Lehel
2013-05-16 07:16:13
Czékus JÓb és Kubinyi Tamás beszélgetéséhez azt szeretném hozzátenni, hogy nem csak a magyarság - így a nemzet - lényegéhez nem tudnak ragaszkodni gyermekeink (tisztelet a kevés kivételnek) de magát a nemzet lényegét ,jelentését sem értik, mert a megélt gyakorlatban semmi nyoma ennek.,
Az utolsó évtizedek magyar államisága által adott mintából tényleg nem is tudhatják mit jelent, sőt akik fogékonyak lennének, azok azt kell lássák, ezt nem..
Nagyon fontos dolog szerintem, hogy valamely szokás eltűrése, elfogadása új szokásjogok kialakulását vonja maga után.
Ezen utóbbi évek gyakorlata valóban semmit nem jelent a magyarságnak, egy sorsközösség megmaradásának kifejezetten ártalmas, ezért az nem is fogja meg gyermekeinket.Itt van/ lenne jelentősége az ellenállásnak, ha értenék miről is van szó..
Talán kevesek gondolnak rá, de nem csak az élet tiszteletében, de az emberi méltóság tiszteletében is súlyos deformálódásnak lehetünk tanúi.
A keresztény erkölcs csak a bűnöst engedi büntetni, nálunk viszont teljesen más gyakorlat van kialakulóban.
Már-már elfogadottá válik az a SUGALLT szemlélet ( és az ügyes jelzőt is megkapja ) az, aki érdem nélkül jut rendkívüli gyarapodáshoz: "jókor volt jóhelyen",v mondják, illetve "akkor így jártam" ha valakit jelentős veszteség ér anélkül, hogy Ő abban hibás lenne. Teszik mind ezt ahelyett, hogy társadalmi összefogással MEGVÉDENÉK A bűntelent, vagy megakadályoznák az érdemtelen ( netán bűnös) gyarapodását.
Az a szemlélet, hogy a társadalom nem vizsgálja az okokat, csak a következményt szentesíti az okok vizsgálata nélkül a Hamurabbi féle törvényekben jelent meg (persze ha a nemzsidók érdeksérelméről volt szó ) ,így semmi keresnivalója a mi sumér/sziita eredetű kultúránkban.
Csak gondoljunk azon devizahitelesek problémáira, akik annak ellenére, hogy már több pénzt kifizettek mint a házuk ára, mégis elveszítettek mindenüket.
Nemzetnek nevezhető e az a valami (mert szerintem közösségnek sem igazán nevezhető ) amely ezt eltűri ?
Csoda e, ha ilyen körülmények mellett az emberekben megszűnik a közbizalom ?
Ezen folyamatot csak azok képesek megállítani, akik életükkel mintát mutatva segítik egymást és KIZÁRJÁK azokat, akik arra méltatlanok.
Martin Killeen
2013-05-16 01:41:12
Megint kitett magaert ez a no, annak ellenere, hogy kibirta tobb napig. Gabor donti el termeszetesen, hogy erdemesiti-e megfelelo valaszra, lesullyed-e a szintjere, vagy rahagyja.
Lehel
2013-05-15 20:36:06
Nagy csalódást okozott a Vona Gábor interjú a számomra.
Örülök, hogy Tamás helyre tette a dolgot és jól megfogalmazta a kérdés lényegét...
Ezek után döntse el mindenki, hol a helye..a jézusi keresztények szeretet birodalma a fontos, vagy a olaj adta pénzügyi gazdagság?
Úgy gondolom a kettő kizárja egymást.
Qrmányaink számára is azért fontos a pénz, mert a megbízóik "éhesek"...
AMagyarság számára nem az idegen pénz a fontos, hanem a tisztességes honi elszámolás és elosztás lenne az. Akkor lenne elegendő termelés, de ha csáké szalmájának nézik a magyar tulajdont, soha nem lesz...
Tévedés azt hinni, hogy ehhez idegen pénz kell !
NEM ! Ehhez tisztességes Állam és tisztességes vezetés kell csupán.
Takács
2013-05-15 18:35:22
Békéscsabai előadással sokadjára bizonyította Kubínyi Tamás kivételes szellemi kvalitását melyet sokunk örömére a magyar ügy szolgálatába állít.
