Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Takács
2013-05-07 21:34:07
Na most lebuktam!:)))
Takács
2013-05-07 21:22:19
"Az előző, gyf-hatalom, ha marad, hogy itt most mi lenne, azt, mint horrort említhetném!!!"

Még hány magyar legyen öngyilkos ("sok család szétesett, és még szomorúbb, hogy egyes becslések szerint már mintegy háromezren lettek öngyilkosok amiatt, hogy devizatartozásukat nem tudták törleszteni." http://hetivalasz.hu/uzlet/masfel-honap-lenne-a-hosszabbitas-61212/)
vagy/és még hány magyart gyilkoljanak le napi szinten a cigányok hogy meglássa ön is hogy jelenleg is egy horror rendszerben élünk?!
______________________________
"Tehát, nem vágyik arra - ellentétben a gyf-ékkel -, hogy konkrétan idetelepüljön Izrael, csak amolyan zsidó-cigány meg néhány etnikum, mint magyar, meg a többiek keveréke, országgá váljunk."

Ne legyen ebben se olyan biztos!
http://www.nibiru.hu/moiz.htm
Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás - 2004.04.14

Önnek is írom hogy ideje lenne már teljesen felébredni amíg nem leszünk mi is palesztínok a saját hazánkban!
ÉBRESZTŐ!
Apista
2013-05-07 21:09:33
Takács!
Leletet kérek, nem beszédet, mert azzal már tele a padlás!
Takács
2013-05-07 21:08:11
"Aki tud bármilyen leletről, ami a kazár zsidó elméletet alátámasztja, az ossza már meg velem/velünk."

Első lépésben hallgassa meg Benjamin Freedman Kongresszusi beszédét 1961-ből.(egyik leginkább terjesztésre méltó ismeretanyag a neten az ún. zsidókérdéssel kapcsolatban!....)
http://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4

Mielőtt valaki kétségbe vonná az elhangzottakat és ki akarná kezdeni Benjamin Freedman szavahihetőségét nem árt ha tudja vele kapcsolatban:

