Kis Tibor
2013-04-08 20:14:38
Üdv Lehel,
A németek a 30-s években 2-3 év alatt felszámolták a nyomort. Mind annyi másról, erről is a győztesek hamis történelem felfogását sulykolják. Azt is elérték, hogy a nemzeti és a szociális kategoriákat csak szitokszóként szabad összekapcsolni.
Engem a orosz putyini államalakulat nagyon is emlékeztet a hitleri Németo-ra és ezt nem pejoratív értelemben értem.
A kurucinfon videók kb 10.oldal található egy 2 részes film (Hitler háborúja?) érdemes megnézni. Azt leszámitva, hogy a rendező a magyar vonatkozásokkal a szokásos, torz módon jár el, sok érdemi infot tartalmaz.
üdv. Kis Tibor
Lehel
2013-04-08 18:27:08
A " nácizmust ", mint mozgalmat is azok a rétegek hozatták létre, akik megijedtek, mert (árulásuk miatti ) büntetésből a német nép kirekesztette őket a gazdagodásból, amit nem tűrtek,és felszólították a spórában élőket, hogy bojkottálják a német népet és termékeket. Ennek komoly gazdasági összeomlás lett a következménye, így - szerintem- okkal bőszítette fel a németeket. Ezek a " kényszerítő eszmék " provokálnak ma is és miután képen vágtak bennünket naponta, még nekik áll feljebb, ha az immunrendszerünk velük szembe óvatosságra, netán elzárkózásra intene. Pedig ez a kirekesztésük ma még Magyarországon meg sem történt. A hiszti oka, hogy elriasszák a népet, nehogy megtörténjen ez a kirekesztés, így demonstrálják, milyen hatalmuk van...
Félreértés ne legyen ! Nem a pogromtól félnek - mert arra a jelen fegyverarzenál mellett nem kerülhet sor - , csupán attól félnek, hogy elveszítik a félelemkeltéssel szerzett hatalmukat felettünk és megszűnik számukra az ingyen kenyér és kalács..
Kis Tibor
2013-04-07 21:22:42
Kedves Jób,
Csak most tudtam megnézni a pénteki adást. Igazad van nem szabad magyarnak a magyarral ezen vitatkozni.
Most mégis irnék pár megjegyzést, de nem azért hogy kinek van igaza?
A Nagypénteki dátumnak óriási a jelentősége, és a földhözragadt eszemmel nem látom azt , hogy a Teremtő felruházta volna Mátyást a magyarság keresztjárásának a tudásával. Ezért valószinűbbnek tartom, hogy Mátyás nem vállalta a pénteki koronázást.( Amennyire tudom csak Bonfininél szerepel a pénteki dátum)
Ez a dolog is tipikusan mutatja, hogy az ellen mennyire aljas módon probálja megosztani a magyart. Beszéljenek, vitatkozzanak erről és ne a lényegről.
És ha még csak velünk tennék. De a nagy magyar tanítóinkat is sikerül olykor-olykor csapdába kergetni. Pontosan az sérül, hogy a magyarságnak mind a Papp Gáborra, mind a dr Varga Tiborra, mind a Szántai Lajosra is szüksége van ( és hál' Isten vég nélkül sorolhatnám a neveket.)
Remélem azt sikerült leirnom, amit akartam.
Kedves Csaba,
Milyen szépen beszédes a mi nyelvünk. Ápr. 4-e úgy is leirható: FELSZAB (ták)A DÚLÁS(sal)
Áldás Kis Tibor
Lehel
2013-04-07 11:26:44
Kedves Kubinyi Tamás !
Kérem a segítségét, mert jó lenne tisztázni, most mi is lehet igaz ?
A pénteki műsor 2,08. percében B.Gábor azt a kijelentést tette, hogy " a szkiiták a besenyők".
Szaniszló Ferenc 2012.03.03.-án a besenyő háttérhatalomról azt állította, - a 7,45. percben - hogy " Amerika nem az amerikaiaké, hanem a besenyőké " :
http://www.youtube.com/watch?v=YT-o1rJjdpU&honnan=Nemzeti_Hirhalo
Én azt gondolom, a szkiita lelkület van a legtávolabb attól a szociokultúrától, ami anno kiment a számára szűk "szabadságot" engedő Európából és halomra lőtte tüzes fegyverével - amilyennel a benszülöttek nem rendelkeztek - az őslakosságot, majd államot épített ki, amibe a "liberális" szellemiség URALKODOTT.
