Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Takács
2013-05-09 17:59:35
Emese ismét mosolyt csalt az arcomra,nem lepődnék meg ha Tamás is szórakoztatónak találná beírásait:)
_______________
Nem tudok minden adást részben vagy teljes egészében megnézni,de a tegnapit volt szerencsém látni.Jó látni hogy Tamás nyomon követi a fórumot és az általa hasznosnak vélt információkat beemeli a műsorba.
_______________
Szóba került a tegnapi műsorban hogy gyermekeinket igyekeznek már kora kisgyerekkorban (óvodában,iskolában) megrontani, mételyezni.Láthatjuk mire vetemedtek nemrég a balatonfüredi óvodában is.Ami történt vérforraló,és egyben tesztelik a gyarmattartók azt is milyen állapotban van a magyarság immunrendszere.
Ne felejtsük mindig vannak előzmények,erre példa és ezzel kapcsolatban osztanék meg egy írást:

"A melegséget egyenesen ajánlják már iskoláinkban is

Szodoma és Gomorra alighanem a Grál-lovagok kora volt a maihoz képest, amikor a melegséget egyenesen ajánlják már iskoláinkban is, mint tiszteletben tartandó nemi identitást, felzárkóztatván hazánkat ebben is az USÁ-hoz és Nyugat-Európához.

Nem tévedés: a Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ szervezésében a kerületben egy meleg férfi és leszbikus nő általános iskolásoknak tanórán tanítja tankönyvekkel (Sándor Bea: Már nem tabu (Kézikönyv tanároknak a leszbikusokról, melegekről, biszexuálisokról és transzneműekről), Takács Judit: Homoszexualitás és társadalom, Birtalan Balázs: Halállal lakoljanak? A homoszexuális ember és a kereszténység, Szenteh Natália: És ha a te gyereked lenne homoszexuális, Betty Fairchild-Nancy Hayward: Most, hogy tudod (Útmutató meleg és leszbikus fiatalok szüleinek)), a Labrisz Leszbikus Egyesület támogatásával, miért természetes, ha valaki ezt a nemi identitást választja!

Nyíltan hirdetik, tévhit és előítélet, hogy a homoszexualitás bűn, betegség, abnormális állapot, hogy a meleg férfiak nőiesek és a meleg nők férfiasak, nyilvános felvonulásuk provokáció, ajánlva 45–60 vagy 90 perces, sőt akár többórás diszkriminációellenes „foglalkozásaik”-at, melyeket „két, erre a feladatra speciálisan felkészített, képzett vezető tartja, egy meleg férfi és egy leszbikus nő”, hogy személyes történeteken keresztül megmutassák „a meleg, leszbikus embert a maga valójában, érzéseivel, gondolataival, problémáival, valamint az ezekkel való szembesülésnek is teret adó érzékenyítő gyakorlatokkal”.

Megírtuk már, ezért csak emlékeztetünk arra, hogy (Schütz Antal mindmáig alapműnek tekintendő „Dogmatiká”-ja szavaival) „a modern homoszexuális törekvések az emberi természetbe fektetett isteni törvénynek teljesen ellene járnak, és végzetesen veszélyeztetik az intimebb emberi vonatkozások és az egyének lelki-erkölcsi egészségét”: ilyen nemi aberrációk persze mindig is voltak, csakhogy régente csírájában elfojtották reklámozásukat, hovatovább azonban úgy tűnik, követésük kötelező közéleti rituálévá válik, felzárkóztatván hazánkat ebben is az USÁ-hoz és Nyugat-Európához.

