Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-06-24 16:41:06
Egy kis Hungarikum :) Hát meglepődtem, hogy sikerült Tamás oldalát beillesztenem de nem baj . Itt van amit szerettem volna http://www.youtube.com/watch?v=k57MgjWN3HQ&list=RD02Ceys5m-1Vw8
HunorMagor
2013-06-24 16:38:56
HunorMagor
2013-06-24 15:24:17
Szia Lehel ! Talán azért, mert lecseréltük a Magyarok Istenét egy idegen "Istenre/ Jehovára" és vissza kéne térnünk a mi áldott jó Istenünkhöz az igazi Teremtőhöz, Atya-Anya-Fiú szentháromság Teremtő Istenhez, mert ez a kincsünk úgy működik ha a Jó Istennel is jól vagyunk. És ne feledjük azt sem, hogy Jézus a Pártus Magyar Adiabene Királyi ház sarja, és az IGAZ TEREMTŐ FIA ! Térjünk vissza az ősi szeretet vallásunkra, amelyet a Pártus Magyar Jézus hirdetett a szent földön amiért Jehova hívei halálosan meg is gyűlölték őt. És tudjuk azt hogy a mai napig is nem szűntek meg őt, és Drága édes anyját a legmocskosabb módon gyalázni . jehova és Jézus között óriási a különbség, amíg Jézus a szeresd ellenséged hirdette, addig jehova arra buzdította választott népét, hogy öljön pusztítson és romboljon ! jehovának és népének az igazság a legnagyobb ellensége, és minden igaz jó Magyar ember . Azt olvastam A Pártus Magyar Jézus András nevű tanítványáról, hogy álmában megkérdezte Jézust hogy ő hová menjen hirdetni az öröm hírt ? És Jézus felelete az volt hogy Szkitiába ! De melyik Szkitiába, kérdezte András ? A mieink Szkitiájába, felelte Jézus és az a Szkitia, kedves Lehel a Kárpát Haza/medence ! Szüntessétek meg a pártoskodást, váljatok egy testté, egy lélekké, és egy Szellemmé ! Legyetek úgy egyek, mint az Ősi Szentháromság Teremtő Isten, és akkor meglátjátok hogy semmi lehetetlen nincsen .
Lehel
2013-06-24 14:23:34
Kedves Hunor !
Adódik a kérdés, amely népnek ilyen kincse van, miért nem képes érvényt szerezni neki ?

Kedves Lisbeth !
Sajnos egyet értek azzal, amit írtál...erről a fajtáról Radnóti azt íta : ki gépen száll fölé, annak térkép e táj...
Teljesen igaza volt. Nem érdekli mi történik lent a Földön, csak hozza neki a hasznot...
Miért kellene bennük megbízni, miért kellene rájuk akár hallgani és elfelejteni, sőt megtagadni a testvérünket, ahogy ezek akarják ?
A szomorú, hogy pontosan tudják azt is, mivel téveszthetik meg az embereket a bizalmunk elnyeréséért, de nem hiszem, hogy többé sikerülni fog, mert ki kell vetnünk őket.
Hiába szidják a "kommunistákat" - ahogy most a volt mszmp aggitpropos Kövér teszi - számomra a korábbi kommunisták egyetlen jó tulajdonsága (persze orosz kényszer miatt ) hogy anticionisták voltak, de amellett gazemberek, a mostaniak pedig amellett, hogy áruló gazemberek, még filoszemiták sőt, cionisták is.Ennek a lényege, hogy csak Izrael fér be a tudatukba, bár szerintem a zsidóság is utálja már őket, ezért hazátlanok lesznek bizonyosan.
Mehet hát az egymásra mutogatás.
HunorMagor
2013-06-24 13:50:49
Szia Lehel ! A Szent Korona Eszme Alapelveivel, tökéletesen egyet értek !
Lehel
2013-06-24 13:41:18
A törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Ahogy az állandó lakhelyű joav blumot nem marasztalták el, így a megvesztegethetők engedni fogják a további visszaélést,
MERT EZEK ABBÓL A HASZONBÓL ÉLNEK, AMIT A TISZTESSÉGESEN DOLGOZÓKTÓL KÉPESEK REKVIRÁLNI A CSIRKEFOGÓK MÉG MA IS,
NEM PEDIG ABBÓL, AMIT MAGUK ÁLLÍTANAK ELŐ, VAGY AMIT TISZTESSÉGES HELYTÁLLÁSUK MELLETT A LAKOSSÁG SZÍVESEB JUTTATNA RÉSZÜKRE..
EGYSZERŰBB A BŰNÖZŐTŐL ZSEBRE TENNI AZ ÁRULÁSUK JUTALÉKÁT, VAGY A RÉSZESEDÉST, MINT KIÁLLNI A MAGY NYILVÁNOSSÁG ELÉ ÉS MEGVÉDENI A SAJÁT IGAZSÁGUKAT, AMI NEM LEHET TERMÉSZETTEL ELLENTÉTES.