Már 3 éve írom és mondom hogy a kormányváltás is ugyanolyan megtévesztése és félrevezetése a magyar embereknek mint a rendszerváltás volt,és hogy a fidesz nemzeti retorikája,nemzeti mázzal leöntött látszat politizálása mögött a magyarokat gyarmati sorba taszító cionista,globalista háttérhatalom kiszolgálása áll.
Vannak olyan intézkedéseik melyek szolgálhatnak jó ügyeket is,de ezek ne tévesszenek meg senkit,mert determinálja őket hazánk gyarmatosítói felé való elkötelezettségük.Minden lépést,döntésüket ennek fényében kell megítélni.
Minden tiszteletemet és megbecsülésemet szeretném kifejezni Baki Gábor felé is.Kivételesen értékesek gondolatai,meglátásai,melyekben a részletkérdéseket illetően lehet fogást találni ,de egészében nézve pontosan világítják meg a hatalom részéről eltitkolni szándékozott dolgokat.
Nagyon kedvelem László megnyilatkozásait is,mint ahogy minden tisztelet és elismerés illeti meg a többi,műsorba betelefonáló igaz jó magyar embert is!:)
BGabor
2013-05-14 21:12:08
Remek előadás volt Békéscsabáról! Egyáltalán nem bánom, hogy "értők" mennek el az előadásra: értelmes hozzászólásokat hallhatunk és hasznos információkhoz juthatunk hozzá (ellentétben azzal, ha a kályhánál kellene kezdeni).
30 körüli "értelmesnek tűnő" megkérdezi, miért baj az, hogy idegenek telepednek az országunkba? Mit mondhatnék az ilyen retek klubbon és index.hu-n felnevelkedettnek, aki a héber írásra azt tippeli, hogy oroszul van írva (cirill betű) ?! Akinek önmagától nincs igénye információhoz jutáshoz, azt nem lehet megváltoztatni. Tipikus példája annak, hogy hülye emberre (elnézést a szóért) nem szabad időt pazarolni, mert megváltoztatni nem lehet és ráadásul nem is akar , csak energiaelszívóként működik. Na ezért tenyészt ennyi buta embert a hódító és építi le az oktatásunk színvonalát!
Ferenc
2013-05-14 20:15:57
A mai élö adást Békéscsabáról kiváló minöségben lehetett fogni Németországban - és gondolom az egész világon is! Az adás szinvonalához és minöségéhez ezúton szivböl gratulálok! Ez mindenképpent újabb minöségi ugrást jelent az ÁKT adásait illetöen. Most már az egész világ élö adásban hallhatja az egyszerü, igaz jó magyar emberek véleményét. Mert az igazság erösebb száz hazugságnál!
Lehel
2013-05-14 15:49:12
Bocsi Emese ! Csak csipkelődtem.
A Te fejvesztéseddel én is szegényebb lennék :)
Lehel
2013-05-14 07:56:34
Kedves Emese !
Nem szoktam meglépni semmi elől, hiszen Te is tudod mit jelent a hazaszeretet...Itt élned halnod kell. Nem érdemes meglépni a feladat elől,mert itt úgyis behajtják rajtunk a
társak.
Egy kérdés viszont motoszkál bennem: nem vagy Te szereptévesztésben,hogy feladatot osztogass ?
Gondolkozz rajta kérlek!
Üdv
Kis Tibor
2013-05-13 22:01:48
Az Áldozat még él, kűszködik, élet-halál harcát vívja, és a "derék kiválasztottak" máris a koncon marakodnak.
Szegény, büszke Hazám ébredj!
http://kuruc.info/r/2/112090/
Lehel
2013-05-13 20:13:11
Halottröl vagy jót vagy semmit. Dobóra sem emlékeznénk,ha csak a pennával állt volna ki a magyarokért és kinyitotta volna a várkaput.
Lehel
2013-05-13 20:08:56
Emese !
Ezek az információt is pénzért mérik és csak annak, aki fizet. Közlei rokonom is tanácsos volt, de nem beszél róla, miért szorodott szét a párt. A véleményem sokban egyezik S.Loriéval...nem pártoskodok,hanem inkább dolgozok.
