Lehel
2013-05-12 09:31:17
Úgy vélem, pontosan azért nem engedik a zsidóság köreiben a nöket a közéletbe, mert csak a férfiak lettek körülmetélve, és csak a férfiak ebből a csecsemő kori katarzisból eredő kegyetlensége kell ahhoz, hogy megőrizzék kegyetlen hagyományukat, hitüket. A nő ágon való származtatás pedig a vagyoni örökség megőrzése miatt kellhet.
Lehel
2013-05-12 09:22:44
Kedves APista !
Ha az orosz - és Keletről nyomuló - zsidóság zöme nem kazár lenne, akkor mond már meg nekem légyszíves honnan került az oroszokhoz az a rengeteg zsidó ? A fajiak ráadásul csak anyai ágon származtatják magukat ( különösen ezért nem lehetnek szaporák ) ?
Kubínyi Tamás
2013-05-11 23:31:57
Kedves Hozzászólók!
Többek kérésére néhány nap múlva egyszerűsítjük a témákat, hogy ne kelljen keresni. Aki valami korábbit szeretne megnézni, most tegye, mert hamarosan töröljük a témák többségét.
Takács
2013-05-11 19:39:31
Tisztelt Kis Tibor!
Hasznos Információk találhatóak az ön által ajánlott oldalon,kiemelném az írás végi gondolatmenetet:
"Soha nem lesz "Világkormány", mert az emberi agyban is funkcionális területekre épül a működés. Bizonyos részek esetenként képesek átvenni más területek funkcióit, de ritkán és általában nem megfelelően. Az egységesített agysejtállomány elhal, életképtelené válik. Az emberiség is egy nagy közös tudat, csak ezt pont azok nem veszik észre, akik genetikailag alkalmatlanok a részévé válni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése..."
A felforgatásról... egy ex-KGB ügynök, Yuri Bezmenov
Yuri Bezmenov előadása, Los Angeles, 1983
Felforgatás, propaganda módszerek, a pszichológia hadviselés technikái.
30 éves interjú, de mintha csak a mai eseményekről beszélne...
Apista
2013-05-11 19:22:14
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-11 01:18:18
Kisse zavart vagyok; milyen oldalon mukodunk? Szepen kerek valamilyen hasznalhato egy cimet: FORUM, KIBESZELO VAGY CSEVEGES.
Kis Emese segits. Koszonom szepen.
2013-05-11 00:38:48
Meg egy otlet, miert ne lehetne mindannyiunknak ezeket a sokak altal epito,hasznos es az igazsag kimondasat serkento gondolatainkat, velemenyunket elmondani a T. Kubinyi Tamas elo adasaban. Tisztelt Igaz Magyar Honfitarsaim! Ez a "Cenzura Nelkul" internetes elo kozvetites es web oldal mukodtetese penzbe kerul. Sok penzbe. Kerunk mindenkitol tamogatast barhol a vilagon, az Amerikai Egyesult Allamok Del es Eszak Californiai vagy barmely reszerol,otthonrol, barhonnan a nagy kerek vilag teruleterol es szeretett hazank teruleterol. Aki megteheti, kuldjon egy megajanlast; fenn kell tartani a AKTV altal kimondott igazsagot es valosagos tortenelmi multat , ennek fejeben mindenki szamara tovabb fejlodik a torenelmi igazsag terjesztese, az igazsag es becsulet ertekelese.
2013-05-10 23:54:53
Draga Kis Emese, a 2013-05-08 22:45:08-kor irt bejegyzeseddel, megint csak teljes mertekben egyet ertek . En sem vagyok olyan tipus hogy az interneten talalhato infofrmaciokat elfogadom ugy mint tenyt es tudasomat nem az innen kapott hirekbol bovitem, nagyban megrostalom. Annyi befolyas erint bennunket minden nap, hogy az mar elkepeszto es velemenyem szerint ezt celtudatosan a mi jozan eszu gondolkoasaink megzavarasara es megtevesztesere celozzak. Mar a Kereszteny Katolikus Egyhaz is megfertozott. Az en forrasomat a tudasom bovitesehez a Tisztelt Kubinyi Tamas AKTv musoraibol meritem es innen indulok ki, mert igy nem kerulhetek vak vaganyra.
Apista
2013-05-10 19:32:00
Egyetértek Gáborral! Nem szabad különbséget tenni a cionista zsidó és a többi zsidó között, mindkettő azt képzeli, hogy csak ő az ember, a többi meg csak goj.
Kis Tibor
2013-05-09 22:52:05
Apista
2013-05-09 22:28:18
Martin Killeen
2013-05-09 20:49:43
Nagyon remelem, bar tudom, nem szep dolog, hogy Tamas nem fog addig.. leereszkedni!
Apista
2013-05-09 20:49:20
Ja és ami a legszebb, hogy pont beleillik a kitalált középkorba!
