Peter123
2013-04-27 18:10:39
Peter123
2013-04-27 17:57:35
Peter123
2013-04-27 17:50:43
Megpróbálom meg keresni.
Nemes Türk
2013-04-27 12:55:08
Sziasztok!
Tudja valaki linkelni a pápa lemondatásáról szóló videót, mert nem láttam még, és nem találom? Köszönöm!
Kis Tibor
2013-04-27 00:45:23
(a székelyföldi által feltett video-hoz)
Frölich Róbertt "mellékállásban" a magyar honvédség tábori rábbija, dandártábornok ranggal.
A magyar wikipédia szerint, a magyar honvédség teljes személyi állománya 29.870 fő ( ebben mindenki benne va a teljes HM személyzet és a háttérintézetek is)
Vajon hány főnek és kiknek végzi a dandártábornok úr a lelki szolgáltatást?
Az is magáért beszélő, hogy az ápr. 21-i Duna-parti felvonuláson a dandártábornok tartotta a főbeszédet, és körbe-körbe a dávid csillagos zászlók tengere.
miskolcilaci
2013-04-26 22:44:11
Nyílt levél a zsidóhoz.
Kedves Zsidó!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, adok még egy esélyt a kapcsolatunknak. Megpróbálom a problémáimat úgy elmondani, hogy megértsd. A lehetséges megoldásokat belátásodra bízom. Arról viszont biztosítalak, hogy a problémáink hamarosan megoldódnak. Így vagy úgy.
Gondolom, nem kell külön magyaráznom, hogy feszültségek vannak közöttünk. Mindig igyekeztem befogadó módon viselkedni Veled, de ezzel rendre visszaéltél, és mára teljesen ránőttél az életteremre. Nem szeretnék külön hosszas magyarázkodásba kezdeni arról, hogy én nem vagyok “fasiszta”. Tudod Te azt jól. Azt is tudod, hogy bárhol a világon képes vagy magad ellen mérhetetlen ellenszenvet kivívni. Éppen ezért kitaláltál egy nagyon okos szót: antiszemitizmus. Mondj még egy népet bárhol a világon, aki külön szót alkotott az őt érő ellenszenvre. Ne is gondolkodj, nincs ilyen. Tudod, valamiért Rajtad kívül egyetlen népnek sem volt erre szüksége.
Többszintű problémáim vannak Veled, de mindegyik szint a mértéktelen kapzsiságodra vezethető vissza. Persze, persze, általánosítok. Valamiért Veled szemben minden korszakban, minden országban általánosítottak az emberek, amikor azt tapasztalták, hogy nem szabad Téged pénz és hatalom közelébe engedni. Nyilván ártatlan célpontja voltál az előítéleteknek évszázadokon át, szerte a világon. Na hagyjuk, ez genetika, barátom. Én is ismerem a mentalitásodat, és Te is jól tudod, hogy így van.
Mégis magyarázkodom egy kicsit, jó? Nem, nem vagyok “náci”. Nem kívánom a halálodat, sőt, féltelek tőle. És féltem a tisztességes, becsületes embereket, akiknél lassan elszakad a cérna, és eléred náluk, hogy a halálodat kívánják, netán tegyenek is érte. Talán naiv vagyok, de hiszek a megváltoztathatóban. Ezért e levél.
Mik a problémáink?
Az újkor derekán, egy óvatlan pillanatban valaki pénzközelbe engedett Téged. Meg is pecsételte ezzel világunk sorsát. Burjánzani kezdtek a pénzváltók, bankárok, érmekereskedők, akik igyekeztek a pénzrendszert az emberiség ellen, s a maguk hasznára fordítani. Egymást segítettétek hatalmi pozíciókba a politikában, iparban, gazdaságban. Ez persze nem baj, barátok közt ez természetes. Ha jól működne a rendszer, nem is zavarna senkit, hogy mára már mindenütt Ti vagytok a ranglétra csúcsán. Komolyan, kit érdekelne, hogy ki irányít, ha egy tökéletes jóléti rendszer van kiépítve az emberiségnek?
