Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-06-21 17:17:48
Kedves Takács !
Szerinted miért lesz az jó, ha egy választáson nem indul tisztességes ember képviselőnek ?
Eddig i9s ez volt, hogy nem tisztességesek képviseltek bennünket.
A megoldáshoz másra van szükség.
Arra - ami szinte lehetetlen - hogy igenis induljonak tisztességes emberek, azonban a választó legyen abban a helyzetben, hogy FELISMERJE ÉS MEGKÜLÖNBÖZTETHESSE ŐKET.
Takács
2013-06-21 17:05:52
Tiszteletem magyar honfitársak!
Aki magyar érzelmű és valóban tájékozott(!) volt a választások előtt a magyar belpolitikai viszonyokat illetően azt nem a fidesz (zsidesz) kormányra kerülése borzasztotta el hanem az hogy KÉTHARMADOS felhatalmazást kaptak.
Ma ismét tapasztalhattuk hogy a helytartók ilyen arányú felhatalmazása a hatalom birtoklására milyen káros hatással van a magyarság sorsára.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a mai szavazást követően hogy magyar érzelmű és TISZTESSÉGES ember 2014-től nem indul a fidesz színeiben sem önkormányzati sem parlamenti választáson.Lehet példát venni Ángyán professzor úrról!
Ideje hogy VÉGKÉPP elváljon az ocsú a búzától!
Lehel
2013-06-21 16:05:27
Lehel
2013-06-21 15:23:11
NÉPIRTÁS, APARTHEID bűncselekménye.
A magyar társadalmat külső segítséggel, erőszakkal olyan körülmények közé szorítják, ahol sem képességei nem tudnak kibontakozni, sem nem találhatják biztonságuk megéléséhez szükséges létfeltételeket.
Ezért csináltak kaszinót a gazdaságból ( korlátolt felelősség) és kaszinót a pénzintézetekből.

http://www.youtube.com/watch?v=NB-dCPeJ12g&h
Lehel
2013-06-21 14:14:09
A történelmi lehetőség most a Jobbik kezében van. A visszahívhatóságot lehetővé tevő szerződéssel kell elindítania minden jelöltjét, akkor valószínűleg nyerhetne is...
Ha akarna, de a fő kérdés, az történik e, amit mondanak, mit akarnak valójában
LacháziGábor
2013-06-21 14:10:13
Kiss Dénes: Országpirongató

Ez az ország az az ország
hol a hősi halott fiak
mártírvérét leszavazzák

Ez az ország az az ország
ahol erény a törpeség
s megcsúfolt a léleknagyság

Ez az ország az az ország
hol a józan ész lett gyanús
s szemvilágnál jobb a vakság

Ez az ország az az ország
hol magunknak vetünk gáncsot
s igazságról szól a gazság

Ez az ország az az ország
hol az apák anyák jussát
a kufárok elorozzák

Ez az ország az az ország
ahol körben tolvajnépek -
s hiénamód vicsorogják

Ez az ország az az ország
hol a csecsemő is agg már
amikor világra hozzák

Ez az ország az az ország
hol a véletlen túlélők
halottaik leszavazzák

Ez az ország az az ország
ahol gyilkos ül a trónra
s koronája a hazugság!
Ajózsef
2013-06-21 14:02:18
Magyar testvéreim, látjátok szemeitekkel mik vagyunk? Por, hamu és becsapott választópolgárok vagyunk! Változtassunk a harmadikon. A következő választásokon ne szavazzunk pártokra. Egyikre sem, mert sajnos mindegyik meg van becstelenítve a cionisták által, mire a parlamentbe bejut, különben be se jutna. Csak egyéni indulókban, Ángyán József és Kubinyi Tamás kaliberű, kipróbált becsületű független emberekben bízzunk.