Ezt az államot akkorra B.Freedmann '61 es kongresszusi beszéde szerint a Kazárok foglalták el, ami feltehetően azóta sem változott.
Többször olvashattunk arról, hogy a Kazár törzsek testvér vagy szomszéd törzseink voltak Ázsiában.
Jó lenne tisztázni,mi is történt ?
MIVEL AZ AMERIKAI ÁLLAM IS KORLÁTOZNI PRÓBÁLTA A FÉKTELEN "LIBERÁT", - A FOGD A PÉNZT ÉS FUSS ELVET - MOST VISSZAJÖTTEK EURÓPÁBA AZ EU-t IS "LELIBERALIZÁLNI".
Nos, hogy ez nevezhető e besenyő kultúrának, azt nem tudom, de hogy skiitának, VAGY HUNOR-MAGOR - inak nem, abban szinte biztos vagyok.
Ne engedjük, hogy olyan " hamis tudás " terjedjen, ami tovább nehezíti tisztánlátásunkat !
Lehel
2013-04-06 19:52:44
Sajnos minden percben rombolják a közbizalmat és ez a fő oka, hogy keressük az összefüggést minden furcsa esemény között.
Egyszerűen a köz adatokat sem teszik azok birtoklói közzé, hogy fontosabbá tegyék saját magukat.
Ami a HAARP-ot illeti, a műsorban elhangzott teljesítmény adatok valószínűleg nem jók. Nem igaz, hogy 30 ezer Wattosak lennének az Rh műsorszóró adók.
Ilyen teljesítményű amatőr adók is vannak már és azok sem képesek légköri stimulálásra, legfeljebb a szomszédban gyullad ki a lámpa adásuk ideje alatt...
Jászágón telepített és a HAARP frekvencia- tartományában is sugározni képes műsorszóró adó teljesítménye 2 x 1 MW, azaz egymillió Watt , amit jelentősen növel még az antenna rendszer irányító, fókuszáló képességével. Ezzel tudják elérni, hogy a magyar adás jól vehető legyen minden kontinensen térhullámokkal, többszöri visszaverődés útján is, de csak azokban az időszakokban, amikor a hullámterjedés kedvező.
Ártó hatása, hogy az adó kivezetésénél néha a kóbor macskák szénné égnek és kimutatható, hogy a telepen alkalmazott szinte valamennyi vagyonőr, éjjeli őr később rákos vagy érrendszeri megbetegedésben hunyt el, olyan emberek, akik éveken keresztül napi több órát sétáltak az antennák alatt, mellett.
A HAARP antennák elhelyezkedése arra utal, hogy kifejezetten merőlegesen, légköri koncentrált sugárzást valósítson meg. Lehetséges, hogy az egyes antennák egyenként, külön vannak 30 KW energiával táplálva, de 1700 antenna esetén sem ( 50 MW) nevezhető az adóteljesítmény földi mértékben rendkívülinek, időjárást globális méretben módosítónak még úgy sem, hogy ennyi sugárzóval nagyfokú függőleges koncentráció érhető el, ugyanakkor nem "csóválható" jelentősen a sugárzási szög, tehát a Föld másik oldalára hatása nem lehet sokkal több, mint hogy rádió készüléken érzékelhető esetleges adás vagy zaj.
Ha nagy távolságú hatást akartak volna elérni, ahhoz más elrendezésű antenna rendszert kellett volna telepíteni - vannak olyan rendszerek is pl. a jászágói, de ez nem olyan.
Lehetséges valamekkora ártó hatás már ekkora teljesítménytől - ami pl. 60 ezer darab mikrosütő teljesítménye - de ennél sokkal nagyobb ártó "teljesítményt " maga az információ arzenál és közbizalomvesztésből adódó bizonytalanság, bizalmatlanság okozta félelem vált ki szerintem.
Kis Tibor
2013-04-04 21:21:52
Gábor,
Én úgy értesültem, hogy a motorosok ( Goj Motorosok stb) 11 órakor csatlakoznak a Kásler demonstrációhoz.
Az lenne fontos, hogy minél többen megértsék a közös ügyekért együtt kell fellépni. Ez most a legfontosabb magyar ügy. A másik legfontosabb a kettős-állampolgárság , a harmadik legfontosabb a föld-víz, a nagyedik......
