Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-05-16 07:16:13
Czékus JÓb és Kubinyi Tamás beszélgetéséhez azt szeretném hozzátenni, hogy nem csak a magyarság - így a nemzet - lényegéhez nem tudnak ragaszkodni gyermekeink (tisztelet a kevés kivételnek) de magát a nemzet lényegét ,jelentését sem értik, mert a megélt gyakorlatban semmi nyoma ennek.,

Az utolsó évtizedek magyar államisága által adott mintából tényleg nem is tudhatják mit jelent, sőt akik fogékonyak lennének, azok azt kell lássák, ezt nem..

Nagyon fontos dolog szerintem, hogy valamely szokás eltűrése, elfogadása új szokásjogok kialakulását vonja maga után.
Ezen utóbbi évek gyakorlata valóban semmit nem jelent a magyarságnak, egy sorsközösség megmaradásának kifejezetten ártalmas, ezért az nem is fogja meg gyermekeinket.Itt van/ lenne jelentősége az ellenállásnak, ha értenék miről is van szó..
Talán kevesek gondolnak rá, de nem csak az élet tiszteletében, de az emberi méltóság tiszteletében is súlyos deformálódásnak lehetünk tanúi.
A keresztény erkölcs csak a bűnöst engedi büntetni, nálunk viszont teljesen más gyakorlat van kialakulóban.
Már-már elfogadottá válik az a SUGALLT szemlélet ( és az ügyes jelzőt is megkapja ) az, aki érdem nélkül jut rendkívüli gyarapodáshoz: "jókor volt jóhelyen",v mondják, illetve "akkor így jártam" ha valakit jelentős veszteség ér anélkül, hogy Ő abban hibás lenne. Teszik mind ezt ahelyett, hogy társadalmi összefogással MEGVÉDENÉK A bűntelent, vagy megakadályoznák az érdemtelen ( netán bűnös) gyarapodását.

Az a szemlélet, hogy a társadalom nem vizsgálja az okokat, csak a következményt szentesíti az okok vizsgálata nélkül a Hamurabbi féle törvényekben jelent meg (persze ha a nemzsidók érdeksérelméről volt szó ) ,így semmi keresnivalója a mi sumér/sziita eredetű kultúránkban.
Csak gondoljunk azon devizahitelesek problémáira, akik annak ellenére, hogy már több pénzt kifizettek mint a házuk ára, mégis elveszítettek mindenüket.
Nemzetnek nevezhető e az a valami (mert szerintem közösségnek sem igazán nevezhető ) amely ezt eltűri ?
Csoda e, ha ilyen körülmények mellett az emberekben megszűnik a közbizalom ?
Ezen folyamatot csak azok képesek megállítani, akik életükkel mintát mutatva segítik egymást és KIZÁRJÁK azokat, akik arra méltatlanok.
Martin Killeen
2013-05-16 01:41:12
Megint kitett magaert ez a no, annak ellenere, hogy kibirta tobb napig. Gabor donti el termeszetesen, hogy erdemesiti-e megfelelo valaszra, lesullyed-e a szintjere, vagy rahagyja.
Lehel
2013-05-15 20:36:06
Nagy csalódást okozott a Vona Gábor interjú a számomra.
Örülök, hogy Tamás helyre tette a dolgot és jól megfogalmazta a kérdés lényegét...
Ezek után döntse el mindenki, hol a helye..a jézusi keresztények szeretet birodalma a fontos, vagy a olaj adta pénzügyi gazdagság?
Úgy gondolom a kettő kizárja egymást.
Qrmányaink számára is azért fontos a pénz, mert a megbízóik "éhesek"...
AMagyarság számára nem az idegen pénz a fontos, hanem a tisztességes honi elszámolás és elosztás lenne az. Akkor lenne elegendő termelés, de ha csáké szalmájának nézik a magyar tulajdont, soha nem lesz...
Tévedés azt hinni, hogy ehhez idegen pénz kell !
NEM ! Ehhez tisztességes Állam és tisztességes vezetés kell csupán.
Takács
2013-05-15 18:35:22
Békéscsabai előadással sokadjára bizonyította Kubínyi Tamás kivételes szellemi kvalitását melyet sokunk örömére a magyar ügy szolgálatába állít.

