Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Apista
2013-04-09 22:25:27
http://www.oroklet.hu/bent.php?nyelv=2&igy=&kmod=2&betu=K&innen=23701&gmail=szenczins&gnev=&glakhely=&gid=
Apista
2013-04-09 22:14:31
Ezt még ide biggyesztem:

http://www.oroklet.hu/bent.php?nyelv=2&igy=&kmod=2&betu=K&innen=23701&gmail=szenczins&gnev=&glakhely=&gid=

A Boros-Bochkor páros Boros tagja készítette fajtársai nyomon követésére. Köszönjük!
Apista
2013-04-09 22:08:20
Nem hiszem, hogy ugyanaz, bár a vérvonal biztos stimmel , a gojosok pedig az NBH-s Mészáros-féle vonulat. Nem bedőlni nekik!
Kis Tibor
2013-04-09 22:01:23
Ez ugyanaz a Krausz Tamás?
A Goj motorosokról nem tudsz?

üdv Kis Tibor
Apista
2013-04-09 20:43:08
Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete

http://nemzetimotorosok.hu/~Images/~Main/Doc/Alapszabaly.pdf

Elnökségi tag: Krausz Tamás

Brrrrrrrr
Kis Tibor
2013-04-09 17:00:07
A Magyar Vagyok-ról, de csak a meghirdetett elveiben nemzeti, rosszabb mint a Heti Válasz.
Gábor, A motorosokkal Neked volt igazad. Segits , hogy tisztábban lássunk a Káslerékről, én az Ő tisztaságában bizom, eddig még nem tapasztaltam sandaságot.
Ha lehet, segits a Jobbikos kérdés mélyebb körbe járásában is.
üdv. Tibor
BGabor
2013-04-09 16:37:28
Tibor, melyik "nemzeti" médiumból törölték a beírásod?
BGabor
2013-04-09 16:35:00
Heti Válasz (magát jobboldalinak állító) liberális lap lehozta (- a Fidesz is jobboldalinak állítja magát -), hogy a menetet: Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének vezetője szervezte.., aki azóta bocsánatot kér!!!!!

Jeszenszky Sándor XI. kerület Jobbik Elnöke .

Interjú:
xxx.hetivalasz.hu/itthon/bocsanatot-ker-a-motorosok-vezetoje-62602
(szándékosan nem erősítem linkkel a liberális oldalt)

A következőkön lehet elgondolkodni, tele van ellentmondásokkal:
- "Nemzeti Érzelmű" Motoros
- szerinte ez egy politikától mentes felvonulás lett volna ( a felvonulások 99%-a már önmagában politika)
- a rendőri felkísérők óradíja kb 6000+áfa (minimum kettő rendőr kell vagy még több) , ami persze sokszorosa a rendőr kereseti óradíjának
- ha csak motorozni akarok, akkor nem fizetek külön az állambácsinak (a rendőrökön keresztül)
- civilszervezet
- szerinte nem provokáció, mások szerint az (mért kell napirenden tartani a holobiszniszt?)

(Figyelem a fenti megjegyzések egy finom trükkökkel átitatott liberális újság alapján alkotott vélemény. Persze, úgy illik, hogy az interjú alanya jóváhagyja...)

