Kis Tibor
2013-04-16 23:23:59
Lehel, igazad van rosszul irtam, 16:22:40 Apista -ra gondoltam.
Apista és Többiek, szerintem a numerus clausus-t is újra el kell olvasni és az akkori közbeszédet is.
Emese, ma többször megrősitette a mai 16:22: 40 véleményemet
üdv Tibor
Apista
2013-04-16 23:06:45
Emese, persze, mert ott még pistike voltam.
Lehel
2013-04-16 23:01:56
Kedves Tibor, mi az a 16:22 ?
nap:óra vagy óra: .perc, de melyik napon, (mert ma 16 óra 22 kor nem találok hozzászólást ) ?
Kis Tibor
2013-04-16 22:54:34
Ha nincs megegyezés, nincs összefogás (ab ovo)
Nekem vannak olyan információim, hogy folyik a párbeszéd.
Holnap Esztergomban lesz KÁ, holnapután okosabb leszek és megosztom.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-04-16 22:49:16
16:22 , ez sajnos igazság.
Na és Radnóti? , Teller?
Apista
2013-04-16 22:44:26
Kedves Emese, látom átnyálaztad a CBJ-t. Örülök neki, talán még emlékszel, hogy valaki ajánlotta Neked még a zöld oldalon. Nos, én voltam az.
Apista
2013-04-16 22:40:46
Tibor, lehet, hogy Te egyetértesz, de én nem tudok. Ez van. A Talmud minden cselt megenged nekik, ha a gojok becsapásáról és a saját fajtájuk védelméről van szó. Erről szól gyakorlatilag a történelem már régóta és még mindig vannak akik bedőlnek nekik. Én nem.
Üdv.
Kis Tibor
2013-04-16 22:40:13
Kedves Emilia,
Néha vannak kétségeim, de most meg kell állapítanom, Ön valóban hölgy lehet.
Kis Tibor
2013-04-16 22:37:01
Kedves Apista,
Azt gondolom, Lehel 16:22 bejegyzésével egyet lehet érteni.
Plusz, most sokkal fontosabb az ami közös, mint ami szétválaszt.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-04-16 22:29:36
Tamás a mai műsorban külön hangsúlyozta, hogy a Magyar Kosok-nak le kell egymással ülniük és meg kell egyezniük.
Egyből, arra a 70-80-s években látott olasz filmre ( talán Dorellik ? ) asszociáltam, amelyben azelhúnyt örököseit beterelik egy várkastély fegyverszobájába és egy ügyvéd egy üres papirról felolvassa a végrendeletet: Aki először kijön azé az örökség.
Ez a megoldás nem áll tőlem távol, azzal a változtatással, hogy a papirokat ( max 3db A4) én a kosoknak admnám. Se viz, se pogácsa és csak akkor jöhetnek ki , ha közösen megalkotnák az aktuális 12 (?) pontot .
Ferenccel egyetértve, a papirra előzetesen kb 8. vagy 9. pontként, ráirnám : országvezető (képviselő stb ) éves össz jövedelme nem haldhatja meg a magyar átlag 3(?)x-osát , és 1 ember csak 1 hivatalt viselhet.
Talán a visegrádi várban?
Itt most nemzetmentés kell !
üdv Tibor
Lehel
2013-04-16 22:26:13
Kedves Apista !
Tisztelettel és őszinte kiváncsisággal állok azon ügyek elé, amiben egyetértésre tudunk jutni :)
Üdv.
Lehel
Apista
2013-04-16 22:21:34
Kedves Tibor és Lehel!
Ebben a kérdésben nem fogunk egyet érteni.
Kis Tibor
2013-04-16 22:14:30
Ezért a "r m"-ért fogok kapni, pedig nem is én találtam ki.
Mielőtt Emese rám fogná a sandaság gyanúját, gyorsan leirom még azt is , hogy olyan mint " magyar nemzeti jogvédelem, jogsegély " , nem olyan régi keletű.És hogy ma már van és nem megkerülhető, abban Krisztinának vannak komoly érdemei.
Lehel
2013-04-16 22:13:50
Kedves Tibor !
Emlékszem én is, amiként egy tűzpiros ruhába öltözött szőkeséget megtalált egy mikrofon és elhangzott a tuti.
Biztos vagyok benne, hogy nem volt véletlen a kiválasztás.
Amiért mégis fontosnak tartom, az a mintaadás.
A szkiiták az igazság népe volt - " az igazságot a szívükben hordták". Ehhez képest nézzük meg, mennyire tájékozatlanok a magyarok ma a jog területén... borzalom.
