Takács
2013-05-07 21:34:07
Na most lebuktam!:)))
Takács
2013-05-07 21:22:19
"Az előző, gyf-hatalom, ha marad, hogy itt most mi lenne, azt, mint horrort említhetném!!!"
Még hány magyar legyen öngyilkos ("sok család szétesett, és még szomorúbb, hogy egyes becslések szerint már mintegy háromezren lettek öngyilkosok amiatt, hogy devizatartozásukat nem tudták törleszteni."
http://hetivalasz.hu/uzlet/masfel-honap-lenne-a-hosszabbitas-61212/)
vagy/és még hány magyart gyilkoljanak le napi szinten a cigányok hogy meglássa ön is hogy jelenleg is egy horror rendszerben élünk?!
Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás - 2004.04.14
Önnek is írom hogy ideje lenne már teljesen felébredni amíg nem leszünk mi is palesztínok a saját hazánkban!
ÉBRESZTŐ!
Apista
2013-05-07 21:09:33
Takács!
Leletet kérek, nem beszédet, mert azzal már tele a padlás!
Takács
2013-05-07 21:08:11
"Aki tud bármilyen leletről, ami a kazár zsidó elméletet alátámasztja, az ossza már meg velem/velünk."
Első lépésben hallgassa meg Benjamin Freedman Kongresszusi beszédét 1961-ből.(egyik leginkább terjesztésre méltó ismeretanyag a neten az ún. zsidókérdéssel kapcsolatban!....)
http://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4
Mielőtt valaki kétségbe vonná az elhangzottakat és ki akarná kezdeni Benjamin Freedman szavahihetőségét nem árt ha tudja vele kapcsolatban:
Benjamin Freedman zsidó családban nőtt fel és zsidó vallás szerinti nevelésben részesült. Üzleti karrierje során ő lett a Woodbury Soap Company cég fő tulajdonosa. Tanúja volt és bizonyos fokig közvetlen résztvevője azoknak a politikai és pénzügyi manipulációknak, amelyek elősegítették a kommunizmus hatalomra kerülését és Izrael, mint cionista állam létrehozását, valamint az amerikai politikai élet és tömegtájékoztatás zsidó hegemónia alá kerülését. Mint a zsidó érdekek képviselője bejárása volt az Egyesült Államok hét elnökéhez.
Szakított a judaizmussal, és áttért a katolikus hitre. A zsidó történelemben és kultúrában szerzett jártassága és kutatásai eredményeként arra a meggyőződésre jutott, hogy a zsidókra és a judaizmusra vonatkozó közkeletű elképzelések részben tévesek, és még magukat ezeket a kifejezéseket is el kell utasítani.
Takács
2013-05-07 20:57:24
"Csurkát pedig egyszerűen nem lehet degradálni" ezt így ebben a formában nem tartom érvényesnek,kár volt azért a választások előtti fidesznek tett szolgálatáért. A jobbik mocskolásáért cserébe egy színházat remélt,ez ha nem is érvényteleníti a magyarságnak tett szolgálatait,de csorbát hagytak életművén én így gondolom.Béke poraira,Isten nyugosztalja.
Apista
2013-05-07 20:43:17
Aki tud bármilyen leletről, ami a kazár zsidó elméletet alátámasztja, az ossza már meg velem/velünk.
Takács
2013-05-07 20:34:58
Ha már Schuster Lórit is említette:
http://www.youtube.com/watch?v=KY7iODPISk4
Számomra nagyon szórakoztató és elgondolkodtató volt mondanivalója.Róla is elmondható hogy egy igaz jó magyar ember.
Jó a meglátása Emese,a fidesz cigánypolitikája csak a magyarság további elnyomorítását szolgálja,viszont én nem tartanék az előzőek visszatérésétől mivel nincs érdemi különbség az ún. jobb és baloldal között.Sőt!
Egyre inkább mocskosabbnak és aljasabbnak tűnik a fidesz a szoclibeknél.Az utóbbiak nyíltan magyarellenesek így mindenki tudja, látja mit képviselnek (ennyivel gerincesebbek is a fidesznél e tekintetben) az előbbi meg sunyi módon mást mond mint amit tesz!
