Lehel
2013-06-23 18:48:03
Lehel
2013-06-23 18:44:46
Csata egy kanál vízben Emese...
Esetleg várhatok választ is a kérdésemre ?
Üdv :)
LacháziGábor
2013-06-23 17:02:27
A telepítés után érdemes kilépni a böngészőből, majd újra elindítani. Ez a kis kiegészítő nem tud minden kéretlen reklámot kiszűrni, de jelentősen csökkenti a számukat.
LacháziGábor
2013-06-23 17:00:06
ankica
2013-06-23 16:42:23
Kedves Gábor!
Én sajnos internetes antitalentum vagyok... "Természetesen" a Google-hoz valót nem sikerült alkalmaznom. Van lehetőségem segítséget kérni Tőled, esetleg privátban? Természetesen nem bántódom meg, ha nincsen kedved ilyesmivel pepecselni. de örülnék, ha a sok hirdetéstől egy kicsit felszabadulnék!
LacháziGábor
2013-06-23 16:11:08
LacháziGábor
2013-06-23 16:03:20
Lehel
2013-06-23 15:51:39
Köszönöm kedves Tibor !
Igen ezekre gondoltam, bár én másként értelmezem a jelenséget, mint ahogy itt leírják, fókuszálják.
A Szkiita - -egymásért élő - embert csak az érti, aki hasonlóan érez egy másik ember felé.
Káinok ne írjanak egy hunor-magori indíttatású Irán belügyeiről, mert pontosan a káinok provokálják ki az iraki támadást is Irán ellen.
Próbálták lejáratni, de saját magukat leplezték le...
Lehel
2013-06-23 15:38:41
Kedves Emese !
Ez egy olyan oldal, ahol nem kellene egymást apróságokkal lefárasztani.
Tibor hozott egy oldalt, ahol voltak ilyen és voltak olyan fényképek.
Írj inkább arról, mi a véleményed a Kásler által mondottakról ?
Ugye nem lehet kihagyni, hogy a terhünkre felvett kamatos pénzt az önkormányzatok kőbe és betonba temették, ahonnan nem a kamat, de még a tőke sem nyerhető vissza.
Most mi, magyarok vagyunk kötelezve a hitel visszafizetésére, miközben a betelepülők majd élvezni fogják a "szép környezetet" miközben az őslakosok gürizhetnek olyan bérért, amit a "befektetők" jónak látnak, ,hogy el ne vegyék a köztartozás fejében a házukat is.
Vagy nézzük az igazságszolgáltatás katasztrófát okozó hiányát ?
Ezek talán fontosabb kérdések, mint kinek tetszik egy fénykép és kiknek nem.
Te nem így látod ?
Máskülönben egy IRÁNI HONLAPON SZOKATLAN FOTÓKAT MUTOGATNAK fedetlen női idomokról, ÉS EGYET ÉRTEK EGY IRÁNI HOZZÁSZÓLÓ (ÁLLÍTÓLAG NŐ ) kérdésével: "miért van szüksége egy hölgynek arra, hogy testét idegeneknek megmutassa fotókon ?"
Ez viszont nem az a speciális téma, ami nekünk igen sürgős volna látni a hazánk érdekében, de ha már ennyire forszírozod az ügyet, erre adhatnál választ . :)
Kis Tibor
2013-06-23 14:52:59
Egy jó fotográfia, sokszor többet mond el, mint a 100 oldalas tanulmány.
És igen, "van-sajnos-fontosabb dolgunk is"
Imi
2013-06-23 14:39:39
Érdekes azt látni miután Tibor is elmondta, h a 106 éves örmény asszony fényképét ajánlotta figyelmünkbe, Kisemese provokátor még mindig veri magát, az általa bámult szexképekről értekezik és még csak véletlenül se ir egy szót sem az örmény asszonyról. Ócska provokátro, mindig is az volt, az a dolga, h szétverje ezt az oldalt, m itt átlátunk rajta. Senki ne válaszoljon neki, momologizáljon egyedül. Az örmény néni egy nemzeti hős, amely nép így tud küzdeni, az megmarad. Példaképe lehet minden alföldi parasztasszonynak, nyomtassuk ki a képet és juttassuk el hozzájuk csúzlival eggyütt.
ankica
2013-06-23 14:09:27
Imre!