Benjamin Freedman zsidó családban nőtt fel és zsidó vallás szerinti nevelésben részesült. Üzleti karrierje során ő lett a Woodbury Soap Company cég fő tulajdonosa. Tanúja volt és bizonyos fokig közvetlen résztvevője azoknak a politikai és pénzügyi manipulációknak, amelyek elősegítették a kommunizmus hatalomra kerülését és Izrael, mint cionista állam létrehozását, valamint az amerikai politikai élet és tömegtájékoztatás zsidó hegemónia alá kerülését. Mint a zsidó érdekek képviselője bejárása volt az Egyesült Államok hét elnökéhez.
Szakított a judaizmussal, és áttért a katolikus hitre. A zsidó történelemben és kultúrában szerzett jártassága és kutatásai eredményeként arra a meggyőződésre jutott, hogy a zsidókra és a judaizmusra vonatkozó közkeletű elképzelések részben tévesek, és még magukat ezeket a kifejezéseket is el kell utasítani.
Takács
2013-05-07 20:57:24
"Csurkát pedig egyszerűen nem lehet degradálni" ezt így ebben a formában nem tartom érvényesnek,kár volt azért a választások előtti fidesznek tett szolgálatáért. A jobbik mocskolásáért cserébe egy színházat remélt,ez ha nem is érvényteleníti a magyarságnak tett szolgálatait,de csorbát hagytak életművén én így gondolom.Béke poraira,Isten nyugosztalja.
Apista
2013-05-07 20:43:17
Aki tud bármilyen leletről, ami a kazár zsidó elméletet alátámasztja, az ossza már meg velem/velünk.
Takács
2013-05-07 20:34:58
Ha már Schuster Lórit is említette:
http://www.youtube.com/watch?v=KY7iODPISk4
Számomra nagyon szórakoztató és elgondolkodtató volt mondanivalója.Róla is elmondható hogy egy igaz jó magyar ember.
_________________
Jó a meglátása Emese,a fidesz cigánypolitikája csak a magyarság további elnyomorítását szolgálja,viszont én nem tartanék az előzőek visszatérésétől mivel nincs érdemi különbség az ún. jobb és baloldal között.Sőt!
Egyre inkább mocskosabbnak és aljasabbnak tűnik a fidesz a szoclibeknél.Az utóbbiak nyíltan magyarellenesek így mindenki tudja, látja mit képviselnek (ennyivel gerincesebbek is a fidesznél e tekintetben) az előbbi meg sunyi módon mást mond mint amit tesz!
Nemzeti szólamok mellett a legnemzetellenessebben cselekszik mindig! A kettős beszéd és a hamis nemzeti szólamok a hiszékeny birkáknak szólnak akikből a fidesz szavazótábora áll nagy részben. Eddig bejött nekik de hosszú távon ez a fajta politika csúnyán összecsuklik majd (remélem) és megy a fidesz orsós-olsteinestől a zsidóbérenccé lett MDF után a történelem szemétdombjára!
Az én szemben aki tisztséget vállal 2014 után is a fideszben annak nem lesz becsülete,HÍVJÁK BÁRHOGYAN IS!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 19:28:22
Amikor a trafik törvényről kezdtem volna beszélni egy olyan erősen sípoló hangot hallottam,hogy azt hittem beszakad a dobhártyám...
El is veszítettem fonalat... Na mindegy.A kedvemet azért nem vette el ez a kis közjáték!
Lehel
2013-05-07 19:10:58
Nem titkoltam én semmit kedves Emese.
Ha emlékszel, korábban is felhívtam a figyelmet arra, mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, de nem csak a hírközléssel van probléma,hanem az önellátásunkkal is.
Hatósági és technikai feltételek bizonyára vannak szép számmal... Ami műszakilag megoldható, abban tudok lépni, de a többiben már nem.
Hátulütője szerintem nincsen, legfeljebb a hírközlési vagy egyéb hatóság nem ad rá engedélyt, netán a médiatanács büntet, vagy megszórják az antennákat ügyes grafit bombákkal...van még más variáció is.
Ha nem teszünk semmit, akkor minden marad... Rádió amatőrként hírközlést nem lehet folytatni, bár a műszaki feltételek adottak lehetnek egy amatőr esetében is ( Albániából ezért nem lehetett amatőr állomást üzemeltetni évtizedeken keresztül pl. )
Lehel
2013-05-07 19:03:25
Nem tudom megállni, hogy ne emlékeztessem a kedves Honfitársakat a kiszolgáltatott helyzetünkre és arra, hogy alternatívák megteremtése nélkül hiába "erősködünk".
O.V. csak játzsik, mert ha ténylegesen a hatalom tyúkszemére lépne, a 4 telefon társaság vezetője is képes lenne megbénítani az országunkat egy mozdulattal és BIZTOS VAGYOK ABBAN, HOGY MEG IS FOGJÁK TENNI, HA SZORULNA A LÁBUKON A KAPCA.
Tudnunk kell kommunikálni a GSM-ek nélkül, vagy a kizárólagos rendelkezési jogot meg kell szerezni felettük, vagy alternatív megoldást kell találnunk erre is.
A romániai forradalom idején a romániai és magyar rádióamatórök voltak csak képesek biztosítani a kommunikációt, mert ott is leállítottak minden központból kapcsolható híreszközt. Rádióamatőrökön keresztül kértek segítséget és rajtuk keresztül szervezték meg a segély szállításokat is.
Lehel
2013-05-07 18:53:41
Itt sincs se kép, se hang :(
Ajánlatom a következő :
Ha a Tamás képes frekvenciát szerezni, én készítek az ÁKTV-nek olyan berendezést, amivel középhullámon vagy URH-n mindenki számára vehető hang-adást lesz képes sugározni.
Szerintem 10 ilyen kis készülékkel (darabonként 1-2 KW teljesítményű ) az egész ország lefedhető. Biztosan sokan megkeresnék a Sokol rádiójukat és hallgatnák a beszélgetéseket . Ez lenne a legolcsóbb megoldás és valóban tömegeket érne el vele. A berendezés áramfelvétel költség kb 250 Ft/óra, de csak a sugárzások idején kell üzemeltetni.
Lehel
2013-05-07 18:43:48
Kedves Takács !
Az előbb néztem meg ismét Al Pacinóval készített "A Velencei Kalmár " c. filmet és továbbra is elgondolkodom azon, miért kell nekem és népemnek közösködnöm a Shylocokkal mégha megtértek is ? Csak igen szigorú közhatalom lehet képes akkora figyelmet szentelni cselekedeteikre, hogy mellettük biztonságban élhessünk, hiszen bosszúállásukra jellemző az a TÉNY, amit a keresztényhitre tért, asszimilálódott Radnótival és társaival műveltek. Mondom ezt, miután már Trianonban is 117 zsidó ember döntött Magyarország sorsáról,megcsonkításáról. A kötelességünk a Radnótikat is védeni, de ez csak úgy lehetséges, ha nagyon szigorúan kontroll alá vesszük társaink cselekedeteit és képesek vagyunk hathatós ellenszer alkalmazására.
Igen, a kurucinfo csak arra jó, hogy felhívja a figyelmünket, de ott is nagyon sok a csúsztatás és a bosszantó hazugság, ugyanakkor soha nem olvastam ott sem arról, miért baj az, ami itt történik, azt nem merik vagy nem akarják leírni....
Nem csak a megtévesztettek vannak nagy számban, hanem olyanok, akik úgy akarnak jól élni, hogy eltaposnak másokat. Azoknak nem rossz ez a rendszer és maradni fognak az idegen fegyverek védelme alatt regnáló hatalom pártolói.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-07 18:40:58
Zsolt hozzászólása után nálam is megszakadt az adás!
Takács
2013-05-07 15:04:51
Kedves Lehel úgy gondolom félreértette a leírtakat orbánnal kapcsolatban.
Az értelmezésemben a komment annak szólt hogy már nagyon de nagyon elvakult fidesz szavazónak kell lenni ahhoz hogy orbán zsidó világkongresszus körüli tevékenysége kapcsán ne tűnjön fel a módszerváltás óta tartó színjáték a médiamanipuláció ellenére is.
Miszerint orbán és pártja a cionista,globalista háttérhatalom helytartója,kiszolgálója és hogy a kormányváltás is csak egy megtervezett színjátéka volt rabtartóinknak.
___________
Rendszeresen hallom és olvasom azt a különbségtételt ami elválasztja egymástól az úgynevezett "rossz" zsidót (cionista) és a "jó" zsidót. Sajnos egyáltalán nem hallottam olyan zsidókról akik elhatárolódtak volna pl. kertész ákos rasszista,fajgyűlölő,magyarellenes kijelentéseitől.
Számomra "lényegtelen" hogy fajilag zsidó e az aki talmudista zsidó identitással él,vagy a kárpótlás összege miatt hallgat és nem vállalja a tisztesség útját.........
Én is azon a véleményen vagyok hogy egyetlen tisztességes út van az úgynevezett zsidók számára ,mégpedig az ha megtérnek a Jézusi kereszténységbe.(az más kérdés hogy Magyarország vezetését rájuk sem bíznám a jövőben..........)
Az igaz hittel megtértekre akik áldozatokká váltak a háború idején Tamáshoz hasonlóan vértanúként tekintek én is.

