BGabor
2013-04-04 21:09:05
A március rendezvények egybeesése után most ismét egybeesnek a "nemzeti" tiltakozások:
II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menet:
https://kuruc.info/r/23/110251
Időpont ápr 21. 10. óra
Banki Adósok tiltakozása:
http://kaslerarpad.hu/
Időpont ápr 21. 11. óra
Tényleg ilyen gyakoriak a "nemzeti" programok, hogy állandóan ütik egymást vagy (legalább) az egyik nem nemzeti?
Ugyanazok a szervezők? (az első "Adj Gázt" mögött kik állnak?)
Kis Tibor
2013-04-04 18:47:16
A mai nap legfontosabb híre a kicsi Zalán megszületése volt.
A Magyarok Istene óvja-védje, és hosszú , tartalmas életet kivánok Neki !
Áldás Kis Tibor
Iza
2013-04-03 23:01:39
Kis Tibor
2013-04-03 20:17:34
Érdemes megnézni a pápa látógatásán készült videot.
Hely , ahol én láttam : Jobbik Keszthely.hu , hátra kell lapozni a cca 10. oldalra.
Cím: Elképesztő : A pápa 2011-es berlini látogatása ( 2013. 03 08. -án tették fel )
üdv Kis Tibor
Martin Killeen
2013-04-03 05:37:00
Kedves Kis Tibor Ur!
Sajnos hiaba kerestem nagyon sokaig, nem talaltam meg Mindszenty (szegyellem magam, amiert hibasan irtam a nevet) biboros ur sajat szavait, csak az angol valtozatat. Leforditottam, amit inkabb ferditesnek neveznek, mert az o nyelvezete egeszen mas volt, azert is, mert eleg regen irta es a szemelyisege miatt is:
'A legfontosabb ember a foldon az Edesanya. Nem dicsekedhet azzal, hogy felepitette a Notre Dame-ot, nem, mert sokkal csodalatosabbat "epitett", mint akarmelyik katedralis, es ez, gyermekenek halhatatlan lelke. Az angyalok az egben nem reszesulnek annyi aldasban, mert ok nem kepesek arra, hogy uj szenteknek adjanak eletet a foldon. Erre egyedul egy edesanya kepes. Az edesanyak kozelebb vannak az alkoto Istenhez, mint a fold minden mas teremtmenye. Az Isten az edesanyakkal mukodik egyutt a teremtes letrehozasaban. Mi lenne mas nagyszerubb a foldon, mint edesanyanak lenni?"
Udvozlettel Barbara
Kis Tibor
2013-04-03 04:40:05
Ezek gyönyörűséges felvételek kedves székelyföldi,
Ha vannak , mindig hívd fel rájuk a figyelmünket.
köszönettel: Kis Tibor
Kis Tibor
2013-03-31 17:00:54
Az alábbi "egymásnak feszüléssel" kapcsolatban szeretnék véleményemnek hangot adni. úgy vélem alapvető fontosságú kérdések fogalmazodtak meg, ezért vállalom a "fogadatlan prokátor" szerepét.
Gábor, azt gondolom, a magyar ember soha nem lehet kirekesztő, mindig azt keresi a közösség tagjaiban ami jó, ami építő. És meg van bennünk az a képesség is, hogy figyeljünk a másikra, okuljunk, és soha nem fogadjuk elaz emberi kizárólagosságokat.Azt gondolom, mindannyiunknak erre kell törekednünk.
Tisztelt Uram, Ön -mégha itt-ott karcosan is -- olyan igazságokat fogalmazott meg, ami tisztáz és épít. Az Önök nemzedéke a magyarok legjobb tulajdonságaiból, tettekkel mutatott világraszoló példát és inditott el változásokat a világ emberibbé, jobbá tételében. Tudom, még a 90' utáni, mindenkori hatalom is inkább méltánytalanul ítélte meg az Önök szolgálatát. De tudnia kell, amig történelem létezik, nemcsak a magyarok, hanem mindenki szívében, lelkében él önzetlen pédamutatásuk. A mostani idők is olyanok, amikor szükségünk van önzetlen szolgálatukra, a municióra amely mindannyiunkat erősít.
Úgy gondolom az ÁKA és TV ezt a szellemiséget fejezi ki, Tamás küldetése ezt szolgálja. És nekünk az a kötelességünk, hogy legjobb képességeink szerint szolgáljunk, járuljunk hozzá a magyar közösség építéséhez és legjobbjainkkal válvetve szolgáljuk a nemzetet.
Anonymus
2013-03-31 04:01:55
PiLiS :
Köszönjük székelyföldi, büszkék vagyunk rátok, szivünk, szivetek eggyütt dobog !
Gyönyörű Húsvétot Nektek is !
Anonymus
2013-03-30 18:20:21
PiLiS :
Kedves Gábor-Pestlőrincről ! Kellemes Húsvéti Ünnepeket Önnek és minden Magyarszivü Honfitársamnak !
Kérem, őrizze meg józan eszét amivel ha az itteni Vizypuszikra figyel hamar elveszít, mint minden józan eszü EMBER és HÖLGY !
