Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-05-29 20:24:20
Kedves Eleonóra !
Köszönöm, hogy emlékszel még a soraimra ! :)
Nem tudom milyen rég óta éltek "kint", ahol feltehetően beilleszkedtetek az ottani közösségbe , még akkor is, ha az USA nem igazán mondható nemzetnek, mégis feltehetően jobb lett számotokra, mint az itteni volt - megjegyzem ma már ott tartunk, hogy valószínű még a román állam is jobban bánik a magyarsággal, mint az itteni (óhazai) állam.
Putin, (akiről nem tudható, hogy mennyiben ragadt meg a KGB 45 pontjában) ma mégis azt mondja, hogy a kisebbségeknek el kell fogadni a többségi akaratot képviselő befogadó állam szabályait.
Ez lenne a normális, de ma Magyarországon ezt sem mondhatjuk, mert a létező "Magyar Állam" szabályai nem a többségi etnikum értékrendjét képviseli,hanem egy kisebbségét.
Innentől kezdve, nagy itt a zűrzavar látod.
Örülök, hogy Kubinyi Tamás Úr a megzavart magyarság rendelkezésünkre bocsájtotta ezt a lehetőséget és köszönöm, ha Ti is tudjátok támogatni őt és ezzel az itt élő többségi társadalom érdekét. Köszönöm !
Üdv. Lehel
Lehel
2013-05-29 20:05:53
Gratulálok Tibor ! :)
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 17:54:57
Kedves Kis Emese, ime csak egy szoszerinti idezet toled: "Péter, te meg ne lázíts, mert újabban mást sem teszel, miközben eljátszod a szentfazekat, a kettő nem fér össze, bort iszol és vizet prédikálsz! Szállj le rólam, van neked hörcsögöd, kutyád, azokat cseszegesd! Meg úgy hírlik, feleséged is van..." .
Elgondolkoztam rajta, hogy az ilyen beirasra mi szukseg van... nincs sukseg erre es nincs szukseg sertegetni es tamadni egymast.
Amellett nagyban egyet ertek veled, a velemenyeiddel. Mindketten, Te es en is " éleslátású, jellemerős " igaz jo Magyar emberek vagyunk. Isten aldjon .
Kis Tibor
2013-05-29 15:00:14
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 00:59:06
Kedves Lehel, (2013-05-22 09:53:38), regebben valaszoltal arra az uzenetemre, hogy az orszagunkat elaraszto eloskodo es bunozo, megszallo egyedek menjenek vissza ahova tartoznak, a sajat fajukhoz es fajtajukhoz, ..."bunozok, mert nincs hol laknom, nincs mit ennem"..En erre azt tudom mondani, hogy menjel vissza oda ahova tartozol; a mi hazankban nincs hely szamara vagy vegye tudomasul, hogy senki nem fog szamara tamogatast adni. Velemenyem szerint az ilyen nem egy-egy ember, hanem nagy csoportokban mukodo eloskodok ellen agresszivan kell viselkedni. Igen is fogadjak el es tiszteljek hazankat, sokkal tobbet tudnak az oket vedo torvenyekrol mint az Igaz Jo Magyar Ember. Akkor azt irtad, hogy ez egy kivansag vagy..(tudod mit irtal). Ki kell oket toloncolni barmilyen modon, nincs szamukra hely. Tudom, hogy figyelemmel kisered a Kubinyi Tamas Cenzura Nelkul adasat, es mi is innen Del-Kaliforniabol, az USA-bol. Gondolod nekunk innen konnyu az Amerikai Egyesult Allamokbol. figyelni es tamogatasunk lehetoseget intezni az szeretett hazankert? Nem egyszeru, sok idobe es nem keves penzbe kerul. Azt uzenjuk innen az Amerikai Egyesult Allamokbol minden Jo Igaz Magyar embernek, hogy jelentkezzen (roviden) a Forumon (WWW.kubinyiTams.hu/Forum)
Meg egy rovid hozzaszolas, Kis Emese reszere: a Magyar nyelv hatalmas szokinccsel rendelkezik, vegyunk peldat a tisztelt Kubinyi Tamastol; Kis Emese legtobbszor mi egy sinen vagyunk, csak te sokszor olyan kozonseges szavakkal kuldod uzenetedet. A magyar nyelv szamtalan lehetoseget ad, hogyan fejezzuk ki velemenyunket, gondolatainkat. En magam reszerol azt gondolom, es kerem hogy a Kubinyi Tamasra valo tiszteletbol MINDEN ROSSZ INDULAT NELKUL, valogassuk meg szavainkat/
Lehel
2013-05-28 22:29:35
Megelőzhető legyen a zsidóság kultúrájának elvesztése ( Magyarországon !!! )