2012. március 10.
Ifj. Tompó László - Hunhír.info"
______
Mindez akkor történt mikor már egy úgynevezett kereszténydemokrata politikus irányítása alá helyezték az iskolák ügyét.
Senki nem az akinek mutatja magát a politikában mondta helyesen Tamás!
Kis Tibor
2013-05-08 23:56:54
Apista,
Már többször mondtam: a kazár-hoz, szerintem érdemes megnézni:
magyar táltos /Tár/Hirtár/Szent Korona Szabadegyetem/ Bakay Kornél : ea. kazár... 1 és 2
Lehel
2013-05-08 23:49:38
Köszönöm !
Holnap, ha végzek a munkámmal, belenézek.
Üdv
Jó éjt !
Kis Tibor
2013-05-08 23:34:55
Igen, én is emlékszem, de nem a fürkész darázsról van szó, és látványos a két klip.
Lehel
2013-05-08 23:34:00
Szerintem sok igazság van Babits soraiban.
Tanácsolom, tanuljunk belőle:

“Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”
Lehel
2013-05-08 23:15:54
Kedves Tibor !
Dr Tóth Ferenc tartott előadást korábban a fürkészdarázsról ( és egyéb élősködőkről )...nem erről írtál ?
Kis Tibor
2013-05-08 22:51:37
Barbara,
most is igaza van
Kis Tibor
2013-05-08 22:29:40
(csak egy "analógia")
Az AMPULEX COMPRESSA ( amelyet " magyarítani" talán az ampulla , az ex és az elnyom(ó) szavakkal lehet), és amelyet közönségesen tropusi, ékes ősdarázsnak neveznek, a biológusok szerint különbözik minden más teremtménytől. ( Azt már én mondom, egyet kivéve) :
Lárvái az élő állatban ( Periplaneta Americana, ez egy csótányfajta )fejődnek ki, amelyet nem bénít meg, vagy méginkább nem öli meg.
Két szúrást ad le. az elsővel: rövid ideig tartó bénulást okoz a bogár mellső lábaiban.
a másodikkal : megbénítja az agy menekülési reflexéért felelős részét.
Ezután, mintegy "porázon" szabadon elvezeti a bogarat egy biztonságos odúba, amelynek bejáratát kavicsokkal meg is védi az esetleges ragadozóktól.
A bogár pothroha alá egy petét rak.
A pete ügyel arra, hogy úgy fogyaszza el a bogár szerveit, hogy a szükséges ideig életben maradjon.

http://www.youtube.com/watch?v=9fO0zHiAIG8
http://www.youtube.com/watch?v=qEwaHPQfBpQ&NR

