Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-05-30 15:22:28
Több hírforrás megerősítette : megérkezett az első SZ 300-s orosz védelmi rendszer Szíriába.
Korábban, többen úgy tudták, már kb 1 éve megtörténtek a szállítások.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/05/30/10/Aszad_megerkezett_az_Sz_300_as_raketak_els_szallitmanya.aspx

Kapcsolodó hír,hogy az Eu ( brit és fr döntés) feloldotta a fegyver szállítási embargot.
Az osztrák külügyminiszter aggodásának adott hangot ezel kapcsolatban.
Úgy tűnik, további eszkalációra lehet számítani. Erre utal,, hogy Szíriából, az ott tartozkodó orosz állampolgárok ( ezek, gondolom a családtagok) térnek haza, Oroszországba:

http://hungarian.ruvr.ru/2013_05_30/Oroszorszag-kesz-Sz-rianak-Sz-300-as-rendszereket-szall-tani/

Folyik a háttérben a diplomáciai egyezkedés, de úgy túnik az oroszok keményen ellenállnak.
A bölcsek elszámították magukat. Nem is olyan bölcsek?
Lehel
2013-05-30 11:27:32
http://www.youtube.com/watch?v=cyuZfulAf_k

Ilyen szinteken nyilván szükségük van - a kiválasztottaknak is - már a gyakorlati próbákra és a tömegek manipulálásához is fontos...
Amit itt is mutatnak, de nem a jelentőségének megfelelő terjedelemben, Iránban sértetlenül szedtek le egy amerikai drónt több éve, ami azt jelenti, hogy a hozzánk hasonlóan fejlett gondolkodású perzsák képesek azt a kommunikációs hálózatot felismerni, beazonosítani, blokkolni és helyébe lépni, ami a drón és a vele "játszó" katona között működik.
A háború tehát igen magas szinten fog eldőlni, hiszen olyan mesterséges intelligencia nincs, ami az embert teljesen helyettesíti, ezért szükség van a gép ember kapcsolatra, az a felület ahol ez zajlik, az viszont sérülékeny.
Lehel
2013-05-30 11:11:18
Jajj kedves Emese ! Hogyan mondjam el Neked, hogy mást jelet ha így írod :
Lehel, a szíriai affér csak egy apcsóka , ámbár tyúklépésnyit..., momentum, mint tudhatod,

vagy mennyiben más amit írtál:

" Lehel...a szíriai affér csak egy aprócska, ámbár tyúklépésnyit előrevivő momentum (a hódító szemszögéből), úgyis tudod "

Itt a másik fél emberi méltóságának, gondolati szabadságának "sérelmét " követed el" azzal, hogy a másik kompetenciájába eső dolgot Te döntesz el anélkül, hogy azt kivizsgálhatta volna bárki ( hiszen nem Te, hanem én tudom azt, hogy mit tudok és mit nem ) , állítasz TÉNYKÉNT tudattartalmat anélkül, hogy erről már beszéltem volna Veled, illetve nem adod meg az elidegeníthetetlen jogot annak, akit megillet.