http://www.youtube.com/watch?v=Ua1s53Tj0LQ&feature=youtu.be
Lehel
2013-05-28 22:10:24
Lehel
2013-05-28 21:13:34
Hol vannak olyan cigány vezetők, akik "jól fel tudnák fogni" Mesike ?
Volt egy cigány pedagógus, aki Szabolcsban különösen gyengéd pedagógiai módszert dolgozott ki a cigány gyermekekkel való bánásmódhoz ( könyvet is írt, talán "szeretkönyv" címmel ), majd amikor a neveltjében ráébredt a kudarcára, felhagyott az egésszel.
Ha mégis végez cigány leány pedagógiai főiskolán, bizony elhagyja a pályát is ( erről is van tapasztalat ).
Be kell látni, nem véletlen voltak elkülönülések és azt védő háborúk évezredeken át a különböző kultúrák között.
Persze sokszor szítottak is voltak, de az eltérő kultúrák különélése bizony szükséges.
Takács
2013-05-28 19:30:53
Bár az is igaz hogy olyan szinten lenyomorították (minden szinten) ezek a brigantik a népet hogy nem mobilizálható erre a célra az a bizonyos létszám.
Nagyon súlyos évek várnak még ránk úgy néz ki,maga a cigány etnikai bomba is ketyeg,sok helyen már robban........
A "cigány probléma" önmaga "pártállástól függetlenül" eredményezheti a nép tettek mezejére lépését.......
Takács
2013-05-28 19:08:49
Kedves Tibor!
Hasznos dolog foglalkozni a "Mit kíván a Magyar Nemzet
a szabadság-önrendelkezés-önellátás programjával".Viszont.

Amíg nem jelenik meg az a bizonyos kritikus tömeg mondjuk a Kossuth téren amely érdemben képes lesz nyomás alá helyezni ezt cionista,globalista háttérhatalmat kiszolgáló nemzetáruló bábkormányt,addig itt nem lesz változás én így gondolom.

Más se tudja egyébként élőben nézni a műsort?Az archívum ablaka bejön nálam,de az élő adásé nem.Firefox böngészőt használok.
totya54
2013-05-28 10:41:12
Lehel
2013-05-28 08:58:32
Kedves Tibor !
Egyik kérdés, hogy Ángyán Prof. hova áll, azt majd eldönti és mi is, hogy miként állunk mellé, de ez egy fölsőbb szinten folyó háború, ahol csak résszereplők lehetünk.

Főszereplő minden ember és családja mint fogyasztó, AHOL KÉPES MAGA, EGYEDÜL DÖNTENI...javaslom ezt a lehetőséget nézzük át.
Elnézést,ha a levezetés kedvéért ismert dolgokat hozok fel sorba !

