Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:01:02
Kedves,Tibor!

Tudja,hogy kik vannak hatalmon?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 19:56:47
Ez a kritikai megjegyzésem egy bizonyos betelefonálóra vonatkozik!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 19:55:23
A műsor végén olyan butaságot hallottam,mint a politikusok 70%-a nem tudja milyen országban van.
Meg ehhez hasonlók.
Azért ekkora baromságokat talán mégsem kellene bemondani...
Kis Tibor
2013-06-13 19:07:39
Ha megszavazzák a törvényt. várom azok jelentkezését, akik, ha kell időt, energiát, pénzt nem kímélve, hajlandó szervezni az ellenállásr.

skype: kis.tibor.1000
HunorMagor
2013-06-13 19:06:17
Kedves Kis Emese és Kis Tibor ! A facebookon megy most nagyon a dolog. És fölkértek mindenkit akik szeretnének gyökeres változást, hogy terjesszük ezerrel . Olvastam az Apostoli Magyar Királyság terveit, és az a következő . Minden eddigi pártot ők úgy találták, hogy a zsidók hozták létre .Borbély József és társai, létre akarnak hozni egy olyan pártot, mely mentes az idegen szívüségtől és most alkalmasnak látják az időt, hogy egy erős idegenektől független pártot hozzanak létre, és abban az esetben ha ők nyerik a választást, föloszlatják az összes pártot is, beleértve az ő pártjukat vissza kívánják állítani a szent korona alkotmányát, tehát nem pártoskodás, hanem Királyság születne meg, ahol egy idegen szívüektől mentes kormányzás lenne.
Ezt a videót még plusz ide teszem, gondolom hogy ez is illik a témához . https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-5uvKyjovrk
Kis Tibor
2013-06-13 18:54:30
P. Gábor és Mindenki,
Már nem az a kérdés, hogy kinek van igaza és ki mit mondott, csinált.
Az a kérdés, hogy meg tudjuk-e akadályozni a földtörvényt.
Ha nem tudjuk, nem lesz Hazánk, és már feleslegessé válik a Jobbik. A gyarmaton édeskevés a "parlamenti" ellenzék.

Nemzeti összefogást! Tetteket!
Kis Tibor
2013-06-13 17:29:56
Kedves HunorMagor,
Ez így nem megy.
Már van kormányzó, van kormány, felesküdött miniszterekkel, de nincs támogatás és nincs széleskörben megbeszélt program.
Előbb program kell, mozgalom, és párt, mindez meghatározó, súlyos támogatással.
Az önjelölt emberek, mégha jó szándékkal is , ártanak a magyarság ügyének.
Már tíltó törvények és rendeletek is vannak, de csak bele a légüres térbe, miközben a tér nem üres.
Igy a jobb esetben csak komédia, a rosszabb esetben phszihiátria a valószínú kimenet.
Előbb dolgozni, dolgozni, építkezni , ez az előre vívő

üdv Tibor
HunorMagor
2013-06-13 15:58:17
Kedves Tagság!

Gondolom észrevettétek, hogy valamire készülődünk. Igen eltaláltad!
Egy feladatra szeretne benneteket megkérni a Kormányzó, Borbély József ! A mai naptól megfeszített tempóban kellene szórni az anyagokat és kommentálni, az annak megfelelő, vagy az idevágó postokra(de akár időjárás jelentéshez is tehetitek, csak menjen az anyag).
Akár pl ezt az anyagot (https://issuu.com/tempohirek/docs/amkmagunkrolfriss/1?e=0 ) és hozzáfűzött új anyagokkal, pl. a végrehajtónak írt anyaggal. Ez a megfeszített munka addig kell menjen, amíg az árvíz leköti a hatalmat, tehát körülbelül egy hétig. A feladat mind egyéni, mind pedig az Apostoli Magyar Királyságban bent levő tagok együtt működésével csapatokban, facebookon és az elérhető online oldalak kommentjében, hírfolyamokat figyelve beszélgetéseket kiegészítve .

