Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-05-02 21:34:58
Ott leszünk, mert nem az eges emberről, ha nem a Magyar Nemzetről szól a történet.
Ferenc
2013-05-02 21:29:52
Szerintem is, aki csak tud, menjen el a máj.4.-i tüntetésre. Ha egy békés tüntetésssel szemben a hatalom, demokráciában eröszakot merne alkalmazni, akkor ez világszóló botrány lenne és végleg elveszitené a szavazóinak többségét, amit választási csalással se tudna késöbb korrigáni. Kérdés, meg meri – e ezt kockáztatni? Szerintem nem, mert ennek beláthatatlan következményei lennének!
Kis Tibor
2013-05-02 21:28:44
A magánhangzó akkor is zavarja őket, amikor az istenüket hol jahovénak, hol jahvénak nevezik. Holott valószinűleg arról van szó a történelem forgatagában elfelejtették az istenük nevét. Esetleg arról, ha ők tudják, mi buta gojok nem tudhatjuk.
Egyiptomban héber nyelvű kőre irt írást találtak, jóval azelőtt, hogy a tóra az egyiptomi jelenlétükről tudósítana. A nyelvet is mástól vették. A jiddis németből cca 400 éve, az ivrit , keverék héber és szláv nyelv, szintén fiatal nyelv.
És arra sincs régészeti bizonyiték, hogy akkor amikor a tóra irja, voltak-e egyáltalán Egyiptomban.

A genetikájukról érdemes elolvasni egy cikket, amelyet ők terjesztenek- hátsó szándékkal- én az origo-n találom meg most is: origo 2013.január 17. "megdölt az antiszemizizmus genetikai alapja"

'955-ben megtalálták a Gilgames eposz részeit cseréptáblákon. A vizözön történetét is , ha hiányosan is. Ha Útnapistin, Gigames nagyapja bárkán élte túl a vizözönt, akkor ki volt Noé?
Apista
2013-05-02 21:15:54
Nekem aztán tök nyóc, hogy fajilag mennyire zsidó vagy sem, ha egyszer a Tóra népirtó törvényeit követi.
Apista
2013-05-02 21:10:43
Igen Tibor, napestig lehetne sorolni, de csak a nevük már elárulja őket. Itt van ez a Lovas. Láttam már Lovass-nak meg Lovasi-nak írva, ez ne tévesszen meg senkit, nem ám egy régi lovakkal foglalkozó család sarja. A zsidó Lévi-ből van képezve, náluk még mindig a mássalhangzókat írják le, mint régen a magyarok - mit mondjak, volt mit lopni - LV LV, közé bármilyen magánhangzó bejöhet, egy külföldi zsidó rögtön felismeri. LéVai Anikó, ki is ez a nőszemély?
Lehel
2013-05-02 21:08:01
Kedves Emese !
Igen, többen igazi érveket sorakoztatnak fel egyik vagy másik álláspont mellett. Magam nem tudok lándzsát törni egyik mellett sem. A másik oldalról itt van A.M.Lilienthal
álláspontja arról, miért nem lehet egy fajként kezelni a zsidóságot. ( Ő, aki szintén zsidó, idézi a 12 - köztük az elhurcolt 10 - törzs történetét).
minden valószínűség szerint ez egy misztikum, amit egy csoport előnyök szerzése, előnyök biztosítása érdekében kisajátít magának...
Persze ha nem keverednek, annak oka, hogy anyagias gondolkodásúak és nem akarják osztani a vagyonukat.
http://www.raceandhistory.com/historicalviews/jewsnotrace.htm
Kis Tibor
2013-05-02 20:57:25
Apista,
Lékai, Paskai, Erdő,
Kis Tibor
2013-05-02 20:46:01
És még a szaguk, a csicsergő beszéd stilusuk, és hát a szemita arc- és test karakter. Na meg a kampós kilincs az arcuk közepén.
Apista
2013-05-02 20:41:45
Kis segítség, hogy neve alapján felismerd a zsidót

Akinek a nevében benne van a "BER" szótag, mert héBER, pl. BERecz, SzeBERényi, SpielBERg, BÉRes, az ékezet nem számít.

Akinek a nevében benne van a "BAR" szótag, mert héberül "fiút" jelent, pl. Baranyi, Latabár, Bárd(os)i.