A teljesség kedvéért nézzük meg a másik oldalt is a Szent Korona Rádió 2010-es beszámolóját, egy akkori akciójukról:
http://szentkoronaradio.com/nemzeti-erzelmu-motorosok
- a 2010-es eseményről minden Jobbikos vezető tudott
Lehel
2013-04-09 12:11:23
Ahogy látom, bizony sokakban összeáll a kép.
Ádám által elmondottak közben ismét az jutott eszembe, hogy milyen fontos az immunrendszer és annak működése egy élőlény életében.
Az, hogy a minket sértőket, nekünk ártókat meg sem szabad nevezni - esetleg jellemzőiket csoporthoz kötni - , nem más célt szolgál, mint a természetes védekezőrendszerünk, azaz immunrendszerünk dolgát nehezítik. Köszönöm, hogy ezúton is a figyelem központjába került ez a fontos kérés !
Martin Killeen
2013-04-09 00:51:25
Nagyon tisztelt, kedves Vajda Miklos Uram!
Maskor visszafogottabban szokott hozzaszolni tahotv-ek Belebeszelojehez. A vasarnapi talan meg szuperebb, tomorebb volt, barcsak lenne foganatja! Isten aldja meg es segitse Ont.
Udvozlettel es koszonettel Barbara, Kaliforniabol
Lehel
2013-04-08 21:59:55
Kedves Tibor !
Putin és kormánya anticionista, egyre többet látni, olvasni a "keresztény" ( ortodox) elkötelezettségéről, minden esetre majd meglátjuk hogy birkózik meg a múlt örökségével, hiszen tudjuk, Ő volt a KGB feje. Ne feledjük el, hogy még nagyon sok aparatcsik veszi Őt is körül, akiket Jelcin ültetett székbe.
Köszönöm a figyelemfelhívást ! Ahogy időm engedi, meg fogom keresni és megnézem .
A vallásszabadság szerintem nem jelenti azt, hogy másokkal szemben, mások kárára élhet valaki esetleg a közösségtől idegen ártó gyakorlat szerint.
Ezt akarják beadni - legalább is alkalmazni - nekünk, mintha ez lenne a természetes. Remélem sokan vagyunk, akik tudunk NEMET MONDANI ÉS ÚGY, HOGY TUDJUK IS A NEM OKÁT . A gumicsontjukat pedig nem vesszük be.
Üdv.
Lehel
Kis Tibor
2013-04-08 20:14:38
Üdv Lehel,
A németek a 30-s években 2-3 év alatt felszámolták a nyomort. Mind annyi másról, erről is a győztesek hamis történelem felfogását sulykolják. Azt is elérték, hogy a nemzeti és a szociális kategoriákat csak szitokszóként szabad összekapcsolni.
Engem a orosz putyini államalakulat nagyon is emlékeztet a hitleri Németo-ra és ezt nem pejoratív értelemben értem.
A kurucinfon videók kb 10.oldal található egy 2 részes film (Hitler háborúja?) érdemes megnézni. Azt leszámitva, hogy a rendező a magyar vonatkozásokkal a szokásos, torz módon jár el, sok érdemi infot tartalmaz.

üdv. Kis Tibor
Lehel
2013-04-08 18:27:08
A " nácizmust ", mint mozgalmat is azok a rétegek hozatták létre, akik megijedtek, mert (árulásuk miatti ) büntetésből a német nép kirekesztette őket a gazdagodásból, amit nem tűrtek,és felszólították a spórában élőket, hogy bojkottálják a német népet és termékeket. Ennek komoly gazdasági összeomlás lett a következménye, így - szerintem- okkal bőszítette fel a németeket. Ezek a " kényszerítő eszmék " provokálnak ma is és miután képen vágtak bennünket naponta, még nekik áll feljebb, ha az immunrendszerünk velük szembe óvatosságra, netán elzárkózásra intene. Pedig ez a kirekesztésük ma még Magyarországon meg sem történt. A hiszti oka, hogy elriasszák a népet, nehogy megtörténjen ez a kirekesztés, így demonstrálják, milyen hatalmuk van...
Félreértés ne legyen ! Nem a pogromtól félnek - mert arra a jelen fegyverarzenál mellett nem kerülhet sor - , csupán attól félnek, hogy elveszítik a félelemkeltéssel szerzett hatalmukat felettünk és megszűnik számukra az ingyen kenyér és kalács..
Kis Tibor
2013-04-07 21:22:42
Kedves Jób,
Csak most tudtam megnézni a pénteki adást. Igazad van nem szabad magyarnak a magyarral ezen vitatkozni.
Most mégis irnék pár megjegyzést, de nem azért hogy kinek van igaza?
A Nagypénteki dátumnak óriási a jelentősége, és a földhözragadt eszemmel nem látom azt , hogy a Teremtő felruházta volna Mátyást a magyarság keresztjárásának a tudásával. Ezért valószinűbbnek tartom, hogy Mátyás nem vállalta a pénteki koronázást.( Amennyire tudom csak Bonfininél szerepel a pénteki dátum)
Ez a dolog is tipikusan mutatja, hogy az ellen mennyire aljas módon probálja megosztani a magyart. Beszéljenek, vitatkozzanak erről és ne a lényegről.
És ha még csak velünk tennék. De a nagy magyar tanítóinkat is sikerül olykor-olykor csapdába kergetni. Pontosan az sérül, hogy a magyarságnak mind a Papp Gáborra, mind a dr Varga Tiborra, mind a Szántai Lajosra is szüksége van ( és hál' Isten vég nélkül sorolhatnám a neveket.)
Remélem azt sikerült leirnom, amit akartam.

