Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Takács
2013-05-28 19:08:49
Kedves Tibor!
Hasznos dolog foglalkozni a "Mit kíván a Magyar Nemzet
a szabadság-önrendelkezés-önellátás programjával".Viszont.

Amíg nem jelenik meg az a bizonyos kritikus tömeg mondjuk a Kossuth téren amely érdemben képes lesz nyomás alá helyezni ezt cionista,globalista háttérhatalmat kiszolgáló nemzetáruló bábkormányt,addig itt nem lesz változás én így gondolom.

Más se tudja egyébként élőben nézni a műsort?Az archívum ablaka bejön nálam,de az élő adásé nem.Firefox böngészőt használok.
totya54
2013-05-28 10:41:12
Lehel
2013-05-28 08:58:32
Kedves Tibor !
Egyik kérdés, hogy Ángyán Prof. hova áll, azt majd eldönti és mi is, hogy miként állunk mellé, de ez egy fölsőbb szinten folyó háború, ahol csak résszereplők lehetünk.

Főszereplő minden ember és családja mint fogyasztó, AHOL KÉPES MAGA, EGYEDÜL DÖNTENI...javaslom ezt a lehetőséget nézzük át.
Elnézést,ha a levezetés kedvéért ismert dolgokat hozok fel sorba !

Szerintem vizsgáljuk meg, mi is történik valójában ( A MAGYAR ÁLLAMHATALOM KISEBBSÉG ÁLTAL VALÓ KISAJÁTÍTÁSA ), ami tűrhetetlen és az ellen, ami történik, miként LEHETSÉGES HATÁSOSAN védekeznünk EGYÉNILEG IS.
Valójában az történik, hogy a termelő embert és a fogyasztó embert szétválasztották A SZOKÁSOK MEGVÁLTOZTATÁSÁVAL OLYANOK, "AKIKNEK TÉRKÉP E TÁJ " (ebbe mi hiú fogyasztók is partnerek voltunk), hogy közéjünk állhassanak olyan szervezetekkel, akik vámot képesek szedni javainkból.
Mivel ez a legkönnyebb megélhetés egyesek számára, így ezen vámszedők ÉS SZATELLITJEIK szaporodnak el tűrhetetlen mértékben, amíg a rendszerükben "munkához nem jutók" száma fogy, DE A MUNKÁHOZ JUTÓK MEGÉLHETÉSE IS VESZÉLYBEN A TÚLZOTT ELVONÁSOK MIATT...

Közben a termelés is két részre szakad, mint munkavégző és mint termelő eszköz tulajdonos. A tulajdonos is abban érdekelt, hogy minél kisebb emberi munkával (költséggel) állítson elő eladható dolgokat, mert akkor nő a haszna. Az ember mint fogyasztó, pedig abban érdekelt, hogy képes legyen szükségleteit saját munkájával fedezni úgy, hogy ne kerülhessen uzsora kiszolgáltatottságba.
Meg kell vizsgálnunk, mi az, amihez mi egyénenként értünk és képesek vagyunk azt előállítani,
továbbá mi az, amiről az eddigi fogyasztásunkból képesek vagyunk lemondani.

Sajnos a háború idejére vissza kell állni olyan igényszintre, amit a környezetünkben élőktől cserével, kalákával meg tudunk oldani, ugyanis ebbe már nem tudnak beleszólni, ebből nem tudnak vámot szedni azok, akik érdekeltek a felállított csapda ürítgetésébe.
Erdélyben, a székely családok sok helyen ma is így élnek.
Ha lesz mód vissza szerezni magyar kézbe és megtartani a közhatalmat, akkor meg kell ragadnunk azt a lehetőséget is, de addig fel kellene készülni erre a kiéheztetési gazdaság- politikára.
Nagyon nagy baj, hogy a lakosság zöme leszokott bizonyos,önálló megélhetéséhez szükséges tevékenységről, sőt már el is felejtette, mit hogy csináltak szülei.
Kis Tibor
2013-05-27 22:06:27
.( javaslat) .. pont A magyar föld

- a Lisbeth által feltett videon világosan megfogalmazzák a szükséges tennivalókat.

kiegészítés:
- a jelenlegi földrablás cca 200-220.000 hektárra vonatkozik. Ez az összes magyar föld kb 30%-a. Mi van a többivel? A javaslatoknak az összes földvagyonra és kincseire, a vízre és a levegőre is ki kell terjedjenek.
-szükséges a teljeskörű leltár szerinti számbavétel, leltározás elvégzése és az adatok nyilvános hozzáférhetősége.
- a leltárban a föld mellé az aranykorona értéket is hozzá kell rendelni. Részletesen tartalmaznia kell az ásványi kincseinket, a vízeket, a levagőt ill. ezek állapot leírását.

