Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kubínyi Tamás
2013-05-19 11:29:50
Dochnal Róbert felvetései nagyon fontosak, az eddigi legjobb gyűjtemény ebben a témakörben.
Dochnal Róbert
2013-05-19 00:08:13
Hogyan tudjuk menteni, ami menthető?

Ez a kérdés merült fel a mai napon a „Cenzúra nélkül” című műsorban. Az alábbiakban leírok egy pár gondolatot, ezeket talán folyamatosan kiegészíteni kellene, és a végén talán megszületik egy akcióterv, vagy valamiféle irányelv-gyűjtemény a mostani állapotok megváltoztatásához…
- Ne olvass újságot.
- Ne nézz tv-t, legfőképpen ne nézz híradókat és egyéb félrevezető politikai műsorokat.
- Ne foglalkozz olyan dolgokkal, melyek lehangolnak.
- Ne beszélj olyan emberekkel, akik pletykálnak, másokat kibeszélnek, szidnak, kritizálnak másokat.
- Olyan tevékenységekre helyezd a figyelmedet, melyek örömet okoznak neked.
- Foglalkozz többet a gyermekeiddel, az unokáiddal, a családoddal.
- Keress igazi barátokat. Az a barátod, aki önzetlenül hajlandó neked segíteni, akire számíthatsz szorult helyzetben. Segíteni meg azt jelenti, hogy hozzájárulni másik erőfeszítéséhez.
- Találj magadnak valamilyen hobbyt. A kemény robot után valamivel/valahogyan ki kell kapcsolódnod.
- Tűzzél ki magadnak célokat, amiket el szeretnél érni, és kezdj el ezekért/ezek felé munkálkodni.
- Semmi nemű figyelmet ne fordíts olyan emberek és/vagy csoportok felé, akik becstelenek, akik nem tartják be az ígéreteiket, akik át akarnak verni.
- Mindig törekedj a korrekt cserére. Ez azt jelenti, hogy a kicserélt dolgok értékei azonosak.
- Törekedj mindig értékesebbet adni mint, amit elvárnak tőled.
- Vásárolj a piacon lehetőleg a termelőtől vagy a maszektól. Kerüld a messziről érkezett termékeket.
- Ha van kerted, termeld meg a zöldségeket és a gyümölcsöket, amit fogyaszt a családod.
- Ha van rá lehetőséged tarts haszonállatokat (disznót, csirkét, nyulat, tehenet, kecskét, juhot, egyéb szárnyasakat, méheket, stb.)
- Közlekedj biciklivel vagy tömegközlekedési eszközökkel, ha még nem rendelkezel villamos meghajtású vagy egyéb alternatív energiaforrású járművel.
- Függetlenítsd magad- amennyire csak lehetséges- a közműszolgáltatóktól:
- áss magadnak kutat az udvarodban,
- építs egy pottyantós wc-t, vagy legyen emésztőgödröd, amit visszafordíthatsz a földjeidre.
- nyáron még egy feketére festett hordóval is termelhetsz meleg vizet, de ha módodban áll helyezz napkollektort a tetődre,
- napelemet a tetődre, de ha más nem, akkor rakj össze egy napelemes aksitöltőt + aksi + léd-lámpák, vagy egy dinamós szobabiciklit…
- Hőszigeteld le a házadat.
- Vegyél egy fatüzelésű kályhát (lehet üzemeltetni mindenféle fahulladékkal, pelettel, stb.)
- Építs ki egy hidroponiát (egy halas medence + virágágyás körforgású rendszer, bővebben a neten).
- Ne tartsd a pénzedet a bankban, legalábbis ne bankszámlán – trezorban esetleg.
- Csatlakozz egy helyi pénzrendszerhez, vagy vezettesd be egy ilyen rendszert a környezetedben, vagy használd a bartert, mint lehetőséget, ezzel kiküszöbölheted a pénzzel spekulálok pénzmanipulációit mint, amilyen például az infláció.
- Szabadulj meg minden hitelkártyától.
- Szabadulj meg hiteleidtől.
- Költs kevesebbet, mint amennyi a bevételed.
- Csakis azt a pénzt költsd el, ami már a zsebedben van, más szavakkal sose vegyél fel hitelt.
- Csakis arra költs, amire már megvan a pénzed, és már előre félretettél pénzkeretet. Más szavakkal, szokj le mindenféle „alkalmi” vásárlásról.
- Nézd meg nagyon alaposan, hogy mire van szükséged, és csakis azokra költsél pénzt, amire valóban szükséged van. A „szükséges”-t most ne úgy értsd, hogy „kellene” hanem úgy, hogy „elengedhetetlen a túléléshez”.
- Ne adj hitelt másoknak. Ha mégis kisegítesz valakit pénzzel, kamatmentesen add azt, és úgy válj meg a pénzedtől, mintha sosem kapnád vissza. Inkább sose adj kölcsön másoknak. Szoktasd rá a környezetedben kunyizókat, hogy „személyes sértésnek veszed” a kuncsorgást. Legyen mindig az a válaszod: „Erre igazából nincs rá szükséged, akkor minek rá pénzt költeni?”
- Ne hagyd, hogy tartózzanak neked.
- Tartsd be az adott szavad. Mindig. Légy szavahihető, mert a becsületed fontosabb a mostani életednél is.
- Vállalj felelősséget a saját tetteidért, saját magadért, a családodért, a barátaidért és csoportjaidért, a hazádért, a környezetedért, a tulajdonodért, mindenért, ami érint téged.