A Ti rendszeretek nem lehet tökéletes, sőt életképes sem. A kapzsiságotok miatt.
Amint megjelentetek a színen, rögtön megszűntek a céhek, jött az ipari forradalom, a tömegtermelés, a fogyasztói társadalom, a hitel, a kamat, a tőzsde, a profit, az iparosított háborúk, a munkanélküliség, a környezet leépítése, a világ sorsának gőgös forgatása. Mára rajtatok kívül mindenki nincstelenné vált, és csak a szerencsések kiváltsága, hogy még robotolhatnak az önfenntartásért.
Még akkor sem haragudna senki, ha véletlenül szúrtatok volna el valamit, és ezért lenne ma káosz a világban. De sajnos nem így van. A világ jelenlegi helyzete egy átgondolt, szisztematikusan felépített folyamat eredménye. Ezt tettétek az emberiség asztalára.
Most fogod kimondani azt a szót, hogy összeesküvés-elmélet. Ez is majdnem olyan okos szó, mint az antiszemitizmus. A hatása szinte ugyanaz. Azért én adnék néhány támpontot eme kifejezés elkerüléséhez.
Egyrészt (kitalálom!) kérdéses részedről, hogy mindez zsidók műve. Olvasgass a közismert iparmágnások, bankárdinasztiák viselt dolgairól, arról, hogy ők rángatják dróton a politikát, a pénzpiacot, médiát, mindent. Ezen személyek neve roppant beszédes lesz számodra, ahogyan számomra is az. Mind zsidók, kivétel nélkül. Ahogyan ma már nem is teszel a híradók végére stáblistát. Ha az emberek végigolvasnák a sok zsidó nevet, rájönnének, hogy manipulatív hazugság mindaz, amit hír gyanánt eléjük raktok.
Másrészt, ha az ember picit beletúr a történelem kevésbé hangoztatott, netán eltitkolt momentumaiba, hamar kiderülhet, hogy az összes újkori háborút Nektek köszönheti a világ. Ott vagytok minden ország döntéshozó szektorában, és ügyesen keveritek a lapokat. Kiválasztjátok azon országokat, melyek nem hajlandóak fejet hajtani tőkétek előtt, vagy netán fogatok fáj természeti adottságaira. Régebben ilyen országokat ugrasztottatok össze, hogy (természetesen) bankáraitok hitelezhessenek ezen országoknak “baráti” kamatra. Ma már van saját bábotok, az USA, melyet bármely makacskodó közel-keleti ország nyakába tudtok ugrasztani. Ma már van még egy okos szavatok erre: terrorizmus. Az utóbbi évtizedben túl sok “diktátor” hunyt el fura körülmények között, nem igaz? Dúskáltok a kifejezésekben, melyeket azokra használtok, akik nem akarnak Titeket. Van ugye az antiszemita, a náci, a fasiszta, a terrorista, a diktátor. Mindig akad jó ok, amiért gyűlölni lehet őket, de Titeket nem szabad, ugye?
Harmadrészt ott van a magyarság bőrén is érezhető pénzháború. Azt nehéz lenne a világ felé elmagyarázni, ha hazánkat fegyveresen megtámadnád. Hiszen nem ártunk mi senkinek. (A palesztinok sem, de erről később.) Felvásárolod hazánkat, megveszed a gazdaságunk építőelemeit, hogy lerombold, lakosságát eladósítod, házából kilakoltatod, és ha jól tudom, már úton vannak a zsidó telepesek ezekbe a lakásokba.
Lássuk, Te hogyan értelmezed a történelmet! Számodra csak két dolog létezik. Volt Ábrahám, és volt a holokauszt.
Ábrahám szent népe vagy, mely az emberiség fölött áll. Mit emberiség? Gójok, lelketlen állatok, barmok. Hited így említi őket, mindenkit, aki nem zsidó. Komoly szabályrendszert tartalmaz hited arra vonatkozóan, hogy az állati szintre sorolt emberiség fölött milyen vélt hatalmat gyakorolhatsz. Egy baj van ezzel. Ilyen szabályrendszer nem származhat a szeretet Istenétől. A hited egy hazugság.