Akinek a nevében benne van a "BEN" szótag, mert héberül a magyar "fi" szócskának felel meg, jelentése: valakinek a fia, mint angolban a son, pl. Benedek, Bencze, Gereben, Bényi.

Persze lehetnek kivételek, de az nagyon ritka, pl. a BAR a régi magyar állat kifejezést takarhatja (barom), de tényleg elenyésző.

Hogy is hívják a mostani pápát? Jorge Mario BERgoglio

Isten földi helytartója=VICARIVS FILII DEI=666
Kis Tibor
2013-05-02 20:39:54
Jézus származását firtatni, már önmagában is szentségtörés. Igen Ő Emberfia is és ugyanakkor Istenfia. Nem egy népért, hanem mindenkiért jött el közénk, az Élet szolgálata volt a küldetése. Az evangéliumban levezetik a Dávid házából a származását egészen Józsefig, de hát József csak a nevelője volt. Nem beszélve arról, Dávid létezésének eddig nem tettek közzé régészeti bizonyítékát.
A Máriáról fenn maradt írások pedig sok jogos kérdést vonnak maguk után.
Papp Gábor szokta megfogalmazni: az hogy valaki zsidók közé születik, nem jelenti azt, hogy zsidónak születik.
A zsidók nem fogadták el Jézust, megölték.
Maga Saul/Paul sem fogadja el amikor arról ir: a Messiás el fog jönni..
Jézus a mi ősi hagyományainknak, értékrendünknek a folytatása. De ez nem jelenti azt , hogy kizárolagosságot viseltetnénk iránta. Elfogadjuk és tudjuk: Ő az Életet szolgáló Isteni terv küldötte.
Kis Tibor
2013-05-02 20:13:54
Lisbeth,
Ha nem teszünk semmit, felörölik ami magyar, és csak a palesztin nép szenvedéseit fogjuk lemásolni.
Kis Tibor
2013-05-02 20:04:27
El kell jönni mindenkinek, békésen, eltökélten.
A Hazánkról a Magyarságunkról van szó.
Kis Tibor
2013-05-02 20:01:25
Gábor,
itt a 3. oldalon van a link, amit székelyföldi tett fel, és Radics Géza előadást/beszélgetést tartalmaz a youtube-on, nézd meg.

üdv Tibor
Lehel
2013-05-02 18:30:35
Itt már működik...
előzőekhez,hogy nagy a kavarás a témában:

http://judeologia.20megsfree.com/cikkek/zskerdes.htm
Lehel
2013-05-02 18:22:57
Itt sem jön semmi még.
Lehel
2013-05-02 16:33:29
Még egy kérdés: Miért mondta a svájci főrabbi hiteler ajánlatára, hogy nem fizet megváltást a fogjokért, " sok zsidónak kell meghalnia ahhoz, hogy a zsidóságnak hazája legyen" ,ha nem azért, mert esetleg a kazárokat akarták feláldozni ?
Lehel
2013-05-02 16:28:24
Kedves Emese !
Kicsinyítő helyett hangulatfestő és így kedveskedő jelződdel számolok :)
Megtiszteltetésnek veszem eme megszólításodat és köszönöm ! :)
Tévedés lenne azt hinni, hogy a zsidóság nem veszi zsidó számba a Kazáriából származottakat , de azt is, hogy azonosan számol velük !!!
Lehet , sőt biztos, hogy megosztja őket, de pl a likud volt vezére a bejruti mészáros ( ahogy a videóban is elhangzik ) kazár származású volt, amíg az államelnökük. S.P. nem.... ebből egy eszmerendszer erősödött meg ( cionisták - kaballa - már hitelhagyók) és annak politikai hatalomgyakorló szervezete fejlődött ki, ami szorongatja most a világot.
Fenntartják a faji elkülönülés szükségességét, de magam sem értem milyen alapon.
Izrael többségi lakosságát ( és New York) most azok a kazárokhoz -és nem Ábrámhoz- köthető utódok alkotják, akik az orosz pogromok elől menekültek pl. a szovjet időkben is, tehát minden bizonnyal Kazár származásúak, Semmi közük Ábrahám ivadékaihoz ( a törzshöz, amelynek Jehova tett igéretet ), hanem egyszerűen csak az iszlám és a hellén vallási nyomás elől szabadulandó vették fel elődeik ( K.u.700 körül) ezt a hitet és adták tovább utódaiknak.
Ezek ősei Árpád elődeinek ( Álmos törzsének is ) szomszédos törzsei voltak és főleg miattuk hagyták ott azt az Őshazát eleink. - de Kubinyi Úr talán kijavít, ha nem jól látnám...kérem rá !