Apista
2013-05-09 20:48:06
Igen, jó lenne kideríteni amit csak lehet. A magyarok olyan birkák, hogy inkább hisznek néhány zsidó történésznek, okoskodónak (Freedman, Koestler) , mint a saját krónikásainak.
Kis Tibor
2013-05-09 20:23:41
Apista,
És sajon ez még ellenünk is szól.
Kis Tibor
2013-05-09 20:21:00
Akkor ismered a profeksszor úr véleményét.
Én olvastam a tárgyban elég sokat. Rengetek az egymásra- és kereszbe hívatkozás. És mindent megtesznek már régota, hogy ezt se tudjuk valósan.
A források nagy részéről már kiderült, hogy hamisítvány.
Az orosz és kisebb részt az ukrán régészekre kellene figyelnünk. Jó lenne, ha valaki az eredeti orosznyelvű híreket tenné közkincsé.Ők már sokkal többet tudnak, és már több mint 30 éve folynak komoly ásatások.
Ha gondolod előkeresek neked könyveket, tanulmányokat a tárgyban?
üdv Tibor
Apista
2013-05-09 20:07:37
Tibor!
Ez az egész kazár dolog egy akkora kamu, mint a holo, ha nem nagyobb!
Kis Tibor
2013-05-09 20:04:40
A mai adásból szinte semmit nem lehetett látni, hallani.
Talán majd az ismétlés.
Kis Tibor
2013-05-09 19:59:03
Kedves Lisbeth, gondolom mindannyiunk nevében irhatom, köszönjük a tájékoztatást.
Jó tudni, hogy a kevésbé fertőzött északi országokban még érvényesül a nemzeti politika. Figyelemre méltó, hogy a magukat nemzetinek és baloldalinak valló erők mutatnak fel érdemi ellenállást.
( talán az sem volt véletlen, hogy a norvégiai mészárlás áldozatai is ebből a körböl valók.)
A második világégés egyik súlyos következménye volt, hogy a nemzeti és szociális összekapcsolását szítok szóvá minősítették és tabu témává tették .
Az világosan látszik, hogy jhvh vérszomja egyre csak nő. Lételeme a vérontás és az értékek pusztítása. Mindent megtesz azért, hogy a háború állandósuljon, mélyüljön, szélesedjen. De az is egyre világosabb, hogy az "ocsmány negev-homoki vipera" a saját farkába harap.
A közeljövő szempontjából szerintem Szíria kulcs fontosságú, "meggidó"-i jelentőségű, vagy profánul fogalmazva, korunk Sztálingrádja lehet.
A fenevad nemcsak vérgőzős, de a vesztét is érzi.
Az aktuális hazugság, amikor a szír elnököt vádolják vegyifegyver bevetésével saját népe ellen, miközben a kilogó szőrös patát mutatja a német titkosszolgálat közleménye: a "felkelők" több mint 90 %-a közönséges toborzott zsoldos. A minapi damaszkuszi héber bombázás is mutatja ( a hirek szerint könnyitett uránt tartalmazó bombákról van szó), hogy milyen mély a félelem a várható vereségtől.
A hét talán legfontosabb híre, az egyre nyilvánvalóbban, nemzeti és szociális útat követő cári nyilatkozat volt. Putyin megüzente, "Oroszország mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy többé senki ne indíthasson háborút". A hírek arról is szólnak, hogy Putyin telefonon, Bibi-t és Barack-ot is rendesen letremtette. (honlap: Oroszország hangja)
A keleti híreken túl, jó lenne, ha az Amerikában élő magyarok, akár itt a fórumon is tájokoztatnának minket az aktuális fejleményekről. A hírek ellentmondásosak, azonban az látszik, hogy felgyorsulnak az események odaát is.
Nálunk még azonban, csak a dagonyázó-hazudozás dívik továbbra is.
Hátrébb a hsz-k között van kedves Takács nagyon fontos beírása a titkosítási-tv-ről, amely világosan érzékelteti a helyzetet.
A magyar abszurdítást mutatja az is, ha két net-es hír kontrasztját érzékeljük:
http://www.nepszava.com//2012/07/vilag/gyerekneveles-palesztin-modra.html
Ez a cionista újság nem is tudja , hogy minek ad nyilvánosságot.
És nálunk:
http://www.kuruc.info/r/2/111890/
Itt jut eszembe egy hátsó bejegyzés, talán Lehel-től, aki 100 milliós populációról tudósít. Szerintem ez valami tévedés lehet, kiváncsi lennék a forrásra?
Azért most már inkább bízakodóbb vagyok. Lassan-lassan Hazánkban is a helyükre kerülhetnek a dolgok
Talán a kisebbik rossz lehetősége is megmutatkozik.
Talán a világ is ébred, és megfogalmazza: ennek a bolygónak nincs szűksége arra, ami zsidó.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-09 19:55:52
A skype vonal megint nagyon rossz volt!
Folyamatosan visszahallottam a saját hangomat,Tamás mondandójából viszont,az első mondatot leszámítva nem hallottam semmit...