Imi
2013-06-15 22:04:55
Ez a ferkó egy provokátor, azért jött ide, hogy mindenkit lehuzzon. Egy mondat után megállapitja, hogy nem vagyok magyar. Te szerencsétlen, te tudod mi vagy? Egy korcs. Egy hibrid. Egy újmagyar.
Imi
2013-06-15 21:12:44
Akárhogy csüri csavarja ez a ferkó mégis scak az iszlámnak szolgál, mert azt mondja, a zsidók ellensége a barátja. Csk az nem tuggya, h az iszlám a zsidóság bujtatója volt évszázadokig, Ahogy az ifju törökökről szóló cikk is irja. Szóval óvakodjatok tőle, zavaros alak.
Üdv: Imi
Kati
2013-06-15 20:56:58
Látom, a regiszteráció bevezetése után ujra megjelentek az Anonymok és ismét gyalázkodnak. A netműveltség bizony hiányos, a logika hiteltelen. Aki Isten nevével átkokat szór, az jobb, ha nem osztja itt az észt.
HunorMagor
2013-06-15 18:06:05
HunorMagor
2013-06-15 18:00:45
Ferkó ! Hadd kívánjam neked, a Jó Isten Áldjon meg téged, és kedves családod ! Örményországban ugyan az a probléma, mint nálunk idegenek vannak mindenhol a vezetői pozícióban, nem ő róluk beszéltem hanem a népről ! Ezeket a képeket nem a becsületes örmény emberekről készítették, hanem a rajtuk aljas módon uralkodókról, basáskodókról, mint náluk úgy nálunk ! Szerintem a fiad nagyon bölcsen cselekszik, de egy nap színt kell neki is vallania. És ne a te gyermekeid hagyják el Magyarországot, hanem az idegen szívű Magyart gyűlölő, és Magyart gyilkoló nemzetségek. A harcot nem fogjuk kikerülni, de nem mindegy, hogy fejetlenül vagy nagyon bölcsen tesszük . Meg kell tanulnunk köpönyeg forgatónak lenni, de olyan értelemben, hogy a Magyarságunk mellett tisztán megmaradni, mint ahogy elleneink is teszik . Szemedben azt mutatják, hogy te vagy a legjobb barát, hátadmögött meg a hamis álarc lehull. Legyél teljes szívedből igaz jó magyar ember, de ha a gonoszokkal állsz szemben eljátszhatod a sérült madarat !
HunorMagor
2013-06-15 12:58:24
Kis Tibor ! Ugyan azt, amit az ős apáink is tettek hasonló helyzetben, én a kormány helyében elállnék a magyar föld eladásától . Mert ha megteszik, akkor az ítélet csak a halál ősi szokás szerint !
HunorMagor
2013-06-15 12:49:44
Ferkó ! Amit mondasz nagyon jó dolgok, de az ősi vallást a Magyarok áldott Istenét, akit apáink anyáink elhagytak és ekkor kezdődött a romlásunk is,. Szóval az ősi vallást, a Boldogasszony tiszteletét, a Pártus Magyar Jézus Szeretet tanítását ötvöznünk kell az önellátással, egységben minden pártoskodás nélkül, egy testben és egy lélekben egy Szellemben. Ez a szeretet vallás nem engedi azt, hogy egyik a másikon uralkodjon, hanem mindenkinek ki kell venni a munkából a részét amely a Magyar nép jó előre haladására van, és ahogy mondtad rengeteg gyermeket kell nemzeni olyan hölgyekkel, akiknek a család az ősi karrier a központ és nem a mai hamis karrierek, mert a hölgyeknek első helyen kell lenni a feleség és az anya szerepének. Ennél nincs fontosabb ez a Jó Isten előtt is kedves, és áldott dolog és a férfi ember pedig a család fenntartására elhívott, ami megint nagyon fontos szerep. És Ferkó, nem az államtól kell várni azt, hogy át adja az ősi hitet, ezt a családfőnek kell tovább adni elsősorban, mert a családban te vagy a Pap és a Király a feleséged pedig a Királynő és a Papnő teneked a kötelességed az ősök hitét tovább adnod, ha ez máshogy nem áll a rendelkezésedre és a feleségednek. És a gyermekeket akikkel a Jó Isten, Nagyboldogasszonyunk meg ajándékozott megtanítani őket a munka szeretetére, és a becsületre a tisztességre.
