Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-05-17 20:38:48
Kis Tibor
2013-05-17 20:19:22
BGábor,
Olyan sokan azért nem csatlakoznak a javaslatodhoz.
Szerinted ez miért van?
Én is úgy látom, jó lenne a link lista.
Kis Tibor
2013-05-17 17:52:51
Kiegészítés az azeri ügyhöz.
Egyetértve Tamás felvetésével, adódik a "földhözragadt kérdés: Valóban úgy gondolja a Jobbik, hogy a cionista-bolsevik Aliev klán vezette ország felé kell nyitnunk?
Ez egy megmondó emberek által készített, belső anyag. A válasz a sorok között:

http://www.grotius.hu/doc/pub/INYAMC/2012_134_az_ormeny-azeri_konfliktus.pdf

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-05-17 17:34:56
Gábor,
az alábbi linkeket ajánlom elsőre, nem csak a felirt cikket, hanem a tartalom jegyzékeket is érdemes átnézni.

Áldást! Tibor
Kis Tibor
2013-05-17 17:29:42
Kötelező Tóth Judit-tól:

http://www.hazankert.com/jezus.html

Tóth Judit már eltávozott közülünk. Isten nyugosztalja! Ő már az Égből vigyáz Ránk.
Kis Tibor
2013-05-17 17:24:07
Kis Tibor
2013-05-17 17:02:09
http://szabadriport.wordpress.com/

Harrach úr megmondja. És hol volt 23 évig ?
Kis Tibor
2013-05-17 16:42:53
Magyar nemzeti összefogást !
Vona Gábor figyelmébe is :

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Virtualis%20part/Partprogram.htm#kifejezés
Kis Tibor
2013-05-17 16:19:40
BGabor
2013-05-17 10:47:36
Nagyon nehéz tájékozódni a mai világban, hisz az interneten a nagy pénzekkel rendelkező médiák, akiket többnyire közpénzeinkből is támogatnak félrevezetnek, elhallgatnak, manipulálnak.
Közreadnám saját listámat, ami nem feltétlen a legjobb, de még csak azt se mondhatom mindegyik megbízható (ahogy Tamás mondja, több helyről kell tájékozódni). A listában vannak oldalak, amik egymás társlapjai (azonos körök).
Várom a Ti ajánlásaitokat! Olyan is jöhet amin ritkábban jelennek meg hírek (hiszen egy szerkesztő munka mellett jó ha egy elemzést leközöl egy héten).

Hírvilág:

http://www.kubinyitamas.hu - vélemények cenzúra nélkül

https://internetfigyelo.wordpress.com/ - politikai elemzések
http://idokjelei.hu/ - amerikai társadalomtudományi, gazdasági és technikai elemző magyarul!!
https://kuruc.info/ - ami a fősodrású globalizációs médiáról nem találhatunk meg
http://alfahir.hu/
http://hunhir.info/

http://www.szentkoronaradio.com/

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php Posta Imre információs oldala , hasznos, de a véleményeket fenntartással!Angolul, szinte kötelező:
http://www.presstv.ir/ - iráni (több országban is jelen vannak) - néhány hónapja a műsorszórok (külső parancsra) megszüntették a műholdas sugárzásukat


TV:
http://www.kubinyitamas.hu - élő adás hétköznap 18-20 között.
http://n1tv.hu/ - riportok


Illetve vannak még jó oldalak, de kissé nehezen láthatóak át, pl:
http://www.nemzetihirhalo.hu