Bocsánat, hogy ezt így kifejtem, mert lehet, hogy ez a (ESETLEG CSALÁDI SZOKÁSBÓL HOZOTT ) hibás szemléletmódod csupán az oka - ami kommunikációs probléma - ha valaki sérelmesnek veszi valamely beírásodat.
Én ezt toleráltam, és csak azért írok most róla, hogy megkérdezzem,
Te hogyan látod ezen felvetésemet ?
Szíria egy erőpróba én úgy látom (de biztosan nem Tudom, hiába állítod azt Rólam ) kedves Emese :)
Lehel
2013-05-30 08:20:36
Nálad esik Emese ?
Itt , nálunk nem :)
Én szívesen olvasom minden Fórumtárs írását, így biztatlak Téged is, Lisbethet és a többieket is a tisztességes hangvételű, egymásnak tiszteletet meg adó írásra.
Dolgunk, hogy fejlődjünk, ahhoz meg mindenki tudására, gondolatára szükségünk van, még akkor is, ha nem értünk vele egyet, mert a kritikával is fejlődhetünk :).
Lehel
2013-05-30 08:03:31
Kedves Tibor !
Teljesen Igazad volt akkor, amikor azt mondtad, hogy Izraelfegyveres támadást, háborút folytat Szíria ellen. Szíriai kormány jogosan vásárol fegyvert, bíz meg fegyvereseket az ország rendjének fenntartására, amíg semmilyen idegen országnak nincs joga oda sem fegyvert bevinni a szír kormány megbízása nélkül, sem embereket - főleg nem gyerekeket - lázítani, felfegyverezni szíriai területen.
Remélem a dollárembargó meg fogja tenni a hatását és meg fogja gyengíteni ezt az élet ellenes szellemet.
Azt hiszem ide is belinkeltem, hogy az oroszok már az USD betltek átváltására ösztönzi az orosz betéteseket, akkor pedig annyi USD szabadul a világra, hogy nem lesz szükség újabb FED műveletre sem.
Lehel
2013-05-30 07:39:53
Kedves Eleonóra !
Tudom, hogy nagy fájdalom, ha " kiveti " a családot egy közösség (vagy nem becsüli meg úgy, hogy ott tovább élhessen) de ezért nem Te , nem a családod a hibás...és ez még ma is így van Magyarországon - szerintem.
Bevallom, fiatalemberként bennem is bőven volt "magyar komplexus", aminek okát az akkori orosz megszállásban láttam, mert csak arra volt látásom.
Ha átléptem az osztrák határt és láttam az ottani rendezettséget, jólétet, bizony arra gondoltam, "nekik könnyű mert nem szívják a vérüket az oroszok", pedig nem ez volt a teljes igazság, amire csak később jöttem rá.
Itt sem csak az oroszok szívták a vérünket ( sőt az volt a kisebbik baj , látván a mai cionista bagázs vérszívását, kirekesztését, ehhez képest az orosz csak egy szúnyog lehetett ), hanem azok a gonosz szellemben élő vezetőink okoztak igazán nagy károkat, akik megakadályozták a magyar elme és alkotó szellem kibontakozását , a jó megbecsülését az ostoba írinységük és a politikai körülmények miatt.
Ez a gyakorlat sokakat megfertőzött, magával ragadott már akkor.
Hogy ezt az országot itt hagytad, azzal sok emberi kapcsolatot ugyan részben elveszítettél, de a "magyarságodat " nem, mert nem az volt a magyarság akkor sem, amit ezektől a vezetőktől kaptunk, hanem ami mélyen élt még a családi összefogásban - azt meg korábban magadba szívhattad... az pedig az egymást segítő szeretet, a sugallt KÁINI szemlélet helyett HUNOR-MAGOR mintája... és a sorsvállalás,amiben már teljesen nem tudtok részt venni, de talán ez a kisebbik baj mert nem tudja megkötni kezeitek az itteni állam .

Emlékszem mennyire feldühített, amikor Rubik Ernő megalkotta a híres kockáját és vezetőink ahelyett, hogy segítették volna a kocka magyarországi gyártását, azt akadályozták,
emellett a rádióban arról diskuráltak, milyen "kispolgári" ( tehát lenézendő ) ez az ember, hogy nem ladán, hanem VW autón jár.
Ezzel még gyűlöletet, írigységet is szítottak ellene.
Rubik Ernő is itt hagyta ezt az országot...és bizony sokan mások is.
Ma az internet korában talán több esélyünk lesz nekünk magyaroknak vissza venni hazánkat ettől a torz szellemiségű bandától, ami a pusztulásba viszi.

Ebben továbbra is részesei tudtok lenni Nemzetünknek, tehát tudtok osztozni velünk ilyen távolságról is a feladatokban
anélkül, hogy az itteni vezetők képesek lennének törvényileg elvonni javaitokat, ahogy teszik azt a még itt maradt magyarokkal .
Így van választásotok, kinek segítetek és kinek nem (persze lehetőségeitek szerint ) !