Nagyon súlyos tévedés és lehetetlenné teszi a zsidó probléma áttekintését is, ha csak egy fajnak gondoljuk a zsidóságot !
Több kutatójuk bizonyította ezt, de ha az elérhető történelmi forrásokat átnézzük, akkor is erre a következtetésre jutunk ( legalább is én ).
Nem beszélve arról, hogy bizonyos fajinak nevezett külső jegyek sem fedezhetők fel sok, magát a zsidósághoz kötő embernél.
Hallgassad meg Benjamin Freedmann '61-es kongresszusi beszédét, vagy ami még fontosabb, nézzed meg miként nyilatkozik Sigmund Fraud életrajzában erről a faji kérdésről és miként határolja el magukat a "buta keleti zsidóktól " Miért tenné, ha egy, azonos faj lennének ?
Lehel
2013-05-02 14:16:33
P.S. Úgy tűnik az előző - Ted Pike - filmben beszélnek Jézus származásáról.
Lehel
2013-05-02 14:03:24
Kedves Tamás !
Igen, bizony valahol el mondja ezt is, de talán maga Saul is leírja a Bibliában.Mellkozedek rendjhez tartozó főpap volt..
Itt valami olyasmit mond, hogy egy prostituálódott hercegnő volt Jézus szülőanyja, ez pedig részben alátámasztja Badinyi Jós Ferenc azon állítását, hogy Pártus hercengő (talán Adiabe ?) volt Mária....
Ahogy számunkra fontos, hogy a zene, a matematika és a jog is ezer szállal köti egymás téziseit és különösen igaz, hogy a hazugságot könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát itt is.
Az, hogy nekünk miért fáj a hazugság, már tudjuk és sajnos ezt is látni lehet, hogy nekik miért van szükségük a hazugságra (ebből élnek) és annak terheiről való felmentésre.

Kedves Emese!
Nagyon fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy - szerintem - a zsidóság nem egy konkrét fajt jelent, mert a kazárok nem volt genetikai közük pl. juda népéhez, de az alábbi filmben nem is Juda népét, hanem az árulásuk után elhurcolt " tíz törzs" népét azonosítja a Nyugat felé kivándorolt zsidósággal,fajjal.
Ma már egy eszmeiséghez és egy politikai szervezethez kötjük gyakorlatilag a zsidóságot ,mivel olyan hatalmas átütő erővel azok uzsoráztatják a Föld népeit - bár a zsidóságon belül is vannak lényegesen eltérő ideológiáju csoportok, de pontosan a hitleri időket látom annak bizonyítékául, milyen harcot folytatnak a zsidók egymás között is.
Részben a zsidó vallással együtt járó férfi - körülmetélésnek is lehet hosszabb, akár a teljes életszakaszra terjedő kihatása, továbbá biztosan mérgező hatású a gyermekre az a szülőktől táplált tudattartam, ami arra irányul, hogy őket mindenhol üldözik.
A kegyelem érzésének hiánya elvakulttá teszi őket, így zsidó bírók esetén akár ez a tény,( tipikus Shakespiere: Velencei kalmár Shylockja ) akár a Tóra elfogadása , kizárja az objektivitást, így nem tudom milyen módon egyeztethető össze a honi igazságszolgáltatásban részt vevőkkel szemben támasztott követelményekkel ?
Kubínyi Tamás
2013-05-02 12:01:44
Van ebben a Jézus-nácizó gyermekműsorban egy nagyon fontos tény, amit nem szoktak észrevenni: a zsidók ebben is elismerik, hogy Jézus nem volt zsidó. A Talmudban is kifejtik ezt 1500 évvel ezelőtt. Kérdés, hogy a judeokeresztény egyházak miért tanítják ennek az ellenkezőjét, amikor számtalan bizonyíték van rá. Tehát a lényeg: Jézus nem zsidó volt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.