totya54
2013-06-22 15:28:32
Kis Tibor
2013-06-22 13:22:54
a nem egyezés okát ki kell deríteni
Kis Tibor
2013-06-22 13:20:48
Benedek,
Negváltoztatták, nrm lyan rég: a jelenlévők ( = szavazók) 2/3-ára.
A számok nem egyezésének okát ki kell deríreti
Lehel
2013-06-22 12:56:05
Köszönöm a választ kedves Hunor-Magor !
A leghosszabb letöltésnél is csak 17 perc jött le,pedig letöltöttem az ajánlott programot is a SZKR-hez.
Na, mindegy, majd megoldódik, ha ?
Üdv
Lehel !
HunorMagor
2013-06-22 11:48:05
HunorMagor
2013-06-22 11:17:02
Szia Lehel ! Sajnos nem, többször is megállt és újra indítottam, de a lényeget megértettem .
Lehel
2013-06-22 09:15:39
Hunor- Magor ! Neked egyből behozta a link a teljes beszélgetést ?
Lehel
2013-06-22 09:13:56
Nagyon provokáció és erőszak szaga van ennek az egész történésnek, sőt folyamatnak.
Látván azt, hogy mennyire a magyarság ellen hangolja a lakosságot a világsajtó,
látván azt, hogy a cionista állam titkosszolgálata által felügyelt youtubeon simán megnézhető aJudSüss, ami ugye a hitleri időkben készült, miközben a tizede tartalomért itt lecsukják, meghurcolják az embert a hivatalosságok még hamis vádak árán is ( pl.Mónus Áron esete )...
Szóval egy eltervezett, idegen érdeket szolgáló akció szagát érzem, amibe újabb nagy veszteség elé nézünk, ahogy azt megtervezetten elkövették velünk immár sokszorosan.
Nagy a felelőssége annak, aki ilyenbe beleviszi az embereket, illetve nekünk is jól meg kell néznünk, kit követünk !!!
Szeretném, ha a Jobbik, -amennyiben tényleg nem részese ennek a folyamatnak- nem a cigánybűnösésre összpontosítana,hanem az eredeti bajra:
részben miért szűntek meg a TISZTES MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ munkahelyek,
miért számolják fel a TISZTES MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ, honi cégeket havonta 2000 számban, arra,
miért nem működik a bűnözéstől, lopástól visszatartó állami MONOPOLIUMOT KÉPVISELŐ hatalom, továbbá
miért köti gúzsba ez az állam nem csak a magyar önvédelmet, de a honi önellátást szolgáló minden ember kezét,
miért rabolja ki ADÓZÁSSAL, ENGEDI KIRABOLNI AZ ÉHEZŐKKEL a honi érték-termelést és adózást végző cégeket...???
(Orbán vezette be előző ciklusában, hogy annak kellett fizetnie az ÁFÁT is, aki meg sem kapta a vételárat, amíg a nemfizető még állami támogatást is kapott )
Szóval a kiváltó okkal, mint alappal és annak elhárításával kellene foglalkozni (csak utána a következményekkel) és azokat kellene tudatosítani, -mivel a rejtett igazság ott lapul- és amennyiben azt sikerülne feltárni és tudatosítani a lakosságban, biztosan a mozgalom mellé állnának a választók.
Tisztázni kellene Budaházi ügyét is, mert szerintem Ő túl nagy lábon élt ahhoz, amit egy sportkereskedés jövedelméből megtehetett volna, de semmilyen vádaskodást nem akarok ezzel mondani, csupán azt, hogy .
Fontosnak tartom, hogy közszereplést vállaló aspiránsainkat igen komolyan káderezzük le, mert az ellenszélben a létérdek sokakat eltávolít a közösség számára kívánatos és létünket meghatározó értékektől.
Nem véletlen, hogy egyre inkább védi az idegeneket szolgáló állam is a tulajdonos személyek nevét, pedig pontosan azon úton válik láthatóvá, ki mit képvisel valójában.
Itt jut eszembe Pálfi István neve, aki ugye kereszténydemokrataként kiállt a fedettség mint jog elfogadásáért küzdők mellé, ahogy az egyik fevételen láttam....Felháborító és kétségbeejtő, hogy javainkból ilyenek fenntartására fizetjük adóinkat !