A téma óriási,tehát rengeteg írni való lenne még ezzel kapcsolatban.

A kuruc.infóval kapcsolatban lehet jogos kritikát megfogalmazni,de hogy a magyarság ügyét érdemben és jelentősen elősegítő hiánypótló információforrás azt kár lenne elvitatni...
Lehel
2013-05-06 22:45:52
Bocsi még: Már írtam róla, de olyanokhoz is, akik már nem zsidók valójában (hitelhagyók akár ) , mint swarcgyuri, mégis a stimulátorokhoz, zajkeltőkhöz tartozik.
Nem hiszek és eddig sem hittem abban, amit idéztél a kurucról, mert O.V. is eme eszme szolgálatában áll és állt, így nem most csalták be a málnésba.
Hiszem, hogy a munkának nem csak kenyérkereseti, hanem szocializációs szerepe is van
Soha nem volt módja munkában szocializálódni...a szülei is uszítók, pártmunkások és nem szakemberek voltak, Ő maga pedig kiszemelt és soros által felkészíttetett tégla...ne felejtsük a szerepét Hazánk EU-ba léptetésének folyamatában. Amit most Vele művelnek az csak cirkusz a kenyér helyett...mint amit a pankrátorok művelnek, kábítás ...én nem kérek belőle.
Azt se felejtsük, amit az USA-ban már nyíltani írnak sorosról, hogy bennfentes spekulátor, amit minden normális ország tilt és büntet ( Obama is a téglájuk).
Spekulál egy dolog bekövetkezésére, aminek megvalósulása a befolyás alatt tartott egyedeken múlik. Ezt mindenhol büntetni kellene !
Nemes Türk
2013-05-06 22:35:30
Olvasgattam a Magyar Fórumot, de nekem úgy tűnik, hogy a MIÉP már csak a Fidesznek hajtja a szelet, persze megvan a radikális szólam is. Szóval mára a Fidesz csatlósává züllött. A 2014-es választásokon újra indulnak, szóval csak azért voltam kíváncsi a véleményére, hogy rájuk szavazzon-e az igaz Magyar vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy nem jutnak majd be a parlamentbe, letűnőben van a csillaguk, halvány árnyékuk önmaguknak.
Lehel
2013-05-06 22:28:04
Kedves Takács !
Úgy emlékszem olvastam már valami hasonlót, amit a Russischen Invaliden c. lapban publikáltak 1910 végén...Talán S. Lóri is előadta egy Matíz G. Műsorban.
A kurucinfót nem szeretem, szerintem azt sem magyarok csinálják...
Magát a "zsidókérdést" is erőltetettnek, provokációnak érzem ( ahogy a hitleri akció is azzal indult), csak nem azok szenvedtek, akik provokálták .
Én a terrorizmusra összpontosítanék és mindent elkövetnék azért, hogy ezt a cionizmus zászlaja alatt sem lehessen művelni, mert úgy vélem az történik.
Egy , a természettől idegen, talán ősi eszmeiséggel van baj, ami - szerintem - nem fajhoz, inkább bűnszövetséghez kötődik, bár talán a Rokefellerek kivételével a felső vezetők talán a zsidósághoz tartoznak.
Kár magunkat altatni azzal, hogy megoldható a "zsidókérdés" és azzal mindent rendbe hoznánk, mert ez valójában szociokultúra is, amiben nem csak a max 100 milliós létszámú zsidók érdekeltek.
Meggyőződésem, hogy ma is tévúton járunk, ha elvakultan a zsidókat szidjuk, miközben - sokszor a testvérünk is kiszolgálja őket - széles kör érdekelt a természet ellenes eszme szolgálatában: vagy csupán mint munkavállaló szolgálja őket, mert szüksége van az eszme által hirdetett pusztító elvek megvalósításáért, szolgálatáért élvezhető "megélhetésre" és nincs tekintettel annak másokra ható következményével. Sokan vannak ilyenek ... az ajánlott irodalmat azért köszönöm és ahogy időm engedi, olvasgatni fogom .
Üdvözlettel.
Lehel
Takács
2013-05-06 21:11:53
Kedves Lehel ha már ennyire szeret olvasni....:)