Itt tartunk.
Bocsi, de nem ígérem a linket. Ha ráakadok, szívesen beteszem, de kevés időm leus keresni
Lehel
2013-05-13 12:17:07
Lehel
2013-05-13 09:44:51
Kedves Emese !
Szerintem S.Lóri elmondta, miért futott tzátonyra a Miép szekere is ( bár nem direkt módon, de utalt rá,miért vált a Miépben is páriává). A pártoskodás lényege az a kirekesztő szemlélet, amit a kiválasztottak hoznak és erőltetnek ránk.Ott van minden pártban, így a MIÉP-ben is.
Ameddig a pártokrácia műküdik és csak ezen úton lehetséges hatalmat gyakorolni, addig a kontraszelekció a szemetet hordja oda ( érdekes volt, hogy az öreg bárándi nem szólt a fiához, mert elítélte, hogy "tisztes" hivatalát feladta és beállt a disznók közé - ez volt számomra az egyetlen szimpatikus bárándi megnyilvánulás.)
Tehát minden pártban csak a -féltékeny,tisztes megélhetést eltaposó - szemét gyűlik és tör hatalomra.Nem tudott ezen a determináltságon Csurka sem felül emelkedni...Bár írogatott, de eljárt a lovira és nem ment szüretelni, amikor a plebsz a szöllöt szedte...ehelyett a SUMER megélhetési forma helyett Ő is a naplopók életét élte,szekerét tolta...(valahogy emlékeztet Kuthi Lajosra a sorsa) Erre ráérzett a szívében más bánásmódot igénylő nép fia is, így már nem volt hiteles a verbalítása sem.
Lehel
2013-05-13 08:16:06
Titok csak érthető dolog lehet...
Lehel
2013-05-13 08:14:52
Sok a gond Erdélyben is, de Magyarországon még rosszabbul bánnak a magyarokka mint kint...ez az állam még idegenebb, a lakosság fertőzöttebb.
Kérdés ki lép majd feldmájer helyébe ?
Lehel
2013-05-13 07:58:27
Véleményt írtam kedves Emese- megköszönve Fórumtársunk téjékoztatását. Te hol találtál paródiát ?
Martin Killeen
2013-05-12 21:09:27
Relativ jo hir: "Leváltották a Mazsihisz elnöki posztjáról Feldmájer Pétert – értesült az Echo Tv Híradója" Szebb jovot!
Lehel
2013-05-12 19:27:52
Egy nagyon fontos dologról nem szabad elfeledkezni: a magyarság kérdése sorsvállalás kérdése is. Akik elkülönülnek, azok már csak azért sem lehetnek magyarok.
Lehel
2013-05-12 19:08:56
Kedves Apista !
Köszönöm a linkeket !
Ezekben nem találtam olyant, amik kizárnák a kazár zsidóság létezését. A másik, hogy az én értelmezésemben sehogy nem áll meg a magyar-kazár azonosság,sem a testvérség, sőt az elkülönülés valószinűbb, főleg,ha számba vesszük a szkiita erkölcsiséget és a zsidó vallást . Másik, hogy sok esetben magukat a zsidóság soraiba sorolókon pl. nem látok azonosítható alaki jeleket, bár nem vagyok szakértő .
Itt egy másik kérdés is, hogy Juda és Benjamin népe anno elkülönült ( az árulás miatt talán soha nem is kerülhettek közel ) a többi 10 törzstől, de hogy azok később (Babilon után) hova kerültek,nem tudom.
Apista
2013-05-12 14:54:58
Lehel!
Szerintem azok főleg nyugatról mentek arra, épp ezért volt szinte mindegyiknek eredetileg jiddis neve, amit később oroszosítottak.
Ez a szokásuk nekünk is ismerős lehet: Bettelheim--->Betlen, Appel vagy Adler-->Acél.
http://www.ustream.tv/recorded/18530623
Ami az anyai ágon való származást illeti, épp a keveredés miatt nincs egyértelmű faji jelleg mindegyiken, mint pl. a kínaiaknál.