Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2019-08-10 22:44:39
Topi
2019-08-09 14:49:52
kereső
2019-08-09 11:35:19
Bocs, valami még lemaradt:

Csak egy utolsó gondolat az UCC-hez: tőlem CUCC-nak is hívhatják, egy a lényeg, hogy teljesen mást csinál, mint amiben élünk. Eltér a rendszertől és ezért lehet sikeres. Emlékezzetek rá, hogy 1-2 évvel ezelőtt elhangzott, hogy ne fizessük be a sárga csekkeket. Ha 10 vagy százezrek álltak volna mögé, akkor semmit nem tudott volna csinálni a hatalom. Vagyis nem az ő rendszerük szerint működik!
Ha a jó emberek nem tesznek semmit, akkor csak a káosz és pusztulás jön. Beszélgetünk, elsiratjuk magunkat, meg ábrándozunk, de mikor fogunk cselekedni???
És még egy adalék a rendszer aljasságához, amit a valláson keresztül ér el. Bayer Zsolt blogjáról másolok ide egy cikket a pápuáról, LuciFerkóról:
Az Antikrisztus eljövetele?
FELADJÁK AZ UTOLSÓ KENETET? - KRISZTUSI HELYETT ÖKOEGYHÁZAT AKAR A PÜSPÖKI SZINÓDUS

Tamás

2019.07.18.

Az egész katolikus egyházat lórúgásként érte az őszi római szinódus június közepén nyilvánosságra került munkadokumentuma, amely a Megváltótól egyfajta természetimádat felé fordítaná az egyházat. A politikai korrektségtől csöpögő anyag a posztmodern liberalizmus jelszavait visszhangozza: Jézus Krisztus helyett klímavédelemről, korrupcióról, diszkrimináció-ellenességről, multikulturalizmusról, befogadó egyházról mantrázik. Nem csoda, hogy a dokumentum kapcsán konzervatív bíborosok, püspökök eretnekségről beszélnek, miközben már van olyan egyháznak dolgozó világi is, aki azért veszítette el állását, mert kritizálta dokumentumot.

2019. október 6. és 27. között tartják Rómában az úgynevezett pán-amazóniai szinódust. Egy európai számára elsőre nem hangzik túl izgalmasnak a püspöki konferencia tárgya, ám ha megnézzük az anyag konkrét címét, mindjárt felugrik a szemöldök: "Amazónia: új utak az Egyház és egy átfogó ökológia számára".

A munkaanyag Szűzanya helyett földanyáról, Krisztusi megtérés helyett ökológiai megtérésről beszél, ami kristálytiszta eretnekség és gyakorlatilag a keresztény hit alapjait veszi semmibe. A dokumentum kiindulópontja a környezet- és klímavédelem, amely a liberális beszédtérben mindenható és mindent felülíró hivatkozási alappá lett.

Az iratban olyan egyházi modellt kínálnak föl, ahol a hívek dogmatizmus és szertartásbeli fegyelem nélkül, szabadon fejezhetik ki magukat. A dokumentum a cölibátus részleges eltörlését is felveti és megfontolásra javasolja a közösség által tisztelt idős férfiak pappá szentelésének lehetőségét, még akkor is, ha már van családjuk. Továbbá előrevetítik annak lehetőségét is, hogy női diakónusokat szenteljenek az egyháznak.

A capite foetet piscis, avagy a fejétől bűzlik a hal?

A munkadokumentum létrejötte magához Ferenc pápához kötődik. Az argentin származású egyházfő 2018 januárjában Peruban találkozott amazóniai őslakosokkal. Ez a látogatás lett a kiindulópontja a most ősszel sorra kerülő szinódusnak. Azzal együtt, hogy a teremtett világ védelme kiemelt feladat, ökológiai problémákra hivatkozva dogmákat dönteni puszta blaszfémia. Ferenc pápának azonban ez már a sokadik olyan lépése, amely arra enged következtetni, hogy a nemzetellenes és az Európát, majd az egész világot egyetlen szuperállammá egyesíteni akaró erők érdekeit védi Krisztus egyházában. Úgy kifelé, mint befelé.

Pápák a világot irányító erők fogságában?

