Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Peter123
2013-04-27 18:10:39
Peter123
2013-04-27 17:57:35
Peter123
2013-04-27 17:50:43
Megpróbálom meg keresni.
Nemes Türk
2013-04-27 12:55:08
Sziasztok!
Tudja valaki linkelni a pápa lemondatásáról szóló videót, mert nem láttam még, és nem találom? Köszönöm!
Kis Tibor
2013-04-27 00:45:23
(a székelyföldi által feltett video-hoz)

Frölich Róbertt "mellékállásban" a magyar honvédség tábori rábbija, dandártábornok ranggal.
A magyar wikipédia szerint, a magyar honvédség teljes személyi állománya 29.870 fő ( ebben mindenki benne va a teljes HM személyzet és a háttérintézetek is)
Vajon hány főnek és kiknek végzi a dandártábornok úr a lelki szolgáltatást?
Az is magáért beszélő, hogy az ápr. 21-i Duna-parti felvonuláson a dandártábornok tartotta a főbeszédet, és körbe-körbe a dávid csillagos zászlók tengere.
miskolcilaci
2013-04-26 22:44:11
Nyílt levél a zsidóhoz.

Kedves Zsidó!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, adok még egy esélyt a kapcsolatunknak. Megpróbálom a problémáimat úgy elmondani, hogy megértsd. A lehetséges megoldásokat belátásodra bízom. Arról viszont biztosítalak, hogy a problémáink hamarosan megoldódnak. Így vagy úgy.
Gondolom, nem kell külön magyaráznom, hogy feszültségek vannak közöttünk. Mindig igyekeztem befogadó módon viselkedni Veled, de ezzel rendre visszaéltél, és mára teljesen ránőttél az életteremre. Nem szeretnék külön hosszas magyarázkodásba kezdeni arról, hogy én nem vagyok “fasiszta”. Tudod Te azt jól. Azt is tudod, hogy bárhol a világon képes vagy magad ellen mérhetetlen ellenszenvet kivívni. Éppen ezért kitaláltál egy nagyon okos szót: antiszemitizmus. Mondj még egy népet bárhol a világon, aki külön szót alkotott az őt érő ellenszenvre. Ne is gondolkodj, nincs ilyen. Tudod, valamiért Rajtad kívül egyetlen népnek sem volt erre szüksége.
Többszintű problémáim vannak Veled, de mindegyik szint a mértéktelen kapzsiságodra vezethető vissza. Persze, persze, általánosítok. Valamiért Veled szemben minden korszakban, minden országban általánosítottak az emberek, amikor azt tapasztalták, hogy nem szabad Téged pénz és hatalom közelébe engedni. Nyilván ártatlan célpontja voltál az előítéleteknek évszázadokon át, szerte a világon. Na hagyjuk, ez genetika, barátom. Én is ismerem a mentalitásodat, és Te is jól tudod, hogy így van.
Mégis magyarázkodom egy kicsit, jó? Nem, nem vagyok “náci”. Nem kívánom a halálodat, sőt, féltelek tőle. És féltem a tisztességes, becsületes embereket, akiknél lassan elszakad a cérna, és eléred náluk, hogy a halálodat kívánják, netán tegyenek is érte. Talán naiv vagyok, de hiszek a megváltoztathatóban. Ezért e levél.
Mik a problémáink?
Az újkor derekán, egy óvatlan pillanatban valaki pénzközelbe engedett Téged. Meg is pecsételte ezzel világunk sorsát. Burjánzani kezdtek a pénzváltók, bankárok, érmekereskedők, akik igyekeztek a pénzrendszert az emberiség ellen, s a maguk hasznára fordítani. Egymást segítettétek hatalmi pozíciókba a politikában, iparban, gazdaságban. Ez persze nem baj, barátok közt ez természetes. Ha jól működne a rendszer, nem is zavarna senkit, hogy mára már mindenütt Ti vagytok a ranglétra csúcsán. Komolyan, kit érdekelne, hogy ki irányít, ha egy tökéletes jóléti rendszer van kiépítve az emberiségnek?
A Ti rendszeretek nem lehet tökéletes, sőt életképes sem. A kapzsiságotok miatt.
Amint megjelentetek a színen, rögtön megszűntek a céhek, jött az ipari forradalom, a tömegtermelés, a fogyasztói társadalom, a hitel, a kamat, a tőzsde, a profit, az iparosított háborúk, a munkanélküliség, a környezet leépítése, a világ sorsának gőgös forgatása. Mára rajtatok kívül mindenki nincstelenné vált, és csak a szerencsések kiváltsága, hogy még robotolhatnak az önfenntartásért.
