Kis Tibor
2013-06-10 22:19:03
Lehel,
Nekem a Freedmann beszéddel kapcsolatban is vannak nyomós kétségeim, és megválaszolatlan kérdéseim.
A Bunyevácz Zsuzsa írásait azért értékelem, mert egy kivűlről jött( nem történész) viszont széles és mély olvasottságú, okos, gondolkodó magyar asszony, aki közérthetően fogalmaz.
Trianon-ra a Csurka leány, Dóra írásait fiigyelemre méltónak gondolom ( egy könyvét is olvastam).
Belemehetünk, de az ilyen eszmecserékre jobbnak tartom a személyes beszélgetést.
És végére akarok járni, hogy tudunk-e minél többen közös , hasznos munkát végezni.
Nincs eldöntött értékítéletem, jó lenne, ha sikerülne a T. Fórumozókat "megmozgatni".
üdv Tibor
Kubínyi Tamás
2013-06-10 22:06:38
Kedves Tibor!
Igazad van, Hegedűst lógatták fel.
Lehel
2013-06-10 21:51:04
Lehel
2013-06-10 21:28:39
Kedves Tibor !
Nem igazán értem ezt a Bunyevác féle cikket.
Ha jól emlékszem a 61'-es Benjamin Freedmann beszédben Ő maga mondta, hogy Trianonban 117 zsidó döntött és mondta azt is , hogy Ő tudja, mert Ő is ott volt.
Innentől kár minden egyéb találgatásra, értetlenkedésre fordított percért.Ahogy a németeket, ugyanúgy minket is elárultak. Ebből kell kiindulni és félre kell tenni minden pozitív diszkriminációt. El kell azt dönteni, miként vagyunk képesek megküzdeni ezzel a terroristamaffiahálózattal.
Nem az európai országokat és főleg nem azok népeit kell korholnunk, hanem azt kell vizsgálni, valójában személy szerint kik a felelősek és mi volt az indítékuk
Kis Tibor
2013-06-10 21:09:59
Kedves Tamás,
Mekcsey helyett nem Hegedűs hadnagyra gondoltál?
Lehet hogy rosszul tudom.
Lehel
2013-06-10 20:45:03
Kedves Emese !
Rosszul gondoltam, hogy Te itt, Magyarországon élsz ?
Miért használtál Totya fórumtársunknak írottakban többes szám 2. személyt ?
Te nem tartozol a sorsközösségünkbe ?
BGabor
2013-06-10 20:43:28
Lisbeth, előfordulhatnak név hasonlóságok, majd regisztrációs nevet váltok, hogy ne zavarjon meg.
A hírek szerint elhalasztották a mai földtörvény szavazást.
Lehel
2013-06-10 20:40:22
Kedves Gábor !
Azért is érdemes figyelemmel kísérni az ottani híreket és tevékenységeket, mert kizárólag magyar és olyan vállalkozások ( munka adók ) vezetői alapították, akik megunták, hogy a magyar tömeg tétlenül nézi az országhódítást, a magáncégek kirablását.( Korábban erre alakult a VÉSZ, ahonnan a mag kivált )
Elég sok olyan cselekményt hajtanak végre, ami bizony a honi megmaradás érdekét szolgálja, illetve szolgálná, mert úgy az előző qurmányról, ahogy a mostaniról is leperegnek a kifejtett álláspontok, miközben ugye Viktor is eljátssza, hogy kikéri az emberek véleményét. Ez a csoport szakmai szervezeteket tömörít és bizony leiskolázta az IPOSZ-t is. Ugyanakkor az Állam is színt vall és nem mondhatja senki ezen túl, hogy " OV nem tudott róla", mert neki is megküldenek mindent..
Jellemző, hogy a lépésükre jött az EU biztos és azt követően kényszerültek Viktorék megváltoztatni az ÁFA törvényt (mert tudnunk kell, hogy az előző Orbán kormány műve volt, hogy a kifizetetlen számlák Áfáját is behajtatták a pórul járt vállalkozásokon...Ez ment 10 éven át..
Utóbb a körbetartozások ügyét vitték ki az EP-be, ahol egy év sem volt elég arra, hogy az ügyben határozatot hozzanak, majd az idén év elején gyakorlatilag elszabotálta az EU is a jogtiprás kivizsgálását.