Fontos és kiemelt feladat az ,hogy a HVG. a hir24, Amerikai Névszava Online stb.-re is írjatok, a cikkek alá, most éppen van apropója, mert írtak az alanyi jogon járó jövedelemről, de ahol politikáról van szó oda mehet simán bármi. Ebben a szervezett munkában az adminok segítenek , ha kell valahová segítség egy kommentezéshez, akkor bejöttök és segítséget kértek a cél minél többen írjatok , egyszerű saját szavakkal megfogalmazott gondolatokat .. Nem kell ódákat fogalmazni (most nem .. a lényeg a folyamatos megosztás hsz-ezér a hírfalon , csoportokban és külső portálokon .. ehhez minél többen kellünk. Egy hét csupán ez a megfeszített tempó, ne feledd, nem több.!

Miért fontos?
Olyan információkat kaptunk, hogy lejárató kampányt akarnak indítani az Apostoli Magyar Királyság ellen. De mi tudjuk, az igazságnak győznie kell, hiszen ők jogot formálnak folyamatosan a jogtalanság talaján. Nekünk most az a feladatunk, hogy társaink és magunk védelmében egy óriási erőt mutassunk fel! Nagyon nagy lesz a hajtás. Szeretnénk ha vállvetve együtt tennénk a dolgunkat és mozgatnánk meg egy hét alatt a legkisebb követ is.

Ha csak annyira van időd, hogy egy tetszik gombot nyomsz, akkor tedd meg, ha van 3-4 mondatra van időd a nap különböző napszakában, akkor tedd meg! Semmivel sem kell más dogot csinálni, mint eddig, csak most egy hétig aktívabban és összehangoltabban.
Aki nem tud, vagy nem akar segíteni, azt most megkérjük, ne akadályozza a munkánkat, mert nagy dolgok forognak. Ha nem értesz velünk egyet és nem akarsz velünk tartani, akkor tisztelettel köszönjük az eddigi figyelmedet, de kérünk szépen lépj ki a csoportból. A felvilágosító munka a csoporton belül megy tovább, de kérem az Újakat türelmesebben várják ki a válaszokat mint eddig .

Aki tud segíteni az már is ugorjon neki ! A segéd anyagokat a www.tempohirek.com megtaláljátok . Ha konkrét anyag kell akkor az adminokhoz forduljatok és megkeresik, de megkérlek benneteket, hogy segítsétek egymást! Ha valakinek segítség kell egy-egy csoportban vagy külső portálon, akkor jelezzétek ezt itt bent és kérem a szabadon levők segítségére sietni. Most nem kell győzködni senkit , most szórni kell az „igét „ ezerrel, és egymás keze alá dolgozni!

Nagyon szépen köszönöm a figyelmeteket a Kormányzó Borbély József megbízásából az Adminok!
HunorMagor
2013-06-13 15:55:53
Kedves Barbara ! Mindazon Magyar tulajdonosokat, akiknek földjeik vannak és tudnak termelni rajta, és még állatot is tenyésztenek fontos lenne az, hogy a hús, és a buza kukorica és más gabona növények jóval olcsóbban legyenek adva a lakosság számára. Példáúl Magyar buza liszt, magyar malomban lenne megőrölve, és 10-20 kilós papir zsákokban lenne kicsomagolva, így 1 kg lisztet lehetne adni, 80-100 forintért . A buza és a kukorica mázsáját, 2000-3000 forint áron adni a népnek, és nem a multiknak adni ennél jóval olcsóbban. A tört szemet pedig, 200-300 forintért mert a kis magyar emberek nem tudják megfizetni a horibilis árat, amelyet kiszabnak és nem tudnak odahaza apró jószágokat tartani .
Tisztelt LEHEL ! Teljesen egyet értek önnel mert én is ugyanígy látom, 450,000 ezerrel kevesebbet fizetnek a Magyar dolgozó embereknek. Ebben az esetben lehetne egy olyan dolgot csinálni, hogy helyi pénzt nyomtatni ki és a dolgozni akaró embereket össze szedni, és elkezdeni önnállóan termelni, és saját helyi pénzzel kifizetni a dolgozók bérét, becsülettel és tisztességesen. Nagyon sok Magyar embernek Parlagon hever a földje, és ilyen összefogással meg lehetne menteni és mindeen évben meg is müvelni . A megtermelt gabonából, olcsó élelmiszereket előállítani, és kényesen ügyelve arra, hogy a Magyar embereknek ne kelljen a multikhoz menni vásárolni, hanem otthon tudjanak a családnak a kellő hús mennyiséget elő állítani. És ha valami kellene, akkor a helyi pénzzel csak helyben egymás termékeit vásárolnák meg, és így egymást segítenék meg. Azér kellene a parlagon heverő földeket megművelni minél többet, hogy minél több gabona álljon a rendelkezésre és megtalálni azokat a kis kapukat, hogy ezek után a termények után ne kelljen semmi adót fizetni az állam felé .
Lehel
2013-06-13 07:51:52
Kedves Hunor és kedves Barbara !
Teljesen egyet értek azzal, hogy minden magyar ember magyar földön magyar ember által termelt terméket fogyasszon, csupán egy
nagyon fontos dologról ne feledkezzetek meg.
Arról, hogy itt az állam nagyon durván beavatkozik a piaci folyamatokba.
A normális az lenne, ha mindenki, aki dolgozik a teljesítményének AZONOS MÉRCÉN megfelelő bért megkapná. Ezzel szemben szinte ugyan az van a termelési oldalon, mint a kádári időkben.