Egyéb:
Leleplező (negyedéves lap)
http://pirospirula.blogspot.hu

A fentiekből sokat köszönhetek az ÁKTV betelefonálóinak. Folytassátok a sort!
Lehel
2013-05-16 21:17:17
Ha a multkori Fredmann beszédet meghallgatod, már Ő is elmondta, micsoda bojkottra voltak képesek '33 ban világviszonylatban a németek ellen, pedig akkor a német ipar még zömében saját kézben volt,mégis összeomlott a német gazdaság.
Gondolhatod mi lenne it, egy statárium esetén , nem nyitnának ki a megszerzett gyáraik,az áruházaik, elhallgatnának a telefonok, elfogyna a benzin...stb.
Ha 100 ezerHazafi létezik és azokr fejenként 10 embert győznének meg, mit gondolsz az az 1 millió meg tudná oldani az életét egy bojkott idején ?
Talán ha összesen létezhet az országban 1 millió olyan, aki igen, de közben a másik 9 millió őket falná fel.
Lehel
2013-05-16 21:08:15
Sajnos nem értettük meg egymást kedves Emese !
Nézd már meg, és számold össze, hány banki dolgozó, hány rendőr, hány közhivatalnok,hány ügyvéd, hány bíró, hány...stb lusta ember van az országban, akik MEGSZERZETT TUDÁSA CSAK ODA ELÉG, HOGY KISZOLGÁLJA A KUFÁR RABLÓT.
Miként várható el egy embertől, hogy létérdeke ellen tegyen ?
Nem fogják maguktól belátni, hogy innen nekik is egyre kevesebb jut, így egymást taposva és túllicitálva bizonygatják, hogy ők a legjobb szolgálók...és lőn, hogy nem kell hétrét görnyedve földet túrniuk, az idegen ide hozza nekik a spanyol paprikát,alpesi sajtot és minden olyant, amit fontosnak tartanak reális értékítélet nélkül , megvetve azt a magyart, aki csak arra képes, hogy "dolgozzon".
Először azt a rendszert kell megteremteni, amiből a létfeltételek úgy biztosíthatók, hogy abba ne tudjanak az idegenek belenyúlni...ehhez pedig nem elég az ige.
Ha nem látod, elmondom Neked, hogy minden fontosabb céget pontosan azért szereznek meg, hogy ezt az uzsora függőséget fenntartsák és a mai helyzetben hiába beszélne 1 millió hazafi, attól nem telne meg a 8 millió gyomra (arról nem is beszélve, lenne e összesen nem egymillió, de legalább 100 ezer hazafi ebben az országban, olyan aki egyet tud érteni és képes közösséget kovácsolni ?
Kis Tibor
2013-05-16 19:21:26
Kedves Takács,
Az egész sorozatot ismerem, igen érdemes megnézni, és más PP filmeket is.

Azt gondolom a helyzetünk megértésével kapcsolatban az egyik kulcs kérdés, a kazár kérdés (nem úgy értem ahogy Apista), nagyon is komoly ügynek gondolom

üdv Tibor.
Takács
2013-05-16 19:12:02
Tiszteletem Tibor!
Gondolom nem a 11 rész ment le az ÁKA-Tv-n hanem egy részletet mutattak be.Mindenesetre érdemes megnézni mind a 11db kb részenként 10 perces részt.
Sajnos valóban nem elégednek meg a gyarmatosításunkkal,ezt minél több magyar emberrel kell megpróbálni megértetni,ha még nem érzi a saját bőrén.......
Kis Tibor
2013-05-16 18:51:57
Kedves Takács,
Már láttam régebben, ha jól emlékszem, itt az ÁKA-Tv-n is vetítették Tamásék.
Úgy van, ahogy mondod.
És kiterjeszteném még arra az ellentétpárra, amely a ősi szkíta-hun-magyar szaralitás és a vele szembenálló zsidó-talmudista szakralitással irható le.
Élet vs Halál.
Úgy gondolom ez is komoly nyomatékkal esik latba, amiért az elpusztításunkra törnek.

üdv Tibor
Takács
2013-05-16 18:23:05
Tiszteletem magyar honfitársak!

Akiknek még kétsége van afelől hogy a minket megszállók és pusztulásba taszítani próbálók sátánisták,vagy az őket szolgálók tudatlanul is de a halál és nem az élet szolgálatában állnak azok feltétlen nézzék meg a Piros Pirula Projekt reklámfilm elemzését.
Ami a látszat mögött megbújik a sötétben az nem más mint egy sátánista világrendszer kiépítése és az antikrisztus megkoronázása,az új világrend digitális kánaán oltárán úgymond...
Tamás pontosan fogalmazott,itt valóban egy üdvtörténeti konfliktus kellős közepében vagyunk.
Bibliát rendszeresen olvasók, gondolok itt "Szentkúti" Péterre például figyelmébe kifejezetten ajánlom a megtekintést,de Kis Tibornak meg mindenki másnak is akit érdekel a téma.

