Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-04-16 20:08:25
Kedves Apista !
Tudsz még másik olyan politikust mondani, aki annyit tett a magyarság JOGI felvilágosításÁért, mint Morvai Krisztina ?
Ennyi érdemét szerintem el kellene ismernünk.
Én nem tudok, mert senkit nem engednek mikrofonhoz ( Ángyán József talán,aki gazda.)
Tudhatjuk, hogy M.K. édesanyja a rotschild divatháznál dolgozott, így nem tudható, vannak e idegenekhez fűződő elkötelezettségei 8 mindíg eszembe jut Radnóti példája, aki tényleg kereszténnyé tudott válni ).
Megértem, hogy NINCS MEGELŐLEGEZETT bizalom, ráadásul TUDJUK, HOGY LÉTEZIK EGY CIONISTA MAFFIA, amelyik nem csak számonkéri, de zsarolással el is éri - akár - minden zsidósághoz köthető emberen, hogy végső esetben csak a cionista érdek érvényesüljön.
Amit Krisztina mutat, szerintem minta szerű. Lehetséges, hogy szerepe csak annyi, hogy rajta demonstrálják a hatalom urai, milyen megvetéssel kell számolni annak, aki ellenük mer szólni...sajnos nem tudjuk, mit fog tenni, ha erősödne a hatalma.
Azt viszont tudjuk, eddig minden párt hazudott, becsapta a választóit, mert valójában szinte minden tagjuk fogható, zsarolható biboldó, nem tisztességes ember..
BGabor
2013-04-16 15:03:14
Baló Györgyné , csak papíron vált el, ő hívő katolikus , Baló György hívő liberális jól kijönnek. Jobbikos is meg nem is: Jobbikos EU-s képviselő, de nem tagja a jobbiknak. Jogvédő aki a "magyarok" érdekeit védi, korábban a melegek érdekeit védte: http://www.jobbik.net/index.php?q=node/6319

2006 október 23-án világosult meg, idézet a honlapjáról: "Kedves Honlap-látogatóim, Kedves Magunkfajták!
Botcsinálta politikus vagyok. Gumibot-csinálta. Egy kapualjban, a gyerekeim testi épségéért reszketve, könnygáztól fuldokolva, fegyverropogást hallgatva kaptam a küldetést, 2006. október 23-án, arra hogy mindent megtegyek az elnyomással és a diktatúrával szemben. Akkor még nem láttam világosan azt, amit ma már igen:" ..
Apista
2013-04-16 12:33:18
Emese!

"Ha a Szegedi Csanádokat nem ismerjük fel, az álruhás magyarkodókat, bármily szinten, akkor végünk van!"

Akkor mondok is neked egyet: Morvai Krisztina
Kis Tibor
2013-04-15 21:11:52
Az akol ha ég, és a birkák benn vannak, elégnek-pustulnak. De ha benn van egy kos is, akkor az ki tudja vezetni őket a szabadra.
Az is igaz, ha ég az akol, és a birkák kinn vannak, egy kos be tudja őket vezetni a tűzbe.
És az is igaz, hogy Kárpátiában ezer évek óta vadásznak a magyar kosokra,
Ezért Magyarok, csak okosan , de céltudatosan és határozottan.
És vigyázzunk a Magyar Kosokra.

Áldást! Tibor
Kis Tibor
2013-04-15 21:04:04
Kertészt nem vonták felelősségre. A Legfelsőbb Ügyészség nyilatkozata :
"Nagy nyilvánosság előtt uszítás nem valósult meg, mert ahhoz az szükséges, hogy az elkövető másokat tevékeny gyűlőletre ingereljen és,hogy a sérelem bekövetkezésének valódi esélye legyen. Emellett a bűncselekmény megvalósulásához, amely szintén nem történt meg, olyan feszültséget keltő lázongó magatartás nélkülőzhetetlen, amely alkalmas arra, hogy a szenvedélyeket felszítsa, vagy a társadalmi rendet, békét megsérse."
Értittek? Hát ezzel állunk szemben.

Áldást Tibor
Kis Tibor
2013-04-15 20:55:05
Üdvözlet Fórumozók,
Mivel a Kertész Ákos a mai adásban szóba került, nem hagyhatom szó nélkül. Emlékeztetek.
Kertész Kossuth díjas, magyar anyanyelvű. 2011 augusztusában irta
"A magyar genetikusan alattvaló."
"a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeretfurdalást,hogy mindent másra hárít,hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."
'Hogy se tanulni se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigykedni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
"Ma már a második világháború borzalmaiért, a holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Igy aztán nem is kapott soha feloldozást."