Nézzétek meg, hogy miként lehetséges, hogy pl. a Bosch itteni (hatvani) gyárában ugyanazon szalag mellett egy dolgozó 50 ezer Ft bért kap, amíg ,ha Ausztriában dolgozna ugyanezen cég gyárában, akkor a fizetése ennek 5- szöröse.
Természetesen mind két esetben a termelékenysége azonos, hiszen a technológia is azonos.
Természetesen a gyár nem tesz különbséget a termékei között, hogy az melyik gyárban készült, mert azonosak a minőségi rendszerek és nincs közöttük különbség, így az értékesítési árban sem.
Azt mondják, EU állampolgárok vagyunk.
Nem volna szabad, - mert egyezmények tiltják - hogy nemzet /származás szerint különbség legyen azonos munkák bérezése között, itt mégis van, mert sem az érdekvédelem, sem a hatóságok NEM MŰKÖDNEK.
Ez azt jelenti, hogy Magyarországon a munkásnak járó bér legjelentősebb része, -AMIVEL Ő TÖRVÉNY SZERINT SZABADON RENDELKEZHETNE - MÁS KEZÉBE KERÜL ÉS MÁS RENDELKEZIK AZZAL ÚGY HOGY ŐT AZ ÁLTAL KÉNYSZERÍTI .
Ez a "más" részben a munkáltató, másrészről az állam.
Az állam az így elvont pénzzel ugyanis megtámogatja a külföldi tulajdonos termelését, amivel az árelőnyhöz jut, amíg a drasztikusan elvont itteni javadalom maradékából
(a ténylegesen megkapott bérből ) a dolgozó rá van kényszerítve, hogy az - támogatás révén olcsóbbá vált - idegen terméket válassza.

Ez a lerablás egyik ága, a másik pedig az,
amikor a honi termelőt egyszerűen ki sem fizeti az, aki átvette és tovább értékesítette terményét..
A harmadik vonulat pedig a NYÍLT VÉGŰ HITELEZÉS, tehát amit "devizaalapú" hitelezés címén művelnek.

Mind mögött gazdasági csoportok, sokszor bűnszervezetek állnak.

AZ IDEGEN PERSZE TÁMOGATJA EZT A LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTÓ ÁLLAMOT (PÁRTOKAT) A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBAN, HOGY EZ A RENDSZER FENN MARADJON, ÉS EZZEL BEZÁRULT A KÖR.
Ez a mechanizmus működik.

