Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-11 00:38:48
Meg egy otlet, miert ne lehetne mindannyiunknak ezeket a sokak altal epito,hasznos es az igazsag kimondasat serkento gondolatainkat, velemenyunket elmondani a T. Kubinyi Tamas elo adasaban. Tisztelt Igaz Magyar Honfitarsaim! Ez a "Cenzura Nelkul" internetes elo kozvetites es web oldal mukodtetese penzbe kerul. Sok penzbe. Kerunk mindenkitol tamogatast barhol a vilagon, az Amerikai Egyesult Allamok Del es Eszak Californiai vagy barmely reszerol,otthonrol, barhonnan a nagy kerek vilag teruleterol es szeretett hazank teruleterol. Aki megteheti, kuldjon egy megajanlast; fenn kell tartani a AKTV altal kimondott igazsagot es valosagos tortenelmi multat , ennek fejeben mindenki szamara tovabb fejlodik a torenelmi igazsag terjesztese, az igazsag es becsulet ertekelese.
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-10 23:54:53
Draga Kis Emese, a 2013-05-08 22:45:08-kor irt bejegyzeseddel, megint csak teljes mertekben egyet ertek . En sem vagyok olyan tipus hogy az interneten talalhato infofrmaciokat elfogadom ugy mint tenyt es tudasomat nem az innen kapott hirekbol bovitem, nagyban megrostalom. Annyi befolyas erint bennunket minden nap, hogy az mar elkepeszto es velemenyem szerint ezt celtudatosan a mi jozan eszu gondolkoasaink megzavarasara es megtevesztesere celozzak. Mar a Kereszteny Katolikus Egyhaz is megfertozott. Az en forrasomat a tudasom bovitesehez a Tisztelt Kubinyi Tamas AKTv musoraibol meritem es innen indulok ki, mert igy nem kerulhetek vak vaganyra.
Apista
2013-05-10 19:32:00
Egyetértek Gáborral! Nem szabad különbséget tenni a cionista zsidó és a többi zsidó között, mindkettő azt képzeli, hogy csak ő az ember, a többi meg csak goj.
Kis Tibor
2013-05-09 22:52:05
Apista
2013-05-09 22:28:18
Martin Killeen
2013-05-09 20:49:43
Nagyon remelem, bar tudom, nem szep dolog, hogy Tamas nem fog addig.. leereszkedni!
Apista
2013-05-09 20:49:20
Ja és ami a legszebb, hogy pont beleillik a kitalált középkorba!
Apista
2013-05-09 20:48:06
Igen, jó lenne kideríteni amit csak lehet. A magyarok olyan birkák, hogy inkább hisznek néhány zsidó történésznek, okoskodónak (Freedman, Koestler) , mint a saját krónikásainak.
Kis Tibor
2013-05-09 20:23:41
Apista,
És sajon ez még ellenünk is szól.
Kis Tibor
2013-05-09 20:21:00
Akkor ismered a profeksszor úr véleményét.
Én olvastam a tárgyban elég sokat. Rengetek az egymásra- és kereszbe hívatkozás. És mindent megtesznek már régota, hogy ezt se tudjuk valósan.
A források nagy részéről már kiderült, hogy hamisítvány.
Az orosz és kisebb részt az ukrán régészekre kellene figyelnünk. Jó lenne, ha valaki az eredeti orosznyelvű híreket tenné közkincsé.Ők már sokkal többet tudnak, és már több mint 30 éve folynak komoly ásatások.
Ha gondolod előkeresek neked könyveket, tanulmányokat a tárgyban?
üdv Tibor
Apista
2013-05-09 20:07:37
Tibor!
Ez az egész kazár dolog egy akkora kamu, mint a holo, ha nem nagyobb!
Kis Tibor
2013-05-09 20:04:40
A mai adásból szinte semmit nem lehetett látni, hallani.
Talán majd az ismétlés.
Kis Tibor
2013-05-09 19:59:03
Kedves Lisbeth, gondolom mindannyiunk nevében irhatom, köszönjük a tájékoztatást.