Ha már Sophoklészt tudta idézni, akkor arra az örök törvényre kellett volna rámutatnia, amit Antigone -otthagyva a félénk Ismenét, aki testvére mégis kiállt az igazságért - amit Kreonnak, a gonosz hatalomnak, valahogy így mondott el:

" KREÓN
S mégis törvényemet meg merted szegni te?

ANTIGONÉ
Hiszen nem Zeusz volt az, ki így rendelkezett,
S az alvilági istenek között lakó
Diké sem szab nekünk ilyen törvényeket.

Parancsaidban nem hiszem, hogy oly erő

Lehet, mely engem istenek nem változó

Íratlan törvényét áthágni kényszerít.

Mert nem ma vagy tegnap lépett életbe az,
De nincs ember, ki tudná, hogy mióta áll. "

Zsoltinak tudnia kell, mi a prozelita jelentése , de Ő maga is vazallussá vált.
Borsodi
2013-06-24 13:40:15
Bayer Zs számomra sohasem volt szimpatikus: MIÉP-et és vezetőjét mindig negatív jelzőkkel illette, majd a legvégén mikor már a pártot végleg szétverték (titkosszolgálati módszerekkel besegítve) és elvesztette politikai súlyát, akkor hirtelen megvilágosodott és nyíltan bocsánatot kért "Pista bá"-tól.
Lehel
2013-06-24 13:16:44
Aki nem érti, hogy miben pendül egy húron az eddig regnáló politikai banda, az gondolja végig az alábbi elveket és azt, hogy ezek helyett most mindenben pontosan az ellenkezője történik.
Ezen a vonalon egyik sem hozott változást.
Miért ?
Mert szeretnek könnyen, anyagi bőságben élni.
Sajnálom, de Bayer is csak dumál, miközben maga sem mutat rá arra, ki illetve mi kényszeríti párttársait arra, hogy az ellenkezőjét tegyék annak, amit akár Ő is helyesnek tart.
Nyugodtan elmehetnének kapálni, ahelyett, hogy labanckodnak.
Ki tud ezen ősi elvek helyett jobbat ?


" A Szent Korona Eszme Alapelvei

1.§ Magyarország örökké szabad.

2.§ A kötelezettségek és jogok egységében a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.

3.§ Ami a magyar földön, föld alatt és föld felett van, a Szent Korona által jelképezett egyetemes magyarság elidegeníthetetlen, örök tulajdona, amelyet csak a Szent Korona tagjai birtokolhatnak.

4.§ Minden magyar érték a magyar érdekeket szolgálja.