Eddig az idézet. Emlékeim szerint, minden 1990. utáni kormány mindjárt hivatalba lépése elején azzal kezdte, hogy bocsánatot kért Izraeltől és a zsidóktól. Soha még csak válaszra sem méltatták ezeket.... Mert a gój, olyan állatfajta, amelynek nincs lelke, csak arra jó, hogy szolgálja úrait, és fizesse a kárpótlást "bűneiért" örök-iziglen.
Ferenc
2013-04-15 19:52:01
Tegnap Berlinben, 1500 alapitó taggal megalakult egy gyökeresen új német párt ( Alternativa für Deutschland, AfD). Az eseményt - ha szükszavúan is - de minden fontosabb német televizió bejelentette.A párt elsödleges célja: Németország kiléptetése az euro zónából és visszatérés a német márkához. Ennek beláthatatlan politikai következményei lehetnek az európai politikára, igy a magyar politikára is. Ha ez a párt hatalomra kerül, akkor a jelenlegi EU kártyavárként fog összedölni.
Ferenc
2013-04-15 19:36:56
Itt Németországban is megszünt az adás.
Lehel
2013-04-15 13:02:40
Hacsak:
nem létesítünk újra fonodát, tejbegyűjtőt és olyan közösségeket, ahova természetüktől ( munkakerülő voltukból adódóan ) a nem közénk valók NEM FOGNAK BEJÖNNI !
ezt látom az egyedüli útnak.
Akik ilyen eszmeiséget képviselünk és aszerint élünk, nekünk pedig arra kell vigyáznunk, hogy NE SÉRTSÜK EGYMÁST sem emberi méltóságában (faji kirekesztés), sem anyagi érdekében ( tisztességes elszámolás, tulajdonjog tisztelete !!! ) továbbá képesek legyük általunk képzett javakból kirekeszteni azokat, akik akár parazita módon vámolnának bennünket (akadályozva javaink bővített újratermelését ), vagy igazságtalan bánásmódot alkalmaznak a közélet szereplőiként.
Egyet értek Cékus Job álláspontjával, amit a cigánysággal kapcsolatban adott elő !
Nem általában a cigányság a felelős,hanem azok, akik a bűnözők (így a cigányság soraiban élő bűnelkövetők ) alá lovat adnak, nekik BŰNPÁRTOLÁSSAL VÉDELMET BIZTOSÍTANAK, illetve a normális életet jelentő együttműködést (köztulajdonú és magán TULAJDONÚ MAGYAR cégeket ) a jogszabályok és jogalkalmazók közreműködésével TÖNKRE TETTÉK.
EZT EGYIK NEMZET SEM ÉLNÉ TÚL, SEM CIGÁNYsággal SEM ANÉLKÜL !

Igen sok cigány ember él közöttünk olyan, akik dolgoznának, de "nem jut nekik munka", ahogy a magyarságnak sem .
Ők mind a gádzsót, a fehér embert(magyart ??? ) szidják.
Feltenném a kérdést, miért nevezhető magyarnak azok, akik leépítették a honi gazdaságot, honi honvédelmet ?
Nem hiszem, hogy NyEuban ámblokk a cigányságot tiltanák ki. Ott is csak azokat a bűnözői csorotokat követik és kapcsolják le, akik nem képesek beilleszkedni és veszélyeztetik a közbiztonságot,főleg a korrupcióra hajlamos körök közreműködésével.
Nyilvánvaló, hogy nem lehet mindenki vállalkozó, már csak azért sem, mert azokat meg a " körbetartozással" teszik tönkre.
Valójában ennek is az a naplopó réteg az oka, akik abban érdekeltek, hogy közöttünk háború és nélkülözés legyen, ugyanis ilyen feltételek között tudják idegen érdekeket gazdagító csatlósaik FILLÉREKÉRT DOLGOZTATNI A MAGYAR 8CIGÁNY ) EMBERT.
Ez a bánásmód pedig megalázó és népirtó.
Kis Tibor
2013-04-13 01:16:29
hacsak!

üdv Tibor
Apista
2013-04-12 23:52:51
Tibor!
Ne törődj az e-mail címed miatt, én is már a sokadikat nyitom, mert befagyasztják, miután regelek valamilyen hazafias oldalra. Újat kell nyitni és kész, aztán nem is kell használni magánlevelezésre.

"A Jobbik nem szélesít, félő hogy a Miép sorsára jut."

Mit gondolsz, miért hozták létre? Amíg Magyarországon pártrendszer van, addig magyar csoportosulás nem juthat kormányzáshoz. Gondolod, hogy Csurkáék bénasága okozta a MIÉP vesztét? Ez volt a terv, összegyűjteni a még nem agymosott magyarokat és kicsinálni őket. Aztán jön egy újabb magyarnak mondott párt tele zsidóval az élén, és ez így megy míg el nem fogyunk, hacsak...
Kis Tibor
2013-04-12 22:14:13
Ha megnézzük a 2010-s statisztikákat, a kis pártok cca 200 ezer szavazatot vittek el az lmp 384 e szavazatot, mszp 940 e szavazatot, ezek jelentős része úgy vélem mozgosítható a magyar ügy mellett, fidesz.kdnp 2.706 e szavazata is biztos, hogy nagyon jelentősen leolvadt ( vélem már csak a megfizetett csinovnyikok vannak), 2014-ben kell legalább 2,0-2,2 mo szavazat a változásokhoz.
Kis Tibor
2013-04-12 22:03:01
Azt is fontosnak tartom, hogy rögzitsék: most nemzetmentésért munkálkodnak, minden egyéni érdeket is háttérbe szoritva ( pld a képviselők összes anyagi javadalma nem lehet több mint a magyar átlag 3x-a ,: csak együtt a nemzettel működhet az összefogás)

A Jobbik nem szélesít, félő hogy a Miép sorsára jut.