- Szeresd a hazádat és ne engedd, hogy bárki is pocskondiázza, tönkretegye, eltulajdonítsa.
- Ne tegyél olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy veled megtörténjen.
- Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy mások bánjanak veled.
- Légy hű a párodhoz.
- Ne tűrd a szexuális kilengéseket és perverziókat.
- Tiszteld mások vallását.
- Sose enged, hogy bántsanak, védd meg magad, mindent és mindenkit az igazságtalanságoktól.
- Légy hű saját elképzeléseidhez.
- Saját magad alkoss véleményt.
- Légy hajlandó bármit megtapasztalni. Légy bátor és ne hátrálj meg.
- Egy adat/információ értéke nem több mint a használhatósága az életben.
- Okulj a történelemből, azaz ismerd meg a kudarcokat és a sikeres akciókat, de ennél sokkal fontosabb, hogy megértsd az ezek mögött meghúzódó okokat. Ezekkel elkerülheted a jövőbeli hasonló kudarcokat és ismételten megteremtheted a sikeres akciókat.
- A sikerhez egyaránt szükségeltetik ész is és erő is. Az ész önmagában nem elegendő, az erő önmagában nem elegendő.
- Szervezkedj! Egy nagyon jól megszervezett és céltudatos csoport győzedelmeskedhet egy egész világ felett. Három kigyúrt kopasz képes terrorizálni egy száz fős buszt- egyenként teheti ezt, emberenként- mert a tömeg az nem egy csoport. A csoport attól csoport, hogy a tagjainak közös a céljuk. Minél többnek és minél nagyobb túlélést biztosít a cél, annál nagyobb erő lesz a csoportban.
- Ebben a társadalomban a pénz erőt és energiát jelent. Tehát, legyen mindig pénzed! Nem azt mondom, hogy éhezz és maradjon meg a pénzed, de ha egy kifli is megteszi, akkor ne költsd el minden pénzedet egy hét fogásos vacsorára.
- Légy barátságos és kedves. De szabj meg egy határt, amit nem léphetnek át a szemtelenek, az élősködők, az ellenségek, a rejtett ellenségek, de még a szíved csücske sem.
- Szeress mindenkit mindenek ellenére, mert ez az igazi nagyság titka. De sose feledd, hogy a pofon is a szeretett egyik furcsa megnyilvánulása. Ha az ész érvek és már az érzelmek sem segítenek, hogy a helyes mederben tartsd a dolgokat, akkor kötelezettséged erőfeszítéssel elérni a helyes történéseket.
- Mond ki az igazat, de legyen tiszta előtted, hogy alapvetően minden egyes embernek igaza lehet, mármint a saját nézőpontjából, a saját ismeretei, érzékelési szintje és képességei szerint.
- Ne félj megbántani valakit, ha igaz ügyről van szó.
- Törekedj mindig megoldásokra.
- Tanulj.
- Légy kitartó, sose add fel, érj célba.
- Ismerd be ha tévedtél.
- A családod az a hely, ahol megpihenhetsz. mint egy nyugodt és védett kikötő, ahol a fáradt hajók feltöltik készleteiket, mielőtt ismét felvennék a harcot a viharos életben. Ha nincs ilyened, teremts magadnak egy ilyet, ha van, akkor tartsd fenn. Ahogy kicsiben a „nyugalmad szigete” a családod, az otthonod, úgy nagyban ez a Hazád. Sajnos jelenleg a Hazánkban tombol a vihar; helyre kell állítani a nyugalmat, a békét és a biztonságot. Ezt a rendrakást magunkkal kell kezdjük, majd kiterjeszteni a szűk környezetünkre, majd egyre nagyobb és nagyobb körben, míg helyre nem áll a rend az egész világban.
- Ne fogyassz alkoholt és/vagy egyéb tudatmódosító szert.
- Add meg a testednek, ami kell a működéséhez (étel, víz, vitaminok, ásványi anyagok, pihenést, ruhákat, tisztálkodást, mozgást, stb.), de ne szentelj túl sok figyelmet neki. Helyette használd amennyire csak telik tőled, mert a test arra lett kitalálva, hogy használják.
- Támogass olyanokat, melyek több jót tesznek többek számára, mint rosszat.
- Ne támogass olyanokat, melyek több rosszat tesznek, mint jót.
- Ne támogass olyanokat, melyek csak keveseknek tesznek jót.
- Támogass olyanokat, melyek keveseknek tesznek rosszat és többeknek jót tesznek.
- Az embereket a tetteik alapján kell megítélni.
- Harcolj mindanyunk szabadságáért.
- Az erődet a saját szellemi képességeidből, a tiszta elmédből, az egészséges testedből, a családodból, a barátaidból és csoportjaidból, a hazádból és honfitársaidból, a tulajdonaidból, a környezetetből, a tudásodból- melyhez hozzátartoznak az őseid tetteinek ismerete-, és nem utolsó sorban, az Istenedből meríted. Ápold, védd és gyarapítsd mindezeket.
Takács
2013-05-18 14:55:54
Tiszteletem magyar honfitársak!
Folytatva a legutóbb említett sátánista világrendszer kiépítésén munkálkodókkal kapcsolatban érdemes megnézni az ébresztőfilmből egy részletet:
http://www.youtube.com/watch?v=LRYUrWPp2TA