Kedves Csaba,
Milyen szépen beszédes a mi nyelvünk. Ápr. 4-e úgy is leirható: FELSZAB (ták)A DÚLÁS(sal)

Áldás Kis Tibor
Lehel
2013-04-07 11:26:44
Kedves Kubinyi Tamás !
Kérem a segítségét, mert jó lenne tisztázni, most mi is lehet igaz ?

A pénteki műsor 2,08. percében B.Gábor azt a kijelentést tette, hogy " a szkiiták a besenyők".

Szaniszló Ferenc 2012.03.03.-án a besenyő háttérhatalomról azt állította, - a 7,45. percben - hogy " Amerika nem az amerikaiaké, hanem a besenyőké " :
http://www.youtube.com/watch?v=YT-o1rJjdpU&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Én azt gondolom, a szkiita lelkület van a legtávolabb attól a szociokultúrától, ami anno kiment a számára szűk "szabadságot" engedő Európából és halomra lőtte tüzes fegyverével - amilyennel a benszülöttek nem rendelkeztek - az őslakosságot, majd államot épített ki, amibe a "liberális" szellemiség URALKODOTT.

Ezt az államot akkorra B.Freedmann '61 es kongresszusi beszéde szerint a Kazárok foglalták el, ami feltehetően azóta sem változott.

Többször olvashattunk arról, hogy a Kazár törzsek testvér vagy szomszéd törzseink voltak Ázsiában.
Jó lenne tisztázni,mi is történt ?
MIVEL AZ AMERIKAI ÁLLAM IS KORLÁTOZNI PRÓBÁLTA A FÉKTELEN "LIBERÁT", - A FOGD A PÉNZT ÉS FUSS ELVET - MOST VISSZAJÖTTEK EURÓPÁBA AZ EU-t IS "LELIBERALIZÁLNI".

Nos, hogy ez nevezhető e besenyő kultúrának, azt nem tudom, de hogy skiitának, VAGY HUNOR-MAGOR - inak nem, abban szinte biztos vagyok.
Ne engedjük, hogy olyan " hamis tudás " terjedjen, ami tovább nehezíti tisztánlátásunkat !
Lehel
2013-04-06 19:52:44
Sajnos minden percben rombolják a közbizalmat és ez a fő oka, hogy keressük az összefüggést minden furcsa esemény között.
Egyszerűen a köz adatokat sem teszik azok birtoklói közzé, hogy fontosabbá tegyék saját magukat.
Ami a HAARP-ot illeti, a műsorban elhangzott teljesítmény adatok valószínűleg nem jók. Nem igaz, hogy 30 ezer Wattosak lennének az Rh műsorszóró adók.
Ilyen teljesítményű amatőr adók is vannak már és azok sem képesek légköri stimulálásra, legfeljebb a szomszédban gyullad ki a lámpa adásuk ideje alatt...