Jó tudni, hogy a kevésbé fertőzött északi országokban még érvényesül a nemzeti politika. Figyelemre méltó, hogy a magukat nemzetinek és baloldalinak valló erők mutatnak fel érdemi ellenállást.
( talán az sem volt véletlen, hogy a norvégiai mészárlás áldozatai is ebből a körböl valók.)
A második világégés egyik súlyos következménye volt, hogy a nemzeti és szociális összekapcsolását szítok szóvá minősítették és tabu témává tették .
Az világosan látszik, hogy jhvh vérszomja egyre csak nő. Lételeme a vérontás és az értékek pusztítása. Mindent megtesz azért, hogy a háború állandósuljon, mélyüljön, szélesedjen. De az is egyre világosabb, hogy az "ocsmány negev-homoki vipera" a saját farkába harap.
A közeljövő szempontjából szerintem Szíria kulcs fontosságú, "meggidó"-i jelentőségű, vagy profánul fogalmazva, korunk Sztálingrádja lehet.
A fenevad nemcsak vérgőzős, de a vesztét is érzi.
Az aktuális hazugság, amikor a szír elnököt vádolják vegyifegyver bevetésével saját népe ellen, miközben a kilogó szőrös patát mutatja a német titkosszolgálat közleménye: a "felkelők" több mint 90 %-a közönséges toborzott zsoldos. A minapi damaszkuszi héber bombázás is mutatja ( a hirek szerint könnyitett uránt tartalmazó bombákról van szó), hogy milyen mély a félelem a várható vereségtől.
A hét talán legfontosabb híre, az egyre nyilvánvalóbban, nemzeti és szociális útat követő cári nyilatkozat volt. Putyin megüzente, "Oroszország mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy többé senki ne indíthasson háborút". A hírek arról is szólnak, hogy Putyin telefonon, Bibi-t és Barack-ot is rendesen letremtette. (honlap: Oroszország hangja)
A keleti híreken túl, jó lenne, ha az Amerikában élő magyarok, akár itt a fórumon is tájokoztatnának minket az aktuális fejleményekről. A hírek ellentmondásosak, azonban az látszik, hogy felgyorsulnak az események odaát is.
Nálunk még azonban, csak a dagonyázó-hazudozás dívik továbbra is.
Hátrébb a hsz-k között van kedves Takács nagyon fontos beírása a titkosítási-tv-ről, amely világosan érzékelteti a helyzetet.
A magyar abszurdítást mutatja az is, ha két net-es hír kontrasztját érzékeljük:
http://www.nepszava.com//2012/07/vilag/gyerekneveles-palesztin-modra.html
Ez a cionista újság nem is tudja , hogy minek ad nyilvánosságot.
És nálunk:
http://www.kuruc.info/r/2/111890/
Itt jut eszembe egy hátsó bejegyzés, talán Lehel-től, aki 100 milliós populációról tudósít. Szerintem ez valami tévedés lehet, kiváncsi lennék a forrásra?
Azért most már inkább bízakodóbb vagyok. Lassan-lassan Hazánkban is a helyükre kerülhetnek a dolgok
Talán a kisebbik rossz lehetősége is megmutatkozik.
Talán a világ is ébred, és megfogalmazza: ennek a bolygónak nincs szűksége arra, ami zsidó.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-05-09 19:55:52
A skype vonal megint nagyon rossz volt!
Folyamatosan visszahallottam a saját hangomat,Tamás mondandójából viszont,az első mondatot leszámítva nem hallottam semmit...
Takács
2013-05-09 17:59:35
Emese ismét mosolyt csalt az arcomra,nem lepődnék meg ha Tamás is szórakoztatónak találná beírásait:)
Nem tudok minden adást részben vagy teljes egészében megnézni,de a tegnapit volt szerencsém látni.Jó látni hogy Tamás nyomon követi a fórumot és az általa hasznosnak vélt információkat beemeli a műsorba.
Szóba került a tegnapi műsorban hogy gyermekeinket igyekeznek már kora kisgyerekkorban (óvodában,iskolában) megrontani, mételyezni.Láthatjuk mire vetemedtek nemrég a balatonfüredi óvodában is.Ami történt vérforraló,és egyben tesztelik a gyarmattartók azt is milyen állapotban van a magyarság immunrendszere.