A pápa személye mindig is kulcsfontosságú volt a világot irányító erők számára és ez még napjainkban is így van. Annak ellenére is, hogy az egyház befolyása mára sokat kopott és szinte kizárólag a vallásos emberek egy részére korlátozódik, azonban így is több, mint egymilliárd követőről (hívőről) beszélünk.

Ha csak az utolsó négy pápát nézzük, valahogy mindig úgy alakult a sorsuk, hogy az a világot hátulról irányító erőknek kedvezett.

A velencei pátriárkából lett I. János Pál 1978-as megválasztása után a legenda szerint azt mondta a bíborosoknak:

"Isten bocsássa meg nektek, amit tettetek."

A radikális reformokat tervező I. János Pál nem is volt sokáig pápa, mindössze 33 napig ült Szent Péter trónján, az egyházfőt megmérgezték. Az egyik legelterjedtebb nézet szerint azért kellett meghalnia, mert meg akarta tisztítani a Vatikáni Bankot a titkos külső kapcsolataitól és a pénzintézetet átszövő korrupciótól.

Mindenki nagy meglepetésére utódja a krakkói érsek lett, aki azért vette fel a II. János Pál nevet, hogy ezzel jelezze, ugyanazon az úton kíván járni, mint elődje. Kis híján a sorsa is hasonló lett, a következő években több merényletet is elkövettek ellene.

A legsúlyosabbat megválasztása után három évvel a Szent Péter téren, ahol egy bérgyilkos többször rálőtt. II. János Pál életveszélyesen megsérült. Máig nem tudni pontosan, ki állt a merénylet mögött, de több teória is létezik a megbízókkal kapcsolatban. A legelterjedtebb szerint a KGB és a bolgár titkosszolgálat bérelhette fel a gyilkost, de lehetséges megbízóként felmerült egy befolyásos olasz bíboros neve is. A Vatikáni Bankot érintő botrány végül csak 1982-ben robbant ki. A botrányban érintett bank vezetője és titkára is öngyilkos lett. Ezt követően nem követtek el merényletet II. János Pál ellen.

A történelem első lengyel pápája viszont számunkra is kedves feladatot kapott: az egyház hatalmával kellett segítenie lerombolni a szocializmust Kelet-Európában. Míg azonban mi szabadságra vágytunk, addig a nagytőke új piacokra. Végül a vágyott szabadság részben eljött, ezért azonban nagy árat fizettünk. Magyarországon a nyugati nyitás utáni - privatizációnak csúfolt - szabadrablás során hazánk gazdaságának és tőketermelő képességének egy jelentős része fillérekért került külföldi kézbe.

Ettől még II. János Pálról csak a legnagyobb tisztelet és megbecsülés hangján lehet szólni, hiszen a vasfüggöny felszámolásában nagy szerepe volt annak, hogy a lengyel egyházfő vezetése alatt a Katolikus Egyház hozzáállása alapvetően megváltozott a szovjet blokk országai felé.

2005-ös halála után sokak meglepetésére a német Ratzinger bíborost választotta meg a konklávé. XVI. Benedek fiatalkorában a Hitlerjugend tagja is volt emiatt a világot átalakítani szándékozó erők számára éppen kapóra jött egy olyan katolikus egyházfő, aki - Európa legerősebb országából érkezve, amelyet máig áthat a Holokauszt miatti kollektív bűntudat - személyében jelenthet átmenetet a nemzeti szocializmusból a progresszív liberalizmusba.

Csakhogy a konzervatív XVI. Benedek elődjéhez, II. János Pálhoz hasonlóan támogatta a kötelező papi cölibátus intézményét, ellenezte a nők pappá szentelhetőségét, a mesterséges születésszabályozást, a homoszexuális párkapcsolatok polgári elismerését, az abortuszt és az eutanáziát. Mindazt, amit a progresszív liberalizmus támogat. Nem csoda, hogy pápaságát a liberális média mindvégig kritikus szemmel nézte. Ehhez hozzájárult, hogy komornyikja több pápai iratot is kiszivárogtatott, amelyek alapján korrupcióval, pénzmosással hozták összefüggésbe a Vatikán vezetését.

Mindezek következtében XVI. Benedek ötszáz év után az első egyházfő lett, aki kénytelen volt lemondani a pápaságról. Hivatalosan megromlott egészségi állapotára hivatkozott, ami azért furcsa, mert elődje, II. János Pál sokkal rosszabb fizikai állapotában is járta világot.