A Magyarok Istene velünk van, nem kell félni, bátorság és kitartás testvéreim, leszünk mi még szabadok a saját hazánkban, ha harcolunk érte és harcolni nem csak fegyverrel lehet.
Borsodi
2013-06-21 13:01:26
nagyon durva ami a parlamentben folyik: a Jobbik kimondta az igazságot, hogy hazaáruló (transzparens táblán) mindenki aki megszavazza a földtörvényt, (pár képviselő magára vette az igazságot és sértődöttségében odaszól a jobbikosoknak, hogy tik vagytok a hazaárulók)
Erre a ház megszavazta, hogy a Jobbik ne szavazhasson a földtörvényről.. és a házelnök megfenyegette őket, hogy fizikai erőszakkal eltávolíttatja őket és szünetet rendelt el.

majd listásan megszavazták a megszavazhatatlant : a hazát kiárusítják.
Lehel
2013-06-21 12:45:43
Kedves Emese !
Az M3 Polgár leágzásánál, az M3 outlet mellett egy óriás plakáton ez áll:
" Land for sale tel : 003613542230 " nézz utána és Magad is fogod látni, kik árulják nyíltan a magyar Földet. Akik megveszik, azoknak tudniuk kell a kockázatot, de miért nincs kockázata annak, aki eladásra kínálja, főleg ennyire nyíltan ?
Lehel
2013-06-21 12:35:57
A Szent Korona eszme rendszere nem ismeri el ezt a "korlátolt felelősségű " rendszert, azért berzenkednek miatta oly sokan, mert azok érdekeltek a csalárd létben, amit a mi ősi eszménk nem tett lehetővé .
Lehel
2013-06-21 12:33:37
Sokan azt is elfelejtették, hogy hosszú távon csak mások kárán lehetséges, hogy ne legyen szükség a saját ellátásukra
és menekülhetnek a felelősség elől, azok, akik mások javaiból élnek tisztességes és közösen elfogadott elszámolás nélkül...
Nincsen ingyen kenyér, csak lopott kenyér van, mivel csak a növény és a gyom teremhet vadon.
Aki ugyanis megtermeli a kenyeret, munkát fektet abba, az OKKAL várja el cserébe, mikor átadja a mi fogyasztásunkra hogy valós értéket képviselő csereeszközt kapjon, mert különben menekülni fog az olyan mesterkélt helyzetből, ahol Ő mint termelő veszít és a fogyasztó a másik kárára nyerhet.
Ilyen egyszerű. Azzal, hogy elfogadtuk a halliwoodiálmot mint lehetséges életeszmét, elhittük, hogy szerencsének lehet nevezni a munkával , teljesítménnyel
aránytalan mértékű gazdagodást, miközben igényeink messze a normális fölé emelkedtek, bizony pontosan azt a rendszert szolgáljuk ki, amelyik kufárként igen komoly árat kér, hogy eben a játszmában - ahol végül biztosan vesztesek leszünk - részt kapjunk időlegesen.
A természetes eloszlást leíró GAUSS görbe pontosan azt jelenti, hogy a képességekben az emberek között igen nagy szám (70%) között a telesítmény-különbözőség csupán 3DBell,tehát igen kicsiny. Ha a teljesítmény arányos elsoztás és verseny működne, nem lenne lehetséges legfeljebb 60+-os jövedelem különbség.
Perszeakkor kiderülne az is, hogy sokan NEM AKARNAK TELJESÍTENI ÉS AZ VISZONT VALÓS LEMARADÁSHOZ VEZETNE, DE SZERINTEM A TÁRSADALMI ÉRDEKET AZ A SZEMLÉLET KÉPVISELNÉ, HOGY AZOK, AKIK NEM AKARNAK TELJESÍTENI, MARADJANAK IS LE...NEM ÚGY MINT MA.

A világhódítók által kitalált és erővel elfogadtatott "korlátolt felelősségű jogi személyek" fogalmi köre , intézményrendszere a tisztességes gondolkodásuak kirablására lett kitalálva, ezért ezt nem elfogadni, hanem visszautasítani kell, mert ezt a lehetőség azok számára előnyös, akik a mások bizalmával vissza élni szándékoznak. Mivel ezzel a közbizalom is csorbul, a kára felbecsülhetetlen.
Sajnos akik ezt látják, még nem voltak képesek változtatni rajta eddig, de mára már ropog az egész felépítmény.
Borsodi
2013-06-21 11:17:50
Legnagyobb probléma, hogy az emberek nagyon-nagy többsége nincs tisztában az alábbiakkal:

1. A FIDESZ és MSZP-SZDSZ (jobb és bal) csak a kamerák előtt játssza el, hogy ideológia különbség van köztük: a két párt azonos, ugyanazokat az oligarchákat szolgálja ki !!!
2. Nem tudják, hogy kik a gyarmattartóink !!! Sőt még azt sem, hogy "emberi erőforrások" (rabszolgák, értéktárgyak), egy kisebbségi "gazdasági vallás" kiszolgálóiként!

