Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-05-24 21:12:42
kedves Takács,
ha jó ez a megközelítés, probáljuk meg folytatni.

(jobbik kritika): A Jobbik most készíti a programját. Ezt tikosan, kicsoportba teszi. Ez nem jó. Ellenkezőleg, a legnagyobb nyivánossággal, és azabad hozzászólással kell dolgozniuk. Úgy , ahogy az izlandiak csinálták az alkotmányukat.

Ellenpont lehet, ha mi is megfogalmazzuk használhatóan, hogyan tovább? Mit kiván a Magyar Nemzet!
Takács
2013-05-24 17:36:35
Sok negatívum mellett azért meg kell jegyeznem tapasztalok pozitív változásokat is környezetemben.
Azt tapasztalom hogy egyre nyíltabban lehet beszélni az embereknek az ún. zsidókkal kapcsolatos ügyekről,szándékaikról.
Egyre nagyobb a fogadókészség,főleg azoknál akikhez sikerül eljuttatni a témát érintő videóanyagokat a netről.
Takács
2013-05-24 16:04:19
már nevetek magamon:)
Takács
2013-05-24 16:03:03
Alapvetően nem pártokban kell gondolkodni hanem alulról szerveződő ERŐS CIVIL társadalmat kell megpróbálni kiépíteni ami képes olyan erőt felmutatni mely képes a bábkormányok,idegen érdekeket szolgáló pártok,vezetők nemzetpusztító tevékenységét gátolni.----------így pontos
Kicsit siettem.......
Takács
2013-05-24 15:58:42
Tiszteletem magyar honfitársak!

Gábor által a fórumba beírtal kapcsolatban:
Eléggé meg van már osztva a nemzet,higgye el nincs szükség újabb párt alapításán gondolkodni,pláne nem ebben a roncstársadalomban.
Értelmetlen újabb párt megalapításától várni bármit is mikor a (zsidó) pártokráciásdi önmagában akadálya a magyar(!!!) érdekképviseletnek.Elég volt a pártokból, a jobbikkal bezárult a kör.
Ahogy korábban is írtam a jobbikra nem mint végleges megoldásra,hanem mint a Szent Korona Alkotmányra épülő Szakrális Királysághoz mint államformához való visszatérést segítő szervezetre számítok.Amennyiben úgy fogom tapasztalni hogy a jobbik felső vezetése erről másképp gondolkodik végérvényesen megvonom a támogatásom tőlük.
Eleve a (zsidó) pártokráciában brüsszeli fennhatóság keretei között nem képviselhető a nemzeti érdek ÉRDEMBEN.
László népszavazási kezdeményezésével ebből kifolyólag maximálisan egyetértek.

A szomorú rögvalóságot elbeszélte Gábor a műsorban ismét.A lényeg hogy semmilyen formában nem szabad támogatni a fideszt,szavazatot leadni rájuk pedig egyszerűen BŰN a magyarsággal szemben!

A műsorba betelefonáló Tamással is egyetértek.
Alapvetően nem pártokban kell gondolkodni hanem alulról szerveződő ERŐS CIVIL társadalmat kell megpróbálni kiépíteni ami képes olyan erőt felmutatni mely akadálya lehet a bábkormányok,idegen érdekeket szolgáló pártok,vezetők nemzetpusztító tevékenységét gátolni.
Nincs demokrácia, nincs nemzeti összefogás,társadalmi párbeszéd, működő érdekképviseleti rendszer mely a magyarság érdekeit tudja érvényre juttatni egy ERŐS CIVIL TÁRSADALOM NÉLKÜL. A jövő Magyarországa akkor kínálhat lakóinak biztonságot és jólétet, ha az állampolgárok számíthatnak érdekeik és törekvéseik szervezett képviseletére, ha a közélet együttműködésre és szolidaritásra épül.Tehát nem kizárólag egy párttól kell várni hogy a felemelkedés útjára vezesse az országot.
Szent Korona tanból:
"Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni."
Nem véletlenül akadályozzák ezt a szellemiséget képviselő erős civil társadalom létrejöttét.