5.§ Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni. "
Borsodi
2013-06-24 12:57:43
szekelyfoldi, mi volt a második linken, hogy ilyen gyorsan levették?
Borsodi
2013-06-24 12:52:20
és a szekelyföldi által belinkelt videóban (is) Ángyán kimondja (6. perc): FIDESZ és MSZP együtt, ugyanazt az érdekkört szolgálója ki!
Ez az amit nem tudnak az emberek!!! Amíg nem értik meg az emberek, hogy a kettő ugyanaz, addig nem tud egy harmadik tisztességes párt megerősödni!
HunorMagor
2013-06-24 10:10:43
Szia Lehel ! Meglátásom szerint az igazi bűnösök a mai napig sincsenek felelősségre vonva, az igazi bűnösök az áldozatok szerepét/köpenyét vették magukra a mai napig is. Siránkoznak/ajvékolnak/ vádaskodnak, de az igaz helyzet az, hogy a kezükhöz olyan mérhetetlen sok ártatlan vér tapad, olyan mérhetetlen kegyetlenség, hogy bármi ami velük történt az bolhafing ahhoz képest amit ők megtettek ! Az ő ős apukájuk nem más mint Káin, hogy miként élték túl az özön vizet az még ma rejtély de nincs oly elrejtett dolog ami napvilágra ne jönne, és nincs oly titok mely ki ne tudódnék . Emlékezzünk arra, hogy mit mondott a Pártus Magyar Jézus . Az ördög ember ölő volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban a hazugság atya ő és az ő gyermekei nem is tudják letagadni, hiszen a cselekedeteik olyan tanú bizonyság hogy ordít csak a vak és a süket nem veszi észre . A Magyarok Áldott Jó istene, Drága Nagyboldogasszonyunk=Istenanya könyörüljön rajtunk, hogy ez a megveszekedett siserahad a saját fegyvere által és saját gonoszsága által pusztuljon mindörökre az ő apukájukkal együtt, Lucifer=Jehova=Set a szamárfelyű démon !
Lehel
2013-06-24 09:38:18
Bocsánat a téves címért, az előző Martin Killeennek szólt !
Lehel
2013-06-24 09:36:23
Kedves Lisbeth !
Részben értek egyet a véleményével. Nem tudhatjuk, Emese Fórumtársunk indíttatását, de én úgy érzem jobban magam, ha megadom neki is a lehetőséget, hogy jobban érezze magát és megoldódjon az esetleges szorongása, ha az lenne a viselkedése hátterében- nem tudom, csak példaként említem ezt az esetleges okot is...
Nyilván lehet ignorálni bárkit, de azzal kirekesztjük az illetőt és kérdezem : lehet e az igazi közösség, amelyik az eltévedt bárányoknak nem ad lehetőséget a visszatérésre , vagy amelyik nem igyekszik meggyógyítani a beteget ?
Tudom, türelem kell hozzá, de talán ez a türelem teremhet rózsát - azaz értékes embert - is a közösségünk számára.
Martin Killeen
2013-06-24 09:26:38
Bayer Zsolttol"„Sok van, mi csodálatos,
De az embernél nincs semmi csodálatosabb.
Ő az: ki a szürke
Tengeren átkel,
A téli viharban
Örvénylő habokon,
S Gaiát, a magasztos istennőt,
Zaklatja a meg-megújulót
Évről évre az imbolygó ekevassal,
Fölszántva lovával a földet.”
Gaia a Földanya. A legősibb szimbólum, a legősibb istenség, az egyik őselem, aki nélkül semmi sincsen. Így volt ez évezredeken át, aztán az ember – akinél lassan már minden csodálatosabb – ezt is elfelejtette. S elkezdett lekicsinylően, megvetéssel beszélni a földről, a mezőgazdaságról és a mezőgazdaság művelőiről. (Hungarikum, ahogy negyven év lumpenproli tobzódása alatt a „paraszt” szitokszó lett, a közönségesség, bunkóság, alacsonyabb rendűség szinonimája.)

Mindez persze meg fog változni.