Addig míg ezekkel az alap dolgokkal nincsenek tisztában, az emberek képtelenek felfogni, hogy védekezniük és összefogni kell , csupán azt látják, hogy évről-évre rosszabb és a bajok okainak mindig csak korrupt "báb" embereket jelölnek meg. Amikor a bábszínházban már nagy a zúgolódás, akkor a háttérből csinálnak egy bábu- vagy bábukészlet-, azaz pártcserét. A parlament tele van színészekkel, akik ha kell táncolnak a kamerának, vagy a havazásban az útszélén álló "stopposokat" ráncigálnak be a kocsijukba, vagy éppen hevesen vitatkoznak a parlamenti közvetítés alatt, miközben a parlamenti folyosón a közpénzeket nagyban osztogatják egymást közt.

Megjegyzések:
SZDSZ-t szándékosan jelképesnek írtam: mindig vagy egy figyelemelterelő bűnbak párt (a "gonosz"), de tudni kell, hogy ezerrel robogunk az amerikában sikeresen bevált kétpárti rendszer felé, ahol a parlamentbe csak a nagy pénzekkel támogatott, előre kiválasztott szereplők - a "gazdasági vallás" képviselői jutnak be.
(Eddig is így volt csak többen játszották el; közérthető példa: Miért csinál a Sanoma 5 női magazinnal konkurenciát magának? - Hogy a hatodik ne tudjon befutni.)