Ezért mondom, hogy nem szabad sem dolgozni sem vásárolni ettől a szférától, mert ezt a láncolatot csak így szakíthatjuk meg, ha nem adunk lehetőséget arra, hogy hozzáférjenek értékeinkhez (bérhez) és helyettünk döntsék el kiket helyeznek előnyösebb verseny helyzetbe.
Ez a mechanizmus az oka, hogy hazánkban nem működik az élelmiszer önrendelkezés, tehát sok ember nem képes dönteni afelől, mit egyen(HA NEM TERMELI MEG SAJÁT RÉSZÉRE ), mert a hazai és kevésbé -VAGY NEM - támogatott élelmiszerre nem jut pénze.
Ettől függetlenül az alacsony piaci bérszint miatt a mg. őstermelő áruja lehet olcsóbb mint a multié, de tudnunk kell azt is, hogy olyan árszinten az őstermelő sem lesz képes jelentős fejlesztést véghezvinni, tahát nem lesz képes bővíteni, hogy egyre többek részére tudjon termelni...
Ez pedig szükséges lenne a változáshoz , hiszen a korábbi magyar önellátást biztosító infrastruktúrát az "eltársak" teljesen felszámolták.
Annak helyébe újat kell építenünk.
Martin Killeen
2013-06-12 23:07:36
HunorMagornak Ezt sajnos nem ertettem meg. Meg tudna magyarazni? " .....amit a Magyarságnak meg kell érteni azt, hogy ha lehet akkor a multiknál olcsóbban kell az élelmiszereket adni, és ezt addig folytatni, mig a népet teljesen a Magyar termékek mellé állították, és a multiknak semmiképpen se érje meg a termékeit kis hazánkba behozni. Ez egy kegyetlen küzdelem...." Elore is koszonom. Udv. Barbara
Lehel
2013-06-12 21:50:02
Kedves Gábor !
Minden pontosan úgy történik, ahogy Kuthy Lajos anno megjósolta.
Kirekesztik az őslakosokat minden érdemesülésből.
Az idegenek a közhatalmat már átvették, most a gazdaságból való kiszorítás folyik.
Elég szomorú, hogy 50 évi cuclizmus alatt az emberek elbutultak, fontos törvényeket elfelejtettek, rossz szokásokat vettek fel és most nem értik, sem azt mi történik, sem azt, mit kell tenniük.
Könnyen megtéveszthetők, nincsen a kapitalista berendezkedésben olyan tapasztalatuk, amire támaszkodhatnának, így teljesen félre vezethetők.
Kis Tibor
2013-06-12 21:40:42
A Hetek, amely bízztosan nem gyanúsítható antiszemitizmussal, egy olvasható áttekintést ad a szír helyzetről.
A sorok között átsejlik a vereség bűze.
És talán a legfontosabb, Putyin május végi közlése, hogy a SZ 300 rakétarendszer a már a " szír hadsereg ellenőrzése alatt áll".

Azért foglalkozom ennyi a szír helyzettel, mert továbbra is "meggidoi" jelentőségünek tartom.
Az ottani lezárás kihat Hazánk sorsára is.

http://hetek.hu/kulfold/201305/damaszkusz_pengeelen

üdv Tibor
Lehel
2013-06-12 19:57:44
Türelem kedves Emese !
Majd megérted és akkor nem fogsz háborogni :)
Lehel
2013-06-12 19:55:24
Sajnos nem tudom elindítani a műsort :(
Kis Tibor
2013-06-12 19:40:25
Gábor,
Ma megint lényeglátó voltál
Kis Tibor
2013-06-12 18:05:15
Ferenc,
minden javaslatod igy teljesüljön.
HunorMagor
2013-06-12 17:29:53
A bankokat ki kell rúgni az országból, és a múltikúlti nagy cégeket majd a nagy bevásárló központokat is. Persze először az áspis kgyót le kell fejezni, ahhoz, hogy ez sikerüljön. Nagyon fontos és halaszthatatlan a Magyarság összefogása, minél hamarább annál jobb ! Nagyon szeretnék csak Magyar termékeket vásárolni, de amit a Magyarságnak meg kell érteni azt, hogy ha lehet akkor a multiknál olcsóbban kell az élelmiszereket adni, és ezt addig folytatni, mig a népet teljesen a Magyar termékek mellé állították, és a multiknak semmiképpen se érje meg a termékeit kis hazánkba behozni. Ez egy kegyetlen küzdelem, élet halál küzdelme és azt szeretném mondani, hogy azok a Magyarok akik külföldön nagyon megszedték magukat, és van miből Magyar földet vásárolniuk, kérem mihamarább vásároljanak minél több földet, és használják föl a nemzet jó elő menetelére a nemzet megmaradása érdekében. Gondoljanak arra, hogy a Jó Isten nem véletlenül adott nekik milliárdokat dollárban, lehet hogy pont azért mert a haza mindenek előtt ! Köszönöm, hogy megértik szándékomat .
BGabor
2013-06-12 10:56:28
Példa a nemzetközi multi cégek támadására a magyar vállalkozások ellen, interjú részlet a Szentkirályi tulajdonosával Balogh Leventével:

hvg.hu: A multik ilyenkor megpróbálják felvásárolni a helyi cégeket, volt ilyen próbálkozás Önök irányában is?