Kis Tibor
2013-06-15 12:01:30
A Bosnyák életművet ismerem, különben is szeretek olvasni. Én is tudnék ajánlani.
A Bosnyákra való hívatkozás arra is jó, hogy az ember világos különbséget tudjon tenni fanatízmus és józan paraszti világlátás között.
A kirekesztés nem érdem, hanem kishitűség vagy ami rosszab ostobaság.
Az sem érdem, ha valaki a Jobbikra szavazott már kezdetektől. A Szeszák honlapon a 2010 előtti furcsaságokról világos látleletet ad.( sajnos az ez utániról is)
Nem a 2,7 millió szavazó változott, hanem a fidesz álarca hullik le egyre világosabban. Ezért az embereket hibáztatni inkább ostobaság, mint kishitűség.
Jun. 21-én , ha mégis megszavazzák a rablást, az a végjáték végét jelenti, ami az önálló államiságunkat jelenti, és már csak a magyarírtás precíz végigvitele ami hátra van.
A Kubinyi Tamást nem kell megvédenünk, elég az ismert életútja, a munkássága. A kritika mellé , ha nincs mellé téve hasonlóan súlyos életút, akkor az hiteltelen súlytalan.
Kis Tibor
2013-06-15 11:40:57
A címlapot nem én irom. En egy s-sel irom a nevem. Szerintem véletlen elütés miatt irtak 2s-t.
Nacionálé:
- apai ág: felvidéki magyarok. gazdálkodók, csendőr, huszár tiszt. Nagyapám a befagyott Duna jegén szökött át csonkaországba
-anyai ág: parasztok, földművelők, van benne sváb vér, a török hodoltság utáni betelepítéstől.
- iskola : alapvégzettség :közgazda (MKKE Bp),van még két másik diplomám.
- munka : voltam CFO us-multinál, és vállalkozások ügyvezetője.
- soha nem voltam párt tagja, nem is leszek.
még valami?
Kis Tibor
2013-06-15 11:26:36
Magyarok,
Halkan, de határozottan kérdem újra, mit tegyünk, mit kell tennie a magyar erőknek, ha a parlamentitöbbség mégis megszavazza a földrablást?
Ez a fő kérdés szerintem.
HunorMagor
2013-06-15 10:52:03
Hölgyeim, és Uraim ! Olvasva az írásaikat azt vettem ki belőlük, hogy miben különbözik a meglátásunk és kinek a könyvét érdemes olvasni, kiét nem. Én azt tartom fontosnak, hogy akik igyekeznek a Magyar nép javára dolgozni, egyik többet másik kevesebbet a tehetségéhez képest, meg kell becsülnünk . Olyan ember nincs, akivel teljesen egyet tudnánk érteni, de ami közös az, hogy ide születtünk a Kárpát Hazába és tudtommal Magyarok vagyunk. Kubinyi Tamás Szaniszló Ferenc Dr Papp Gábor és Pap Gábor történész Szántai Lajos Bobula Ida Badinyi Jós Ferenc Professzor stb mind azon dolgoznak, dolgoztak, hogy a Magyarság ügyét előre vigyék és számunkra az a fontos, és összekapcsoló erő hogy ebben egyek legyünk velük. Mindegyikük nagyon fontos ember ! Azt tudni kell, hogy a Magyarok ősi vallása ugyan az melyet Jézus a Pártus Magyar Herceg, és most Király hirdetett itt e földön. Ez a Szkita Kereszténység, amihez nagyon fontos hogy mindenki, aki Magyarnak vallja magát visszatérjen erre az útra, ez az őseink útja őnekik a javukra volt, akkor nekünk is.