A bábszínház nézői digitális virtuális színházban vannak a képernyők (tv és monitor) előtt, ahol az összes csatornán táplálják a nézőkbe a torzított valóságot. A tv távirányító gombjait akár online figyelik: ki mikor kapcsol el v. át (reakciók) és mivel lehet odaszögezni a nézőket a színházba. A számítógép pedig még kifinomultabb módszer. Ma már a közvélemény kutatás csak a bábszínház résztvevőinek tűnik létezőnek, hogy ne sejtsék : valójában ők a színház résztvevői, a gazdasági vallás megfigyeltjei, a legnagyobb engedelmesség és kiszolgálás érdekében.
Ferenc
2013-06-20 20:53:58
A mai adás szinvonala és összeállitása kimagasló volt, amit talán nem is tudunk – mi nézök - elégé megköszönni Kubinyi Tamásnak és az ÀKTV stábjának. Ha ezt a müsort a az ország minden szögletében a magyarok milliói hallhaták volna! Akkor biztosan megértenék, miröl is szavaz a Parlament holnap? És talán már ma este vagy holnap délelött tiz ezrek vagy százezrek tüntetnének az utcákon a magyar föld védelmére! De ami késik, az nem múlik! A jelenlegi kormány – melynek a nemzet 2/3 – os bizalmat szavazott – visszaélt ezzel a bizalommal és mára egyértelmüen bebizonyosodott, hogy nemzet árúló! Ennek a kormánynak el kell tünnie és a haza árulókat kivétel nélkül biráság elé kell állitani. A politikai helyzet most már valóban pattanásig feszült és csak egy szikra hiányzik. amely bármelyik pillanatban kipattanhat. Hogy azután mi lesz, azt senki se tudja – lásd az 1956-os események kezdetét - de hogy gyökeres változás lesz, az biztos!
Borsodi
2013-06-20 20:50:16
Tamás, köszönöm a mai műsort (is)! Lélekemelő az a munka és küzdelem: küldetéstudat; amit másokért, a magyarságunk megmaradásáért teszel!
Martin Killeen
2013-06-20 20:27:39
Bocsanat! Megis sikerult (rossz volt az e-mail cim) es mindketten elkuldtuk a tiltakozast a lanyommal egyutt itt meg tegnap Barbara es Zsuzsanna. Szebb jovot!
Marcsi
2013-06-20 17:55:57
Akié a föld - azé az ország!
Lásd a zsidó világszövetség párizsi vezérkarának felhívását a "Ruskij Invalid" című orosz lapban 1916. december 30-án: "Hitsorsos testvérek! Nincs az egész világon egy darabka föld sem, melyet könnyebben uralmunk alá hajthatnánk, mint Galícia és Magyarország. E kettőnek biztosan a miénknek kell lenni."
"Szedjétek össze minden erőtöket, hogy ez országokat teljesen birtokba vehessék. Szorítsátok ki onnan a keresztényeket és ügyeljetek arra, hogy ami még a keresztények birtokában van, az a ti kezetekbe kerüljön."
Amennyiben e célra nem állana rendelkezésetekre elegendő pénzösszeg, a mi szövetségünk gyűjtéseket rendez és annak gyümölcse a mi pénztárunkba folyik be, hogy Magyarországot és Galíciát a keresztény lakosság kezéből kiragadjuk és a mi kizárólagos tulajdonunkká tegyük. Világtőkések, áldozzatok nagy összegeket! (Persze mindez a gyűjtés jótékonyság címen és Palesztinában lakó testvérek megsegítésére. Szerző.)
Aki meg akar győződni róla, hogy kié a magyar föld, ki húzza hasznát és ki szorítja ki az ország szorgalmas ős magyar faját arról a földről, amelyet másfélezer év előtt vére árán szerzett, verejtékével művelt, örök dicsőséges harcokban védelmezett és tartott meg idáig és hogy micsoda szerepe volt és van ebben a világszervezetben dolgozó zsidóságnak, az olvassa és ismételve olvassa el a fenti munkát, mert ennél hivatottakban és hitelesebben, az ingatlan arany megszerzését a zsidó világcélok érdekében a zsidóság által, megírni nem igen lehet, azért ezt mint felesleges ismétlést a könyvre utalva el is hagyjuk, csak annyit idézünk belőle, hogy: "Magyar népünk vagyona, földje, egy olyan népelem sajátjává lesz, amely népelem faji sajátságánál (inkább felsőbbrendű célok vezetőségének irányítása folytán. Szerző.) fogva, mindent pénzérték szerint ítél meg, amelyben nincsen vagy alig van idealizmus, amely nagyrészt idegenből vándorolt be, amely a magyar vérrel áztatott földet egyszerű árunak tartja, amelynek múltját megérteni nem tudja" - majd: "hogy ezzel az aránytalan léi-foglalással aggodalmas mértékben vonja el a szorosan vett magyar néptől az életfeltételt. A zsidóság kielégíthetetlen földéhsége, főleg pedig aránytalan földszerzése, immár NEMZETI VESZEDELMET JELENT." - (Lásd: Miklósy "Keresztény magyar népünk gazdasági romlása" 8. 0. és 10. oldal.) - Továbbá: "Nincsen arra példa sehol a világon egy nemzet körében sem, hogy a nemzetalkotó keresztény nép földje és vagyoni java olyan hamar és olyan nagy arányban kerüljön a zsidóság kezére, mint nálunk:"
Kis Tibor
2013-06-20 16:52:24
Egyre több magyar településen szerveződik az ellenállás a hazaárulók ellen.
Itt kövérlászló házánál Szigetszentmiklosóson. Ha arra jársz Magyar köpj egy nagyot:
http://www.youtube.com/watch?v=XSqTu3uNgIc
Martin Killeen
2013-06-20 07:59:00
Kedves KIS (bocsanat) Tibor!
Megsem sikerult, visszajott az e-mail. Barbara
Martin Killeen
2013-06-20 03:41:27
Kedves Kiss Tibor Ur!

Halasan koszonom a segitseget! A Joisten aldja meg Ont mind a 2 kezevel. Nagy suly esett le a szivemrol, hogy legalabb ennyit tudtam tenni a hazamert ilyen messzirol! Alig birom kivarni a napot, amikor 111 nap mulva otthon lehetek es elmehetek majd a Deak Ferenc terre a Jobbik okt. 23-i megemlekezesere. Ugy remenykedek, hogy esetleg talalkozni fogok pestszentlorinci Gaborral, mert CSAK A JOBBIK!
Csodak csodajara 1 perc alatt el tudtam kuldeni. Szebb jovot! Barbara
Kis Tibor
2013-06-19 23:16:20
Kedves Barbara,

Itt van a kubínyitamás.hu honlapon.
Főoldalon, fenn balra, a "cenzúra nélkül-info a napi műsorhoz" feliratra katt.

Az elküldés tech. lépéseit alább leirtam.


Szebb Jővőt! szeretettel : Tibor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.