Még akkor sem haragudna senki, ha véletlenül szúrtatok volna el valamit, és ezért lenne ma káosz a világban. De sajnos nem így van. A világ jelenlegi helyzete egy átgondolt, szisztematikusan felépített folyamat eredménye. Ezt tettétek az emberiség asztalára.
Most fogod kimondani azt a szót, hogy összeesküvés-elmélet. Ez is majdnem olyan okos szó, mint az antiszemitizmus. A hatása szinte ugyanaz. Azért én adnék néhány támpontot eme kifejezés elkerüléséhez.
Egyrészt (kitalálom!) kérdéses részedről, hogy mindez zsidók műve. Olvasgass a közismert iparmágnások, bankárdinasztiák viselt dolgairól, arról, hogy ők rángatják dróton a politikát, a pénzpiacot, médiát, mindent. Ezen személyek neve roppant beszédes lesz számodra, ahogyan számomra is az. Mind zsidók, kivétel nélkül. Ahogyan ma már nem is teszel a híradók végére stáblistát. Ha az emberek végigolvasnák a sok zsidó nevet, rájönnének, hogy manipulatív hazugság mindaz, amit hír gyanánt eléjük raktok.
Másrészt, ha az ember picit beletúr a történelem kevésbé hangoztatott, netán eltitkolt momentumaiba, hamar kiderülhet, hogy az összes újkori háborút Nektek köszönheti a világ. Ott vagytok minden ország döntéshozó szektorában, és ügyesen keveritek a lapokat. Kiválasztjátok azon országokat, melyek nem hajlandóak fejet hajtani tőkétek előtt, vagy netán fogatok fáj természeti adottságaira. Régebben ilyen országokat ugrasztottatok össze, hogy (természetesen) bankáraitok hitelezhessenek ezen országoknak “baráti” kamatra. Ma már van saját bábotok, az USA, melyet bármely makacskodó közel-keleti ország nyakába tudtok ugrasztani. Ma már van még egy okos szavatok erre: terrorizmus. Az utóbbi évtizedben túl sok “diktátor” hunyt el fura körülmények között, nem igaz? Dúskáltok a kifejezésekben, melyeket azokra használtok, akik nem akarnak Titeket. Van ugye az antiszemita, a náci, a fasiszta, a terrorista, a diktátor. Mindig akad jó ok, amiért gyűlölni lehet őket, de Titeket nem szabad, ugye?
Harmadrészt ott van a magyarság bőrén is érezhető pénzháború. Azt nehéz lenne a világ felé elmagyarázni, ha hazánkat fegyveresen megtámadnád. Hiszen nem ártunk mi senkinek. (A palesztinok sem, de erről később.) Felvásárolod hazánkat, megveszed a gazdaságunk építőelemeit, hogy lerombold, lakosságát eladósítod, házából kilakoltatod, és ha jól tudom, már úton vannak a zsidó telepesek ezekbe a lakásokba.
Lássuk, Te hogyan értelmezed a történelmet! Számodra csak két dolog létezik. Volt Ábrahám, és volt a holokauszt.
Ábrahám szent népe vagy, mely az emberiség fölött áll. Mit emberiség? Gójok, lelketlen állatok, barmok. Hited így említi őket, mindenkit, aki nem zsidó. Komoly szabályrendszert tartalmaz hited arra vonatkozóan, hogy az állati szintre sorolt emberiség fölött milyen vélt hatalmat gyakorolhatsz. Egy baj van ezzel. Ilyen szabályrendszer nem származhat a szeretet Istenétől. A hited egy hazugság.
A történelmed második pontja a holokauszt. Megint magyarázkodom, jó? Nem tagadom a holohausztot. Vitatom azt. Tudom, hogy már törvény védi a megmásíthatatlan sztoridat, és börtön jár a kérdésekért is. De valamiért ragaszkodom az igazsághoz. Túl jó üzlet ez neked ahhoz, hogy történelmi tényként elfogadjam. Most nem szeretnék belemenni a boncolgatásába, hiszen egy könyvet tudnék írni erről. Egy apróságot azonban mégis megemlítenék.
A kezem ügyébe került egy Vöröskereszt által kiadott jelentés a holokauszt áldozatairól. 271.000 áldozatot említ, melyek jelentős része járványokban halt meg. Úgy érzem, ez nagyon nincs pariban az általad emlegetett hatmillióval. Valami elfogadhatót mondanod kellene. De lehetőleg ne azt, hogy a Vöröskereszt egy náci szervezet.
A holokauszt a Te véres kardod, melyet körbehordasz hetente a világban, ez lett egyik fő érved, ha vitáznod kell valakivel.