Már 3 éve írom és mondom hogy a kormányváltás is ugyanolyan megtévesztése és félrevezetése a magyar embereknek mint a rendszerváltás volt,és hogy a fidesz nemzeti retorikája,nemzeti mázzal leöntött látszat politizálása mögött a magyarokat gyarmati sorba taszító cionista,globalista háttérhatalom kiszolgálása áll.
Vannak olyan intézkedéseik melyek szolgálhatnak jó ügyeket is,de ezek ne tévesszenek meg senkit,mert determinálja őket hazánk gyarmatosítói felé való elkötelezettségük.Minden lépést,döntésüket ennek fényében kell megítélni.

Minden tiszteletemet és megbecsülésemet szeretném kifejezni Baki Gábor felé is.Kivételesen értékesek gondolatai,meglátásai,melyekben a részletkérdéseket illetően lehet fogást találni ,de egészében nézve pontosan világítják meg a hatalom részéről eltitkolni szándékozott dolgokat.
Nagyon kedvelem László megnyilatkozásait is,mint ahogy minden tisztelet és elismerés illeti meg a többi,műsorba betelefonáló igaz jó magyar embert is!:)
BGabor
2013-05-14 21:12:08
Remek előadás volt Békéscsabáról! Egyáltalán nem bánom, hogy "értők" mennek el az előadásra: értelmes hozzászólásokat hallhatunk és hasznos információkhoz juthatunk hozzá (ellentétben azzal, ha a kályhánál kellene kezdeni).

30 körüli "értelmesnek tűnő" megkérdezi, miért baj az, hogy idegenek telepednek az országunkba? Mit mondhatnék az ilyen retek klubbon és index.hu-n felnevelkedettnek, aki a héber írásra azt tippeli, hogy oroszul van írva (cirill betű) ?! Akinek önmagától nincs igénye információhoz jutáshoz, azt nem lehet megváltoztatni. Tipikus példája annak, hogy hülye emberre (elnézést a szóért) nem szabad időt pazarolni, mert megváltoztatni nem lehet és ráadásul nem is akar , csak energiaelszívóként működik. Na ezért tenyészt ennyi buta embert a hódító és építi le az oktatásunk színvonalát!
Ferenc
2013-05-14 20:15:57
A mai élö adást Békéscsabáról kiváló minöségben lehetett fogni Németországban - és gondolom az egész világon is! Az adás szinvonalához és minöségéhez ezúton szivböl gratulálok! Ez mindenképpent újabb minöségi ugrást jelent az ÁKT adásait illetöen. Most már az egész világ élö adásban hallhatja az egyszerü, igaz jó magyar emberek véleményét. Mert az igazság erösebb száz hazugságnál!
Lehel
2013-05-14 15:49:12
Bocsi Emese ! Csak csipkelődtem.
A Te fejvesztéseddel én is szegényebb lennék :)
Lehel
2013-05-14 07:56:34
Kedves Emese !
Nem szoktam meglépni semmi elől, hiszen Te is tudod mit jelent a hazaszeretet...Itt élned halnod kell. Nem érdemes meglépni a feladat elől,mert itt úgyis behajtják rajtunk a
társak.
Egy kérdés viszont motoszkál bennem: nem vagy Te szereptévesztésben,hogy feladatot osztogass ?
Gondolkozz rajta kérlek!
Üdv
Kis Tibor
2013-05-13 22:01:48
Az Áldozat még él, kűszködik, élet-halál harcát vívja, és a "derék kiválasztottak" máris a koncon marakodnak.
Szegény, büszke Hazám ébredj!