Ne felejtsük mindig vannak előzmények,erre példa és ezzel kapcsolatban osztanék meg egy írást:
"A melegséget egyenesen ajánlják már iskoláinkban is
Szodoma és Gomorra alighanem a Grál-lovagok kora volt a maihoz képest, amikor a melegséget egyenesen ajánlják már iskoláinkban is, mint tiszteletben tartandó nemi identitást, felzárkóztatván hazánkat ebben is az USÁ-hoz és Nyugat-Európához.
Nem tévedés: a Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ szervezésében a kerületben egy meleg férfi és leszbikus nő általános iskolásoknak tanórán tanítja tankönyvekkel (Sándor Bea: Már nem tabu (Kézikönyv tanároknak a leszbikusokról, melegekről, biszexuálisokról és transzneműekről), Takács Judit: Homoszexualitás és társadalom, Birtalan Balázs: Halállal lakoljanak? A homoszexuális ember és a kereszténység, Szenteh Natália: És ha a te gyereked lenne homoszexuális, Betty Fairchild-Nancy Hayward: Most, hogy tudod (Útmutató meleg és leszbikus fiatalok szüleinek)), a Labrisz Leszbikus Egyesület támogatásával, miért természetes, ha valaki ezt a nemi identitást választja!
Nyíltan hirdetik, tévhit és előítélet, hogy a homoszexualitás bűn, betegség, abnormális állapot, hogy a meleg férfiak nőiesek és a meleg nők férfiasak, nyilvános felvonulásuk provokáció, ajánlva 45–60 vagy 90 perces, sőt akár többórás diszkriminációellenes „foglalkozásaik”-at, melyeket „két, erre a feladatra speciálisan felkészített, képzett vezető tartja, egy meleg férfi és egy leszbikus nő”, hogy személyes történeteken keresztül megmutassák „a meleg, leszbikus embert a maga valójában, érzéseivel, gondolataival, problémáival, valamint az ezekkel való szembesülésnek is teret adó érzékenyítő gyakorlatokkal”.
Megírtuk már, ezért csak emlékeztetünk arra, hogy (Schütz Antal mindmáig alapműnek tekintendő „Dogmatiká”-ja szavaival) „a modern homoszexuális törekvések az emberi természetbe fektetett isteni törvénynek teljesen ellene járnak, és végzetesen veszélyeztetik az intimebb emberi vonatkozások és az egyének lelki-erkölcsi egészségét”: ilyen nemi aberrációk persze mindig is voltak, csakhogy régente csírájában elfojtották reklámozásukat, hovatovább azonban úgy tűnik, követésük kötelező közéleti rituálévá válik, felzárkóztatván hazánkat ebben is az USÁ-hoz és Nyugat-Európához.
2012. március 10.
Ifj. Tompó László - Hunhír.info"
______
Mindez akkor történt mikor már egy úgynevezett kereszténydemokrata politikus irányítása alá helyezték az iskolák ügyét.
Senki nem az akinek mutatja magát a politikában mondta helyesen Tamás!
Kis Tibor
2013-05-08 23:56:54
Apista,
Már többször mondtam: a kazár-hoz, szerintem érdemes megnézni:
magyar táltos /Tár/Hirtár/Szent Korona Szabadegyetem/ Bakay Kornél : ea. kazár... 1 és 2
Lehel
2013-05-08 23:49:38
Köszönöm !
Holnap, ha végzek a munkámmal, belenézek.
Üdv
Jó éjt !
Kis Tibor
2013-05-08 23:34:55
Igen, én is emlékszem, de nem a fürkész darázsról van szó, és látványos a két klip.
Lehel
2013-05-08 23:34:00
Szerintem sok igazság van Babits soraiban.
Tanácsolom, tanuljunk belőle:
“Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”
Lehel
2013-05-08 23:15:54
Kedves Tibor !
Dr Tóth Ferenc tartott előadást korábban a fürkészdarázsról ( és egyéb élősködőkről )...nem erről írtál ?