A történelmed második pontja a holokauszt. Megint magyarázkodom, jó? Nem tagadom a holohausztot. Vitatom azt. Tudom, hogy már törvény védi a megmásíthatatlan sztoridat, és börtön jár a kérdésekért is. De valamiért ragaszkodom az igazsághoz. Túl jó üzlet ez neked ahhoz, hogy történelmi tényként elfogadjam. Most nem szeretnék belemenni a boncolgatásába, hiszen egy könyvet tudnék írni erről. Egy apróságot azonban mégis megemlítenék.
A kezem ügyébe került egy Vöröskereszt által kiadott jelentés a holokauszt áldozatairól. 271.000 áldozatot említ, melyek jelentős része járványokban halt meg. Úgy érzem, ez nagyon nincs pariban az általad emlegetett hatmillióval. Valami elfogadhatót mondanod kellene. De lehetőleg ne azt, hogy a Vöröskereszt egy náci szervezet.
A holokauszt a Te véres kardod, melyet körbehordasz hetente a világban, ez lett egyik fő érved, ha vitáznod kell valakivel.
Lapozzunk a történelemkönyvben! ’56-ról mi jut eszedbe? Igen, igen, arról beszélek, amiről még ma sem nagyon szabad a magyarnak. Tudod, nem volt elszámoltatás, felelősségre vonás, a nemzetünk hóhérjai (akik még élnek) luxusnyugdíjat kapnak… Hiszen így egyeztetek meg anno a “rendszerváltókkal”. Arról beszélek, amit dr. Dénes Béla, az ÁVÓ/ÁVH főorvosa maga is bevallott a Hatikva c. lapban, miután elmenekült hazánkból a felelősségre vonás elől. Idézem Neked, jó?
“Akármilyen kínos is, de meg kell írni, hogy nemcsak Rákosi, Gerő, Farkas és a moszkovita tábor vezetőinek jelentős része volt zsidó, hanem jóformán száz százalékig zsidókból állt az ÁVH nyomozógárdája is. És az 1945 utáni egyre erősebben élesedő antiszemitizmusnak ez az oka.”
Kínos. Tudom. Nem is fűzök hozzá semmit, jó?
Te most Palesztinában mit csinálsz? Immár évtizedek óta, a “művelt Nyugat” hathatós támogatásával tömeges népirtást hajtasz végre. A holokauszt-kampányod egyik fő szlogenje a “SOHA TÖBBÉ”. Közben a világsajtó hallgatásával, és az alternatív (te úgy hívod, hogy fasiszta) hírportálok közvetítésével világszerte ismertek az emberiségellenes háborús rémtetteitek. Hát milyen emberek vagytok ti?
S mindeközben múltbéli és jelenkori üldözöttségedről harsogod tele a médiát, az emberek fejét. Igazad van, akkor lelkesebben bánják meg nemlétező bűneiket, és tejelnek. Mindent megengednek neked, mert még csak véletlenül sem szeretnének azonosulni a démonizált “fasizmussal”.
S végül részemről egy beismerés. Végig általánosítottam. Tudom. Szándékos volt. Nektek hála, én most egy személytelen, gőgös és lekezelő rendszerben élek. Hozzászoktam már az uniformizált dolgokhoz. Tudom. Tudom, hogy vannak tisztességes zsidó emberek is, de a levelem nem nekik szólt, hanem Neked. Nem vizionálok. Valóság az, hogy amit ma a Mazsihisz sóhajt, abból már holnapra törvény, vagy miniszter(elnök)i intézkedés lesz.
Nem lesz ennek jó vége. Nem fenyegetőzöm, hanem aggódom.
http://hjb.hu/nyilt-level-a-zsidohoz.html/
Lehel
2013-04-26 06:56:23
Már Sophocles leírta az Antigonéban, hogy a halottainkért IS felelősséggel tartozunk. Vannak emberi jogaink és kötelességeink .