Aki egy csöppet is továbblát a saját orránál, az tudja, hogy az elkövetkezendő néhány évtizedben semmi sem lesz fontosabb a két őselemnél: a víznél és a földnél. A hazai földtörvény körüli vitáknak és immáron őrjöngéseknek természetesen nem ez a mozgatórugójuk. Az őrjöngők sem nem okosak, sem emelkedettek, sem pedig magasztosak.
Az őrjöngők hazug ostobák csupán.
Lássuk a tényeket: a magyar földtörvény a dán földtörvény mintájára készült. Hároméves helyben lakáshoz, életvitelszerű földműveléshez köti a földvásárlást. S ezenkívül beiktat még egy akadályt: ha a külföldi mindezen előírásoknak megfelel, akkor a faluközösségnek is rá kell bólintania a vásárlási szándékra, és a faluközösség indoklás nélkül megvétózhatja a vásárlást.
Nos, ha egy külföldi állampolgár három éve nálunk él valahol vidéken, és hivatásszerűen műveli a földet, s három év elteltével a helyi közösség is rábólint a földvásárlási szándékára, akkor az a külföldi nyugodtan vegyen földet minálunk. Egyrészt azért, mert akkor az az ember itt akar élni, másrészt azért, mert uniós tagként ez a legtöbb, amit megtehetünk. És nyugodtan próbálja ki bárki: menjen Dániába, feleljen meg ezeknek a feltételeknek, és vegyen utána földet ott magának.
Ahogy a dán földeket sem fogják ilyen módon kivásárolni a dánok alól, úgy a magyar földet sem fogják kivásárolni alólunk. Mert nem lesz lehetséges. A másik tény: eddig a teljes magyar földterületre vetítve ötven százalék volt a nagybirtok aránya. Az új földtörvény ezt az arányt húsz százalékban határozza meg. Ezek után azt állítani, hogy a kormány eladja a magyar földet, illetve hogy a nagybirtokrendszert tartja fenn, egyszerűen hazugság.
A Jobbik azért hazudik, mert már nincs is más lehetősége. Képességtelen, ostoba fajankók gyülekezete az egész, akik egy dolgot tudnak pontosan: ez a négy év volt életük első és egyben utolsó dobása. Ezért álltak oda az ülésteremben balhézni a pulpitus köré, hogy híveiknek megmutassák még egyszer magukat. Hogy a hiábavaló, ártó és hazug gyűlölködés csontját vessék azok elé, akik úgysem fogják soha életükben elolvasni, mi is van beleírva abba a törvénybe, mert nekik elég, ha látják az ostoba pofákat maguk előtt őrjöngeni.
Hát ez sikerült.
Olyanok voltak éppen, mint holmi törpe jakobinusok. Az igaziak 1793. június 2-án hajtották végre a maguk puccsát Robespierre vezetésével, majd bevezették az újkori történelem első igazi szervezett terrorját. Előbb a „gyanúsakat” küldték a vesztőhelyre, aztán a „veszetteket”, végül magát Dantont. Danton után meg mindenkit – mígnem a végére nem maradt más, csak maga Robespierre.
Ahogy tegnap körbenézett az ember az ülésteremben, ennek a véres és rettenetes színjátéknak a bánatos paródiáját nézhette végig. Fent álldogáltak az elnöki pulpitus körül szánalmas pofával a zsebjakobinusok és a karzaton tarsolylemezeikbe kapaszkodva a síkhülye zsebveszettek.
Aztán jött a csősz, és mindenkit elzavart.
A törvény pedig meg lett szavazva, és – ismétlem – gyakorlatilag lehetetlenné tette, hogy külföldiek vásárolják fel a magyar földet. Merthogy ez volt a cél.
Ángyán pedig végre kilépett a Fidesz-frakcióból. Őszintén szólva éppen ideje volt. Én már egy éve kivágtam volna, hogy a lába se érje azt az immáron nem eladható földet. Most végre ment magától. És csak azon kell töprengenie, hogy a zsebjakobinusokhoz csatlakozik vagy a Párbeszéd Magyarországért eszdéeszeseihez. Ugyanis mindkét formációban tárt karokkal várják. Ami szintúgy elgondolkodtató."
Lehel
2013-06-24 09:25:43
Kedves Ajózsef ! A szívemből szóltál.
A magyarok Istene egyénileg arra int, hogy tegyük magunkat függetlenné és ne vegyünk részt a cirkuszban. Ne másik embertől várjuk, hogy majd ad nekünk, hanem mi teremtsük meg, amire szükségünk van.Ha szkiita emberként tudunk élni és nem mások becsapásában keressük a boldogulásunkat, hanem a másik megsegítését is sikernek fogjuk érezni, akkor fog eljönni Csaba királyfi, ugyanis a természet az ÚR birodalma, ami végtelenül igazságos és akkor kapjuk meg jutalmunkat a bő termésben és nyugalomban, ha azért tenni sem vagyunk restek.