B. L.: Engem is többször föl akartak már vásárolni.


hvg.hu: Volt, hogy azt gondolta, mégis érdemes lett volna elfogadni egyik, vagy másik több tízmillió eurós ajánlatot?

B. L.: Jó döntés volt, hogy nem fogadtam el, mert megtarthattam az országnak. Persze vannak olyan periódusok, amikor megbánja az ember, és vannak olyanok is, amikor pedig nem.

hvg.hu: Még most is meg akarják enni a multik a Szentkirályit?

B. L.: Először is tudni kell, hogy a multik többnyire meg akarják ölni ezeket a cégeket. Az a filozófiájuk, hogy ha nem tudod legyőzni az ellenséged, akkor legyen a barátod. Van olyan multi, aki a barátom lett, és van olyan is, aki a mai napig „meg akar ölni”. Volt sokféle ajánlatom, több tízmillió eurós kitöltött csekk is, amit nem fogadtam el. Most ez a trend megfordult, mert a Szentkirályi kezdett el terjeszkedni, Közép-Európában próbálunk meg felvásárolni cégeket.

hvg.hu: Milyen módszerekkel próbálják meg „szétcincálni” a kisebb cégeket a multik?

B. L.: Mindig azt szoktam mondani, hogy ez egy háború, és a Szentkirályinál dolgozók pedig egy hadsereg. Akik a konkurenciánál dolgoznak azok is. Jellemző még az áruházi polchelyek megszerzésén kívül a könyöklés egymás elé. Volt egy multi cég például, amelyik a Szentkirályi elé lerakta az akciós raklapját, hogy ne érjék el a miénket. A legaljasabb, és válogatottabb módszerek vannak, amit kezelni kell.

hvg.hu: Az ásványvizük terjesztését is megpróbálták akadályozni a multik, amikor bejöttek a piacra?

B. L.: El lehet képzelni mi volt ott, amikor berobbantunk 2004-ben. Először 0,2 százalékos piaci részesedéssel indultunk, amit utána felnyomtunk 15-re. Hogy mit meg nem tettek azért a konkurenciától, hogy a Szentkirályit akadályozzák. Volt olyan bolt, ahol 2-3 évig tartott a Szentkirályit belistázni, mert olyan extra megállapodásokat kötöttek, hogy ne kerüljön be. Ahol Szentkirályi víz van, ott más víz is van, de ahol egy bizonyos víz van, ott nincs más - ott Szentkirályit sem lehet kapni. Nagy cégek milliókat fizetnek például a Szigetnek csak azért, hogy az emberek ne tudjanak Szentkirályit inni, holott Gerendai Károly jó barátom. Én azt mondom, hogy lassú víz partot mos, én türelmes ember vagyok.
BGabor
2013-06-12 10:21:13
Tibor által berakott írása és Lehel tömör hozzászólása összefoglalja nyomorúságunk okait.

Legfőbb bajunk a megszállók által ránk kényszerített jogszabályok és gazdasági kifosztás.

Henry Ford sikeres vállalatát is fel akarták vásárolni a ssidók és mikor nem adta, akkor majdnem tönkretették a Ford birodalmat!
Most is ugyanez folytatódik, a megmaradt magyar vállalkozásokat felvásárolják.
Például a Szentkirályi Ásványvizbe is beledöftek (a víz létszükséglet és nagy nyereség a palackozása), miután nem volt eladó, a saját (HF: a nemzetközi ssidó) élelmiszerláncaikon keresztül nehezítik meg az életben maradását: kitiltják vagy extra pénzeket kérnek.

Tegnapi hír, hogy OV már megint egy külföldi multinak (most éppen japán cég) ad adókedvezményeket.
Elegem van az idegeneket kiszolgáló OV-ből. Ugyanolyan pökhendi bábfigura az ország élen, mint elődjei és ugyanazokat az intézkedéseket folytatja.
Magyar vállalkozások segítését , a magyar termelés beindítását hirdette, s közben mást tesz, Mercedes buszokat vett hitelbe.

Nincs szükségük magyar közgazdászokra, mert a háttérhatalom forgatókönyveit hajtják végre: az ország züllesztése és rabszolgasorsba döntése és kiirtása folytatódik.
Olcsó buta kiszolgáltatott szalagmunkásokat, emberi erőforrásokat gyártatnak az iskolapadokban.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.