http://kuruc.info/r/2/112090/
Lehel
2013-05-13 20:13:11
Halottröl vagy jót vagy semmit. Dobóra sem emlékeznénk,ha csak a pennával állt volna ki a magyarokért és kinyitotta volna a várkaput.
Lehel
2013-05-13 20:08:56
Emese !
Ezek az információt is pénzért mérik és csak annak, aki fizet. Közlei rokonom is tanácsos volt, de nem beszél róla, miért szorodott szét a párt. A véleményem sokban egyezik S.Loriéval...nem pártoskodok,hanem inkább dolgozok.
Itt tartunk.
Bocsi, de nem ígérem a linket. Ha ráakadok, szívesen beteszem, de kevés időm leus keresni
Lehel
2013-05-13 12:17:07
Lehel
2013-05-13 09:44:51
Kedves Emese !
Szerintem S.Lóri elmondta, miért futott tzátonyra a Miép szekere is ( bár nem direkt módon, de utalt rá,miért vált a Miépben is páriává). A pártoskodás lényege az a kirekesztő szemlélet, amit a kiválasztottak hoznak és erőltetnek ránk.Ott van minden pártban, így a MIÉP-ben is.
Ameddig a pártokrácia műküdik és csak ezen úton lehetséges hatalmat gyakorolni, addig a kontraszelekció a szemetet hordja oda ( érdekes volt, hogy az öreg bárándi nem szólt a fiához, mert elítélte, hogy "tisztes" hivatalát feladta és beállt a disznók közé - ez volt számomra az egyetlen szimpatikus bárándi megnyilvánulás.)

Tehát minden pártban csak a -féltékeny,tisztes megélhetést eltaposó - szemét gyűlik és tör hatalomra.Nem tudott ezen a determináltságon Csurka sem felül emelkedni...Bár írogatott, de eljárt a lovira és nem ment szüretelni, amikor a plebsz a szöllöt szedte...ehelyett a SUMER megélhetési forma helyett Ő is a naplopók életét élte,szekerét tolta...(valahogy emlékeztet Kuthi Lajosra a sorsa) Erre ráérzett a szívében más bánásmódot igénylő nép fia is, így már nem volt hiteles a verbalítása sem.
Lehel
2013-05-13 08:16:06
Titok csak érthető dolog lehet...
Lehel
2013-05-13 08:14:52
Sok a gond Erdélyben is, de Magyarországon még rosszabbul bánnak a magyarokka mint kint...ez az állam még idegenebb, a lakosság fertőzöttebb.
Kérdés ki lép majd feldmájer helyébe ?
Lehel
2013-05-13 07:58:27
Véleményt írtam kedves Emese- megköszönve Fórumtársunk téjékoztatását. Te hol találtál paródiát ?
Martin Killeen
2013-05-12 21:09:27
Relativ jo hir: "Leváltották a Mazsihisz elnöki posztjáról Feldmájer Pétert – értesült az Echo Tv Híradója" Szebb jovot!
Lehel
2013-05-12 19:27:52
Egy nagyon fontos dologról nem szabad elfeledkezni: a magyarság kérdése sorsvállalás kérdése is. Akik elkülönülnek, azok már csak azért sem lehetnek magyarok.
Lehel
2013-05-12 19:08:56
Kedves Apista !
Köszönöm a linkeket !
Ezekben nem találtam olyant, amik kizárnák a kazár zsidóság létezését. A másik, hogy az én értelmezésemben sehogy nem áll meg a magyar-kazár azonosság,sem a testvérség, sőt az elkülönülés valószinűbb, főleg,ha számba vesszük a szkiita erkölcsiséget és a zsidó vallást . Másik, hogy sok esetben magukat a zsidóság soraiba sorolókon pl. nem látok azonosítható alaki jeleket, bár nem vagyok szakértő .
Itt egy másik kérdés is, hogy Juda és Benjamin népe anno elkülönült ( az árulás miatt talán soha nem is kerülhettek közel ) a többi 10 törzstől, de hogy azok később (Babilon után) hova kerültek,nem tudom.
Apista
2013-05-12 14:54:58
Lehel!

Szerintem azok főleg nyugatról mentek arra, épp ezért volt szinte mindegyiknek eredetileg jiddis neve, amit később oroszosítottak.
Ez a szokásuk nekünk is ismerős lehet: Bettelheim--->Betlen, Appel vagy Adler-->Acél.

http://www.ustream.tv/recorded/18530623

Ami az anyai ágon való származást illeti, épp a keveredés miatt nincs egyértelmű faji jelleg mindegyiken, mint pl. a kínaiaknál.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.