Kedves Lisbeth ! Valószínű itt is leold a program, ha egy bizonyos írásidőt túl lépsz és eltűnik, amit írtál. Így már én is jártam. Fontos, hogy ez ne riasszon el :)
Üdvözlettel !
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-30 03:58:40
Udvozollek Lisbeth, Vannak jo erzesu emberek, akik kisse el vannak tajolva. Ilyenkor kell annak aki ezt eszreveszi beszolni. Az a lenyeg, hogy ossze kell tartanunk.
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-30 03:37:44
Kedves Lehel, koszonom csaladom minden tagja neveben a megertest, ahogy nem biralsz bennunket, amiert elhagytuk otthonunkat. Fiunk felnott es van ket kislanya. Egyik het eves, a fiatalabb hat eves. Dagad a lelkem, mikor buszken mondjak, hogy ok magyarok. Mar eleg tisztan beszelnek magyarul, Ertenek mindent amit a Magyar nyelven hallanak. Ami a lenyeg, hogy meg vannak mentve a hazugsagoktol, csak az igaz szot tanuljak a Magyar igaz multat es jelent. Hat ez borzaszto, hogy erre szinte nincs esely otthon. Nagyon hianyzik a hazam, csak az vigasztal, hogy elultettuk a Magyar magot.
Lehel
2013-05-30 00:02:21
Kedves Tamás !
Bocsánat a hosszú mondatokért az üzenetben, de én nem úgy gondoltam - ahogy az a részlet felolvasásból kitűnt - , hogy az élelmiszer a megszállóknál lenne és mi próbálunk diktálni, hanem azt, hogy részben azoknak nem természete hogy értékképzéssel foglakoznának, másrészt mi úgy termelünk és értékesítünk, hogy ne legyenek képesek belőle elvonást eszközöni, amit persze a mi gyöngítésünkre, a saját és csókosaik erősítésére és a verseny zavarására használnak.
Elgondolkodtató, hagy amíg egymás közötti csere esetén pl. egy csirkét egy dinnyére cserélhetünk egymással, mert pl. hasonló munka van mind a kettőben, addig ha állami rendszerbe kerül, az arány 30%lesz a 100% -ról, vagy pl. egy hűtőgép árában az összes munkadíj aránya a vételár csupán 2 - 3% -a
Lehel
2013-05-29 23:41:50
Kedves Eleonóra !
Köszönöm, hogy írtál a történetekről !
Sajnálom, hogy itt olyan feltételek voltak, vannak, amik miatt el kellett mennetek ( ma különösen olyanok ) ! Lehet, hogy Ti jobban jártatok és a nemzet sem veszített sokat, mert amit itt termeltetek volna, azt is elszednék, majd elcsalnák vagy kiprivatizálnák. Példa rá az én esetem.
Mivel vezérigazgatónk még túl fiatalnak tartott, hogy fejlesztőmérnökként megkapjam találmányomért a törvény szerint járó díjat ( ami 20 évi fizetésem lehetett volna ) , így elhagytam a nagy gyárat és a fejlesztő mérnöki munkát . Később azért megkaptam a pénzt, de a megaláztatás miatt végleg elhagytam a gyárat és nem mentem vissza.
Olyan magánvállalkozásba kezdtem már akkor,('85 -ben) amiben nem szólhat bele párttitkár, sem vezérigazgató. Maszek gazdálkodó lettem és így a termelésemet egyenesen a lakosságnak értékesíthettem itt K.Magyarország területén.
Ekkor tapasztaltam meg életemben először, hogy a lakossággal semmi bajom nem volt évtizedeken át,
Ha sokat dolgoztam, jól teljesítettem, jött a pénz is,amit persze itteni bővítésre használtam.
Ez a normális. (valójában már a szocializmusban is kiskapitalizmus volt a 80 as években)
Mindenki boldoguljon teljesítőképessége szerint és az elosztást ne a párt/kapcsolati tőke határozza meg,hanem a teljesítmény és a fogyasztó.