És ekkor jött Ferenc pápa, aki 2013-as beiktatása óta a politikai korrektség jegyében szervezi Krisztus Egyházát. Az illegális migrációval kapcsolatban az önfeladásig toleráns keresztény attitűdöt hirdeti, amelyről szó sincs a Bibliában. Rendszeresen felvetődik közvetlen környezetéből a cölibátus (részbeni) eltörlésének kérdése és minden elődjénél nagyobb türelmet tanúsít az egyházon belüli homoszexualitás és pedofília iránt.

Eközben az egyház ezeréves külsőségeit látványosan elutasítja. Míg a Szent Péter Bazilikában, a húsvéti ünnepi szentmisén idős korára hivatkozva nem volt hajlandó letérdelni az oltáriszentség előtt, addig ha migránsokkal, muszlim egyházi vezetőkkel, vagy börtönben raboskodó köztörvényes bűnözőkkel találkozik, hirtelen nem lesz probléma földig borulva csókolgatni a csupasz lábakat.

Látványos változás azonban XVI. Benedekhez pápaságához képest, hogy megválasztása óta megszűntek a Vatikánt érintő újabb pénzügyi botrányok, nincsenek kiszivárogtatások sem. Sőt, Ferenc pápa személye, kijelentései kedvelt hivatkozási alapok a liberális véleményvezér média számára. A liberálisba forduló egyházi vezetést a Katolikus Egyházon belül sokáig elnézték neki, ám a pán-amazóniai szinódus már egyes bíborosokban is komoly megütközést keltett. Akadnak, akik már a vészharangot kongatják és ötszáz év után újabb egyházszakadástól tartanak.

Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció előző elnöke egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a munkadokumentum készítői "Istentől kinyilatkoztatott igazságokat tagadnak, vagyis eretnekséget követnek el. Ez azonban nem csupán az, de ostobaság is. Az eretnek ismeri a katolikus tanítást, és úgy mond ellent neki. Itt azonban általános zűrzavar van, aminek a középpontjában nem Jézus Krisztus áll, hanem ők maguk, és az ő elképzeléseik a világ megmentéséről. A benne megjelenő világlátás egy materialista felfogás, hasonló a marxizmuséhoz, aminek a végén az áll, hogy azt csinálhatunk, amit akarunk."

A kritikák ellenére a szinódus munkadokumentuma egy komoly eredményt máris fel tud mutatni a liberális oldalnak. Az iratot ért kritikája miatt kénytelen volt felmondani munkáltatójánál Damian Thompson konzervatív újságíró, aki 25 éven keresztül volt a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is megjelenő keresztény hetilap, a Catholic Harald főszerkesztője.

A zsurnaliszta azután távozott a Catholic Haraldtól, hogy a pán-amazóniai szinódus anyaga kapcsán összekülönbözött a lap tulajdonosával. Felmondása után közzétett Twitter-üzenetéből azonban úgy tűnik, hosszabb ideje érlelődő folyamat végére került pont távozásával: "Immár nyilvánvaló, hogy Ferenc pápa mélyen benne van borzasztó botrányokban. Az én aggodalmaim nem teológiaiak: egy korrupt pápa látványa olyasmi, amit sohasem gondoltam, hogy látni fogok az életem során."

Úgy tűnik az őszi pánamerikai szinódus munkadokumentuma az egész Katolikus Egyház gyökeres átalakításának "salátatörvénye" lehet, amelyben a napjainkban sokat hallott liberális jelszavak, mint klímavédelem, egyenjogúság, tolerancia mögé bújtatva szeretnék keresztre feszíteni Krisztus Egyházát. Ezzel a kereszténység elleni harc új fejezetéhez érkezett. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy kívülről komoly erőket mozgósítottak a keresztény vallás felszámolásáért, de úgy tűnik az ellenség már a falakon belül van.

Még azonban nincs veszve semmi. A kereszténység ennél nagyobb csapásokat is kiállt kétezer éves történelme során, de ehhez szükség van arra, hogy belássuk, ha a keresztény vallás odalesz, azzal az egész civilizációnk alapját rúgjuk ki a ház alól. Homokra pedig nem lehet építkezni, csakis kősziklára.