Ha a gazdák megmozdulnak, mindenki kutya-kötelessége, hogy mindenben támoassa Őket.....
Jó hír ,szerintem, hogy tisztulnak a dolgok, és formálodik, gyarapodik a tettrekész, tudatos magyar tömegek.
Mert az Igazság gyözelemre ítéltetett !
Szebb Jövőt ! Kis Tibor
BGabor
2013-04-04 21:09:05
A március rendezvények egybeesése után most ismét egybeesnek a "nemzeti" tiltakozások:
II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menet:
https://kuruc.info/r/23/110251
Időpont ápr 21. 10. óra
Banki Adósok tiltakozása:
http://kaslerarpad.hu/
Időpont ápr 21. 11. óra
Tényleg ilyen gyakoriak a "nemzeti" programok, hogy állandóan ütik egymást vagy (legalább) az egyik nem nemzeti?
Ugyanazok a szervezők? (az első "Adj Gázt" mögött kik állnak?)
Kis Tibor
2013-04-04 18:47:16
A mai nap legfontosabb híre a kicsi Zalán megszületése volt.
A Magyarok Istene óvja-védje, és hosszú , tartalmas életet kivánok Neki !
Áldás Kis Tibor
Iza
2013-04-03 23:01:39
Kis Tibor
2013-04-03 20:17:34
Érdemes megnézni a pápa látógatásán készült videot.
Hely , ahol én láttam : Jobbik Keszthely.hu , hátra kell lapozni a cca 10. oldalra.
Cím: Elképesztő : A pápa 2011-es berlini látogatása ( 2013. 03 08. -án tették fel )
üdv Kis Tibor
Martin Killeen
2013-04-03 05:37:00
Kedves Kis Tibor Ur!
Sajnos hiaba kerestem nagyon sokaig, nem talaltam meg Mindszenty (szegyellem magam, amiert hibasan irtam a nevet) biboros ur sajat szavait, csak az angol valtozatat. Leforditottam, amit inkabb ferditesnek neveznek, mert az o nyelvezete egeszen mas volt, azert is, mert eleg regen irta es a szemelyisege miatt is:
'A legfontosabb ember a foldon az Edesanya. Nem dicsekedhet azzal, hogy felepitette a Notre Dame-ot, nem, mert sokkal csodalatosabbat "epitett", mint akarmelyik katedralis, es ez, gyermekenek halhatatlan lelke. Az angyalok az egben nem reszesulnek annyi aldasban, mert ok nem kepesek arra, hogy uj szenteknek adjanak eletet a foldon. Erre egyedul egy edesanya kepes. Az edesanyak kozelebb vannak az alkoto Istenhez, mint a fold minden mas teremtmenye. Az Isten az edesanyakkal mukodik egyutt a teremtes letrehozasaban. Mi lenne mas nagyszerubb a foldon, mint edesanyanak lenni?"
Udvozlettel Barbara
Kis Tibor
2013-04-03 04:40:05
Ezek gyönyörűséges felvételek kedves székelyföldi,
Ha vannak , mindig hívd fel rájuk a figyelmünket.
köszönettel: Kis Tibor
Kis Tibor
2013-03-31 17:00:54
Az alábbi "egymásnak feszüléssel" kapcsolatban szeretnék véleményemnek hangot adni. úgy vélem alapvető fontosságú kérdések fogalmazodtak meg, ezért vállalom a "fogadatlan prokátor" szerepét.
Gábor, azt gondolom, a magyar ember soha nem lehet kirekesztő, mindig azt keresi a közösség tagjaiban ami jó, ami építő. És meg van bennünk az a képesség is, hogy figyeljünk a másikra, okuljunk, és soha nem fogadjuk elaz emberi kizárólagosságokat.Azt gondolom, mindannyiunknak erre kell törekednünk.
Tisztelt Uram, Ön -mégha itt-ott karcosan is -- olyan igazságokat fogalmazott meg, ami tisztáz és épít. Az Önök nemzedéke a magyarok legjobb tulajdonságaiból, tettekkel mutatott világraszoló példát és inditott el változásokat a világ emberibbé, jobbá tételében. Tudom, még a 90' utáni, mindenkori hatalom is inkább méltánytalanul ítélte meg az Önök szolgálatát. De tudnia kell, amig történelem létezik, nemcsak a magyarok, hanem mindenki szívében, lelkében él önzetlen pédamutatásuk. A mostani idők is olyanok, amikor szükségünk van önzetlen szolgálatukra, a municióra amely mindannyiunkat erősít.