Pontosan ebbe a sorba tartozik azon kötelezettségünk, hogy a magyar emberek halálának okát és okozóit is fel kell kutatnunk. Tudtommal sokan az elhurcoltak közül magyar állampolgárok voltak és nem csak zsidók. Tehát a Főrabbi kötelessége a segítségnyújtás, hogy fény derülhessen minden ember halálának okára és az elkövetők, a felbujtók személyére.
Soros maga mondta el egy riportban, hogy ( Ő 16 évesen Budapesten segitkezett adolfeichmannak az itteni vagyonok elkobzásában) nem félt, sőt életének legjobb időszaka volt az, ami miatt minket magyarokat büntetnek és gyaláznak még ma is !!!
Miért ?
Lehel
2013-04-26 06:47:14
http://www.youtube.com/watch?v=opkcUgSplJo
Talán nem csak joga, de kötelessége is volna egy magyarországi főrabbinak, ha itt élő hitsorsosai érdekében jár el.
A magyar nevű nacitól azért el kellene határolódni, illetve szót kellene ejteni arról, hogy az "antiszemitizmus " oka az elhallgatással , sőt ilyen félretájékoztatással súlyosbított hamis vádaskodás, amit a magyarországi zsidóság képviselője művel.
Megértem, hogy ez túl messzire vezet és Árpád csak a közvetlen támadásra akart reagálni, ugyanakkor várom a folytatást... ( nem értem Őt, ha nem teszi )
Talán a főrabbi felé indítványozható egy nyílt levélben megfogalmazott kérdés, hogy személyesen nevezze meg, mely nevű magyarokkal van baja, továbbá tájékoztasson bennünket arról is, hogy hol és kik tartják nyilván, ki a zsidó, ki a goj, mert mi nem tudjuk, így nem tudjuk kik azok, akiknek Ő megkülönböztetett védelmet követel. Ennek hiányában mi azt tartjuk természetesnek, hogy élünk a nemzetközi egyezményekben minden ember számára megkülönböztetés nélkül biztosított véleményalkotási joggal.
Lehel
2013-04-25 20:47:09
Ma még lehet , hogy mi, -természettel szinkront keresők - vagyunk többen, kedves Tibor !
De növekvő aggodalommal nézem a jövőt, mert látom, gyermekeink nem akarják követni szüleiket a mi oldalunkon.
Nem értik meg, hogy Haliwood csak a zsidóságnak jelent sikert és azóta csak rajtuk keresztül boldogulhat bárki, de aki képes, az is ezt a rendszert erősíti, ami pontosan őket fogja kirekeszteni.
Bár meg tudnék győződni arról, hogy tévedek, mert meggyőzni milliókat, milliárdokat csak az ÚR tud, azokkal viszont mi is pusztulni fogunk.
Érzem a Nap perzselő tüzét...évről évre erősebb.
Jó éjt !
Üdv
Imi
Kis Tibor
2013-04-25 20:21:17
Lehel,
Sokrészt igazad van.
De Magyarországon, és méginkább a világon mi vagyunk többen
Kis Tibor
2013-04-25 13:20:33
Johannes Öhquist : A Führer Birodalma (1940). kb 200 oldal
letölthető:
www.hotdog.hu/letöltés/doksi/egyeb/a-fuhrer-birodalma-rtf
pld a 25 pontos program nagyon tanulságos
Lehel
2013-04-25 09:21:07
Bocsi Emese !
Lehel
2013-04-25 09:20:38
Jó olvasgatást kedves emese !
Tibor írtad. "Túl éltük az évezredek alatt a tatár-mogolt, törököt, osztrák-németet, szovjetet.
Túl fogjuk élni a .."
Sajnos ezt én másként látom.
a korábbiak nem léptek fel a természet rendje ellen, csak azt akarták, hogy dolgozzunk nekik, harcoljunk értük...stb.
Ezek pedig a természet rendje ellen kényszerítenek bennünket, amit nem élhetűnk túl, ha belenyugszunk.