(kérlek székelyföldi segíts)
Lehel
2013-05-08 21:17:41
Kedves Emese !
Sajnos nagyon rosszak a közéleti minták. Csak figyeld meg, lépten- nyomon és MINDEGYIK ÁLLÍTÓLAGOS OLDALRÓL a gyűlöletkeltés és szítás folyik, TEHÁT AKIKNEK NINCS ELÉG ERŐS ÖNKONTROLLJA, NINCSENEK JÓ VISELKEDÉS MINTÁI, VAGY NETÁN ELKÖTELEZETTEK A MEGOSZTÁS OLDALÁN
( UGYANIS AZ EGYMÁSSAL GYŰLÖLKÖDŐK NEM KÉPESEK ÖSSZEFOGNI, TEHÁT A GYŰLÖLETKELTÉS A MEGOSZTÓK ESZKÖZE ) azok személyeskednek inkább.
Nem lehetünk érzelem nélküliek sem a közszereplők felé, sem a közügyekben, de nem szabad egymáshoz sértő szándékkal és hangnemben közelíteni, mert az további hasonló választ / érzelmet generál.
Lehel
2013-05-08 18:37:08
Kedves Emese !
Nem szeretném bántani Kásler Árpádot, mert én úgy látom, hogy feláldozta magát, tisztességgel vállalta azt az utat, amire A TÖRVÉNY KÖTELEZ BENNÜNKET PROBLÉMÁINK ESETÉN, NEM AZ Ő BŰNE, HOGY vesszőfutás lett a végén. Rosszat pedig nem tudok róla.
Lehet, hogy gondolt arra is, amit én leírtam, de nem mert a nagy nyilvánosság előtt szembe helyezkedni a cionistamaffiával, illetve nem merte az általuk agymosottá tett tömegeket kísérteni, így tiltotta meg a gyűléseken a szóhasználatot is.
Nyilván félti a családját...stb, ezer oka lehet rá, hogy ne bontsa ki teljesen a gondolatait - ha mégis megfogant benne.
Nem tudok ilyen nagylelkű lenni viszont azzal a kibeszélő műsorvezető hölggyel, akitől adásban megkérdeztem, szerinte mi bűne van egy olyan embernek, aki a családja részére lakhatást oldott meg és ehhez hitelt vett fel, hogy most teljes vagyonától - a kifizetett résztől is - megfosztják és ezt a Magyarok Állama tűri, ?
Nem értette a felvetésemet, majd megkérdeztem, hogy a vagyontól való megfosztás az szerinte mi ? Ezt sem értette, majd mondtam, hogy bűnösök esetén szokta a bíróság a vagyontól való megfosztást büntetésként alkalmazni, más esetekben a Jog védi a tulajdont, minden normális helyen.
Szóval, ekkor lekevertek.
Kedves Takács: az olajos ügyben nyakig benne voltak a pintérek,csintalanok,gergényik... megszerezték vele azt a kezdő tőkét, amivel ma már uzsoráztatni képesek az egész országot. Korábban keringett a neten az apja eltűnése, majd halála miatt kihallgatott fiatalember vallomása - nem jut eszembe a neve - aki sorolta,kinek mikor mennyi pénz átadását látta.
A Jobbik azzal tudná bizonyítani, hogy nem csak a bajusz húzogatáshoz ért, ha - amint írtam - mércét adna és képviselő jelöltjeit valamilyen módon visszahívhatóvá tenné abban az esetben, ha megcsalnák a választóikat.
Csak ilyen hívószóra reagálna a választó és lehetne kormányzó párt - szerintem.
Takács
2013-05-08 18:35:49
Tisztelt Martin Killeen!
Higgye el szükség van a "kis emesék" megnyilvánulására,hogy mindenki kialakíthassa az igazsághoz legközelebb álló álláspontját.
Számomra és remélem sokak számára akik olvassák a fórumot nemcsak szórakoztató,de nagyon tanulságos is a fórumbeli tevékenysége emesének:)
ui:Kedves Takács a pontos megszólítás:)
Martin Killeen
2013-05-08 18:14:26
Kedves "Takacsok"! Aki ennek a nonek egyetlen beirasara is reagal, az megerdemli....., amit kap tole
Takács
2013-05-08 17:47:20
http://hunhir.info/?pid=hirek&id=39633
Magukfajták egymás között.....
Takács
2013-05-08 17:00:20
Emese ön Kásler Árpáddal szemben érez szkepticizmust,én meg az ön fórum tevékenységével kapcsolatban.
Bármennyire is nem tetszik önnek hogy egyenlőség jelet teszek a fidesz és a szocik vagy ballibek vezetése között,az igazság az hogy mindegyikőjük egyazon helyre van bekötve.
Tevékenységük végeredménye pedig ugyanaz,a magyar élet(tér) pusztulása,legyen bármelyikőjük is hatalmon.(ellenzékben meg végig asszisztálva)
Talán kevesebbet loptak a fidesz prominensei a kimentett 242 milliárd dollár(!!!!) offshore pénzből azért kevésbé rosszak?!Ugyan már!
Tibor pontosan megfogalmazta,egyik a szemkilövető,a másik meg a szemfényvesztő,de a lényeg hogy tevékenységükkel ugyanazt szolgálják és nincs is lehetőségük ezen változtatni,mert fogott politikusok.Korrupciós és egyéb gazdasági bűncselekményekben érintett ahogy Gábor is jól látva megfogalmazta mezei köztörvényes bűnözők!
Ha pintér vagy martonyi elvtársat beültetnénk a szocialisták padsoraiba,miben rínának ki a többi szocialista képviselő közül?!
Eleve a fidesz felső vezetésében több volt mszmp tag van mint a horn kormányban,akkor miről is beszélünk?!
Azok között nyugodtan lehet egyenlőség jelet tenni akik 95%-ban izraeli beruházásokat szavaznak meg nagykoalícióban az önkormányzatokban!
rogán,kósa,lázár,orbán csupa magyar ember......csak addig jutnánk már el hogy magyar legyen az ország vezetése.......