Jászágón telepített és a HAARP frekvencia- tartományában is sugározni képes műsorszóró adó teljesítménye 2 x 1 MW, azaz egymillió Watt , amit jelentősen növel még az antenna rendszer irányító, fókuszáló képességével. Ezzel tudják elérni, hogy a magyar adás jól vehető legyen minden kontinensen térhullámokkal, többszöri visszaverődés útján is, de csak azokban az időszakokban, amikor a hullámterjedés kedvező.
Ártó hatása, hogy az adó kivezetésénél néha a kóbor macskák szénné égnek és kimutatható, hogy a telepen alkalmazott szinte valamennyi vagyonőr, éjjeli őr később rákos vagy érrendszeri megbetegedésben hunyt el, olyan emberek, akik éveken keresztül napi több órát sétáltak az antennák alatt, mellett.

A HAARP antennák elhelyezkedése arra utal, hogy kifejezetten merőlegesen, légköri koncentrált sugárzást valósítson meg. Lehetséges, hogy az egyes antennák egyenként, külön vannak 30 KW energiával táplálva, de 1700 antenna esetén sem ( 50 MW) nevezhető az adóteljesítmény földi mértékben rendkívülinek, időjárást globális méretben módosítónak még úgy sem, hogy ennyi sugárzóval nagyfokú függőleges koncentráció érhető el, ugyanakkor nem "csóválható" jelentősen a sugárzási szög, tehát a Föld másik oldalára hatása nem lehet sokkal több, mint hogy rádió készüléken érzékelhető esetleges adás vagy zaj.

Ha nagy távolságú hatást akartak volna elérni, ahhoz más elrendezésű antenna rendszert kellett volna telepíteni - vannak olyan rendszerek is pl. a jászágói, de ez nem olyan.
Lehetséges valamekkora ártó hatás már ekkora teljesítménytől - ami pl. 60 ezer darab mikrosütő teljesítménye - de ennél sokkal nagyobb ártó "teljesítményt " maga az információ arzenál és közbizalomvesztésből adódó bizonytalanság, bizalmatlanság okozta félelem vált ki szerintem.
Kis Tibor
2013-04-04 21:21:52
Gábor,
Én úgy értesültem, hogy a motorosok ( Goj Motorosok stb) 11 órakor csatlakoznak a Kásler demonstrációhoz.
Az lenne fontos, hogy minél többen megértsék a közös ügyekért együtt kell fellépni. Ez most a legfontosabb magyar ügy. A másik legfontosabb a kettős-állampolgárság , a harmadik legfontosabb a föld-víz, a nagyedik......
Ha a gazdák megmozdulnak, mindenki kutya-kötelessége, hogy mindenben támoassa Őket.....
Jó hír ,szerintem, hogy tisztulnak a dolgok, és formálodik, gyarapodik a tettrekész, tudatos magyar tömegek.
Mert az Igazság gyözelemre ítéltetett !

Szebb Jövőt ! Kis Tibor
BGabor
2013-04-04 21:09:05
A március rendezvények egybeesése után most ismét egybeesnek a "nemzeti" tiltakozások:

II. Adj Gázt! Magyar Motoros Menet:
https://kuruc.info/r/23/110251
Időpont ápr 21. 10. óra

Banki Adósok tiltakozása:
http://kaslerarpad.hu/
Időpont ápr 21. 11. óra

Tényleg ilyen gyakoriak a "nemzeti" programok, hogy állandóan ütik egymást vagy (legalább) az egyik nem nemzeti?
Ugyanazok a szervezők? (az első "Adj Gázt" mögött kik állnak?)
Kis Tibor
2013-04-04 18:47:16
A mai nap legfontosabb híre a kicsi Zalán megszületése volt.
A Magyarok Istene óvja-védje, és hosszú , tartalmas életet kivánok Neki !

Áldás Kis Tibor
Iza
2013-04-03 23:01:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.