Krisztina jótékony tevékenysége ezen a területen szerintem elvitathatatlan, hiszen felnyitja sokunk szemét és igazságunk, jogunk mellett való kiállásra nevel..
Üdv.
Lehel
Kis Tibor
2013-04-16 21:44:07
csak egy pár csacska gondolatfoszlány a Movai jelenségről:
- üstökösként tűnt fel, ( ez hazánkban általában, nem magától értetődő)
- "domina"-tipus, van ego-ja ( ez főképp a férfiak felé eladható )
- a 2000. utáni tevékenysége,eléggé kacskaringos, emlékeztet a "karrier-politikus" tipusára. ( ez lehet pozitív is, ha jó ügyet szolgál, jó szándékkal)
- számomra mértékadó lenne pld a dr Szöőr Anna , vagy a dr Völgyesi Miklós véleménye)
- szerintem még nem világos, hogy Jeanne d' Arc-ként, vagy "rikács madonna"-ként vonul-e be a magyar emlékezetbe
- összességében úgy vélem, inkább pozitív a megítélésem.
üdv Tibor
Lehel
2013-04-16 20:51:02
Igazából okosabb lenne ha keresnénk másokat is, akik tesznek,vagy tenni akarnak és segítenénk Őket.
Akik pedig a hasznunkra vannak azokat én nem szívesen támadom.
Lehel
2013-04-16 20:45:32
Kedves Apista !
Üdvözöllek !
Nem kérem Tőled, én sem teszem, hogy bárkit kritika nélkül ajnározz. Vámos Gy. pontosan az ellenkezője mint M.K., ugyanis V.Gy a tipikus "dezinformáló katona", amelyiket azért tettek a médiába, hogy terelje a közbeszédet...el a lényegről,butítva az embereket és azt a butaságot, elfogadhatóvá tegye.
Nézd meg, mennyien mentek el a devizás felhívására ( lehettek 30 an )...pontosan azért, mert az emberek érzik, hogy idegenszívű.
Krisztinát teljesen másmilyennek látom... nem gondolom, hogy ennyire be lehetne embert - hite ellenére - tanítani, amit M.K.-nál tapasztaltam.
Először is, amikor felvállal egy ügyet, az abban érintetteket nem restelli meghallgatni és nem sajnálja az időt a probléma megértésére, esetleg kezelésére.
Ezt konkrét tapasztalat alapján mondhatom.
Szerintem igen fontos kérdéseket feszeget, ellentétben Vámossal, aki ugyan elkezdi, de félreviszi.
Nyilván M.K. tudja, hogy kerülheti el gyermekeivel a nagyon beilleszkedni akarókat.
A magánéletét nem ismerem, csak annyit tudok, hogy a cionista Baló volt a férje és gyermekei apja...
Amit a CEWT ben tett, az is pontosan az ellenkezője annak, amit a cionisták elvárnak ( ezért váltották le és ezen pipult be igazából, hogy helyébe egy cionista nőt küldtek ( a palesztin problémát feltárandó ), akit ott nem szívesen fogadtak.
Apista
2013-04-16 20:33:58
Kedves Emese!
Örülök, hogy Neked és BGábornak nem mondtam újat.
Apista
2013-04-16 20:27:01
Szia Lehel!
Ennyi erővel Vámos Gyurit is említhetted volna, rengeteg olyan dolgot mondott vagy inkább kotyogott el, amit csakis belső zsidó körben ismernek. Mégsem fogom ajnározni a zsidót.
Ez a jólmegmondomnektekatutithogyszeressetek nálam már nem jön be, se nála, se Morvainál, aki annyira katolikus, hogy a gyerekeit a Lauder Javne-ba járatta, az összes pasas akivel élt mind zsidó, tehát nem magyar.
Mózes V. 7. részlet:
1. Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendő vagy, hogy bírjad azt; és sok népet kiűz te előled a Khitteust, a Girgazeust, az Emoreust, a Kananeust, a Perizeust, a Khivveust, és a Jebuzeust: hétféle népet, náladnál nagyobbakat és erősebbeket;
2. És adja őket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és megvered őket: mindenestől veszítsd ki őket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok.
3. Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
4. Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket.
5. Hanem így cselekedjetek velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tűzzel égessétek meg.
Lehel
2013-04-16 20:12:41
A párt kritikát a parlamenti pártokra értem, mert hiába volt 36 jogosult párt, senki nem ismerhette meg őket, főleg nem a 8 millió választó..
Nem véletlen, hogy Németországban is és Hazánkban is a médiát és a bankokat foglalták el elsőként a megszálló hatalmak.