HunorMagor
2013-06-10 16:35:49
Tamás ! Nagyon szeretem a műsorait ! Nagyon a szívemhez szólnak, és nagyon nagy kár az, hogy nem hallja az egész Magyarság . A keresztényeknek sem ártana hallani az igazságokat melyeket kimond, és abban biztos vagyok hogy sokuknak betörne a feje tőle. Ezek a műsorok igen színvonalasak, és kár hogy a televízióban nincs hely a számukra . Remélem hogy nem kell sokat várni, és a nagy nyilvánosság előtt is szabadon lejátszhatók lesznek ezek az igazságok . A Jó Isten áldja meg önt, kedves családját, a műsorait és minden igaz jó Magyar segítő kezet, melyek elősegítik ez értékes műsorok nagy közönség elé való tárását .
totya54
2013-06-10 09:59:52
BGabor
2013-06-10 09:53:46
Lehel, köszi az információt (ezt az oldalt nem ismertem).
Kis Tibor
2013-06-10 01:42:28
Kis Tibor
2013-06-10 01:36:05
Kis Tibor
2013-06-10 01:36:04
Lehel
2013-06-09 19:26:32
Lehel
2013-06-09 18:49:42
Kedves Gábor 4
Csath Magdolnát szívesen nélkülözné az állam, azonban a Prof. Asszony nem vár az államra, hanem aktív társadalmi életet él.
Az MMV ( Mozgalom a Magyar Vállalkozásokárt ) szervezet egyik alapítója és annak keretén belül is igen aktív.
Az MMV honlapján megtalálhatók közéleti munkái.
A riportokból kiderül, mennyire ostobának tartja az itteni (és az EU ) hatalom az embereket .
Elgondolkodtató, miként lehet, hogy eu-s polgároknak EU-s árak mellett be kell érnie kínai bérekkel .( 228/232 Euro az arány)
Ez a lehetőségek országa valóban, csaknem mindenkinek, csak nem a magyar munkavállalóknak, így a Nemzetnek sem.
http://www.mmv09.hu/news.php
Ha belenézel, látni fogod
Martin Killeen
2013-06-09 06:40:40
A 8. szamban megjelent Laszlo? (ontudatos pecsi polgar) nagyon jo cikkehez annyit szeretnek kifogaskent hozzafuzni, hogy Wittner Maria sajat maga, szemelyesen vette el az i betut az igazsagbol, amikor legalabb 2x szavazott egyutt zsideszekkel a komcsi luxusnyugdijak megszuntetese es biszku legalabb az orszaghazba behivasa ellen. Ez utan a hazaarulasa utan nekem o pont azon az oldalon all, ahol az a masik vegleny.
BGabor
2013-06-08 21:10:47
Kis Tibor
2013-06-08 05:33:05
Kis Tibor
2013-06-07 20:27:57
Azt gondolom, tudom, hogy vagyunk magyarok még elegen. Én nem az embereken kérem számon, azt tapasztalom, hogy tudják, ha nem is mindenben a teljest, de egyre inkább eltökéltebbek a változtatásra. Várják a tiszta magyar szót, a megszólítást, a híteles, becsületes megszólítókat.
Magamat az Esze Tamás talpasának gondolom, és nem is vágyom többre.
Azt is gondolom, szükség lenne a "Még kér a Nemzet" program megfogalmazására. Ez akkor lehet értelmes elképzelés részemről, ha sokan, minél többen részt vesznek a munkába. Ez lehet kiáltvány(?), program(?), de mindenképpen azokat a pontokat kell tartalmaznia, amelyek a változtatást agadják meg, tiszta, közérthető módon.
Világossá szeretném tenni azt is, hogy az ellenséget pontosan meg kell nevezni.
És úgy látom ez a cionizmus és a zsidó problémára adott ellenszegülést, és az attól való szabadulást, a megoldást kell, hogy tartalmazza.
Hiszem, tudnunk hasznosat, hatást elérőt megfogalmazni közösen.
Most amikor a gonosz végletekig feszegeti a normális határokat, nem lehetünk tétlenek. A Szíriát ért nukleáris támadás is bizonyítja, csak a hatásos ellenerő képes megálljt parancsolni.
Hogy látjátok?