Kis Tibor
2013-05-03 21:24:38
Anikó,
Nagyon szépen artikulálva mondta el a fontos idézeteket.
Az nem lehet, hogy Diodorosz, Luther Márton, Kölcsey, Gömbös Gyula... a több mint 2000 év alatt felsorolhatatlanul sok irástudó, mind, mind rosszul látta.
Azért Jókaival egy kicsit óvatosan, és nem csak a regényeit kell olvasni. Nem illik ebbe a társaságba.
üdv. Tibor
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-03 20:45:27
"Kis Emese
2013-05-03 17:54:18"
Sikerült jól megnevettetned. Nagyon köszönöm!
Ezért ezt a történetet itt és most a magam részéről lezártnak tekintem.
Sokkal fontosabbnak tartanám kibeszélni azt,hogy Magyarország romokban van...
És hogy milyen eszközökkel tudnánk változtatni a jelenlegi nyomorúságos helyzetünkön.
gyorey.attila@hdsnet.hu
2013-05-03 20:35:16
Kedves Tibor! 2013-05-03 19:47:38
Teljesen egyetértek, mindnyájunknak el kell menni, illetve ott kell lenni.
Találkozunk a Vértanuk terén.
Üdv: Attila
Takács
2013-05-03 19:47:38
Kis Tibor
2013-05-03 19:42:41
A Slomo Sand könyv nekem megvan, ha valaki olvasni akarja kölcsön adom, visszavárólag.
Kis Tibor
2013-05-03 19:07:47
A holnapi nap:
Emlékezek az Áldozatokra !
Tűntetek a bolsevik-kommunizmus és a kapitalista-imperializmus, azaz a cionizmus ellen !
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-03 12:37:50
Kedves Emese!
Nincs bennem irigység,nem neheztelek senkire,bár lenne miért...
Azzal viszont nem értek egyet,hogy egy bizonyos telefonáló minden egyes alkalommal 30-40 perceket beszél,
mindig ugyanazt mondja el, de nem ám egyszer - egyszer,hanem minden nap.
Ami kezd már baromi unalmas lenni.Továbbá,ha valaki csak a levegőbe beszél,mondanivalóját nem
tudja konkrét tényekkel,adatokkal alátámasztani,az számomra hiteltelen.
Ráadásul olyan dolgok hangzottak el,ami miatt egy televíziót már megbüntettek volna.
És ha Tamást egyszer beperlik vagy megbüntetik mondjuk 1-2 millió forintra akkor ki fogja azt kifizetni?
Te vagy esetleg az "okostojás barátod"?
Lehel
2013-05-03 09:37:18
Ahogy látom, mások is ezt a linket választották legnagyobb számban a jobbik térfeléről:
szóval hogy is van az a Szegedi Cs. ügy :
http://www.youtube.com/watch?v=jEqVE1HvBqk
Kedves Emese !
Te meg tudod mondani ránézésre, milyen speciális, származásra utaló jegyeket hordoz ez a Szegedi Csanád, mert én elképzelni sem tudom ?
Kedves Ferenc !
Ezek (politikusok) mindent el tudnak érni ami az érdekük...választási csalással, vagy egyéb eszközökkel...ne legyen benned kétség !
Amivel nem bírnának, az csak az össznépi bojkott lehetne, de ahhoz félre kellene tennie az egész NEMZETNEK, minden tagjának a lustaságát és fel kellene emelnie a kapát, hogy képes legyen ellátnia magát és ne szoruljon a qurmányok segélyére. ezzel bezárul a kör és áll a 22.es csapdája.
Sajnos széles és egyre szélesedő az a réteg, amely erre nem hajlandó, ellenben egyre merészebb igényei vannak, aminek kielégítését másoktól, netán a "közösségtől" várja. Mivel ez a korrupt banda pontosan tudja ezt és a kedvükbe jár, ezért vannak és tartok tőle, maradnak is hatalomban a sok ostoba és élősködő támogatása mellett.
Ha jól emlékszem, a 2006 os szemkilövetésre is O.V. hívta össze a népet.. mégis nyert 2010.ben (persze a többi legalább olyan rossz)
Kis Tibor
2013-05-03 03:59:13
okosan rossz címet irtam, helyesen : Hogyan is kezdődött?