Anikó mondanivalójához csatlakozva egyszerűen félelmetes hogy mára mennyire túlsúlyba kerültek a magyar nyelvű tv csatornákon az úgynevezett zsidó felmenőkkel rendelkező személyek az adott tv csatorna műsor struktúrájától függetlenül.
Láthatjuk hogy jóval nagyobb arányban képviselteti magát az ún. zsidóság a médiumokban mint amire a zsidó népesség aránya a társadalomban predesztinálná őket,csak a vak nem veszi észre hogy tudatosság van mindabban amit látunk........


Kedves "Szentkúti" Péternek Tamás pontosan(!) elmondta hogy bizonyos véleményeket mennyire a helyükön kell kezelni és komolyan venni.Áldott jó szíve miatt érzékenyebb Péter (a kelleténél....) ez érthető.

Akkor a felhívásnak eleget téve néhány linket a teljesség igénye nélkül én is beírok,Gábor által beírtak többségét jómagam is rendszeresen nyomon követem.

http://internetfigyelo.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Enigmatv?fref=ts
http://www.forradalommost.hu/
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/
http://www.hirkereso.hu/
http://www.magyartudat.com/
http://rekreator.hu/
http://www.magyartaltos.info/
http://agymosott.blog.hu/
http://www.dobogommt.hu/dobogo/main.php
http://www.szeszak.hu/
Kis Tibor
2013-05-17 20:38:48
Kis Tibor
2013-05-17 20:19:22
BGábor,
Olyan sokan azért nem csatlakoznak a javaslatodhoz.
Szerinted ez miért van?
Én is úgy látom, jó lenne a link lista.
Kis Tibor
2013-05-17 17:52:51
Kiegészítés az azeri ügyhöz.
Egyetértve Tamás felvetésével, adódik a "földhözragadt kérdés: Valóban úgy gondolja a Jobbik, hogy a cionista-bolsevik Aliev klán vezette ország felé kell nyitnunk?
Ez egy megmondó emberek által készített, belső anyag. A válasz a sorok között:

http://www.grotius.hu/doc/pub/INYAMC/2012_134_az_ormeny-azeri_konfliktus.pdf

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-05-17 17:34:56
Gábor,
az alábbi linkeket ajánlom elsőre, nem csak a felirt cikket, hanem a tartalom jegyzékeket is érdemes átnézni.