Amíg a nagyvállalatnál anno a vezető( gazdasági képviselő, párttitkár ) féltékeny, írigy és úgy viseltetik az emberrel, hogy inkább vesszen az, aki nagyobb teljesítményre képes, vesszen vele inkább az az érték, amit a társadalom hasznosíthatna, sem, mint nőhessen az ÁTLAG felé gazdaságilag az, aki átlagon felül teljesít.
Akkor én is gondolkodtam, hogy kitelepülök Ausztráliába, de a családi érzés - és mert ment a bolt itthon - miatt ítt maradtam . A váltás után már cégekkel kellett dolgoznom, de az addig akkumulált vagyont, tőkét , sőt a cégemet is a körbetartozási mókával vesztették el velem - egyenlőre.
Nyilvánvaló, hogy csak olyan cég működhet már itt, amiből az idegen gazdagodhat és függésben tarthatja a magyart.
Ez sajnos a gazdaság szinte minden ágában megfigyelhető, ez a FŐ oka a munkanélküliségnek is, hiszen az idegen cégek nagyon keveset fizetnek alkalmazottaiknak..
Szóval én is úgy gondolom, onnan többet tudtok segíteni és Ti is nagyobb biztonságban tudtok élni - bár ott is romlik a helyzet, ahogy hallom, mert azok,
akiknek " térkép a táj ", onnan is elvitték a termelést Idegenbe és bezárták a helyben munkát adó üzemeket, most pedig amikor rájöttek, hogy Kínával a saját kapzsiságuk csapdájába estek, nem lesznek képesek vissza vinni a termelést és a valós értékképzést.
Ez az oka, hogy minden idők legnagyobb pénzügyi csalásait követik el csak azért, hogy ne dőljön be az USD.
Előnyötök, hogy ott a lakosságnál még kint vannak a fegyverek, így az Alkotmányt sem lehet naponta leváltani.
Kis Tibor
2013-05-29 23:04:01
Ez már kb 5 hónapos riport, de ma is aktuális.
Az un. felkelők, akiknek több mint 90%-a külföldi zsoldos, már 12 éves gyerekeket is besoroznak:
http://www.presstv.com/detail/2012/12/16/278310/syria-militants-recruit-children-video/
Lehel
2013-05-29 22:56:04
Várok kedves Emese.
Én is valami hasonlóra gondoltam :)
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 22:26:34
Kis Emese, en ugy gondolom, hogy mi sokban egyetertunk, ami jelzoket irtam a"férgek, tetvesek," ezek mind az otthonunkat, hazankat megfertozo megszallokra vonatkoznak. Kerlek ne vedd ellened valo sertesnek, en is egy jo igaz Magyar ember vagyok, es kerlek ne sertodj meg, de en a Szentkuti Petert nagyban szivembe fogadtam. Utoljara mondom, hogy ne "csavakodjunk" , ossze kell fognunk.
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 21:34:58
Kedves Lehel, Nem titok, mi elhagytuk hazankat 1985 Julius elejen. Harman voltunk, volt ket borondunk es kb $400.00 penz. 1986 marcius 18-an erkeztunk az Egyesult Allamokba, Harman, ket borondel es a kb $400.00 volt nalunk, Tiz evbe telt amig talpra altunk az Amerikai Egyesult Allamok Kalifornia allamaban.
A ferjem volt teto fedo, es dolgozott ettermekben, kozben angol nyelvet tanult, es felvettek ot egy egeszsegugyi foiskolara, en mentem takaritani, idos embert gondozni hogy megeljunk ebben az idoben. Amikor a ferjem sikeresen letette a kaliforniai egeszsegugyi allamvizsgat, en is el tudtam kezdeni tanulni, Szamviteli foiskolat vegeztem egy privat de elismert kollegiumban. Mindenutt becsuletesen dolgoztunk es a munkaltato elismereset fejezte ki. Ettol mar messze vagyunk. Jobb a helyzet. Kalifornia egy nagyon draga allam a USA-ben. De nekunk senki nem dumal, hogy a hazam elott leng a Magyar zaszlo, hogy romai katolikus templomba jarunk...stb. Szerintem innen a mi kuldetesunk bizonyitja, hogy sok Jo Magyar ember el otthon es a hatarokon kivul. Meg egy gondolat mi sose felejtkezunk meg rolunk otthon, ti sem felejtkezzetek meg rolunk. Minden kotelezo iromanyt beadtunk az itteni hivatalnal, hogy Magyar allampolgarkent szavazhassunk. Ennel tobbbet most nem tudok kozolni. Igaz Barati Szeretettel udvozlok minden Igaz, Jo Magyar Embert
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 20:39:49