Elnézést az össze-visszasághoz, de állandóan ugrál és töröl a honlap, mindent le sem tudttam irni

Üdvözlettel és Áldást Kis Tibor
Kis Tibor
2013-04-12 21:55:44
A vezető erő Jobbiknak oriási a felelőssége, hogy fogalmazza meg a mai 12 (vagy több) pontot ) és kezdje meg az együttmüködést/szövetség szervezést.
Tölem még az sem áll távol, hogy az írásba foglalt választási megállapodást, hasonlóan a z etelközi és a pusztaszrei-hez a vezetők vérükkel pecsételjék meg, minden következményével, a záradékkal is.
A szövetségesek alatt azt értem, hogy mindenki aki magyar és nem érdekes, hogy a fidesz volt szavazója-e v, de az sem, hogy milyen az ideológiája, pártpreferenciája.

( Az alábbi bejegyzésben a rengeteg kis pártot kifelejtettem a felsorolásból)
Kis Tibor
2013-04-12 21:46:34
A KÁ követelés világos, egyértelmű: 1, ez bűncselekmény 2, ezért semmis, 3, a károkozókat felelősségre kell vonni, 4, károsultaknak fizessenek kárpotlást a bankok.
A történelmi alkotmánnyal kapcs. a dr Halász József és a köré gyült csapat nagyon komoly munkát végzett ( biztos hogy tárgyalási, együttmüködési alap.
A közvetlenül veszélyben lévő magyar emberek száma 3,5mo fő-t tesz ki, ráadásul nagyon nagy az átfedés a Jobbik potenciális szavazóival.

Ugyan igy a Horkovits-féle kisgazdapártot és a szervezödő vidéki gazdákat, valamint több ezres civil egyesűletet is meg kell szólítani. Most olyan időket élünk, hogy minden, azaz minden nézetkülönbséget félre kell tenni és a nemzeti, magyar ügyek mellett össze kell fogni.
Kis Tibor
2013-04-12 21:18:42
Tisztelt Forumozók,
Megint kilőttek egy magát nemzetinek mondó , helyi forumról ( Nyerges index ), a nick nevemet is törölték. Kérdésemre, hívatkozásomra az alaptövény IX. cíkkére nem reagáltak. Továbbá a gmail e-mail fiókomat is zárolták, nem férek hozzá. Újat probálok nyitni.

Az általam korábban felvetett kérdésekkel kapcsolatban, a következő a vélaményem:
Ma még, most még ( a 2014-s választásokon) a magyarság számbelileg és minőségben is többségben van. A statisztikai adatokat részletesen vizsgálva, azt látom, hogy komoly veszélye van annak, hogy 2018-ban már nem leszünk többségben. Ha ez bekövetkezik, akkor a "demokratikus" parlamenti eszközökkel tudják befejezni az országpusztítást és az új honfoglalást. Csak egy adat, a magát magyarnak valló népesség 10 év alatt cca 700.000 fő-vel csökkent.
Ha 2014-ben nem tudunk nyerni, reáilis a veszélye, hogy a magyarság zsellérként, cselédként, adósproletárként képes csak vegetálni saját Hazájában.

Az összefogásban mire gondolok? Kellene egy széles, magyar, nemzeti választási pátt/szövetség, amely minden erőt összegyüjt.
Pld a civil oldalon, a Kásler-mozgalom szólítja meg a legtöbb embert ( még most is napi 100-150 fővel-nő a támogatottság, ez a Kádler honlapról világosan látszikilatkozott .), a történelmi alkotmánnyal kapcsolatban csak annyit, hogy Vona Gábor is többször hívatkozott a szükségességére, ill. nyilatkozott monarchista
meggyözödéséről.
Apista
2013-04-12 19:28:40
Aranybulla 24. czikkely:

Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
Apista
2013-04-12 19:25:16
A mai filmbejátszáshoz tökéletesen passzol, sajnos:

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3356
BGabor
2013-04-12 13:19:03
A bejegyzés második felét levágta... a fórum.:(
(admin, kérek rá egy helyreállítást)
BGabor
2013-04-12 13:16:14
Korábban is szimpatikus volt Kásler Árpád. Ez a tegnapi videó megerősített.
- régóta küzd az erőszak (állami) szervezetekkel.
- sokat dolgozik
- lényegre törően beszél és nagyon jól látja a helyzetet
- nem csak beszél, mint a pártok, hanem cselekszik is (!) , gyakran összehívja az embereket
- színvonalas dolgokat tesz le (legyen az stúdiómegvilágítás, grafikai anyagok, weboldala, kiadványok) (vannak segítői)


-------> A lényeg: Köztörvényes fehérgalléros bűnözők ellen harcol !!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.