Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-05-23 16:03:30
Mihail Gyegtyarjev, az Állami Duma képviselője javasolja, hogy Oroszország területén tiltsák be a dollárt. Az ezzel kapcsolatos törvénytervezetet már előkészítette. Gyegtyarjev az oroszországi lakosság megtakarított pénze miatt aggódik.

„Ha ezt most nem tesszük meg, öt év múlva az államnak majd az oroszországi dollártulajdonosok segítségére kell sietnie, akik pénzügyi piramis áldozatai lesznek” - állítja a képviselő.

A tervezetben rámutat, hogy a tiltás csak a dollárra vonatkozik.

http://hungarian.ruvr.ru/2013_05_13/113141016/
Lehel
2013-05-23 14:37:07
Kedves Gábor !
Egyetértek Veled abban, hogy szóba sem jöhet olyan ember, akinek bármilyen ellenvetése van a visszahívhatósággal kapcsolatban, hiszen amíg ez a mai csalás lesz lehetséges, addig mindég olyan feltételeket erőltetnek ránk magyar polgárokra, amit maga az EU is tilt.
Nevezetesen a tisztességtelen szerződési feltételek tilalmát rögzítő EGK93/13 elvekben szerepel, hogy
minden olyan feltétel tisztességtelen, ami
visszavonhatatlanul kötelezi a felet olyan vonatkozásban, aminek megismerésére a kötéskor nem volt lehetősége.

Ahogy a hitelcsalásos játszmában, a politikai választásban is pontosan ez történik, hiszen részben nem ismerhetjük meg, mi a végleges céljuk, kik is egy adott párt tagjai, másrészt a helyes döntéshez szükséges közadatoktól távol tartott állapotban hozunk olyan döntést, ami visszavonhatatlan hatással van életünkre.
Egy választás csak akkor lehet szabad, ha a választó a szükséges információ birtokába lehet. Még ha ez érvényesül is, akkor sem kötelezhető végérvényesen egy csalás következményeinek viselésére a visszahívhatóság lehetetlenné tételével.
Kedves Emese ! Röviden a módról annyit tudok írni, hogy úgy élj, ( ha tudsz ) hogy csak Te mint termelő/fogyasztó és csak a veled sorsközösséget vállaló másik fogyasztó/termelő gazdagodhasson és tisztességes alku szerint, senki más.
Ha erre képesek leszünk, el fognak innen szivárogni.Ha viszont mi magyarnak nevezve magunkat lépten-nyomon becsapjuk honfitársunkat ( a boltban, a piacon "elmérnek", felveszik a rendőri fizetést mások büntetgetésért, amikor a bűnözők szabadon regnálhatnak...semmi nem fog változni
BGabor
2013-05-23 10:51:44
Következő lépés:
Valakinek meg kell őket keresni személyesen (!) és elmondani, hogy itt az idő egységben kiállni a nemzetünkért!
Bár nem nagyon értem, hogy ezek az emberek ezt eddig mért nem tették meg? Túl sokat csalódtak? Annál inkább itt az idő!
BGabor
2013-05-23 10:46:45
Tibor, köszönöm a korábbi linket!

Lehel, őket sem hagynám ki. :) Lehetne persze egy tucatra is (de nem többre) emelni a számukat.
Aztán lehet, hogy páran még se vállalnák, bár ezek az emberek elkötelezettek országuk iránt..

Martin, sajna(!) legutóbb én is rájuk szavaztam, mások tetteiért és színjátékaiért mi nem felelhetünk. Ez még nem jelenti azt, hogy azokkal értünk egyet. Viszont lehullt a lepel róluk és soha többet nem szavazok (szavazunk) rájuk! Politikusok / színészek / strómanok (egy személyben), ilyenek vannak az ország élén és mindig hamis játékot űznek az idegen kézben lévő és a saját médiájuk asszisztálásával..(teljes vonalon ki-szolgálnak) Akinek vannak kapcsolatai, t közelebb van a tűzhöz, az hamarabb láthat a színfalak mögé. Azonban a többség, aki elmegy a szavazófülkébe az többnyire akkor "lát", mikor már megvan a baj..