Lapozzunk a történelemkönyvben! ’56-ról mi jut eszedbe? Igen, igen, arról beszélek, amiről még ma sem nagyon szabad a magyarnak. Tudod, nem volt elszámoltatás, felelősségre vonás, a nemzetünk hóhérjai (akik még élnek) luxusnyugdíjat kapnak… Hiszen így egyeztetek meg anno a “rendszerváltókkal”. Arról beszélek, amit dr. Dénes Béla, az ÁVÓ/ÁVH főorvosa maga is bevallott a Hatikva c. lapban, miután elmenekült hazánkból a felelősségre vonás elől. Idézem Neked, jó?
“Akármilyen kínos is, de meg kell írni, hogy nemcsak Rákosi, Gerő, Farkas és a moszkovita tábor vezetőinek jelentős része volt zsidó, hanem jóformán száz százalékig zsidókból állt az ÁVH nyomozógárdája is. És az 1945 utáni egyre erősebben élesedő antiszemitizmusnak ez az oka.”
Kínos. Tudom. Nem is fűzök hozzá semmit, jó?
Te most Palesztinában mit csinálsz? Immár évtizedek óta, a “művelt Nyugat” hathatós támogatásával tömeges népirtást hajtasz végre. A holokauszt-kampányod egyik fő szlogenje a “SOHA TÖBBÉ”. Közben a világsajtó hallgatásával, és az alternatív (te úgy hívod, hogy fasiszta) hírportálok közvetítésével világszerte ismertek az emberiségellenes háborús rémtetteitek. Hát milyen emberek vagytok ti?
S mindeközben múltbéli és jelenkori üldözöttségedről harsogod tele a médiát, az emberek fejét. Igazad van, akkor lelkesebben bánják meg nemlétező bűneiket, és tejelnek. Mindent megengednek neked, mert még csak véletlenül sem szeretnének azonosulni a démonizált “fasizmussal”.
S végül részemről egy beismerés. Végig általánosítottam. Tudom. Szándékos volt. Nektek hála, én most egy személytelen, gőgös és lekezelő rendszerben élek. Hozzászoktam már az uniformizált dolgokhoz. Tudom. Tudom, hogy vannak tisztességes zsidó emberek is, de a levelem nem nekik szólt, hanem Neked. Nem vizionálok. Valóság az, hogy amit ma a Mazsihisz sóhajt, abból már holnapra törvény, vagy miniszter(elnök)i intézkedés lesz.
Nem lesz ennek jó vége. Nem fenyegetőzöm, hanem aggódom.