Emese beírása engem is meghökkentett, hiszen valaki nemzeti érzelműként is lehet turbó-tahó, mosdatlan szájú, "természetesen" nagyon harsány véleménnyel, DE senkinél nem váltott bérletet ilyetén közzétételére, legkevésbé Kubinyi T. is "így gondolná" indoklással! Ez az egész rendkívül rossz ízű, s nem hiszem, hogy Kis Tibornak vagy Neked bárkitől ilyen hangot el kéne tűrnötök! Emese szerintem is húzzon el egy padra vernyogni, mert van -sajnos- fontosabb dolgunk is, mint az ő köpködéseit kommentálni. Üdv!
Kis Tibor
2013-06-23 13:57:49
Lehel
2013-06-23 13:39:10
Kedves Tibor !
Jól tudom, hogy a bajisok az irániak önkéntes harcosai ?
Kis Tibor
2013-06-23 13:19:17
Benedek,
Én úgy látom a jog eszközeivel érvényt szerezni az igazságnak, egyre reménytelenebb, lehet már nem is lehet.
Beszélhetünk még a történtekről, de a lényeg nem változik.
Még inkább aktuális a kérdés: Hogyan tovább?
HunorMagor,
Tettem fel korábban egy írást a basijok-ról. Ha nem olvastad volna, javaslom olvasd el. Az iszlám, legalábbis részbeni megértéséhez, szerintem szükséges, nagyon is.
Kis Tibor
2013-06-23 13:05:10
A képben én is azt látom amit Imi elmondott a 106 éves keresztény örmény asszonyról, fegyverrel is megvédi a Házát.
HunorMagor
2013-06-23 12:28:17
Szia Lehel ! Köszönöm a Kásler Árpád videót, amit föltettél . Az Örmény mama géppisztojjal nagyon jó ! Nekem azt sugalmazta, hogy ha kell így is védhetjük a Magyar földet . Áldás minden igaz jó Magyar emberre !
Borsodi
2013-06-23 12:18:43
A regisztráció azért jó, mert így át lehet ugrani bizonyos beíró írásait, rengeteg időt és felesleges hergelést megtakarítva.
Szükségtelen reagálni provokatív, másokat lekicsinylő jelzőkkel megbélyegezni kívánó beírásaira. Aki rendszeresen olvassa a fórumot, annak nem akadály az ilyen személy kiszűrése, különösen ennek az oldalnak a látogatói számára.
Az új tagoknak kell egy kis idő míg felismerik a bomlasztó ügynököket (ők nem látták, milyen volt az amikor névtelenként elárasztották a fórumot), de szerencsére nagyon hamar felismerik!
Imi
2013-06-23 12:12:00
Kedves Emese! Ne Imicézz, nem őriztünk együt libát. Tudod jól, hogy a neten mindenféle dolog megtalálható, Tibor kiirta, hogy 106 éves örmény asszonyra hívja fel a figyelmet. Az erotikus egyéb képeket te magadtól nézted meg, neked perverz a fantáziád ha nő létedre nőket bámulsz, és közben mocskolódsz arra a Tiborra, aki becsüetes magyar ember. El kellene innen húznod a hozzád hasonló abberáltak közé.
Imi
2013-06-23 11:45:14
Megnéztem a kis tibor által jav oldalt és találtam ott egy 106 éves örmény aszonyt, aki géppisztollyal védi a házát. Javaslom az iszlámmal üzletelő politikusoknak, egy őskeresztény asszony. Nem tom, mi ezzel a baj, a csatlakozó képek nem voltak megcélozva, ez bizony erős belemagyarázás kisemese részéről. Nem kell a gyűlöletet vetni, korábbi Kubinyi úr meg is kérte erre kisemesét, ám mindig újra kezdi.
Martin Kilin azzal vádolja Kubinyi urat, hogy nem tájékozott a finnuor kérdésben, és javasolja a Szainszó müsort. Nyilván nem tudja, hogy a professzor 75. születésnapján éppen Kubinyi úr volt a müsorvezető, és mindketten László Gyula tanitványok Bakay Kornéllal. Sztem nem kellene Kubinyi urat ilyen felesleges megszólításokkal fárasztani, elég neki a műsorban két orán keresztül. Aki akar, telefonáljon, a csetelés csak kiegészitése a müsornak, de se kisemesét se martinkilint nem hallottam még, talán nem véletlen.