Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ajózsef
2013-07-05 10:54:42
http://magyarnarancs.hu/belpol/kirekesztobol-kirekesztett-lettem-interju-szegedi-csanaddal-85525

Szegedi Csanád nyilatkozott új életéről, új hitéről és szélsőjobboldali múltjának teljes felszámolásáról.
Miért is tenném meg a virtuális lépést, a melléállást a fényképen, én maradok a nemzetem mellett, bármilyen oldalnak is nevezzék ezt a megosztók. Aki ma odaképzeli magát a fényképre az készüljön fel a további csalódásokra is.
Ha valaki mellé szívessen állnék az Kubinyi Tamás, de őt nem látom a képen, ezért csak további sikeres munkát kívánok neki, segitsük ahogy tudjuk, a nemzet lelki szemeinek és a fellegajónak a nyitogatásában.
„Szabad vónék, nem búsulnék,
Vigasságnak helyet adnék - jaj!
Szép hazámnak rabja vagyok,
Idegenbe' búslakodok - jaj!
Apista
2013-07-05 00:15:40
Ennyi rühes pártidióta a Földön nincs, mint ebben az országban.
Martin Killeen
2013-07-04 22:25:48
Kedves Benedek!
Nem akarom Onre azt a jelzot alkalmazni, mint On Dr .Kovacs Jozsefre, ezert kerem, hogy indokolja meg ezt a mondatat:
"..... aki a Szent Koronára felesküdött és nem azt szolgálja, a Szent Korona az illető ellen fordul. /lásd jobbik/", mert enelkul ragalmazas lenne. Udv. Barbara
HunorMagor
2013-07-04 19:34:22
Akkor én hozzászólnék Jóska bácsi mondandójához, nagyon szeretem hallgatni őt és egyet értek vele !
HunorMagor
2013-07-04 18:05:39
Szia Benedek ! Áldás a soraidra, pártok=ártók és mindezeknek meg kell szűnnie, ez egy aljas mocskos fegyver, mert nagyon szépen be van csomagolva de amikor kibontják olyan mint a szarin gáz az a bizonyos fehér por, aminek a belélegzése után az illető rohamosan leépül és órákon belül meghal. A párt csodálatosan virágzik el lehetetlenít a szaga elbódít, és a jót rossznak láttatja a rosszat pedig jónak ! A Pártus Magyar Jézus minden esetben le leplezte ezeket a gonosz elemeket, és határt szabott nekik azoknak a sátán fattyaknak. Jézus járjon előttünk, aki nagy mestere a sötétség megszüntetésének, és le leplezésének .
Iza
2013-07-04 17:27:04
Oké kedves János !
Iza
2013-07-04 16:16:12
_hirlap_olvasoi_is_igazsagtalannak_tartjak_a_jobbik_bunteteset
Üdvözöllek kedves Jobbikos NAGY JÁNOS ### !
Örömmel olvasom az írásaidat , és most is mindenben egyetértek veled ! Látod , még ebben a liberális megyei újságban is milyen eredmény született a Jobbikkal kapcsolatos kérdésben ?
Borsodi
2013-07-04 11:47:09
Földforgalmi törvény:

http://www.kormany.hu/download/c/c2/f0000/MK_13_111-1.pdf

Tudom, hogy hosszú és kissé értelmezhetetlennek tűnik (szándékosan), ezért azt javaslom
,hogy a legfontosabb meghatározással kezdje mindenki:

tagállami állampolgár:
az Európai Unió tagállamának állampolgára, az Európai Gazdasági Térségről szóló
megállapodásban részes állam állampolgára, valamint a nemzetközi szerződés alapján velük egy tekintet alá
eső állam állampolgára, ide nem értve a belföldi természetes személyt;

majd ezután olvassa el a többi meghatározást is:
földműves , pályakezdő gazdálkodó, újonnan alapított mezőgazdasági termelőszervezet, mezőgazdasági termelőszervezet, ...
Mindegyikben ott szerepel a tagállami (!), nem tesz különbséget a magyarországi és a tagállami (EU+társult) szereplők között!