Martin Killeen
2013-06-24 09:23:10
Kedves Lehel! A lenti hozzaszolo azert kerdezi Ontol ezt a nagyon fontos dolgot, mert lehetseges, hogy az On hibaja.... Leirtam mar parszor, hogy eddig nem volt olyan erdemleges, szinte mindenhez erto hozzaszolo, akibe ne kotott volna bele, ugy is volt, hogy nagyon letorkolta, kesobb meg talan egyet is ertett vele, es forditva is. Hozzaszolni sosem szol hozza, masolgatja (szerintem mas dolga nem nagyon lehet) majd megnezem milyen idopontokban kritizalgat nagy boszen es olyan megalazoan csunya szavakat hasznal, hogy ilyen helyen ez nem fordulna elo, ha okelme nem lenne itt. Volt mar soron Vajda Miklos, Szenkuti Peter, ##, Lisbeth, Totya, Arpad, most Kis (1 s-sel) Tibor, es sokan a regiek kozul, most On van soron. Ha soha senki nem erdemesitene arra, hogy leereszkedjen hozza, akkor talan nem csinalna itt a zurzavart, bar ebben egyaltalan nem vagyok biztos. A "legokosabb" Vajda Miklos volt, aki szora sem erdemesitette. Szebb jovot!
Lehel
2013-06-24 09:15:48
Fenntartom, amit korábban írtam és kiemelem, hogy a kérdésemre nem adtál választ Emese.
Hogy miért kattintasz duplán, azt is csak Te tudhatod,nem más..A két küldés között volt 1 sec idő !
A kérdéseid fölöslegesek lennének, ha ismernéd a két riportot, - nyilván, ha érdekelne a tényleges probléma, először meghallgatod és utána írsz.
Tudom persze azt is, hogy ahhoz, hogy valaki átlássa a történések hátterét, bizony sokat kell foglalkozzon a kérdéssel,amire csak kevesek szánnak elég időt, inkább csak a kevés információ és túl sok dezinformáció okozta zavarban érzett dühüket terítik szét, sem mint elmélyednének az alapok megértésében.
Ez a legsúlyosabb probléma.
Halász Józsefnek igazat adok abban, hogy az EU-hoz való csatlakozással a főldkérdés is determinált. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyet értek a Kormányok tevékenységével, SŐT !
Így a problémát elsősorban onnan kell közelíteni, miért nem távolodik el az országunk az EU diktatúrától, amikor arra a csatlakozási szerződés is lehetőséget adna, hiszen úgy a Liszaboni Szerződés, mint a többi, a magyarság kiszolgáltatottságát jelentő parlamenti döntések, parlamenti volta mind csak színjáték és abból az elfogadott és teljesítés alatt lévő szerződésből ered, amit az EU csatlakozáskor a magyarok Állama elfogadott a magyar nép érdekével ellentétes irányként és most ezeknek az áruló elveknek a törvényekbe iktatása zajlik.
Ajózsef
2013-06-24 09:13:54
Magyar testvéreim, ne a parlamenti pártoktól várjátok a szebb jövőt, gondoljatok arra hányszor becsaptak már bennünket a megválasztott "kiválasztottak", vegyétek kezetekbe saját sorsotok felett az irányítást, ki-ki bátorságához és lehetőségéhez mérten önállósítsa magát. Irány a halálra itélt magyar falu, mentsük meg és vele Hazánkat és magunkat is. A Magyar földet akkor birjuk megtartani, ha megműveljük. A föld most olcsó, pedig a Magyar föld aranyat ér, mert eltartja azt aki együtt él vele és gondját viseli. Akinek ma autója van annak lehetne egy-két hold földje is, ha azt akarná. Tudom nem könnyű út, mert magam is ezen járok mégis azt mondom megéri... de nem eladásra kell termelni, mert akkor ugyanolyan kiszolgáltatott rabszolga lesz a magyar mint a futószalag mellet, akár külföldön is a parazita "kiválasztottak" gyáraiban.
Nem győzhetnek mert a Magyarok Istene velünk van, várjuk Csaba királyfit hisz eljön egyszer, akkor megmutatjuk, hogy pezseg még vérünk... de addig dolgozzunk, műveljük a Magyar földet, annál nagyobb öröm nincs, mindenkinek hasonló jókat kívánok.
József
Borsodi
2013-06-24 08:58:52
Lehel, köszi a Kásler videót! Egy kicsit közelebbről is megismerjük Árpi történetét.
Az ismétlés kedvéért:
http://www.youtube.com/watch?v=YeyjmHhCh_M

Halász József videók:
http://www.youtube.com/user/HalaszJozsef45
Lehel
2013-06-24 07:44:39
Még annyit a kérdéshez kedves Hunor, hogy ha teheted, olvasd el Hans Habbe A Küldetés c. könyvét !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.