Tibor nagyon egyetértek mindazzal amit beírt és képvisel:)

Hajrá magyarok!
Lehel
2013-05-24 07:19:50
Higgyük el, azok pontosan ezt tették és teszik velünk !
Mondjunk le tehát arról, amit ők tudnak nyújtani és tegyünk meg mindent azért, hogy mi és testvérünk önállóvá, szabaddá válhasson.
Lehel
2013-05-24 07:17:31
Kedves Lisbeth !
Ami itt van Magyarországon, annak semmi köze a demokráciához, ez diktatúra.
Annyiban különbözik a kádáritól, hogy ott az oroszok nem akarták elvenni földjeinket, ők arra ösztönöztek bennünket, hogy dolgozzunk, amíg az új diktálónak a földünk kell és a távozásra ösztönöznek, illetve faji alapon ellehetetlenítik az életünket ezen a "joghatóságon" belül.
1987-ben csak néhány maszeknak lehetett legálisan kicsinyke tőkéje, mégsem ők lettek az "elit" a váltás után,hanem azok, akik a legpofátlanabbul meglopták a közt és arra a lopott pénzre alapozva hozattak olyan IDEGEN jogrendet - amihez külföldi támogatást kapnak - amivel kirekeszthetik az őslakosságot , a lopni nem akarókat a megélhetésből.
Hol beszélhetünk demokráciáról, amikor ( talán 2006.-ban az OVB hivatalosan kb. 36 pártot jogosított fel hogy részt vegyen a választásokon, de mégis csupán 4 pártvezés vitatkozhatott a TV képernyője előtt, persze ott is hazudva) és ezen pártok között 3 nevében benne volt a "demokrata" szó, ugyanakkor egyik sem mondta, hogy ÁLLJ, ide a többi 31 párt vezetőit is, mert én valóban demokrata vagyok és a népi érdek azt kívánja, hogy itt legyenek.

Sorolhatnám a többi árulkodó jelet. Tehát, semmi nem változik azzal, ha ilyen komédiában valaki nem vesz részt.
Sokkal fontosabb , hogy jól nevelje családját, ne kössön üzletet idegennel,illetve olyannal, akiknek bármi közük lehet a magyar helytartókhoz és támogatóik gyarapodásához. Ne dolgozz multinak és ne vásárolj tőle: JUST SAY NO !
Lehel
2013-05-23 20:59:56
Kedves Tibor !
Ballanszírozás, trimmerelés folyik. Persze nem az őshonos magyarság boldogulása érdekében, főleg nem a joghatályos cselekedetek szintjén.
Bennem felvetődött, hogy nem lehet véletlen a Jobbik gyors színrelépése, miközben legalább 30 pártról ( OVB ) nem tudhat a közvélemény.
( bár ne legyen igazam ! )
Lehel
2013-05-23 20:42:18
Lehel
2013-05-23 20:34:27
Sajnálom, ha nemzeti ügyekben jártas Fórumtársak sem értesültek az OVB gyalázatos visszaéléseiről, így a Dr Halász József Által egy éve benyújtott kezdeményezés elutasításáról...
El kell gondolkodnunk azon, mi is kell egy ilyen NEMZETI SZÁNDÉK VÉGHEZVITELÉHEZ, ha nem elégséges egy jogász szakember eljárása.?

Miért nem volt jelen a J o b b i k delegáltja az OVB bírálaton és miért nem vállalta, hogy kiáll a kezdeményezés mellett ???