http://pirospirula.blogspot.hu/2011/10/az-uzenet-sajat-filmsorozat.html
11 részre vágott részenként kb 10 perces anyagról van szó
Lehel
2013-05-16 09:27:17
JAJJ, NEEE !
Kedves Emese !
Az a téblábolás a homályos, amit "elfajult testvéreink" követéséből ered.
A helyes út, - és annak határai - felismerése szerintem nem lényegtelen, hiszen kulcsa a küldetésünk megértésének és a céltudatosságnak.
Amit írtam,miszerint tegye mindenki a dolgát l legjobb tudása és SZÁNDÉKA szerint - pedig nem hiszem, hogy polemizálásnak volna nevezhető...de, ha igen, akkor légyszíves írd meg, mit nevezel Te "célirányos megoldási útvonalnak" , ha ezt, NEM ?
És ha nem, miért nem ? Add kérlek okát is !
Lehel
2013-05-16 07:16:13
Czékus JÓb és Kubinyi Tamás beszélgetéséhez azt szeretném hozzátenni, hogy nem csak a magyarság - így a nemzet - lényegéhez nem tudnak ragaszkodni gyermekeink (tisztelet a kevés kivételnek) de magát a nemzet lényegét ,jelentését sem értik, mert a megélt gyakorlatban semmi nyoma ennek.,

Az utolsó évtizedek magyar államisága által adott mintából tényleg nem is tudhatják mit jelent, sőt akik fogékonyak lennének, azok azt kell lássák, ezt nem..

Nagyon fontos dolog szerintem, hogy valamely szokás eltűrése, elfogadása új szokásjogok kialakulását vonja maga után.
Ezen utóbbi évek gyakorlata valóban semmit nem jelent a magyarságnak, egy sorsközösség megmaradásának kifejezetten ártalmas, ezért az nem is fogja meg gyermekeinket.Itt van/ lenne jelentősége az ellenállásnak, ha értenék miről is van szó..
Talán kevesek gondolnak rá, de nem csak az élet tiszteletében, de az emberi méltóság tiszteletében is súlyos deformálódásnak lehetünk tanúi.
A keresztény erkölcs csak a bűnöst engedi büntetni, nálunk viszont teljesen más gyakorlat van kialakulóban.
Már-már elfogadottá válik az a SUGALLT szemlélet ( és az ügyes jelzőt is megkapja ) az, aki érdem nélkül jut rendkívüli gyarapodáshoz: "jókor volt jóhelyen",v mondják, illetve "akkor így jártam" ha valakit jelentős veszteség ér anélkül, hogy Ő abban hibás lenne. Teszik mind ezt ahelyett, hogy társadalmi összefogással MEGVÉDENÉK A bűntelent, vagy megakadályoznák az érdemtelen ( netán bűnös) gyarapodását.

Az a szemlélet, hogy a társadalom nem vizsgálja az okokat, csak a következményt szentesíti az okok vizsgálata nélkül a Hamurabbi féle törvényekben jelent meg (persze ha a nemzsidók érdeksérelméről volt szó ) ,így semmi keresnivalója a mi sumér/sziita eredetű kultúránkban.
Csak gondoljunk azon devizahitelesek problémáira, akik annak ellenére, hogy már több pénzt kifizettek mint a házuk ára, mégis elveszítettek mindenüket.
Nemzetnek nevezhető e az a valami (mert szerintem közösségnek sem igazán nevezhető ) amely ezt eltűri ?
Csoda e, ha ilyen körülmények mellett az emberekben megszűnik a közbizalom ?
Ezen folyamatot csak azok képesek megállítani, akik életükkel mintát mutatva segítik egymást és KIZÁRJÁK azokat, akik arra méltatlanok.
Martin Killeen
2013-05-16 01:41:12
Megint kitett magaert ez a no, annak ellenere, hogy kibirta tobb napig. Gabor donti el termeszetesen, hogy erdemesiti-e megfelelo valaszra, lesullyed-e a szintjere, vagy rahagyja.
Lehel
2013-05-15 20:36:06
Nagy csalódást okozott a Vona Gábor interjú a számomra.
Örülök, hogy Tamás helyre tette a dolgot és jól megfogalmazta a kérdés lényegét...
Ezek után döntse el mindenki, hol a helye..a jézusi keresztények szeretet birodalma a fontos, vagy a olaj adta pénzügyi gazdagság?
Úgy gondolom a kettő kizárja egymást.
Qrmányaink számára is azért fontos a pénz, mert a megbízóik "éhesek"...
AMagyarság számára nem az idegen pénz a fontos, hanem a tisztességes honi elszámolás és elosztás lenne az. Akkor lenne elegendő termelés, de ha csáké szalmájának nézik a magyar tulajdont, soha nem lesz...
Tévedés azt hinni, hogy ehhez idegen pénz kell !
NEM ! Ehhez tisztességes Állam és tisztességes vezetés kell csupán.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.