Ferkó ! Abban egyet értek veled, hogy sem a Judai kereszténység sem ajudaizmus sem a cionizmus nem volt jó a számunkra, és ezért nekünk az eredethez kell vissza nyulnunk a Szkita igaz Jézusi Kereszténységhez, ebben van a mi jövőnk . Azt neked is meg kell értened, hogy a judai kereszténység az iszlámmal szövetséget kötve 150 éven keresztül szisztematikusan csak a Magyar falvakat írtotta, ezért nem kérek sem az iszlámból sem a judaizmusból sem a judai keresztényégből . Nekünk az Ősi Szkita Kereszténység, az Igaz Jézusi tanok oldják meg a problémánkat Az ATYA ISTEN-ANYA ISTEN-ÉS FIU ISTEN szent háromsága !
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2013-06-15 00:39:06
Kedves Ferenc, arra a kivansagodhoz szolnek hozza, hogy "...Nagy kár, hogy az egész ország nem hallhatja a hozzászólásotokat !" Itt az ok es a megoldas:
ÁKTV „ÁLLAMI KÖZSZOLGÁLAT”-PÓTLÓ TV
Kérjük kedves Nézőinket, televíziónk működőképességének megőrzése érdekében fizessék be a júniusi díjat. Az ÁKTV működésének 46 százalékát áprilisban az Álmos könyvsorozat fedezte. Kérjük, ajándékozza szeretteinek és segítse ezzel fennmaradásunkat. Májusban néhány adományozó fedezte a kimaradó díjakat, ám ezt nem lehet mindig elvárni. A "fantomnézők" aránya májusban 78 százalék volt."
Ha nincs mas lehetoseg, telefonon erjunk el akit lehet a tamogatasert, vagy menjunk ajtorol ajtora. Akit erdekel es nezi a Dr. Kubinyi Tamas Cenzura Nelkul musorat vagy hasznalja a Forumot, fizessen be, vagy probaljon befizetni amire kepes, kulonben veszelyben van AK Televizio fennmaradasa. Elgondolkoztato, hogy ilyen nagy, 78 szazalek, a fantomnezo. Mindenkinek, akinek lelkiismerete van vagy nem tudja, hogy van, fizessen be. Az ujsagarusnal ugy kap valaki egy ujsagot, hogy fizet erte, barhova megyunk minden penzbe kerul, a WC hasznalata, egy pohar viz, kave, tea, peksutemeny, perec, sor, autobusz, villamos, metro, akarhova egy belepo jegy. Szoval gondolkozzunk el, hogy mi a fontosabb, egy draga kave vagy a perec, sor, ujsag...stb. ...vagy megtartani az AKTV mukodeset? Legyunk huek, hogy tisztes becsuletes magyarok vagyunk, tegyuk meg kotelessegunket, hogy ha nezzuk, vagy tudomasunk van valakirol aki nezi az AKTV adasait, vagy irunk a Forumba, akkor tamogassuk az AKTV musorait es minden resztvevo fizesse be a mukodtetesi dijat, vagy amire kepes es osztonozzuk a fantom nezoket, hogy ok is fizessenek.
Kis Tibor
2013-06-15 00:35:28
És hajrá ferkó, Barbara, Lisbeth és minden Magyar, Mert amig nem tudjuk félre tenni azt amiben különbözők vagyunk, ami elválaszt , és ellenkezőleg arra figyelnünk ami közös, ami magyar, amig nem vagyunk képesek megfogni egymás kezét, addig csak helyben topogunk.
Amikor továbblépünk, elegedett lesz velünk a Magyarok Istene, és érezni fogjuk Boldogasszony reánk áradó szeretetét.
Ferenc
2013-06-14 22:42:17
Hajrá Tibor, Péter és Anikó és Gáborok! Nagy kár, hogy az egész ország nem hallhatja a hozzászólásotokat ! A Kossuth nóta szünetjelzésének bejátszásának pedig rendkivül örülök. Tehát, van egy még magyar media! Ennek egyébként elöbb - utóbb visszhangja lesz országszerte és akkor nagyon kinos lesz az illetékesek számára a magyarázat, hogy végül is kik és miért is szüntették be ezt a szünetjelzést. Mert, ha ilyen aljasságot szó nélkül hagyjuk, akkor egy napon a magyar himnusz is hasonló sorsra jut.