Az én szemben aki tisztséget vállal 2014 után is a fideszben annak nem lesz becsülete,HÍVJÁK BÁRHOGYAN IS!
Két tisztességes választása lesz egy magyar embernek jövőre.
1 hogy elmegy és leadja a voksát a jobbikra,2 hogy otthon marad és nem vesz részt ebben a hazug zsidó pártokráciásdiban.
Lehel
2013-05-08 11:44:11
Kedves Emese !
Az ősiZSIDÓ(Hamurabbi féle törvények )deklarálták először törvényi szinten a kettős mércét, így azt, hogy NEM KELL VIZSGÁLNI AZ OKOKAT , de ha zsidó sért őslakost, akkor is számára kell kedvezzen a TÖrvény, de ha őslakos sért zsidó érdeket, akkor annak fizetnie kell.
Jézus ez után 1750 évvel mondta a zsidóságnak, mind, amit mondott és szerintem a lényege, hogy NEM ÉRVÉNYES ÉS NEM AZ ÚRTÓL VALÓ a vallásuk és joggyakorlatuk.
Kásler Árpád élére állt egy mozgalomnak, a devizahitelezés ellen, de soha nem került szóba, hogy ez A GYAKORLAT SZINTÉN A HAMURABBI FÉLE SZOKÁSON ALAPUL, AMI IDEGEN ÉS ELFOGADHATATLAN A GOJOK SZÁMÁRA.
MIÉRT IS ?
NEM AZÉRT MERT A SZINTÉN IDEGEN BEFOLYÁS ALATT ÁLLÓK ALKOTTA TÖRVÉNYEK TILTJÁK ( ő a törvényektől eltéréssel indokol mindég, pedig saját kárán látja mit érnek a törvények ),
HANEM AZÉRT, mert egy társadalom sem büntethet, nem hozhat megalázó helyzetben ártatlan embereket, mert az sérti az emberi méltóságot.
PONTOSAN EZ TÖRTÉNIK A MAGYAR "JOGSZOLGÁLTATÁS" GYAKORLATÁBAN.
NEM NÉZIK AZT, HOGY JÓRAVALÓ CSELEKEDET VOLT E CSALÁDOT, LAKHATÁST BIZTOSÍTANI ÉS FENNTARTANI
a szokásoknak és egyedüli lehetőségnek megfelelő módon, HITEL FELVÉTELÉVEL, TOVÁBBÁ JOGOS LEHET E EGY AKÁR MÁR 90%-BAN KIFIZETETT LAKÁST ELVENNI ÉS KISZOLGÁLTATNI A LEGFELJEBB RÉSZTULAJDONNAL RENDELKEZŐ BANKNAK, HANEM TUD FIZETNI VAGY NEM OLYANT, AMIT NEM VÁLLALT.AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT KÁR ÉS SÉRELEM MÉRLEGELÉSE NÉLKÜL ELVESZIK MAGYAR EMBER, CSALÁDOK TULAJDONÁT.