Kedves Kis Emese, en veled es a hozzaszolasaiddal, gondolataiddal, velemenyeddel egyet ertek, en arra utalok, hogy nem kell sertegetni bantani es tamadni egymast. A Szentkuti Petert meg semmikeppen. Igen, van Magyar szovegertesem, ugyanis hosszu idot toltottem a Magyar nyelv tanulasara . Meg a nemetre is, meg az amerikai angolra is, most kezdem a spanyolt. Kerlek, ne ugy vedd, hogy veled nem vagyok egy uton. Ossze kell tartan, mert kulonben megesznek bennunket a fergek...tetvesek.
Lehel
2013-05-29 20:24:20
Kedves Eleonóra !
Köszönöm, hogy emlékszel még a soraimra ! :)
Nem tudom milyen rég óta éltek "kint", ahol feltehetően beilleszkedtetek az ottani közösségbe , még akkor is, ha az USA nem igazán mondható nemzetnek, mégis feltehetően jobb lett számotokra, mint az itteni volt - megjegyzem ma már ott tartunk, hogy valószínű még a román állam is jobban bánik a magyarsággal, mint az itteni (óhazai) állam.
Putin, (akiről nem tudható, hogy mennyiben ragadt meg a KGB 45 pontjában) ma mégis azt mondja, hogy a kisebbségeknek el kell fogadni a többségi akaratot képviselő befogadó állam szabályait.
Ez lenne a normális, de ma Magyarországon ezt sem mondhatjuk, mert a létező "Magyar Állam" szabályai nem a többségi etnikum értékrendjét képviseli,hanem egy kisebbségét.
Innentől kezdve, nagy itt a zűrzavar látod.
Örülök, hogy Kubinyi Tamás Úr a megzavart magyarság rendelkezésünkre bocsájtotta ezt a lehetőséget és köszönöm, ha Ti is tudjátok támogatni őt és ezzel az itt élő többségi társadalom érdekét. Köszönöm !
Üdv. Lehel
Lehel
2013-05-29 20:05:53
Gratulálok Tibor ! :)
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 17:54:57
Kedves Kis Emese, ime csak egy szoszerinti idezet toled: "Péter, te meg ne lázíts, mert újabban mást sem teszel, miközben eljátszod a szentfazekat, a kettő nem fér össze, bort iszol és vizet prédikálsz! Szállj le rólam, van neked hörcsögöd, kutyád, azokat cseszegesd! Meg úgy hírlik, feleséged is van..." .
Elgondolkoztam rajta, hogy az ilyen beirasra mi szukseg van... nincs sukseg erre es nincs szukseg sertegetni es tamadni egymast.
Amellett nagyban egyet ertek veled, a velemenyeiddel. Mindketten, Te es en is " éleslátású, jellemerős " igaz jo Magyar emberek vagyunk. Isten aldjon .
Kis Tibor
2013-05-29 15:00:14
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-05-29 00:59:06
Kedves Lehel, (2013-05-22 09:53:38), regebben valaszoltal arra az uzenetemre, hogy az orszagunkat elaraszto eloskodo es bunozo, megszallo egyedek menjenek vissza ahova tartoznak, a sajat fajukhoz es fajtajukhoz, ..."bunozok, mert nincs hol laknom, nincs mit ennem"..En erre azt tudom mondani, hogy menjel vissza oda ahova tartozol; a mi hazankban nincs hely szamara vagy vegye tudomasul, hogy senki nem fog szamara tamogatast adni. Velemenyem szerint az ilyen nem egy-egy ember, hanem nagy csoportokban mukodo eloskodok ellen agresszivan kell viselkedni. Igen is fogadjak el es tiszteljek hazankat, sokkal tobbet tudnak az oket vedo torvenyekrol mint az Igaz Jo Magyar Ember. Akkor azt irtad, hogy ez egy kivansag vagy..(tudod mit irtal). Ki kell oket toloncolni barmilyen modon, nincs szamukra hely. Tudom, hogy figyelemmel kisered a Kubinyi Tamas Cenzura Nelkul adasat, es mi is innen Del-Kaliforniabol, az USA-bol. Gondolod nekunk innen konnyu az Amerikai Egyesult Allamokbol. figyelni es tamogatasunk lehetoseget intezni az szeretett hazankert? Nem egyszeru, sok idobe es nem keves penzbe kerul. Azt uzenjuk innen az Amerikai Egyesult Allamokbol minden Jo Igaz Magyar embernek, hogy jelentkezzen (roviden) a Forumon (WWW.kubinyiTams.hu/Forum)
Meg egy rovid hozzaszolas, Kis Emese reszere: a Magyar nyelv hatalmas szokinccsel rendelkezik, vegyunk peldat a tisztelt Kubinyi Tamastol; Kis Emese legtobbszor mi egy sinen vagyunk, csak te sokszor olyan kozonseges szavakkal kuldod uzenetedet. A magyar nyelv szamtalan lehetoseget ad, hogyan fejezzuk ki velemenyunket, gondolatainkat. En magam reszerol azt gondolom, es kerem hogy a Kubinyi Tamasra valo tiszteletbol MINDEN ROSSZ INDULAT NELKUL, valogassuk meg szavainkat/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.