(2019. július 18.)
(Felhasznált forrás: Magyar Kurír; Katolikusválasz Blog)

Remélem nem fárasztottam le túlságosan senkit. De minél többet tudunk, annál védettebbek leszünk.
kereső
2019-08-09 10:48:41
Sziasztok!

Nézzétek meg az alábbi videót. Szerintem sok információ van benne, amit csak kevesek tudnak. De az utolsó harmadában azért megoldás és jó hír is van. Az elején majdnem bőgtem és iszonyúan felháborodtam.
ALCYON PLEJÁDOK 83. HÍREK 2019: ritkaföldfémek, szúrófegyveres támadások, gazdasági összeomlás, ufó:
https://www.youtube.com/watch?v=AuCdYO7xxi0
Kocsis Lászlóné
2019-08-08 08:58:22
hammerfall
2019-08-07 22:47:22
Üdv
A Youtube letiltással kapcsolatban.
Lehetne használni más video megosztókat, mint pl a Dailymotion v Indavideo, stb.
Hátha valamelyik nem szélső vér lib-fas kézben van és nem az egyetlen "szent" céljuk az igazság eltüntetése.
Terez
2019-08-07 15:50:08
Erdelyi magyar media mint RMDSZ propaganda gepezete http://www.youtube.com/watch?v=bNdy0uaWcBY
Topi
2019-08-06 23:06:18
A BKV hárít - a liberális média támad - fogjunk össze - legyen meg a 30 000!

A BKV hárít a Coca-Cola homoszexuális provokációjáról ...
A Coca-Cola felkorbácsolta az indulatokat Budapesten
A Kígyó után Ujhülye és botmixeres Katka is kiállt a Coca-Cola reklám mellett

Kerpel-Fronius Gábor: Szerintem ezek a plakátok szépek | Mandiner

A svédországi Göteborgban 120 kisgyereket vitt ki óvodájuk a Westpride elnevezésű melegfelvonulásra még június közepén.
http://www.atv.hu/kulfold/20150706-120-ovodast-vittek-ki-a-melegfelvonulasra

A homoszexualitás reklámozásáról – Az Öreg

Hozzászólások:

"Mint minden reklám, fizikailag nem, de lelkileg nagyon is fertőző.

Ha ezt tagadod, azzal a reklámok létének jogosultságát is kétségbe vonod, azaz azt mondod, hogy felesleges reklámozni bármit is, mert úgy sincs hatással a megtekintőre.
Ami épületes ökörség lenne részedről."

"Nem lehet nyugodtan elmondani egy ovisnak, hogy mi az a deviáns nemi orientáció , ez biztos, mert még a sajájával sincs tisztában."

"Hiába gúnyolódsz, az ovis kor még a nemi tapogatózás időszaka, annak is a külső tényezők által még nagyon is befolyásolható kezdete, amikor még konszolidált nemi orientáció nincs.Ezért akasztófára való az, aki hibás mintát mutat, sugall egy ártatlan gyermeknek, ezzel lehetőséget adva annak, hogy azt átvegye és ezzel egy életre tönkretegye magát.

Békés ember vagyok, de azért a legsúlyosabb büntetést rónám ki azokra a gazemberekre, akik ilyesmire kényszerítik az óvodásokat."

"Már legalább 30 éve nem iszom semmit, ami szénsavas.

A szénsav méreg. A foszforsav is, ami a kólában van."

>>A plakátokra egy széles szalagot kellene ragasztani, melyen az áll, hogy

"A meleg Coca-Cola az igazi!"

és "A Coca Cola méreg"

A cola saját magától szedetné le a plakátokat.
Terez
2019-08-06 15:35:48
Roman fosztogatas es gyilkossagok Magyarorszagon http://www.youtube.com/watch?v=USQAtXA30U8
Terez
2019-08-06 15:24:11
100 eve vonult be Budapestre a roman hadsereg http://www.youtube.com/watch?v=ZfNqojkRGPY
Roman fosztogatas es gyilkossagok Magyarorszagon http://www.youtube.com/watch?v=USQAtXABU8
Az 1919-es roman megszallas Gyorben http://www.youtube.com/watch?v=hvV43xVIbu0
Topi
2019-08-05 19:42:42
Ferenc
2019-08-04 19:13:36
Nem vagyok meggyözödve arról. hogy ez a Citizen Go ( Zaymus Eszter) mögött egyállatalán kik állnak? Mit akarnak azzal elérni, hogy 20.000 - en irják alá? Na. és akkor mi van ? Valószinü egy közvélemény felmérésröl van szó, hogy hányan háborodnak fel és tiltakoznak ezen az eseten. Ha csak 50 -100 vagy 200. 000 ezer embe tiltakozna, amit az eddigi számok nem igazolnakr, akkor az még a lakosság 10 - 20 % -át se éri el.