"pénzes magyarok kerestetnek" . A jobbik az EU parlamentbe jutást az ismeretlenségből harcolta ki. A plakátjaihoz média szakértők szerint kellett legalább 80 millió, amire még rásegítettek a köz és bulvár médiák és az szdsz plakátok. (most nem a Jobbikról akarok írni, hanem a választás pénzügyi igényeiről.)
A felsorolt emberek viszont nem ismeretlenek, viszont nem kapnának média támogatást!
Bár amcsiknál mindig az nyeri a választást, aki a legtöbb pénzzel rendelkezik, de ott két azonos párt látszatverseng (a kétszínűek!), teljesen keveredett népcsoportokkal, tehát ott a 3%-os népcsoport (tudjátok kik) a biztos befutó minden választáskor ( a televíziózás óta).
Úgy gondolom, ha az említett emberek összeállnának sokan a zsebükbe nyúlnának (én igen).
Viszont abban egyetértek Veled, hogy külföldön élhet olyan hazánkfia, aki támogatóként tudna fellépni. Sajna itthoniak többsége olyan vagyonos ember, aki a közpénzen gazdagodott meg (törvény szerint nem bűnöző) vagy bűnözésből szerezte a kezdő tőkéjét , amiben nagyrészt a pénzhatalmakat kiszolgáló jelenlegi politikusaink (1982-től) a ludasak, hisz a monopolhelyzetben levő nemzetközi tőkés népcsoportra írták a jogszabályokat, akik annyira erősek lettek országunkban, hogy megfojtják az összes magyart, ha nem adja el (adja át bagóért) a létrejött jól menő vállalkozását.
Emese, abban teljesen igazad van, hogy pénz nélkül nem lehet, viszont ne ez akadályozzon, hogy el se indulunk. Számtalanszor nyertünk már csatát túlerővel szemben.

Soká várni nem szabad. Szerintem a dollárt és eurót egyszerre fogják kivezetni. A média forgatókönyve: amcsik majd eu-ra mutogatnak , eu pedig amcsikra , mint a 2008-as előpróbán (bizony amerikában tényleg azt hiszik, hogy innen jött a baj!). Mindig a legkiszolgáltatottabbak buknak a legnagyobbat! Addigra önellátónak kell lenni, legalább az alapvető élelmiszerek terén és ebben benne van a földjeink, vizeink, légterünk visszavétele és megtartása.
Lehel
2013-05-23 10:10:02
Kedves Emese !
Nem szándékom félremagyarázni semmit, csupán az igenis létező korlátokra hívtam fel a figyelmedet, ami miatt az általad írt és általam abból felfogott javaslatod út nem működhet, ahogy nem is működik
Peter123
2013-05-23 08:06:47
B Gábor javaslatai elfogatható.
Martin Killeen
2013-05-23 07:05:06
Kis E mese forgatokonyvenel jobb nem letezik, ezt mindenkinek el kell ismerni!
Martin Killeen
2013-05-23 07:00:18
BGabornak! A 7 vezerrel 1 kivetelevel egyetertek, o Dr. Professzor Papp Lajos, aki korabban zsideszimado volt. Nem tudom, mennyire valtozott meg azota? Szebb jovot!
Lehel
2013-05-22 23:31:55
figyelmeztetnélek, hogy a "törvényes rend " megdöntése ELLENI MEGMOZDULÁS ESETÉN IDEGEN HADSEREG IS BEVETHETŐ HAZÁNKBAN.
NEM LÁTOK FORGATÓKÖNYVET EMESE.
aBBAN SZEREPELNI KELL MINDEN, AZ ESEMÉNY MEGVALÓSULÁSÁT VÉGZŐ ÉS ANNAK FELTÉTELEIT BIZTOSÍTÓ KÖRNEK...ÉS TERMÉSZETESEN AZ ÉRDEKELTSÉGI RENDSZERNEK IS.
PONTOSAN AZÉRT TETTÉK TÖNKRE A KÖZÉPOSZTÁLYT, HOGY NE LEGYEN A NEMZETI ÉRZELMŰEKNÉL HATÁSOS ELLENÁLLÁSRA LEHETŐSÉGET ADÓ GAZDASÁG, ILLETVE OLYANOK KEZÉBE KERÜLT ÁT A GAZDASÁGI FOLYAMAT, AKIK GARANTÁLTAN NEM NEMZETI ÉRZELMŰEK:VAGY FAJI ALAPON, VAGY EGYSZERŰEN FOGHATÓ STRÓMANOK ÉS AZOKKAL UZSORÁZTATJÁK A LAKOSSÁGOT.
Lehel
2013-05-22 23:11:52
Meg tudnád esetleg jelölni azt a vállalkozói kört, amelytől azt reméled, hogy támogatni fog egy multi ellenes puccsot ?
Lehel
2013-05-22 22:55:58
Mivel több ezer hektárnyi termőföldet tettek tönkre üzemek és elosztó központok céljára épített üzemek és raktárak építésével, azokat nonprofit szervezetként, a HONI TERMELÉST VÉDŐ vámot alkalmazva, amíg az útjainkat tengelydíjat alkalmazva kell az IDEIGLENESEN ITT TARTÓZKODÓ GAZDASÁGI HADSEREG SZÁMÁRA esetlegesen és időlegesen bérbe adni..
Lehel
2013-05-22 22:38:50
Kedves Gábor !
Ha elfogadjuk - átmenetileg - a jelenlegi jogrendet, akkor a belügy élére Dr Tóth Zoltán Józsefet, amíg szakrális tanácsadóként - államtitkárnak - Dr Halász Józsefet semmi szín alatt nem hagynám ki. Ezen alakulatnak pedig a feladata állami segédlettel egy alkotmányozó nemzetgyűlés megszervezése kell legyen !
Ezt követően nyilván ellenünk is totális embargót fognak alkalmazni, amit a testvérnépekkel való együttműködéssel hidalhatunk át.
BGabor
2013-05-22 21:42:27
Volt ahol gondolkodtam, ott az ismertség és a megbízhatóság alapján mérlegeltem. Ti kit választanátok?
BGabor
2013-05-22 21:40:06
Megoldási javaslatom:

Új tiszta párt kell ismert és hazájukat szerető Hét vezérrel:
- egy szívsebész ki az országot gyógyítja: Papp Lajos
- egy külügyes panorámás világlátó: Szaniszló Ferenc
- egy a földünkért: Ángyán József
- egy kard- és tollforgató: Kubínyi Tamás
- egy kincstárnok, közgazdász: Csath Magdolna
- egy harcos csatár: Kásler Árpád
- egy pap a lelkünkért és gyermekeinkért: Böjte Csaba

7 vezér kell és nem egy emberen múlna a dolog!

7 vezér egyéniség, akik szeretik a hazájukat és akik mögé fel lehet sorakozni.
BGabor
2013-05-22 20:54:55
Mi az amit nem kérünk:

- Még egy maffiózót, aki egyszemélyes leválthatatlan pártvezér.
- Még egy pártot ismeretlen emberekkel, megtévesztő jelszavakkal ,hazug ígéreteikkel, de legfőképpen a háttérben settenkedő zidó pénzügyi megbízóikkal. Már eleget szerepeltek és leszerepeltek a parlamentben.

Mi az amit tenni kell:
Ki kell zárni, hogy külföldről beleszólhassanak médiával és anyagiakkal a választásokba. (oroszok fél éve zárták ki külföldi pénzhatalmakat a választásokból)
Visszahívhatók legyenek a képviselők.

...
nem is sorolom tovább, hisz ezt már ezt már Papp Lajos megírta a NÉP (Nemzeti Értékek Pártja) címszó alatt, hogy milyennek is kellene lennie..
Lehel
2013-05-22 12:38:44
Egy kis figyelmet szeretnék kérni és kérek még reakciót Cékus Jobtól !
Apró Antal unokájáról Dobrev Klára Wikijén azt írják, hogy anyai ágon ( Apró Piroska) zsidó származású. Ezzel szemben Czékus Job paraszt legénynek nevezte Apro Piroska apját, Apro Antalt ...jó lenne, ha ezt tudnánk tisztázni, bár kétségtelen, hogy jelentős támogatásban részesítették a NewYork béli zsidóság részéről politikusként is.
.http://hu.wikipedia.org/wiki/Dobrev_Kl%C3%A1ra

Szerintem a paraszti életmód és a zsidó identitás,illetve politikusi pálya nem jön össze ( főleg nem löveti egy paraszt ember honfitársait ), de egyedi esetként elfogadom, ha van ezt alátámasztó hiteles adat erre vonatkozóan.

