LacháziGábor
2013-06-18 20:13:20
LacháziGábor
2013-06-18 20:12:22
Tamásnak az előbb már elküldtem a lényeget, Firefox és Google Chrome alatt is nézhető az ÁKTV online adása, csak egy HTML5 kompatibilis WMA plugin kell hozzá. Firefox esetén erre
http://www.interoperabilitybridges.com/wmpff/wmpff.xpi Chrome esetén pedig erre az oldalra kell kattintani
http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome a 1. Download the extension from szöveg után található here szóra, egész pontosan a jobb egérgomb segítségével ki kell választani a link mentése másként menüpontot, és le kell tölteni a plugint. A letöltött plugint még telepíteni is kell, ami egy kezdő számítógép-felhasználó esetén nem egyszerű. Gondolkozom hogy tudnám egyszerűen elmagyarázni, lehet hogy képernyőképeket kéne csinálnom a telepítés menetéről..
Martin Killeen
2013-06-18 20:11:03
Kedves Aniko!
Mar hetfon olvastam a kurucon, hogy a Jobbik megint nev szerinti szavazast akar, pont ugy, ahogy a komcsi bunozok luxusnyugdijaval kapcs-ban is, ahol Wittner egyuttszavazott a buntarsaival. Szebb jovot, Magyarorszag!
Kis Tibor
2013-06-18 20:06:06
Lisbeth info-ja alapján beszéltem telefonon olyan személlyel akinek megvan, és e-mail-ban kértem a címeket. Igérték, hogy küldik.
Várom, ha megjön egyből felteszem a fórumra
Lehel
2013-06-18 13:41:19
Kedves Totya !
Jól látszik, hogy a kirekesztők pontosan azt az eszmét lopták el tőlünk ( Hertz Tivadaron keresztül ) amit számunkra faji alapon tiltanának a saját hazánkban pontosan ezért, mert tudják ezen eszmék jelentenek garanciát egy nemzet - és így a Magyar Nemzet - túlélésére. Persze ez csak akkor működik, ha az a nemzet nem diszkriminatív, nem lusta... de a cionista zsidóság az, ezért, -s mert a cionisták lénye az istentelenség, hiszen saját fajtestvéreiket nem szkiita módon segítették,hanem pontosan káini módon ölték meg a "haza érdekébe" és rabolták ki , így vált országuk a legrasszistább országgá .
Lehel
2013-06-18 11:12:03
Kedves Kubinyi Tamás és Bakki Gábor !
Beszélgetésük mellé kérem tisztázni, ki és milyen volt Sztálin, aki a cionisták által ellenlábasként küldött ügynököt,- bár zsidók voltak mindketten-, de Sztálin nem a cionista/rotschildi utat akarta járni, mint ahhogy EZÉRT maga mellé tudta állítani az orosz nép jelentősebb részét (pogrom a zsidók ellen). Ez bizonyítja véleményem szerint, hogy itt volt rendszerváltás, BÁR A KORÁBBI VEZETŐK vagy gyermekeik ,akikben közös a szolgalelkűség - MA MÉG MEGFELELNEK A CIONISTA ÉRDEK KISZOLGÁLÁSÁHOZ, de pontosan rosszabb irányt vett a politika. NEM TISZTESSÉGTELENSÉGÜK MIATT AKARJÁK LEVÁLTANI A RÉGI BÍRÁKAT,HANEM AZÉRT, MERT AZ ÚJ JOGÁSZKÉPZÉS CIONISTA KÉZBEN VAN ÉS EZÉRT A CIONISTA BÍRÓK KELL KAPJANAK SZÉKET.
Putin sem áll a cionizmus mellett, hiszen azok az orosz földet , annak kincseit is hatalmuk alá akarják hajtani(), amit, bár zsidókkal van körbevéve, de Putin mégsem tűri, ezzel az orosz ortodox egyházat és a lakosság jelentős részét is maga mellé állítva.
A polgárháborúban az itteniek jelentős idegen támogatást kapnak a cionistáktól, így vagy vért veszítve kivárjuk, amíg a cionisták az orosz/kínai/arab háborúban kifáradnak, vagy mi is áthelyezzük a "barátságunkat" abba a keleti irányba, akik sokkal közelebb vannak Jézus elveihez, mint a zsidókeresztények és csatlósaik...ez erő és segítség nélkül egyelőre nem megy.
totya54
2013-06-18 10:39:16
Lehel
2013-06-17 22:39:49
Tamás és Gábor beszélgetéséhez hozzá kell tegyem, hogy Sztálin anticionosta volt (Trockijt is megölette) ezért kellett uralmuk idején a magyar kormánynak is ezen az úton járnia. acél gy. elhagyta zsidó hitét, komunista zsidó maradt, de látván a sztálini szovjet hatalom későbbi gyengülését és azt, hogy Gorbacsov abban a helyzetben átadta K.Európa csatlósait az amerikai, cionista hatalomnak, gyorsan visszatért a cionizmushoz (elment izraelbe is ) és az szdsz-hez. Biszku az anticionista kádári kormánynak volt belügyére és az Izrael/cionista kapcsolatokért vagy spekulációért osztogatta a halálos itéletet...ez, - ami közelebb állt az orosz ortodox keresztényekhez - különböztette meg és tette elviselhetőbbé a kádári érát sokak számára, mert a cionizmusnál rosszabb (asszírok) nincs,amit ránk hagytak.Ezzel kell megküzdenünk.
Kis Tibor
2013-06-17 20:19:55
Kedves Tamás,
amikor, az unios polgárokra történő kiterjesztésről van szó, talán érdemes lenne emliteni : és a társult tagok polgáraira is (Izrael)
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-17 20:13:45
Kedves Ferkó!
Az e-mail címed freemail-re vagy gmail-re végződik,mert azt nem írtad oda?!
Kis Tibor
2013-06-17 20:11:50
és nem én változtam
HunorMagor
2013-06-17 19:56:28
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-17 19:16:15
Kedves Ferkó!
Adás után felveszem veled a kapcsolatot,de el tudsz érni skype-n is!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-17 19:14:56
Kedves Tibor!
Ma nem érek rá,mert várom kis emesét,hátha eljön :) addig is szóltam pár barátomnak,hogy ne érjen kellemetlen meglepetés!
De ha éjszaka jönne a hölgy(?) akkor sincs gond,mert a szekrényemben van egy ........ !
Aminek a tartalmát szívesen kieresztem a hívatlan látogatókra...
Kis Tibor
2013-06-17 19:02:00
Gábor nem mindent gondolsz jól. De inkább személyesen ha lehet (kis.tibor1000) 8 öra után
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-06-17 18:56:43
A labda a kormány térfelén pattog,kedves Kis Tibor!
Kis Tibor
2013-06-17 18:47:52
Ha a Tamás által most elmondottakból sem ért a magyar, még jobbik fan-ok is , akkor már nem tudom
Borsodi
2013-06-17 18:17:04
Kis Tibor
2013-06-17 17:35:12
Ezt gyurcsótány linket azért tettem fel, hogy szembesüljünk már az ellenség egyik díszpéldányával,
Természetesen a teljes fészekaljától szabadulnunk kell.
Most már a tettek ideje van itt.
Kis Tibor
2013-06-17 17:31:48
kedves Lisbeth,
olvastam és már intézem, remélem holnap már címlista is lesz.
Sajnos azt kapjuk amit elfogadunk. De már nem llesz így sokáig!