek!
Ebből adódóan Kubínyi Tamás barátomért én sokkal többet tettem mint ti összesen.
Ezért úgy gondolom adott esetben kritizálhatok is.
És nagyon nem tetszik az, hogy olyan emberek beszélnek,
sok esetben 30-40 percen keresztül a semmiről,akiknek fogalmuk sincs a valódi életről,mert álomvilágban élnek!
Ezzel még nem is lenne gondom,mert buta - kollaboránsokból
van bőven ebben az országban csak azért nehogy már
két betelefonáló "magánszáma" legyen egy beszélgetős műsor!
Tessék odaengedni a többi hallgatót is...""""
Anonymus
2013-03-30 06:52:05
Emesének.Honnan veszed hogy a Péternek nem tetszett ahogy Tamás teszi a dolgát.Szállj már le a Péterről akinek hogy bele másztál a családjába.Szégyeld magad.Seperj A TE HÁZAD TÁJÁN, VAN BŐVEN SEPERNI VALÓD. OKOS TOJÁS.
Anonymus
2013-03-30 06:50:55
Igaza van Pestszentlőrinci Gábornak, itt van például ez a Kis a motolla szája be nem áll, akár 40 percig hadar egyfolytában a lényegtelen civiljeiről, másoktól veszi el az időt.
Anonymus
2013-03-30 05:25:13
Klárinak: ezt találtam a neten:
Tisztelt Műsorvezető Úr!
Nézem a Kibeszélő műsorát és hallom a sok okos hozzászólást,hogy nekünk itt vidéken mit kéne tennünk,hogy ne halljunk éhen.Nekünk is van kertünk,műveljük is,de sajnos aki ezzel foglalkozik az tudja hogy pár éve szinte semmi nem terem,amit el lehetne tárolni,nekünk pl a krumpli évek óta nem sikerül,a többi növényt meg locsolni kell a méreg drága vízzel.Aki ebbe nincs benne nem tudja miről beszél! az állatokat azért nem tartják,mert nagyon drága a gabona,nem a tsz idejébe élünk!Én is és a férjem is szeptemberbe elveszítettük az állásunkat és mivel 51 évesek vagyunk nem kapkodnak utánunk a munka adók,sőt mondhatnám nem kellünk sehova.Koreai cégnél dolgoztunk elég volt elviselni amit a dolgozókkal műveltek,írhatnám rabszolgaként dolgoztunk,de fönt tudtuk tartani a háztartásunkat.Most ezzel az új törvénnyel hogy egy családba csak egy ember kaphat álláskeresési járadékot az éhenhalásba taszították a családomat.Ebből kéne 3-nak megélni.Szóval nem tudok semmit kifizetni és nincs segítség! A fidesz közeli polgármesterünk és Jegyző asszonyunk ma kijelentette sajnálja nem tud segíteni,tehát nem fölfelé húzzák a családokat hanem lenyomják.milyen középosztályról beszélnek??akik falun is lenyúlják az állami támogatásokat?Nincs munka ez tény!közmunka se,mert falun bizony a rokonoké az elsőbbség,senkinek nincs aki nem közelálló,de van aki már 8 éve közmunkás,a saját családtagjaiknak kreálnak állásokat!Egy okos ötletet mondjon a Miniszter Úr,mert a közép osztály amiről ő álmodozik nem fog munkát adni a megmaradt adóforintjaikon.És kikből is áll ez a középosztály?Szóval nem mindenki bűnöző aki segélyt kap,sajnos itt a falunkba is ezt a korosztályt érinti a munkanélküliség,ne higgye azt senki,hogy megadják a 16%-ot a munkaadók,nem hanem kidobják a munkásokat.Még egy furcsaságot is megosztok önnel,a frász jön rám mikor arról beszél,hogy gyermekek kellenek,kinek?A menyem már nem kapott semmilyen támogatást,mert ő is elvesztette a munkáját és a fiam keres 100.000ft,három főre kiszámolva elég volt csak,hogy közben terhes lett méghozzá iker lányokat várunk áprilisba és otthonról kell fizetniük a tb,mert nem jár neki orvosi ellátás a kötelező orvosi vizsgálatra!Becsületesen dolgozó magyar nő!Hát ezek a furcsaságok.Köszönöm,hogy elolvasta az írásomat,de már unom,hogy a mezőgazdasággal akarnak itt előbbre jutni.Ahhoz nagyon nagy beruházások kellenének,mert ez a klima már nem az mint évekkel ezelőtt!Tisztelettel B.