Nemzeti szólamok mellett a legnemzetellenessebben cselekszik mindig! A kettős beszéd és a hamis nemzeti szólamok a hiszékeny birkáknak szólnak akikből a fidesz szavazótábora áll nagy részben. Eddig bejött nekik de hosszú távon ez a fajta politika csúnyán összecsuklik majd (remélem) és megy a fidesz orsós-olsteinestől a zsidóbérenccé lett MDF után a történelem szemétdombjára!
Az én szemben aki tisztséget vállal 2014 után is a fideszben annak nem lesz becsülete,HÍVJÁK BÁRHOGYAN IS!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 19:28:22
Amikor a trafik törvényről kezdtem volna beszélni egy olyan erősen sípoló hangot hallottam,hogy azt hittem beszakad a dobhártyám...
El is veszítettem fonalat... Na mindegy.A kedvemet azért nem vette el ez a kis közjáték!
Lehel
2013-05-07 19:10:58
Nem titkoltam én semmit kedves Emese.
Ha emlékszel, korábban is felhívtam a figyelmet arra, mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, de nem csak a hírközléssel van probléma,hanem az önellátásunkkal is.
Hatósági és technikai feltételek bizonyára vannak szép számmal... Ami műszakilag megoldható, abban tudok lépni, de a többiben már nem.
Hátulütője szerintem nincsen, legfeljebb a hírközlési vagy egyéb hatóság nem ad rá engedélyt, netán a médiatanács büntet, vagy megszórják az antennákat ügyes grafit bombákkal...van még más variáció is.
Ha nem teszünk semmit, akkor minden marad... Rádió amatőrként hírközlést nem lehet folytatni, bár a műszaki feltételek adottak lehetnek egy amatőr esetében is ( Albániából ezért nem lehetett amatőr állomást üzemeltetni évtizedeken keresztül pl. )
Lehel
2013-05-07 19:03:25
Nem tudom megállni, hogy ne emlékeztessem a kedves Honfitársakat a kiszolgáltatott helyzetünkre és arra, hogy alternatívák megteremtése nélkül hiába "erősködünk".
O.V. csak játzsik, mert ha ténylegesen a hatalom tyúkszemére lépne, a 4 telefon társaság vezetője is képes lenne megbénítani az országunkat egy mozdulattal és BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY MEG IS FOGJÁK TENNI, HA SZORULNA A LÁBUKON A KAPCA.
Tudnunk kell kommunikálni a GSM-ek nélkül, vagy a kizárólagos rendelkezési jogot meg kell szerezni felettük, vagy alternatív megoldást kell találnunk erre is.
A romániai forradalom idején a romániai és magyar rádióamatórök voltak csak képesek biztosítani a kommunikációt, mert ott is leállítottak minden központból kapcsolható híreszközt. Rádióamatőrökön keresztül kértek segítséget és rajtuk keresztül szervezték meg a segély szállításokat is.
Lehel
2013-05-07 18:53:41
Itt sincs se kép, se hang :(
Ajánlatom a következő :
Ha a Tamás képes frekvenciát szerezni, én készítek az ÁKTV-nek olyan berendezést, amivel középhullámon vagy URH-n mindenki számára vehető hang-adást lesz képes sugározni.
Szerintem 10 ilyen kis készülékkel (darabonként 1-2 KW teljesítményű ) az egész ország lefedhető. Biztosan sokan megkeresnék a Sokol rádiójukat és hallgatnák a beszélgetéseket . Ez lenne a legolcsóbb megoldás és valóban tömegeket érne el vele. A berendezés áramfelvétel költség kb 250 Ft/óra, de csak a sugárzások idején kell üzemeltetni.
Lehel
2013-05-07 18:43:48
Kedves Takács !
Az előbb néztem meg ismét Al Pacinóval készített "A Velencei Kalmár " c. filmet és továbbra is elgondolkodom azon, miért kell nekem és népemnek közösködnöm a Shylocokkal mégha megtértek is ? Csak igen szigorú közhatalom lehet képes akkora figyelmet szentelni cselekedeteikre, hogy mellettük biztonságban élhessünk, hiszen bosszúállásukra jellemző az a TÉNY, amit a keresztényhitre tért, asszimilálódott Radnótival és társaival műveltek. Mondom ezt, miután már Trianonban is 117 zsidó ember döntött Magyarország sorsáról,megcsonkításáról. A kötelességünk a Radnótikat is védeni, de ez csak úgy lehetséges, ha nagyon szigorúan kontroll alá vesszük társaink cselekedeteit és képesek vagyunk hathatós ellenszer alkalmazására.