Tehát nagyszerü az egész a globalista hatalom nézöpontjából! És ráadásul kaptunk egy csomó e- mail cimet is…...
Topi
2019-08-03 22:44:34
miskolcilaci
2019-08-03 21:20:28
Népirtás " Magyar módra "
https://www.youtube.com/watch?v=E_0t3YP5-BA
Ferenc
2019-08-02 19:59:12
Valóban nagyon jó lenne. ha Tamás mellett még más valaki is segiteni tudna, mint müsorvezetö. De az ilyen személynek - legalább is közelitöleg - olyannak kellene -lenni és akkora media tapasztalattal rendelkeznie. mint Kubinyi Tamás. Akire a nézök felnéznek és órákig tudják hallgatni, mert mindiga tiszta, nemzeti hangot hallhatják. Ilyen személy lehetne pl.Szaniszló Ferenc, hogy csak egyet emlitsek.

Nem vagyok fogadatlan prókátor, hiszen a vásár mindig kettön áll. Ez csak az én véleményem.
Topi
2019-08-02 18:45:48
kereső
2019-08-02 18:04:36
Kedves felvidéki Tamás!

Nagyon szeretem hallgatni a hozzászólásaidat és nagy lelki azonosságot érzek veled. Én is mindent elolvasok, amiről úgy gondolom, hogy tanulságos lehet. Ezért olvasom el, hallgatom meg az ellenfelet is. Ha ezt nem tenném, akkor honnan tudnám, hogy mire készül? 30 év tanulmányozás után rájöttem, hogy rendkívül spirituálisak, ezoterikusak, csak mindent az ellenkezőjére forgatnak ki. Így lett a Jézusi szeretet vallásból - ha kivesszük belőle Istent - a kommunizmus, illetve elődje a szocializmus. És engem sem lehet befolyásolni. Meghallgatok mindenkit, de csak a magam ítélete szerint fogadom el.
Csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy miért számít a 7 éves kor? Az ember ahogy 3 részből áll: szellem, lélek, test, ugyanígy a fejlődése is 3 részre tagozódik. 7 éves koráig még közvetlen kapcsolatban áll a szellemvilággal. Sok kisgyereknek láthatatlan játszótársa van, de a felnőttek többsége ezt fantáziának véli. Pedig nem az! 14 éves korára alakul ki az önazonossága, az ego. Ez lelki szinten megy végbe, tudja-e majd elfogadni önmagát, vagy a rossz tanult viselkedés miatt azt gondolja magáról, hogy erre sem, meg erre sem képes. 21 éves korára pedig kifejlődik a teljes teste. Az utolsó 7 év alatt kizárólag testi szinten fejlődik. Régen ezért volt a nagykorúság határa a 21. év.
A befolyásolásunkról pedig küldök egy 3 részes videót - NEKED és MINDENKINEK -, immár 5 éves. Az előadó a gödöllői agráregyetemen tanít. Sok előadása van. Nemcsak a napi politikával foglalkozik, hanem az önellátással is, sok-sok tanáccsal látva el mindenki.
A videó címe: miért hatástalanok a nagy leleplezések?
1. https://www.youtube.com/watch?v=M828pVwP13w
2. https://www.youtube.com/watch?v=DDNIOkHDTkc
3. https://www.youtube.com/watch?v=R68ViGo1DHI

Szeretettel mindenkinek.
Jovon Antal
2019-08-01 07:37:34
Terez
2019-07-29 21:26:40
Szekelyfoldon fejlemenyek es tervek http://www.youtube.com/watch?v=eZZoT_wXpyU
Topi
2019-07-25 21:21:51
Jövő a földön ,a mágneses mezők ketté váltak és elmozdultak https://www.youtube.com/watch?v=szyVn4Bn1Ts
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.