Kis Tibor
2013-05-03 03:56:47
van egy cikk, amelyet mindannyiunknak el kell olvasni.
kedves székelyföldi légyszíves segíts a linkelésben., nekem nem sikerült.
A cikket Radics Géza irta.
Koordináták: google, magyar megmaradásért.hu. ,itt a fősoron, balra az első: "figyelemreméltó", a cikkeken lefele, ennek csak a címe látszik. A cím: Hogyan is történt?
előre is köszönöm a segítséget : Tibor
Kis Tibor
2013-05-03 00:41:43
Az alábbi kis történet nem azért irtam, hogy bizonyítsam, mekkora ellenálló voltam már akkor is. Nem voltam ellenálló. Olyan voltam mint nemzedékem többsége. Fiatalos hév, de hiányzott a tudásunk. Most már tudom. És azt is , hogy szaporodnia kell a magyarnak és a fiataloknak át kell adnunk a tudást. Ezért van oriási jelentősége az Álmos Király Akadémiá(k)nak és a Kubinyi Tamás-(oknak). Mert a tét is oriási.
Kis Tibor
2013-05-02 23:22:40
Amit Lisbeth irt egy korábbi bejegyzésemre, az mélyen elgondolkodtató, nagyon hasznosnak tartottam. Ha lehet, most is várom a megszólalását.
Kis Tibor
2013-05-02 23:18:00
A mostani rendezvénnyel kapcsolatban, eszembe jut egy régi, velem történt eset. Még a 970-s években, talán 75-ben, március 15-én délután, a hivatalos rendezvény után mentünk ki a Petőfi szoborhoz. akkor a szobor körül virágágyás volt. A földbe magyar és kb ugyanannyi papirból, hurkapálcikával készitett vörös zászló volt leszúrva. Az emberek oda mentek, vitték a magyar zászlót és beleszúrták a földbe. Én is vittem . Mikor leszúrtam, ugyanazzal a mozdulattal eltörtem egy vörös zászló hurkapálcáját. A mellettem lévő "megemlékező" bilincset kattintott a csuklómra. Valamiért a Petőfi laktanya fogdájába vittek, nem rendörségibe. Egy éjszakát töltöttem a "futkosó"-nak nevezett fogdában és talán ha két pofont kaptam. Reggel volt valami kihallgatás, jegyzőkönyv, de az egyetemről végül is nem rugtak ki. Felmosatták velem a folyosót és utána elengedtek. Akkor bolsevik diktatura volt , mégha puha is. Most "demokrácia" van, mégha kemény is. Most sem lesz több atrocitás. Ha lesz pofon, az csak arra figyelmeztet: mi folyik a Hazánkban. Most a dávid csillagot kell megtörnünk.
Lehel
2013-05-02 23:05:56
Kicsi az esélye, hogy el tudok menni...sajnos.
Kis Tibor
2013-05-02 22:58:48
Lesz ott közületek valaki 4-én? Ha igen , újra irom, szivesen megismerkednék vele személyesen.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-02 22:17:53
Érdekes volt a mai műsor. Még akkor is,ha nem mindenben értek egyet az elhangzottakkal.
Az utolsó fél óra viszont drasztikusan lehúzta az addigi magas színvonalat!
Kár érte...
Apista
2013-05-02 22:12:35
Köszi Tibor, megnézem, már rég láttam tőle valamit is.
Lehel
2013-05-02 22:10:58
Nincs borzalmasabb, mint amikor szolganéphatalmat kap.
Lehel
2013-05-02 22:06:33
Miután elnyerte a Fáraó bizalmát,felelős posztot kapott és ott is úgy fosztotta ki a termény tulajdonosait, ahogyan itt és manapság...
Kis Tibor
2013-05-02 22:02:31
Apista,
Van egy Tóth Ferenc előadás a Kerecsen tv-n. Azt is elmondja, hogy József Egyiptomban, hogy végezte el ugyanazt, amit az útodjai most visznek végbe Hazánkban.
mindenkinek ajánlom : Kerecsen Tv (google) , 2013. március 19.
te ismered ezt az előadást,