A folyamatot vagy a youtube-on, ( ahol Dr Halász József jól dokumentálta az egész folyamatot ) vagy itt lehet követni :

https://m.facebook.com/note.php?note_id=229935400431910&_ft_=fbid.139875369467374
Martin Killeen
2013-05-23 20:19:40
Minden elismeresem es tiszteletem mellett fel szeretnem hivni Kubinyi Tamas figyelmet arra, hogy a finn-ugor nyelvcsaladba nem csak egyedul a finn nyelv tartozik, ezert szavaztak a jobbikosok igennel bizonyos fenntartasok mellett, amit tudomasom szerint tobbszor is hangoztattak!
Ferenc
2013-05-23 20:11:48
László mai javaslata az EU –tagság ügyében tartandó népszavazási kezdeményezést illetöen életbevágóan fontos dolog lehet! Ezért haldéktalanul meg kell szervezni - de polgári kezdeményezéssel és aluról, országos szinten - a szavazatok gyüjtését ! Az eredmény egy pillanatra se kétséges, még akkor se, ha a hatóság ezt akadályozná, vagy annak nyilvánoságra hozatalát minden eszközzel betiltaná. Ma ez már az internet világában gyakorlatilag lehetetlen ! Mert, ami az EU csatlakozás óta folyamatosan történik Magyarországon - gazdasági és erkölcsi rombolás tekintetében - az elfogadhatatlan ! Igy, az egész csak a szervezés kérdése és az is biztos, hogy több millió ember támogatni fogja a népszavazás kiirását.
Kis Tibor
2013-05-23 18:13:14
Lehel,
amikor az azeriakkal kokettálunk, ráadásul túlzott modon, akkor az orozs birodalomba rúgunk bele.
Kis Tibor
2013-05-23 18:09:40
utolsó mondatban, elütött szó, minennek helyett mindannak.
Kis Tibor
2013-05-23 18:07:58
A javaslatoknak a magyar nemzeti létfeltételek javítását kell szolgálniuk.
Világosan definiálnunk szükséges az ellenséget (ezek mindig emberek, csoportok) és azt is miért, minek az érdekében harcolunk.

A céljaink a magyar nemzeti jövedelen növelésére és az igazságos és méltányos elosztás megvalósítására vonatkozzanak.
Az önellátás feltételeinek megteremtéséhez elengedhetetlen, a természeti javaink (föld-víz-levegő-és a föld kincsei) magyar, nemzeti összérdekú felhasználásának elérése.

Az amit zsidó kérdésnek nevezünk, az megkerülhetetlen.
Az irott történelemben, akár a zsidó-kapitalista vagy ennek más mimikrit felvevő megvalósulása a zsidó--kommunista elemeket átfogóan érvényesítették, megindult a romlás. Ráadásul ennek sem az emberek sem a természet tűrőképessége nem tudott korlátot állitani. ( Tóth Ferenc: József és Ekhnaton működése)

Az uzsora, a kamat- és pénzrendszer ill. a működtetői az első számú ellenségei mindennek ami nemzet, ami magyar.
Lehel
2013-05-23 17:36:54
Kedves Tibor !
Legfontosabb az önellátás, de:
Bizonyára Te is tudod, szabad ember az lehet, aki min.képes saját szükségleteit előállítani,
továbbá nem áll olyan terrorszervezet "gondnokságában", célpontjában, amilyen a Mi területünkre pályázik, illetve rendelkezik a szükséges védelmi képességekkel.

Az első ponthoz el kell mondjam, hogy pontosan az olyan emberek képezik a megvetés tárgyát, akik "földi", azaz a megélhetés terén rendelkeznek tudással, tehát nem csak a többiek tudatlanságát, lustaságát, de immár a hamis hiúságát is le kell győznie a magyarság jelentős részénél.
Ami a külső terrort illeti, a terroristák kardjaként használt jueszéj recseg-ropog, így remélhető, hogy egyre kevésbé lesz képes erősíteni itteni küldötteket.
Nagy kérdés viszont az, hogy a volt KGB-s Putin - aki talán tényleg anticionista, - ugyanakkor mennyiben örököse dzsugasvili világuralmi szándékának, módszereinek.
Kis Tibor
2013-05-23 16:55:58
Az árnyék-kormány listákkal nem jutunk előrébb.
Hazánk és a magyar emberek nyomorúságának megállítására és felszámolására fogalmazzunk meg javaslatokat!

A szabadság-önrendelkezés-önellátás megvalósítására összpontosítsunk.

A "kritikus tömeget" hozzuk létre. A javaslatainknak a túnyaság, restség, tudatlanság megszűntetését kell szolgálniuk.