http://hjb.hu/nyilt-level-a-zsidohoz.html/
Lehel
2013-04-26 06:56:23
Már Sophocles leírta az Antigonéban, hogy a halottainkért IS felelősséggel tartozunk. Vannak emberi jogaink és kötelességeink .
Pontosan ebbe a sorba tartozik azon kötelezettségünk, hogy a magyar emberek halálának okát és okozóit is fel kell kutatnunk. Tudtommal sokan az elhurcoltak közül magyar állampolgárok voltak és nem csak zsidók. Tehát a Főrabbi kötelessége a segítségnyújtás, hogy fény derülhessen minden ember halálának okára és az elkövetők, a felbujtók személyére.
Soros maga mondta el egy riportban, hogy ( Ő 16 évesen Budapesten segitkezett adolfeichmannak az itteni vagyonok elkobzásában) nem félt, sőt életének legjobb időszaka volt az, ami miatt minket magyarokat büntetnek és gyaláznak még ma is !!!
Miért ?
Lehel
2013-04-26 06:47:14
http://www.youtube.com/watch?v=opkcUgSplJo

Talán nem csak joga, de kötelessége is volna egy magyarországi főrabbinak, ha itt élő hitsorsosai érdekében jár el.
A magyar nevű nacitól azért el kellene határolódni, illetve szót kellene ejteni arról, hogy az "antiszemitizmus " oka az elhallgatással , sőt ilyen félretájékoztatással súlyosbított hamis vádaskodás, amit a magyarországi zsidóság képviselője művel.
Megértem, hogy ez túl messzire vezet és Árpád csak a közvetlen támadásra akart reagálni, ugyanakkor várom a folytatást... ( nem értem Őt, ha nem teszi )

Talán a főrabbi felé indítványozható egy nyílt levélben megfogalmazott kérdés, hogy személyesen nevezze meg, mely nevű magyarokkal van baja, továbbá tájékoztasson bennünket arról is, hogy hol és kik tartják nyilván, ki a zsidó, ki a goj, mert mi nem tudjuk, így nem tudjuk kik azok, akiknek Ő megkülönböztetett védelmet követel. Ennek hiányában mi azt tartjuk természetesnek, hogy élünk a nemzetközi egyezményekben minden ember számára megkülönböztetés nélkül biztosított véleményalkotási joggal.
Lehel
2013-04-25 20:47:09
Ma még lehet , hogy mi, -természettel szinkront keresők - vagyunk többen, kedves Tibor !
De növekvő aggodalommal nézem a jövőt, mert látom, gyermekeink nem akarják követni szüleiket a mi oldalunkon.
Nem értik meg, hogy Haliwood csak a zsidóságnak jelent sikert és azóta csak rajtuk keresztül boldogulhat bárki, de aki képes, az is ezt a rendszert erősíti, ami pontosan őket fogja kirekeszteni.
Bár meg tudnék győződni arról, hogy tévedek, mert meggyőzni milliókat, milliárdokat csak az ÚR tud, azokkal viszont mi is pusztulni fogunk.
Érzem a Nap perzselő tüzét...évről évre erősebb.
Jó éjt !
Üdv
Imi
Kis Tibor
2013-04-25 20:21:17
Lehel,
Sokrészt igazad van.
De Magyarországon, és méginkább a világon mi vagyunk többen
Kis Tibor
2013-04-25 13:20:33
Johannes Öhquist : A Führer Birodalma (1940). kb 200 oldal
letölthető: www.hotdog.hu/letöltés/doksi/egyeb/a-fuhrer-birodalma-rtf
pld a 25 pontos program nagyon tanulságos
Lehel
2013-04-25 09:21:07
Bocsi Emese !
Lehel
2013-04-25 09:20:38
Jó olvasgatást kedves emese !
Tibor írtad. "Túl éltük az évezredek alatt a tatár-mogolt, törököt, osztrák-németet, szovjetet.
Túl fogjuk élni a .."
Sajnos ezt én másként látom.
a korábbiak nem léptek fel a természet rendje ellen, csak azt akarták, hogy dolgozzunk nekik, harcoljunk értük...stb.
Ezek pedig a természet rendje ellen kényszerítenek bennünket, amit nem élhetűnk túl, ha belenyugszunk.
Lehet beszélni vallásszabadságról a hit terén, de ha a Földön a káinok éltek volna csak túl, akkor már nem lenne élet.
Eddig így volt, mert nem voltak többségben a káinok. Ma olyan szintre jutott a fegyverkezésük és a terrorizmusuk, hogy fenn áll a veszély szerintem ( ha a hitük szerint tűrjük hogy CSEKLEKEDJENEK) az emberi élet végső kimúlásának. Még most is borsózik a hátam, ahogy vissza emlékszem a "Majmok bolygója" c. filmre
Martin Killeen
2013-04-24 22:32:20
Jo volt hallgatni Lipusz Zsoltot, pont ugy beszelt, mintha jobbikos lenne.
Kis Tibor
2013-04-24 22:05:35
04/24 14:52:16-hoz,
Párhuzamok ( azonosságok és különbségek)