Ugyan ez történik a cégek terén is.
Ha egy jól dolgozó és jól teljesítő cégnek valaki nem fizeti ki a SZOLGÁLTATÁSÁÉRT JÁRÓ tartozását, azért a vétlen magyar céget számolják fel,
részben mérhetetlen kárt okozva a tulajdonosnak,
másrészt mérhetetlen kárt okozva a társadalomnak, mert a céggel munkahelyek SZŰNNEK MEG és
AKI KORÁBBAN MÉG KÉPES VOLT RÁ, HOGY ÖSSZEKÖSSE A MAGYAR TERMELÉST ÉS A MAGYAR FOGYASZTÁST úgy, hogy nem vitte ki az országból a hasznot, mert ő a társadalom szerves részeként itt kívánt élni, AZ ILYEN MUNKAHELYEK ÍGY SZŰNTEK MEG,TOVÁBBÁ ILYEN JOGI KÖRNYEZETBEN CSAK AZOK MŰKÖDTETNEK CÉGET, AKIK LERABOLJÁK A TÖBBIEKET ÉS ELFUTNAK, A MAGYAR JOG SZÁMÁRA ELÉRHETETLENNÉ TESZIK ÚGY A HASZNOT, MINT MÁSOK TŐKÉJÉT (KÖRBETARTOZÁS)
KÁSLER ÁRPÁDOT SOHA NEM HALLOTTAM ERRŐL A PROBLÉMÁRÓL SZÓLNI, PEDIG PONTOSAN OLYAN FONTOS, MINT A DEVIZACSALÁSI PROBLÉMA és egy tőröl, nevezetesen az ősi idegen, "Babiloni törvényből" ered és lehetetleníti el a nem zsidó magyarság életét.
Lehel
2013-05-08 07:03:01
Kedves Takács !
Tudtommal a "kiegyezés " során került ki az ellenállási jog és kötelezettség a Szent Korona Alkotmányból. Szerintem erre a jövőben is szükség van a közjogunkban.
Lehel
2013-05-08 00:00:04
Így még nem láttam leírva, de talán a hitleri idők lényege is ( látván milyen hatalmas gazdagságra tettek szert egyes zsidó családok, - pl a Wallenbergek - ezen időszakot követően !!! cui prodest ? )a "szegényzsidóság" likvidálása...Több zsidó ember életrajzában olvasható milyen gyűlölettel voltak a "buta keleti zsidók " iránt. Egy fajilag összetartó népnél (ha az ) nem képzelhető el ilyen ellenszenv. a fajon belül.
Lehel
2013-05-07 23:59:50
Így még nem láttam leírva, de talán a hitleri idők lényege is ( látván milyen hatalmas gazdagságra tettek szert egyes zsidó családok, - pl a Wallenbergek - ezen időszakot követően !!! cui prodest ? )a "szegényzsidóság" likvidálása...Több zsidó ember életrajzában olvasható milyen gyűlölettel voltak a "buta keleti zsidók " iránt. Egy fajilag összetartó népnél (ha az ) nem képzelhető el ilyen ellenszenv. a fajon belül.
Lehel
2013-05-07 23:52:46
Kedves Apista !
Nem értem pontosan mit kérsz?
Ásatási leletet, ami bizonyítja, hogy a türk családhoz tartozó kazárok zsidókká váltak ?
Talán Kubinyi Úr tarsolyában lehet ilyen is.
Dr Varga Tibornak van valahol előadása a kazárokról. Talán ott, talán máshol hallottam, hogy az iszlám és a hellén nyomásra ellenállással reagáltak, úgy, hogy vezéreik áttértek egy harmadik, pontosan a zsidó vallásra.
Földrajzilag több orosz író művében szerepel a zsidó problémájuk, márpedig a volt kazár birodalom, annak fő fészke a Krimm és Kiev bizony orosz területként létezett sokáig, különösen a SZU idejében. A pogromok is számos leiratban bizonyítják, hogy jelentős létszámú zsidóság élt és okozott problémát az orosz birodalomban.
Alfred. M. Lillenhoff is arra építi elméletét, hogy létezett genetikailag idegen, de zsidó vallású nép, amit kazároknak (Cazar) hívtak.
Takács
2013-05-07 22:24:57
Csak az ehhez vezető út egyik állomásaként kell tekinteni a jobbikra és nem mint végleges megoldásra ezt ne tévesszük szem elöl--így pontosabb

További kellemes estét minden igaz jó magyar embernek!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.