Úgy gondolom az ÁKA és TV ezt a szellemiséget fejezi ki, Tamás küldetése ezt szolgálja. És nekünk az a kötelességünk, hogy legjobb képességeink szerint szolgáljunk, járuljunk hozzá a magyar közösség építéséhez és legjobbjainkkal válvetve szolgáljuk a nemzetet.
Anonymus
2013-03-31 04:01:55
PiLiS :
Köszönjük székelyföldi, büszkék vagyunk rátok, szivünk, szivetek eggyütt dobog !
Gyönyörű Húsvétot Nektek is !
Anonymus
2013-03-30 18:20:21
PiLiS :
Kedves Gábor-Pestlőrincről ! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és minden Magyarszivü Honfitársamnak !
Kérem, őrizze meg józan eszét amivel ha az itteni Vizypuszikra figyel hamar elveszít, mint minden józan eszü EMBER és HÖLGY !
Tiszteljük Önt és lépjen át azon ami átlépendő...
Ön is már bizonyított eleget a magyar érdekek irányában, maradjunk emberek úgy, hogy észre sem vesszük
azokat akik célja...a züllesztés...de a leg szomorúbb, hogy a magyarság szétkergetése is !
Jó egészséget és hosszú életet Minden Magyarszerető Honfitársamnak !
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 15:50:32
:)
Anonymus
2013-03-30 15:44:43
Névtelenül írok, mert ki a faxt érdekel az, hogy ki vagyok, a te hízott egóddal ellentétben!!! Amúgy jó lenne, ha te lennél az apám, mert most jóval fiatalabb lennék! A becsületről meg ne beszélünk, mert mi még harcoltunk érte úgy ... néhány évtizeddel ezelőtt.!!!
Én szívesebben hanyagollak, -és akinek nem inge az nem veszi magára- nem kellene vezényelni Tamás műsorában!
De azért ez a néhány megjegyzés -ami köztünk zajlik- mindenképp nyomot hagy mindazok szemében, akik figyelemmel kísérik az ÁKTV, és Kubínyi Tamás műsorát,
illetőleg.
Mindazok kik olvassák kommentjeidet, megértik., milyen az mikor a "barát" bekeményít, és "harcol" azért amit elfogultság ként él meg a mindennapokban!
Én nem szeretnék semmi esetre sem ilyen "barátot" , mert a hozzászólásaidból kiderül micsoda emberré is tudsz válni, a nyáladzás után.
Ha már annyira Tamás mellett vagy, akkor ki kellene állni mellette mikor őt támadják az oldalon , és nem velem kellene foglalkoznod te Judapesti fax!
Ja, hogy ez nem megy? Megértem! Azért nem bízom rád az életem, Judapesti!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:59:49
"Anonymus
2013-03-30 13:48:23"
Nagyon tökös gyerek lehetsz,hogy névtelenül írsz az oldalra!
Becsületre nem tanítottak meg,ugye?!
Köszönöm,de a válaszodra nem vagyok kíváncsi,mert csak azt tudod leírni,amit tőlem olvastál!
Ezért a beszélgetés egyoldalúvá válása miatt hanyagoljuk egymás "társaságát"!
Adjon az Isten!
Szebb jövőt!
Anonymus
2013-03-30 13:53:49
A vérszívók ivadékaik (Tiszaeszlár) akik a trágyadombban teremtődtek meg a kaftános, sófáros, siratófalú, moszadtekes fingjaik a koszos rühes csótányai Nemzetünknek, kisstadlerek, kisbakterek, kiszoltánok, júdeai helytartói az osztódással szaporított vírushordozó cion mocskok a régmúlttörténelem és mai zsidóhatalom éltetőik!, pénzért megvett hazaárulók társasága! A trágyából felkapaszkodó férgek kukacok a Magyarság tönkretevői! A Magyarság kivégzői!
A hazaárulás az egy természetes folyamata a haza és az ország nélküli szétszórt gén hiányos hulladékoknak!
A kivonulás a paradicsomból! Csapás-csapás után ez vár rátok!
Jézust kivégző izraelitákra! Országunk bitorlóira! A világ szemeteire!
Anonymus
2013-03-30 13:48:23
Renben! Adj egy elérhetőséget aztán majd megbeszéljük a problémát!