Tiszteljük Önt és lépjen át azon ami átlépendő...
Ön is már bizonyított eleget a magyar érdekek irányában, maradjunk emberek úgy, hogy észre sem vesszük
azokat akik célja...a züllesztés...de a leg szomorúbb, hogy a magyarság szétkergetése is !
Jó egészséget és hosszú életet Minden Magyarszerető Honfitársamnak !
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 15:50:32
:)
Anonymus
2013-03-30 15:44:43
Névtelenül írok, mert ki a faxt érdekel az, hogy ki vagyok, a te hízott egóddal ellentétben!!! Amúgy jó lenne, ha te lennél az apám, mert most jóval fiatalabb lennék! A becsületről meg ne beszélünk, mert mi még harcoltunk érte úgy ... néhány évtizeddel ezelőtt.!!!
Én szívesebben hanyagollak, -és akinek nem inge az nem veszi magára- nem kellene vezényelni Tamás műsorában!
De azért ez a néhány megjegyzés -ami köztünk zajlik- mindenképp nyomot hagy mindazok szemében, akik figyelemmel kísérik az ÁKTV, és Kubínyi Tamás műsorát,
illetőleg.
Mindazok kik olvassák kommentjeidet, megértik., milyen az mikor a "barát" bekeményít, és "harcol" azért amit elfogultság ként él meg a mindennapokban!
Én nem szeretnék semmi esetre sem ilyen "barátot" , mert a hozzászólásaidból kiderül micsoda emberré is tudsz válni, a nyáladzás után.
Ha már annyira Tamás mellett vagy, akkor ki kellene állni mellette mikor őt támadják az oldalon , és nem velem kellene foglalkoznod te Judapesti fax!
Ja, hogy ez nem megy? Megértem! Azért nem bízom rád az életem, Judapesti!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:59:49
"Anonymus
2013-03-30 13:48:23"
Nagyon tökös gyerek lehetsz,hogy névtelenül írsz az oldalra!
Becsületre nem tanítottak meg,ugye?!
Köszönöm,de a válaszodra nem vagyok kíváncsi,mert csak azt tudod leírni,amit tőlem olvastál!
Ezért a beszélgetés egyoldalúvá válása miatt hanyagoljuk egymás "társaságát"!
Adjon az Isten!
Szebb jövőt!
Anonymus
2013-03-30 13:53:49
A vérszívók ivadékaik (Tiszaeszlár) akik a trágyadombban teremtődtek meg a kaftános, sófáros, siratófalú, moszadtekes fingjaik a koszos rühes csótányai Nemzetünknek, kisstadlerek, kisbakterek, kiszoltánok, júdeai helytartói az osztódással szaporított vírushordozó cion mocskok a régmúlttörténelem és mai zsidóhatalom éltetőik!, pénzért megvett hazaárulók társasága! A trágyából felkapaszkodó férgek kukacok a Magyarság tönkretevői! A Magyarság kivégzői!
A hazaárulás az egy természetes folyamata a haza és az ország nélküli szétszórt gén hiányos hulladékoknak!
A kivonulás a paradicsomból! Csapás-csapás után ez vár rátok!
Jézust kivégző izraelitákra! Országunk bitorlóira! A világ szemeteire!
Anonymus
2013-03-30 13:48:23
Renben! Adj egy elérhetőséget aztán majd megbeszéljük a problémát!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:33:07
"Anonymus
2013-03-30 13:28:08"
Adj egy elérhetőséget aztán majd megbeszéljük a problémát!
Anonymus
2013-03-30 13:32:34
Még ne örülj te sebhelyes arcú, majd csak akkor vigyoroghatsz te zsindex töltelék amikor örökmosolyt kapsz a szép vastag bőrű arcocskádra!
Anonymus
2013-03-30 13:28:08
Van arcod rendesen! Szép hízott egó...... De sajnos nálam nem jön be spionfióka. Tamás pénzügyeit nem akarod intézni?
Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-03-30 13:18:46
"Anonymus
2013-03-30 13:05:14"
Kisfiam! Orvos látott már! Sürgősen keresd fel,nehogy szövődményes legyen a betegséged!
Anonymus
2013-03-30 13:05:14
Már ketten is szívjátok Tamás vérét?
""És nagyon nem tetszik az, hogy olyan emberek beszélnek,
sok esetben 30-40 percen keresztül a semmiről,akiknek fogalmuk sincs a valódi életről,mert álomvilágban élnek!"" Ebből adódóan Kubínyi Tamás barátomért én sokkal többet tettem mint ti összesen.""
A Vonó zsidó-cigány jóbbik spionnak csorgasd a nyálad, meg az önmagával beszélgető menórás "munkatársaddal" alapítsatok pártot Likud néven! Gerinctelen csúszómászó kipás férgek! Viszkető nyakatokra hamarosan kender kerül!
Anonymus
2013-03-30 12:07:57
Ez rád is vonatkozik elmebetegek vöröskéje az "úsábú"l! És szorgalmasan járj a kezelésekre nehogy elfelejtsd ! (2013-03-30 12:03:16)