Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

aprós
2013-06-28 19:16:53
Szeretném felhívni a figyelmet:
Ünnepi műsor a Hősök terén 2013.július 7.-én 20 órakor bemutatásra kerül:A pozsonyi csata rock musical.
Hírforrás:Világ Magyarsága jún 27.-i száma
totya54
2013-06-28 17:18:04
Kis Tibor
2013-06-28 17:08:18
Borsodi
2013-06-28 15:54:20
ÁKTV arhívum: http://youtu.be/kV5bAzFM4Mk
2:19 Horn pufajkás milyen volt.

Újabb MTI hír:
"Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz Horn Gyula néhai kormányfő temetésén - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden az MTI-vel."

Ne feledjük: Orbán nem jelent meg Hegedűs Lóránt temetésén, hanem két emberét elküldte, akik közül az egyik a temetéshez illetlen (kék színű) ruhában jelent meg.
Az egész kommunista államapparátust le kell váltani, Horn halálának másnapján az OEP kitűzte a fekete zászlót. Miért is?
Lehel
2013-06-28 10:34:27
Kedves Kubinyi Tamás Úr !

Bizalomhiány, élettér beszűkülés és Nem hitetlenségük miatt mennek el a fiatalok (vannak persze akik kalandvágyból, ismeretszerzés miatt, de az nem is lenne probléma ), ahogy menekülnek el hívő középkorúak is, hanem azért, mert a MAFFIA ÁLLAM ELLEHETLENÍTI AZ EGZISZTENCIÁLIS MEGMARADÁST.
Hívő őseink lelkében a Szent Korona eszme lényege között ott van a jogok és kötelezettségek egyensúlya, vagyis olyan szintig kötelezhető bárki, amilyen szintig Ő joggal rendelkezik.
Ha NINCS JOGA A MAGYARNAK SAJÁT ESZKÖZEIVEL MEGVÉDENI VAGYONÁT, AKKOR NEM KÖTELEZHETŐ ARRA SEM, HOGY EGY ILYEN RENDSZERBEN VAGYONILAG HELYT ÁLLJON. TOVÁBB.
Itt a prozelitásítás során ez az egyensúly is felbomlott, továbbá felbomlott az emberi méltóság tiszteletben tartásának gyakorlata, AMI ELVISELHETETLENNÉ TESZI AZ ANYAGI VILÁGBAN VALÓ LÉTEZÉST ÉS LEHETETLENNÉ TESZI HÍVŐ VOLTUNKBÓL ADÓDÓ KÖTELEZETTSÉGEINK TELJESÍTÉSÉT.
eZEN OKBÓL KERESNEK SOKAN OLYAN HELYSZINT, AHOL EZEN KÖVETELMÉNYNEK MEG TUDNAK FELELNI.

Hogy élhetne egy felelős ember, vállalkozó olyan közegben, ahol nem csak potenciális adóhátrányban van, de rajta a vásárlásainak költségét vagyona kárára is behajtják, miközben az ő szolgáltatásának értékével - amiből fizetni tudná a vásárlásai árát - nem kaphatja meg és ezt az állam nem is garantálja neki.

HASONLÓ ÜGY A DEVIZAHITELES DOLOG IS, AMIKOR AZ EMBER BEMENT A BANKBA,
MAJD UTÓLAG AZT MONDJÁK NEKI, HOGY TE KASZINÓBA MENTÉL BE, ÍGY ADÓS RABBÁ VÁLTÁL.
És ehhez az Állam is asszisztál.
ILYEN KÖRNYEZETBEN MEGSZŰNIK A BIZTONSÁGÉRZETE, HISZEN AZ ANYAGI VILÁG TÁMADÁSAI ELLEN NEM NYÚJT VÉDELMET A HIT SEM.
Emberi, keresztényi kötelességünk családunkról gondoskodni, Őket megvédeni.
Talán Gábor által mondottak és Ön között ott lehet a közös nevező, hogy még a "szocializmusban sem volt a minimális szinten élők számára ilyen tragikus a helyzet, az a világ gyakorlata ezért közelebb volt a kereszténységhez, bár a politika ezt tagadta, de nem volt CIONISTA, MIVEL AZ OROSZOK NEM ENGEDTÉK.
Kis Tibor
2013-06-27 22:08:09
Apista, gyanús vagy nekem, hogy miket olvaso?
ha-ha-hi
Kis Tibor
2013-06-27 22:03:33
Ez egy Macintos op. rd. ha jól tudom, ehhez vannak video lejátszó programok, ha jól tudm az acrobat reader éa java egyes verziói is jók.
Ért hozzá valaki profi módon?
Én tudom a lépéseket aszhem, de ha valaki jobb, segítsen Algolnak.
Apista
2013-06-27 21:36:19
Annak, aki túl nyugodt volt a mai napon:

http://miertcion.blogspot.hu/
Algol
2013-06-27 21:26:27
Köszönöm a segitseget, de ezek mind nem müködnek. A rendszer egyebkent OSX 10.8.4. Safari azt irja ki a kepkockaba, hogy " operation cannot be completed not a movie file" Szoval nem tudja ertelmezni mint video filet. Igy van ez egyebkent azokkal a videokkal is az oldalon, amelyek nem youtube filmek, sajnos.
Apista
2013-06-27 20:49:23
Kis Tibor
2013-06-27 20:39:38
ALgol,
Milyen az operációs rendszer, és milyen keresőt használsz?
HunorMagor
2013-06-27 20:24:27
Szia Benedek ! Valahol olvastam vagy hallottam azt, az sem biztos egyáltalán hogy Ábrahám létezett . Ábrahám=Brahma . Talán arra a sorra gondolsz, hogy zsidónak mondják magukat, de nem azok hanem a sátán zsinagógája . Ha jól megfigyeled Jézus szavát, mondandóját amikor az önkényuraknak azt mondja hogy, rátok száll minden igaz ember vére, az igaz Ábel vérétől Zakariásnak, a Barakiásnak fiának a véréig akit az oltár mellett megöltetek. Csak a vak nem veszi észre, hogy Jézus ez által azt mondta ki, hogy a zsidók Káin leszármazottai. Vagyis inkább Káin az ős apa .
9. És monda az Úr Kainnak: Hol van
Ábel, a te atyádfia? Õ pedig monda: Nem
tudom, avagy õrizõje vagyok-é én az én
atyámfiának?
10.Monda pedig az Úr:Mit cselekedtél?
A te atyádfiának vére kiált hozzám a földrõl.
Zsid. 12,24. Jel. 6,10.
11.Mostan azért átkozott légy e földön,
mely megnyitotta az õ száját, hogy befogadja
a te atyádfiának vérét a te kezedbõl.
12.Mikor a földet mûveled, ne adja az
többé néked az õ termõ erejét, bujdosó és
vándorló légy a földön.
13. Akkor monda Kain az Úrnak: Nagyobb
az én büntetésem, hogysem elhordozhatnám.
14. Ímé, elûzöl engem ma e földnek színérõl,
és a Te színed elõl el kell rejtõznöm;
bujdosó és vándorló leszek a földön, és
akkor akárki talál reám, megöl engem.
15. Ésmonda néki az Úr: Sõt inkább, aki
megöli Kaint, hétszerte megbüntettetik.
És megbélyegzé az Úr Kaint, hogy senki
meg ne ölje, aki rátalál. Ezék. 9,4. 6.
Kain utódai

Read more: http://szeretet.hupont.hu/173/1biblia-oszovetseg-mozes-i-konyve-a#ixzz2XRTrTaaq

Ha megfigyelitek, a zsidók és cigányok Kainhoz hasonlóan ténykednek ebben a világban, bujdosók és vándorok a földön és üldözi őket a rossz lelkiismeretük és minden igazságnak ellenségei .
Kis Tibor
2013-06-27 20:20:52
Amikor a rablóállam vezetőjét szembesítik a valósággal:
http://www.youtube.com/watch?v=jmB0ecBkIZk
Algol
2013-06-27 20:05:41
Rendben en feladom az Almos Televizioval, sajnos nem müködik es a weboldalak sem nyujatnak segitseget. Aki Applet hasznal az mit csinaljon?
Lehel
2013-06-27 18:13:54
HunorMagor
2013-06-27 17:31:58
Azért az is szép és érthető, ha Palestina úgy hangzik, hogy Pál és Tina . Nekem ez nagyon is érthető Magyarul . Melkisédek rendje is nagyon tetszik, mindig is közel állt hozzám és nagyon sokat mondott, pláne akkor amikor megtudtam azt, hogy a Magyar ősi papság Melkisédek rendje szerint való a szívem ujjongott amikor megtudtam, mert a Pártus Magyar Jézus Örökkévaló Pap Melkisédek rendje szerint, és mit bizonyít ez, azt hogy közülünk való drága testvérünk Királyunk .
HunorMagor
2013-06-27 16:22:28
Néhány észak amerikai Indián törzs neve : Komancs- Kő mancs Delavár-Dél avar Mohikán-Muhi kán Apacsok Apa csak Szeminol Szem inal Irokéz-Író kéz Ogellala Ó gall alá Sziú Szí-Úr Dakota Dák-Óta Lakota Lak-óta stb.
HunorMagor
2013-06-27 16:03:39
Köszönöm Benedek, Csak nekünk van közünk hozzá, így helyes és értelmes .
I. IZRAEL