Szerintem vizsgáljuk meg, mi is történik valójában ( A MAGYAR ÁLLAMHATALOM KISEBBSÉG ÁLTAL VALÓ KISAJÁTÍTÁSA ), ami tűrhetetlen és az ellen, ami történik, miként LEHETSÉGES HATÁSOSAN védekeznünk EGYÉNILEG IS.
Valójában az történik, hogy a termelő embert és a fogyasztó embert szétválasztották A SZOKÁSOK MEGVÁLTOZTATÁSÁVAL OLYANOK, "AKIKNEK TÉRKÉP E TÁJ " (ebbe mi hiú fogyasztók is partnerek voltunk), hogy közéjünk állhassanak olyan szervezetekkel, akik vámot képesek szedni javainkból.
Mivel ez a legkönnyebb megélhetés egyesek számára, így ezen vámszedők ÉS SZATELLITJEIK szaporodnak el tűrhetetlen mértékben, amíg a rendszerükben "munkához nem jutók" száma fogy, DE A MUNKÁHOZ JUTÓK MEGÉLHETÉSE IS VESZÉLYBEN A TÚLZOTT ELVONÁSOK MIATT...

Közben a termelés is két részre szakad, mint munkavégző és mint termelő eszköz tulajdonos. A tulajdonos is abban érdekelt, hogy minél kisebb emberi munkával (költséggel) állítson elő eladható dolgokat, mert akkor nő a haszna. Az ember mint fogyasztó, pedig abban érdekelt, hogy képes legyen szükségleteit saját munkájával fedezni úgy, hogy ne kerülhessen uzsora kiszolgáltatottságba.
Meg kell vizsgálnunk, mi az, amihez mi egyénenként értünk és képesek vagyunk azt előállítani,
továbbá mi az, amiről az eddigi fogyasztásunkból képesek vagyunk lemondani.

Sajnos a háború idejére vissza kell állni olyan igényszintre, amit a környezetünkben élőktől cserével, kalákával meg tudunk oldani, ugyanis ebbe már nem tudnak beleszólni, ebből nem tudnak vámot szedni azok, akik érdekeltek a felállított csapda ürítgetésébe.
Erdélyben, a székely családok sok helyen ma is így élnek.
Ha lesz mód vissza szerezni magyar kézbe és megtartani a közhatalmat, akkor meg kell ragadnunk azt a lehetőséget is, de addig fel kellene készülni erre a kiéheztetési gazdaság- politikára.
Nagyon nagy baj, hogy a lakosság zöme leszokott bizonyos,önálló megélhetéséhez szükséges tevékenységről, sőt már el is felejtette, mit hogy csináltak szülei.
Kis Tibor
2013-05-27 22:06:27
.( javaslat) .. pont A magyar föld

- a Lisbeth által feltett videon világosan megfogalmazzák a szükséges tennivalókat.

kiegészítés:
- a jelenlegi földrablás cca 200-220.000 hektárra vonatkozik. Ez az összes magyar föld kb 30%-a. Mi van a többivel? A javaslatoknak az összes földvagyonra és kincseire, a vízre és a levegőre is ki kell terjedjenek.
-szükséges a teljeskörű leltár szerinti számbavétel, leltározás elvégzése és az adatok nyilvános hozzáférhetősége.
- a leltárban a föld mellé az aranykorona értéket is hozzá kell rendelni. Részletesen tartalmaznia kell az ásványi kincseinket, a vízeket, a levagőt ill. ezek állapot leírását.

- az első pontban kell rögzíteni, hogy a földvagyon a Szent Korona tulajdona, nem tőke és nem áru, a tulajdonjoga nem forgalomképes.
- a tulajdon mellet a birtok és a bérlet fogalmát is világosan, a magyar érdekeknek megfelelően ki kell dolgozni, szabályozni kell.

(folytatni kell)
Kis Tibor
2013-05-27 21:36:00
Folytatnám. Szándékaim szerint, közösen, minél többen javaslatokat dolgozunk ki a hogyan tovább? kérdésre válaszolva.
Vélem, együtt képesek vagyunk olyan javaslatok, olyan program megfogalmazására, amelyek hozzájárulnak Hazánk megtisztulásához., amely a magyarság érdekeit szolgálja.
Ennek akkor van realitása, ha egyrészt komolyan vesszük magunkat és másrészt komolyan vesszük a feladatot és minél többen részt vesznek a munkában.