Igen, a kurucinfo csak arra jó, hogy felhívja a figyelmünket, de ott is nagyon sok a csúsztatás és a bosszantó hazugság, ugyanakkor soha nem olvastam ott sem arról, miért baj az, ami itt történik, azt nem merik vagy nem akarják leírni....
Nem csak a megtévesztettek vannak nagy számban, hanem olyanok, akik úgy akarnak jól élni, hogy eltaposnak másokat. Azoknak nem rossz ez a rendszer és maradni fognak az idegen fegyverek védelme alatt regnáló hatalom pártolói.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 18:40:58
Zsolt hozzászólása után nálam is megszakadt az adás!
Takács
2013-05-07 15:04:51
Kedves Lehel úgy gondolom félreértette a leírtakat orbánnal kapcsolatban.
Az értelmezésemben a komment annak szólt hogy már nagyon de nagyon elvakult fidesz szavazónak kell lenni ahhoz hogy orbán zsidó világkongresszus körüli tevékenysége kapcsán ne tűnjön fel a módszerváltás óta tartó színjáték a médiamanipuláció ellenére is.
Miszerint orbán és pártja a cionista,globalista háttérhatalom helytartója,kiszolgálója és hogy a kormányváltás is csak egy megtervezett színjátéka volt rabtartóinknak.
Rendszeresen hallom és olvasom azt a különbségtételt ami elválasztja egymástól az úgynevezett "rossz" zsidót (cionista) és a "jó" zsidót. Sajnos egyáltalán nem hallottam olyan zsidókról akik elhatárolódtak volna pl. kertész ákos rasszista,fajgyűlölő,magyarellenes kijelentéseitől.
Számomra "lényegtelen" hogy fajilag zsidó e az aki talmudista zsidó identitással él,vagy a kárpótlás összege miatt hallgat és nem vállalja a tisztesség útját.........
Én is azon a véleményen vagyok hogy egyetlen tisztességes út van az úgynevezett zsidók számára ,mégpedig az ha megtérnek a Jézusi kereszténységbe.(az más kérdés hogy Magyarország vezetését rájuk sem bíznám a jövőben..........)
Az igaz hittel megtértekre akik áldozatokká váltak a háború idején Tamáshoz hasonlóan vértanúként tekintek én is.
A téma óriási,tehát rengeteg írni való lenne még ezzel kapcsolatban.
A kuruc.infóval kapcsolatban lehet jogos kritikát megfogalmazni,de hogy a magyarság ügyét érdemben és jelentősen elősegítő hiánypótló információforrás azt kár lenne elvitatni...
Lehel
2013-05-06 22:45:52
Bocsi még: Már írtam róla, de olyanokhoz is, akik már nem zsidók valójában (hitelhagyók akár ) , mint swarcgyuri, mégis a stimulátorokhoz, zajkeltőkhöz tartozik.
Nem hiszek és eddig sem hittem abban, amit idéztél a kurucról, mert O.V. is eme eszme szolgálatában áll és állt, így nem most csalták be a málnésba.
Hiszem, hogy a munkának nem csak kenyérkereseti, hanem szocializációs szerepe is van
Soha nem volt módja munkában szocializálódni...a szülei is uszítók, pártmunkások és nem szakemberek voltak, Ő maga pedig kiszemelt és soros által felkészíttetett tégla...ne felejtsük a szerepét Hazánk EU-ba léptetésének folyamatában. Amit most Vele művelnek az csak cirkusz a kenyér helyett...mint amit a pankrátorok művelnek, kábítás ...én nem kérek belőle.
Azt se felejtsük, amit az USA-ban már nyíltani írnak sorosról, hogy bennfentes spekulátor, amit minden normális ország tilt és büntet ( Obama is a téglájuk).
Spekulál egy dolog bekövetkezésére, aminek megvalósulása a befolyás alatt tartott egyedeken múlik. Ezt mindenhol büntetni kellene !
Nemes Türk
2013-05-06 22:35:30
Olvasgattam a Magyar Fórumot, de nekem úgy tűnik, hogy a MIÉP már csak a Fidesznek hajtja a szelet, persze megvan a radikális szólam is. Szóval mára a Fidesz csatlósává züllött. A 2014-es választásokon újra indulnak, szóval csak azért voltam kíváncsi a véleményére, hogy rájuk szavazzon-e az igaz Magyar vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy nem jutnak majd be a parlamentbe, letűnőben van a csillaguk, halvány árnyékuk önmaguknak.