1, Diagnózis : pontokba foglalva, rövid, közérthető, a nyomorúságunkat leíró egyszerű bővitett mondatok.
2, Terápia : reális, mozgosító erejű akciók. Az előbbi pontban leirtak szerinti fogalmazással.


Kiindulásként, elfogadhatónak gondolom a 48. márciusi 12. pontot. Fegyük figyelembe, hogy máig aktuális, és további pontokkal egészül ki. Az eltelt 165 év és korunk történései arra figyelmeztetnek, a hogyan tovább? kérdést újra kell gondolnunk.

A szóba jöhető egyetlen pártot támogassuk. Ne a fanatizmus motiváljon.A jó elképzeléseket erősítsük, a hiányosságokat és a rossz elképzeléseket kőkeményen, de reálisan kritizáljuk, a javítás szándékával.

Foglalkozzunk az időtávval, a terápia-javaslatok csak megvalósitási határidővel életképesk.

üdv Tibor

ui. ostobaságokra továbbra sem reagálok.
Lehel
2013-05-23 16:03:30
Mihail Gyegtyarjev, az Állami Duma képviselője javasolja, hogy Oroszország területén tiltsák be a dollárt. Az ezzel kapcsolatos törvénytervezetet már előkészítette. Gyegtyarjev az oroszországi lakosság megtakarított pénze miatt aggódik.

„Ha ezt most nem tesszük meg, öt év múlva az államnak majd az oroszországi dollártulajdonosok segítségére kell sietnie, akik pénzügyi piramis áldozatai lesznek” - állítja a képviselő.

A tervezetben rámutat, hogy a tiltás csak a dollárra vonatkozik.

http://hungarian.ruvr.ru/2013_05_13/113141016/
Lehel
2013-05-23 14:37:07
Kedves Gábor !
Egyetértek Veled abban, hogy szóba sem jöhet olyan ember, akinek bármilyen ellenvetése van a visszahívhatósággal kapcsolatban, hiszen amíg ez a mai csalás lesz lehetséges, addig mindég olyan feltételeket erőltetnek ránk magyar polgárokra, amit maga az EU is tilt.
Nevezetesen a tisztességtelen szerződési feltételek tilalmát rögzítő EGK93/13 elvekben szerepel, hogy
minden olyan feltétel tisztességtelen, ami
visszavonhatatlanul kötelezi a felet olyan vonatkozásban, aminek megismerésére a kötéskor nem volt lehetősége.

Ahogy a hitelcsalásos játszmában, a politikai választásban is pontosan ez történik, hiszen részben nem ismerhetjük meg, mi a végleges céljuk, kik is egy adott párt tagjai, másrészt a helyes döntéshez szükséges közadatoktól távol tartott állapotban hozunk olyan döntést, ami visszavonhatatlan hatással van életünkre.
Egy választás csak akkor lehet szabad, ha a választó a szükséges információ birtokába lehet. Még ha ez érvényesül is, akkor sem kötelezhető végérvényesen egy csalás következményeinek viselésére a visszahívhatóság lehetetlenné tételével.
Kedves Emese ! Röviden a módról annyit tudok írni, hogy úgy élj, ( ha tudsz ) hogy csak Te mint termelő/fogyasztó és csak a veled sorsközösséget vállaló másik fogyasztó/termelő gazdagodhasson és tisztességes alku szerint, senki más.
Ha erre képesek leszünk, el fognak innen szivárogni.Ha viszont mi magyarnak nevezve magunkat lépten-nyomon becsapjuk honfitársunkat ( a boltban, a piacon "elmérnek", felveszik a rendőri fizetést mások büntetgetésért, amikor a bűnözők szabadon regnálhatnak...semmi nem fog változni
BGabor
2013-05-23 10:51:44
Következő lépés:
Valakinek meg kell őket keresni személyesen (!) és elmondani, hogy itt az idő egységben kiállni a nemzetünkért!
Bár nem nagyon értem, hogy ezek az emberek ezt eddig mért nem tették meg? Túl sokat csalódtak? Annál inkább itt az idő!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.