Kis Tibor
2013-06-14 16:44:07
Lehel
2013-06-14 16:00:54
Köszönöm, hogy betetted kedves székelyföldi !
Nekem főleg Éliás Ádám két gondolata tetszett. részben fedezetlen pénzt kínálnak a földért, ami mindenképpen sérti az arányosság követelményét, másrészt nem másra kell mutogatni és várni, hanem magunknak parancsolva menni és tenni szükséges a védelemben !
Ami az egész földszerzés jogszerűségét és a befektető kockázatát jelzi, hogy a Szent Korona ősi Alkotmányunk szerint a kontraktus nem lehetséges, tehát hiába létezik ma jogszabály arra, hogy az árucsere pénz kifizetéssel véglegesíthető, a magyar ősi szokásokkal ez a Föld esetében ellentétes, ezért ha lesz a magyarokban elszántság, bizony megkeseríthetik a tőke ilyen "működését".
Az egész erőviszony kérdése.
Másik dolog, amire fel szeretném hívni a figyelmet - persze nem elterelve az itteni eseményekről - hogy Irán ma elnököt választ...
Bizony ez is fontos kérdés lehet számunkra .
Bár szerény mértékben, de a VÉSZ erre azért hozott pár példát valóban.
BGabor
2013-06-14 12:00:55
Sziasztok! Gondoltam írok a képviselőknek, hogy ne szavazzák meg a földtörvényt...
A legtöbb képviselőnek megtalálható az email címe:
hxxp://www.parlament.hu/internet/plsql/internet_kepv oldalon (amit nem mindenki használ), a saját weboldalukon (nevükre rákeresve) (nagyobb valószínűséggel ezt használják).
A "saját képviselőmnek" már írtam, hogy ne számítson a szavazatomra a földtörvény megszavazása után..
Összegyűjtötte már valaki a képviselők email címeit? Megoszthatná..
HunorMagor
2013-06-14 02:39:04
Kis Tibor
2013-06-14 01:16:57
Kis Tibor
2013-06-14 01:12:20
Kis Tibor
2013-06-14 01:02:11
Jönnek a hírek, hogy a cseh rendőrség letartoztatta majd a teljes cseh kormányt.
Magyarok mostmár tényleg kapjuk össze magunkat!
Martin Killeen
2013-06-14 00:03:45
Kedves Ferenc!
A Jobbik valoban nemzeti part es mindent megtesz lehetosegein felul is. Amikor az ellen a gyilkos hazaarulo biszku ellen, vagy a Vertanuk teren a zsidrak vilagszovetseg bp-i ulese ellen tuntettek, alig jelent meg par ember. Kubinyi Tamas is ott volt, aztan hazament (ezt nem negativ ertelemben mondom) a "letszamhiany" miatt. Nincs mediajuk, a Barikad is rafizeteses, talan a Karpatia is (en mindkettot olvasom, ill. elofizetek ra Kaliforniabol, amivel nem akarom magamat dicserni, hiszen elni sem tudnek nelkuluk). A zsidesz meg elarasztja a taho- es zsirtv-vel az orszagot, ezen kivul a birka magyarok bevesznek mindent amit a zsidesz hazudik es pofatlanul hazudik nekik. Szerintem az AKTV az egyetlen tv, amit nem csak erdemes hallgatni, de ha rajtam mulna kotelezove tennem mnden ember szamara. Talan a legnagyobb baj, hogy a magyarok nem tudnak osszefogni. Szebb jovot a Jobbikkal!
HunorMagor
2013-06-13 23:40:25
Kedves Kis Tibor ! Már várom a vissza jelzésüket, mindig nyaggatom őket :)
Kis Tibor
2013-06-13 22:58:29
Nem kell vírusirtó, az én gépem sincs. csak lassít.
újra kell telepíteni, egyszerű hardveres is megtudja csinálni. ha más nincs még én is.
Kis Tibor
2013-06-13 21:16:50
Kedves HunorMagor,
Itt a lehetőség, a mögötted lévő erőket mozgosítsd ha bekövetkezik a gyalázat.
A Haza mindenek előtt!
Ferenc
2013-06-13 21:11:38
A magyar Parlament – ahogy a hirekböl hallani - holnap, a korábban elfogadott és az Alaptörvényben ( új Alkotmánynak ugyan egyáltalán nem nevezhetö) rögzitett föld törvény módositásáról kiván szavazni. A korábbi Alaptörvény értelmében a magyar föld nem kerülhet idegenek kezére! Ha ennek ellenére, most a parlamenti többség ( Fidesz -KDNP ) - de a többi párt is – ezt a módositást megszavazná, akkor ez lesz a magyar történelem legnagyobb hazaárulása! Itt nem elég az, hogy az ellenzékben levö Jobbik a módositás ellen fog szavazni, mert a hazaárulás akkor is törvényeröre fog lépni. Ezért minden erövel meg kell akadályozni a földtörvény módositását és ha ez parlamentális uton nem lehetséges – akkor polgári elégedettlenséggel vagy országos tüntetéssel, de mindenképpen meg kell akadályozni, hogy az ország területe idegen kézre kerüljön, mert ez a magyar nemzet halálát jelentené. Ha Jobbik valóban nemzeti pártnak tartja magát, akkor most itt az alkalom, hogy ezt bebizonyitsa a tömegek felvilágositása és utcai tüntetések mozgósitása révén. Itt most már valóban a nemzet fennmaradása forog kockán.! Ez fontosabb dolog, mint akármilyen nagy árviz! Az árviz okozta károk helyrehozhatók, de a nemzet és a haza elvesztése nem!
HunorMagor
2013-06-13 20:56:30
Kis Tibor
2013-06-13 20:28:55
Rosszul irtam be a skype-ot.
helyesen kis.tibor1000
Kis Tibor
2013-06-13 20:24:45
Akkor légyszíves hívj fel
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:09:24
Egyébként ha gondolja skype-on beszélgethetünk a témáról.
Még egy órán keresztül elérhető leszek.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:08:35
Kedves Tibor!
Nem az a kérdés,hogy nekem van igazam vagy sem,hanem
hogy nem szabad igaztalanul támadni egy olyan magyar nemzeti mozgalmat,amely
(az összes hibája ellenére) bennünket magyar embereket képvisel!
Ilyen a jobbik! Magyar és nemzeti!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:06:12
Vissza kell nézni a korábbi (földtörvénnyel kapcsolatos) parlamenti szavazást.
Kis Tibor
2013-06-13 20:05:27
Gábor.
Legyen igazad. Holnap ugyis elválik.
Az a kérdés, ha bekövetkezik a tragédia, hajlandó vagy-e tenni ellene?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:02:06
Ezt a jobbik ellenességet meg egész egyszerűen nem értem!
Mert a magyar oldalon,a nemzeti oldalon egyes egyedül a jobbik található!