Kis Tibor
2013-06-14 21:54:59
Csak csínján a hazaárúlózással ferkó.
Meg azzal is , hogy a cél szentesíti az eszköz-t. Ez, látható hogy a történelembe mire vezet. Bolsevik, tehát cion megközelítés.
A magyar Jobbik pártnak, hogy érdemben tudjon tenni a Hazánk sorsának javításáért , szüksége van legalább 2,2- 2,3 millio magyar ember szavazatára.
És a magyar emberekről szóló programra szintén.
Kis Tibor
2013-06-14 21:27:34
Ez a földrablás "jog" által a legrosszabb ami velünk történhet.
Jó lenne, ha mindenki megszólalna ( a jobbikosok is): Mit tegyünk, mit kell tennünk? , ha a parlamenti többség megszavazza a törvényt?
HunorMagor
2013-06-14 20:52:37
Tisztelt Ferkó ! Tamás nemzeti oldalnak tartja a jobbikot, de nem ért egyet azzal hogy a Jobbik Azerbajdzsánnal kötött szövetséget, akik a baltás gyilkost dicsőítették , plusz iszlám állam. Az Örmények sokkalta közelebb állnak a Magyarokhoz, mint Azerbajdzsán ! Tamás a leigázott hasonlóan mihozzánk, talán jobban tönkretett Örmények mellett szállt síkra akik az első Keresztények voltak, és azok ma is, és nekünk Magyaroknak több kötődésünk van az Örményekhez, mint Azerbajdzsánhoz . Az Örmények nekünk testvéreink, és mindig kiálltak a Magyarság mellett . Tamás azt akarta Gáborral megértetni, hogy nem fer az ha a mi hozzánk hasonlatosan tönkretett, egyben hozzánk igen közel álló néppel szemben Vona Gábor az Iszlamista Azerbajdzsánnal Diskurál. Gábor azt mondta Tamásnak hogy, kit érdekel az hogy Vona Gábor egy Iszlamista országgal köt szövetséget, ha az nekünk jó . Az Örmények, és Azerbajdzsán azt csinálnak egymással amit akarnak, az nem tartozik ránk mondta Gábor . Tamás azt szeretné megértetni Gáborral, nem mindegy az hogy egy hozzánk álló becsületes Keresztény, egyben eltaposott nemzet ellenében kötött paktumot Vona Gábor . Tamással egyet értek teljesen, hogy az Örményeket ki védte . Magyarország Ábrahám leszármazottaitól szenvedett a legtöbbet, a judaizmustól és az iszlámtól . Ha a zsidókat minél hamarább haza nem küldjük, akkor az országunk a judaizmus és az iszlám hadszínterévé válik, ezt meg kell érteni minden igaz jó Magyar embernek. Gábor azonban egy jó fej, szeretem őt hallgatni .
Kis Tibor
2013-06-14 20:52:26
Kedves ferkó,
Én nem vagyok még nyugdíjas, és egy s-sel irom a nevem, ahogy a címben is.
Szívesen beszélek veled skype-on, ha Te is gondood.
Javaslom azt végig gondolni, hogy a nemzet és a párt közül, mindi a Nemzet az első.
Valaki ha nem így gondolja azzal nem az összefogát, hanem a kirekesztést erősíti, és félek , tükör által homályosan lát.
Csak a magyar memzet, amely képes magán segíteni.
üdv Kis Tibor
Ferenc
2013-06-14 20:25:11
Dear Mr. Killleen,
A világért se akarom, bizonyitékok hiányában a Jobbikot elitélni, de a jelelegi politikai hazaárúlás, ami Magyarországon folyik, olyan fokot ért el el, hogy mindenre fel kell a nemzetnek készülni. Ezért az egyetlen, nemzeti oldalon lévö pártnak, a Jobbikknak mindent el kell követnie a földtörvény megszavazásának megakadályozása érdekében.És itt csak az ellenszavazat a Parlamentben nem elegendö!
Kis Tibor
2013-06-14 19:28:43
Hajrá Anikó!