Majd ezek után kérdezz meg egy átlagembert (nagyon-nagy többség nem olvas alternatív médiákat, internetes híroldalakat) és azt fogja mondani, hogy OV megvédi a magyar földet! (tv-ben rádióban szórólapokon mti hírekben mindenhol ezt mondták!) senki nem tiltakozott hangosan!
Az okokat senki nem ismeri.

Érvényre jut: 2014 május 1. szabadkőművesség ünnepnapja!


Teendőink: el kell mondanunk minden ismerősünknek, hogy az utolsó zsebkendőnyi területig kiárusítják a földünket és éhen fogunk halni, ha a kenyér ára .. lesz! Valamint a bajok okait: nincs jobb és baloldal, ugyanazt az urat szolgálják! Tessék megnézni amerikai váltópártokat!
Borsodi
2013-07-04 11:27:45
Marcsi, ez nagyon jó cikk!
Marcsi
2013-07-04 08:04:55
Bunyevácz Zsuzsa:Névtelen háború,a Jobbik kereszttűz alatt.

http://hunhir.info/?pid=ke&id=000800
Topi
2013-07-03 21:16:38
Topi
2013-07-03 18:54:16
Borsodi
2013-07-03 16:33:23
MVSZ Sajtószolgálatnak köszönhetően most már tudjuk, hogy ki a "másik oldal" kit nem lehet néven nevezni! :D
Ez biz visszafelé sült el. Aki még a maradék kétségeit is szeretné szétoszlatni az nézze meg az MVSZ honlapját.
Kicsit időigényes, de kibogarászható, hogy mik a mozgatórugóik: Világszövetség link alatti "dokumentumok".
Borsodi
2013-07-03 15:42:51
Aki csúnyán beszél az buta ember: még azt se tudja, hogy magát járatja le.
hunor.n1@gmail.com
2013-07-03 14:06:04
A Jobbik folyamatosan hátrál.
Újabban a liberális sajtónak kíván megfelelni az őt támogató szavazók helyett.
Szólni kéne nekik, hogy most nem egészen erre van szükség, mert ennél sokkal nagyobb a baj az országban.
Észhez térhetnének végre!
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/07/mi-johet-meg.html
Szabó Ferenc
2013-07-03 13:07:58
Egy Jobbikosnak és társainak

Köszönjük a bemutatkozást, már értjük, h miről van szó.
HunorMagor
2013-07-03 12:38:15
Szabó Ferenc
2013-07-03 11:08:56
Ha lejárató szövegeket másoltok be, vegyétek figyelembe a másik oldalt is:

A Magyar Világszövetsége elnöke, Patrubány Miklós az elmúlt hónapokban több fórumon Magyarországon és külföldön kifejtette, hogy az őt nyilvánosan ügynökváddal illető Kubínyi Tamás ellen pert nyert, és bebizonyosodott, hogy ő soha nem volt és jelenleg sem román ügynök. Az MVSZ sajtószolgálata az alábbi közleményt adta ki a perről:

Ítélet Kubinyi Tamás ellen

Bűnösnek találta és megrótta Kubinyi Tamást a Pesti Központi Kerületi Bíróság, amiért másfél évvel ezelőtt a Stefánia Palotában, népes hallgatóság előtt rágalmazta Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetségének elnökét.

A tárgyaláson a vádlott megbánást tanúsított.

MVSZ Sajtószolgálat

7658/121116


A fenti közlemény nem tartalmazza az alábbiakat:

1. A tárgyaláson a bíróság kifejtette, hogy nincs döntésképesség birtokában arra vonatkozóan, hogy Patrubány Miklós valóban ügynök, vagy sem, sőt, azt sem tudja hivatalból megállapítani, csak Patrubány Miklós feljelentő nyilatkozatára van hagyatva, hogy nevezett tagja volt-e a Román Kommunista Pártnak, a Securitaténak, vagy bármely egyéb önkényuralmi szervezetnek.

2. A tárgyaláson Kubínyi Tamás elmondta, hogy megköveti Patrubány Miklóst, amennyiben a romániai ügynökügyeket feltáró szervezet, a CNSAS igazolását bemutatja feddhetetlen múltjáról, vagy bármely egyéb módon tisztázza magát, ugyanakkor az MVSZ-ben végzett televíziós főszerkesztői munkája kapcsán egyértelműen az állítása megalapozottságára utaló jeleket tapasztalt, amikor az ÁrpádHír Televízió működését a szervezet elnöke minden ésszerűséget nélkülöző módon leállította.