Kedves Asszonyom, látom nagyon elkeseredett, ami sok szempontból megértek, mégis arra kérem, ne hagyja, hogy a pénzkérdés elvegye a józan eszét. A gyermekeket nem lehet beárazni, mert akkor sem Ön, sem más nem született volna meg. A középosztály ott kezdődik, ahol van létbiztonság, tehát a segélyből tervezett élet valami egészen más, inkább proletár lét. Ebből nyújt némi kiemelkedést a föld megművelése, már ha van rá lehetőség. Nem tudok az Ön cipőjében járni, abban mégis biztos vagyok, hogy energiái megfelelő irányításával a jelenlegi helyzetből el lehet mozdulni. A negatív energiák Önt rombolják elsősorban, tehát arra egyetlen szót se pazaroljon. Tudom milyen nyomorúságos időket élünk, az egész ország egyetlen láger, mégsem kell lepusztult rabok szintjére süllyednünk. A Jóisten nem arra teremtette az embert, hogy nyomorogjon, a jólét nem ételben, italban, betétkönyvben, birtokban mutatkozik meg leginkább, hanem lelki nemességben. Olvasson egy jó könyvet, szakadjon el teljesen a gondjaitól, meglátja érdekes lesz visszatérni bele, és a megoldást is hamarabb megtalálja. Segíts magadon, az Isten is megsegít - szoktuk mondani, most inkább tegyük. Mikor volt hívő emberek között utoljára? A Szentírással való találkozás ad lelkierőt a bajok elviseléséhez. Vegye elő. És bízzon a sorsban, a Teremtőben, a felemelkedésben, készüljön, hogy ha gazdag lesz, vagy az fia, unokája lesz az, legyen neki mit mondania.
Tisztelettel: Kubínyi Tamás
Kis Tibor
2013-03-30 05:05:07
Engem érdekelne, nagyon is.
üdv Kis Tibor
Anonymus
2013-03-29 23:57:03
Mindszenthy Jozsef biboros, hercegprimas urat emlitette Tamas. Nekem volt egy csodalatos "kozvetve" talalkozasom a biboros urral.
6 honapja tartozkodtam Kaliforniaban, egy nagyon rendes nemet csaladnal dolgoztam haztartasi alkalmazottkent, mert segiteni akartam a kislanyomnak, aki hazassagkotes elott allt. Minden vasarnap u.abba a templomba mentunk, de majus 2. vasarnapjan (itt ekkor van anyak napja) egy masikba, ahol az atya Mindszenthy Jozseftol olvasott fel egy kis reszletet az edesanyakrol szolo konyvebol. Evekkel kesobb egy masik paptol u.ezt hallottam egy masik varosban. Amikor el akartam "dicsekedni" azzal, hogy en is Magyarorszagrol szarmazom, az atya elmondta, hogy o szemelyesen is talalkozott vele. Ha esetleg valakit erdekel a biboros ur velemenye az edesanyakrol, akkor megprobalom megkeresni.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 23:19:44
I.Orbán is kint volt az utakon. :)
Persze napokkal később!
NEM LESZÜNK GYARMAT! :))))))))))))))))))
És új országot építünk! Etiópiát...
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 23:17:06
*javítás *tudom
Anonymus
2013-03-29 23:00:54
Igazad van Gábor 15-én írtad , most visszakerestem . De 14-én az utakon megállt a forgalom , és ez több mint egy napig tartott .
Anonymus
2013-03-29 22:54:00
Biztos hogy 14-én volt , munkanapon ! Voltam a helyi Jobbikos rendezvényen délután , cudar idő volt és akkor már állt a forgalom az M 7-esen .
Egyébként meg barátoktól azt hallottam , hogy a civilek segítettek a bajba jutottakon . Kilométereket gyalogoltak hogy ételt italt vigyenek az embereknek . A fidesz meg megveregette a saját vállát .
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 22:44:20
Amire gondolsz azt nem '14-én,hanem '15-én írtam!
Mi a gond?
Mert valóban azt írtam,hogy nem értem az embereket,miért kellett autóba ülniük Március 15.-én akkor,amikor
napokkal előtte már bemondták a rádióban:hogy aki teheti az ne induljon útnak...
Akkor?
Persze tudom vannak egyéni esetek.Meg gondolom,hogy Március 15.-én valakinek dolgoznia kellett...
Bár a közalkalmazottakon kívül nem tudok kik lehettek még azok...
Anonymus
2013-03-29 22:35:06
Azért hogy őszinték legyünk Gábor , tragikus a helyzetünk , de talán még annál is rosszabb . Meglepődtem 14-én mikor azt írtad hogy , nem érted az embereket ! miért ültek autóba . Te azt elhiszed nekem, hogy egy nagyon közeli családtagom, amikor reggel bemegy a munkahelyére , akkor tudja meg hogy hova kell neki menni dolgozni ! Akkor éppen Pécsre kellet mennie , és szerencsére haza tudott jönni .
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-29 22:31:02
Persze aki akar az fizessen be havi 50 ezer forintot Tamás számlájára és akkor még a két órás adásidőt is lebeszélheti...