Lehet beszélni vallásszabadságról a hit terén, de ha a Földön a káinok éltek volna csak túl, akkor már nem lenne élet.
Eddig így volt, mert nem voltak többségben a káinok. Ma olyan szintre jutott a fegyverkezésük és a terrorizmusuk, hogy fenn áll a veszély szerintem ( ha a hitük szerint tűrjük hogy CSEKLEKEDJENEK) az emberi élet végső kimúlásának. Még most is borsózik a hátam, ahogy vissza emlékszem a "Majmok bolygója" c. filmre
Martin Killeen
2013-04-24 22:32:20
Jo volt hallgatni Lipusz Zsoltot, pont ugy beszelt, mintha jobbikos lenne.
Kis Tibor
2013-04-24 22:05:35
04/24 14:52:16-hoz,
Párhuzamok ( azonosságok és különbségek)
49. augusztus 13-hoz kellett Paskievics és a 200.000 muszka. Jöhetett a "bresciai hiéna".Terror, a magyarok megfélemlitése, írtása.( a katonákat akasztották(!)...)
157 évvel később, "csak" a szemeket lőtték ki, pedig Ferenc minden megadott volna az éles sortűzért, "egy jó kis nyilvános akasztásért".Pedig a görény ábrázatú főrendőrnek itt volt a sok magyarul beszélő parancsteljesitő és a sok kaméleon-idegen.De a magyar már nem "úgy" mozdult. Ott, akkor elég kellett legyen a terror, a megfélemlíés, persze "demokratikusan, jogszerúen", mint egykor...
A tombolás után, új ember Bach. Mit is csinált? Totál abszolútizmus,központosítás. Cenzura minden mennyiségben, Új közigazgatás. Megszorítások. Súlyos adók.A hivatalokba csak idegenek, németek, csehek.Ha egy magyar irástudó kiszabadult a börtönből megprobálták korrumpálni,vállaljon hivatalt. Az igaz magyarok, akkor a többség nem vállalták. Passzív ellenálásnak nevezi az utókor.Voltak a tömegek felé azért gesztusok is.Közoktatási reform probálkozások, az ősiség eltörlésének véglegesítése, ugyanigy a jobbágyság intézményével is. És a beöltözött rendfenntartó "díszhuszárok" Atilla zsínórokkal ahogy illik, igaz szakál nélkül. Az eleink ezt sem vették be, " Bach-húszárok"-nak csúfolták őket. Mintha csak a felcsúti csodacsatárról irtam volna, Persze most is a centralizálás a "nép" érdekében történik.A magas adók az ország érdékét szolgálja, ugye.És a sok okos, átgondolt reform.
A csinovnyik sisera-had nem németül,hanem magyarul beszél, mégha "csicsergő" hangon is. A cenzurára, pedig csak a jó izlés miatt van szükség. Nehogy valaki valamilyen anti-vétket vegyen teherként a vállára.
1859-ben jött Solferino. A hatalomnak vlamit tennie kellett. A kiegyezés. Még államalkotók maradhattunk. De az út egyenes Trianonig.
Ha most lesz Solferino mi mit fogunk csinálni? Befejezzük Trianont?
Túl éltük az évezredek alatt a tatár-mogolt, törököt, osztrák-németet, szovjetet.
Túl fogjuk élni a cion-zsidót is.
Lehel
2013-04-24 21:21:38
Lehel
2013-04-24 21:04:24
Az alábbi a B.Freedmann beszéd linkje
Lehel
2013-04-24 21:02:49
Kubínyi Tamás
2013-04-24 20:44:06
Néhány alapmű a főoldal felső sorából elérhető: letölthető ALAPKÖNYVEK
Lehel
2013-04-24 20:10:37
BGabor2013-04-24 11:12:49
Kedves Gábor!
itt a link ahol még többet is elmond:
BGabor2013-04-24 11:12:49
Drábik János is beemelte egyik előadásába, de a német zsidóság árulásáról nem szólt.
Üdv !