Áldást! Tibor
Kis Tibor
2013-05-17 17:29:42
Kötelező Tóth Judit-tól:

http://www.hazankert.com/jezus.html

Tóth Judit már eltávozott közülünk. Isten nyugosztalja! Ő már az Égből vigyáz Ránk.
Kis Tibor
2013-05-17 17:24:07
Kis Tibor
2013-05-17 17:02:09
http://szabadriport.wordpress.com/

Harrach úr megmondja. És hol volt 23 évig ?
Kis Tibor
2013-05-17 16:42:53
Magyar nemzeti összefogást !
Vona Gábor figyelmébe is :

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Virtualis%20part/Partprogram.htm#kifejezés
Kis Tibor
2013-05-17 16:19:40
BGabor
2013-05-17 10:47:36
Nagyon nehéz tájékozódni a mai világban, hisz az interneten a nagy pénzekkel rendelkező médiák, akiket többnyire közpénzeinkből is támogatnak félrevezetnek, elhallgatnak, manipulálnak.
Közreadnám saját listámat, ami nem feltétlen a legjobb, de még csak azt se mondhatom mindegyik megbízható (ahogy Tamás mondja, több helyről kell tájékozódni). A listában vannak oldalak, amik egymás társlapjai (azonos körök).
Várom a Ti ajánlásaitokat! Olyan is jöhet amin ritkábban jelennek meg hírek (hiszen egy szerkesztő munka mellett jó ha egy elemzést leközöl egy héten).

Hírvilág:

http://www.kubinyitamas.hu - vélemények cenzúra nélkül

https://internetfigyelo.wordpress.com/ - politikai elemzések
http://idokjelei.hu/ - amerikai társadalomtudományi, gazdasági és technikai elemző magyarul!!
https://kuruc.info/ - ami a fősodrású globalizációs médiáról nem találhatunk meg
http://alfahir.hu/
http://hunhir.info/

http://www.szentkoronaradio.com/

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php Posta Imre információs oldala , hasznos, de a véleményeket fenntartással!Angolul, szinte kötelező:
http://www.presstv.ir/ - iráni (több országban is jelen vannak) - néhány hónapja a műsorszórok (külső parancsra) megszüntették a műholdas sugárzásukat


TV:
http://www.kubinyitamas.hu - élő adás hétköznap 18-20 között.
http://n1tv.hu/ - riportok


Illetve vannak még jó oldalak, de kissé nehezen láthatóak át, pl:
http://www.nemzetihirhalo.hu


Egyéb:
Leleplező (negyedéves lap)
http://pirospirula.blogspot.hu

A fentiekből sokat köszönhetek az ÁKTV betelefonálóinak. Folytassátok a sort!
Lehel
2013-05-16 21:17:17
Ha a multkori Fredmann beszédet meghallgatod, már Ő is elmondta, micsoda bojkottra voltak képesek '33 ban világviszonylatban a németek ellen, pedig akkor a német ipar még zömében saját kézben volt,mégis összeomlott a német gazdaság.
Gondolhatod mi lenne it, egy statárium esetén , nem nyitnának ki a megszerzett gyáraik,az áruházaik, elhallgatnának a telefonok, elfogyna a benzin...stb.
Ha 100 ezerHazafi létezik és azokr fejenként 10 embert győznének meg, mit gondolsz az az 1 millió meg tudná oldani az életét egy bojkott idején ?
Talán ha összesen létezhet az országban 1 millió olyan, aki igen, de közben a másik 9 millió őket falná fel.
Lehel
2013-05-16 21:08:15
Sajnos nem értettük meg egymást kedves Emese !
Nézd már meg, és számold össze, hány banki dolgozó, hány rendőr, hány közhivatalnok,hány ügyvéd, hány bíró, hány...stb lusta ember van az országban, akik MEGSZERZETT TUDÁSA CSAK ODA ELÉG, HOGY KISZOLGÁLJA A KUFÁR RABLÓT.
Miként várható el egy embertől, hogy létérdeke ellen tegyen ?
Nem fogják maguktól belátni, hogy innen nekik is egyre kevesebb jut, így egymást taposva és túllicitálva bizonygatják, hogy ők a legjobb szolgálók...és lőn, hogy nem kell hétrét görnyedve földet túrniuk, az idegen ide hozza nekik a spanyol paprikát,alpesi sajtot és minden olyant, amit fontosnak tartanak reális értékítélet nélkül , megvetve azt a magyart, aki csak arra képes, hogy "dolgozzon".
Először azt a rendszert kell megteremteni, amiből a létfeltételek úgy biztosíthatók, hogy abba ne tudjanak az idegenek belenyúlni...ehhez pedig nem elég az ige.
Ha nem látod, elmondom Neked, hogy minden fontosabb céget pontosan azért szereznek meg, hogy ezt az uzsora függőséget fenntartsák és a mai helyzetben hiába beszélne 1 millió hazafi, attól nem telne meg a 8 millió gyomra (arról nem is beszélve, lenne e összesen nem egymillió, de legalább 100 ezer hazafi ebben az országban, olyan aki egyet tud érteni és képes közösséget kovácsolni ?
Kis Tibor
2013-05-16 19:21:26
Kedves Takács,
Az egész sorozatot ismerem, igen érdemes megnézni, és más PP filmeket is.