3. E feltételes megkövetésre utaló kijelentést értékelt úgy az MVSZ sajtószolgálata, hogy „a vádlott megbánást tanúsított”, elhallgatva a valódi körülményeket, és ezzel a manipulációban tevékeny részt vállalt.

4. Az ügynökvád alóli tisztázás Patrubány Miklós részéről sem a tárgyaláson, sem az azt követő hónapok során nem történt meg, ám az e kérdést nem tisztázó bírósági ítéletet Patrubány Miklós a továbbiakban arra használta fel, hogy ügynökkérdésbeli ártatlanságát immáron jogerős bírósági ítélettel igazolja.

5. Az MVSZ közleményéből kimaradt, hogy a Kubínyi Tamásra kiszabott ötezer forintos pénzbírsággal járó megrovás semmilyen jogkövetkezménnyel, büntetett előélettel, vagy hasonlókkal nem jár, az a létező legenyhébb elmarasztalás, ami hasonló perekben valaha is született.

6. Az ítélet indokolása azt állapította meg, hogy a Kubínyi Tamás által Patrubány Miklósra használt „ügynök” kifejezés becsületsértő, függetlenül attól, hogy valós, vagy valótlan az alapja, így maga a bíróság is nyitva hagyta az ügynökkérdést.

7. Az állam a perköltséget teljesen átvállalta, ami lényegében a per közérdekűségének az elismerése, és egyben jelzi, hogy ilyen esetekben a magyar bíróságok tehetetlenek.

(MTI)
Ajózsef
2013-07-03 09:43:23
Kedves Magyar testvéreim, tegezlek titeket, mert testvérek között így szokás, akinek nem inge…
Egy csapdába léptetek, ki tudja hányadszor. A tagság vitatkozik a pártvezetések lépéseiről.
Pedig ezek csak gumicsontok. Senki sem tudja közülünk megmagyarázni a pártvezetőségek szándékosan hibás döntéseit, de mégis védeni akarják egyesek a mundér becsületét ezért vádaskodnak. Nos, ez is a cél, oszd meg és uralkodj. Vegyétek már észre az egyik oldalon vagyunk mi Magyarok és acsarkodunk egymásra, a másik oldalon vannak a sátánfattyak és megosztanak minket.
Minden beírásomban szeretnék valami megoldásfélét is ajánlani, (mert sok van). Gondolkozzatok el a hatalom nélküli társadalmon is. Ez nem az én ötletem, van irodalma, nézzetek utána, pl. Bozsik Valéria – Hatalom nélküli társadalom, sok benne az ocsú, de aki keres búzát is talál.
Mivel ép most vágjuk a búzát a határban ezért rövidre fogom és kívánok minden jót, bort, búzát, békességet minden Magyar testvéremnek
Martin Killeen
2013-07-03 09:25:52
Kedves Mindannyiak!
Szerintem a Kis Mese helyere a Kati lepett! Nem tudom,hogy "tovabBra is kuloMb-nek, vagy magyarul kulonbnek tunteti magatfol es folytatja azt, amit a Kis elkezdett?. Azert tuntel fel itt, hogy lehordd azokat, akikbe netan tobb hazafias erzes szorult es mernek maskeppen goldolkozni mint te?. Milyen jogon es ilyen stilusban? En a Kis Mesevel kapcs-ban is mindig azt tanacsoltam, hogy nem kell neki valaszolni, akkor talan abbahagyja. Kubinyi Tamas is tobbszor celzott ra, termeszetesen nem emlitve a nevet. Milyen "magyargyulolo bandat ved a 3 diszbetyar"? Szebb jovot!
Udv. Barbara P.S.: a szcs azonnal ki lett rugva, milyen baratok tovabbmaradasahoz? A tiltakozok meg fuggetlenek lettek es tudo-masom szerint pont ugy szavaznak, mint a jobbikosok, akiknek en is fanatikus hive vagyok, de mivel ok is emberek, ok is tevedhetnek!s .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.