- az első pontban kell rögzíteni, hogy a földvagyon a Szent Korona tulajdona, nem tőke és nem áru, a tulajdonjoga nem forgalomképes.
- a tulajdon mellet a birtok és a bérlet fogalmát is világosan, a magyar érdekeknek megfelelően ki kell dolgozni, szabályozni kell.

(folytatni kell)
Kis Tibor
2013-05-27 21:36:00
Folytatnám. Szándékaim szerint, közösen, minél többen javaslatokat dolgozunk ki a hogyan tovább? kérdésre válaszolva.
Vélem, együtt képesek vagyunk olyan javaslatok, olyan program megfogalmazására, amelyek hozzájárulnak Hazánk megtisztulásához., amely a magyarság érdekeit szolgálja.
Ennek akkor van realitása, ha egyrészt komolyan vesszük magunkat és másrészt komolyan vesszük a feladatot és minél többen részt vesznek a munkában.

A szerkezetre a márciusi 12 pont ( + új aktuális pontok megfogalmazása), összeségében cca 25 pont-os tagolást javaslok, ezen belül a szükséges alátagolással.
Pl 1. pont Vélemény és szólásszabadság, médiák
--
--
--


A címnre a javaslatom: Mit kíván a Magyar Nemzet
a szabadság-önrendelkezés-önellátás programja

Se élére állni, sem okoskodni nem áll szándékomban.
Vélem hasznosak lehetünk Hazánknak.

Mit gondoltok?
Talpra Magyar!
Lehel
2013-05-27 20:08:10
Köszönöm a reagálást kedves Tamás !

Engem is megérintett Badinyi Jós Ferenc prof. Úr munkássága, mert feltehetően vele is (ahogy Önnel is ) a kollektív tudatunk , sőt célunk és vágyunk is összecsenghet !
Lehel
2013-05-27 10:47:13
Kedves Tamás !
Köszönöm a reagálást kedves Tamás !
A saját családomban élem meg, milyen nagy probléma a hisztériakeltés...azt is, hogy Badinyi Professzor úr könyvei , információi a nagy zavarkeltés időszakában milyen jó lelki hatással vannak...
Ha másért nem, csupán ezért is köszönettel tartozom, de bizonyára nem az én családom, akikre ez így hat -remélem ...és itt a nemzetünk kollektív tudatának problémája is !
Sajnos ama korból igen kevés tárgyi eszközökkel bizonyító információ van birtokomban, így különös figyelemmel kísérem a témát.
Várom a műsort !
Köszönettel
V.Imre
Kubínyi Tamás
2013-05-27 10:37:43
Kedves Lehel!

Badiny Jós Ferenccel kapcsolatban voltam haláláig, és ugyanúgy meghatározó számomra, mint Zakar András, László Gyula és sokan mások. Amit a munkásságából tudok, átmentem az ÁKA előadásokba. A pápaság ügyében a közös egyetemen tanítás nem elegendő érv, a nyugati kereszténységben csak nyomokban, elsősorban hívószóként található meg Jézus eredeti tanítása, tehát ezzel óvatosabbnak kell lennünk. Az idő fogja eldönteni. A további részletekről inkább a műsorban, élőben.
Lehel
2013-05-27 10:17:49
A link lemaradt, bocsánat !
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=zgfumag&pid=98995&blog_cim=%20Napkir%E1ly%20volt%20Atilla,%20a%20rabszolgatart%F3%20birodalmak%20sz%E9tz%FAz%F3