49. augusztus 13-hoz kellett Paskievics és a 200.000 muszka. Jöhetett a "bresciai hiéna".Terror, a magyarok megfélemlitése, írtása.( a katonákat akasztották(!)...)
157 évvel később, "csak" a szemeket lőtték ki, pedig Ferenc minden megadott volna az éles sortűzért, "egy jó kis nyilvános akasztásért".Pedig a görény ábrázatú főrendőrnek itt volt a sok magyarul beszélő parancsteljesitő és a sok kaméleon-idegen.De a magyar már nem "úgy" mozdult. Ott, akkor elég kellett legyen a terror, a megfélemlíés, persze "demokratikusan, jogszerúen", mint egykor...

A tombolás után, új ember Bach. Mit is csinált? Totál abszolútizmus,központosítás. Cenzura minden mennyiségben, Új közigazgatás. Megszorítások. Súlyos adók.A hivatalokba csak idegenek, németek, csehek.Ha egy magyar irástudó kiszabadult a börtönből megprobálták korrumpálni,vállaljon hivatalt. Az igaz magyarok, akkor a többség nem vállalták. Passzív ellenálásnak nevezi az utókor.Voltak a tömegek felé azért gesztusok is.Közoktatási reform probálkozások, az ősiség eltörlésének véglegesítése, ugyanigy a jobbágyság intézményével is. És a beöltözött rendfenntartó "díszhuszárok" Atilla zsínórokkal ahogy illik, igaz szakál nélkül. Az eleink ezt sem vették be, " Bach-húszárok"-nak csúfolták őket. Mintha csak a felcsúti csodacsatárról irtam volna, Persze most is a centralizálás a "nép" érdekében történik.A magas adók az ország érdékét szolgálja, ugye.És a sok okos, átgondolt reform.
A csinovnyik sisera-had nem németül,hanem magyarul beszél, mégha "csicsergő" hangon is. A cenzurára, pedig csak a jó izlés miatt van szükség. Nehogy valaki valamilyen anti-vétket vegyen teherként a vállára.

1859-ben jött Solferino. A hatalomnak vlamit tennie kellett. A kiegyezés. Még államalkotók maradhattunk. De az út egyenes Trianonig.
Ha most lesz Solferino mi mit fogunk csinálni? Befejezzük Trianont?

Túl éltük az évezredek alatt a tatár-mogolt, törököt, osztrák-németet, szovjetet.
Túl fogjuk élni a cion-zsidót is.
Lehel
2013-04-24 21:21:38
Lehel
2013-04-24 21:04:24
Az alábbi a B.Freedmann beszéd linkje
Lehel
2013-04-24 21:02:49
Kubínyi Tamás
2013-04-24 20:44:06
Néhány alapmű a főoldal felső sorából elérhető: letölthető ALAPKÖNYVEK
Lehel
2013-04-24 20:10:37
BGabor2013-04-24 11:12:49

Kedves Gábor!
itt a link ahol még többet is elmond:
BGabor2013-04-24 11:12:49
Drábik János is beemelte egyik előadásába, de a német zsidóság árulásáról nem szólt.
Üdv !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.