http://www.angelfire.com/zine2/judeolog/shahak/tbjhu1.htm
Eustace Mullins: A biológiai zsidó.
Takács
2013-05-06 21:05:53
Kedves Lehel!
Nagyon szívesen máskor is:)
Bizonyos információkat pedig nem lehet elégszer újra és újra megosztani,terjeszteni ahhoz hogy megértsük a magyarság jelenét lásd:

Sir Moses Montefiore:
Az 1800-as évek második felében Angliában hatalmas karriert befutott zsidó üzletember a világban szétszórtan élő zsidókat az "ígéret földjének" elfoglalására ösztönözte. Az Izraelita Világszövetség felhívása a következőkről szólt:
"Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti zsidó testvérek, fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot birtokba vehessétek, hogy minden keresztényt elűzzetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elég anyagi eszközötök, párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok bőséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és a magyarországi területeket kiragadjátok a keresztényektől, s azok kizárólag zsidó kézbe kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."

Fentiek szerint mi birtokoljuk az "Ígéret földjét !"

Ezt követően a háttérhatalom irányításával tömeges zsidó emigráció indult hazánk felé földet és hont foglalni. A Dohány utcai zsinagógát 1859-ben felavatták. A beözönléssel együtt járó szellemi leigázás, az erkölcs porba tiprása is megindult.
________________________________________

Még ebben az elképesztően sanyarú helyzetben is ha akarjuk megtalálhatjuk a dolgok pozitív oldalát.Alap igazság hogy minden rosszban van valami jó is.
Gondolok itt orbánnak a zsidó világkongresszus körüli tevékenységére.
Gyakorlatilag a kuruc.infón egy kommentelő megfogalmazta helyettem is a véleményemet ezzel kapcsolatban amit közreadnék:
"Most vitték be az erdőbe, de végleg!!!
Akármilyen rafkós is volt eddig, ezt a csapdát most nem látta!
Levették a jobboldal hamis, karizmatikus vezetőjének vélt és eddig meg is tartott emberét a tábláról.
Vége a kábításnak, a tegnap után már csak a nemzeti kormány dumával bedrogoztatott Fidesz szavazók gondolják úgy, hogy minden rendben van.
A kijózanodott jobboldali szavazók zöme levette a kezét Orbánról.
A bukás elkerülhetetlen."
Ámen!
Kubínyi Tamás
2013-05-06 20:35:16
Kedves Nemes Türk!

A MIÉP-nek magam is szakértője voltam, ezért jó véleményem is van róluk. Csúcspontjukon a nemzet színe java támogatta. Akkor hagytam abba, amikor a rossz tapasztalataim - küldött emberek döntéspozícióba engedése - fölébe kerekedtek a jónak. A módszeres szétverést megtapasztalva azt látom, hogy hasonlók ma is folynak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.