Ezen, Badinyi Prof. által tett megállapításokat - és így a fennálló konfliktus lényegét - ( magyar - sumer - Jézus rokonság contra EU ) erősíti meg Dr.Zakar András is műveiben,aki Dr.Mindszenthy Bíboros Úr titkára volt.
Lehel
2013-05-27 10:12:47
Kedves Kubinyi Tamás Úr !
Kérem, ha lehetőség engedi, vegye fel az ÁKA témái közé Prof. Badinyi Jós Ferenc műveinek, nézeteinek megtárgyalását.
Munkája rámutat a mai konfliktusok eltitkolt lényegére - szerintem.
Úgy vélem Ő olyan területet kutatott, ami a magyarság szakrális küldetését, sőt Jézussal való kapcsolatát is bizonyítja.
Ezen túl kérem új Pápánk előéletének áttekintését is, hiszen, ha igaz az, hogy Badinyi Jós Ferenc a Buenos Aires jezsuita szellemi központjának is professzora volt, akkor Ferenc Pápa előéletére nem lehetett hatás nélkül a Jézus és a Magyarság kutatásában a professzor Úr által elért eredmény sem.
Ez pedig pontosan azt jelentené az én logikám szerint, hogy a változás az ősi magyar vallás irányába fog történni,
tehát ahelyett, hogy szorongással töltene el bennünket, magyarokat Ferenc pápa munkássága,
éppen ellenkezőleg, fel kellene szabadítson szorongásunk alól, ha tényleg igaz a felvetésem.
Köszönettel !
Takács
2013-05-26 14:09:38
totya54
2013-05-26 11:29:38
totya54
2013-05-26 11:14:58
totya54
2013-05-25 20:54:37
Lehel
2013-05-25 09:46:04
Kedves Tibor !
Az igazság kiderítésében érdekeltek gyakran vizsgálják az ős idők óta vizsgálandó kérdést, "kinek az érdeke ", kik gyarapodnak általa ?
El kell mondjam, hogy családomnak a Vh-ból kifejezetten kára és vesztesége származott csak.
Mivel személyesen érintettségem (emlék ) is volt a Lehel / Elektrolux gyár itteni tevékenységében, bizony figyelemmel kísérem az új tulajdonosi család múltját
( A családnak már akkor , az eltulajdonlás idején ( 1997 körül ) több mint 220 vállalata volt.)
,tevékenységét.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Wallenberg_csal%C3%A1d

Volt akinek annak idején is nyílt lehetősége behatóan azt vizsgálni. Egy ilyen jegyzetből:
" Biztosak lehetünk benne, hogy ha módjában állt, vállalta az üldözöttek vagyonának megőrzését bízva abban, hogy mint diplomáciai védettséget élvező személy lakásán nem kell a németek és a nyilas karhatalmi szervek kutatásaitól és rablásaitól tartani. A sors csúnya tréfája, hogy a németek és szövetségeseik valóban nem nyúltak sem a diplomatához, sem az általa őrzött – és ma már felderíthetetlen értékű – készpénz-, nemesfém- és ékszervagyonhoz. Ezzel szemben az orosz csapatok – akiktől az üldözöttek a felszabadítást, Wallenberg pedig valószínűleg védencei személyi és vagyoni biztonságát remélte – elhurcolták a diplomatát, hogy kifoszthassák lakását és az egyéb helyen elrejtett értékeket. "

http://www.napkut.hu/naput_2000/2000_02/073.htm

" Írásos nyoma nincsen, de a húga, Nina, beszélt róla, hogy nem tudott a zsidó ősökről egészen a harmincas évekig, amikor is az egyik unokatestvérük hozzáment egy némethez. Raoul viszont tudott a felmenőkről. Erről egykori katonatársa beszélt, aki később filozófiaprofesszor lett, tehát nem az a fajta ember, aki kitalál mindenféle meséket. Neki Wallenberg mondta, hogy „ha valaki félig zsidó, félig Wallenberg, azt nem lehet legyőzni".

http://www.zsidomuzeum.hu/wallenberget-mindenki-cserbenhagyta-271.html

Nem értem, hogy pl.a mazhsihiszmiért nem a megőrzésre átvett értékek után kutat és miért minket magyarokat szekál mindenféle kárpótlás címén,
hacsak az nem, hogy egymást nem szekálják ?
Kis Tibor
2013-05-25 01:58:21
Lisbeth,

Malmő?
Kis Tibor
2013-05-25 01:06:16
Kis Tibor
2013-05-25 00:55:44
Jó lenne tudni, mi az igazság?

http://www.hazankert.com/200804_igaz-e.html
Kis Tibor
2013-05-25 00:25:54
( javaslat médiához még)
- magyar nemzeti keresztény , 24 órán át működő internetes média létrehozása , állami költségvetési támogatás biztosítása a működéshez.
Kis Tibor
2013-05-25 00:19:30
( javaslatok)

Bevándorlási politika

- minden 1989/10/23 után kiadott magyar állampolgárság felülvizsgálata. a két ágon magyar nagyszűlökig és keresztény vallású érintettek védelme, másoknál visszavonás.
- az állampolgárság nélkül életszerűen itt tartozkodókra új vendég-státusz törvény megalkotása

( lehet folytatni)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.