A szerkezetre a márciusi 12 pont ( + új aktuális pontok megfogalmazása), összeségében cca 25 pont-os tagolást javaslok, ezen belül a szükséges alátagolással.
Pl 1. pont Vélemény és szólásszabadság, médiák
--
--
--


A címnre a javaslatom: Mit kíván a Magyar Nemzet
a szabadság-önrendelkezés-önellátás programja

Se élére állni, sem okoskodni nem áll szándékomban.
Vélem hasznosak lehetünk Hazánknak.

Mit gondoltok?
Talpra Magyar!
Lehel
2013-05-27 20:08:10
Köszönöm a reagálást kedves Tamás !

Engem is megérintett Badinyi Jós Ferenc prof. Úr munkássága, mert feltehetően vele is (ahogy Önnel is ) a kollektív tudatunk , sőt célunk és vágyunk is összecsenghet !
Lehel
2013-05-27 10:47:13
Kedves Tamás !
Köszönöm a reagálást kedves Tamás !
A saját családomban élem meg, milyen nagy probléma a hisztériakeltés...azt is, hogy Badinyi Professzor úr könyvei , információi a nagy zavarkeltés időszakában milyen jó lelki hatással vannak...
Ha másért nem, csupán ezért is köszönettel tartozom, de bizonyára nem az én családom, akikre ez így hat -remélem ...és itt a nemzetünk kollektív tudatának problémája is !
Sajnos ama korból igen kevés tárgyi eszközökkel bizonyító információ van birtokomban, így különös figyelemmel kísérem a témát.
Várom a műsort !
Köszönettel
V.Imre
Kubínyi Tamás
2013-05-27 10:37:43
Kedves Lehel!

Badiny Jós Ferenccel kapcsolatban voltam haláláig, és ugyanúgy meghatározó számomra, mint Zakar András, László Gyula és sokan mások. Amit a munkásságából tudok, átmentem az ÁKA előadásokba. A pápaság ügyében a közös egyetemen tanítás nem elegendő érv, a nyugati kereszténységben csak nyomokban, elsősorban hívószóként található meg Jézus eredeti tanítása, tehát ezzel óvatosabbnak kell lennünk. Az idő fogja eldönteni. A további részletekről inkább a műsorban, élőben.
Lehel
2013-05-27 10:17:49
A link lemaradt, bocsánat !
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=98995&blog_cim=%20Napkir%E1ly%20volt%20Atilla,%20a%20rabszolgatart%F3%20birodalmak%20sz%E9tz%FAz%F3

Ezen, Badinyi Prof. által tett megállapításokat - és így a fennálló konfliktus lényegét - ( magyar - sumer - Jézus rokonság contra EU ) erősíti meg Dr.Zakar András is műveiben,aki Dr.Mindszenthy Bíboros Úr titkára volt.
Lehel
2013-05-27 10:12:47
Kedves Kubinyi Tamás Úr !
Kérem, ha lehetőség engedi, vegye fel az ÁKA témái közé Prof. Badinyi Jós Ferenc műveinek, nézeteinek megtárgyalását.
Munkája rámutat a mai konfliktusok eltitkolt lényegére - szerintem.
Úgy vélem Ő olyan területet kutatott, ami a magyarság szakrális küldetését, sőt Jézussal való kapcsolatát is bizonyítja.
Ezen túl kérem új Pápánk előéletének áttekintését is, hiszen, ha igaz az, hogy Badinyi Jós Ferenc a Buenos Aires jezsuita szellemi központjának is professzora volt, akkor Ferenc Pápa előéletére nem lehetett hatás nélkül a Jézus és a Magyarság kutatásában a professzor Úr által elért eredmény sem.
Ez pedig pontosan azt jelentené az én logikám szerint, hogy a változás az ősi magyar vallás irányába fog történni,
tehát ahelyett, hogy szorongással töltene el bennünket, magyarokat Ferenc pápa munkássága,
éppen ellenkezőleg, fel kellene szabadítson szorongásunk alól, ha tényleg igaz a felvetésem.
Köszönettel !
Takács
2013-05-26 14:09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.