Azt gondolom a helyzetünk megértésével kapcsolatban az egyik kulcs kérdés, a kazár kérdés (nem úgy értem ahogy Apista), nagyon is komoly ügynek gondolom

üdv Tibor.
Takács
2013-05-16 19:12:02
Tiszteletem Tibor!
Gondolom nem a 11 rész ment le az ÁKA-Tv-n hanem egy részletet mutattak be.Mindenesetre érdemes megnézni mind a 11db kb részenként 10 perces részt.
Sajnos valóban nem elégednek meg a gyarmatosításunkkal,ezt minél több magyar emberrel kell megpróbálni megértetni,ha még nem érzi a saját bőrén.......
Kis Tibor
2013-05-16 18:51:57
Kedves Takács,
Már láttam régebben, ha jól emlékszem, itt az ÁKA-Tv-n is vetítették Tamásék.
Úgy van, ahogy mondod.
És kiterjeszteném még arra az ellentétpárra, amely a ősi szkíta-hun-magyar szaralitás és a vele szembenálló zsidó-talmudista szakralitással irható le.
Élet vs Halál.
Úgy gondolom ez is komoly nyomatékkal esik latba, amiért az elpusztításunkra törnek.

üdv Tibor
Takács
2013-05-16 18:23:05
Tiszteletem magyar honfitársak!

Akiknek még kétsége van afelől hogy a minket megszállók és pusztulásba taszítani próbálók sátánisták,vagy az őket szolgálók tudatlanul is de a halál és nem az élet szolgálatában állnak azok feltétlen nézzék meg a Piros Pirula Projekt reklámfilm elemzését.
Ami a látszat mögött megbújik a sötétben az nem más mint egy sátánista világrendszer kiépítése és az antikrisztus megkoronázása,az új világrend digitális kánaán oltárán úgymond...
Tamás pontosan fogalmazott,itt valóban egy üdvtörténeti konfliktus kellős közepében vagyunk.
Bibliát rendszeresen olvasók, gondolok itt "Szentkúti" Péterre például figyelmébe kifejezetten ajánlom a megtekintést,de Kis Tibornak meg mindenki másnak is akit érdekel a téma.

http://pirospirula.blogspot.hu/2011/10/az-uzenet-sajat-filmsorozat.html
11 részre vágott részenként kb 10 perces anyagról van szó
Lehel
2013-05-16 09:27:17
JAJJ, NEEE !
Kedves Emese !
Az a téblábolás a homályos, amit "elfajult testvéreink" követéséből ered.
A helyes út, - és annak határai - felismerése szerintem nem lényegtelen, hiszen kulcsa a küldetésünk megértésének és a céltudatosságnak.
Amit írtam,miszerint tegye mindenki a dolgát l legjobb tudása és SZÁNDÉKA szerint - pedig nem hiszem, hogy polemizálásnak volna nevezhető...de, ha igen, akkor légyszíves írd meg, mit nevezel Te "célirányos megoldási útvonalnak" , ha ezt, NEM ?
És ha nem, miért nem ? Add kérlek okát is !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.