Ami az elkülönülés problématikáját illeti, érdemes elgondolkodni azon kik és kivel kötöttek tényelegesen szövetséget ?

" Azért élhettünk mi, magyarok, évezredekig a szabadságot biztosító egységben, mert kimozdíthatatlan szegletkőre épült életük. Ez a kimozdíthatatlan szegletkő az a Szövetség, amit a Teremtő kötött az emberrel és a próféta véste kőbe Ur városában -- ahogyan azt Apó, a Nemzet Táltosa mondja Wass Albert Hagyatékában .
„Szövetséget kötöttem veled kosi EM-BAR a Fokos erejével. A Föld ura lész mindaddig, míg hűséggel szolgálod és megtartod szövetségemet." -- olvassuk abban a Magyar Bibliában , amelyet a mezopotámiai Ur városában talált meg „kőbe vésve" Krámer professzor, és amelyet XXIII. János „Paralel Bibliaként" a Jézusi tanítás alapjaként határozott meg.
Ahhoz van szükség az egységre, hogy „hűséggel szolgáljuk és megtartsuk" a Teremtővel kötött Szövetségünket.
Ez az a Szövetség, amelyet a Szent Koronával adott át nekünk a Teremtő, és ez az, ami iránymutatásként határozta meg, hogy a Szövetség teljesítéseként a földi ember testében élő Lélek fénye uralja és formálja az anyagot. "

http://www.youtube.com/watch?v=m1Ky6dLIr6k

Miért lehet, hogy a Magyaroknak rendelt területen mégis csak az Ábrahámmal kötött bizonyos szövetségről akar tudni az " írástudó" ?
Ahogy a sumér mondákat is "privatizálták", nem lehet hogy egy ilyen művelet állhat Mózes története mögött is ?
Marcsi
2013-05-22 11:00:35
Érdemes elolvasni ! Lajdi Péter :Tiltott Tanítások

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4806&kat=
Lehel
2013-05-22 09:53:38
Mostanába beszélünk arról, mi a magyarság lényege... Nem lehet az, hogy lényegtelen kérdéseken veszünk össze, miközben ég a nemzet háza és oltára.
Szubjektív véleményként én ebben a sikeres "magyarban" nem találok rá egyik magyar jellemzőre sem. Sokkal inkább siker ez azoknak a perc embereknek, akik futtatják. Dallamos nyelvünk szépségét sokkal jobban prezentálhatná némely szépirodalmi alkotás, vers,ha lenne mód a világ füle hallatára előadni, ahogy ez ebben az esetben történt...kérdésem miért nem történhet az meg ?
Zavar, hogy a média megőrjíti az emberek zömét.
Zeneileg még a Csík zenekart tartanám alkalmasnak, hogy képviseljen bennünket, akik ismertté váltak és vannak szólózók, de nem ismerjük meg őket.
Az, hogy kik egy ilyen fesztivál bírái, szintén nem mellékes kérdés, ahogy az sem, kik a közvélemény tudatformálói, hipnotizőrjei .
Itt is egy projectről lehet szó, amibe történtek befektetések és azon keveseknek lehetnek megtérülések. Sajnos ( vagy nem ) nekem személy szerint nem tetszik ez a ficsúr sem, sem a produktumuk. Kíváncsi leszek megőrzi e ezt a közizlés, vagy - ahogy a korábbi hasonló celeb - kreálmányok élettörténetét átfutjuk, - kiderült zöme teljesen értéktelen és semmi más nem állt a pillanatnyi siker mögött, csak az egyént hipnotizáló média és az azt fizető befektető.
Ahogy a Cey-Bert műsorban is láttuk, tudatunk harmadik legmélyebb részében a kollektív tudat és értékek csak ritkán jönnek elő...ezzel egyet értek és kíváncsi leszek hány emberben fogja lázba hozni ez a produktum magyar kollektív tudatunk idegpályáit.
Ez személyes vélemény és nem állt szándékomban senkit sérteni, akiknek tetszik. Kívánom legyen számukra élmény !
Peter123
2013-05-22 08:59:52
Kedves Lisbeth én is így gondolom örülni kell a Magyar sikernek.Ugord át a nevét mert mindenkivel ezt teszi.
Kis Tibor
2013-05-22 03:59:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.