Lehel
2013-05-06 22:28:04
Kedves Takács !
Úgy emlékszem olvastam már valami hasonlót, amit a Russischen Invaliden c. lapban publikáltak 1910 végén...Talán S. Lóri is előadta egy Matíz G. Műsorban.
A kurucinfót nem szeretem, szerintem azt sem magyarok csinálják...
Magát a "zsidókérdést" is erőltetettnek, provokációnak érzem ( ahogy a hitleri akció is azzal indult), csak nem azok szenvedtek, akik provokálták .
Én a terrorizmusra összpontosítanék és mindent elkövetnék azért, hogy ezt a cionizmus zászlaja alatt sem lehessen művelni, mert úgy vélem az történik.
Egy , a természettől idegen, talán ősi eszmeiséggel van baj, ami - szerintem - nem fajhoz, inkább bűnszövetséghez kötődik, bár talán a Rokefellerek kivételével a felső vezetők talán a zsidósághoz tartoznak.
Kár magunkat altatni azzal, hogy megoldható a "zsidókérdés" és azzal mindent rendbe hoznánk, mert ez valójában szociokultúra is, amiben nem csak a max 100 milliós létszámú zsidók érdekeltek.
Meggyőződésem, hogy ma is tévúton járunk, ha elvakultan a zsidókat szidjuk, miközben - sokszor a testvérünk is kiszolgálja őket - széles kör érdekelt a természet ellenes eszme szolgálatában: vagy csupán mint munkavállaló szolgálja őket, mert szüksége van az eszme által hirdetett pusztító elvek megvalósításáért, szolgálatáért élvezhető "megélhetésre" és nincs tekintettel annak másokra ható következményével. Sokan vannak ilyenek ... az ajánlott irodalmat azért köszönöm és ahogy időm engedi, olvasgatni fogom .
Üdvözlettel.
Lehel
Takács
2013-05-06 21:11:53
Takács
2013-05-06 21:05:53
Kedves Lehel!
Nagyon szívesen máskor is:)
Bizonyos információkat pedig nem lehet elégszer újra és újra megosztani,terjeszteni ahhoz hogy megértsük a magyarság jelenét lásd:
Sir Moses Montefiore:
Az 1800-as évek második felében Angliában hatalmas karriert befutott zsidó üzletember a világban szétszórtan élő zsidókat az "ígéret földjének" elfoglalására ösztönözte. Az Izraelita Világszövetség felhívása a következőkről szólt:
"Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti zsidó testvérek, fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot birtokba vehessétek, hogy minden keresztényt elűzzetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elég anyagi eszközötök, párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és a magyarországi területeket kiragadjátok a keresztényektől, s azok kizárólag zsidó kézbe kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."
Fentiek szerint mi birtokoljuk az "Ígéret földjét !"
Ezt követően a háttérhatalom irányításával tömeges zsidó emigráció indult hazánk felé földet és hont foglalni. A Dohány utcai zsinagógát 1859-ben felavatták. A beözönléssel együtt járó szellemi leigázás, az erkölcs porba tiprása is megindult.
"Most vitték be az erdőbe, de végleg!!!
Akármilyen rafkós is volt eddig, ezt a csapdát most nem látta!
Levették a jobboldal hamis, karizmatikus vezetőjének vélt és eddig meg is tartott emberét a tábláról.
Vége a kábításnak, a tegnap után már csak a nemzeti kormány dumával bedrogoztatott Fidesz szavazók gondolják úgy, hogy minden rendben van.
A kijózanodott jobboldali szavazók zöme levette a kezét Orbánról.
A bukás elkerülhetetlen."
Ámen!
Kubínyi Tamás
2013-05-06 20:35:16
Kedves Nemes Türk!
A MIÉP-nek magam is szakértője voltam, ezért jó véleményem is van róluk. Csúcspontjukon a nemzet színe java támogatta. Akkor hagytam abba, amikor a rossz tapasztalataim - küldött emberek döntéspozícióba engedése - fölébe kerekedtek a jónak. A módszeres szétverést megtapasztalva azt látom, hogy hasonlók ma is folynak.