Az elnevezés sumér eredetű, mert az agglutináló sumér nyelv szerint:

IZ (L. 296) = Istenlélek,

RA3 (L. 381. és 293.) = fény, ragyogás, tisztaság,

EL (L. 13. és 564.) = Tisztaság, purification, menny, az isteni nagysághoz felemelkedett.

IZ-RA-EL tehát az a nép volt, mely a sumérnak nevezett Isten­szemléletből a fenti tulajdonságokat magáénak tudta és hitte.

Vizsgálják meg az eblai ásatásokból kikerült sumér anyagot, és állapítsák meg annak hovatartozandóságát. Ugyanis ez a királyság igazolja azt,

hogy a történelem izraelitáinak semmi közük nincs a bibliai zsidókhoz és ez az ékiratos anyag fog ékes bizonyítékot szolgáltatni arra vonatkozólag is, hogy a zsidók hogyan tulajdonították el és hogyan rögzítették le a bibliájukban mindazt a sumír-hurrita­izraelita kultúranyagot, amihez nekik semmi közük nincs.

A kutatóknak azt is figyelembe kell venni, hogy a Kr. e. 2200 körüli években - a semita NARAM-SIN - akkád király által lerombolt és a múlt években kiásott EBLA helyén épült fel egy ÁRPÁD nevű város, melynek az az érdekessége, hogy VI. Salamanazar (726-722. B. C.), vagy ennek utóda ­ II. Sargon (721-706. B. C.) - uralkodása alatt tűnik el a föld színéről IZRAELITA nevű lakosaival együtt. ÁRPÁD város földrajzi helyét a közölt térkép mutatja, EBLA-nak írva.
Lehel
2013-06-27 13:27:45
Kedves Benedek !
Egy kicsit megkevert, amit írtál.
A Jászok a XII.sz könyékén telepedtek be a Kárpát Medencébe, ,ha jól tudom.
Az itteni központ Jászberény és pontosan Jászberény testvérvárosa (feltehetően névadó) Yazd, a Jászok ősi székhelye, de Yazd Irán közepén van és igen távol Palesztinától.
Az viszont tény, hogy Yazd központtal működik ma is a világ legnagyobb Jézushívő - Zoroaszter hívői közössége ( 30 ezer lelket számlál ma is) és Yazd a Föld 3-4. legősibb városa Ur és talán Damaszkusz után (4 ezer éves)
Galillea területére tudtommal - a 10 zsidó törzs elfoglalásakor azokat elhurcolta Nabukononozor K.E. 600 körül Babilonba - onnan telepített sumer népet. Csak két törzs maradt eredeti helyén, Juda és Benjamin, akiket viszont a Római Birodalom tartott már Jézus idején is megszállás alatt, mivel Szkítia nem engedte Rómát Kelet felé tovább nyomulni, csak Júdeáig...
Engedte viszont Róma Júdeának, hogy az északi sumereket (Galilleát) zsidósítsa, ezért szenvedett ott leginkább a nép - ahogy ma az a kevés magyar, aki még itt létezik - és ezért küldte az ÚR fiát, Jézus Krisztust pontosan oda,ahol legnagyobb volt a szükség a segítségre.
HunorMagor
2013-06-27 10:58:01
Szia Ankica ! Persze szívesen minden linket, ami le lebbenti a fátylat az igazságról, az igazság teszi az embert szabaddá és nekünk a múltunk miatt nincs mint szégyenkezni mint más népeknek, azért is bújnak a mi történelmünk alá más néven és használják föl a mi történelmünket úgy mintha az övék lenne. Azt hiszem hogy kevés Magyar ember tudja azt, hogy az ősi IZ-RA-EL azok nem a zsidók, ők csak át vették a nevüket miután 90% lékukat ki irtották a szent földön, és az ő nevüket bitorolják a mai napig is. Az ősi IZ-RA-EL az turáni eredetű és több közünk van hozzá mint a zsidóságnak, és ezért érdemes el olvasni, Professzor Badinyi Jós Ferenc Írásait .

Palesztína története és népei, Ebla http://aranylaci.freeweb.hu/jezus-palestina/palestina.htm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.