Kis Tibor
2013-06-14 01:02:11
Jönnek a hírek, hogy a cseh rendőrség letartoztatta majd a teljes cseh kormányt.
Magyarok mostmár tényleg kapjuk össze magunkat!
Martin Killeen
2013-06-14 00:03:45
Kedves Ferenc!
A Jobbik valoban nemzeti part es mindent megtesz lehetosegein felul is. Amikor az ellen a gyilkos hazaarulo biszku ellen, vagy a Vertanuk teren a zsidrak vilagszovetseg bp-i ulese ellen tuntettek, alig jelent meg par ember. Kubinyi Tamas is ott volt, aztan hazament (ezt nem negativ ertelemben mondom) a "letszamhiany" miatt. Nincs mediajuk, a Barikad is rafizeteses, talan a Karpatia is (en mindkettot olvasom, ill. elofizetek ra Kaliforniabol, amivel nem akarom magamat dicserni, hiszen elni sem tudnek nelkuluk). A zsidesz meg elarasztja a taho- es zsirtv-vel az orszagot, ezen kivul a birka magyarok bevesznek mindent amit a zsidesz hazudik es pofatlanul hazudik nekik. Szerintem az AKTV az egyetlen tv, amit nem csak erdemes hallgatni, de ha rajtam mulna kotelezove tennem mnden ember szamara. Talan a legnagyobb baj, hogy a magyarok nem tudnak osszefogni. Szebb jovot a Jobbikkal!
HunorMagor
2013-06-13 23:40:25
Kedves Kis Tibor ! Már várom a vissza jelzésüket, mindig nyaggatom őket :)
Kis Tibor
2013-06-13 22:58:29
Nem kell vírusirtó, az én gépem sincs. csak lassít.
újra kell telepíteni, egyszerű hardveres is megtudja csinálni. ha más nincs még én is.
Kis Tibor
2013-06-13 21:16:50
Kedves HunorMagor,
Itt a lehetőség, a mögötted lévő erőket mozgosítsd ha bekövetkezik a gyalázat.
A Haza mindenek előtt!
Ferenc
2013-06-13 21:11:38
A magyar Parlament – ahogy a hirekböl hallani - holnap, a korábban elfogadott és az Alaptörvényben ( új Alkotmánynak ugyan egyáltalán nem nevezhetö) rögzitett föld törvény módositásáról kiván szavazni. A korábbi Alaptörvény értelmében a magyar föld nem kerülhet idegenek kezére! Ha ennek ellenére, most a parlamenti többség ( Fidesz -KDNP ) - de a többi párt is – ezt a módositást megszavazná, akkor ez lesz a magyar történelem legnagyobb hazaárulása! Itt nem elég az, hogy az ellenzékben levö Jobbik a módositás ellen fog szavazni, mert a hazaárulás akkor is törvényeröre fog lépni. Ezért minden erövel meg kell akadályozni a földtörvény módositását és ha ez parlamentális uton nem lehetséges – akkor polgári elégedettlenséggel vagy országos tüntetéssel, de mindenképpen meg kell akadályozni, hogy az ország területe idegen kézre kerüljön, mert ez a magyar nemzet halálát jelentené. Ha Jobbik valóban nemzeti pártnak tartja magát, akkor most itt az alkalom, hogy ezt bebizonyitsa a tömegek felvilágositása és utcai tüntetések mozgósitása révén. Itt most már valóban a nemzet fennmaradása forog kockán.! Ez fontosabb dolog, mint akármilyen nagy árviz! Az árviz okozta károk helyrehozhatók, de a nemzet és a haza elvesztése nem!
HunorMagor
2013-06-13 20:56:30
Kis Tibor
2013-06-13 20:28:55
Rosszul irtam be a skype-ot.
helyesen kis.tibor1000
Kis Tibor
2013-06-13 20:24:45
Akkor légyszíves hívj fel
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:09:24
Egyébként ha gondolja skype-on beszélgethetünk a témáról.
Még egy órán keresztül elérhető leszek.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:08:35
Kedves Tibor!
Nem az a kérdés,hogy nekem van igazam vagy sem,hanem
hogy nem szabad igaztalanul támadni egy olyan magyar nemzeti mozgalmat,amely
(az összes hibája ellenére) bennünket magyar embereket képvisel!
Ilyen a jobbik! Magyar és nemzeti!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:06:12
Vissza kell nézni a korábbi (földtörvénnyel kapcsolatos) parlamenti szavazást.
Kis Tibor
2013-06-13 20:05:27
Gábor.
Legyen igazad. Holnap ugyis elválik.
Az a kérdés, ha bekövetkezik a tragédia, hajlandó vagy-e tenni ellene?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:02:06
Ezt a jobbik ellenességet meg egész egyszerűen nem értem!
Mert a magyar oldalon,a nemzeti oldalon egyes egyedül a jobbik található!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 20:01:02
Kedves,Tibor!
Tudja,hogy kik vannak hatalmon?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 19:56:47
Ez a kritikai megjegyzésem egy bizonyos betelefonálóra vonatkozik!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-13 19:55:23
A műsor végén olyan butaságot hallottam,mint a politikusok 70%-a nem tudja milyen országban van.
Meg ehhez hasonlók.
Azért ekkora baromságokat talán mégsem kellene bemondani...
Kis Tibor
2013-06-13 19:07:39
Ha megszavazzák a törvényt. várom azok jelentkezését, akik, ha kell időt, energiát, pénzt nem kímélve, hajlandó szervezni az ellenállásr.
HunorMagor
2013-06-13 19:06:17
Kedves Kis Emese és Kis Tibor ! A facebookon megy most nagyon a dolog. És fölkértek mindenkit akik szeretnének gyökeres változást, hogy terjesszük ezerrel . Olvastam az Apostoli Magyar Királyság terveit, és az a következő . Minden eddigi pártot ők úgy találták, hogy a zsidók hozták létre .Borbély József és társai, létre akarnak hozni egy olyan pártot, mely mentes az idegen szívüségtől és most alkalmasnak látják az időt, hogy egy erős idegenektől független pártot hozzanak létre, és abban az esetben ha ők nyerik a választást, föloszlatják az összes pártot is, beleértve az ő pártjukat vissza kívánják állítani a szent korona alkotmányát, tehát nem pártoskodás, hanem Királyság születne meg, ahol egy idegen szívüektől mentes kormányzás lenne.
Ezt a videót még plusz ide teszem, gondolom hogy ez is illik a témához .
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-5uvKyjovrk
Kis Tibor
2013-06-13 18:54:30
P. Gábor és Mindenki,
Már nem az a kérdés, hogy kinek van igaza és ki mit mondott, csinált.
Az a kérdés, hogy meg tudjuk-e akadályozni a földtörvényt.
Ha nem tudjuk, nem lesz Hazánk, és már feleslegessé válik a Jobbik. A gyarmaton édeskevés a "parlamenti" ellenzék.
Nemzeti összefogást! Tetteket!