HunorMagor
2013-06-22 08:42:47
Szia Kis Tibor ! Meghallgattam a Kásler Árpád interjút, és számomra olyan volt az eset mintha én is ott lettem volna . Borzasztóan fájt az, hogy az ilyen igaz jó Magyar emberekkel ez így, és ebben a formában megtörténhet . Ez nem mehet így tovább, és a Jó Isten segítségével ezt a mocskos söpredéket, a rendőrnek nevezett bohócokkal együtt ki kell söpörni az országból. A kormányból pedig a teljes garnitúrát ki kell söpörni, és nem kell meg várni a választásokat .
Kis Tibor
2013-06-22 02:14:10
Zoltán
2013-06-22 01:15:08
Kedves Takács honfitársam!
Teljesen egyetértek; tisztességes ember 2014-től nem indul a f(zs)idesz színeiben.
Hozzáteszem: Ha esze is lett volna, akkor előbb sem tette volna.......
Továbbá, aki a minap hazaáruló mivoltáról tett tanűbizonyságot, teljesen mindegy,
hogy milyen színben indul, nem mossa le magáról undorító tettének következményét.
Rendes esetben az ilyennek lógnia kellene; dehát jogállamban élünk, nem pedig
igazságállamban. (jog=gazság; jogállam=gazságállam)
Annak a 252 db patkánynak, amely a minap szaros mancsával az "igen" gombra
tehénkedett, a szebb jövő eljövetelekor lakolnia kell.
Akármilyen színben való indulásuk eleve képtelenségnek hangzik...
Erre a görény tettre nincsen magyarázat; és ha a régi szokás szerint egy párt
befogadja a szétrohadó másik párt jólbevált hazaárulóit, akkor az a párt sem
ér többet azoknál, akiket magába rohaszt.....
A 252-nek szép álmokat kívánok, amikor a lelkiismeretükkel sikerül elszámolniuk.
Adja a Jóisten, hogy egyszer sikerüljön nekik...
Kis Tibor
2013-06-22 00:51:41
Lehel
2013-06-21 22:41:23
Köszönöm Tibor !
Valami biztosan hiányzik hozzá a laptopomról.
Letöltéssel is csak 16Mb jött le.
Jó éjt !
Kis Tibor
2013-06-21 22:25:49
Lehel,
akkor menj rá a SzentKorona rádióra, letöltések, Budaházy
Lehel
2013-06-21 22:01:35
Nálam csak 15 perces.Hol a többi része Tibor ?
Kis Tibor
2013-06-21 20:47:14
Ha van időtök, halgassátok meg a Kásler-Budaházy interjút.
Bár a Budaházy Gyuri állandó belebeszélése nagyon zavaró, a Kásler Árpád teljesen világosan beszél.
Ugyan az mint a föld, és most már nincs visszaút a csirkefogókat el kell távolítanunk
http://www.szentkoronaradio.com/letoltes/2013_06_19_by
Az Igazság Győzelemre ítéltetett !
Lehel
2013-06-21 18:29:22
Kedves Takács !
Én értettem, de számoltam azzal, hogy ebből a demokrácia-deficitből ki akarjon kerülni a tisztességes ember.
Ebbe ugyanis csak az nem lesz érintett, aki - ahogy írja - tájékozott és megelőzni kívánja az újabb árulást. ezt pedig csak a visszahívhatósági licit elindításával és népszavazással lehetséges.
Sajnos a Jobbik is hallgat ez ügyben, ahogy sajnos ma sem élt a felhatalmazásuk szerinti lehetséges és szükséges joggal és nem kért hatósági intézkedést, akkor , amikor törvényt sértve járt el a házelnök és a többi bűnöstárs.
Kíváncsi leszek kedves Tibor, akar e még a jobbik igazán változást, mert ellenzéki munkája hasonlított ma az előző ellenzékéhez
Kis Tibor
2013-06-21 18:07:48
A Jobbik azt tette amit a magyarság várt tőlük.
Most már elég a sok beszédből, figyeljétek a híreket, és a Jobbik hívó szavára mindenki cselekedjen.
HunorMagor
2013-06-21 17:39:45
Takács
2013-06-21 17:26:04
"Szerinted miért lesz az jó, ha egy választáson nem indul tisztességes ember képviselőnek ?"
???
Arra kérem egyszer kétszer még olvassa el mit írtam,bízom benne hogy idővel képes lesz értelmezni a leírtakat.